Slovenske TV

Podnaslovljene TV

Lokalne TV

EX YU TV

Angleške TV

Nemške TV

Italijanske TV

Ostale TV

AXN Adria
06:25
I: Gábor Bazsó, Róbert Winkler, István Vályi... ; Madžarska, 2013, S 1, E 7... Totalcar je priljubljena madžarska avtomobilistična TV oddaja, v kateri so prikazani najzanimivejši avtomobili, vodita pa jo duhovita voditelja.
06:50
I: Caitriona Balfe, Sam Heughan, Lotte Verbeek, John Bell, David Berry... Outlander; Združene države Amerike, 2017, S 3, E 12... Angleška bojna medicinska sestra iz leta 1945 je skrivnostno pristala v letu 1743.
07:50
I: Caitriona Balfe, Sam Heughan, Lotte Verbeek, John Bell, David Berry... Outlander; Združene države Amerike, 2017, S 3, E 13...Jamieja so aretirali. Fergus opozori lorda Johna Grayja v upanju, da bo razveljavil Jamiejev pripor in da bo Jamie spet svoboden človek. Medtem Claire še naprej sama išče Iana. Angleška bojna medicinska sestra iz leta 1945 je skrivnostno pristala v letu 1743.
08:55
I: Wendi McLendon-Covey, Madison Iseman, Jeremy Ray Taylor, Caleel Harris, Ken Jeong... Goosebumps 2: Haunted Halloween; Združene države Amerike, 2018...Pazite, kaj si želite. Najboljša prijatelja Sonny in Sam se po šoli lotevata zbiranja starih predmetov in druge šare, med katero skušata najti kaj dragocenega, kar so ljudje zavrgli. Nekoč naletita na zapuščeno hišo družine Stine in tam najdeta zaklenjeno knjigo z naslovom Strašljiva noč čarovnic, iz katere se sprosti groza tega praznika strahu: Slappy. Goosebumps 2: Haunted Halloween; Združene države Amerike, 2018...S pomočjo Sonnyjeve sestre Sarah se znajdeta v dirki s časom, da bi nazaj v knjigo poslala zloveščo kreaturo in vsa druga bitja, ki jih je sprostila – med njimi so tudi čarovnice, volkodlaki in velikanski gumijasti medvedki – preden bi stvar ušla nadzoru in bi nastal pekel na Zemlji. Mlada prijatelja Sonny in Sam najdeta zaklenjeno knjigo z naslovom Strašljiva noč čarovnic. Iz nje se sprosti vsa groza tega praznika strahu.
10:45
I: Cuba Gooding Jr., Lochlyn Munro, Richard Gant, Tamala Jones, Paul Rae... Daddy Day Camp; Združene države Amerike, 2007...Ker imata trenutno velike finančne težave, bosta letos težko ponovila takšen podvig, zato se odločita za dodatno pomoč. Da bi imela podivjane otroke pod nadzorom, Hilton na pomoč pokliče svojega vojaško izurjenega očeta, pa čeprav se ne razumeta najbolje. Daddy Day Camp; Združene države Amerike, 2007...Otroci in očetje se tako znajdejo sredi nepozabne avanture, prek katere spotoma razrešijo še medsebojne težave. Charlie Hinton in Phil Ryerson sta mlada očeta, ki v poletnem času vsako leto organizirata poletni tabor za otroke.
12:25
I: Ice Cube, Katt Williams, Tracy Morgan, Loretta Devine, Michael Beach... First Sunday; Združene države Amerike, 2008...Ko Durell izve, da se njegova bivša punca namerava z njunim sinom izseliti iz države, če ji ne bo pomagal odplačati dolga, mu ne preostane drugega, kot da se spet zateče k zločinu. LeeJohna prepriča, da skupaj oropata domačo cerkev, toda žal pri tem ne računata na to, da bosta morala noč preživeti ne le v družbi Gospoda, temveč tudi njegovih gorečih privržencev, ki so odločeni, da bodo Durella in LeeJohna napotili na prava pota. Durell in LeeJohn sta najboljša prijatelja, vajena izvajati takšne in drugačne zločine.
14:25
I: Will Ferrell, John C. Reilly, Ralph Fiennes, Rebecca Hall, Rob Brydon... Holmes and Watson; Združene države Amerike, 2018...Sherlock Holmes (Will Ferrell) in dr. Watson (John C. Reilly) se vračata v satirični komediji, kjer morata z močjo logike in lastno iznajdljivostjo razrešiti skrivnostni primer umora v Buckinghamski palači. Zločin se zdi nedvoumen in preprost, saj vse sledi vodijo k zloglasnemu profesorju Jamesu Moriartyju, genialnemu kriminalnemu blaznežu ter dolgoletnemu nasprotniku detektivske dvojice. Holmes and Watson; Združene države Amerike, 2018...Vendar se pojavljajo vedno nove sledi in dokazi, slavni detektiv in njegov prijatelj pa morata ujeti morilca, še preden bi njegova naslednja žrtev postala sama kraljica. Legendarni detektiv Sherlock Holmes in njegov pomočnik dr. Watson morata z močjo logike razrešiti skrivnostni primer umora v Buckinghamski palači.
16:15
I: Meryl Streep, Rick Springfield, Rick Rosas, Joe Vitale, Bernie Worrell... Ricki and the Flash; Združene države Amerike, 2015...Svojeglava rockerica Ricki se bliža zrelim letom, vendar nikoli ni obžalovala, da je v iskanju svojih glasbenih sanj zapustila družino. V preteklost jo vrne klic bivšega moža, ki jo prosi, če bi prišla nazaj v rojstni Chicago in ločeni hčerki Julie pomagala prebroditi težavno obdobje. Ricki and the Flash; Združene države Amerike, 2015...Kljub dobrim namenom, Ricki celotno družino potisne v čustveni vihar, vendar z večnim optimizmom in neomajnim uporništvom svojim bližnjim počasi znova prinese žarek upanja in na obraz pričara nasmeh. Meryl Streep v filmu nastopa kot rokovska pevka in kitaristka s svojo spremljevalno skupino The Flash.
18:20
I: Arnold Schwarzenegger, F. Murray Abraham, Art Carney, Charles Dance, Frank McRae... Last Action Hero; Združene države Amerike, 1995...Enajstletni Danny je velik oboževalec akcijskega junaka Jacka Slaterja. Ko mu prijatelj kinooperater podari magično vstopnico za Jackov najnovejši film, se fantič znajde v drugem svetu, v katerem spozna svojega idola. Težave se začnejo, ko Jackov sovražnik dobi Dannyjevo vstopnico in zbeži v resnični svet. Last Action Hero; Združene države Amerike, 1995...Tam spozna, da lahko Jacka Slaterja za vedno izbriše s tega sveta. Ko se tega zavesta tudi Danny in Jack, je njuna edina rešitev, da odpotujeta za nepridipravom. V Zadnji veliki avanturi bodo na svoj račun prišli ljubitelji akcije in Arnolda Schwarzeneggerja.
21:00
I: Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Emma Stone, Abigail Breslin, Amber Heard... Zombieland; Združene države Amerike, 2009...Virus je večino ljudi spremenil v krvoločne zombije, ki lovijo redke preživele. V boju z njimi mladi Columbus združi moči z brezkompromisnim Tallahasseejem, ki je pravi umetnik pobijanja zombijev. Na njunem pohodu se jima pridružita premeteni sestri, ki želita naivna moška sprva opehariti, toda če želijo preživeti, morajo združiti moči in najti nove inovativne in zabavne načine iztrebljanja množice podivjanih spak. Zombieland; Združene države Amerike, 2009...Piflarski študent Columbus je velik boječnež – a če se bojiš, da te bodo požrli zombiji, te strah lahko tudi ohranja pri življenju. Tallahassee se ničesar ne boji; maha z avtomatsko puško in s sekiro na veliko pobija zombije, predvsem pa je trdno odločen dobiti zadnjo čokoladico Twinkie na svetu. Moči združita z Wichito in Little Rock, ki sta prav tako našli edinstven način preživetja sredi zombijevskega razdejanja. Odločiti se bodo morali, kaj je slabše – se zanesti eden na drugega ali podleči krvoločnim pošastim. V ospredju akcijske komedije Dobrodošli v deželi zombijev je dvojica, ki je iznašla način, kako preživeti v svetu, ki so ga preplavili zombiji.
22:45
I: Jane Levy, Shiloh Fernandez, Lou Taylor Pucci, Jessica Lucas, Elizabeth Blackmore... Evil Dead; Združene države Amerike, 2013...V dolgo pričakovani priredbi kultne istoimenske grozljivke iz leta 1981 spremljamo pet prijateljev, ki se odpravijo v osamljeno kočo sredi gozda, kjer želijo prijateljici Mii pomagati premagati zasvojenost z drogami. Evil Dead; Združene države Amerike, 2013...V kleti odkrijejo skrivnostna znamenja okultnega obreda, povezana z nenavadno knjigo, ki jo kljub zapisanim svarilom želijo raziskati. Nedolgo zatem se v koči začnejo dogajati čudne stvari, toda Miinih nenavadnih videnj nihče ne jemlje dovolj resno. Evil Dead; Združene države Amerike, 2013...Vendar kmalu postane jasno, da so s pomočjo knjige k življenju obudili duhove zlobnih mrtvecev, ki hlepijo po krvi in najbolj okrutnih načinih mučenja. Vso grozo trpinčenja prijatelji kmalu občutijo na lastni koži. Pet mladih prijateljev v odmaknjeni gozdni koči najde Knjigo mrtvih in nevede prebudi starodavne demone, ki spijo v gozdovih in se jih polastijo.
00:30
I: Johnny Depp, Angelina Jolie, Paul Bettany, Timothy Dalton, Steven Berkoff... The Tourist; Združene države Amerike, 2010...Frank se ne zaveda, da je zahvaljujoč Elise postal del veliko večjega načrta, zaradi katerega se kmalu znajde v smrtni nevarnosti in v begu pred točo strelov, ki letijo v njegovo in Elisino smer. Kljub nevarnosti, v kateri se nahajata, pa se Frank in Elise zapleteta tudi v ljubezensko razmerje. Nič hudega sluteči Frank na vlaku za Benetke spozna lepo Elise. Toda njuno srečanje ni naključno.
02:15
I: Dwayne Johnson, Seann William Scott, Christopher Walken, Rosario Dawson, Ewen Bremner... The Rundown; Združene države Amerike, 2003...Plačanec Beck ne izbira sredstev za dosego svojih ciljev. Ne išče težav in tudi drugim jih noče povzročati. Pred seboj ima še zadnjo nalogo, preden za vedno opravi s tem poslom. Pošljejo ga v brazilsko džunglo po gobezdavega pametnjakoviča Travisa. The Rundown; Združene države Amerike, 2003...Toda Travis je veliko bolj premeten, kot se sprva zdi. Pa ne le zaradi dolgega jezika! Beck naleti tudi na Hatcherja, ki je džunglo in njene prebivalce spremenil v svoj dobičkonosni imperij. Kako bo Beck obvladal skrite pasti in druge ovire, ki jih v džungli kar mrgoli? Dwayne The Rock Johnson se znajde na lovu za bogastvom, skritim v rudniku v amazonski džungli.
03:50
I: Dwayne Johnson, Billy Bob Thornton, Maggie Grace, Mauricio Lopez, Jim Gaines... Faster; Združene države Amerike, 2010...Driver se po desetih letih, ki jih je preživel v zaporu, želi maščevati vsem, ki so bili pred desetletjem v ponesrečenem bančnem ropu odgovorni za smrt njegovega brata. Toda maščevanje bo vse prej kot lahko, saj je Driverju za petami tako plačani morilec, ki mora čim prej opraviti svoje delo, kot tudi policijski veteran, ki ima pred seboj le še dva tedna poklicne dolžnosti, potem pa se bo lahko za vedno upokojil. Bo Driverju kljub temu uspelo uresničiti maščevalne načrte? Bivanje v zaporu ima po navadi za zapornika eno od dveh posledic: ali ga zlomi ali okrepi.
05:20
I: Gábor Bazsó, Róbert Winkler, István Vályi... ; Madžarska, 2011, S 1, E 4...
06:10
I: Jessica Alba, Gabrielle Union, Duane Martin, Zach Gilford, Ryan McPartlin... L.A.'s Finest; Združene države Amerike, 2020, S 2, E 5... Nadaljevanje filmske serije Podli fantje se osredotoča na losangeleško policistko Sydney Burnett, ki preganja drogeraške kriminalce.
07:00
I: Jessica Alba, Gabrielle Union, Duane Martin, Zach Gilford, Ryan McPartlin... L.A.'s Finest; Združene države Amerike, 2020, S 2, E 6... Nadaljevanje filmske serije Podli fantje se osredotoča na losangeleško policistko Sydney Burnett, ki preganja drogeraške kriminalce.
07:50
I: Freddie Highmore, Antonia Thomas, Fiona Gubelmann, Will Yun Lee, Christina Chang... The Good Doctor; Združene države Amerike, 2020, S 4, E 8...Shaun se posveti gimnastičarki Daryi, ki jo mučijo bolečine v trebuhu. Mladi zdravnik odkrije, da ima pacientka osteoporozo in poškodovano hrbtenico, toda Darya odkloni operacijo, saj želi sodelovati na olimpijskih igrah. The Good Doctor; Združene države Amerike, 2020, S 4, E 8...Medtem Lea izve, da njena starša prihajata na obisk, zato jima namerava predstaviti Shauna. Boji se, kako ga bosta sprejela. Claire Glassmanu zaupa, da jo skrbi za Limovo. Mladega avtističnega zdravnika Shauna, ki se mora vsak dan boriti za svoje mesto v bolnišnici St. Bonaventure, čakajo novi izzivi in podvigi.
08:40
I: Freddie Highmore, Antonia Thomas, Fiona Gubelmann, Will Yun Lee, Christina Chang... The Good Doctor; Združene države Amerike, 2020, S 4, E 9...Zdravniki bodo imeli tokrat opravka z dvema pacientoma, ki imata za seboj burno preteklost. Shaun pomaga Morgan pri pregledu mladega moškega, ki je spremenil spol. Po ultrazvoku ugotovita, da pacient pričakuje otroka. The Good Doctor; Združene države Amerike, 2020, S 4, E 9...Claire postavi napačno diagnozo. Limova se ne zmeni za Glassmanova opozorila glede njenega zdravja. Medtem Shauna začne privlačiti nova pripravnica radiologije. Mladega avtističnega zdravnika Shauna, ki se mora vsak dan boriti za svoje mesto v bolnišnici St. Bonaventure, čakajo novi izzivi in podvigi.
09:35
I: Mark Harmon, Sean Murray, Wilmer Valderrama, Emily Wickersham, Maria Bello... NCIS: Naval Criminal Investigative Service; Združene države Amerike, 2019, S 16, E 14...Ko umor pogodbenika povežejo z geslom, ki ga je McGee uporabljal v računalniškem programu kot najstnik, se mora McGee vrniti na svojo srednjo šolo in razvozlati ta nenavaden primer. Serija Preiskovalci na delu: NCIS prikazuje skupino agentov, ki preiskujejo kriminalna dejanja v ameriški mornarici.
10:30
I: Mark Harmon, Sean Murray, Wilmer Valderrama, Emily Wickersham, Maria Bello... NCIS: Naval Criminal Investigative Service; Združene države Amerike, 2019, S 16, E 15...Ekipa preiskuje smrt moškega, ki je padel čez rob ladje in utonil. Serija Preiskovalci na delu: NCIS prikazuje skupino agentov, ki preiskujejo kriminalna dejanja v ameriški mornarici.
11:25
I: Cam Gigandet, Jeremy Sisto, Audrey Marie Anderson, Judith Shekoni, Raymond J. Barry... Ice; Združene države Amerike, 2016, S 1, E 3... Trgovec z diamanti živi v kulturno raznolikem in sicer zahrbtnem svetu diamantnega poslovanja.
12:25
I: Cam Gigandet, Jeremy Sisto, Audrey Marie Anderson, Judith Shekoni, Raymond J. Barry... Ice; Združene države Amerike, 2016, S 1, E 4... Trgovec z diamanti živi v kulturno raznolikem in sicer zahrbtnem svetu diamantnega poslovanja.
13:35
I: Freddie Highmore, Antonia Thomas, Fiona Gubelmann, Will Yun Lee, Christina Chang... The Good Doctor; Združene države Amerike, 2020, S 4, E 8...Shaun se posveti gimnastičarki Daryi, ki jo mučijo bolečine v trebuhu. Mladi zdravnik odkrije, da ima pacientka osteoporozo in poškodovano hrbtenico, toda Darya odkloni operacijo, saj želi sodelovati na olimpijskih igrah. The Good Doctor; Združene države Amerike, 2020, S 4, E 8...Medtem Lea izve, da njena starša prihajata na obisk, zato jima namerava predstaviti Shauna. Boji se, kako ga bosta sprejela. Claire Glassmanu zaupa, da jo skrbi za Limovo. Mladega avtističnega zdravnika Shauna, ki se mora vsak dan boriti za svoje mesto v bolnišnici St. Bonaventure, čakajo novi izzivi in podvigi.
14:25
I: Freddie Highmore, Antonia Thomas, Fiona Gubelmann, Will Yun Lee, Christina Chang... The Good Doctor; Združene države Amerike, 2020, S 4, E 9...Zdravniki bodo imeli tokrat opravka z dvema pacientoma, ki imata za seboj burno preteklost. Shaun pomaga Morgan pri pregledu mladega moškega, ki je spremenil spol. Po ultrazvoku ugotovita, da pacient pričakuje otroka. The Good Doctor; Združene države Amerike, 2020, S 4, E 9...Claire postavi napačno diagnozo. Limova se ne zmeni za Glassmanova opozorila glede njenega zdravja. Medtem Shauna začne privlačiti nova pripravnica radiologije. Mladega avtističnega zdravnika Shauna, ki se mora vsak dan boriti za svoje mesto v bolnišnici St. Bonaventure, čakajo novi izzivi in podvigi.
15:20
I: Cam Gigandet, Jeremy Sisto, Audrey Marie Anderson, Judith Shekoni, Reynaldo Gallegos... Ice; Združene države Amerike, 2016, S 1, E 5... Trgovec z diamanti živi v kulturno raznolikem in sicer zahrbtnem svetu diamantnega poslovanja.
16:20
I: Cam Gigandet, Jeremy Sisto, Audrey Marie Anderson, Judith Shekoni, Reynaldo Gallegos... Ice; Združene države Amerike, 2016, S 1, E 6... Trgovec z diamanti živi v kulturno raznolikem in sicer zahrbtnem svetu diamantnega poslovanja.
17:20
I: Freddie Highmore, Antonia Thomas, Fiona Gubelmann, Will Yun Lee, Christina Chang... The Good Doctor; Združene države Amerike, 2020, S 4, E 10...Morgan se trudi, da bi našla darovalca jeter za pacientko z downovim sindromom, medtem ko se njeni kolegi posvetijo invalidnemu triatloncu, ki je omedlel med dobrodelno prireditvijo. Zdravniki odkrijejo, da so njihove računalnike napadli hekerji. The Good Doctor; Združene države Amerike, 2020, S 4, E 10...Lea skuša rešiti tehnični problem, preden Glassman izsiljevalcem plača odkupnino. Olivia se medtem začne spraševati, ali sploh želi postati zdravnica. Mladega avtističnega zdravnika Shauna, ki se mora vsak dan boriti za svoje mesto v bolnišnici St. Bonaventure, čakajo novi izzivi in podvigi.
18:10
I: Freddie Highmore, Antonia Thomas, Fiona Gubelmann, Will Yun Lee, Christina Chang... The Good Doctor; Združene države Amerike, 2020, S 4, E 11...Glassman zbere ekipo zdravnikov, da bi pomagali pri komplicirani operaciji hrbtenice pri mladem fantu. Medtem Shaun opazi trzaj pri pacientki, ki so jo po desetletju kome odklopili iz aparatov. Kljub Morganinemu nasprotovanju, mladi zdravnik namerava raziskati nenavaden pojav. The Good Doctor; Združene države Amerike, 2020, S 4, E 11...Lea je odločena, da bo kaznovala tovornjakarja, ki jo je spravil v težave. Shaun izve nepričakovano novico. Mladega avtističnega zdravnika Shauna, ki se mora vsak dan boriti za svoje mesto v bolnišnici St. Bonaventure, čakajo novi izzivi in podvigi.
19:05
I: Mark Harmon, Sean Murray, Wilmer Valderrama, Emily Wickersham, Maria Bello... NCIS: Naval Criminal Investigative Service; Združene države Amerike, 2019, S 16, E 16...Ko Jimmyja njegov tast prosi, naj uniči dokaze v trenutni preiskavi, se Jimmy mora odločiti ali bo pomagal svoji družini ali preiskovalni ekipi. Serija Preiskovalci na delu: NCIS prikazuje skupino agentov, ki preiskujejo kriminalna dejanja v ameriški mornarici.
20:05
I: Mark Harmon, Sean Murray, Wilmer Valderrama, Emily Wickersham, Maria Bello... NCIS: Naval Criminal Investigative Service; Združene države Amerike, 2019, S 16, E 17...Pentagon obvesti Vancea, da se nuklearna podmornica, na kateri Gibbs in Bishop preiskujeta umor, več ne odziva na klice. Sta zašla v past? Serija Preiskovalci na delu: NCIS prikazuje skupino agentov, ki preiskujejo kriminalna dejanja v ameriški mornarici.
21:00
I: Arnold Schwarzenegger, Michael Rapaport, Tony Goldwyn, Michael Rooker, Sarah Wynter... The 6th Day; Združene države Amerike, 2000...Ko Adam Gibson, staromodni družinski človek in odlikovani bojni pilot v spopadih, znanih kot Vojna deževnega gozda, nekega večera pride domov, ugotovi, da mu je življenje ukradel njegov klon. Njegovo popolno življenje je tako izbrisano. The 6th Day; Združene države Amerike, 2000...Ker ga iz naročja družine iztrgata zlikovca Marshall (Michael Rooker) in Talia (Sarah Wynter), je pahnjen v srhljivi svet umorov, korupcije in tehnoloških prevar. Marshall in Talia bi morala Adama ubiti, ker so klonirali napačnega moža. The 6th Day; Združene države Amerike, 2000...Adam se je prisiljen bojevati za svoje življenje s svojimi neizprosnimi morilci, skoraj neuničljivimi, saj jih vsakič, ko so ubiti, lahko znova klonirajo. Futuristični akcijski film o moškem, ki spozna svoj klon in se zaplete v obsežno zaroto, katere cilj je klonom zagotoviti prevlado na svetu.
23:25
I: Arnold Schwarzenegger, F. Murray Abraham, Art Carney, Charles Dance, Frank McRae... Last Action Hero; Združene države Amerike, 1995...Enajstletni Danny je velik oboževalec akcijskega junaka Jacka Slaterja. Ko mu prijatelj kinooperater podari magično vstopnico za Jackov najnovejši film, se fantič znajde v drugem svetu, v katerem spozna svojega idola. Težave se začnejo, ko Jackov sovražnik dobi Dannyjevo vstopnico in zbeži v resnični svet. Last Action Hero; Združene države Amerike, 1995...Tam spozna, da lahko Jacka Slaterja za vedno izbriše s tega sveta. Ko se tega zavesta tudi Danny in Jack, je njuna edina rešitev, da odpotujeta za nepridipravom. V Zadnji veliki avanturi bodo na svoj račun prišli ljubitelji akcije in Arnolda Schwarzeneggerja.
01:50
I: Freddie Highmore, Antonia Thomas, Fiona Gubelmann, Will Yun Lee, Christina Chang... The Good Doctor; Združene države Amerike, 2020, S 4, E 2...Zdravniki bolnišnice St. Bonaventure se še vedno borijo z virusom COVID-19, ko izvedo, da se je okužila medicinska sestra Petringa. Park predlaga neobičajno zdravljenje svoje pacientke, ki je pravkar rodila, medtem ko je Andrews skeptičen. The Good Doctor; Združene države Amerike, 2020, S 4, E 2...Shaun ima opravka s pacientom, ki je priklopljen na respirator, med pregledom pa pri njem odkrije nevaren krvni strdek. Zdravniki se morajo soočiti z novo izgubo v svojih vrstah. Mladega avtističnega zdravnika Shauna, ki se mora vsak dan boriti za svoje mesto v bolnišnici St. Bonaventure, čakajo novi izzivi in podvigi.
02:35
I: Will Ferrell, Derek Jeter, Mark Wahlberg, Eva Mendes, Michael Keaton... The Other Guys; Združene države Amerike, 2010...Po nesrečnem incidentu z igralcem bejzbola Derekom Jeterjem vročekrvni newyorški detektiv Terry Hoitz dobi novega partnerja, mevžastega Allena Gambla, ki ga bolj kot razkazovanje policijskih mišic na nevarnih newyorških ulicah zanima pisarniško delo. The Other Guys; Združene države Amerike, 2010...Posrečena detektivska dvojica bi dala vse na svetu, da bi bila podobna največjima frajerjema na policiji, hladnokrvnima detektivoma Dansonu in Highsmithu, in ko dobita priložnost, da se izkažeta, jo Hoitz in Gamble zgrabita z obema rokama. Toda ali jo bosta tudi izkoristila? Popolnoma različna newyorška detektiva blestita pri prvi nalogi.
04:15
I: Dwayne Johnson, Seann William Scott, Christopher Walken, Rosario Dawson, Ewen Bremner... The Rundown; Združene države Amerike, 2003...Plačanec Beck ne izbira sredstev za dosego svojih ciljev. Ne išče težav in tudi drugim jih noče povzročati. Pred seboj ima še zadnjo nalogo, preden za vedno opravi s tem poslom. Pošljejo ga v brazilsko džunglo po gobezdavega pametnjakoviča Travisa. The Rundown; Združene države Amerike, 2003...Toda Travis je veliko bolj premeten, kot se sprva zdi. Pa ne le zaradi dolgega jezika! Beck naleti tudi na Hatcherja, ki je džunglo in njene prebivalce spremenil v svoj dobičkonosni imperij. Kako bo Beck obvladal skrite pasti in druge ovire, ki jih v džungli kar mrgoli? Dwayne The Rock Johnson se znajde na lovu za bogastvom, skritim v rudniku v amazonski džungli.
06:15
I: Jessica Alba, Gabrielle Union, Duane Martin, Zach Gilford, Ryan McPartlin... L.A.'s Finest; Združene države Amerike, 2020, S 2, E 7... Nadaljevanje filmske serije Podli fantje se osredotoča na losangeleško policistko Sydney Burnett, ki preganja drogeraške kriminalce.
07:05
I: Jessica Alba, Gabrielle Union, Duane Martin, Zach Gilford, Ryan McPartlin... L.A.'s Finest; Združene države Amerike, 2020, S 2, E 8... Nadaljevanje filmske serije Podli fantje se osredotoča na losangeleško policistko Sydney Burnett, ki preganja drogeraške kriminalce.
07:55
I: Freddie Highmore, Antonia Thomas, Fiona Gubelmann, Will Yun Lee, Christina Chang... The Good Doctor; Združene države Amerike, 2020, S 4, E 10...Morgan se trudi, da bi našla darovalca jeter za pacientko z downovim sindromom, medtem ko se njeni kolegi posvetijo invalidnemu triatloncu, ki je omedlel med dobrodelno prireditvijo. Zdravniki odkrijejo, da so njihove računalnike napadli hekerji. The Good Doctor; Združene države Amerike, 2020, S 4, E 10...Lea skuša rešiti tehnični problem, preden Glassman izsiljevalcem plača odkupnino. Olivia se medtem začne spraševati, ali sploh želi postati zdravnica. Mladega avtističnega zdravnika Shauna, ki se mora vsak dan boriti za svoje mesto v bolnišnici St. Bonaventure, čakajo novi izzivi in podvigi.
08:50
I: Freddie Highmore, Antonia Thomas, Fiona Gubelmann, Will Yun Lee, Christina Chang... The Good Doctor; Združene države Amerike, 2020, S 4, E 11...Glassman zbere ekipo zdravnikov, da bi pomagali pri komplicirani operaciji hrbtenice pri mladem fantu. Medtem Shaun opazi trzaj pri pacientki, ki so jo po desetletju kome odklopili iz aparatov. Kljub Morganinemu nasprotovanju, mladi zdravnik namerava raziskati nenavaden pojav. The Good Doctor; Združene države Amerike, 2020, S 4, E 11...Lea je odločena, da bo kaznovala tovornjakarja, ki jo je spravil v težave. Shaun izve nepričakovano novico. Mladega avtističnega zdravnika Shauna, ki se mora vsak dan boriti za svoje mesto v bolnišnici St. Bonaventure, čakajo novi izzivi in podvigi.
09:40
I: Mark Harmon, Sean Murray, Wilmer Valderrama, Emily Wickersham, Maria Bello... NCIS: Naval Criminal Investigative Service; Združene države Amerike, 2019, S 16, E 16...Ko Jimmyja njegov tast prosi, naj uniči dokaze v trenutni preiskavi, se Jimmy mora odločiti ali bo pomagal svoji družini ali preiskovalni ekipi. Serija Preiskovalci na delu: NCIS prikazuje skupino agentov, ki preiskujejo kriminalna dejanja v ameriški mornarici.
10:35
I: Mark Harmon, Sean Murray, Wilmer Valderrama, Emily Wickersham, Maria Bello... NCIS: Naval Criminal Investigative Service; Združene države Amerike, 2019, S 16, E 17...Pentagon obvesti Vancea, da se nuklearna podmornica, na kateri Gibbs in Bishop preiskujeta umor, več ne odziva na klice. Sta zašla v past? Serija Preiskovalci na delu: NCIS prikazuje skupino agentov, ki preiskujejo kriminalna dejanja v ameriški mornarici.
11:30
I: Cam Gigandet, Jeremy Sisto, Audrey Marie Anderson, Judith Shekoni, Reynaldo Gallegos... Ice; Združene države Amerike, 2016, S 1, E 5... Trgovec z diamanti živi v kulturno raznolikem in sicer zahrbtnem svetu diamantnega poslovanja.
12:25
I: Cam Gigandet, Jeremy Sisto, Audrey Marie Anderson, Judith Shekoni, Reynaldo Gallegos... Ice; Združene države Amerike, 2016, S 1, E 6... Trgovec z diamanti živi v kulturno raznolikem in sicer zahrbtnem svetu diamantnega poslovanja.
13:25
I: Freddie Highmore, Antonia Thomas, Fiona Gubelmann, Will Yun Lee, Christina Chang... The Good Doctor; Združene države Amerike, 2020, S 4, E 10...Morgan se trudi, da bi našla darovalca jeter za pacientko z downovim sindromom, medtem ko se njeni kolegi posvetijo invalidnemu triatloncu, ki je omedlel med dobrodelno prireditvijo. Zdravniki odkrijejo, da so njihove računalnike napadli hekerji. The Good Doctor; Združene države Amerike, 2020, S 4, E 10...Lea skuša rešiti tehnični problem, preden Glassman izsiljevalcem plača odkupnino. Olivia se medtem začne spraševati, ali sploh želi postati zdravnica. Mladega avtističnega zdravnika Shauna, ki se mora vsak dan boriti za svoje mesto v bolnišnici St. Bonaventure, čakajo novi izzivi in podvigi.
14:20
I: Freddie Highmore, Antonia Thomas, Fiona Gubelmann, Will Yun Lee, Christina Chang... The Good Doctor; Združene države Amerike, 2020, S 4, E 11...Glassman zbere ekipo zdravnikov, da bi pomagali pri komplicirani operaciji hrbtenice pri mladem fantu. Medtem Shaun opazi trzaj pri pacientki, ki so jo po desetletju kome odklopili iz aparatov. Kljub Morganinemu nasprotovanju, mladi zdravnik namerava raziskati nenavaden pojav. The Good Doctor; Združene države Amerike, 2020, S 4, E 11...Lea je odločena, da bo kaznovala tovornjakarja, ki jo je spravil v težave. Shaun izve nepričakovano novico. Mladega avtističnega zdravnika Shauna, ki se mora vsak dan boriti za svoje mesto v bolnišnici St. Bonaventure, čakajo novi izzivi in podvigi.
15:15
I: Cam Gigandet, Jeremy Sisto, Audrey Marie Anderson, Judith Shekoni, Reynaldo Gallegos... Ice; Združene države Amerike, 2016, S 1, E 7... Trgovec z diamanti živi v kulturno raznolikem in sicer zahrbtnem svetu diamantnega poslovanja.
16:15
I: Cam Gigandet, Jeremy Sisto, Audrey Marie Anderson, Judith Shekoni, Reynaldo Gallegos... Ice; Združene države Amerike, 2016, S 1, E 8... Trgovec z diamanti živi v kulturno raznolikem in sicer zahrbtnem svetu diamantnega poslovanja.
17:20
I: Freddie Highmore, Antonia Thomas, Fiona Gubelmann, Will Yun Lee, Christina Chang... The Good Doctor; Združene države Amerike, 2020, S 4, E 12...Shaun in Lea nikakor ne moreta dojeti, da bosta dobila otroka. Andrews se medtem posveti zdravljenju legendarnega kirurga, ki zaradi tresenja rok ne more več opravljati svojega poklica. Shaun se ne strinja s Clairino diagnozo in trdi, da pacientove težave lahko odpravijo s komplicirano operacijo. The Good Doctor; Združene države Amerike, 2020, S 4, E 12...Park in Morgan se sporečeta glede vzroka pacientove kronične bolečine. Lea se za nasvet glede nosečnosti obrne na Claire. Mladega avtističnega zdravnika Shauna, ki se mora vsak dan boriti za svoje mesto v bolnišnici St. Bonaventure, čakajo novi izzivi in podvigi.
18:15
I: Freddie Highmore, Antonia Thomas, Fiona Gubelmann, Will Yun Lee, Christina Chang... The Good Doctor; Združene države Amerike, 2020, S 4, E 13...Claire šokira nenapovedan obisk. V bolnišnici jo obišče njen bolni oče, ki ga ni videla več let, saj se želi pobotati z njo preden umre. Zaupa ji, da ima raka in umira. The Good Doctor; Združene države Amerike, 2020, S 4, E 13...Shaun in Asher se medtem na urgenci posvetita plesalki ter po preiskavah odkrijeta, da se njena kri ne strjuje. Po več testih Shaun naleti na nepričakovano odkritje. Lea se boji, da Shaun še ni pripravljen postati starš. Mladega avtističnega zdravnika Shauna, ki se mora vsak dan boriti za svoje mesto v bolnišnici St. Bonaventure, čakajo novi izzivi in podvigi.
19:05
I: Mark Harmon, Sean Murray, Wilmer Valderrama, Emily Wickersham, Maria Bello... NCIS: Naval Criminal Investigative Service; Združene države Amerike, 2019, S 16, E 18...Potem ko se Torres prebudi na razpadajočem ribiškem čoln prekrit s krvjo, mu ekipa pomaga sestaviti zadnjih 12 ur. Serija Preiskovalci na delu: NCIS prikazuje skupino agentov, ki preiskujejo kriminalna dejanja v ameriški mornarici.
20:05
I: Mark Harmon, Sean Murray, Wilmer Valderrama, Emily Wickersham, Maria Bello... NCIS: Naval Criminal Investigative Service; Združene države Amerike, 2006, S 16, E 19...Ekipa išče aktivnega strelca po zaprtju mornariške bolnišnice. Serija Preiskovalci na delu: NCIS prikazuje skupino agentov, ki preiskujejo kriminalna dejanja v ameriški mornarici.
21:00
I: Chris O'Donnell, Daniela Ruah, Eric Christian Olsen, Medalion Rahimi, Caleb Castille... NCIS: Los Angeles; Združene države Amerike, 2021, S 14, E 5... Preiskovalci na delu: Los Angeles je drama o napetem življenju oddelka NCIS, ki lovi nevarne in premetene zločince, ki ogrožajo državno varnost.
21:55
I: Chris O'Donnell, Daniela Ruah, Eric Christian Olsen, Medalion Rahimi, Caleb Castille... NCIS: Los Angeles; Združene države Amerike, 2021, S 14, E 6... Preiskovalci na delu: Los Angeles je drama o napetem življenju oddelka NCIS, ki lovi nevarne in premetene zločince, ki ogrožajo državno varnost.
22:50
I: Mark Harmon, Pauley Perrette, Sean Murray, Wilmer Valderrama, Maria Bello... NCIS: Naval Criminal Investigative Service; Združene države Amerike, 2017, S 15, E 5...Potem ko je Reeves priča ugrabitvi prijatelja, ekipa NCIS odkrije, da je dva dni prej izginil glavni osumljenec z zaupnimi vojaškimi podatki. Serija Preiskovalci na delu: NCIS prikazuje skupino agentov, ki preiskujejo kriminalna dejanja v ameriški mornarici.
23:40
I: Mark Harmon, Pauley Perrette, Sean Murray, Wilmer Valderrama, Maria Bello... NCIS: Naval Criminal Investigative Service; Združene države Amerike, 2017, S 15, E 6...Po umoru mornariškega podčastnika, katerega truplo najdejo na golf igrišču, McGee porabi ure in ure ob žrtvinem amaterskem radiu, da bi izsledil glavno pričo. Serija Preiskovalci na delu: NCIS prikazuje skupino agentov, ki preiskujejo kriminalna dejanja v ameriški mornarici.
00:40
I: Jenn Proske, Matt Lanter, Diedrich Bader, Chris Riggi, Ken Jeong... Vampires Suck; Združene države Amerike, 2010...Becca se po mamini nezvestobi preseli k očetu. V novi šoli spozna skrivnostnega Edwarda, ki pod obleko skriva obilico svetlečega nakita. Ko Becca spozna, da je Edward v resnici vampir, se za nasvet obrne k prijatelju Jacobu, ki pa v sebi skriva zelo poraščeno skrivnost. Zaradi številnih nesporazumov se med nesmrtniki vname vojna, Becca pa skuša preprečiti, da bi Edward na maturantskem plesu razkril svoje najbolj intimne skrivnosti. Ta film govori o dekletu, ki se preseli v mesto, polno vampirjev. Zaljubi se v vampirja, a se pred maturantskim plesom razideta.
02:00
I: Chris O'Donnell, Daniela Ruah, Eric Christian Olsen, Medalion Rahimi, Caleb Castille... NCIS: Los Angeles; Združene države Amerike, 2021, S 14, E 5... Preiskovalci na delu: Los Angeles je drama o napetem življenju oddelka NCIS, ki lovi nevarne in premetene zločince, ki ogrožajo državno varnost.
02:40
I: Chris O'Donnell, Daniela Ruah, Eric Christian Olsen, Medalion Rahimi, Caleb Castille... NCIS: Los Angeles; Združene države Amerike, 2021, S 14, E 6... Preiskovalci na delu: Los Angeles je drama o napetem življenju oddelka NCIS, ki lovi nevarne in premetene zločince, ki ogrožajo državno varnost.
03:20
I: Mark Harmon, Pauley Perrette, Sean Murray, Wilmer Valderrama, Maria Bello... NCIS: Naval Criminal Investigative Service; Združene države Amerike, 2017, S 15, E 5...Potem ko je Reeves priča ugrabitvi prijatelja, ekipa NCIS odkrije, da je dva dni prej izginil glavni osumljenec z zaupnimi vojaškimi podatki. Serija Preiskovalci na delu: NCIS prikazuje skupino agentov, ki preiskujejo kriminalna dejanja v ameriški mornarici.
04:05
I: Mark Harmon, Pauley Perrette, Sean Murray, Wilmer Valderrama, Maria Bello... NCIS: Naval Criminal Investigative Service; Združene države Amerike, 2017, S 15, E 6...Po umoru mornariškega podčastnika, katerega truplo najdejo na golf igrišču, McGee porabi ure in ure ob žrtvinem amaterskem radiu, da bi izsledil glavno pričo. Serija Preiskovalci na delu: NCIS prikazuje skupino agentov, ki preiskujejo kriminalna dejanja v ameriški mornarici.
04:45
I: Jessica Alba, Gabrielle Union, Duane Martin, Zach Gilford, Ryan McPartlin... L.A.'s Finest; Združene države Amerike, 2020, S 2, E 5... Nadaljevanje filmske serije Podli fantje se osredotoča na losangeleško policistko Sydney Burnett, ki preganja drogeraške kriminalce.