Slovenske TV

Podnaslovljene TV

Lokalne TV

EX YU TV

Angleške TV

Nemške TV

Italijanske TV

Ostale TV

HBO 2
05:31
Hollywood On Set...S21E15, Francija.....Vsakotedenski pregled zakulisja najnovejših filmov s posnetki odsekov zgodb ter intervjuji z igralci in s filmskimi ustvarjalci.

Vsakotedenski pregled zakulisja najnovejših filmov s posnetki odsekov zgodb ter intervjuji z igralci in s filmskimi ustvarjalci. Vsakotedenski pregled zakulisja najnovejših filmov s posnetki odsekov zgodb ter intervjuji z igralci in s filmskimi ustvarjalci.

06:00
I: Brittany Underwood, Jonathan Stoddard, Tom Arnold, Steven T. Bartlett, Joe Finfera... A Prince And Pauper Christmas, ZDA.....Odločna zvezna agentka Sydney ugotovi, da je njen zaupni vir informacij v kazenski preiskavi po nesreči nenadoma izginil, zato se obupano bori za nadaljevanje postopka. Vendar ji sreče še ni povsem zmanjkalo, saj najde moškega, ki je videti kot zrcalna podoba njenega informatorja. Dvojnika zaposli, da bi prevzel njegovo vlogo.

.... IMDb ocena: 5.7/10

07:31
I: Renée Zellweger, Ewan McGregor, David Hyde Pierce, Sarah Paulson, Tony Randall... Down With Love, ZDA.....Leta 1962 feministka Barbara Novak napiše knjižno uspešnico o negativnih plateh ljubezni. Kljub priljubljenosti mnoge moške odvrnejo njena napredna stališča, med njimi je tudi avtor Catcher Block, ki sklene, da se bo Barbara zaljubila vanj.

.

09:16
I: Blanche Gardin, Laurent Lafitte, Maxence Tual, Nuno Lopes, Marthe Keller... Everybody Loves Jeanne, Francija.....Vsi so imeli od nekdaj radi Jeanne. Sama se te dni sovraži, močno zadolžena mora oditi v Lizbono in prodati stanovanje svoje pokojne mame. Na letališču naleti na Jeana, čudaškega in nekoliko vsiljivega nekdanjega sošolca iz srednje šole.

.... IMDb ocena: 6.4/10

10:55
I: Patricia Heaton, Neil Flynn, Charlie McDermott, Eden Sher, Atticus Shaffer... The Middle...S7E11, ZDA.....Pozabite na športnike, filmske igralce in politike, pravi junaki so starši, Frankie pa je pri tem prav izjemna. Žena in mati iz srednjega družbenega sloja živi v središču države in se naglo bliža zlatim srednjim letom.

Patricia Heaton igra Frankie Heck v prisrčni in duhoviti komediji, posneti z eno samo kamero; o tem, kako vzgojimo družino in znižamo pričakovanja vsakogar.

11:17
I: Patricia Heaton, Neil Flynn, Charlie McDermott, Eden Sher, Atticus Shaffer... The Middle...S7E12, ZDA.....Pozabite na športnike, filmske igralce in politike, pravi junaki so starši, Frankie pa je pri tem prav izjemna. Žena in mati iz srednjega družbenega sloja živi v središču države in se naglo bliža zlatim srednjim letom.

Patricia Heaton igra Frankie Heck v prisrčni in duhoviti komediji, posneti z eno samo kamero; o tem, kako vzgojimo družino in znižamo pričakovanja vsakogar.

11:41
I: Stephen Chow, Jiao Xu, Kitty Zhang, Sheung Ching Lee, Min Hun Fung... Cj7, HK.....Ti je gradbeni delavec in samohranilec, ki skuša sinu Dickyju zagotoviti najboljšo možno izobrazbo. Toda Dicky v prestižni zasebni šoli, za katero njegov oče plačuje visoko šolnino, prav nič ne uživa. Njegova skromna in ponošena obleka namreč razkriva revno poreklo, poleg tega pa se njegovi razvajeni sošolci ves čas igrajo z najnovejšimi igračami in napravami, ki si jih sam ne more privoščiti. Ko Ti na odpadu najde skrivnostno kroglo in jo prinese sinu, Dicky hitro ugotovi, da gre za prav posebno napravo z nenavadnimi močmi. Ne gre za akcijsko figuro, temveč za živega domačega ljubljenčka z neverjetnimi sposobnostmi.Dicky ga odnese v šolo, da bi se ponašal pred sošolci in se zabaval z novo igračo. Ampak CJ7 ima drugačne predstave o zabavi in ne mine dolgo, ko položaj brezupno uide nadzoru.

.

13:10
I: Mackenyu, Famke Janssen, Madison Iseman, Diego Tinoco, Mark Dacascos... Knights Of The Zodiac (2023), ZDA.....Zgodba, ki temelji na mednarodni animejski senzaciji, prvič v živo prinaša sago Saint Seiya na velika platna. Svojeglavi najstnik Seiya (Mackenyu) se preživlja z uličnimi boji za denar, medtem ko išče svojo ugrabljeno sestro. Ko se med nekim spopadom nehote pokažejo mistične moči, za katere ni vedel, da jih ima, se Seiya nenadoma znajde v svetu vojskujočih se svetnikov, starodavnega čarovniškega usposabljanja in utelešene boginje, ki potrebuje njegovo zaščito. Če hoče preživeti, se bo moral sprijazniti s svojo usodo in žrtvovati vse, da bi prevzel svoje mesto med Vitezi zodiaka.

.... IMDb ocena: 4.4/10

15:05
I: Vincent Macaigne, Bouli Lanners, Bastien Ughetto, Anaide Rozam, Aure Atika... Paint It Gold, Francija.....Arthur, strastni lastnik pariške umetnostne galerije, zastopa umetnika Renza, dolgoletnega prijatelja in radikalnega figurativnega slikarja, ki je obtičal v eksistencialni krizi. Renzo trpi zaradi ustvarjalne slikarske blokade in potrt se pogreza v popoln dolgčas. Da bi rešil sebe in prijatelja, se Arthur domisli drznega načrta, ki bi oba potisnil nazaj v središče pozornosti.

.

16:41
I: Radovan Vujovic, Jovana Stojiljkovic, Milica Janevski, Anica Dobra, Slaven Doslo... Children Of Evil...S1E10, ŠvedskaR.....Vsi udeleženci pokažejo svoj pravi obraz. Vsak čas se bo začela zadnja bitka.

Zamaskirani morilec ubije znanega politika in mu v roki pusti star zlatnik. Vse kaže, da je šlo za obredni umor. Odvetnik Nikola Bobić nerad sprejme primer in postane del nevarne igre, ki bo za vedno spremenila njegovo življenje.

17:31
I: Cybill Shepherd, Steve Guttenberg, Sandy Minh Abley, Primo Allon, Aaron Craven, Lisa Durupt, Camille Mitchell, Rylea Nevaeh Whittet... How To Murder Your Husband, Kanada.....Po resnični zgodbi posneta drama o Nancy Crampton-Brophy (Cybill Shepherd), ki je imela dober občutek za kriminalne romane o umorih. Pisateljica romantičnih trilerjev iz Portlanda je pisala zgodbe o burnih razmerjih in z zapeljivimi moškimi na naslovnicah pritegovala svoje bralke. V njenih pripovedih so pogosto nastopale ženske junakinje, ki so fantazirale o tem, da bi ubile lastnega moža ali pobegnile soprogu in uprizorile lastno smrt. Potem pa je bila leta 2022 v šokantnem preobratu prav Brophy obsojena za umor moža.

.... IMDb ocena: 5.4/10

19:01
I: Rachel Boston, Paul Campbell, Zoë Christie, Riley Davis, Everett Andres... Dating The Delaneys, Kanada.....Ločena mati Maggie na novo spoznava svet zmenkov s pomočjo Michaela, očeta samohranilca enega od prijateljev njenega sina; medtem se njena najstniška hči in mati po svoje lotevata ljubezenskih odkritij.

.... IMDb ocena: 7/10

20:31
I: Florence Pugh, Harry Styles, Olivia Wilde, Gemma Chan, KiKi Layne, Chris Pine... Don't Worry Darling, ZDA.....Nesrečna gospodinja v 50. letih odkritje pretresljivo resnico, njen mož pa prikriva temačno skrivnost.

.... IMDb ocena: 6.3/10

22:32
I: Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Shailene Woodley, Laura Dern, Zoë Kravitz... Big Little Lies...S2E4, ZDA.....Mary Louise je čedalje bolj zaskrbljena zaradi načina Celestinega starševstva, Madeline pa poskuša zgladiti stvari z Edom.

Subverzivna črna komedija programa HBO spremlja tri matere prvošolcev (Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Shailene Woodley), ženske, katerih na videz idealno življenje iztiri do skrajne točke, kjer bi lahko prišlo do umora.... IMDb ocena: 8.4/10

23:18
I: Radovan Vujovic, Jovana Stojiljkovic, Milica Janevski, Anica Dobra, Slaven Doslo... Children Of Evil...S1E10, ŠvedskaR.....Vsi udeleženci pokažejo svoj pravi obraz. Vsak čas se bo začela zadnja bitka.

Zamaskirani morilec ubije znanega politika in mu v roki pusti star zlatnik. Vse kaže, da je šlo za obredni umor. Odvetnik Nikola Bobić nerad sprejme primer in postane del nevarne igre, ki bo za vedno spremenila njegovo življenje.

00:06
I: Ester Expósito, Inés Fernández, Ángela Cremonte, Magüi Mira, Aten Soria... Venus, Španija.....Álex de la Iglesia prinaša grozljivko režiserja Jaumeja Balaguerá, v kateri Ester Expósito upodobi Lucío, go-go plesalko v nočnem klubu v Madridu. Nekega večera postane tarča mafijcev, potem ko iz kluba ukrade vrečko s tabletami ekstazija. Na begu in ranjena ter krvaveča Lucía skupaj s sestro in nečakinjo najde zatočišče v propadajočem stanovanjskem bloku, imenovanem Venus. Toda kmalu spozna, da stavbo obsedajo zlonamerne, nadnaravne sile.

.

01:46
I: Denzel Washington, Dakota Fanning, Eugenio Mastrandrea, David Denman, Gaia Scodellaro... The Equalizer 3, ZDA.....Robert McCall (Denzel Washington) se je odrekel življenju vladnega morilca po naročilu in trudi se pozabiti na strahote, ki jih je nekoč počel v službi tajne agencije. Nenavadno tolažbo najde v tem, da na lastno pest služi pravici v imenu zatiranih. Presenetljivo udobno in domače se znajde v mestecu v južni Italiji, kjer kmalu odkrije, da njegove nove prijatelje surovo izsiljuje in izkorišča lokalna mafija. Dogodki hitro postanejo usodni in McCall ve, kaj mora storiti: še enkrat postati zaščitnik šibkejših in se sam spopasti z zločinci.

.... IMDb ocena: 6.9/10

03:36
I: Elliot Page, Leonardo DiCaprio, Ken Watanabe, Joseph Gordon-Levitt, Marion Cotillard... Inception, ZDA.....Psihološki znanstvenofantastično-akcijski film o tatvinah sanj ljudi. Dom Cobb (Leonardo DiCaprio) ne krade reči, temveč ideje. V svetu korporativne špijonaže je med najboljšimi vohuni.

.... IMDb ocena: 7.5/10

06:00
I: Beanie Feldstein, Cleo, Dónal Finn, Paddy Considine, Laurie Kynaston, Sarah Solemani, Alfie Allen, Chris O'Dowd, Emma Thompson... How To Build A Girl, VB.....Johanna je brihtna, čudaška, šestnajstletna ekstrovertirana deklica s podivjanimi hormoni in velikanskimi sanjami. Čeprav ima rada svojo veliko, burno, disfunkcionalno družino, Johanna z absolutno gotovostjo ve, da jo nekje na svetu čaka nekaj večjega in boljšega zanjo.

.... IMDb ocena: 6/10

07:42
Antz, ZDA.....Mravljinec delavec po imenu Z sanja o tem, da bi osvojil srce čudovite princese Bale, zato prepriča svojega prijatelja mravljinca vojaka, da zamenjata mesto. Nekoč neznan in nepomemben delavec lahko zdaj dokaže, da je največji mali junak od vseh!

.

09:05
I: Skye Coyne, Alex Trumble, Jackée Harry, Eamon Hunt, Emmanuel Del Arte... The Search For Secret Santa, ZDA.....Poročevalka Sophia misli, da je našla idealno božično zgodbo, ki ji bo rešila kariero, ko odkrije dolgo izgubljeno, nedostavljeno darilo skrivnega Božička. Sophia skuša odkriti in zaključiti zgodbo o zamujenem darilu pred božičem – vendar odkrije veliko več, kot je sploh lahko upala, ko ugotovi, da darilo ni samo neprecenljivo, ampak tudi ukradeno.

.... IMDb ocena: 6.5/10

10:31
I: Patricia Heaton, Neil Flynn, Charlie McDermott, Eden Sher, Atticus Shaffer... The Middle...S7E13, ZDA.....Pozabite na športnike, filmske igralce in politike, pravi junaki so starši, Frankie pa je pri tem prav izjemna. Žena in mati iz srednjega družbenega sloja živi v središču države in se naglo bliža zlatim srednjim letom.

Patricia Heaton igra Frankie Heck v prisrčni in duhoviti komediji, posneti z eno samo kamero; o tem, kako vzgojimo družino in znižamo pričakovanja vsakogar.

10:52
I: Patricia Heaton, Neil Flynn, Charlie McDermott, Eden Sher, Atticus Shaffer... The Middle...S7E14, ZDA.....Pozabite na športnike, filmske igralce in politike, pravi junaki so starši, Frankie pa je pri tem prav izjemna. Žena in mati iz srednjega družbenega sloja živi v središču države in se naglo bliža zlatim srednjim letom.

Patricia Heaton igra Frankie Heck v prisrčni in duhoviti komediji, posneti z eno samo kamero; o tem, kako vzgojimo družino in znižamo pričakovanja vsakogar.

11:16
I: Oumy Bruni Garrel, Maiwenn, Aissa Maiga, Steve Tientcheu, Cédric Kahn... Neneh Superstar, Francija.....Za ples rojena Neneh je 12-letna temnopolta deklica, ki se je pravkar vpisala v baletno šolo Pariške opere. Kljub svojemu navdušenju se bo morala še dvakrat bolj potruditi, da bo pobegnila iz svojega družbenega okolja in da jo bo sprejela direktorica šole Marianne Bellage. Nekdanja zvezdniška plesalka je pravo utelešenje baleta in ima neko skrivnost, ki jo povezuje z mlado baletko.

.... IMDb ocena: 5.6/10

12:56
I: Kristi Murdock, Jason Cook, Tammy-Anne Fortuin, René Ashton, Joel Berti... Something's Brewing, ZDA.....Jane Peterson, vodja marketinga v velikem mestu, istega dne izgubi službo in fanta. Naveličana vsega priseže, da bo za vedno zapustila mesto. Še preden ji to uspe, v lokalni kavarni naleti na čednega in očarljivega natakarja. Ko z njim na novo odkriva mesto, se ji zdi, kot da se pripravlja nekaj zanimivega.

.... IMDb ocena: 6.2/10

14:26
Gamechangers: Inventing The World...S1E3.....Scientists around the world are working on projects dealing with space and space travel - extraterrestrial life, colonising Mars, the Big Bang and rocket development.

.... IMDb ocena: 6.3/10

16:41
Spider Man: Across The Spider Verse, ZDA.....Miles Morales se vrača v naslednjem poglavju sage o mnogoterih vesoljih Spider-manov. Po vnovičnem snidenju z Gwen Stacy se prijazni fant iz Brooklyna katapultira skozi vesolje Spider-manov, kjer naleti na ekipo sebi podobnih superjunakov, ki je zadolžena za varovanje njegovega obstoja. Toda ko se junaki sprejo o tem, kako se spopasti z novo grožnjo, se Miles znajde v boju z drugimi Spider-mani in na novo mora ugotoviti, kaj pomeni biti junak, da bi lahko rešil tiste, ki jih ima najraje.

.... IMDb ocena: 8.7/10

19:00
I: Meg Donnelly, Harry Shum Jr., Jensen Ackles, Gideon Adlon, Matt Bomer... Legion Of Super Heroes, ZDA.....Po smrti matere in uničenju domačega planeta se Supergirl prilagaja življenju na Zemlji, kjer je njen mentor Superman. Kmalu zapusti ta prostor-čas in se udeleži Akademije legije v 31. stoletju. Hitro najde prijatelje, pa tudi novega sovražnika.

.... IMDb ocena: 5.8/10

20:26
I: Joel Edgerton, Sigourney Weaver, Quintessa Swindell, Esai Morales, Eduardo Losan... Master Gardener, ZDA.....Film pripoveduje zgodbo o vrtnarju (Joel Edgerton), čigar na videz mirno življenje zmoti nenavadna prošnja njegove delodajalke (Sigourney Weaver). Da bi zaščitil vse tisto, kar mu je ljubo, se bo Narvel Roth prisiljen vrniti na svoja stara, nasilna pota – ter se iz oči v oči soočiti s preteklostjo, ki so jo zaznamovala mnoga leta prelivanja krvi in besa.

.... IMDb ocena: 6.2/10

22:15
A Revolution On Canvas, ZDA.....Hibridni politični triler in resničnostni dokumentarec predstavlja osebni projekt in filmski prvenec režiserke Sare Nodjoumi, ki pri tem sodeluje s sorežiserjem in svojim možem Tillom Schauderjem. Poglablja se v skrivnostne okoliščine pri izginotju več kot sto domnevno izdajalskih slik svojega očeta, sodobnega iranskega umetnika Nickzada Nodjoumija.

.

23:50
God Save Texas...S1E1, ZDA.....Za oskarja nominirani filmski ustvarjalec Richard Linklater, ki je doma iz Huntsvilla, se loteva spornih vprašanj kazenskega sistema svoje domače zvezne države, ki kljub vse manjši priljubljenosti še vedno omogoča smrtno kazen. V pogovoru s starimi prijatelji, zagovorniki smrtne kazni in protestniki zoper njo Linklater prikazuje, kako na življenja vsakdanjih ljudi vpliva posel zapornega sistema.

Dokumentarna trilogija, ki jo je navdihnila knjiga God Save Texas: A Journey into the Soul of the Lone Star State avtorja Lawrencea Wrighta, popelje gledalce na osebno in panoramsko potovanje skozi eno najbolj kontroverznih ameriških zveznih držav. Za oskarja nominirani režiser Richard Linklater, dobitnik emmyja Alex Stapleton in Iliana Sosa se vrnejo v svoje domače kraje ter prinašajo manj znane zgodbe teh mest; pripovedujejo o kompleksni zgodovini vsakega od njih, pri čemer izvor in razvoj krajev prepletejo s svojim mestom v širši sliki današnjih ZDA. Z glasovi prebivalcev Teksasa serija razkriva pripovedi o raznolikosti in neenakosti, hkrati pa preučuje osebni davek, ki ga tamkajšnji kazenski sistem, naftni posel in mejni zakoni terjajo od ljudi, ki živijo v teh skupnostih.... IMDb ocena: 6.5/10

01:21
I: Columbus Short, Matt Dillon, Laurence Fishburne, Jean Reno, Skeet Ulrich... Armored, ZDA.....Spričo lastnih finančnih težav se jim nerad pridruži, toda ko nepričakovano ustrelijo policista, mu Ty priskoči na pomoč. Z ranjencem in denarjem mu uspe pobegniti, a s tem postane glavni osumljenec. Na vratolomnem begu pred razjarjenimi pajdaši in policijo mora Ty ohraniti trezno glavo in dokazati svojo nedolžnost. Režiser grozljivke Vacancy Nimród Antal tokrat prinaša kriminalni triler Oklepnik. Columbus Short je varnostnik v oklepnem vozilu Ty, ki se znajde sredi roparskega načrta njegovega botra in službenega mentorja Mika (Matt Dillon). Igralsko zasedbo dopolnijo še Laurence Fishburne, Jean Reno in Skeet Ulrich; skupina varnostnikov mora prepeljati 40 milijonov dolarjev, a gredo stvari po zlu, ko eden od njih ubije brezdomca, medtem ko skrivajo tovor denarja. Ty, ki je že tako kolebal, ali naj prevzame posel, a se je vdal zaradi osebnih finančnih težav, se zapre v oklepno vozilo, da bi se česa domislil. Medtem ko je zaklenjen v vozilu s polovico ukradenega denarja, imajo ropar

.

02:50
Gamechangers: Inventing The World...S1E3.....Scientists around the world are working on projects dealing with space and space travel - extraterrestrial life, colonising Mars, the Big Bang and rocket development.

.... IMDb ocena: 6.3/10

05:10
R.kelly: A Faking It Special, VB.....Glasbeni zvezdnik R. Kelly je več kot dve desetletji živel skrivno življenje kot serijski spolni prestopnik. Strokovnjaki analizirajo njegove intervjuje, da bi prišli do namigov.

.

06:00
I: Ramzy Bedia, Noémie Lvovsky, Abbes Zahmani, Tassadit Mandi, Vimala Pons... The Infamous Youssef Salem, Francija.....Youssef Salem je neuspešen romanopisec in neustavljiv zapeljivec. Kljub vsemu je njegova nova knjiga, lažno avtobiografski roman o njegovi disfunkcionalni družini, spolnih dogodivščinah in družbenih alkoholnih nagnjenjih, prejela prestižno literarno nagrado. Čez noč se tako iz večne zgube spremeni v najbolj prodajanega avtorja, o katerem se v Parizu največ govori. To ga pahne v neprijeten položaj, ko mora knjigo skrivati pred starši. V boju med uresničitvijo sanj ter bremenom sodbe svoje družine in skupnosti se bo moral Youssef prvič soočiti z resnično ceno uspeha.

.

07:35
I: Robin Wright, Demián Bichir, Sarah Dawn Pledge, Kim Dickens, Warren Christie... Land (2021), ZDA.....Dobitnica zlatega globusa Robin Wright ima glavno vlogo in prvič tudi v vlogi režiserke prinaša pretresljivo zgodbo o žalujoči svetovljanski odvetnici. Ta se odloči opustiti svoj stari način življenja in iskati smisel v samoti, zunaj družbe, v prostrani in surovi ameriški divjini.

.... IMDb ocena: 6.7/10

09:05
I: Tsutomu Isobe, Ai Kobayashi, Mickey Curtis... Cowboy Bebop, Japonska.....V vesoljski ladji Bebop se Spike in njegova posadka lovcev na glave dolgočasi. Novice spremenijo vse: na avtocesti do Marsa so tik pred nočjo čarovnic zločinci razstrelili posodo s kemikalijami. Zajetna nagrada čaka tistega, ki bi zajel teroriste. Zgodba je nastala po priljubljeni japonski televizijski seriji Cowboy Bepop; režiser je Šinčiro Vatanabe, eden največjih talentov japonske kinematografije.

.... IMDb ocena: 7.8/10

11:00
I: Daniel Radcliffe, Rupert Grint, Emma Watson, Michael Gambon, Ralph Fiennes... Harry Potter And The Order Of The Phoenix, VB.....Harry Potter se vrne na Bradavičarko v peti razred, kjer je postavljen pred svoj največji izziv doslej.

.... IMDb ocena: 7.6/10

13:15
I: Daniel Radcliffe, Rupert Grint, Emma Watson, Michael Gambon, Tom Felton... Harry Potter And The Half Blood Prince, VB.....Harry Potter se vrne na Bradavičarko ob začetku šestega leta na čarovniški akademiji. Sooči se z grozečo nevarnostjo, ki bo postavila na trdo preizkušnjo njegove čarovniške moči.

.... IMDb ocena: 7.9/10

15:50
I: Robin Williams, Christopher Walken, Laura Linney, Lewis Black, Jeff Goldblum... Man Of The Year, ZDA.....Robin Williams je voditelj satiričnih novic, ki se odloči kandidirati za predsednika in ugotovi, da mu pri tem kaže presenetljivo dobro. Ko pa zaradi računalniške napake pri glasovanju dejansko osvoji predsedniški položaj, se mora odločiti, ali bo povedal resnico ali pa bo raje obdržal Belo hišo.

.

17:45
I: Rahaf Ataya, Elza Mardirossian, Manuel Tadros, Raia Haidar, Marya Zarif... Dounia & The Princess Of Aleppo, Kanada.....Šestletna Dounia z nekaj semeni črne kumine v dlani zapusti mesto s pomočjo princese iz Alepa in odpotuje novemu svetu naproti.

.... IMDb ocena: 7.2/10

19:00
I: Abby Ryder Fortson, Rachel McAdams, Kathy Bates, Benny Safdie, Elle Graham... Are You There God? It's Me, Margaret., ZDA.....V brezčasni zgodbi o odraščanju je Abby Ryder Fortson 11-letna deklica Margaret, ki razmišlja o življenju in adolescenci ob ljubeči podpori svoje matere (Rachel McAdams) in babice (Kathy Bates).

.... IMDb ocena: 7.4/10

20:45
I: Haylie Duff, Rob Mayes, Chelsea Alden, Rudy Martinez, James Shanklin... Sweet On You, ZDA.....Potem ko je podedoval veliko posestvo, mestna srajca Drew obišče majhno mesto z načrti za začetek gradnje na parcelah, ki bi potekale naravnost skozenj. Vendar se zaljubi v Kate, lastnico slaščičarne iz majhnega mesta, na katero bi neposredno vplivala gradnja. Drew je razdvojen med željami svoje družine in priložnostjo za ljubezen.

.... IMDb ocena: 6/10

22:10
I: Robin Wright, Demián Bichir, Sarah Dawn Pledge, Kim Dickens, Warren Christie... Land (2021), ZDA.....Dobitnica zlatega globusa Robin Wright ima glavno vlogo in prvič tudi v vlogi režiserke prinaša pretresljivo zgodbo o žalujoči svetovljanski odvetnici. Ta se odloči opustiti svoj stari način življenja in iskati smisel v samoti, zunaj družbe, v prostrani in surovi ameriški divjini.

.... IMDb ocena: 6.7/10

23:40
I: Robert Downey Jr., Scott Ly, Hoa Xuande, Fred Nguyen Khan, Tom Dang, Toan Le, Ky Duyen... The Sympathizer...S1E1, ZDA.....Vohun komunistične stranke Stotnik ves čas usklajuje zahteve svojega šefa južnovietnamske vojske, generala, z navodili vodje pri CII, Clauda. Spopada se z bremenom lastne vesti, ko enega od njegovih tovarišev ujamejo častniki njegove lastne enote. Ker je padec Saigona neizbežen, mora Stotnik sestaviti seznam evakuirancev za selitev v ZDA, ko dobi presenetljivo novo nalogo.

Serija spremlja življenje francosko-vietnamskega komunističnega vohuna v zadnjih dneh vojne v Vietnamu in v času izgnanstva v Združene države.... IMDb ocena: 0/10

00:40
I: Joel Torre, Joey Marquez, Piolo Pascual, Gerald Anderson, Leo Martinez... On The Job...S1E5, PH.....Čeprav sta obveščena, da je primer zaključen, Sisoy in Weng napredujeta, ko povežeta Arnelovo izginotje z vplivnimi političnimi osebnostmi. Po tem, ko se je poglobil v posel z izposojo orožja, Roman pomaga Sisoyju in dobi misijo s svojim novim sojetnikom.

Serija spremlja kroge, ki zapornike najemajo za politične atentate. Izpuščeni iz ječe s pomočjo skrivnostnih strank se Tatang,Daniel in Roman znajdejo v nemilosti veliko večje igre. Policista Joaquin in Francis ter novinarja Sisoy in Arnel iščejo resnico.... IMDb ocena: 7.1/10

01:35
I: Emma Appleton, Colin Morgan, Elliot Barnes-Worrell, Olivia D'Lima, Kerr Logan... The Killing Kind...S1E5, VB.....Ingrid obišče neki samotni kraj in ko tja pride prijatelj detektiv, se ji zdi njegovo obnašanje sumljivo. Toda ali ima zdaj Ingrid dokaze, ki jih potrebuje?

Zgodba spremlja osupljivo preteklost in sedanjost odnosa med ambiciozno odvetnico Ingrid Lewis (Emma Appleton) in njeno stranko, uspešnim poslovnežem Johnom Websterjem (Colin Morgan). Ingrid ga je zastopala na sodišču, ko je bil obtožen zalezovanja nekdanje partnerice, in dosegla je pravno zmago njemu v prid. Toda poklicna zveza je postala osebna, ko sta se Ingrid in Webster intimno zbližala. Ingrid je hotela končati razmerje, a je on ni mogel izpustiti, zato se je njej sesul svet. Zdaj odvetnica na novo gradi svoje življenje, ko nenadna smrt njenega mentorja in prijatelja sovpade s tem, da se spet pojavi Webster s senzacionalno trditvijo. Ingrid je ujeta v igro mačke in miši, ki jo napaja obsedenost, da bi odkrila resnico, in vnovič ji grozi, da se ji bo življenje zasukalo na glavo.... IMDb ocena: 5.7/10

02:20
I: Diane Lane, Kevin Costner, Kayli Carter, Ryan Bruce, Otto Hornung, Lesley Manville, Jeffrey Donovan... Let Him Go, ZDA.....Za oskarja nominirana Diane Lane in dobitnik oskarja Kevin Costner sta soigralca v trilerju, ki se odvija v 60. letih prejšnjega stoletja, kot upokojeni šerif George Blackledge in njegova žena Margaret. Tri leta po nesrečni smrti njunega sina Jamesa zakonca zapustita svoj dom, da bi rešila bivšo snaho Lorno in svojega vnuka Jimmyja iz krempljev njune nove, nasilne družine Weboys.

.... IMDb ocena: 6.7/10

04:10
I: Jonah Hill, Channing Tatum, Brie Larson, Dave Franco, Rob Riggle... 21 Jump Street, ZDA.....Mlada policista Schmidt in Jenko se pridružita enoti Jump Street ter gresta na nalogo pod krinko v srednjo šolo. Pištoli in znački zamenjata za nahrbtnika, da bi razkrila nevarno združbo prekupčevalcev mamil.

.... IMDb ocena: 7.2/10