Slovenske TV

Podnaslovljene TV

Lokalne TV

EX YU TV

Angleške TV

Nemške TV

Italijanske TV

Ostale TV

Discovery
06:00
How It's Made: Basque Pelota Balls, Pallet Trucks; sezona 26, epizoda 1

Pod drobnogled postavljamo še več vsakdanjih predmetov in razkrivamo, kako so narejeni. Kako izdelajo cmočke in medeninaste pipe?

06:30
How It's Made: Laptops, Panettone; sezona 26, epizoda 2

Pod drobnogled postavljamo še več vsakdanjih predmetov in razkrivamo njihove edinstven način izdelave. Kako nastanejo stvari, kot so saksofoni?

07:00
How It's Made: Spinning Reels, Plasma Protein Therapies; sezona 26, epizoda 3

Pod drobnogled postavljamo še več vsakdanjih predmetov in razkrivamo, kako so narejeni. Kako izdelajo skodelice s tridimenzionalnimi podobami in vrčke za pivo iz nerjavnega jekla?

07:30
How It's Made: Steamer Baskets, 3-Wheel Scooters; sezona 26, epizoda 4

Pod drobnogled postavljamo še več vsakdanjih predmetov. Kako nastanejo stvari, kot so montažni zimski vrtovi in bakrena posoda za kuhanje?

08:00
Blowing Up History: Lost World Of Atlantis; sezona 4, epizoda 27

Nova odkritja na Santoriniju, nenavadnem sredozemskem otoku, bi lahko prinesla nove sledi pri iskanju Atlantide. Strokovnjaki razkrivajo apokaliptični dogodek, ki jo je uničil.

09:00
Blowing Up History: Jericho's Buried Secrets; sezona 4, epizoda 28

Nova odkritja na območju izgubljenega mesta Jeriho nudijo sveže dokaze o biblijski bitki, v kateri so padli njegovi navidez neosvojljivi zidovi.

10:00
Wheeler Dealers: 1916 Cadillac V8; sezona 13, epizoda 17

Edd Mika v Angliji preseneti z nakupom cadillaca iz leta 1916. Fanta se lotita trdega dela, da bi avto pripravila na 14.500 km dolg vzdržljivostni reli med Pekingom in Parizom.

11:00
Wheeler Dealers: Best Of #2; sezona 13, epizoda 18

Mike in Edd se spominjata nekaterih svojih preteklih projektov in razkrijeta, kako so jima šli od rok, ob tem pa predstavita tudi nekaj posnetkov, ki jih še niste videli.

12:00
Salvage Hunters: Right Price; sezona 11, epizoda 4

Drew sklene dobro kupčijo na »veleblagovnici šare« v Margatu , ki jo vodijo njegovi najboljši poslovni stiki. V jurijanski graščini v Fifu pa odkrije presenetljivo najdbo.

13:00
Salvage Hunters: New Business; sezona 11, epizoda 5

Drew spozna naslednjo generacijo starinarjev. V Macclesfieldu se sreča z dvojico, ki jo tvorita mama in sin, v Leedsu pa spozna mladega prodajalca, ki ima oko za sodobne kose.

14:00
Billy Buys Brooklyn: Gamer's Delight; sezona 1, epizoda 5

Billy kupi retro arkadni avtomat, ki ga je treba popraviti. Kasneje vzame pod drobnogled staro medicinsko napravo in rentgensko sliko kaskaderja Evela Knievela.

14:30
Billy Buys Brooklyn: Cannons & Cocktails; sezona 1, epizoda 6

Billy odkrije Napierjev mešalnik za koktajle, ki je bil izdelan v času prohibicije. Kasneje si prizadeva izslediti top iz 19. stoletja za zbiratelja vojaških predmetov Petra.

15:00
Billy Buys Brooklyn: Wall Of Boom; sezona 1, epizoda 7

Billy odkrije dragoceno staro uro v svoji priljubljeni lokalni starinarnici. Kasneje Billyja obišče vojna veteranka, ki išče vojaško obarvano darilo za svojega strica.

15:30
Billy Buys Brooklyn: Radio Renaissance; sezona 1, epizoda 8

Billy kupi dotrajano kabinetno omaro iz časa prohibicije, ki jo nato s pomočjo hčerke obnovi z moderno preobleko.

16:00
Salvage Hunters: Episode 1; sezona 14, epizoda 1

Drew in Tee se odpravita na izjemno pot po Franciji. V Normandiji se Drew zaljubi v veličasten dvorec, na velikem sejmu starin pa se poglobi v predmete, povezane s popkulturo.

17:00
Salvage Hunters: Episode 2; sezona 14, epizoda 2

Drew in Tee se odpravita na pot po Midlandsu. V Walsallu se jima utrne dobičkonosna ideja, v Birminghamu pa Drew odkrije zaklad, skupaj pa raziščeta še razkošen podeželski dvorec.

18:00
Celebrity IOU Joyride: Including The Kitchen Sink; sezona 1, epizoda 1

Ant in Cristy pomagata Tonyju Hawku, ki želi svojega tajnika osrečiti z nepozabnim kampiranjem. Tako skupaj opremijo star Volkswagnov avtodom z najmodernejšo opremo.

19:00
Gold Divers: Episode 9; sezona 10, epizoda 9

Ko se Kris loti rudarjenja v središču Elima, skupina jeznih lokalnih prebivalcev prime za strelno orožje. Emily je besna, ko potapljač nepričakovano zapusti njeno ekipo.

20:00
Outback Opal Hunters: Episode 1; sezona 5, epizoda 1

Po Jamesovi poškodbi je pred Young Gunsi negotova prihodnost. Bušmani najdejo opal v njihovem rudniku, medtem pa dež ponagaja Chealsom.

21:00
Deadliest Catch: Deepest Alaska; sezona 18, epizoda 8

Aljaški lovci na rake opravljajo enega najnevarnejših poklicev. V lovu na dragocene rdeče rakovice se spopadajo z zahrbtnimi valovi Beringovega morja.

22:00
Gold Rush: White Water: Hard Times At House Rock; sezona 5, epizoda 8

Dakota Fred in njegov sin Dustin tvegata življenji, da bi globoko pod nemirno gladino ene najbolj neukročenih aljaških rek odkrila zlati zaklad.

23:00
Deadliest Catch: Bloodline: Ohana; sezona 1, epizoda 3

Josh in njegova posadka dostavijo ribe ahi in mahi v lokalno restavracijo. To je njihova prva prava priložnost za zaslužek na Havajih. Bodo pri tem uspešni?

00:00
Naked and Afraid XL: That All You Got, Louisiana; sezona 6, epizoda 1

12 zvezdniških kandidatov se pomeri v 60-dnevnem preizkusu preživetja sredi neizprosnega močvirja v Louisiani. Bodo kos agresivnim aligatorjem in hudim nevihtam?

02:00
Bee Czar: Welcome To The Bee Biz; sezona 1, epizoda 1

Walter Schumacher in njegova ekipa pomagajo gospodinjstvom in podjetjem pri odpravljanju infestacij s čebelami. Walter te dragocene žuželke varno odstrani in jih obvaruje.

03:00
Deadliest Catch: Deepest Alaska; sezona 18, epizoda 8

Aljaški lovci na rake opravljajo enega najnevarnejših poklicev. V lovu na dragocene rdeče rakovice se spopadajo z zahrbtnimi valovi Beringovega morja.

04:00
Gold Rush: White Water: Hard Times At House Rock; sezona 5, epizoda 8

Dakota Fred in njegov sin Dustin tvegata življenji, da bi globoko pod nemirno gladino ene najbolj neukročenih aljaških rek odkrila zlati zaklad.

05:00
Wheeler Dealers: Best Of #2; sezona 13, epizoda 18

Mike in Edd se spominjata nekaterih svojih preteklih projektov in razkrijeta, kako so jima šli od rok, ob tem pa predstavita tudi nekaj posnetkov, ki jih še niste videli.

06:00
How It's Made: Native Healing Drums, Raisins, Stereoscopic Viewers, Ribbon Microphones; sezona 20, epizoda 1

Oglejte si, kako nastanejo zdravilni staroselski bobni, rozine, stereoskopi in tračni mikrofoni.

06:30
How It's Made: Horse Bits, Oat Cereal, Turquoise Jewelry; sezona 20, epizoda 2

Oglejte si, kako nastanejo brzde, ovseni kosmiči, turkizni nakit in električni skuterji.

07:00
How It's Made: Nail Nippers, Jade Putters, Ice Cider; sezona 20, epizoda 3

Oglejte si, kako nastanejo klešče za nohte, bližalke iz žada, ledeno jabolčno vino in vodne smuči.

07:30
How It's Made: Stagecoaches, Road Reflectors; sezona 20, epizoda 4

Oglejte si, kako nastanejo poštne kočije, talna cestna osvetlitev, žgana lončenina in po meri izdelani motociklistični rezervoarji za gorivo.

08:00
Wheeler Dealers: Dream Car: Episode 9; sezona 2, epizoda 9

Trgovec z avtomobili Mike Brewer in mehanik Marc Priestly - Elvis pomagata obupanim ljubiteljem jeklenih konjičkov priti do avtomobilov svojih sanj.

09:00
How It's Made: Decorative Sombreros: Salad Dressing; sezona 17, epizoda 1

Ste se kdaj spraševali, kako naredijo vsakdanje predmete, kot npr. solatne prelive, plastične pištole in regenerativna zdravila? Pod drobnogled postavljamo vsakdanje predmete.

09:30
How It's Made: Cheese Graters: Hot Sauce; sezona 17, epizoda 2

Ste se kdaj spraševali, kako so izdelani vsakdanji predmeti? V tej neverjetni epizodi pod drobnogled postavljamo več vsakdanjih predmetov.

10:00
Salvage Hunters: Classic Cars: MGA; sezona 5, epizoda 2

Medtem ko se Drew podi za starinami, Paul obišče dražbo starodobnih avtomobilov v bližini Malvern Hillsa. Paul vidi velik potencial v roadsterju MGA 1600, četudi se ta ne zažene.

11:00
Shed And Buried: Yorkshires' Finest; sezona 2, epizoda 6

Voditelj Henry Cole in predelovalec motociklov Sam Lovergrove po vsem Združenem kraljestvu iščeta in odkupujeta zapuščene avtomobile in motocikle, ki jih želita z dobičkom prodati.

11:30
Shed And Buried: Stumpie's American Take Away; sezona 2, epizoda 7

Voditelj Henry Cole in predelovalec motociklov Sam Lovergrove po vsem Združenem kraljestvu iščeta in odkupujeta zapuščene avtomobile in motocikle, ki jih želita z dobičkom prodati.

12:00
Billy Buys Brooklyn: The Spy Who Loved Disco; sezona 1, epizoda 16

Billy se pogaja za nakup kovinskega znaka Greyhound. Neka stranka išče pomoč pri popravilu vohunske ure iz časa hladne vojne, ki pa ji manjka ključni sestavni del.

12:30
Billy Buys Brooklyn: Mac-nificent; sezona 1, epizoda 17

Stranka obišče starinarnico z odlično ohranjeno kolekcijo akcijskih figur nindža želv. Paul dobi v roke računalnik Macintosh, Billy pa proda Hitchcockov portret.

13:00
Baggage Battles: Bad Blood; sezona 2, epizoda 1

Lovci na izgubljene predmete se vračajo. Tokrat bodo obiskali dražbo v Red Hooku v New Yorku, od koder bi radi odnesli košček zgodovine. Jim bo uspelo?

13:30
Baggage Battles: What a Dummy; sezona 2, epizoda 2

Lovci na izgubljene predmete se odpravijo na policijsko dražbo v kalifornijski Stockton. Na voljo je veliko dragocenih predmetov, med njimi tudi starinski igralni avtomat.

14:00
Salvage Hunters: Episode 1; sezona 15, epizoda 1

Novodobni lovec na zaklade Drew Pritchard potuje po deželi podolgem in počez in išče nenavadne ter čudovite predmete. Večji kot je izplen, bolj je Drew srečen.

15:00
Salvage Dawgs: Izard House; sezona 1, epizoda 1

Robert, Mike in ekipa Black Dog rešujejo zaklade iz dvosobne koče Izard House, ki je bila zgrajena v poznem 19. stoletju.

15:30
Salvage Dawgs: Washington Mill; sezona 1, epizoda 2

Mike, Robert in ekipa Black Dog rešujejo zaklade iz predilnice bombaža Washington iz poznega 19. stoletja.

16:00
Wheeler Dealers: Dream Car: Episode 6; sezona 2, epizoda 6

Trgovec z avtomobili Mike Brewer in mehanik Marc Priestly - Elvis pomagata obupanim ljubiteljem jeklenih konjičkov priti do avtomobilov svojih sanj.

17:00
Wheeler Dealers: 1991 Alfa Romeo 164L; sezona 15, epizoda 5

Mike odkrije redek avtomobil Alfa Romeo 164L iz leta 1991. Nad brezhibno zunanjostjo avtomobila je navdušen, zato pa Anta čaka veliko dela z motorjem.

18:00
Baggage Battles: Platinum Hits; sezona 2, epizoda 9

Lovci na zaklade se odpravijo na dražbo glasbenih legend v New York, kjer odkrijejo zlato ploščo za album skupine Pink Floyd »Dark Side Of The Moon« in golo sliko Madonne.

18:30
Baggage Battles: Bunny Money; sezona 2, epizoda 10

Lovci na izgubljene predmete se odpravljajo na dražbo v Denver, kjer se spopadejo za zebrino preprogo. Zanimajo se tudi za nekaj zapečatenih enot. Bo vsebina vredna truda?

19:00
Hoffman Family Gold: The Toddfather Returns; sezona 1, epizoda 1

Todd Hoffman se vrača v rudnike. Tokrat bo svoje življenjske prihranke vložil v ambiciozen projekt, da bi oživel propadajoč rudnik severno od Noma na Aljaski.

20:00
Expedition X: Ghost Fort Of The Civil War; sezona 3, epizoda 3

Phil in Jess dobita zeleno luč za preiskovanje srhljivih zvokov in prikazni v Fort Morganu, pomembni utrdbi iz časa ameriške državljanske vojne.

21:00
The Men Who Sold the World Cup: The Heist; sezona 1, epizoda 1

Novinarja Heidi Blake in Jonathan Calvert razkrijeta nebrzdano korupcijo v osrčju organizacije FIFA in kako je to vodilo do izbora Katarja za gostitelja svetovnega prvenstva 2022.

22:00
American Cartel: The Devil Next Door; sezona 1, epizoda 3

Iskanje morilca policista Matta Pavelka privede do razkritja mreže mamil in nasilja, ki se razteza po vsej Ameriki in ima korenine v El Chapovem kartelu Sinaloa.

23:00
Deadliest Catch: Long Live King Crab!; sezona 18, epizoda 1

Aljaški lovci na rake opravljajo enega najnevarnejših poklicev. V lovu na dragocene rdeče rakovice se spopadajo z zahrbtnimi valovi Beringovega morja.

01:00
NASA's Unexplained Files: Pluto's Evil Twin; sezona 4, epizoda 1

Nasino plovilo New Horizons je onkraj Plutona srečalo skrivnosten objekt, zaradi katerega je na sondi ugasnil računalnik. Strokovnjaki raziskujejo, kaj je povzročilo ta dogodek.

02:00
Mysteries Of The Deep: Episode 4; sezona 2, epizoda 4

Jeremy Wade se potaplja s preiskovalci, ki raziskujejo razbitine trajekta MS Estonia. Primer DB Cooperja, razvpitega ugrabitelja letala, dobi nepričakovan preobrat.

03:00
Expedition X: Ghost Fort Of The Civil War; sezona 3, epizoda 3

Phil in Jess dobita zeleno luč za preiskovanje srhljivih zvokov in prikazni v Fort Morganu, pomembni utrdbi iz časa ameriške državljanske vojne.

04:00
American Cartel: The Devil Next Door; sezona 1, epizoda 3

Iskanje morilca policista Matta Pavelka privede do razkritja mreže mamil in nasilja, ki se razteza po vsej Ameriki in ima korenine v El Chapovem kartelu Sinaloa.

05:00
Wheeler Dealers: Dream Car: Episode 6; sezona 2, epizoda 6

Trgovec z avtomobili Mike Brewer in mehanik Marc Priestly - Elvis pomagata obupanim ljubiteljem jeklenih konjičkov priti do avtomobilov svojih sanj.

06:00
Wheeler Dealers: 1963 Volvo PV544; sezona 13, epizoda 2

Mike je v lovu za klasičnim vzdržljivim športnim avtomobilom in volvo PV544 ustreza temu opisu. Avto, ki ga najde, je sicer vozen, ima pa motor, ki so mu kos le redki.

07:00
Wheeler Dealers: 1987 Alfa Romeo Spider Quadrifoglio; sezona 14, epizoda 11

Mike in Ant se lotita dela na redkem modelu Alfa Romea Spider Quadrifoglio iz leta 1987 s trdno streho. Avto je potreben izdatnega popravila, vključno z obnovo pogonske gredi.

08:00
How It's Made: Industrial Wire Ropes: Living Walls: Large Format Cameras; sezona 18, epizoda 2

Pod drobnogled postavljamo še več vsakdanjih predmetov. Oglejte si, kako izdelajo žične vrvi, zelene stene in fotografske aparate velikega formata.

08:30
How It's Made: Jaws of Life; sezona 12, epizoda 2

Več vsakdanjih predmetov je postavljenih pod drobnogled, ko spoznavamo, kako so izdelana kovinska rezila klešč za reševanje, umetna božična drevesca in slani krekerji.

09:00
Shed And Buried: Hot Rods, Trucks And Miniature Bikes; sezona 2, epizoda 2

Voditelj Henry Cole in predelovalec motociklov Sam Lovergrove po vsem Združenem kraljestvu iščeta in odkupujeta zapuščene avtomobile in motocikle, ki jih želita z dobičkom prodati.

09:30
Billy Buys Brooklyn: Brilliant History; sezona 1, epizoda 10

Zbiratelj preseneti Billyja s kopijo šolskega almanaha Michaela Jordana. Dva potencialna kupca se zanimata za potapljaško čelado iz leta 1944.

10:00
Gold Rush: White Water: First Gold; sezona 1, epizoda 2

V odročnem gorovju Chilkat se Fred in Dustin Hurt podajata na lov za aljaških zakladom, ki se skriva v neodkritih zalogah zlata. Ali bosta v divjih vodah odkrila žlahtno kovino?

11:00
Salvage Hunters: Episode 2; sezona 13, epizoda 2

Na velikem sejmu v osrednjem Walesu Drew izbira med izjemnimi predmeti na več kot tisoč stojnicah. Tako med drugim odkrije najbolje ohranjen windsorski stol, kar jih je kdaj videl.

12:00
Wheeler Dealers: Avant-ed Audi; sezona 16, epizoda 3

Trgovec z avtomobili Mike Brewer in nadarjen mehanik Ant Anstead iščeta legendarne avtomobile, ki jih v svoji delavnici v Los Angelesu najprej obnovita in nato z dobičkom prodata.

13:00
Salvage Hunters: Episode 13; sezona 14, epizoda 13

Sodobni lovec na zaklade Drew Pritchard prečesava Združeno kraljestvo po dolgem in počez in išče nenavadne in čudovite predmete. Večji, kot je kup, srečnejši je.

14:00
Salvage Hunters: Episode 14; sezona 14, epizoda 14

Sodobni lovec na zaklade Drew Pritchard prečesava Združeno kraljestvo po dolgem in počez in išče nenavadne in čudovite predmete. Večji, kot je kup, srečnejši je.

15:00
Salvage Hunters: Episode 15; sezona 14, epizoda 15

Sodobni lovec na zaklade Drew Pritchard prečesava Združeno kraljestvo po dolgem in počez in išče nenavadne in čudovite predmete. Večji, kot je kup, srečnejši je.

16:00
Baggage Battles: What a Dummy; sezona 2, epizoda 2

Lovci na izgubljene predmete se odpravijo na policijsko dražbo v kalifornijski Stockton. Na voljo je veliko dragocenih predmetov, med njimi tudi starinski igralni avtomat.

16:30
Shed And Buried: Buckinghamshire; sezona 1, epizoda 2

Henry in Sam v Buckinghamshiru iščeta skrite avtomobilske zaklade, s katerimi bi lahko zaslužila. Ob tem najdeta stacionarne motorje, vlečna vozila in starinske posode za gorivo.

17:00
Salvage Hunters: Episode 2; sezona 15, epizoda 2

Novodobni lovec na zaklade Drew Pritchard potuje po deželi podolgem in počez in išče nenavadne ter čudovite predmete. Večji kot je izplen, bolj je Drew srečen.

18:00
How Do They Do It?: Saffron : Ice Roads : Shelby; sezona 10, epizoda 2

Kako pridelujejo in pridobivajo drago začimbo žafran, kako gradijo velikanske ceste, ki so v celoti iz ledu, in kako izdelajo športni avto?

18:30
How It's Made: Industrial Wire Ropes: Living Walls: Large Format Cameras; sezona 18, epizoda 2

Pod drobnogled postavljamo še več vsakdanjih predmetov. Oglejte si, kako izdelajo žične vrvi, zelene stene in fotografske aparate velikega formata.

19:00
Wheeler Dealers: Avant-ed Audi; sezona 16, epizoda 3

Trgovec z avtomobili Mike Brewer in nadarjen mehanik Ant Anstead iščeta legendarne avtomobile, ki jih v svoji delavnici v Los Angelesu najprej obnovita in nato z dobičkom prodata.

20:00
Ed Stafford: First Man Out: Ed vs Will Lord; sezona 2, epizoda 1

Ed se v Bashanu pomeri s svojim nekdanjim učiteljem preživetja Willom Lordom. Oba sta brez noža in se morata prebiti čez velikanske klife in skozi največji bambusov gozd v Aziji.

21:00
Naked and Afraid XL: I'm In Big Trouble; sezona 7, epizoda 1

12 elitnih mojstrov preživetja se za 60 dni poda na preizkušnjo v zahrbtni perujski pragozd, kjer jih čakajo kruti pogoji, orjaške anakonde in mesojede piranje.

23:00
Salvage Hunters: Episode 2; sezona 13, epizoda 2

Na velikem sejmu v osrednjem Walesu Drew izbira med izjemnimi predmeti na več kot tisoč stojnicah. Tako med drugim odkrije najbolje ohranjen windsorski stol, kar jih je kdaj videl.

00:00
Expedition X: Mothman Phenomenon; sezona 1, epizoda 2

Jessica Chobot in Phil Torres raziskujeta legendo o Mothmanu. Sledi o tej pošasti iščeta v dolgo zaprtem bunkerju in tajni letalski bazi.

01:00
Ed Stafford: First Man Out: Ed vs Will Lord; sezona 2, epizoda 1

Ed se v Bashanu pomeri s svojim nekdanjim učiteljem preživetja Willom Lordom. Oba sta brez noža in se morata prebiti čez velikanske klife in skozi največji bambusov gozd v Aziji.

02:00
Naked and Afraid XL: I'm In Big Trouble; sezona 7, epizoda 1

12 elitnih mojstrov preživetja se za 60 dni poda na preizkušnjo v zahrbtni perujski pragozd, kjer jih čakajo kruti pogoji, orjaške anakonde in mesojede piranje.

04:00
Wheeler Dealers: 1995 Volvo 850 T-5R Wagon; sezona 15, epizoda 2

Mike odkrije pravega samoroga avtomobilskega sveta: Volvov karavan 850 T-5R iz leta 1995, ki ima dirkalno poreklo. Žal pa je motor potreben izdatnega popravila.

05:00
Wheeler Dealers: Pontiac GTO - Chicago; sezona 12, epizoda 1

Dvojica ve, da bi bilo delavnico v ZDA najlaže odpreti z nerjavečim GTO-jem. Toda taki avti so redki, zato mora Mike na dolgo pot v Chicago.