Slovenske TV

Podnaslovljene TV

Lokalne TV

EX YU TV

Angleške TV

Nemške TV

Italijanske TV

Ostale TV

HBO 3
06:00
I: Brittany Underwood, Jonathan Stoddard, Tom Arnold, Steven T. Bartlett, Joe Finfera; R: Peter Sullivan... A Prince And Pauper Christmas, ZDA.....Odločna zvezna agentka Sydney ugotovi, da je njen zaupni vir informacij v kazenski preiskavi po nesreči nenadoma izginil, zato se obupano bori za nadaljevanje postopka. Vendar ji sreče še ni povsem zmanjkalo, saj najde moškega, ki je videti kot zrcalna podoba njenega informatorja. Dvojnika zaposli, da bi prevzel njegovo vlogo.

.... IMDb ocena: 5.7/10

07:30
I: Fantasia Barrino, Taraji P. Henson, Danielle Brooks, Colman Domingo, Corey Hawkins; R: Blitz Bazawule... The Color Purple (2023), ZDA.....Studio Warner Bros. Pictures vas vabi, da izkusite izjemno sestrstvo treh žensk, ki jih druži nezlomljiva vez. Drzno vnovično interpretacijo priljubljene filmske klasike Stevena Spielberga iz leta 1985, posnete po knjižni uspešnici avtorice Alice Walker, je režiral Blitz Bazawule (Black Is King, The Burial of Kojo), producenti nove različice pa so Oprah Winfrey, Scott Sanders, Quincy Jones in sam Steven Spielberg.

.... IMDb ocena: 6.9/10

09:51
I: Johnny Galecki, Jim Parsons, Kaley Cuoco, Simon Helberg, Kunal Nayyar; R: Mark Cendrowski... The Big Bang Theory...S7E21, ZDA.....Leonard skuša pomagati Sheldonu, da bi se sprostil, zato vnovič uvede koncept V torek se lahko zgodi karkoli, ko pa skuša biti Sheldon spontan, to privede do nepričakovane napetosti med Penny, Amy in Bernadette. Medtem Raj prosi Howarda za pomoč pri pripravi na zmenek z Emily.

Leonard in Sheldon sta genialna fizika, ki se v laboratoriju odlično znajdeta, v zasebnem in družabnem življenju pa nekoliko manj. Njuna čedna, iznajdljiva in pragmatična soseda Penny ju bo skušala česa naučiti o resničnem življenju.... IMDb ocena: 8.4/10

10:11
I: Johnny Galecki, Jim Parsons, Kaley Cuoco, Simon Helberg, Kunal Nayyar; R: Mark Cendrowski... The Big Bang Theory...S7E22, ZDA.....22. del Naj bo Četrti s tabo! Profesor Proton pomaga Sheldonu soočiti se z žalovanjem, medtem ko Leonard izkoristi mejnik njune zveze za tekmovanje s Penny. Amy in Bernadette za fante pripravita vojnozvezdno darilo.

Leonard in Sheldon sta genialna fizika, ki se v laboratoriju odlično znajdeta, v zasebnem in družabnem življenju pa nekoliko manj. Njuna čedna, iznajdljiva in pragmatična soseda Penny ju bo skušala česa naučiti o resničnem življenju.... IMDb ocena: 8.4/10

10:36
I: Abby Ryder Fortson, Rachel McAdams, Kathy Bates, Benny Safdie, Elle Graham; R: Kelly Fremon Craig... Are You There God? It's Me, Margaret., ZDA.....V brezčasni zgodbi o odraščanju je Abby Ryder Fortson 11-letna deklica Margaret, ki razmišlja o življenju in adolescenci ob ljubeči podpori svoje matere (Rachel McAdams) in babice (Kathy Bates).

.... IMDb ocena: 7.4/10

12:21
Hollywood On Set...S21E25, Francija.....Vsakotedenski pregled zakulisja najnovejših filmov s posnetki odsekov zgodb ter intervjuji z igralci in s filmskimi ustvarjalci.

Vsakotedenski pregled zakulisja najnovejših filmov s posnetki odsekov zgodb ter intervjuji z igralci in s filmskimi ustvarjalci. Vsakotedenski pregled zakulisja najnovejših filmov s posnetki odsekov zgodb ter intervjuji z igralci in s filmskimi ustvarjalci.

12:51
I: Daniel Radcliffe, Rupert Grint, Emma Watson, Robbie Coltrane, Michael Gambon; R: Alfonso Cuarón... Harry Potter And The Prisoner Of Azkaban, VB.....Harry, Ron in Hermiona gredo v tretji letnik šole za čarovnike in čarovnice. Ampak usoda Harryja in vse čarovniške skupnosti obvisi na nitki, ko iz zloglasnega zapora Azkaban pobegne Sirius Black, obsojen za sodelovanje z Mrlakensteinom.

.... IMDb ocena: 7.9/10

15:12
I: Elijah Wood, Ian McKellen, Sean Astin, Viggo Mortensen, Liv Tyler; R: Peter Jackson... Lord Of The Rings: The Return Of The King, Nova Zelandija.....V zadnjem delu Tolkieneve trilogije Gospodar prstanov se sile dobrega in zla spopadejo v končni bitki, ki bo odločala o usodi sveta. Enemu izmed članov bratovščine prstana je namenjeno, da postane vladar kraljestva ljudi.

.... IMDb ocena: 7/10

18:27
I: Matt Smith, Steve Toussaint, Eve Best, Emma D'Arcy, Olivia Cooke; R: Clare Kilner... House Of The Dragon...S2E5, ZDA.....Serija se odvija 200 let pred dogodki v seriji Igra prestolov in nam predstavi zgodbo hiše Targaryen.

Serija se odvija 200 let pred dogodki v seriji Igra prestolov in nam predstavi zgodbo hiše Targaryen. Serija se odvija 200 let pred dogodki v seriji Igra prestolov in nam predstavi zgodbo hiše Targaryen.... IMDb ocena: 0/10

19:31
I: Lena Dunham, Allison Williams, Jemima Kirke, Zosia Mamet, Adam Driver; R: Jesse Peretz... Girls...S3E7, ZDA.....Hannah z dekleti gre za vikend na Long Island, kjer sreča Elijaha. Njega in prijatelje povabi v hišo na obali in upa, da bo tako vplivala na Marniejin neizprosen urnik.

Nadaljevanka avtorice Lene Dunham, ki v njej tudi igra, duhovito spremlja izbrana ponižanja in redke trenutke zmagoslavja skupine deklet v njihovih zgodnjih 20-ih letih.... IMDb ocena: 7.4/10

20:01
I: Lena Dunham, Allison Williams, Jemima Kirke, Zosia Mamet, Adam Driver; R: Richard Shepard... Girls...S3E8, ZDA.....Med razgovorom za GQ Patti LuPone opozori Hannah, da bo Adam zdaj zaradi nastopa na Broadwayju drugačen. Jessa se medtem dolgočasi v službi, a jo preseneti obisk starega prijatelja Jasperja.

Nadaljevanka avtorice Lene Dunham, ki v njej tudi igra, duhovito spremlja izbrana ponižanja in redke trenutke zmagoslavja skupine deklet v njihovih zgodnjih 20-ih letih.... IMDb ocena: 7.4/10

20:30
I: Michaela Coel, Weruche Opia, Paapa Essiedu, Aml Ameen, Adam James; R: Sam Miller... I May Destroy You...S1E11, ZDA.....Arabella se sooča s posledicami pisateljske blokade in še vedno opazuje kraj, kjer so jo napadli. Kwame sledi Tyronu v neznano. Terry ima srečo na delu in v ljubezni.

Serija spremlja Arabello, brezbrižno Londončanko s sijajno skupino prijateljev in obetavno kariero pisateljice. A ko jo nekoč omamijo s pijačo z namenom posilstva, mora vnovič ovrednotiti in sestaviti vse elemente svojega življenja.... IMDb ocena: 8.1/10

21:02
Last Week Tonight With John Oliver...S11E16, ZDA.....John Oliver, ena najduhovitejših televizijskih osebnosti, prihaja na program HBO z novo pogovorno oddajo. V njej razgrinja številne družbene, politične in življenjske teme, ki so aktualne v ZDA in drugod po svetu.

John Oliver, ena najduhovitejših televizijskih osebnosti, prihaja na program HBO z novo pogovorno oddajo. V njej razgrinja številne družbene, politične in življenjske teme, ki so aktualne v ZDA in drugod po svetu. John Oliver, ena najduhovitejših televizijskih osebnosti, prihaja na program HBO z novo pogovorno oddajo. V njej razgrinja številne družbene, politične in življenjske teme, ki so aktualne v ZDA in drugod po svetu.

21:42
I: Elle Fanning, Nicholas Hoult, Phoebe Fox, Sacha Dhawan, Gwilym Lee; R: Matthew Moore... The Great...S3E1, VB.....Katarina in Peter iščeta zakonski posvet, potem ko so kaotični dogodki prejšnjega dne povzročili neprijetne težave v njunem odnosu.

Satirična komična drama spremlja vzpon Katerine Velike (Elle Fanning), od obstranke do carice, ki je najdlje vladala Rusiji v njeni zgodovini, ter prikazuje njen burni odnos z možem Petrom, ruskim carjem.... IMDb ocena: 8.2/10

22:36
I: Michael Che... That Damn Michael Che...S1E2, ZDA.....Che se spominja, kako je v znanem lokalu dobil košarico.

Briljantno smešni Michael Che, sovodja scenarista oddaje »Saturday Night Live« in sovodja SNL-jeve oddaje »Weekend Update«, deli z nami svoj edinstveni pogled na različne teme kot izvršni producent in zvezda svoje izvirne humoristične serije.... IMDb ocena: 7.5/10

22:57
I: Dilan Felipe Ramírez Espitia, Jhonathan Steven Rodríguez, Juanita Carrillo Ortiz, Enrique Valencia Garzón, Camilio Riano; R: Fabian Hernández... A Male, Kolumbija.....Carlos živi v mladinskem zavetišču v centru Bogote, nekakšnem mestnem zatočišču, ki mladostnikom skuša omiliti surovost življenja. Božič je in Carlos hrepeni po tem, da bi dan preživel z mamo in sestro, ki sta izgubljeni v spirali urbanega nasilja. Ko zapusti zavetišče, se sooči z ulicami v svoji soseski, kjer vlada zakon močnejšega, alfa moškega. Če se želi srečati z družino, bo moral Carlos pokazati, da je lahko eden izmed njih. Medtem se globoko v sebi sooča z odločitvami, ki so drugačne odpričakovanih izrazov moškosti.

.

00:35
I: Rhys Darby, Taika Waititi, Ewen Bremner, Con O'Neill, Joel Fry... Our Flag Means Death...S2E2, ZDA.....Stede na krovu Zhengove ladje odkrije nove taktike za povezovanje posadke, Črni Pete se vnovič združi z znanim obrazom, medtem ko se bori s svojimi demoni, Olu pa pritegne pozornost posebne osebe. Črnobradčeva posadka, razočarana nad nestanovitnostjo svojega kapitana, se odloči za dramatične ukrepe.

Priredba resničnih pustolovščin Steda Bonneta, premožnega pripadnika aristokracije z Barbadosa, ki je privilegije družbene elite zamenjal za surovo življenje pirata. Priredba resničnih pustolovščin Steda Bonneta, premožnega pripadnika aristokracije z Barbadosa, ki je privilegije družbene elite zamenjal za surovo življenje pirata.... IMDb ocena: 7.8/10

01:07
I: Clive Owen, Naomi Watts, Armin Mueller-Stahl, Ulrich Thomsen, Brian F. O'Byrne; R: Tom Tykwer... The International, ZDA.....V napetem trilerju Mednarodna prevara sta agent Interpola Louis Salinger (Clive Owen) in pomočnica javnega okrožnega tožilca na Manhattnu Eleanor Whitman (Naomi Watts) odločena, da bosta pred roko pravice pripeljala eno najmočnejših svetovnih bank. Potem ko odkrijeta nešteto nepravilnosti in nezakonitih dejavnosti, se Salinger in Whitmanova odpravita po sledi denarnih transakcij iz Berlina v Milano, od tam pa v New York ter v Istanbul. Znajdeta se v nevarni dirki po svetu, kjer sta ogroženi njuni življenji, saj se obtožena korporacija ne ustavi pred ničemer, tudi pred umorom ne, da bi lahko nemoteno poslovala v svetu teroristov in vojn. Film je režiral Tom Tykwer (Run Lola Run) po izvirnem scenariju Erica Singerja, snemali so v Nemčiji in na več krajih v Evropi.

.... IMDb ocena: 6.5/10

03:01
Last Week Tonight With John Oliver...S11E16, ZDA.....John Oliver, ena najduhovitejših televizijskih osebnosti, prihaja na program HBO z novo pogovorno oddajo. V njej razgrinja številne družbene, politične in življenjske teme, ki so aktualne v ZDA in drugod po svetu.

John Oliver, ena najduhovitejših televizijskih osebnosti, prihaja na program HBO z novo pogovorno oddajo. V njej razgrinja številne družbene, politične in življenjske teme, ki so aktualne v ZDA in drugod po svetu. John Oliver, ena najduhovitejših televizijskih osebnosti, prihaja na program HBO z novo pogovorno oddajo. V njej razgrinja številne družbene, politične in življenjske teme, ki so aktualne v ZDA in drugod po svetu.

03:40
I: Elle Fanning, Nicholas Hoult, Phoebe Fox, Sacha Dhawan, Gwilym Lee; R: Matthew Moore... The Great...S3E1, VB.....Katarina in Peter iščeta zakonski posvet, potem ko so kaotični dogodki prejšnjega dne povzročili neprijetne težave v njunem odnosu.

Satirična komična drama spremlja vzpon Katerine Velike (Elle Fanning), od obstranke do carice, ki je najdlje vladala Rusiji v njeni zgodovini, ter prikazuje njen burni odnos z možem Petrom, ruskim carjem.... IMDb ocena: 8.2/10

04:36
I: Skye Coyne, Alex Trumble, Jackée Harry, Eamon Hunt, Emmanuel Del Arte; R: Amy Barrett... The Search For Secret Santa, ZDA.....Poročevalka Sophia misli, da je našla idealno božično zgodbo, ki ji bo rešila kariero, ko odkrije dolgo izgubljeno, nedostavljeno darilo skrivnega Božička. Sophia skuša odkriti in zaključiti zgodbo o zamujenem darilu pred božičem – vendar odkrije veliko več, kot je sploh lahko upala, ko ugotovi, da darilo ni samo neprecenljivo, ampak tudi ukradeno.

.... IMDb ocena: 6.5/10

06:00
I: Elijah Wood, Ian McKellen, Sean Astin, Viggo Mortensen, Liv Tyler; R: Peter Jackson... Lord Of The Rings: The Return Of The King, Nova Zelandija.....V zadnjem delu Tolkieneve trilogije Gospodar prstanov se sile dobrega in zla spopadejo v končni bitki, ki bo odločala o usodi sveta. Enemu izmed članov bratovščine prstana je namenjeno, da postane vladar kraljestva ljudi.

.... IMDb ocena: 7/10

09:15
I: Bobbie Mulder, Jashayra Oehlers, Mona Wybaillie, Maxim Pojmetjev, Isacco Limper; R: Michiel ten Horn... Hotel Sinestra, Nizozemska.....Med zimskimi počitnicami v švicarskem hotelu Sinestra si 11-letna Ava zaželi, da bi njeni zaščitniški starši preprosto odšli. Naslednje jutro ob zajtrku ugotovi, da so vsi odrasli nenadoma izginili. Zabava se začne: otroci lahko počnejo, kar hočejo! Pod vodstvom otročjega fanta po imenu Jonas jih malce zanese in tako nastane nevarna situacija, zaradi katere je ves hotel zavit v temo. Ava in njeni novi prijatelji se sredi snežne nevihte odpravijo iskat svoje starše, da bi lahko skupaj praznovali božič.

.... IMDb ocena: 6.5/10

10:37
I: Johnny Galecki, Jim Parsons, Kaley Cuoco, Simon Helberg, Kunal Nayyar; R: Peter Chakos... The Big Bang Theory...S7E23, ZDA.....Leonard in Sheldon sta genialna fizika, ki se v laboratoriju odlično znajdeta, v zasebnem in družabnem življenju pa nekoliko manj. Njuna čedna, iznajdljiva in pragmatična soseda Penny ju bo skušala česa naučiti o resničnem življenju.

Leonard in Sheldon sta genialna fizika, ki se v laboratoriju odlično znajdeta, v zasebnem in družabnem življenju pa nekoliko manj. Njuna čedna, iznajdljiva in pragmatična soseda Penny ju bo skušala česa naučiti o resničnem življenju.... IMDb ocena: 8.4/10

10:56
I: Johnny Galecki, Jim Parsons, Kaley Cuoco, Simon Helberg, Kunal Nayyar; R: Mark Cendrowski... The Big Bang Theory...S7E24, ZDA.....Medtem ko se svet okrog njega spreminja, se mora Sheldon na koncu sedme sezone soočiti z negotovo prihodnostjo in razmisliti o neki pomembni potezi. Medtem se Ray in Emily odločita za večji korak v njuni zvezi, poškodba gospe Wolowitz pa povzroča glavobol Howardu in Bernadette.

Leonard in Sheldon sta genialna fizika, ki se v laboratoriju odlično znajdeta, v zasebnem in družabnem življenju pa nekoliko manj. Njuna čedna, iznajdljiva in pragmatična soseda Penny ju bo skušala česa naučiti o resničnem življenju.... IMDb ocena: 8.4/10

11:17
I: Mia Artemis, John Batchelor, Elly Hiraani Clapin, Adam Golledge, Timothy Kersten; R: Molly Haddon... The Longest Weekend, Avstralija.....Odtujeni sestri in brat spet živijo pod isto streho, potem ko se je v njihova življenja vrnil oče, ki jih je zapustil. Vsak od sorojencev se mora odločiti, ali mu vnovično družinsko življenje ustreza.

.... IMDb ocena: 6.3/10

12:32
I: Matthew McConaughey, Anne Hathaway, Jessica Chastain, Ellen Burstyn, Michael Caine; R: Christopher Nolan... Interstellar, ZDA.....Naš čas na Zemlji se bliža koncu. Ekipa raziskovalcev mora na najpomembnejšo odpravo v zgodovini človeštva: odpotovati onkraj naše galaksije in preveriti, ali je prihodnost ljudi nekje med zvezdami.

.... IMDb ocena: 6.9/10

15:15
I: Owen Kline, Jeff Daniels, Laura Linney, Jesse Eisenberg, Anna Paquin; R: Noah Baumbach... The Squid And The Whale, ZDA.....Scenarist in režiser Noah Baumbach je bil imenovan za oskarja za scenarij tudi sicer večkrat nagrajenega filma, ki prinaša zapletene odnose v ekscentrični družini intelektualcev v Brooklynu leta 1986. Univerzitetni profesor in avtor Bernard (Jeff Daniels) ter njegova nezadovoljna žena, priznana pisateljica Joan (Laura Linney), sta dokončno obupala nad svojim zakonom. Njuna odraščajoča sinova, 16-letni Walt (Jesse Eisenberg) in 12-letni Frank (Owen Kline), se morata ob ločitvi staršev soočiti s svojimi zmedenimi in nasprotujočimi čustvi. Rezultat značajske vzajemnosti med njimi je nežna, duhovita in ganljiva zgodba o odraščanju Walta in težavnem prezgodnjem zorenju Franka. Čustvene napetosti in težave, ki izbruhnejo v tem težkem času, pomenijo presenetljivo pretanjen in večplasten portret družine na preizkušnji, ki se skozi spremembe nauči, kako na novo opredeliti samo sebe.

.... IMDb ocena: 5.5/10

16:35
Last Week Tonight With John Oliver...S11E16, ZDA.....John Oliver, ena najduhovitejših televizijskih osebnosti, prihaja na program HBO z novo pogovorno oddajo. V njej razgrinja številne družbene, politične in življenjske teme, ki so aktualne v ZDA in drugod po svetu.

John Oliver, ena najduhovitejših televizijskih osebnosti, prihaja na program HBO z novo pogovorno oddajo. V njej razgrinja številne družbene, politične in življenjske teme, ki so aktualne v ZDA in drugod po svetu. John Oliver, ena najduhovitejših televizijskih osebnosti, prihaja na program HBO z novo pogovorno oddajo. V njej razgrinja številne družbene, politične in življenjske teme, ki so aktualne v ZDA in drugod po svetu.

17:15
I: Andrew Koji, Olivia Cheng, Jason Tobin, Dianne Doan, Kieran Bew; R: Loni Peristere... Warrior...S3E9, ZDA.....Ah Sahm se pogumno žrtvuje, da bi zaščitil Yan Mi, Mai Ling se sooča s posledicami svojih dejanj, Leary pa doseže točko preloma.

Zgodba, ki se odvija v kitajski četrti San Francisca po državljanski vojni, spremlja mladega vajenca borilnih veščin. Nedavno je prispel iz Kitajske in kmalu se znajde v precepu spopadov azijskih tolp v kitajski četrti. Zgodba, ki se odvija v kitajski četrti San Francisca po državljanski vojni, spremlja mladega vajenca borilnih veščin. Nedavno je prispel iz Kitajske in kmalu se znajde v precepu spopadov azijskih tolp v kitajski četrti.... IMDb ocena: 8.4/10

18:01
I: Marisa Abela, Myha'la Herrold, David Jonsson, Harry Lawtey, Conor MacNeill... Industry...S2E5, ZDA.....Potem ko izve za skorajšnje potovanje Yasmin in Jackie v Berlin, Harper poskuša dobiti povabilo iz več kot samo poslovnih razlogov. Aurore je deležna novega vladnega položaja in konfliktnemu Gusu ponudi mesto v svoji ekipi.

Serija prinaša vznemirljiv vpogled v svet mednarodnih financ. Zgodba spremlja skupino ambicioznih mladih diplomantov, ki tekmujejo za omejen nabor stalnih položajev pri pomembni investicijski banki v Londonu. Serija prinaša vznemirljiv vpogled v svet mednarodnih financ. Zgodba spremlja skupino ambicioznih mladih diplomantov, ki tekmujejo za omejen nabor stalnih položajev pri pomembni investicijski banki v Londonu.... IMDb ocena: 6.9/10

18:57
I: Julio Torres; R: Julio Torres... Fantasmas...S1E5, ZDA.....Medtem ko se Julio skuša izogniti dokazu o obstoju, Vanesja razmišlja o svojih namenih, potem ko naleti na uspešno, toda depresivno stranko in nekdanjega profesorja. Medtem ko se loteva nove strastne dejavnosti, Bibo prejme nepričakovan nasvet.

Pisatelj, režiser in komik Julio Torres (serija Grozljivčki na HBO) prinaša fantastično zgodbo v šestih delih o tem, kako je izgubil zlati uhan v obliki ostrige. V svojem iskanju dragocenega predmeta Julio razmišlja o nenavadnih likih, ki jih srečuje v introspektivnih, pogosto srhljivih in vselej zabavnih vinjetah, postavljenih v sanjsko, alternativno različico New Yorka. Serija Fantazme je kalejdoskop barv in nadrealizma; izpoveduje zgodbe ljudi, ki iščejo smisel, namen in povezanost v svetu, ki je čedalje bolj odtujen. Pisatelj, režiser in komik Julio Torres (serija Grozljivčki na HBO) prinaša fantastično zgodbo v šestih delih o tem, kako je izgubil zlati uhan v obliki ostrige. V svojem iskanju dragocenega predmeta Julio razmišlja o nenavadnih likih, ki jih srečuje v introspektivnih, pogosto srhljivih in vselej zabavnih vinjetah, postavljenih v sanjsko, alternativno različico New Yorka. Serija Fantazme je kalejdoskop barv in nadrealizma; izpoveduje zgodbe ljudi, ki iščejo smisel, namen in povezanost v svetu, ki je čedalje bolj odtujen.... IMDb ocena: 0/10

19:30
I: Lena Dunham, Allison Williams, Jemima Kirke, Zosia Mamet, Adam Driver; R: Richard Shepard, Jesse Peretz, Tricia Brock, Jamie Babbit... Girls...S3E9, ZDA.....Hannah obišče bolehno babico v bolnišnici, kjer jo preseneti nenavadna prošnja njene mame. Hannah gre zatem na neprijetno pijačo s sestrično Rebecco, uspešno študentko medicine.

Nadaljevanka avtorice Lene Dunham, ki v njej tudi igra, duhovito spremlja izbrana ponižanja in redke trenutke zmagoslavja skupine deklet v njihovih zgodnjih 20-ih letih.... IMDb ocena: 7.4/10

19:57
I: Lena Dunham, Allison Williams, Jemima Kirke, Zosia Mamet, Adam Driver; R: Jesse Peretz... Girls...S3E10, ZDA.....Hannah je prizadeta zaradi Adamove ravnodušnosti, ko se po zabavni noči ne vrne domov, zato jo skrbi za njuno razmerje. Marnie začne delati v galeriji, čeprav ni v vlogi, ki jo je pričakovala. Shoshanna ima presenečenje za Jesso.

Nadaljevanka avtorice Lene Dunham, ki v njej tudi igra, duhovito spremlja izbrana ponižanja in redke trenutke zmagoslavja skupine deklet v njihovih zgodnjih 20-ih letih.... IMDb ocena: 7.4/10

20:26
I: Michaela Coel, Weruche Opia, Paapa Essiedu, Aml Ameen, Adam James; R: Sam Miller... I May Destroy You...S1E12, ZDA.....Zaključek sezone. Ko se Arabelli povrne spomin, se lahko sooči z zadnjim svojim demonom.

Serija spremlja Arabello, brezbrižno Londončanko s sijajno skupino prijateljev in obetavno kariero pisateljice. A ko jo nekoč omamijo s pijačo z namenom posilstva, mora vnovič ovrednotiti in sestaviti vse elemente svojega življenja.... IMDb ocena: 8.1/10

21:02
I: Jodie Foster, Kali Reis, Finn Bennett, Fiona Shaw, Christopher Eccleston; R: Issa López... True Detective...S4E1, ZDA.....Ko osem raziskovalcev na postaji Tsalal nenadoma izgine, Danvers odredi iskanje, čeprav nima velikih pričakovanj, da jih bodo našli. Po obravnavanju spora na delovnem mestu in preverjanju sestre Julie poskuša Navarro prepričati nejeverno Danversovo, da je izginotje moških povezano z umorom lokalne aktivistke Annie Kowtok, nerešenim primerom, ki je že zdavnaj obtičal.

Dotakni se teme, pa se bo tema dotaknila tebe. Surova kriminalna drama spremlja težavna policista in zahtevno preiskavo, ki ju pahne na rob.

21:58
I: Jodie Foster, Kali Reis, Finn Bennett, Fiona Shaw, Christopher Eccleston; R: Issa López... True Detective...S4E2, ZDA.....Ko se Danvers in Prior odločita izvedeti več o postaji Tsalal, ki je malo verjetna lokacija, kjer bi našli fizične dokaze, stotnik Connelly grozi, da bo primer preselil v Anchorage. Navarro in Danvers vsaka zase najdeta povezavo med enim od mož iz postaje Tsalal in Annie, zaradi česar se nekdanji partnerici odločita, da bosta skupaj prevzeli primer.

Dotakni se teme, pa se bo tema dotaknila tebe. Surova kriminalna drama spremlja težavna policista in zahtevno preiskavo, ki ju pahne na rob.

22:58
I: Jodie Foster, Kali Reis, Finn Bennett, Fiona Shaw, Christopher Eccleston; R: Issa López... True Detective...S4E3, ZDA.....Medtem ko Hank prevzame iskanje Clarka, Prior sprašuje Danvers o primeru umora in samomora, ki povzročil razkol med njo in Navarrovo. Po tistem, ko sta prebrskala vsebino Clarkovega domovanja, Navarro in Danvers poiščeta lokalno frizerko, da bi jima povedala več o Annie – to pa vodi do namiga o še enem nekdanjem delavcu postaje Tsalal. Med Danversovo in njeno pastorko Leah je čedalje večja napetost.

Dotakni se teme, pa se bo tema dotaknila tebe. Surova kriminalna drama spremlja težavna policista in zahtevno preiskavo, ki ju pahne na rob.

23:57
I: Jodie Foster, Kali Reis, Finn Bennett, Fiona Shaw, Christopher Eccleston; R: Issa López... True Detective...S4E4, ZDA.....Spet se pojavijo Julijine duševne težave in Navarro jo pripelje v lokalno ustanovo ter obljubi, da bo tokrat bolje. Danvers in Navarro pozneje potrdita lokacijo umora Annie, Danvers pa Leah naloži strogo kazen po njenem uporniškem dejanju.

Dotakni se teme, pa se bo tema dotaknila tebe. Surova kriminalna drama spremlja težavna policista in zahtevno preiskavo, ki ju pahne na rob.

00:57
I: Jodie Foster, Kali Reis, Finn Bennett, Fiona Shaw, Christopher Eccleston; R: Issa López... True Detective...S4E5, ZDA.....Medtem ko Prior išče povezave med postajo Tsalal in rudarskim podjetjem Silver Sky, Navarro reši Leah pred krajevnimi protesti, ki so postali nasilni. Na sestanku s Kate McKitterick, izvršno direktorico Silver Sky, se Danversova upre, ko Connelly razkrije uradni vzrok smrti moških s postaje Tsalal. Deležna je opozorila, naj ne nadaljuje s preiskavo. Hank prejme ponudbo o izmenjavi uslug.

Dotakni se teme, pa se bo tema dotaknila tebe. Surova kriminalna drama spremlja težavna policista in zahtevno preiskavo, ki ju pahne na rob.

01:58
I: Jodie Foster, Kali Reis, Finn Bennett, Fiona Shaw, Christopher Eccleston; R: Issa López... True Detective...S4E6, ZDA.....Sredi hudega neurja Danvers in Navarro obtičita na postaji Tsalal brez elektrike in možnosti komuniciranja. Ko se razkrije resnica o tem, kaj se je zgodilo Annie in možem s postaje Tsalal, se Navarro in Danvers vsaka po svoje soočita s strahovi iz preteklosti.

Dotakni se teme, pa se bo tema dotaknila tebe. Surova kriminalna drama spremlja težavna policista in zahtevno preiskavo, ki ju pahne na rob.

03:12
I: Cybill Shepherd, Steve Guttenberg, Lisa Durupt, Camille Mitchell, Rylea Nevaeh Whittet; R: Stephen Tolkin... How To Murder Your Husband, Kanada.....Po resnični zgodbi posneta drama o Nancy Crampton-Brophy (Cybill Shepherd), ki je imela dober občutek za kriminalne romane o umorih. Pisateljica romantičnih trilerjev iz Portlanda je pisala zgodbe o burnih razmerjih in z zapeljivimi moškimi na naslovnicah pritegovala svoje bralke. V njenih pripovedih so pogosto nastopale ženske junakinje, ki so fantazirale o tem, da bi ubile lastnega moža ali pobegnile soprogu in uprizorile lastno smrt. Potem pa je bila leta 2022 v šokantnem preobratu prav Brophy obsojena za umor moža.

.... IMDb ocena: 5.4/10

04:41
I: Mia Artemis, John Batchelor, Elly Hiraani Clapin, Adam Golledge, Timothy Kersten; R: Molly Haddon... The Longest Weekend, Avstralija.....Odtujeni sestri in brat spet živijo pod isto streho, potem ko se je v njihova življenja vrnil oče, ki jih je zapustil. Vsak od sorojencev se mora odločiti, ali mu vnovično družinsko življenje ustreza.

.... IMDb ocena: 6.3/10

06:00
I: Matthew McConaughey, Anne Hathaway, Jessica Chastain, Ellen Burstyn, Michael Caine; R: Christopher Nolan... Interstellar, ZDA.....Naš čas na Zemlji se bliža koncu. Ekipa raziskovalcev mora na najpomembnejšo odpravo v zgodovini človeštva: odpotovati onkraj naše galaksije in preveriti, ali je prihodnost ljudi nekje med zvezdami.

.... IMDb ocena: 6.9/10

08:47
Hollywood On Set...S21E25, Francija.....Vsakotedenski pregled zakulisja najnovejših filmov s posnetki odsekov zgodb ter intervjuji z igralci in s filmskimi ustvarjalci.

Vsakotedenski pregled zakulisja najnovejših filmov s posnetki odsekov zgodb ter intervjuji z igralci in s filmskimi ustvarjalci. Vsakotedenski pregled zakulisja najnovejših filmov s posnetki odsekov zgodb ter intervjuji z igralci in s filmskimi ustvarjalci.

09:12
R: Joaquim Dos Santos, Kemp Powers, Justin K. Thompson... Spider Man: Across The Spider Verse, ZDA.....Miles Morales se vrača v naslednjem poglavju sage o mnogoterih vesoljih Spider-manov. Po vnovičnem snidenju z Gwen Stacy se prijazni fant iz Brooklyna katapultira skozi vesolje Spider-manov, kjer naleti na ekipo sebi podobnih superjunakov, ki je zadolžena za varovanje njegovega obstoja. Toda ko se junaki sprejo o tem, kako se spopasti z novo grožnjo, se Miles znajde v boju z drugimi Spider-mani in na novo mora ugotoviti, kaj pomeni biti junak, da bi lahko rešil tiste, ki jih ima najraje.

.... IMDb ocena: 8.7/10

11:30
I: Marisa Abela, Myha'la Herrold, David Jonsson, Harry Lawtey, Conor MacNeill... Industry...S2E5, ZDA.....Potem ko izve za skorajšnje potovanje Yasmin in Jackie v Berlin, Harper poskuša dobiti povabilo iz več kot samo poslovnih razlogov. Aurore je deležna novega vladnega položaja in konfliktnemu Gusu ponudi mesto v svoji ekipi.

Serija prinaša vznemirljiv vpogled v svet mednarodnih financ. Zgodba spremlja skupino ambicioznih mladih diplomantov, ki tekmujejo za omejen nabor stalnih položajev pri pomembni investicijski banki v Londonu. Serija prinaša vznemirljiv vpogled v svet mednarodnih financ. Zgodba spremlja skupino ambicioznih mladih diplomantov, ki tekmujejo za omejen nabor stalnih položajev pri pomembni investicijski banki v Londonu.... IMDb ocena: 6.9/10

12:26
I: Jerrod Carmichael; R: Ari Katcher... Jerrod Carmichael Reality Show...S1E8, ZDA.....Ko pride na obisk njegova mati, Jerroda preganjajo spomini na otroštvo; razdvojen je med željama po spravi in po soočenju z njo.

Črnokomična dokumentarna serija spremlja z emmyjem nagrajenega komika in igralca Jerroda Carmichaela (predstava Jerrod Carmichael: Rothaniel programa HBO) na burnem iskanju ljubezni, seksa in resnice. V surovih in pogosto absurdnih soočenjih s prijatelji in družino – pa tudi obračunavanju s samim seboj na odru in zunaj njega – resničnostni šov Jerroda Carmichaela prinaša njegove nebrzdane, včasih celo katastrofalne poskuse, da bi bil radikalno iskren za vsako ceno. Črnokomična dokumentarna serija spremlja z emmyjem nagrajenega komika in igralca Jerroda Carmichaela (predstava Jerrod Carmichael: Rothaniel programa HBO) na burnem iskanju ljubezni, seksa in resnice. V surovih in pogosto absurdnih soočenjih s prijatelji in družino – pa tudi obračunavanju s samim seboj na odru in zunaj njega – resničnostni šov Jerroda Carmichaela prinaša njegove nebrzdane, včasih celo katastrofalne poskuse, da bi bil radikalno iskren za vsako ceno.... IMDb ocena: 7.9/10

12:57
I: Johnny Depp, Freddie Highmore, David Kelly, Helena Bonham Carter, Noah Taylor; R: Tim Burton... Charlie And The Chocolate Factory, ZDA.....Čarli Bucket je fantič iz revne, a tople družine. Od vsega si najbolj želi, da bi našel zlato vstopnico, s katero bi si lahko ogledal sijajno tovarno čokolade, ki jo upravlja izumitelj in lastnik Willy Wonka.

.... IMDb ocena: 8/10

14:48
I: Viggo Mortensen, Colin Farrell, Joel Edgerton, Tom Bateman, Paul Gleeson; R: Ron Howard... Thirteen Lives, ZDA.....Film temelji na resnični zgodbi, ki je pretresla svet, in prinaša vznemirljivo pripoved o reševanju fantovskega nogometnega moštva iz jame Tham Luang na Tajskem, potem ko so zaradi močnega dežja in poplav ostali ujeti pod zemljo. S pomočjo najbolj izurjenih potapljačev na svetu se odvije mučna reševalna misija, v kateri zablesti pogum na najvišji ravni in ki vnovič dokazuje moč človekovega duha.

.... IMDb ocena: 7.8/10

17:11
I: James Norton, Gemma Arterton, Marisa Abela, Sarah Goldberg, Shazad Latif; R: Adam Patterson, Declan Lawn... Rogue Agent, VB.....Izjemna, srhljiva zgodba o poklicnem prevarantu Robertu Freegardu, ki je nešteto žrtev prepričal, da je tajni agent MI5, da bi jih izsiljeval in ugrabil; ter Alice Archer, ženski, ki se je zaljubila vanj in ga naposled uničila.

.... IMDb ocena: 6.4/10

19:06
I: Nicole Kidman, Hugh Grant, Noah Jupe, Donald Sutherland, Matilda De Angelis; R: Susanne Bier... The Undoing...S1E1, ZDA.....Grace Fraser zanima mlada mama v šoli njenega sina. Pozneje novica o tragediji zamaje skupnost.

Zgodba spremlja uspešno zdravnico Grace Fraser (Nicole Kidman) ter njenega moža (Hugh Grant) in mladega sina. V navidez popolnem življenju družine pride do usodnega preobrata; do nasilne smrti in verižnega sosledja grozljivih razkritij. Zgodba spremlja uspešno zdravnico Grace Fraser (Nicole Kidman) ter njenega moža (Hugh Grant) in mladega sina. V navidez popolnem življenju družine pride do usodnega preobrata; do nasilne smrti in verižnega sosledja grozljivih razkritij.

20:00
I: Rose Matafeo, Nikesh Patel, Emma Sidi, Al Roberts, Joe Barnes; R: Rose Matafeo, Alice Snedden... Starstruck...S3E1, VB.....Nekaj let po njunem razhodu se Jessie in Tom nepričakovano srečata iz oči v oči na poroki najboljše prijateljice Kate, ki se poroči z Ianom. Ob sprva neprijetnem srečanju se nekdanja ljubimca sprašujeta, ali se med njima še iskri.

Serijo v šestih delih je napisala zmagovalka festivala v Edinburgu leta 2018 za najboljšo komedijo Rose Matafeo, ki v njej tudi igra glavno vlogo. Zgodba spremlja dvajsetletnico, pripadnico milenijske generacije v Londonu, ki ima dve zahtevni službi in se sooča z nelagodjem naslednjega jutra; tedaj se razkrijejo zapleti po tistem, ko je po pomoti spala s filmskim zvezdnikom.... IMDb ocena: 7.5/10

20:22
I: Rose Matafeo, Nikesh Patel, Emma Sidi, Al Roberts, Joe Barnes; R: Rose Matafeo, Alice Snedden... Starstruck...S3E2, VB.....Tomova zaročna zabava z novim partnerjem in igralskim kolegom Clemom pomeni nov pritisk za Kate, saj se mora odločiti o svoji zvestobi. Medtem se Jessie zamoti z zmenkom z Liamom in s parom, ki se zbliža na kegljišču, vendar je ta zmenek prekinjen, ko odhitita nujno pomagat Joeju s pohištvom.

Serijo v šestih delih je napisala zmagovalka festivala v Edinburgu leta 2018 za najboljšo komedijo Rose Matafeo, ki v njej tudi igra glavno vlogo. Zgodba spremlja dvajsetletnico, pripadnico milenijske generacije v Londonu, ki ima dve zahtevni službi in se sooča z nelagodjem naslednjega jutra; tedaj se razkrijejo zapleti po tistem, ko je po pomoti spala s filmskim zvezdnikom.... IMDb ocena: 7.5/10

20:44
I: Rose Matafeo, Nikesh Patel, Emma Sidi, Al Roberts, Joe Barnes; R: Rose Matafeo, Alice Snedden... Starstruck...S3E3, VB.....Zveza med Jessie in Tomom se spet vname in ko prejme njegovo povabilo v zakulisje predstave v West Endu, se mora Jessie odločiti, ali je pogrevanje stare strasti res dobro. Znajde se iz oči v oči z njegovim novim partnerjem Clemom, ki se zdi Jessie neizmerno ljubek, medtem ko je Cath tista, ki jo ostro kritizira.

Serijo v šestih delih je napisala zmagovalka festivala v Edinburgu leta 2018 za najboljšo komedijo Rose Matafeo, ki v njej tudi igra glavno vlogo. Zgodba spremlja dvajsetletnico, pripadnico milenijske generacije v Londonu, ki ima dve zahtevni službi in se sooča z nelagodjem naslednjega jutra; tedaj se razkrijejo zapleti po tistem, ko je po pomoti spala s filmskim zvezdnikom.... IMDb ocena: 7.5/10

21:05
I: Rose Matafeo, Nikesh Patel, Emma Sidi, Al Roberts, Joe Barnes; R: Rose Matafeo, Alice Snedden... Starstruck...S3E4, VB.....Medtem ko je pijan, Tom poomotoma izda skrivnost Stevu in Ianu. Jessie in njeni prijatelji uživajo konec tedna na podeželju, toda napetost v skupini se poveča, ko Ian izda neko skrivnost, ki je Jessie raje ne bi vedela. Steve predlaga igro, da bi povezal skupino, toda ali je to dovolj, da zakrije nesoglasja?

Serijo v šestih delih je napisala zmagovalka festivala v Edinburgu leta 2018 za najboljšo komedijo Rose Matafeo, ki v njej tudi igra glavno vlogo. Zgodba spremlja dvajsetletnico, pripadnico milenijske generacije v Londonu, ki ima dve zahtevni službi in se sooča z nelagodjem naslednjega jutra; tedaj se razkrijejo zapleti po tistem, ko je po pomoti spala s filmskim zvezdnikom.... IMDb ocena: 7.5/10

21:31
I: Rose Matafeo, Nikesh Patel, Emma Sidi, Al Roberts, Joe Barnes; R: Rose Matafeo, Alice Snedden... Starstruck...S3E5, VB.....Tom se pripravlja na svojo poroko in medtem ko njegovo hišo zavzame poročno osebje, razkrije neko skrivnost, ki jo je skrival pred zaročenko Clem. Medtem se skuša Ian pobotati z Jessie, ta pa doživlja krizo samozavesti, ko praznovanje njenega 33. rojstnega dne ne poteka po načrtih.

Serijo v šestih delih je napisala zmagovalka festivala v Edinburgu leta 2018 za najboljšo komedijo Rose Matafeo, ki v njej tudi igra glavno vlogo. Zgodba spremlja dvajsetletnico, pripadnico milenijske generacije v Londonu, ki ima dve zahtevni službi in se sooča z nelagodjem naslednjega jutra; tedaj se razkrijejo zapleti po tistem, ko je po pomoti spala s filmskim zvezdnikom.... IMDb ocena: 7.5/10

21:56
I: Rose Matafeo, Nikesh Patel, Emma Sidi, Al Roberts, Joe Barnes; R: Rose Matafeo, Alice Snedden... Starstruck...S3E6, VB.....Po nenadnem odhodu v bolnišnico je Kate dobro in začne se porod, Ian pa se zlomi. Tom se nepričakovano znajde v bolnišnici in medtem ko se izmika navdušenim oboževalkam, izkoristi priložnost, da z Jessie zgladi nekatere stvari. Je prepozno, da bi se nekdanja ljubimca več let po razhodu znova zbližala?

Serijo v šestih delih je napisala zmagovalka festivala v Edinburgu leta 2018 za najboljšo komedijo Rose Matafeo, ki v njej tudi igra glavno vlogo. Zgodba spremlja dvajsetletnico, pripadnico milenijske generacije v Londonu, ki ima dve zahtevni službi in se sooča z nelagodjem naslednjega jutra; tedaj se razkrijejo zapleti po tistem, ko je po pomoti spala s filmskim zvezdnikom.... IMDb ocena: 7.5/10

22:26
I: Viggo Mortensen, Naomi Watts, Vincent Cassel, Armin Mueller-Stahl, Sinéad Cusack; R: David Cronenberg... Eastern Promises...S1E7, VB.....Surova zgodba o kriminalni ruski združbi v Londonu. Bolničarka Anna se nevede zaplete v nevarno mrežo mafijcev in prekupčevalcev s prostitutkami, ko poizveduje za identiteto mladoletne matere, ki je umrla med porodom.

Surova zgodba o kriminalni ruski združbi v Londonu. Bolničarka Anna se nevede zaplete v nevarno mrežo mafijcev in prekupčevalcev s prostitutkami, ko poizveduje za identiteto mladoletne matere, ki je umrla med porodom. Surova zgodba o kriminalni ruski združbi v Londonu. Bolničarka Anna se nevede zaplete v nevarno mrežo mafijcev in prekupčevalcev s prostitutkami, ko poizveduje za identiteto mladoletne matere, ki je umrla med porodom.... IMDb ocena: 7.6/10

00:07
I: Jonah Hill, Michael Cera, Christopher Mintz-Plasse, Bill Hader, Seth Rogen; R: Greg Mottola... Superbad, ZDA.....Film Super hudo je podpisal Greg Mottola, ki je režiral že uspešnici Napumpana in 40-letni devičnik.

.... IMDb ocena: 7.6/10

02:00
I: Angelina Jolie, Liev Schreiber, Chiwetel Ejiofor, Daniel Olbrychski, August Diehl; R: Phillip Noyce... Salt (2010), ZDA.....Evelyn Salt (Angelina Jolie) je dolžnosti in služenju domovini zaprisežena agentka CIE. Ko jo obtožijo vohunstva, se Salt poda na beg, da bi oprala svoje ime in dokazala svojo vdanost. S spretnostjo in dolgoletnimi izkušnjami agentke pod krinko mora ubežati zasledovalcem in svojo družino zaščititi pred neusmiljenimi silami, ki bi rade izbrisale vse sledi o njenem obstoju. Ker jo sumijo, da bo skušala umoriti predsednika, je to bitka s časom, kjer mora Salt ugotoviti, kdo je pravi izdajalec.

.... IMDb ocena: 6.4/10

03:40
I: Henry Golding, Daniela Melchior, Sam Neill, Noomi Rapace, Jimmy Jean-Louis; R: Camille Delamarre... Assassin Club, ZDA.....Najeti morilec Morgan Gaines dobi pogodbo za umor sedmih ljudi. Odkrije, da je sedem tarč prav tako morilcev, najetih zato, da ubijejo njega. Edini izhod je pustiti za seboj sled trupel in poiskati tistega, ki jih je najel. Morgan se odpravi na lov.

.