Slovenske TV

Podnaslovljene TV

Lokalne TV

EX YU TV

Angleške TV

Nemške TV

Italijanske TV

Ostale TV

POP HD
06:00
24UR
Slovenija

24UR je na programu vsak dan ob 19.00. Z dinamičnim pristopom, voditeljskimi pari, novimi idejami in atraktivno podobo, ki omogoča vsebinsko bogato podajo novic, je dnevno najbolj gledana osrednja informativna oddaja v Sloveniji. Poleg rednih rubrik najaktualnejše novice dneva zajemajo tudi vremensko napoved, družabno kroniko in šport. Voditelji: Petra Kerčmar in Jani Muhič, Darja Zgonc in Edi Pucer.

06:55
OTO čira čara
, epizoda 26
Slovenija

.

07:05
Robocar Poli I. + II.
sezona 1, epizoda 36
J. Koreja

V mestu Metla se bo zgodilo prvo atletsko tekmovanje in skoraj vsi bodo tekmovali v kakšni disciplini. Samo Maks žalostno ugotovi, da ne more tekmovati, ker ni dovolj hiter in ne dovolj atletski. S svojo žalostjo izgine neznano kam, zato zaskrbljeni prijatelji na pomoč pokličejo Robocar Poli ekipo, ki se hitro poda na iskalno misijo.

07:20
Robocar Poli Fire Safety I.
sezona 1, epizoda 2
ZDA

Jana je izumila alarm »Trije koraki«, ki varuje otroke pred nesrečo v kuhinji. Peter, sestrica in očka med mamino odsotnostjo pripravljajo večerjo. Med tem, ko se meso peče na štedilniku, se očka oglasi na telefon in stopi iz kuhinje. Peter poskuša sam obrniti meso, vendar se vname krpa in kmalu je hiša v plamenih. Dobro, da je na poti Rok.

07:35
Vic the Viking I.
sezona 1, epizoda 52
Francija,Avstralija

Potem ko Vikinge sredi morja ujame tornado, se skupaj s svojo ladjo nenadoma znajdejo na Kitajskem. Tam Viki in ostali srečajo deklico Mingzhu in njenega očeta Quana, ki so jima race pojedle vse zaloge riža. Toda Vikingi imajo večje probleme, kot je Quanovo pomanjkanje riža. Kitajski general jih namreč aretira in jih namerava predati kitajskemu cesarju, zato mora Viki sebe in svoje prijatelje čim prej spraviti iz nadležne zagate.

07:45
Tashi I.
sezona 1, epizoda 20
Nemčija

Kako se znajti v povsem novem svetu, kjer se ti na prvi pogled nič ne zdi znano? Jaka in njegov novi prijatelj Tashi se podata v raziskovanje dežele daleč stran in skupaj doživljata številne razburljive pustolovščine. Vsakič znova morata Tashijevo mesto braniti pred množico nenavadnih bitij, kot so velikani, duhovi, čarovnice, razbojniki, pošasti in zmaji.

08:00
Vaše zdravje, naša skrb
08:15
I: Tuba Büyüküstün, Engin Akyürek, Nebahat Çehre, Erkan Can... Kara Para Ask I.
sezona 1, epizoda 52
TURKEY

Huseyin se okajen zjoče pred Svetlano, a ji ne pove, kaj ga muči. Omer, Arda in Pelin pridobijo poročilo o avtopsiji Halila, kjer je kot vzrok smrti naveden srčni napad. Omer tožilca prepriča, da mu podpiše sodni nalog za zaslišanje Tayyarja. Ko Tayyarja privedejo na policijo, ne spregovori niti besede. Medtem ko je Omer v sobi za zaslišanje, Huseyin ukrade podpisani sodni nalog, zaradi česar mora Omer na zagovor k direktorju policije......IMDb ocena: 7.3/10

09:05
I: Tuba Büyüküstün, Engin Akyürek, Nebahat Çehre, Erkan Can... Kara Para Ask I.
sezona 1, epizoda 53
TURKEY

Omer je razburjen, ker so ga suspendirali. Arda, Pelin in Elif začnejo z iskanjem tožilca Turguta, ki se je z družino odpravil v tujino. Omer je besen na Huseyina, ker mu ni stal ob strani. Tayyar se pripelje domov, kjer ga pričaka navdušena množica podpornikov. Pogovori se z Metinom, ki ima velika pričakovanja glede poti v Rim. Metin želi v Rim odpeljati tudi Nilufer......IMDb ocena: 7.3/10

10:20
I: Hazal Kaya, Çagatay Ulusoy, Metin Cekmez, Vahide Perçin, Deniz Ugur... Adini Feriha Koydum II.
sezona 2, epizoda 21
TURKEY

Hande ne more verjeti svojim očem, ko pred Emirjevimi vrati zagleda Feriho s smetnjakom. Mehmet in Seher si obljubita večno zvestobo pred svojimi najbližjimi. Toda mladoporočenca niti ne sumita, da ju na poročno noč čaka prava nočna mora. Halduna čaka tragičen konec. Riza po naključju izve, da Emirjev oče pozna Feriho, zato od nje zahteva odgovor. Ji bo Emir stopil v bran? Kako se bo Feriha soočila s posmehljivimi pogledi na fakulteti......IMDb ocena: 5.5/10

11:00
I: Hazal Kaya, Çagatay Ulusoy, Metin Cekmez, Vahide Perçin, Deniz Ugur... Adini Feriha Koydum II.
sezona 2, epizoda 22
TURKEY

Potem ko sta se tudi Mehmet in Seher preselila k njegovim staršem, v stanovanju družine Yilmaz postaja čedalje večja gneča. Omer v šoli zabrede v težave. Feriha in Seher si skočita v lase zaradi zaročnega prstana. Cansu je povsem na tleh po očetovi smrti. Hande izve, da je Sanem Cansujina mačeha. Feriha opazi, da se je Haldunovega pogreba skrivaj udeležil tudi Levent......IMDb ocena: 5.5/10

12:10
I: Daniel Donskoy, Bettina Burchard, Vincent Krüger, Susi Banzhaf, Marie Burchard... St. Maik II.
sezona 2, epizoda 6
Nemčija

Maik in Kevin sta zelo zadovoljna: njuno lažno podjetje je dobilo pogodbo za obnovo cerkvene strehe. Samo vprašanje časa je, kdaj bosta dobila denar in pobegnila v Panamo. Tudi njun načrt, da bi Marii prek spletnega portala za zmenke na skrivaj našla ljubezen, se je odlično izšel. Toda brata ne vesta, da Maria in Johann že imata skupno zgodovino.

13:00
Tv prodaja
13:20
Vrtičkanje IV.
sezona 4, epizoda 15
Slovenija

Vrtičkarici Metka in Tina se odpravita k prijateljem na Obalo, da bi se do sitega najedli slastnih fig. Za dišečo oddajo poskrbi tudi mediteranska zdravilna rastlina s poetičnim imenom – morska rosa. Obe sestavini vrtičkarici porabita tudi pri pripravi dobrot za pravi morski piknik, ki ga poleg okusne hrane popestri še čudovit razgled.

13:55
Zdravo, Tereza! III.
sezona 3, epizoda 5
Slovenija

Tokrat se Tereza odpravi na Dolenjsko, kjer obišče mlad par, ki uči in vrtnari popolnoma ekološko, brez prekopavanja. Nato pa še v kuhinji pripravi in predstavi recepte z zavrženo hrano, od prezrelih banan do viška zelišč. Pri tem poudari pomembnost uporabe čisto vsega, kar imamo v hladilniku.

14:30
I: Tom Selleck, Donnie Wahlberg, Bridget Moynahan, Will Estes, Marisa Ramirez... Blue Bloods IX.
sezona 9, epizoda 19
ZDA

Potem ko nekdo vdre v dom Luisa Delgada in umori njegovo ženo, Luis in Danny združita moči, da bi obračunala s krutim morilcem, ki bi lahko bil odgovoren tudi za Lindino smrt. Frank končno spozna Eddiejino mamo Leno, Jamie in Erin pa si nasprotujeta, ko jo Jamie prosi za pomoč zaradi moškega, ki mu je priznal zločin v opitem stanju.

15:30
I: Daniel Donskoy, Bettina Burchard, Vincent Krüger, Susi Banzhaf, Marie Burchard... St. Maik II.
sezona 2, epizoda 7
Nemčija

Maik komaj čaka, da na svojem bančnem računu zagleda denar od lažne obnove cerkvene strehe. Blagoslov obnovljene strehe kmalu uide izpod nadzora, saj se v kadilo prikrade sumljiva substanca. Vodja banke Doreen zaradi nezgode izgubi spomin, brez njenega gesla pa v banki ne morejo delati. Maik mora Doreen pomagati zapolniti vrzeli v spominu, da bi prišel do denarja. Nato pa mu Doreen razkrije skrivnost.

16:30
24UR popoldne
Slovenija

24UR popoldne je na programu vsak delovnik od ponedeljka do petka in poteka v živo iz osrednjega studia POP TV. Oddaja na kratek, zgoščen in dinamičen način ponuja do takrat najaktualnejše novice dneva z različnih področij življenja: politike, gospodarstva, kronike, športa in vremensko napoved. Voditelji: Petra Kerčmar, Jani Muhič, Darja Zgonc in Edi Pucer.

17:00
I: Tuba Büyüküstün, Engin Akyürek, Nebahat Çehre, Erkan Can... Kara Para Ask I.
sezona 1, epizoda 54
TURKEY

Zaskrbljena Elif se z Nilufer sooči glede Metina in ji vzame telefon. Pelin in Arda se lotita preiskave pri Ardu doma. Arda od Pelin pričakuje odgovor glede njunega odnosa. Omer pričaka Tayyarja pred njegovo hišo in Elif je edina, ki ga prepriča, da odide stran. Detektivi se pripravljajo na odhod v Rim. Elif naj bi šla tja zaradi predstavitve moške kolekcije, zaradi česar se sestane z Leventom. Bahar pa je jezna, ker ni prejela vabila na večerjo......IMDb ocena: 7.3/10

18:00
I: Tuba Büyüküstün, Engin Akyürek, Nebahat Çehre, Erkan Can... Kara Para Ask I.
sezona 1, epizoda 55
TURKEY

Omer se razjezi, ko Elif zagleda v družbi Leventa. Sami mora Omerja in Elif pomiriti, ko jima skuša razložiti, kako bo potekala pot v Rim. Zaradi Omerjeve jeze celotna operacija skoraj propade. Melike se skrega s Fatmo. Ta je jezna, ker se ji zdi, da je Omer pozabil na njeno pokojno hčerko, Melike pa ji zabrusi, da je bila Sibel lažnivka. A prepir ima nevarne posledice......IMDb ocena: 7.3/10

18:50
24UR vreme
Slovenija

24UR vreme je z vami vsak dan pred osrednjo informativno oddajo. Napoved je atraktivno podkrepljena z grafiko, ki ponuja nazoren pregled vremena po državi in z zanimivimi dogodki, povezanimi z vremenom. Prisluhnete lahko tudi nasvetom in vremenskim opozorilom, ki so postali stalnica pri očitnih klimatskih spremembah. Voditelji: Katja Jevšek, Jana Morelj, Robert Erjavec.

18:55
24UR
Slovenija

24UR je na programu vsak dan ob 19.00. Z dinamičnim pristopom, voditeljskimi pari, novimi idejami in atraktivno podobo, ki omogoča vsebinsko bogato podajo novic, je dnevno najbolj gledana osrednja informativna oddaja v Sloveniji. Poleg rednih rubrik najaktualnejše novice dneva zajemajo tudi vremensko napoved, družabno kroniko in šport. Voditelji: Petra Kerčmar in Jani Muhič, Darja Zgonc in Edi Pucer.

20:00
I: Robert Korošec, Maša Grošelj, Rok Kunaver, Jernej Kuntner, Tina Gorenjak; R: Jaka Šuligoj, Rahela Jagrič, Marko Naberšnik, Maja Prettner, Nikolaj Vodošek... Najini mostovi III.
sezona 3, epizoda 49
Slovenija

Varnostnik potrdi, da je sumljiv moški na letališču bil Toni. Ksenija se opraviči Domnu za Borisove nepremišljene besede in ga prosi za pogovor. Lidija preverja, ali bo Boris zvečer res prišel k njej. Kriminalist zagrozi Moniki z aretacijo, če se bo vtikala v njegovo preiskavo. Dragica spomni Kristjana na obljubo, ki jo je dal Franji.

20:55
MasterChef Slovenija VII.
sezona 7, epizoda 13
Slovenija

Tekma med tekmovalci v MasterChef kuhinji se pošteno zaostri in naenkrat je vse odvisno le od enega samega vozička, polnega sestavin. Pot do balkona je trnjava in naporna, zato morajo tekmovalci vklopiti preživetveni nagon. Ena izmed tekmovalk je še posebej na tapeti, saj s svojimi dejanji izgubi zaupanje tudi tistih, ki so še bili na njeni strani.

22:00
24UR zvečer
Slovenija

Informativna oddaja 24UR zvečer je na programu vsak delovnik od ponedeljka do petka. Oddaja vsebinsko nadgrajuje osrednjih 24UR. V njej so na atraktiven način podane najpomembnejše novice in zgodbe dneva, obogatene s pregledom zadnjih, najnovejših večernih domačih in tujih dogodkov. 24UR zvečer ponuja vsebinsko, vizualno bogat in sodoben vpogled v dogajanje dneva. Voditelji: Uroš Slak, Suzana Perman, Miha Drozg.

22:45
I: Tom Selleck, Donnie Wahlberg, Bridget Moynahan, Will Estes, Marisa Ramirez... Blue Bloods IX.
sezona 9, epizoda 20
ZDA

Erin mora prepričati Franka, naj podpre osnutek novega zveznega zakona o policiji kot del dogovora, ki ga je sklenila z guvernerjem Mendezom. Danny in Baezova dvakrat preganjata istega zločinca, potem ko se je zapletlo pri prepoznavanju osumljenca. Frank se znajde na preizkušnji, ko moški, ki sedi zaradi umora policista, zaprosi za pogojni izpust.

23:35
I: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Eamonn Walker, Kara Killmer... Chicago Fire VI.
sezona 6, epizoda 18
ZDA

Gasilsko postajo 51 prevzame FBI, da bi lahko izvedli misijo pod krinko. Ujeti morajo zločinca, ki je umoril zveznega agenta, njegov brat pa živi nasproti gasilske postaje. Casey in Severide ponudita pomoč pri preiskavi. Kiddova medtem skuša pomagati Severidu, kateremu ni všeč, da sta njegova starša spet skupaj.

00:30
I: Sullivan Stapleton, Jaimie Alexander, Rob Brown, Audrey Esparza, Ashley Johnson, Ennis Esmer... Blindspot IV.
sezona 4, epizoda 16
ZDA

Jane se težko sooča s krivdo, ki jo čuti zaradi dejanj, ki jih je storila kot Remi, zato se za pomoč obrne na dr. Roberta Bordna. Borden ji pomaga razumeti, da sta Jane in Remi ista oseba. Zapatova in Reade medtem iščeta dokaze v pisarni Madeline Burke, ko začne nanju nekdo streljati. Izkaže se, da je strelec povezan s kartelom, za katerega je delal Del Toro. Nato ugotovijo, da je bilo ubitih več ljudi iz podjetja HCI Global. Kdo stoji za umori.

01:20
24UR zvečer
Slovenija

Informativna oddaja 24UR zvečer je na programu vsak delovnik od ponedeljka do petka. Oddaja vsebinsko nadgrajuje osrednjih 24UR. V njej so na atraktiven način podane najpomembnejše novice in zgodbe dneva, obogatene s pregledom zadnjih, najnovejših večernih domačih in tujih dogodkov. 24UR zvečer ponuja vsebinsko, vizualno bogat in sodoben vpogled v dogajanje dneva. Voditelji: Uroš Slak, Suzana Perman, Miha Drozg.

02:00
Pavza!
, epizoda 7
Slovenija

Prepustite se glasbi! Videospoti popularnih izvajalcev, povezani v najboljši miks za odmor, zabavo in počitek, za sprostitev možgančkov, za vzdušje, za ples, da se napolni srce! Za vas smo pripravili Pavzo.

05:45
Spoznajmo VOYO
06:00
24UR
Slovenija

24UR je na programu vsak dan ob 19.00. Z dinamičnim pristopom, voditeljskimi pari, novimi idejami in atraktivno podobo, ki omogoča vsebinsko bogato podajo novic, je dnevno najbolj gledana osrednja informativna oddaja v Sloveniji. Poleg rednih rubrik najaktualnejše novice dneva zajemajo tudi vremensko napoved, družabno kroniko in šport. Voditelji: Petra Kerčmar in Jani Muhič, Darja Zgonc in Edi Pucer.

06:55
OTO čira čara
, epizoda 27
Slovenija

.

06:56
Monchhichi I.
sezona 1, epizoda 3
Francija

Ko pade noč in otroci zaspijo, se bleščeče zvezdice spustijo na njihove speče obrazke. Dobrodošli na čarobnem drevesu, kjer v tovarni sanj nastajajo najlepše sanje. Pridružite se pogumnim in ljubkim varuhom sanj na njihovih čarobnih pustolovščinah. A ustvarjanje sladkih sanj ni tako preprosto, kot si morda mislite......IMDb ocena: 6.4/10

07:15
Robocar Poli I. + II.
sezona 1, epizoda 37
J. Koreja

Ana je žalostna, saj misli, da jo njena starša nimata rada, ker po cele dneve delata. Ko jo Busko odpelje na izlet, pa Ana ugotovi, da to sploh ni res. Zato hoče mamici nabrati njene najljubše cvetlice, ki pa rastejo na robu pečine. Ani spodrsne in komaj se ji uspe uloviti za skalo. Ekipa Robocar Poli se mora zelo podvizati, da bo prispela pravočasno.

07:30
Robocar Poli Fire Safety I.
sezona 1, epizoda 3
ZDA

Otroci med vožnjo z Buskom opazijo, da je Busko prehlajen. Po pouku ga obiščejo in lepo skrbijo zanj. Očistijo njega, garažo, prižgejo grelnike in se zatopijo v igro. Busku je sicer prijetno in toplo, a kaj, ko v preobremenjeni vtičnici preskoči iskra, ki povzroči ogenj. Sredi zubljev ostanejo ujeti v Buskovi garaži, polni dima.

07:45
Tashi I.
sezona 1, epizoda 21
Nemčija

Kako se znajti v povsem novem svetu, kjer se ti na prvi pogled nič ne zdi znano? Jaka in njegov novi prijatelj Tashi se podata v raziskovanje dežele daleč stran in skupaj doživljata številne razburljive pustolovščine. Vsakič znova morata Tashijevo mesto braniti pred množico nenavadnih bitij, kot so velikani, duhovi, čarovnice, razbojniki, pošasti in zmaji.

08:00
Vaše zdravje, naša skrb
08:15
I: Tuba Büyüküstün, Engin Akyürek, Nebahat Çehre, Erkan Can... Kara Para Ask I.
sezona 1, epizoda 54
TURKEY

Zaskrbljena Elif se z Nilufer sooči glede Metina in ji vzame telefon. Pelin in Arda se lotita preiskave pri Ardu doma. Arda od Pelin pričakuje odgovor glede njunega odnosa. Omer pričaka Tayyarja pred njegovo hišo in Elif je edina, ki ga prepriča, da odide stran. Detektivi se pripravljajo na odhod v Rim. Elif naj bi šla tja zaradi predstavitve moške kolekcije, zaradi česar se sestane z Leventom. Bahar pa je jezna, ker ni prejela vabila na večerjo......IMDb ocena: 7.3/10

09:10
I: Tuba Büyüküstün, Engin Akyürek, Nebahat Çehre, Erkan Can... Kara Para Ask I.
sezona 1, epizoda 55
TURKEY

Omer se razjezi, ko Elif zagleda v družbi Leventa. Sami mora Omerja in Elif pomiriti, ko jima skuša razložiti, kako bo potekala pot v Rim. Zaradi Omerjeve jeze celotna operacija skoraj propade. Melike se skrega s Fatmo. Ta je jezna, ker se ji zdi, da je Omer pozabil na njeno pokojno hčerko, Melike pa ji zabrusi, da je bila Sibel lažnivka. A prepir ima nevarne posledice......IMDb ocena: 7.3/10

10:15
I: Hazal Kaya, Çagatay Ulusoy, Metin Cekmez, Vahide Perçin, Deniz Ugur... Adini Feriha Koydum II.
sezona 2, epizoda 23
TURKEY

Med Emirjem in Feriho še vedno vlada napeta situacija. Hasan skuša ponovno stopiti v stik z Zehro, ko se ga nenadoma polasti slabost. Bo izvedela, da so mu šteti dnevi? Cansu ne prenese pogleda na Feriho med pogrebno slovesnostjo za njenega očeta. Seher izve, kdo je Ferihi podaril dragoceni zaročni prstan in začne takoj spletkariti. Aysun sinu preda Ferihino pismo, v katerem mu je priznala svoje laži. Ji bo oprostil......IMDb ocena: 5.5/10

11:05
I: Hazal Kaya, Çagatay Ulusoy, Metin Cekmez, Vahide Perçin, Deniz Ugur... Adini Feriha Koydum II.
sezona 2, epizoda 24
TURKEY

Emir prebere Ferihino pismo. Bo bolje razumel njeno bolečino? Zehro skrbi za Hasana. Potem ko ji je Seher podtaknila lažni prstan, ga Feriha vrne Emirju. Med pospravljanjem na prstan naleti Aysun in ga želi prodati, toda od zlatarja izve, da je ponarejen. Sanem je osupla, da bo večino Haldunovega bogastva podedovala Cansu. Feriha na fakulteti naleti na Leventa, ki mu zaupa svoje težave......IMDb ocena: 5.5/10

12:15
I: Daniel Donskoy, Bettina Burchard, Vincent Krüger, Susi Banzhaf, Marie Burchard... St. Maik II.
sezona 2, epizoda 7
Nemčija

Maik komaj čaka, da na svojem bančnem računu zagleda denar od lažne obnove cerkvene strehe. Blagoslov obnovljene strehe kmalu uide izpod nadzora, saj se v kadilo prikrade sumljiva substanca. Vodja banke Doreen zaradi nezgode izgubi spomin, brez njenega gesla pa v banki ne morejo delati. Maik mora Doreen pomagati zapolniti vrzeli v spominu, da bi prišel do denarja. Nato pa mu Doreen razkrije skrivnost.

13:05
Tv prodaja
13:20
Vrtičkanje V.
sezona 5, epizoda 1
Slovenija

Strokovno podkovani voditeljici Metka in Tina z veliko ljubezni sadita, sejeta, shranjujeta semena in ekološko vrtnarita. Imata že polne roke dela, saj pripravljata setveno gredo iz recikliranih oken. Pomlad pričarata z dišečimi hijacintami in predstavita zanimivega velikana iz družine čebulnic, ki ga lahko na vrtu pridelujemo in pobiramo celo leto. Družbo jima dela manj cenjen, vendar še kako dragocen por.

14:00
Zdravo, Tereza! III.
sezona 3, epizoda 6
Slovenija

Tereza se odpravi do 700 let starega mlina, kjer skupaj z Otonom zmelje svežo ekološko moko. Kako spečemo kruh brez kocke kvasa? Tereza se prvič preizkusi v pripravi kruha z drožmi na tradicionalen način, ki zadnje čase pri nas postaja vse bolj priljubljena. Peka z drožmi je zelo enostavna, saj potrebujemo le tri osnovne sestavine – moko, vodo in sol.

14:30
I: Tom Selleck, Donnie Wahlberg, Bridget Moynahan, Will Estes, Marisa Ramirez... Blue Bloods IX.
sezona 9, epizoda 20
ZDA

Erin mora prepričati Franka, naj podpre osnutek novega zveznega zakona o policiji kot del dogovora, ki ga je sklenila z guvernerjem Mendezom. Danny in Baezova dvakrat preganjata istega zločinca, potem ko se je zapletlo pri prepoznavanju osumljenca. Frank se znajde na preizkušnji, ko moški, ki sedi zaradi umora policista, zaprosi za pogojni izpust.

15:30
I: Daniel Donskoy, Bettina Burchard, Vincent Krüger, Susi Banzhaf, Marie Burchard... St. Maik II.
sezona 2, epizoda 8
Nemčija

Maik in Kevin sta s kovčkom, polnim denarja, pripravljena na odhod. Toda na poti do železniške postaje ju aretirajo, a je na srečo vse samo del Svenove fantovščine. Medtem Eva praznuje dekliščino s prijateljicami, kamor povabijo tudi posebno gostjo presenečenja Vero. Ko se brata po prekrokani noči zbudita z mačkom, se izkaže, da nista le zamudila vlaka, temveč je izginil tudi njun kovček z denarjem. Namesto svojega kovčka imata Verinega, zato jo morata poiskati in se poskušati spomniti, kaj vse se je zgodilo te noči.

16:30
24UR popoldne
Slovenija

24UR popoldne je na programu vsak delovnik od ponedeljka do petka in poteka v živo iz osrednjega studia POP TV. Oddaja na kratek, zgoščen in dinamičen način ponuja do takrat najaktualnejše novice dneva z različnih področij življenja: politike, gospodarstva, kronike, športa in vremensko napoved. Voditelji: Petra Kerčmar, Jani Muhič, Darja Zgonc in Edi Pucer.

17:00
I: Tuba Büyüküstün, Engin Akyürek, Nebahat Çehre, Erkan Can... Kara Para Ask I.
sezona 1, epizoda 56
TURKEY

Elif pristane v Rimu in na letališču opazi tudi Omerja. Zvečer se skrivaj dobita v restavraciji za njegov rojstni dan. Bekir v bolnišnici umre. Nilufer obupuje nad Metinom, Mert pa jo poskuša potolažiti. Asli vse sliši in Nilufer prisili, da ji pove, kaj je zanju naredila Elif. Sestra ji pokaže Metinov posnetek, zato Asli takoj pokliče Elif v Rim. Ker se mu ne oglaša, Metin k Nilufer pošlje žensko s telefonom......IMDb ocena: 7.3/10

17:55
I: Tuba Büyüküstün, Engin Akyürek, Nebahat Çehre, Erkan Can... Kara Para Ask I.
sezona 1, epizoda 57
TURKEY

Metin pokliče Elif in ji sporoči, naj bo naslednji dan pred banko točno ob 11. uri. Medtem Omer in Elif preživljata spokojne trenutke in uživata v družbi drug drugega. Omer se ji želi opravičiti, zato ji v znak sprave prinese Ostržka. Potolaži jo tudi z obljubo, da bo vse šlo po načrtu in vso noč ostane z njo. Zjutraj odideta na zajtrk in na sprehod po mestu. Ker se imata tako lepo, se Omer opogumi in Elif predlaga, da začneta znova......IMDb ocena: 7.3/10

18:50
24UR vreme
Slovenija

24UR vreme je z vami vsak dan pred osrednjo informativno oddajo. Napoved je atraktivno podkrepljena z grafiko, ki ponuja nazoren pregled vremena po državi in z zanimivimi dogodki, povezanimi z vremenom. Prisluhnete lahko tudi nasvetom in vremenskim opozorilom, ki so postali stalnica pri očitnih klimatskih spremembah. Voditelji: Katja Jevšek, Jana Morelj, Robert Erjavec.

18:55
24UR
Slovenija

24UR je na programu vsak dan ob 19.00. Z dinamičnim pristopom, voditeljskimi pari, novimi idejami in atraktivno podobo, ki omogoča vsebinsko bogato podajo novic, je dnevno najbolj gledana osrednja informativna oddaja v Sloveniji. Poleg rednih rubrik najaktualnejše novice dneva zajemajo tudi vremensko napoved, družabno kroniko in šport. Voditelji: Petra Kerčmar in Jani Muhič, Darja Zgonc in Edi Pucer.

20:00
Delovna akcija IV.
sezona 4, epizoda 6
Slovenija

Nika Jurjevčič živi v stanovanju v Ljubljani že skoraj trideset let. Do leta 2017 si je stanovanje delila s sinom in možem, po razkriti ljubezenski aferi moža pa sta se zakonca sporazumno razšla. Sin Nejc, absolvent Fakultete za šport, je prevzel funkcijo glave družine in mami nudil čustveno oporo. Leto dni po ločitvi so Niki diagnosticirali raka na dojkah. Med burnim dogajanjem okoli ločitve staršev in mamine bolezni so Nejcu začela odpovedovati ledvica. Položaj so še dodatno poslabšali težki pogoji, v katerih živita mama in sin. Zato Ana ni oklevala niti za hip, ko je bilo treba priskočiti na pomoč.

21:20
MasterChef Slovenija VII.
sezona 7, epizoda 14
Slovenija

Tekmovalci se pomerijo v troslojnem izločitvenem testu, v katerem morajo pripraviti jed, ki je nepogrešljiv del vsakega menija – juho. Boj med tekmovalci se med pripravo vsake juhe bolj zaostruje, saj si vsakič samo polovica prisluži balkon, ostali pa se morajo boriti v pripravi naslednje juhe. Popuščanje živcev in želja po balkonu tekmovalce pripelje na rob obupa.

22:40
24UR zvečer
Slovenija

Informativna oddaja 24UR zvečer je na programu vsak delovnik od ponedeljka do petka. Oddaja vsebinsko nadgrajuje osrednjih 24UR. V njej so na atraktiven način podane najpomembnejše novice in zgodbe dneva, obogatene s pregledom zadnjih, najnovejših večernih domačih in tujih dogodkov. 24UR zvečer ponuja vsebinsko, vizualno bogat in sodoben vpogled v dogajanje dneva. Voditelji: Uroš Slak, Suzana Perman, Miha Drozg.

23:10
Eurojackpot
Slovenija

.

23:15
I: Stana Katic, Raza Jaffrey, Alfonso Bassave, Darby Stanchfield, Meg Cionni; R: Amin Matalqa, Annemarie Jacir... Rendezvous
ZDA

Zdravnico Rachel šokira nenadna smrt brata Davida, ki je bil arheolog in strokovnjak za verske artefakte. Odpravi se v Jordanijo, kjer mora identificirati njegovo truplo in ugotovi, da je bil David umorjen. Rachel združi moči z vladnim uslužbencem Jakeom, s katerim nameravata raziskati primer. Ko odkrijeta, da je David naletel na neprecenljiv zaklad, se znajdeta na begu pred verskimi fanatiki, ki se prav tako želijo dokopati do njega. Kmalu med Rachel in Jakeom nepričakovano preskoči iskrica......IMDb ocena: 5.1/10

01:05
I: Barry Watson, Marla Sokoloff, Jennifer Tilly, Monika Schnarre; R: Vic Sarin... Love on the Side
ZDA,Kanada

Eve je že od srednje šole zaljubljena v Jeffa, vendar zaradi slabe samopodobe ničesar ne ukrene. Namesto tega svoje življenje zapravlja z garanjem v restavraciji, dokler prihod privlačne Linde Avery njenega življenja ne postavi na glavo. Jeff in Evin brat se takoj začneta potegovati za tujkino naklonjenost, toda ta ima za naselitev v zaspanem mestecu skrite motive. Poleg tega je ne zanima nobeden izmed njiju, temveč Eve. Ta po prijateljičinem nasvetu njeno naklonjenost izkoristi, da bi osvojila Jeffovo srce. Tako se prvič v življenju znajde v središču pozornosti, vendar se stvari hitro zapletejo......IMDb ocena: 5.6/10

03:00
24UR zvečer
Slovenija

Informativna oddaja 24UR zvečer je na programu vsak delovnik od ponedeljka do petka. Oddaja vsebinsko nadgrajuje osrednjih 24UR. V njej so na atraktiven način podane najpomembnejše novice in zgodbe dneva, obogatene s pregledom zadnjih, najnovejših večernih domačih in tujih dogodkov. 24UR zvečer ponuja vsebinsko, vizualno bogat in sodoben vpogled v dogajanje dneva. Voditelji: Uroš Slak, Suzana Perman, Miha Drozg.

03:20
Pavza!
, epizoda 17
Slovenija

Prepustite se glasbi! Videospoti popularnih izvajalcev, povezani v najboljši miks za odmor, zabavo in počitek, za sprostitev možgančkov, za vzdušje, za ples, da se napolni srce! Za vas smo pripravili Pavzo.

05:25
Spoznajmo VOYO
06:00
24UR
Slovenija

24UR je na programu vsak dan ob 19.00. Z dinamičnim pristopom, voditeljskimi pari, novimi idejami in atraktivno podobo, ki omogoča vsebinsko bogato podajo novic, je dnevno najbolj gledana osrednja informativna oddaja v Sloveniji. Poleg rednih rubrik najaktualnejše novice dneva zajemajo tudi vremensko napoved, družabno kroniko in šport. Voditelji: Petra Kerčmar in Jani Muhič, Darja Zgonc in Edi Pucer.

06:55
OTO čira čara
, epizoda 22
Slovenija

.

06:56
Cry Babies Magic Tears II.
sezona 2, epizoda 18
Španija

Preko očarljive risanke bomo pokukali v prikupni svet dojenčkov, ki s svojimi izjemnimi osebnostmi in domišljijo čisto vsak trenutek odkrijejo kaj novega. Z nenehnim in vztrajnim raziskovanjem je njihov svet vsak dan večji. Ker pa so še dojenčki, seveda včasih tudi jočejo, saj je to njihova oblika sporazumevanja z okolico. A v fantastičnem svetu naše risanke dojenčki jočejo samo zaradi ljubezni, sreče in zadovoljstva, njihove solze pa imajo čarobno moč.

07:00
Rainbow Ruby I.
sezona 1, epizoda 29
J. Koreja,Kanada,ZDA,Kitajska

Rubi je navihana deklica, ki ima bujno domišljijo in polno igrač. Vsak dan se z njihovo pomočjo poda v Mavrično vas, kjer ima vsaka od njenih igračk svojo vlogo. Recimo veliki plišasti slon Ling Ling je župan Mavrične vasi, zajček Živček s pomočjo skiroja po vasi razvaža pošto, vas ima tudi princeso in princa. Rubi zaradi mavrične domišljije vsak dan postane tisto, kar je najbolj potrebno. Enkrat je zdravnica, naslednjič čistilka, biologinja ali pa frizerka. Čarobnih poklicev nikoli ne zmanjka.

07:10
Masha and the Bear III.
sezona 3, epizoda 3
Rusija

Maši se zdi kombi dveh volkov navadna škrpeta, zato se odloči, da jima ga bo pomagala spremeniti v res fin kombi-avto. Volkovoma da natančna navodila, a ker volkova ne znata brati, jima Mašina navodila ne pomagajo kaj dosti.

07:20
Robocar Poli Traffic Safety I.
sezona 1, epizoda 5
J. Koreja

Robocar Poli: Varno v prometu otroke izobražuje glede prometne varnosti na cestah. Vsaka epizoda je sestavljena iz treh preprostih delov, ki otrokom pomagajo razumeti prometno varnost. Ko se zgodi nezgoda, Poli reši otroke in jih poduči o varnosti v prometu. Otroci se bodo naučili varnostnih pravil, kot so varno izstopanje iz avtobusa, branje prometnih znakov, varnega prečkanja ceste, kolesarjenja, hoje po pločniku in še vrsto stvari, s katerimi se srečujejo vsak dan.

07:30
Whee Wheels I.
sezona 1, epizoda 5
Po neuspelem napadu na Joona in Mino se glavni zlobnež Python odloči svoja pajdaša izuriti v bojevanju. Po treningu Gaston dobi vročino, Python in Sparky pa ga skušata ogreti z vrelo vodo v kuhinji. Ray opazi, da je temperatura v hiši močno narasla in s posadko prihiti v kuhinjo, da bi ustavil zlobneže. Bo Rayevi posadki uspelo.
07:55
Lepši svet I.
sezona 1, epizoda 3
Slovenija

Tina in Rok se bosta danes poučila o prometu. Kaj je prometni zamašek in zakaj sploh je toliko prometa? V mesto se odpravita skupaj z Edijem in Nikom, kjer odkrivajo umazane posledica gostega prometa. Seveda pa tudi to, kako lahko vsak prispeva k bolj čistemu zraku.

08:00
My Little Pony: Friendship is Magic V.
sezona 5, epizoda 23
ZDA,Kanada

V čarobni deželi pisanih konjičkov Ponijevo živijo poniji s prav posebno močjo. Med njimi je tudi poni Večerna Iskra, ki uživa v knjigah in ima zmajčka Pika. Ima pa tudi čudovite prijateljice, Rozi, Jabi, Sončico, Mavrico in Rubi. Vsaka od njih ima svojo lastnost, zaradi katere izstopa. A do popolnosti jim pomaga prav njihovo trdno prijateljstvo, s katerim se izoblikuje vsaka izmed njih in žari v svoji srčnosti.

08:20
Peter Pan I.
sezona 1, epizoda 11
Nemčija

Peter v deželi Nije organizira lov na zaklad. Nadobudnim lovcem na zaklade pusti sledi v obliki ugank in pove, da bo tisti, ki ga bo prvi našel, lahko z njim naredil, kar ga bo volja. Prvi ga najde Jan, ki pa zaklada ni pripravljen deliti z ostalimi.

08:40
Horrid Henry I.
sezona 1, epizoda 31
ZDA

Grozni Gašper spada med najbolj prepoznavne junake sodobne otroške literature. Večje žlehtnobe gotovo še niste srečali! O simpatičnem porednežu, ki vedno ušpiči vrsto vragolij, smo brali v knjigah, sedaj pa bomo spremljali še risano serijo. In čeprav se Gašper grozno obnaša, ga imamo vseeno radi......IMDb ocena: 6.2/10

09:05
Pirates Next Door II.
sezona 2, epizoda 2
Anglija

Prijetna in mirna soseščina ne bo nikoli več taka, kot je bila, preden se je vanjo priselila družina piratov. Razen redkih izjem pa se je mestece navadilo na njihovo družbo in jih vzelo za svoje. Deklica Matilda je ponosna, da je njen najboljši prijatelj Tim pirat in včasih se zdi, da je piratka tudi sama. Najraje pa Matilda in Tim ušpičita kakšno in kakor koli že obrneš, je dobrota vedno na njuni strani.

09:15
Power Players I.
sezona 1, epizoda 12
ZDA,Francija

Axel je navaden devetletnik, dokler ne odkrije posebnih moči, s katerimi se lahko spremeni v pravo akcijsko figuro. Pa ne samo to, zaživijo tudi njegove igrače, ki se skupaj z njim podajajo na nepredstavljive dogodivščine, ki jih ostali lahko samo sanjajo. Skrivnost njegove moči so zapestnice, ki jih mora Axel obvarovati pred svetom hudobnih igrač.

09:25
Wild Kratts II.
sezona 2, epizoda 1
ZDA,Kanada

Kris in Martin Kratt sta zvedava brata, ki potujeta po celem svetu in spoznavata živali! V vsaki od svojih pustolovščin proučujeta življenje ene od živali, ki živi v tistem delu sveta. Kot se za pustolovščine spodobi, je dogajanje zavito v privlačne avanture in skrivnosti, začinjene z vragolijami bratov Kratt, ob kateri se boste krohotali na ves glas.

09:50
I: Elyfer Torres, Erick Elias, Sabrina Seara, Sylvia Saenz, Aaron Diaz... Betty en NY I.
sezona 1, epizoda 3
ZDA

Ko Armando zve, da so Betty odpustili, takoj zahteva, da jo vključijo nazaj na plačilno listo. Medtem Bertha odkrije, da ima Patricia neprimerno višjo plačo od ostalih. Zaradi Danielovih nasprotovanj v podjetju izgubijo posel. Armando povabi Betty, da se mu naslednji dan pridruži na sestanku in Betty vso noč pripravlja poročila. Nato pa si ves njen trud na upravnem odboru pripiše Patricia......IMDb ocena: 7.8/10

10:50
I: Elyfer Torres, Erick Elias, Sabrina Seara, Sylvia Saenz, Aaron Diaz... Betty en NY I.
sezona 1, epizoda 4
ZDA

Armando prosi Betty, naj mu pripravi poslovni načrt. Betty takoj izkoristi priložnost za maščevanje in mu predlaga, naj ga raje pripravi Patricia. Ker o poslu nima pojma, se Patricia obrne na Ricarda, a skupni čas izkoristita za vse drugo, samo za posel ne. Betty pa kljub temu vso noč pridno dela in naslednji dan pred vsemi predstavi poslovni plan ter si prisluži veliko odobravanje. Ko Sofia zve za moževo nezvestobo, ga nažene iz hiše......IMDb ocena: 7.8/10

11:45
I: Elyfer Torres, Erick Elias, Sabrina Seara, Sylvia Saenz, Aaron Diaz... Betty en NY I.
sezona 1, epizoda 5
ZDA

Po uspehu predstavitve na skupščini je nad Bettyjinimi sposobnostmi navdušen tudi Daniel. Ponudi ji znatno višjo plačo in ugodnosti za vse njene družinske člane, a Betty ga, presenečena nad ponujenim, zavrne, saj dobro ve, kako zelo si Daniel želi uničiti Armanda. Armando izda ukaz, da bosta vse finančne mehanizme spremljala skupaj z Betty, Betty pa ga posvari, da mora nujno zmanjšati materialne stroške......IMDb ocena: 7.8/10

12:40
MasterChef Slovenija VII.
sezona 7, epizoda 13
Slovenija

Tekma med tekmovalci v MasterChef kuhinji se pošteno zaostri in naenkrat je vse odvisno le od enega samega vozička, polnega sestavin. Pot do balkona je trnjava in naporna, zato morajo tekmovalci vklopiti preživetveni nagon. Ena izmed tekmovalk je še posebej na tapeti, saj s svojimi dejanji izgubi zaupanje tudi tistih, ki so še bili na njeni strani.

13:45
Vaše zdravje, naša skrb
14:05
MasterChef Slovenija VII.
sezona 7, epizoda 14
Slovenija

Tekmovalci se pomerijo v troslojnem izločitvenem testu, v katerem morajo pripraviti jed, ki je nepogrešljiv del vsakega menija – juho. Boj med tekmovalci se med pripravo vsake juhe bolj zaostruje, saj si vsakič samo polovica prisluži balkon, ostali pa se morajo boriti v pripravi naslednje juhe. Popuščanje živcev in želja po balkonu tekmovalce pripelje na rob obupa.

15:15
Vaše zdravje, naša skrb
15:30
Delovna akcija IV.
sezona 4, epizoda 6
Slovenija

Nika Jurjevčič živi v stanovanju v Ljubljani že skoraj trideset let. Do leta 2017 si je stanovanje delila s sinom in možem, po razkriti ljubezenski aferi moža pa sta se zakonca sporazumno razšla. Sin Nejc, absolvent Fakultete za šport, je prevzel funkcijo glave družine in mami nudil čustveno oporo. Leto dni po ločitvi so Niki diagnosticirali raka na dojkah. Med burnim dogajanjem okoli ločitve staršev in mamine bolezni so Nejcu začela odpovedovati ledvica. Položaj so še dodatno poslabšali težki pogoji, v katerih živita mama in sin. Zato Ana ni oklevala niti za hip, ko je bilo treba priskočiti na pomoč.

16:50
Preverjeno
Slovenija

Ali je solidno znanje tujih jezikov, vsaj angleščine, nujno za politike? Posebej v času tviterja, ko beseda ni samo govorjena, ampak tudi zapisana? Kakšno je znanje naših politikov v primerjavi s politiki iz drugih držav Evropske unije? Je upravičen posmeh v javnosti, ki so ga deležni naši politiki zaradi pomankljivega znanja? Trenutno poteka matura, so pa v tem času še primeri lanskih maturantov, ki se zaradi različnih zapletov še niso uspeli vpisati na fakulteto. Kaj se jim je zgodilo in kakšne možnosti imajo? Lastniki nepremičnin na Hrvaškem lažje prehajajo mejo od ostalih državljanov. Nekateri to razumejo kot diskriminacijo državljanov brez nepremičnin v tujini, veliko lastnikov pa meni, da so v slabšem položaju.

17:50
Nasmeh zdravju I.
sezona 1, epizoda 7
Slovenija

Se radi smejite? Zakaj ji smeh pomaga premagati težke trenutke v življenju, bo razkrila najbolj nasmejana slovenska igralka, Urška Vučak Markež. Tudi zdravnica bo pojasnila, zakaj velja, da je smeh zares pol zdravja. Psihoterapevtka bo razložila, kako zgraditi zdravo samopodobo, Filip Flisar pa bo v domači kuhinji pripravil kosilo.

18:20
Dom in vrt I.
sezona 1, epizoda 7
Slovenija

Kaj pomeni luksuz v gradu, ki je iz ruševine postal pravi biser nad slovensko reko? Posvetili se bodo tudi temi potresa in ugotavljali, katere hiše so varne pred potresom in katere ne. Znana Slovenka je odprla vrata svojega doma in razkrila, kdo je gospodinja pri hiši. Z mojstrom žara pa o tem, kako pripraviti slastno jed, ki je trenutno v svetu pravi hit.

18:50
24UR vreme
Slovenija

24UR vreme je z vami vsak dan pred osrednjo informativno oddajo. Napoved je atraktivno podkrepljena z grafiko, ki ponuja nazoren pregled vremena po državi in z zanimivimi dogodki, povezanimi z vremenom. Prisluhnete lahko tudi nasvetom in vremenskim opozorilom, ki so postali stalnica pri očitnih klimatskih spremembah. Voditelji: Katja Jevšek, Jana Morelj, Robert Erjavec.

18:55
24UR
Slovenija

24UR je na programu vsak dan ob 19.00. Z dinamičnim pristopom, voditeljskimi pari, novimi idejami in atraktivno podobo, ki omogoča vsebinsko bogato podajo novic, je dnevno najbolj gledana osrednja informativna oddaja v Sloveniji. Poleg rednih rubrik najaktualnejše novice dneva zajemajo tudi vremensko napoved, družabno kroniko in šport. Voditelji: Petra Kerčmar in Jani Muhič, Darja Zgonc in Edi Pucer.

20:00
Sanjski moški
sezona 1, epizoda 7
Slovenija

Gregor šest izbranih deklet popelje na romantičen pobeg v objem gora, kjer pa si le eno od njih pribori priložnost, da se s sanjskim moškim poda v vročo kopel. Po vroči kopeli pa zavre tudi na večerji, kjer Meri izda skrivnost, ki skrha že tako napete odnose med tekmovalkami. Medtem v Portorožu dekleta prejmejo videosporočilo neznanih deklet, ki bodo povsem spremenila boj za Gregorjevo srce.

21:10
Vrtnice in vino I.
sezona 1, epizoda 7
Slovenija

Najbolj romantično zgodbo te pomladi, ki se bo odvijala v oddaji Sanjski moški, bodo na kavču s svojimi komentarji spremljali pari z različnimi pogledi na ljubezen. Ob sobotah in nedeljah se bomo takoj po oddaji Sanjski moški preselili v dnevne sobe velikih ljubiteljev zabavne televizije. Pridružite se prijateljicama brez dlake na jeziku, damama z zrelim pogledom na ljubezen in mladima staršema, ki ne zamudita niti ene same epizode najbolj priljubljenih oddaj pri nas. S kom se boste poistovetili vi.

21:40
I: Emilia Clarke, Sam Claflin, Janet McTeer, Charles Dance; R: Thea Sharrock... Me Before You
Anglija,ZDA

Čustvena zgodba, posneta po knjižni uspešnici Jojo Moyes, sledi prikupni, toda vedno malce raztreseni in naivni Lou, ki mora obrniti nov list v knjigi svojega življenja. Ko izgubi fanta in službo, se zaposli na dvorcu mladega premožnega bankirja Willa, ki je v prometni nesreči postal povsem hrom. Lou začne skrbeti zanj, vendar kmalu spozna, da Will trpi tudi duševno, saj je izgubil nekdanje veselje do življenja. Ko s svojimi prismojenimi dogodivščinami omehča njegovo srce, se skupaj podata na novo odkrivanje drobnih lepot življenja, kar med njima splete nepričakovana romantična čustva......IMDb ocena: 7.4/10

23:45
I: Ashley Judd, Patrick Wilson, Whoopi Goldberg, Jenna Elfman; R: Adriana Trigiani... Big Stone Gap
ZDA

Ave Maria uživa v samskem življenju v mirnem mestecu Big Stone Gap. Dekle je predano delu v očetovi lekarni, v prostem času pa se posveča organizaciji tradicionalne prireditve, ki se vsako leto odvija v njihovem mestu. Njeno mirno življenje nekega dne pretrese odkritje družinske skrivnosti, nepričakovana snubitev ter obisk filmske legende Elizabeth Taylor. Ave Mario čaka nepozabna dogodivščina, ki bo popolnoma sprememnila njeno življenje......IMDb ocena: 5.7/10

01:30
I: Miha Baloh, Marko Simčič, Marina Urbanc, Dare Valič, Anka Cigoj; R: Boštjan Hladnik... Ko pride Lev
Slovenija

Kaj naj stori Lev, ki se ne more odločiti med krhko Mihaelo in fatalno Marjetico? Kako naj se odloči med dvema izbrankama svojega srca in ob tem ostane zvest krvodajalec ter natančen arhitekt? Vprašanje nazadnje razrešita kar obe dekleti brez Levove pomoči......IMDb ocena: 6.4/10

03:00
Pavza!
, epizoda 6
Slovenija

Prepustite se glasbi! Videospoti popularnih izvajalcev, povezani v najboljši miks za odmor, zabavo in počitek, za sprostitev možgančkov, za vzdušje, za ples, da se napolni srce! Za vas smo pripravili Pavzo.