Slovenske TV

Podnaslovljene TV

Lokalne TV

EX YU TV

Angleške TV

Nemške TV

Italijanske TV

Ostale TV

Discovery ID
06:00
Southern Fried Homicide: Catch Me If You Can; sezona 1, epizoda 5

Mlado žensko najdejo umorjeno v njenem stanovanju. Policija se mora igrati nevarne skrivalnice, da dobi vzorec DNK osumljenega.

07:00
Southern Fried Homicide: Terror in the Tar Heel State; sezona 1, epizoda 6

Vroč in vlažen jug ZDA je pravšnje skrivališče za vse, ki počnejo kaj zloveščega in podlega. Oglejte si najsočnejše zgodbe iz teh pobožnih krajev.

08:00
I Am Homicide: The Crossroads; sezona 1, epizoda 4

Ko v spodleteli kraji avtomobila ustrelijo prijazno natakarico, se mora detektiv McFadden nemudoma lotiti dela. Toda ta lov bo trajal več let.

09:00
I Am Homicide: Boiling Point; sezona 1, epizoda 5

Zakon premožnih in vplivnih partnerjev je v razsulu. Ali bo lahko po tem, ko je mož prijavil uboj žene v samoobrambi, detektiv McFadden dokazal, da gre za hladnokrvnega morilca?

10:00
Murder In The Heartland: Bad For Business; sezona 2, epizoda 2

Zgodbe o skromnih mestecih v osrčju Amerike in odmevnih zločinih, ki so jih za zmeraj zaznamovali.

11:00
Murder In The Heartland: If The Walls Could Talk; sezona 2, epizoda 3

Zgodbe o skromnih mestecih v osrčju Amerike in odmevnih zločinih, ki so jih za zmeraj zaznamovali.

12:00
Most Evil: Murderous Women; sezona 1, epizoda 3

Več kot 90 odstotkov umorov zagrešijo moški. Kaj žene ženske v to, da zagrešijo umor? Spoznajte osupljive razlike med morilkami in morilci.

13:00
Most Evil: Psychotic Killers; sezona 1, epizoda 5

Dr. Michael Stone v tej epizodi proučuje serijskega morilca, nekrofila in kanibala Eda Geina ter serijska morilca in posiljevalca Garyja Heidnika in Arthurja Shawcrossa.

14:00
Swamp Murders: In Too Deep; sezona 4, epizoda 7

Iz vozila v kanalu izvlečejo truplo Beverly Jackson. Policija raziskuje njena razmerja, toda ali jim bo namig preko vroče linije pomagal izslediti morilca?

15:00
Swamp Murders: Rocky Waters; sezona 4, epizoda 8

Ko ob reki Scioto v Ohiu najdejo zapuščenega dojenčka, policija odkrije, da je bila njegova mati tragično umorjena. Ali je morilec povezan z njeno preteklostjo?

16:00
Blood Relatives: Murder Mansion; sezona 3, epizoda 4

Bruce in Darlene Rouse sta premožna in uspešna ter imata tri čudovite otroke. Za zaprtimi vrati pa se porajajo prezir, ljubosumje in pohlep, ki bodo vsak čas prišli na dan.

17:00
Blood Relatives: Bloody Valentine; sezona 6, epizoda 1

Policisti imajo na valentinovo opravka s truplom na domu neke družine. Kriminalisti se v iskanju resnice odpravijo po sledi skrivnosti in izdaj.

18:00
Broken Harts: Po tragični prometni nesreči, v kateri življenje izgubijo Sarah in Jennifer Hart ter njunih šest posvojenih otrok, se izkaže, da je v resnici šlo za naklepni umor.
20:00
The Diana Investigations: The Crash; sezona 1, epizoda 1

Zgodba o dveh glavnih policijskih preiskavah o smrti valižanske princese Diane s poudarkom na delu francoskih in britanskih preiskovalcev.

21:00
Unseamly: The Investigation Of Peter Nygard: Polyester King; sezona 1, epizoda 1

Modni mogul Peter Nygard je bil v Kanadi znan kot plejboj s sumljivim slovesom. Toda ko se je Peter sprl z zlovoljnim sosedom na Bahamih, je to privedlo do preiskave.

22:00
Unseamly: The Investigation Of Peter Nygard: Devil In His Eyes; sezona 1, epizoda 2

Medtem ko je Peter gradil svoj večmilijonski modni imperij, je več žensk prišlo na dan z obtožbami, da jih je ugrabil in spolno napadel.

23:00
Gucci Crimes Of Fashion: People Magazine Investigates: Nekdanji vodja slavne modne znamke Maurizio Gucci po prodaji svojega deleža podjetja in ločitvi od žene uživa novo življenje. A ob tem se ne zaveda, da nanj preži morilec.
00:00
Body Cam: EMT: Don't Let Me Die; sezona 1, epizoda 1

Reševalci se borijo za življenje 17-letnika s strelno rano. Ko nek moški preneha dihati, reševalci na prizorišču posumijo, da njegova žena prikriva resnico.

01:00
Deadly Sins: Killers on the Run; sezona 3, epizoda 9

Navidez popoln par prikriva skrivno življenje zločina in spolne iztirjenosti. Trojček pa se konča z bizarnim umorom in prikritjem.

02:00
Deadly Sins: Louisana's Lost Souls; sezona 3, epizoda 10

Dve pohlepni dekleti, ki sta nagnjeni k visokim stavam, se odločita, da bosta šle na vse ali nič. V New Orleansu pa televizijska osebnost dovoli, da ga prevzame njegov ponos.

03:00
Web of Lies: D Is For Deadly; sezona 5, epizoda 4

Najstnica Shania Gray se po travmatični izkušnji zaupa svojemu novemu prijatelju Davisu. Toda po njenem izginotju preiskovalci ugotovijo, da Davis ni takšen, kot se zdi.

04:00
Murder In The Heartland: Shallow Grave; sezona 2, epizoda 4

Zgodbe o skromnih mestecih v osrčju Amerike in odmevnih zločinih, ki so jih za zmeraj zaznamovali.

05:00
Murder In The Heartland: Branches Of Evil; sezona 2, epizoda 5

Ljubljenega očeta, sina in zaročenca Traya Phelpsa do smrti pretepejo na njegovem dovozu. Razkritje morilcev povsem pretrese mestece, v katerem je živel.

06:00
Who Killed Jane Doe?: The Doe In The Desert; sezona 2, epizoda 1

Kmetovalci na zapuščeni cesti na kalifornijskem podeželju odkrijejo žensko truplo. Desetletje kasneje se nek kriminalist s pomočjo nove forenzične tehnologije ponovno loti primera.

07:00
Who Killed Jane Doe?: A Girl Has No Name; sezona 2, epizoda 2

Leta 1992 so globoko v puščavi Mojave odkrili truplo neznane ženske. Identiteto razkrije šele neka prometna nesreča, ki se zgodi skoraj dve desetletji kasneje.

08:00
Reasonable Doubt: Murder In A Bottle; sezona 1, epizoda 9

Učiteljica verouka je obtožena, da je zastrupila izotonični napitek svojega moža in ga tako umorila. Bosta Chriss in Melissa odkrila nove dokaze, ki pričajo o njeni nedolžnosti?

09:00
Reasonable Doubt: Suburban Tragedy; sezona 2, epizoda 1

Leta 2008 so Ryana Widmerja obsodili za umor njegove nove žene Sarah, čeprav je vztrajal, da tega ni storil. Chris in Fatima preiščeta dokaze, da bi dokazala, da je nedolžen.

10:00
The Killer Beside Me: Pressure Point; sezona 3, epizoda 4

Masažna terapevtka iz Virginia Beacha nenadoma izgine pred začetkom službe. Več tednov kasneje kolesar naleti na odkritje, ki bo pretreslo mesto in za vselej spremenilo življenja.

11:00
The Killer Beside Me: Fatal Fraud; sezona 3, epizoda 5

Mati prisili svojega partnerja, da policijo seznani o svoji vlogi pri zavarovalniški goljufiji. Toda to dobro dejanje naposled privede do uničenja njene družine.

12:00
I Almost Got Away With It: Got Shot in the Leg; sezona 3, epizoda 38

Ko iz neke restavracije odpustijo njegovega prijatelja, se Konh Ching Bounnam odloči, da jo bo oropal. A načrt spodleti, zaradi česar življenje izgubijo tri osebe, on pa pobegne.

13:00
I Almost Got Away With It: Got to Work on a Crab Boat; sezona 3, epizoda 39

Kennetha Raulersona iščejo zaradi oboroženega ropa. Pobegne na Aljasko in tam lovi rakovice, pol leta pozneje pa se vrne, pripravljen na boj.

14:00
Atlanta Justice: The Silver Man; sezona 1, epizoda 4

Ekipa oddelka za reševanje umorov v Atlanti odide na cerkveno igrišče, kjer so odkrili truplo, ovito s srebrnim trakom. Kaj bodo odkrili detektivi?

15:00
Atlanta Justice: Closer Than You Think; sezona 1, epizoda 5

Ko Candiace Person najdejo umorjeno na njenem domu, detektivi odkrijejo dokaz, da jo je morilec pred smrtjo zalezoval.

16:00
People Magazine Investigates: Highway Of Horrors; sezona 5, epizoda 2

Zaupanja vredni novinarji razkrivajo pretresljive preobrate in presenetljive razplete razvpitih primerov, ki so jih pokrivali v svojih karierah.

17:00
People Magazine Investigates: Flight Risk; sezona 5, epizoda 3

Zaupanja vredni novinarji razkrivajo pretresljive preobrate in presenetljive razplete razvpitih primerov, ki so jih pokrivali v svojih karierah.

18:00
True Crime with Aphrodite Jones: Homicide In The Heartland; sezona 6, epizoda 6

Vrhunska avtorica kriminalk Aphrodite Jones se podaja v zakulisje znanih umorov, da bi razkrila skrivnosti in nove informacije, ki bi pojasnile te senzacionalne zgodbe.

19:00
True Crime with Aphrodite Jones: A Deadly Dream; sezona 6, epizoda 7

Vrhunska avtorica kriminalk Aphrodite Jones se podaja v zakulisje znanih umorov, da bi razkrila skrivnosti in nove informacije, ki bi pojasnile te senzacionalne zgodbe.

20:00
Murder In The Wicked West: Cowboy Killer; sezona 1, epizoda 6

Mati samohranilka uživa na nočni zabavi, ko do nje pristopi privlačen kavboj. Ta jo zapelje s svojim šarmom, a jo kasneje na njenem domu napade in pusti ležati v mlaki krvi.

21:00
Murder Under The Friday Night Lights: Who Shot Darrent Williams?; sezona 2, epizoda 4

Igralec NFL in nekdanji nogometni zvezdnik teksaške šole Darrent Williams praznuje silvestrovo na zabavi. Toda kmalu po polnoči ga nekdo ustreli do smrti.

22:00
The Murder Tapes: Help, I've Been Shot; sezona 5, epizoda 10

Evansvillski policisti na kraju zločina najdejo žrtev, ki se komaj oklepa življenja. Primer se še dodatno zaostri, ko še ena ranjena žrtev nenadoma izgine.

23:00
Rodney King: The Crimes That Changed Us: Leta 1992 policisti v Los Angelesu brutalno pretepejo Rodneyja Kinga. To sproži val ogorčenja in ko so policisti oproščeni, sledi vsesplošen bes. To je intimna pripoved o dogodkih.
00:00
Held Hostage: People Magazine Investigates: Godine 2007. porodicu Peti su u njihovoj kuci probudila dva stranca. Iznenada članovi ove porodice su se našli u ulozi talaca i bore se za svoje živote.
01:00
Killing Gucci: People Magazine Investigates: Maurizio Gucci, nekdanji vodja italijanskega modnega imperija, leži mrtev pred svojim domom v Milanu. Gre za očitno naročeni umor in oblasti začnejo nemudoma iskati osumljence.
02:00
Murder Under The Friday Night Lights: Who Shot Darrent Williams?; sezona 2, epizoda 4

Igralec NFL in nekdanji nogometni zvezdnik teksaške šole Darrent Williams praznuje silvestrovo na zabavi. Toda kmalu po polnoči ga nekdo ustreli do smrti.

03:00
True Crime with Aphrodite Jones: Homicide In The Heartland; sezona 6, epizoda 6

Vrhunska avtorica kriminalk Aphrodite Jones se podaja v zakulisje znanih umorov, da bi razkrila skrivnosti in nove informacije, ki bi pojasnile te senzacionalne zgodbe.

04:00
I Almost Got Away With It: Got Shot in the Leg; sezona 3, epizoda 38

Ko iz neke restavracije odpustijo njegovega prijatelja, se Konh Ching Bounnam odloči, da jo bo oropal. A načrt spodleti, zaradi česar življenje izgubijo tri osebe, on pa pobegne.

05:00
I Almost Got Away With It: Got to Work on a Crab Boat; sezona 3, epizoda 39

Kennetha Raulersona iščejo zaradi oboroženega ropa. Pobegne na Aljasko in tam lovi rakovice, pol leta pozneje pa se vrne, pripravljen na boj.

06:00
Atlanta Justice: The Silver Man; sezona 1, epizoda 4

Ekipa oddelka za reševanje umorov v Atlanti odide na cerkveno igrišče, kjer so odkrili truplo, ovito s srebrnim trakom. Kaj bodo odkrili detektivi?

07:00
Atlanta Justice: Closer Than You Think; sezona 1, epizoda 5

Ko Candiace Person najdejo umorjeno na njenem domu, detektivi odkrijejo dokaz, da jo je morilec pred smrtjo zalezoval.

08:00
People Magazine Investigates: Highway Of Horrors; sezona 5, epizoda 2

Zaupanja vredni novinarji razkrivajo pretresljive preobrate in presenetljive razplete razvpitih primerov, ki so jih pokrivali v svojih karierah.

09:00
People Magazine Investigates: Flight Risk; sezona 5, epizoda 3

Zaupanja vredni novinarji razkrivajo pretresljive preobrate in presenetljive razplete razvpitih primerov, ki so jih pokrivali v svojih karierah.

10:00
True Crime with Aphrodite Jones: Homicide In The Heartland; sezona 6, epizoda 6

Vrhunska avtorica kriminalk Aphrodite Jones se podaja v zakulisje znanih umorov, da bi razkrila skrivnosti in nove informacije, ki bi pojasnile te senzacionalne zgodbe.

11:00
True Crime with Aphrodite Jones: A Deadly Dream; sezona 6, epizoda 7

Vrhunska avtorica kriminalk Aphrodite Jones se podaja v zakulisje znanih umorov, da bi razkrila skrivnosti in nove informacije, ki bi pojasnile te senzacionalne zgodbe.

12:00
Predator At Large: I Will Kill Again; sezona 1, epizoda 3

Zgodbe o žalovanju mirnih skupnosti po tragičnem umoru, ki ga je zagrešil nekdo, ki mu zaupajo. Zgodbe vidimo skozi oči prič in tistih, ki so z zločinom povezani tako ali drugače.

13:00
Predator At Large: It Was A Thrill To Him; sezona 1, epizoda 4

Zdi se, da serijski morilec ostaja korak pred policijo okrožja Washington v Oregonu. Ko naposled odkrijejo morilca, so vsi globoko šokirani.

14:00
Web of Lies: With Friends Like These; sezona 5, epizoda 5

Ko po zabavi na dan pridejo spotakljive fotografije petnajstletne Audrie, se njeno življenje obrne na glavo. Ker se ne zna spopasti s situacijo, vzame stvari v svoje roke.

15:00
Web of Lies: Dangerous Games; sezona 5, epizoda 6

Štirinajstletni Breck obožuje računalnike in računalniške igre. Toda ko spozna uspešnega spletnega podjetnika, se strast sprevrže v obsedenost in postane smrtonosna.

16:00
Mary Kay Letourneau: Notes On A Scandal: Leta 1997 so policisti aretirali 34-letno učiteljico Mary Kay Letourneau zaradi občevanja z 12-letnim učencem. To je v javnosti sprožilo vprašanje, kaj vse je dovoljeno v ljubezni.
18:00
American Monster: Flesh And Blood; sezona 5, epizoda 5

Zaljubljenca imata tri majhne otroke in na videz idilično družinsko življenje. Toda naraščanje nezadovoljstva in prikrita odvisnost vodita do grozovitega dvojnega umora.

19:00
American Monster: Plus-One; sezona 6, epizoda 2

Ljubosumni bivši fant umori neko mater v Michiganu. Prijatelji in družina preučijo domači posnetek in se sprašujejo, ali so bili prisotni kakšni opozorilni znaki.

20:00
Evil Kin: Deuces Run Wild; sezona 2, epizoda 5

Brookey Lee in njena mati se nikoli nista razumeli, toda obe sta okrutni manipulatorki. Komu bo uspelo preživeti v mestu greha?

21:00
Evil Lives Here: He Called It The Need; sezona 7, epizoda 17

Ko se Dianne preseli, da bi se poročila z zapornikom Markom, je trdno prepričana, da so ga po krivem obsodili. A šele ko ga izpustijo na prostost, Dianne izve grozljivo resnico.

22:00
Signs Of A Psychopath: I Guess My Life Is Over Now; sezona 3, epizoda 6

Neko mater najdejo mrtvo, potem ko je policiji prijavila svojega sina. Ko se ta preda policiji, njegovo priznanje ni le hladnokrvno, temveč tudi psihopatsko.

22:30
Signs Of A Psychopath: I Was In A Zone; sezona 3, epizoda 2

Nesreča na avtocesti v Severni Dakoti terja eno smrtno žrtev, toda voznik ostane nepoškodovan. Policija pri preiskavi posumi na umazano igro.

23:00
Signs Of A Psychopath: I Didn't Do Anything; sezona 2, epizoda 1

Poročena ženska je prepričana, da ji je uspel popoln zločin. A še sanja se ji ne, kako močno se moti.

23:30
Signs Of A Psychopath: I Killed Him. Boom. Boom; sezona 2, epizoda 15

Psihopati razkrijejo svoj pravi obraz skozi prepoznavne znake in lastne besede.

00:00
Dead Silent: The Stranger On The Hill; sezona 1, epizoda 2

Srednješolska zaljubljenca Ashley Freeman in Mike Grinnan se pozno zvečer odpeljeta na odmaknjen grič v Teksasu, a se kmalu znajdeta sredi obupnega boja za preživetje.

01:00
Dead Silent: A Killer In The Swamp; sezona 1, epizoda 5

Mlado dekle se preseli na Florido, da bi našla svoj mir in nov začetek. Vendar ta na videz popoln odmaknjeni raj kmalu pokaže svoj pravi obraz.

02:00
Evil Lives Here: He Called It The Need; sezona 7, epizoda 17

Ko se Dianne preseli, da bi se poročila z zapornikom Markom, je trdno prepričana, da so ga po krivem obsodili. A šele ko ga izpustijo na prostost, Dianne izve grozljivo resnico.

03:00
American Monster: Flesh And Blood; sezona 5, epizoda 5

Zaljubljenca imata tri majhne otroke in na videz idilično družinsko življenje. Toda naraščanje nezadovoljstva in prikrita odvisnost vodita do grozovitega dvojnega umora.

04:00
Predator At Large: I Will Kill Again; sezona 1, epizoda 3

Zgodbe o žalovanju mirnih skupnosti po tragičnem umoru, ki ga je zagrešil nekdo, ki mu zaupajo. Zgodbe vidimo skozi oči prič in tistih, ki so z zločinom povezani tako ali drugače.

05:00
Predator At Large: It Was A Thrill To Him; sezona 1, epizoda 4

Zdi se, da serijski morilec ostaja korak pred policijo okrožja Washington v Oregonu. Ko naposled odkrijejo morilca, so vsi globoko šokirani.