Slovenske TV

Podnaslovljene TV

Lokalne TV

EX YU TV

Angleške TV

Nemške TV

Italijanske TV

Ostale TV

Discovery
06:00
How It's Made: U-Locks, Teepees, Croissants, Rolling Luggage; sezona 20, epizoda 7

Oglejte si, kako nastanejo ključavnice za kolesa, tipiji, francoski rogljički in kovčki na kolesih.

06:30
How It's Made: Prams, Factory-Built Homes, Wood Flutes, Bicycle Tyres; sezona 20, epizoda 8

Pod drobnogled postavljamo še več vsakdanjih predmetov. Oglejte si, kako nastanejo aluminijasti kanuji, lesene sklede, kombiji, prirejeni za invalide in marimbe.

07:00
How It's Made: Thinning Shears, Wagon Wheels; sezona 20, epizoda 9

Oglejte si, kako nastanejo škarje za redčenje, kolesa za vozove, pecivo, ki ga lahko pogrejemo v opekaču in violinski loki.

07:30
How It's Made: Iron Bathtubs, Hopi Kachina Dolls; sezona 20, epizoda 10

Oglejte si, kako nastanejo kadi iz litega železa, lutke Hopi Kachina, motorji za tovornjake za delo v rudniku in spominske kartice.

08:00
Diesel Brothers: Now Departing: Diesel Air; sezona 2, epizoda 9

V svetu vozil na dizelski pogon so Heavy D, Diesel Dave in ekipa DieselSellerz znani po tem, da izdelujejo največje in najmogočnejše tovornjake. Ob delu se znajo tudi pozabavati.

09:00
How It's Made: Artist Brushes, DEF Tank Heaters; sezona 25, epizoda 7

Pod drobnogled postavljamo še več vsakdanjih predmetov. Oglejte si, kako izdelajo igralne mize in stenska svetila iz stekla.

09:30
How It's Made: Foosball Tables, Marseille Soap; sezona 25, epizoda 8

Pod drobnogled postavljamo še več vsakdanjih predmetov. Oglejte si, kako izdelajo marsejsko milo in francoske žepne nože.

10:00
Wheeler Dealers: Trading Up: India; sezona 1, epizoda 1

Mike Brewer je na misiji spremeniti poceni avto v Porscheja v čim manj potezah. Najprej se odpravi v Indijo. Bo dobil najboljšo ponudbo v mestu?

11:00
Shed And Buried: Spoilt For Choice; sezona 2, epizoda 17

Henry in Sam v Lowestoftu med brskanjem po Charliejevi zbirki ne moreta verjeti svojim očem, saj ima vse od avtomobilov in motociklov do stacionarnih motorjev.

11:30
Shed And Buried: Trials And Tribulations; sezona 2, epizoda 18

Henry in Sam si na podeželju Devona paseta oči na številnih avtomobilih in motociklih, ki so posejani okoli velike hiše. Za kaj se bosta odločila ob tako bogati izbiri?

12:00
Billy Buys Brooklyn: Pinball Wizard; sezona 1, epizoda 4

Paul najde fliper avtomat iz 1930-ih, ki ga je nekdo odvrgel ob cesti v Brooklynu. Billy predstavi izredno dragocen predmet, ki je bil nekdaj v lasti Franka Sinatre.

12:30
Billy Buys Brooklyn: Gamer's Delight; sezona 1, epizoda 5

Billy kupi retro arkadni avtomat, ki ga je treba popraviti. Kasneje vzame pod drobnogled staro medicinsko napravo in rentgensko sliko kaskaderja Evela Knievela.

13:00
Baggage Battles: Mike Tyson's Punch Out; sezona 2, epizoda 5

Lovci na zaklade se odpravljajo na dražbo lastnine v Jacksonville na Floridi, kjer so med drugim na voljo zbirateljski predmeti iz pop kulture in zapečateni zaboji.

13:30
Baggage Battles: Space Case; sezona 2, epizoda 6

Lovci na izgubljene predmete se odpravijo na vladno dražbo v Sacramento v Kaliforniji. Mark Meyer z visokimi ponudbami za zbirko nožev zbija zaslužek Martinovih.

14:00
Salvage Hunters: When Opportunity Knocks; sezona 12, epizoda 4

Drew je zmeraj na lovu za neodkritimi zakladi. Tokrat dobi edinstveno priložnost pregledati predmete v chesterskem živalskem vrtu. V Leicestershiru pa odkrije kraljevo najdbo.

15:00
Salvage Dawgs: Hill Crest Bed And Breakfast; sezona 2, epizoda 4

Mike, Robert in ekipa Black Dog Salvage iz penziona rešijo kad in okenski okvir.

15:30
Salvage Dawgs: Lakeside Marina; sezona 2, epizoda 5

Mike, Robert in ekipa Black Dog Salvage obiščejo jezero Smith Mountain v Virginiji, kjer jih čaka reševanje delov potapljajoče se ladje.

16:00
Salvage Hunters: Classic Cars: Ford Fiesta Supersport And Lotus Elise; sezona 5, epizoda 4

Fanta se mudita v Dundeeju na ogledu vozila Lotus Elise S1. Drew je besen zaradi številnih modifikacij na avtomobilu, vključno z nalepkami in zadnjim krilcem.

17:00
Wheeler Dealers: Audi Quattro - Part 1; sezona 6, epizoda 5

Mike ima za nakup in prenovo audija quattro iz leta 1986 na voljo 5000 funtov. Izkaže se, da ima avto težave s sklopko, zato ga prične skrbeti, da bodo potrebna večja popravila.

17:30
Wheeler Dealers: Audi Quattro - Part 2; sezona 6, epizoda 6

Po nakupu audija quattro iz leta 1986 Mike išče novo notranjo opremo za avto, Edd pa ga prenavlja. Ker so ti avti zelo iskani, fanta upata, da bo tudi njun požel veliko zanimanja.

18:00
Billy Buys Brooklyn: Brilliant History; sezona 1, epizoda 10

Zbiratelj preseneti Billyja s kopijo šolskega almanaha Michaela Jordana. Dva potencialna kupca se zanimata za potapljaško čelado iz leta 1944.

18:30
Billy Buys Brooklyn: Starry Spies; sezona 1, epizoda 11

Billy poišče pomoč strokovnjaka za popravilo vojaškega šifrirnega stroja iz druge svetovne vojne. Stranka obišče starinarnico z redkim refrakcijskim teleskopom Johna Brashearja.

19:00
Gold Rush: Breaking The Piggy Bank; sezona 11, epizoda 4

Jukonski zlatokopi se vračajo, da bi postavili vse na kocko v upanju, da bi obogateli. Novi rudarji, nova nahajališča in novi stroji pomenijo, da so vložki višji kot kdajkoli prej!

20:00
The Earthshot Prize: Repairing Our Planet: Clean Our Air; sezona 1, epizoda 3

Princ William in člani odbora projekta Earthshot predstavijo osebne zgodbe ljudi, ki trpijo zaradi onesnaženega zraka, in zgodbe tistih, ki so odločeni očistiti naš zrak.

21:00
The Earthshot Prize: Repairing Our Planet: Fix Our Climate; sezona 1, epizoda 2

Razkrivamo nominacije za nagrado Earthshot na področju reševanja izziva spreminjajočega se podnebja. Princ William in sir David Attenborough izpostavita najbolj izvirne rešitve.

22:00
Gold Rush: Against All Odds; sezona 12, epizoda 1

Ker so cene zlata poletele v nebo, Parker razmišlja o nakupu novega rudišča na Aljaski. Nessovi ekipi grozi katastrofa med prevozom težke opreme do njihovega novega rudišča.

00:00
Naked And Afraid: Don't Let The Jungle Bugs Bite; sezona 5, epizoda 5

Dva mojstra preživetja se podata v jame sredi kolumbijskega deževnega gozda. Tam sta soočena s strupenimi kačami, piranhami in pikajočimi insekti.

01:00
Naked And Afraid: The Spirits Are Angry; sezona 5, epizoda 2

V odročnem deževnem gozdu blizu Casa Lome v Kolumbiji bodo na preizkus postavljene sposobnosti preživetja Bulenta in Cat. Kako se bosta spopadla z ekstremnim vremenom in živalmi?

02:00
The Earthshot Prize: Repairing Our Planet: Clean Our Air; sezona 1, epizoda 3

Princ William in člani odbora projekta Earthshot predstavijo osebne zgodbe ljudi, ki trpijo zaradi onesnaženega zraka, in zgodbe tistih, ki so odločeni očistiti naš zrak.

03:00
The Earthshot Prize: Repairing Our Planet: Fix Our Climate; sezona 1, epizoda 2

Razkrivamo nominacije za nagrado Earthshot na področju reševanja izziva spreminjajočega se podnebja. Princ William in sir David Attenborough izpostavita najbolj izvirne rešitve.

04:00
Wheeler Dealers: This Horse Needs To Be Put Out; sezona 16, epizoda 15

Mike se odloči pomagati mlademu članu ekipe popraviti njegovega 4-litrskega Mustanga V6, letnik 2007.

05:00
Wheeler Dealers: Try, Try, Triumph; sezona 16, epizoda 2

Na Antovo razočaranje Mike kupi vozilo 1979 Triumph TR7. Poleg disco stila ta skriva še kopico posebnosti, kot so mehki amortizerji, doma izdelan čistilnik zraka in slabo ožičenje.

06:00
Wheeler Dealers: VW 181 Thing; sezona 12, epizoda 7

Mike pri zbiratelju najde Volkswagnov 181 Thing, vendar mora zanj seči globoko v žep. To pa pomeni, da Eddu ne ostane več veliko za prenovo.

07:00
Wheeler Dealers: Travelall Around The World; sezona 16, epizoda 14

Mike in Ant dodata nov košček zgodovine v svojo delavnico: vozilo International Harvester Travelall, letnik '68, ki je prednik sodobnih športnih terencev.

08:00
How It's Made: Episode 8; sezona 14, epizoda 8

Več vsakdanjih predmetov je postavljenih pod drobnogled, ko spoznavamo, kako so izdelani tekaški čevlji po meri, sekire, gokarte in animatronika.

08:30
How It's Made: Gas Barbecues, Mattress Pads; sezona 22, epizoda 21

Pod drobnogledom je še več vsakdanjih predmetov. Odkrijte, kako izdelujejo plinske žare in posteljne nadvložke.

09:00
Shed And Buried: Stuck In The Mud; sezona 2, epizoda 22

Henry in Sam v Worcestershiru srečata kmeta, katerega lopa je polna motorjev, ki ju ne zanimajo. Toda na bližnjem polju se skriva presenečenje.

09:30
How Do They Do It?: Episode 2; sezona 15, epizoda 2

Številni predmeti iz vsakdanjika sodobnega sveta so rezultat zapletenih inženirskih in izdelovalnih procesov. Kako jim uspe?

10:00
Gold Rush: Fire And Ice; sezona 9, epizoda 21

Zlatokopi Jukona se vračajo, še enkrat več pripravljeni tvegati vse, kar je potrebno, da bi obogateli. Ob novih zlatokopih, najdiščih in strojih gre zares kot še nikoli.

11:30
How Do They Do It?: Episode 17; sezona 11, epizoda 17

Kako iz dima elektrarn izdelajo mavčne plošče? Kako izdelajo kipce za podelitve nagrad? In kako izdelajo letalo, ki lahko vzleti in pristane skoraj povsod?

12:00
Wheeler Dealers: 1991 Toyota MR2 Turbo; sezona 15, epizoda 3

Fanta sta navdušena ob najdbi legendarnega Toyotinega modela MR2 Turbo iz leta 1991. Toda majhno popravilo se spremeni v veliko težavo in Ant mora odstraniti cel motor.

13:00
Naked And Afraid: Naked And Ghosted; sezona 6, epizoda 13

Slavni mojstri preživetja se v mehiški džungli spopadejo z najzahtevnejšim izzivom do sedaj. Naletijo na strašljive zvoke, silne nalive in divje nevihte.

14:00
Naked And Afraid: Snow Daze; sezona 6, epizoda 7

Dva mojstra preživetja morata premagati snežne viharje in ledene temperature na območju Skalnega gorovja. Strupene gobe in divjanje požara pri tem ogrožatjo njuna življenja.

15:30
Shed And Buried: Cornish Surf; sezona 1, epizoda 6

Henry in Sam brskata po cornwallskih lopah, v katerih se skrivajo po naročilu izdelani motorji, deskarski avtomobili in vse vrste čudovitih reči. Ali bosta z njimi kaj zaslužila?

16:00
Shed And Buried: Stormy Weather, Hidden Treasure; sezona 2, epizoda 1

Voditelj Henry Cole in predelovalec motociklov Sam Lovergrove po vsem Združenem kraljestvu iščeta in odkupujeta zapuščene avtomobile in motocikle, ki jih želita z dobičkom prodati.

16:30
Salvage Dawgs: Salvaging Items Into Repurposed Goods; sezona 2, epizoda 8

Mike, Robert in Ted iz borznoposredniške hiše v središču Roanoka v Virginiji odstranita prikazovalnik tečajev delnic.

17:00
How Do They Do It?: Leatherman, Formula 1; sezona 9, epizoda 2

Kako izdelajo dirkalnike formule 1? Kako izdelajo najbolj priljubljeno večstransko orodje v Ameriki? In kako nastane klasična finska steklena posoda Aalto?

17:30
How Do They Do It?: Episode 15; sezona 11, epizoda 15

Kako skujejo superjeklo, zaradi katerega je avto lažji, okolju prijaznejši in varnejši? In kako vsako spomlad ostrižejo 80 milijonov avstralskih ovac?

18:00
How It's Made: Gas Barbecues, Mattress Pads; sezona 22, epizoda 21

Pod drobnogledom je še več vsakdanjih predmetov. Odkrijte, kako izdelujejo plinske žare in posteljne nadvložke.

18:30
How It's Made: Episode 8; sezona 15, epizoda 8

Oglejte si enkratne postopke pri izdelavi miniaturnega pohištva, vrtnih parnih lokomotiv, hoverkraftov in zložljivih koles.

19:00
Wheeler Dealers: 2000 Porsche 996; sezona 15, epizoda 13

Trgovec z avtomobili Mike Brewer in nadarjen mehanik Ant Anstead iščeta legendarne avtomobile, ki jih v svoji delavnici v Los Angelesu najprej obnovita in nato z dobičkom prodata.

20:00
Naked and Afraid XL: Gat-R-Done; sezona 6, epizoda 3

Matt, Rylie in Ryan se spopadejo z aligatorjem, da bi pridobili pomemben vir beljakovin. Gary odkrije poginulo žival, kar sproži trenja znotraj njegove ekipe.

22:00
Naked And Afraid: Frozen And Afraid; sezona 5, epizoda 10

Mojstra preživetja Laura in Steven se znajdeta na aljaškem ledeniku, kjer ju ogrožajo ozebline in podhladitev. Izziv bo na preizkušnjo postavil njuno znanje in preživitveni nagon.

23:00
Naked And Afraid: Jungle Love; sezona 1, epizoda 11

Moški in ženska se morata znajti v deževnem pragozdu Nikaragve. Bo par, ki ga pesti lakota, preživel, ne da bi se zlomil in izgubil nadzor?

00:00
Naked And Afraid: Playing with Fire; sezona 1, epizoda 12

Maratonka Corinna in Chris, ki se ukvarja s komercialnim ribolovom, sta na samotni plaži v Dominiki. Bi preživetje na nerodovitnih tropskih tleh prevelik izziv?

01:00
Naked and Afraid XL: Gat-R-Done; sezona 6, epizoda 3

Matt, Rylie in Ryan se spopadejo z aligatorjem, da bi pridobili pomemben vir beljakovin. Gary odkrije poginulo žival, kar sproži trenja znotraj njegove ekipe.

03:00
Naked And Afraid: Frozen And Afraid; sezona 5, epizoda 10

Mojstra preživetja Laura in Steven se znajdeta na aljaškem ledeniku, kjer ju ogrožajo ozebline in podhladitev. Izziv bo na preizkušnjo postavil njuno znanje in preživitveni nagon.

04:00
Wheeler Dealers: 1991 Alfa Romeo 164L; sezona 15, epizoda 5

Mike odkrije redek avtomobil Alfa Romeo 164L iz leta 1991. Nad brezhibno zunanjostjo avtomobila je navdušen, zato pa Anta čaka veliko dela z motorjem.

05:00
Wheeler Dealers: 1987 Mercedes 560SL; sezona 13, epizoda 1

Če si imel v 80-ih letih pod palcem veliko denarja, si moral imeti mercedesa 560SL. Mike najde skrbno čuvan primerek, ki pa je potreben osvežitve.

06:00
Wheeler Dealers: De Soto Firedome; sezona 12, epizoda 8

Po nakupu slabo predelanega desota firedome se Mike in Edd odločita odpraviti vse njegove pomanjkljivosti in mu povrniti njegov nekdanji sijaj.

07:00
Wheeler Dealers: The British Are Leaving; sezona 16, epizoda 16

Mike in Ant se spominjata njune ameriške avanture. Preden se vrneta domov v ZK, uredita delavnico in pregledata vsebino svojega dela zadnjih pet let.

08:00
How It's Made: Episode 9; sezona 14, epizoda 9

Več vsakdanjih predmetov je postavljenih pod drobnogled, ko spoznavamo, kako so izdelane slušalke, potapljaški regulator in reflektorske sijalke.

08:30
How It's Made: Skateboards, Braided Pastry; sezona 22, epizoda 22

Pod drobnogledom je še več vsakdanjih predmetov. Odkrijte, kako izdelujejo rolke in pletene pekovske izdelke.

09:00
Shed And Buried: Bike, Bike, Bike...Boat?; sezona 2, epizoda 23

Henry in Sam si v Yorkshiru ogledujeta zbirko Triumphovih motociklov, ki so nekoliko predragi za njun žep. Bosta odkrila še kaj drugega?

09:30
How Do They Do It?: Episode 3; sezona 15, epizoda 3

Številni predmeti iz vsakdanjika sodobnega sveta so rezultat zapletenih inženirskih in izdelovalnih procesov. Kako jim uspe?

10:00
Gold Rush: Record-Breaking Season; sezona 11, epizoda 1

Jukonski zlatokopi se vračajo, da bi postavili vse na kocko v upanju, da bi obogateli. Novi rudarji, nova nahajališča in novi stroji pomenijo, da so vložki višji kot kdajkoli prej!

11:00
Salvage Hunters: No Stone Unturned; sezona 11, epizoda 7

Draw v Seatonu pod stopniščem odkrije par reflektorjev, v Yorkshiru pa s pomočjo žepnega noža preverja, ali na novo oblazinjeni stol skriva dragocen izvirnik.

12:00
Wheeler Dealers: 2002 Corvette C5 Z06; sezona 15, epizoda 4

Mike odkrije Chevroletov model Corvette Z06 iz leta 2002, ki od 0 do 100 km/h pospeši v manj kot štirih sekundah. Ant je nad avtom manj navdušen, saj je potreben temeljite obnove.

13:00
Expedition Unknown: Chasing The Fortune Of Sir Francis Drake; sezona 5, epizoda 10

Josh Gates razkriva skrivnosti legend z vsega sveta. Po pogovoru s ključnimi očividci in proučevanju najnovejših dogodkov v povezavi s temi zgodbami se odpravi raziskovat.

14:00
Expedition Unknown: Mysteries Of Jesus; sezona 5, epizoda 11

Josh odpotuje v Sveto deželo, da bi raziskal svetopisemsko skrivnost - kje se je Jezus Kristus dejansko rodil? Lahko odkritje privede do novega razumevanja Jezusove zgodbe?

15:00
Expedition Unknown: Mystery Of Dead Mountain; sezona 6, epizoda 1

Josh Gates razkriva skrivnosti legend z vsega sveta. Po pogovoru s ključnimi očividci in proučevanju najnovejših dogodkov v povezavi s temi zgodbami se odpravi raziskovat.

16:00
Shed And Buried: Hot Rods, Trucks And Miniature Bikes; sezona 2, epizoda 2

Voditelj Henry Cole in predelovalec motociklov Sam Lovergrove po vsem Združenem kraljestvu iščeta in odkupujeta zapuščene avtomobile in motocikle, ki jih želita z dobičkom prodati.

16:30
Salvage Dawgs: Salvaging Items From A Navy Ship; sezona 2, epizoda 9

Mike, Robert in ekipa Black Dog Salvage odstranjujejo dele iz nekdanje mornariške ladje USS Zuni/USCG Tamaroa.

17:00
How Do They Do It?: Hats, Longest Road Tunnel; sezona 9, epizoda 3

Kako potomci Majev izdelajo najkakovostnejše panamske klobuke? Kako poskrbijo za varnost voznikov v najdaljšem cestnem predoru na svetu? In kako na Floridi lovijo pobegle pitone?

17:30
How Do They Do It?: Episode 2; sezona 11, epizoda 2

Zavirite iza kulisa i upoznajte inženjere i vizionare industrijskog dizajna koji su zaslužni za proizvodnju i rad niza običnih stvari kojima se koristimo u svakodnevnom životu.

18:00
How It's Made: Skateboards, Braided Pastry; sezona 22, epizoda 22

Pod drobnogledom je še več vsakdanjih predmetov. Odkrijte, kako izdelujejo rolke in pletene pekovske izdelke.

18:30
How It's Made: Episode 9; sezona 15, epizoda 9

Oglejte si enkratne postopke pri izdelavi ročnih žag, tradicionalne škotske jedi haggis in zbirateljskega orožja.

19:00
Wheeler Dealers: 1970 VW Fastback; sezona 15, epizoda 14

Trgovec z avtomobili Mike Brewer in nadarjen mehanik Ant Anstead iščeta legendarne avtomobile, ki jih v svoji delavnici v Los Angelesu najprej obnovita in nato z dobičkom prodata.

20:00
Gold Rush: Crank It Up; sezona 12, epizoda 5

Jukonski zlatokopi postavijo vse na kocko v upanju, da bi obogateli. Novi rudarji, nova rudišča in nova tehnologija pomenijo, da so vložki višji kot kdajkoli prej!

21:00
Gold Rush: White Water: Fresh Blood; sezona 5, epizoda 2

Dakota Fred in njegov sin Dustin tvegata življenji, da bi globoko pod nemirno gladino ene najbolj neukročenih aljaških rek odkrila zlati zaklad.

22:00
Gold Rush: Parker's Trail: Tyler's Trial; sezona 4, epizoda 2

Parker Schnabel se v lov za zlatom podaja v Avstralijo. Z ekipo raziskujejo potenciale dežele in ta pustolovščina bi rudarja Parkerja lahko za vedno spremenila.

23:00
Naked And Afraid: Himalayan Hell; sezona 1, epizoda 13

Učitelj preživetja v divjini Vince in čarovnica Sabrina se znajdeta v osrčju Južne Amerike, kjer se morata spopasti z neizprosno bolivijsko džunglo.

00:00
Naked And Afraid: Nicaragua Nightmare; sezona 1, epizoda 14

Fernando in Samantha bosta spoznala, zakaj se neizprosna malezijska džungla imenuje deževni gozd. Jima bo golima in prestrašenima uspelo preživeti 21 dni?

01:00
Gold Rush: Crank It Up; sezona 12, epizoda 5

Jukonski zlatokopi postavijo vse na kocko v upanju, da bi obogateli. Novi rudarji, nova rudišča in nova tehnologija pomenijo, da so vložki višji kot kdajkoli prej!

02:00
Gold Rush: White Water: Fresh Blood; sezona 5, epizoda 2

Dakota Fred in njegov sin Dustin tvegata življenji, da bi globoko pod nemirno gladino ene najbolj neukročenih aljaških rek odkrila zlati zaklad.

03:00
Gold Rush: Parker's Trail: Tyler's Trial; sezona 4, epizoda 2

Parker Schnabel se v lov za zlatom podaja v Avstralijo. Z ekipo raziskujejo potenciale dežele in ta pustolovščina bi rudarja Parkerja lahko za vedno spremenila.

04:00
Wheeler Dealers: Volkswagen Rabbit GTI; sezona 15, epizoda 6

Trgovec z avtomobili Mike Brewer in nadarjen mehanik Ant Anstead iščeta legendarne avtomobile, ki jih v svoji delavnici v Los Angelesu najprej obnovita in nato z dobičkom prodata.

05:00
Wheeler Dealers: 1963 Volvo PV544; sezona 13, epizoda 2

Mike je v lovu za klasičnim vzdržljivim športnim avtomobilom in volvo PV544 ustreza temu opisu. Avto, ki ga najde, je sicer vozen, ima pa motor, ki so mu kos le redki.