Slovenske TV

Podnaslovljene TV

Lokalne TV

EX YU TV

Angleške TV

Nemške TV

Italijanske TV

Ostale TV

Discovery ID
06:00
Reasonable Doubt: For Her Love; sezona 4, epizoda 1

Vojni veteran Tim Wright sedi v zaporu zaradi umora bivšega partnerja svoje punce. Njegova družina verjame v njegovo nedolžnost, zato se zavzemajo za ponovno odprtje primera.

07:00
Reasonable Doubt: My Best Friend's Murder; sezona 4, epizoda 2

Ken Andersen in Chad Swedberg sta bila najboljša prijatelja, dokler niso Chada umorili. Kenova družina meni, da je njegova obsodba za umor velika sodna zmota.

08:00
Undercover Underage: The Dark Web; sezona 1, epizoda 6

Flori pritegne pozornost 17-letnika, ki ga zanima otroška pornografija. Ko se ta kasneje preneha odzivati, jo kontaktira moški s sumljivo podobnim pristopom.

09:00
Undercover Underage: Reasons To Be Terrified; sezona 2, epizoda 1

Roo in njena ekipa ustvarijo dve novi identiteti mladoletnih oseb. Po stiku z dvema spolno agresivnima odraslima osebama napačna poteza ogrozi eno od preiskav.

10:00
Murder Comes Home: Red Mustang; sezona 1, epizoda 4

Družino skrbi, ko LeAnne Martinez ne pobere hčerke pri mami. Njen rdeči Mustang je pogrešan, doma pa najdejo šokanten prizor.

11:00
Murder Comes Home: On Her Own; sezona 1, epizoda 5

Marioara Shand se po nedavni propadli zvezi pripravlja na novo življenje v Novi Mehiki. Nekega julijskega dne leta 2002 pa policija odkrije krvav prizor, ko jo doma najdejo mrtvo.

12:00
Seduced To Slay: Thrill Kill; sezona 1, epizoda 2

Morilski par za seboj pusti krvavo sled od Speedwaya v Indiani do Teksasa. Policija se znajde v bitki s časom, da ju ujame, preden znova udarita.

13:00
Seduced To Slay: Star Crossed Killers; sezona 1, epizoda 3

Družinske napetosti v Lafayetteu v Koloradu privedejo do izginotja matere samohranilke. Po anonimnem namigu policija izve, kje se nahaja njeno truplo.

14:00
My Father, The Serial Killer: People Magazine Investigates: Leta 1980 izgine nek par, katerih trupla kasneje odkrijejo na polju. Po dolgih štiridesetih letih se oglasi neka ženska, ki trdi, da lahko razkrije skrivnost tega primera.
15:00
Shallow Grave: People Magazine Investigates: Iz sanjskega kalifornijskega doma nenadoma izgine mlada družina. Oblasti sumijo, da so pobegnili iz države, resnico pa razkrije povsem nepričakovan vir.
16:00
Til Death Do Us Part: While You Were Sleeping; sezona 1, epizoda 5

Dr. Mark Wangler in soproga Kathy živita na prvi pogled sanjsko življenje srednjega sloja. Toda fasada se podre, ko družino razbije načrtovan umor.

17:00
Til Death Do Us Part: Vows, Lies, And Whispers; sezona 1, epizoda 6

Leta 2002 je niz skrivnostnih dogodkov povsem pretresel neko družino. Osupli policisti so odgovor na to, kaj se je zgodilo tiste usodne noči, iskali dolgih deset let.

18:00
Swamp Murders: What Happens In The Woods; sezona 5, epizoda 7

Odkritje trupla osemnajstletnega Jarreta Clarka v jezeru pomeni tragičen konec zabave v gozdu. Ali lahko presenetljiva priča pomaga rešiti primer?

19:00
Swamp Murders: Point Of No Return; sezona 5, epizoda 8

Na samotni floridski plaži sredi belega dne ustrelijo dva najstnika. Primer je v rokah dveh jurisdikcij in dokazov je malo, potem pa sledi nepričakovan telefonski klic.

20:00
Real Time Crime: Beyond Recognition; sezona 2, epizoda 9

V Oklahomi policisti s pomočjo napredne tehnologije ujamejo trojico morilcev. V Dubuqueu v Iowi pa preiskovalci s pomočjo posnetkov nadzornih kamer izsledijo morilca ženske.

21:00
The Murder Tapes: Murder Of Convenience; sezona 6, epizoda 3

Policisti iz Akrona najdejo Derekeja Alexandera hudo poškodovanega. Ta podleže poškodbam, preiskava pa vodi do morilcev, ki so Derekeja lovili kot plen.

22:00
The Murder Tapes: Last Roll Of The Dice; sezona 6, epizoda 4

Donovana Barfielda najdejo mrtvega v izropanem stanovanju. Preiskovalci odkrijejo kruti načrt o umoru in ropu, ki so ga izpeljali lahkomiselni morilci.

23:00
Crimes Gone Viral: Crowd Control; sezona 4, epizoda 2

Ob reki v Alabami izbruhne pretep. Moški z rolko pobegne pred policijo, vratar ubrani svoj striptiz klub, prodajalka pa ujame vlomilca v svoji trgovini.

23:30
Crimes Gone Viral: Break Downs And Blow Ups; sezona 4, epizoda 7

Ženska doživi živčni zlom v lokalni banki. Voznik avtomobila povzroči veliko gmotno škodo, obračun s policijo pa pripelje do eksplozivnega konca.

00:00
Crimes Gone Viral: Bold Moves; sezona 3, epizoda 3

Napadena ženska pozvoni na vrata neznanca in prosi za pomoč. Pogumen 10-letnik se izmuzne ugrabiteljem in mlada ženska tvega življenje, ko se postavi po robu nasilnežu.

00:30
Crimes Gone Viral: Fighting Back; sezona 3, epizoda 4

Mlada mati doživi grozljiv vdor v njen dom, pogumna babica se maščuje goljufom, pogumen petletnik pa se postavi po robu napadalcu in zaščiti svojo mamo.

01:00
The Killer In My Home: A Deadliest Mums & Dads Special: Žalujoča mati je skoraj pet let verjela, da je svoja dva dojenčka izgubila zaradi naravnih vzrokov. Kasneje je na dan prišla grozljiva resnica.
02:00
Real Time Crime: Beyond Recognition; sezona 2, epizoda 9

V Oklahomi policisti s pomočjo napredne tehnologije ujamejo trojico morilcev. V Dubuqueu v Iowi pa preiskovalci s pomočjo posnetkov nadzornih kamer izsledijo morilca ženske.

03:00
Blood Runs Cold: Never Say Die; sezona 1, epizoda 6

Petinštirideset let star primer umora dobi nov zagon, ko ga prevzame nečak žrtve. Njegovo iskanje resnice razkrije številne zakopane skrivnosti.

04:00
Murder Comes Home: Stuck In The Middle; sezona 1, epizoda 6

Paula Cardwell je ob odkritju hčerkinega trupla popolnoma pretresena. Prebivalci mesta Wetumpka so odločeni poiskati storilca.

05:00
My Family's Deadly Secret: Murder At The House Of God; sezona 1, epizoda 1

Nathana in Krystal Maddox ustrelijo zgolj nekaj trenutkov po prihodu iz odmaknjene teksaške cerkve. Brutalni dvojni umor pretrese tesno povezano skupnost.

06:00
Betrayed: Blood In The Water; sezona 2, epizoda 7

Matriarhinja družine Cathy Stroup je ženska, ki stoji trdno na tleh. Toda to, da se nenehno vpleta v življenja sorodnikov, je morda vodilo do hudega izdajstva.

07:00
Betrayed: Death By Design; sezona 2, epizoda 8

Sedemindvajsetletna Laura Ackerson želi v novem mestu začeti znova. Toda ravno ko se začne vse odvijati po njenih željah, brez opozorila izgine.

08:00
Murder Comes to Town: The Cost Of Competition; sezona 4, epizoda 9

Ko dom znanega milijonarja zasuje toča krogel, se preiskovalci znajdejo na sledi ostre konkurence, skrivnosti in umora.

09:00
Murder Comes to Town: Dorothy Did Right; sezona 4, epizoda 10

Umor priljubljene gospe Dorothy Leatherwood pretrese Georgiano v Alabami. Zaradi govoric, ki se širijo po mestu, preiskovalci le s težavo ločijo dejstva od fikcije.

10:00
Crime Scene Confidential: Doing Right By Richard; sezona 1, epizoda 6

Alina Burroughs odpotuje v Misuri, da bi preiskala umor odvetnika Richarda Armitaga, ki je bil napaden v svoji pisarni. Lahko razpršena kri ponudi ključ za rešitev primera?

11:00
Crime Scene Confidential: Threads Of Evidence; sezona 2, epizoda 2

Kriminalistka Alina Burroughs odpotuje na podeželje Ohia, da bi razvozlala umor samohranilke Margie Coffey iz leta 1988, ki so jo zadavili in odvrgli v zaledeneli potok.

12:00
Swamp Murders: Texas Killing Fields; sezona 2, epizoda 2

Krystal Baker odkrijejo mrtvo na rečnem dnu. Skrivnost je razkrita šele 16 let pozneje, ko odprejo pandorino skrinjico laži, ljubosumja in nasilja.

13:00
Swamp Murders: While She Lay Sleeping; sezona 2, epizoda 3

Ljubeča mama Andrea White nenadoma izgine, dokler je ne najdejo v močvirju. Kako bo policija odkrila identiteto njenega dvoličnega morilca?

14:00
Southern Gothic: Who Killed Katie Autry; sezona 1, epizoda 5

Skupnost v Kentuckyju je povsem pretresena, ko v sobi študentskega doma odkrijejo ožgano truplo študentke. Policija najde dva osumljenca s povsem različnima zgodbama.

15:00
Southern Gothic: Creek Runs Red; sezona 1, epizoda 6

Ko ribič iz Tennesseeja v potoku odkrije truplo ženske, privrejo na dan družinske skrivnosti, desetletja dolgi spori in sumljiv pogreb, kar nakazuje, da gre za zapleteno zaroto.

16:00
Nightmare Next Door: Death in the Family; sezona 1, epizoda 15

Skupnost na Floridi pretrese umor Davida Lunza na njegovem domu. Detektivi po več kot dveh letih preiskovanja izsledijo morilca iz Davidove preteklosti.

17:00
Nightmare Next Door: Heartless in the Heartland; sezona 1, epizoda 16

Prebivalce Boonvilla pretrese odkritje trupla 8-letne Alysse Owen. Šest tednov kasneje najdejo še eno truplo. Kdo je storilec?

18:00
American Monster: By Design; sezona 7, epizoda 5

Nadarjena umetnica Kira in tržni vodja Matthew živita navidez srečno zakonsko življenje, ko nekega dne vzdrževalni tehnik naleti na grozljivo odkritje.

19:00
American Monster: Stage Fright; sezona 7, epizoda 7

Stephanie Kirkpatrick je nadarjena odrska igralka in priljubljena učiteljica, a za zaprtimi vrati njen zakon pretresajo zamere in zavisti, kar privede do šokantnega klica na pomoč.

20:00
Deadly Affairs: Burned by Desire; sezona 3, epizoda 4

Zakon marincev Cesarja in Christine Laurean je trdno zavezništvo. Toda ko se regimentu pridruži poddesetnica Maria Lauterbach, pride do tragedije.

21:00
Mean Girl Murders: Hot Yoga & Cold Blood; sezona 2, epizoda 8

Streljanje v luksuzni stavbi šokira prestižno sosesko. Preiskava navrže dolg seznam osumljencev in zaroto, rojeno iz ekonomske zavisti.

22:00
Crimes Gone Viral: Back To Jail; sezona 4, epizoda 4

Policisti obravnavajo domnevno vinjenega voznika. Mojster jiu jitsuja ubrani trgovino, nek morilec pa pobegne iz zapora.

22:30
Crimes Gone Viral: Public Panic; sezona 4, epizoda 5

V nakupovalnem centru izbruhne pretep. Civilist priskoči na pomoč utrujenemu policistu, besna stranka pa sproži preplah v restavraciji s hitro hrano.

23:00
Death By Fame: For The Love Of Drama; sezona 1, epizoda 3

Adea Shabani je prečkala oceane na lovu za hollywoodskimi sanjami. Ko je nenadoma izginila, so se preiskovalci ustrašili, da ne bi postala še ena od pogrešanih mestnih angelov.

00:00
Deadliest Kids: The Murder Of Alana Calahan; sezona 1, epizoda 1

Truplo 14-letne Alane Calahan so našli v gozdu za njeno hišo. Njena mati in sestri prvič pred kamero spregovorijo o tragediji.

01:00
Mean Girl Murders: Hot Yoga & Cold Blood; sezona 2, epizoda 8

Streljanje v luksuzni stavbi šokira prestižno sosesko. Preiskava navrže dolg seznam osumljencev in zaroto, rojeno iz ekonomske zavisti.

02:00
Crimes Gone Viral: Back To Jail; sezona 4, epizoda 4

Policisti obravnavajo domnevno vinjenega voznika. Mojster jiu jitsuja ubrani trgovino, nek morilec pa pobegne iz zapora.

02:30
Crimes Gone Viral: Public Panic; sezona 4, epizoda 5

V nakupovalnem centru izbruhne pretep. Civilist priskoči na pomoč utrujenemu policistu, besna stranka pa sproži preplah v restavraciji s hitro hrano.

03:00
American Monster: By Design; sezona 7, epizoda 5

Nadarjena umetnica Kira in tržni vodja Matthew živita navidez srečno zakonsko življenje, ko nekega dne vzdrževalni tehnik naleti na grozljivo odkritje.

04:00
Swamp Murders: Texas Killing Fields; sezona 2, epizoda 2

Krystal Baker odkrijejo mrtvo na rečnem dnu. Skrivnost je razkrita šele 16 let pozneje, ko odprejo pandorino skrinjico laži, ljubosumja in nasilja.

05:00
Swamp Murders: While She Lay Sleeping; sezona 2, epizoda 3

Ljubeča mama Andrea White nenadoma izgine, dokler je ne najdejo v močvirju. Kako bo policija odkrila identiteto njenega dvoličnega morilca?

06:00
Southern Gothic: Who Killed Katie Autry; sezona 1, epizoda 5

Skupnost v Kentuckyju je povsem pretresena, ko v sobi študentskega doma odkrijejo ožgano truplo študentke. Policija najde dva osumljenca s povsem različnima zgodbama.

07:00
Southern Gothic: Creek Runs Red; sezona 1, epizoda 6

Ko ribič iz Tennesseeja v potoku odkrije truplo ženske, privrejo na dan družinske skrivnosti, desetletja dolgi spori in sumljiv pogreb, kar nakazuje, da gre za zapleteno zaroto.

08:00
Nightmare Next Door: Death in the Family; sezona 1, epizoda 15

Skupnost na Floridi pretrese umor Davida Lunza na njegovem domu. Detektivi po več kot dveh letih preiskovanja izsledijo morilca iz Davidove preteklosti.

09:00
Nightmare Next Door: Heartless in the Heartland; sezona 1, epizoda 16

Prebivalce Boonvilla pretrese odkritje trupla 8-letne Alysse Owen. Šest tednov kasneje najdejo še eno truplo. Kdo je storilec?

10:00
American Monster: By Design; sezona 7, epizoda 5

Nadarjena umetnica Kira in tržni vodja Matthew živita navidez srečno zakonsko življenje, ko nekega dne vzdrževalni tehnik naleti na grozljivo odkritje.

11:00
American Monster: Stage Fright; sezona 7, epizoda 7

Stephanie Kirkpatrick je nadarjena odrska igralka in priljubljena učiteljica, a za zaprtimi vrati njen zakon pretresajo zamere in zavisti, kar privede do šokantnega klica na pomoč.

12:00
Hometown Homicide: Local Mysteries: Fatal Family And The Southern Stalker; sezona 1, epizoda 1

Najstnik prijavi svojo družino za pogrešano, potem ko so odšli po nakupih. Preiskovalci najdejo sežgan avtomobil z delci kosti v njem.

12:30
Hometown Homicide: Local Mysteries: Caught On Camera And The Mad Driver; sezona 1, epizoda 5

Ko iz prodajalne izgine najstnica, lov na njenega morilca v javnosti izzove pozive k reformam. Voznik na strelskem pohodu ustrahuje prebivalce Michigan Cityja.

13:00
Hometown Homicide: Local Mysteries: Burned Alive And A Mom Missing; sezona 1, epizoda 2

Žensko zažgejo živo v Courtlandu, Mississippi. Ko mati iz Altoone, Wisconsin, nenadoma izgine, njeno truplo najdejo 160 kilometrov proč. Je njen morilec nekdo od domačih?

13:30
Hometown Homicide: Local Mysteries: Closing Time And Late Breaking Homicide; sezona 1, epizoda 6

Preiskovalec si pomaga z bizarno tehniko, da bi izsledil morilca vojakinje, ki je izginila med ponočevanjem s prijatelji. Televizijska voditeljica nenadoma izgine brez vsake sledi.

14:00
Devil In Suburbia: Behind Closed Doors; sezona 1, epizoda 3

Družino najdejo umorjeno na njihovem mirnem domu v predmestju. Ena od žrtev se še oklepa življenja. Policija se poda v obupen lov za morilcem.

15:00
Devil In Suburbia: Under His Eye; sezona 1, epizoda 5

Amina in Sarah želita živeti kot tipični ameriški najstnici, a jima pri tem na poti stoji njun strogi oče. Naposled se upreta, kar privede do eksplozivnega in tragičnega konca.

16:00
Swamp Murders: Lost Highway; sezona 5, epizoda 9

22-letna mama Shawn Williams se nekega večera odpravi v trgovino in se nikoli več ne vrne. Njeno truplo najdejo naslednji dan ob reki Oklahoma. Je morilec nekdo, ki ga je poznala?

17:00
Swamp Murders: River Monster; sezona 4, epizoda 1

Ko reka Piscataquog naplavi truplo Mary Stetson, se policija odloči rekonstruirati njene poslednje ure. Vendar pa kraji, ki jih obiščejo, odpirajo še več vprašanj.

18:00
Selena: The Crimes That Changed Us: Leta 1995 je v teksaškem motelu umorjena pevka, ki je bila malo pred tem, da doseže izjemno slavo. Oboževalci zahtevajo pravico, policisti pa odkrijejo nepričakovano.
19:00
Man With A Van: Blood Mountain; sezona 1, epizoda 5

Meredith Emerson se za pričetek novega leta s psom povzpne na goro Blood Mountain. Ko izgine neznano kam, psa pa odkrijejo 100 kilometrov stran, se prične mrzlična iskalna akcija.

20:00
Deadly Affairs: Bound and Determined; sezona 3, epizoda 5

Po izginotju gospodinje Dorothy mnogi menijo, da je iskala nov začetek. Toda njena hči med iskanjem odkrije presenetljivo skrivnost.

21:00
Does Murder Sleep?: No Checking Out; sezona 1, epizoda 1

Leto 2010 so našli Grega Flenikena umorjenega v hotelu v Teksasu. Primer je obtičal v slepi ulici, dokler ni detektiv z Long Islanda odkril srhljive zarote.

22:00
Signs Of A Psychopath: Ties That Bind; sezona 4, epizoda 11

Strokovnjaki se poglobijo v srhljive primere psihopatskih morilcev iz skupine uničevalcev družine, ki svoje družinske člane preprosto vidijo kot potencialne žrtve.

23:00
People Magazine Investigates: Manhunt; sezona 7, epizoda 12

Leta 2003 se je rop banke končal z umorom. Policija je imela morilčevo fotografijo in DNK, a ga kljub temu niso našli, dokler niso ugotovili, da se skriva vsem na očeh.

01:00
Does Murder Sleep?: No Checking Out; sezona 1, epizoda 1

Leto 2010 so našli Grega Flenikena umorjenega v hotelu v Teksasu. Primer je obtičal v slepi ulici, dokler ni detektiv z Long Islanda odkril srhljive zarote.

02:00
Signs Of A Psychopath: Ties That Bind; sezona 4, epizoda 11

Strokovnjaki se poglobijo v srhljive primere psihopatskih morilcev iz skupine uničevalcev družine, ki svoje družinske člane preprosto vidijo kot potencialne žrtve.

03:00
Selena: The Crimes That Changed Us: Leta 1995 je v teksaškem motelu umorjena pevka, ki je bila malo pred tem, da doseže izjemno slavo. Oboževalci zahtevajo pravico, policisti pa odkrijejo nepričakovano.
04:00
Hometown Homicide: Local Mysteries: Fatal Family And The Southern Stalker; sezona 1, epizoda 1

Najstnik prijavi svojo družino za pogrešano, potem ko so odšli po nakupih. Preiskovalci najdejo sežgan avtomobil z delci kosti v njem.

04:30
Hometown Homicide: Local Mysteries: Caught On Camera And The Mad Driver; sezona 1, epizoda 5

Ko iz prodajalne izgine najstnica, lov na njenega morilca v javnosti izzove pozive k reformam. Voznik na strelskem pohodu ustrahuje prebivalce Michigan Cityja.

05:00
Hometown Homicide: Local Mysteries: Burned Alive And A Mom Missing; sezona 1, epizoda 2

Žensko zažgejo živo v Courtlandu, Mississippi. Ko mati iz Altoone, Wisconsin, nenadoma izgine, njeno truplo najdejo 160 kilometrov proč. Je njen morilec nekdo od domačih?