Slovenske TV

Podnaslovljene TV

Lokalne TV

EX YU TV

Angleške TV

Nemške TV

Italijanske TV

Ostale TV

HBO 2
06:00
I: Naomi Scott, Will Smith, Billy Magnussen, Marwan Kenzari, Mena Massoud, Nasim Pedrad, Navid Negahban; R: Guy Ritchie... Aladdin (2019); Pustolovski, ...IMDb ocena: 6.9

. Disney prinaša vznemirljivo eksotično, akcijsko filmsko priredbo animirane klasike ---Aladin--

Razburljiva in dinamična adaptacija Disneyjeve animirane klasike Aladin je zanimiva zgodba o očarljivem uličnem falotu, hrabri in skromni princesi ter duhu iz svetilke, ki je potencialni ključ do njune skupne prihodnosti. Priznani režiser Guy Ritchie prinaša romantično glasbeno pustolovščino, umeščeno v namišljeno pristaniško mesto Agrabah. V glavnih vlogah nastopajo duh iz čarobne svetilke (Will Smith), šarmantni lopov Aladin (Mena Massoud) in Jasmina (Naomi Scott), skromna in odločna princesa svobodnega duha. Njihovi pustolovščini se pridružijo tudi magični čarovnik Jafar (Marwan Kenzari), Sultan (Navid Negahban), ki je zaskrbljen za dobrobit in prihodnost svoje hčerke Jasmine, Jasminina najboljša prijateljica Dalia (Nasim Pedrad), lep in aroganten osvajalec Princ Anders (Billy Magnussen) ter Haskim (Numan Acar) kot Jafarjev prvi pomočnik in kapitan straže.

08:10
R: Giedre Zickyte... The Jump; Dokumentarec, ZDA, ...IMDb ocena: 7.7

. Atlantski ocean v sedemdesetih letih. Obalna patrulja ZDA se sreča s sovjetsko ribiško barko. Litvanski mornar skoči čez ledeno vodo na ameriško plovilo v mrzličnem begu na svobodo. Žal pa ga Američani izročijo nazaj njegovim rojakom.

Zahvalni dan na Atlantskem oceanu v sedemdesetih letih. Obalna patrulja ZDA se sreča s sovjetsko ribiško barko. Litvanski mornar nepričakovano skoči čez ledeno vodo na ameriško plovilo v mrzličnem begu na svobodo. A na njegovo grozo in kljub protestom svetovnih medijev ga Američani izročijo nazaj njegovim rojakom. Z redko videnimi posnetki in dramatičnim podoživljanjem tistega, kar naj bi bil prebeg danes 86-letnega Simasa Kudirke, se razkriva eno najbolj pomenljivih in simbolnih dejanj iz negotovega časa hladne vojne med velesilama.

09:40
I: Burgess Meredith, Talia Shire, Sylvester Stallone, Burt Young, Carl Weathers; R: Sylvester Stallone... Rocky II; Šport, Litva, ...IMDb ocena: 7.3

. V nadaljevanju zgodbe je prvak (Sylvester Stallone) razočaran in nesrečen. Ob spodbudi prijateljev in svojega trenerja Rocky nazadnje pristane na povratni dvoboj z Apollom Creedom (Carl Weathers) – in tedaj se zanj šele začne pravi boj.

Rocky Balboa (Sylvester Stallone) je po spopadu z Apollom Creedom (Carl Weathers) postal svetovni prvak težke kategorije. Mnogi ga nestrpno pričakujejo v ringu, vendar se je Rocky zaradi hude poškodbe očesa odločil, da bo prenehal z boksom. Zdaj je poročen in z ženo Adrian pričakujeta prvega otroka. Vendar družinsko življenje prinaša tudi velike stroške, poleg tega so Creedovi pozivi k dvoboju čedalje glasnejši in vse bolj žaljivi. Temu se pridruži tudi javnost. Ponovni spopad je neizogiben. Rocky nazadnje pristane na povratni dvoboj – in tedaj se zanj šele začne pravi boj.

11:40
I: Kida Khodr Ramadan, Veysel Gelin, Karolina Lodyga, Sami Nasser, Almila Bagriacik, Maryam Zaree; R: Oliver Hirschbiegel, Marvin Kren... 4 Blocks II. (5): Peace; S2 E5 Kriminalka, ZDA, ...IMDb ocena: 8.2

. Kriminalna nemška dramska serija -Štiri ulice- prinaša zgodbo o prijateljstvu in družini, izdaji in krivdi v arabskem klanu iz okrožja Neukölln v Berlinu. V njenem središču je Ali -Toni- Hamady, ki je svoji ženi Kalili obljubil, da bo zločinsko življenje pustil za seboj in zapustil domačo sosesko – vendar to nikoli ni tako preprosto. Leto dni po dramatičnem obračunu s klanom iz kluba Cthulhu se je za Hamadyjeve spremenilo marsikaj: Abass je pred sodiščem zaradi umora, Amara ima novo življenje z Latifom, Toni pa se je končno lotil poslovanja z nepremičninami, o čemer je vedno sanjal. A njegovi poskusi, da bi razširil vpliv svoje družine, ne ogrozijo le zakona s Kalilo, saj mogočni klan al-Saafi nikakor ne bo predal nadzora nad Berlinom brez boja.

Serija prinaša zgodbo o prijateljstvu in družini, izdaji in krivdi v arabskem klanu iz okrožja Neukölln v Berlinu. V njenem središču je Ali Toni Hamady, ki bi rad zločinsko življenje pustil za seboj, vendar to ni nikoli preprosto.

12:30
I: Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt Leblanc, Matthew Perry, David Schwimmer; R: Gary Halvorson, Shelley Jensen, David Crane, Marta Kauffman... Friends IV. (11): The One with Phoebe's Uterus; S4 E11 Komedija, Nemčija, ...IMDb ocena: 8.8

. Ross spet hodi z Rachel, potem ko je nepremišljeno prevzel odgovornost za njun razhod. Phoebe se pobota s svojo materjo. Monico opeče meduza.

Ena najbolj priljubljenih televizijskih komičnih serij vseh časov prikazuje strahove in absurde odraščanja, prijateljstva, kariere in ljubezenskih izkušenj šestih dobrih prijateljev, ki skupaj živijo v New Yorku.

12:55
I: Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt Leblanc, Matthew Perry, David Schwimmer; R: Gary Halvorson, Shelley Jensen, David Crane, Marta Kauffman... Friends IV. (12): The One with the Embryos; S4 E12 Komedija, ZDA, ...IMDb ocena: 8.8

. Ross spet hodi z Rachel, potem ko je nepremišljeno prevzel odgovornost za njun razhod. Phoebe se pobota s svojo materjo. Monico opeče meduza.

Ena najbolj priljubljenih televizijskih komičnih serij vseh časov prikazuje strahove in absurde odraščanja, prijateljstva, kariere in ljubezenskih izkušenj šestih dobrih prijateljev, ki skupaj živijo v New Yorku.

13:20
I: Jeanine Mason, Nathan Parsons, Michael Vlamis, Lily Cowles, Tyler Blackburn; R: Lance Anderson... Roswell, New Mexico III. (12): I Ain't Goin' Out Like That; S3 E12 Znanstvena Fantastika, ZDA, ...IMDb ocena: 6.3

. Medtem ko se Liz v svojem novem življenju in karieri ustali v Los Angelesu, morajo na začetku tretje sezone Max, Isobel in Michael ugotoviti, ali je neznanec v jami z znanim obrazom prijatelj ali sovražnik.

Po tem, ko se je nejevoljno vrnila v domači kraj Roswell v Novi Mehiki, Liz odkrije pretresljivo resnico o svoji najstniški ljubezni, ki je zdaj policist: gre za Nezemljana, ki je vse življenje prikrival svoje nedoumljive sposobnosti.

14:05
I: Frank Welker, Will Forte, Zac Efron, Gina Rodriguez, Amanda Seyfried; R: Tony Cervone... Scoob!; Pustolovski, ZDA, ...IMDb ocena: 5.7

. Pred Scoobyjem in druščino je njihova najtežja skrivnost: načrt, ki naj bi v svet poslal pasjo prikazen Cerberusa. Medtem ko hitijo ustaviti pasjo apokalipso, prijatelji odkrijejo, da ima Scooby tajno dediščino in čaka ga epska usoda.

Prvi celovečerni animirani film o pustolovščinah Scooby-Dooja prinaša zgodbo o njegovem izvoru in o največji skrivnosti v karieri detektivske druščine Mystery Inc. Pripoved razkriva, kako sta se življenjska prijatelja Scooby in Shaggy spoznala ter združila moči z mladimi detektivi Fredom, Velmo in Daphne. Po stotinah rešenih primerov in skupnih pustolovščinah jih čaka največji izziv doslej: zlovešči načrt, ki naj bi v svet poslal pasjo prikazen Cerberusa. Medtem ko hitijo ustaviti pasjo apokalipso, prijatelji odkrijejo, da ima Scooby tajno dediščino in čaka ga epska usoda, kakršne si nihče med njimi ni predstavljal.

15:35
I: Peter Van Den Begin, Basile Grunberger, Albane Masson, Yannick Renier, Bérénice Baôo, Jean-Benoît Ugeux; R: Olivier Pairoux... SpaceBoy; Pustolovski, ZDA,. Nadarjeni 11-letni Jim z očetom prispe v mesto, kjer se bo z novo sošolko Emmo udeležil tekmovanja za mlade znanstvenike. Oče je od nekdaj želel, da bi poletel v vesolje, zato Jim prepriča Emmo, da bi skrivaj izdelala toplozračni balon.

Pri komaj enajstih letih je nadarjeni Jim velik navdušenec nad vesoljem, tehnologijo in znanostjo. Z očetom prispe v mesto, kjer se bo z novo sošolko Emmo, zadržano in rahločutno deklico, udeležil tekmovanja za mlade znanstvenike. Njegov oče Graham si je kot astrofizik že od nekdaj želel, da bi poletel v vesolje, in po smrti Jimove matere je ta želja postala še večja – zato Jim prepriča Emmo, da bi skrivaj izdelala pravi toplozračni balon. Ko Jim odkrije, da je oče obupal in se vdal, ne da bi mu to povedal, se mu poruši svet. Tekmovanje zanj postane obsedenost in Jim bo na vsak način dokazal, da se v nasprotju z očetom ne bo vdal. Emmo priganja do skrajnih meja in jo pahne v pustolovščino, ki ju bo nazadnje zbližala.
17:20
I: Craig Ferguson, Kathie Lee Gifford, Ford Kiernan, Phyllida Law, Brett James, Elizabeth Hurley; R: Adriana Trigiani... Then Came You; Romantični, Belgija, ...IMDb ocena: 6.2

. Osamljena vdova Annabelle načrtuje potovanje okrog sveta s pepelom moža, da bi obiskala njune najljubše kraje iz filmov. Odpravi se na Škotsko, v čast ---Pogumnemu srcu--

Po 32 letih zakona je Annabelle Wilson ovdovela. Z možem Fredom sta živela v Nantucketu, kjer sta vodila trgovino s strojno opremo in si vsak teden ogledala film v kinematografu. Annabelle sestavi seznam njunih najljubših 20 filmov, proda hišo in sklene za vselej zapustiti Nantucket ter se odpraviti na potovanje po svetu s pepelom pokojnega moža. Najprej se odpravi na Škotsko, v čast zgodovinskemu filmu Pogumno srce, in tam spozna zagrenjenega lastnika gostišča lorda Howarda Awda. Annabelle takoj prevzame in zapelje surova lepota škotskega podeželja. Kot dva popolnoma različna človeka si Annabelle in Howard tisti teden razkrivata skrivnosti, ki jih nista delila še z nikomer, in med njima se razvije nepričakovano prijateljstvo. Bo to zadnja priložnost za ljubezen za oba?

19:00
I: Sarah Snook, Seth Rogen, Sean Whalen, Jorma Taccone, Joanna Adler; R: Brandon Trost... An American Pickle; Dramske Komedije, ZDA, ...IMDb ocena: 5.7

. Leta 1920 priseljenski delavec v tovarni kislih kumaric ponesreči pade v sod in tam ostane konzerviran. Po 100 letih se zbudi v sodobnem Brooklynu, tam sreča lastnega pravnuka Bena in se preseli k njemu, da bi se navadil na prihodnost.

Komična drama Ameriška godlja je zasnovana po kratki zgodbi ameriškega pisatelja Simona Richa, ki je napisal tudi scenarij za film. V njej v dvojni vlogi nastopi Seth Rogen kot Herschel Greenbaum, priseljenec iz Evrope leta 1920. V ZDA pride po svoje sanje in boljše življenje za svojo družino. Službo najde v tovarni kislih kumaric in nekega dne se ponesreči zvrne v velikanski sod, kjer ostane konzerviran naslednjih 100 let. Ko se leta 2020 zbudi v sodobnem Brooklynu, ugotovi, da se ni postaral niti za en dan. Vendar je minilo vse stoletje, zato zaman išče ljubljeno soprogo in svojo družino; edini preživeli sorodnik je njegov pravnuk Ben Greenbaum (ki ga prav tako igra Rogen), prijazni računalniški programer, ki ga Herschel nikakor ne more razumeti.

20:30
I: Roxana Lupu, Daniel Plier, Richard Elfyn, Patrick Drury, Caroline Loncq; R: Alexis Cahill, Brigitte Drodtloff... Queen Marie of Romania; Drama, ZDA, ...IMDb ocena: 7.4

. Po prvi svetovni vojni je Romunija opustošeno prizorišče političnih spletk. Vse oči so uprte v kraljičino misijo v Pariz, kjer naj bi lobirala za mednarodno priznanje državne enotnosti na mirovnih pogovorih leta 1919.

Zgodovinska drama se osredotoča na kraljičin obisk mirovne konference v Parizu leta 1919 po končani prvi svetovni vojni, medtem ko je njena domovina Romunija opustošeno prizorišče političnih spletk. Marija preživi teden v Angliji in nato na pogajanjih v Franciji v imenu svoje države, ko skuša lobirati za mednarodno priznanje romunske enotnosti po vojni. Zgodba prikazuje njeno vlogo v mirovnih pogovorih in nasprotovanja, ki jih je bila deležna doma in v tujini, medtem ko se kraljevska družina prizadeva prilagoditi razmeram v povsem spremenjenem svetu.

22:20
I: Jahi Di'allo Winston, Meek Mill, William Catlett, Donielle T. Hansley Jr, Teyonah Parris, Kezii Curtis; R: Angel Manuel Soto... Charm City Kings; Drama, Romunija, ...IMDb ocena: 6.7

. Surova drama o odraščanju spremlja 14-letnega Mousa (Jahi Di'Allo Winston), ki si najbolj od vsega želi, da bi bil član skupine odločnih motoristov ---Midnight Clique--

Surova drama o odraščanju spremlja 14-letnega Mousa (Jahi Di'Allo Winston), ki si najbolj od vsega želi, da bi bil član zloglasne skupine odločnih motoristov Midnight Clique, ki poleti vlada na ulicah velemesta Baltimora. Njegov starejši brat Stro je bil njihov najboljši motorist, dokler ni umrl v tragični nesreči, kar Mousa žre v enaki meri kot strast, ki jo čuti do motociklov. Njegova mati (Teyonah Parris) in policijski mentor detektiv Rivers (William Catlett) delata nadure, da bi karizmatičnemu najstniku pomagala uresničiti sanje in doseči poln potencial. A ko fanta vzame pod okrilje vodja motoristov Blax (Meek Mill), privlačnost lastnih motorističnih podvigov odpelje Mousa daleč onstran poštenih in spodobnih poti.

00:25
I: James Badge Dale, Marin Ireland, Stephen Root, Ron Canada, Robert Aramayo; R: David Prior... The Empty Man; Kriminalka, ZDA, ...IMDb ocena: 6.1

. V mestecu na ameriškem Srednjem zahodu začnejo skrivnostno izginjati srednješolci in oblasti sumijo, da je to povezano s strašljivo krajevno legendo. Nekdanji policist James začne preiskovati nedoumljive dogodke.

Srhljiva nadnaravna kriminalka prinaša obilico akcije, napetosti in groze. V mestecu na ameriškem Srednjem zahodu začnejo skrivnostno izginjati srednješolci in oblasti sumijo, da je to nekako povezano s strašljivo krajevno legendo. Nekdanji policist James Lasombra (James Badge Dale), ki še vedno žaluje za umrlima ženo in sinom, začne preiskovati nedoumljive dogodke, ki so pretresli njegovo skupnost. Stvari skrenejo v čudaško smer, ko Lasombra odkrije tajni kult častilcev nekakšnega starodavnega božanstva, ki skušajo obuditi grozljivo nesnovno bitje. Lasombra kmalu ugotovi, da so njegovo življenje in vsi njegovi znanci v strašni nevarnosti, ki se ji ne bo mogel izogniti zgolj z dolgoletnimi policijskimi izkušnjami.

02:40
I: Roxana Lupu, Daniel Plier, Richard Elfyn, Patrick Drury, Caroline Loncq; R: Alexis Cahill, Brigitte Drodtloff... Queen Marie of Romania; Drama, ZDA, ...IMDb ocena: 7.4

. Po prvi svetovni vojni je Romunija opustošeno prizorišče političnih spletk. Vse oči so uprte v kraljičino misijo v Pariz, kjer naj bi lobirala za mednarodno priznanje državne enotnosti na mirovnih pogovorih leta 1919.

Zgodovinska drama se osredotoča na kraljičin obisk mirovne konference v Parizu leta 1919 po končani prvi svetovni vojni, medtem ko je njena domovina Romunija opustošeno prizorišče političnih spletk. Marija preživi teden v Angliji in nato na pogajanjih v Franciji v imenu svoje države, ko skuša lobirati za mednarodno priznanje romunske enotnosti po vojni. Zgodba prikazuje njeno vlogo v mirovnih pogovorih in nasprotovanja, ki jih je bila deležna doma in v tujini, medtem ko se kraljevska družina prizadeva prilagoditi razmeram v povsem spremenjenem svetu.

04:30
I: Caroline Harris, Ignacyo Matynia, Sinéad D'arcy, Spencer Belko, Andre Boyer; R: Dylan Vox... My Nightmare Landlord; Triler, Romunija, ...IMDb ocena: 4.6

. Potem ko se je razšla z dolgoletnim fantom, se Lydia vseli v novo stanovanje, vendar je osamljena in izolirana od svojih znancev. Njen očarljivi stanodajalec se zdi kot dih svežega zraka, dokler se ga ne polasti obsedenost z Lydio.

Zgodba spremlja Lydio (Caroline Harris), ki se je pred kratkim razšla s svojim dolgoletnim fantom in obupano potrebuje novo domovanje. Uspe ji najti primerno stanovanje, vendar je zdaj neznosno osamljena in izolirana od vseh znancev. Išče nekaj, s čimer bi odvrnila pozornost od žalovanja in bolečine, in uteho najde v svojem novem, prijaznem in očarljivem stanodajalcu. Njun odnos je sprva zgolj vljuden in Lydii se nov prijatelj v življenju zdi kot dih svežega zraka, vendar začne kmalu opažati, da postaja Drew (Ignacyo Matynia) čedalje bolj obseden z njo. Ko stvari skrenejo v nevarno smer, Lydia ugotovi, da bo morala ukrepati, preden bo prepozno.

06:00
I: Amy Poehler, Phyllis Smith, Richard Kind, Bill Hader, Lewis Black; R: Pete Docter, Ronnie Del Carmen... Inside Out; Animirani, ZDA, ...IMDb ocena: 8.1

. Ko se družina mlade Riley s Srednjega zahoda preseli v San Francisco, kjer je oče dobil službo, to povsem zmede njena čustva – veselje, strah, jezo, gnus in žalost. Privaditi se morajo na novo okolje, mesto, hišo in šolo.

Potem ko se družina mlade Riley sSrednjega zahoda preseli v San Francisco, kjer je oče dobil službo, to povsem zmede njena čustva – veselje, strah, jezo, gnus in žalost. Tako kot pri vseh nas, posebej pa pubertetnikih, ta čustva povsem obvladujejo obnašanje in misli zmedene najstnice. Živijo v glavnem štabu v njenem umu, od koder ji z nasveti pomagajo, da se privadi na novo okolje, mesto, hišo in šolo. Vendar ne gre vse gladko. Ko nastopijo težave s prilagajanjem, v glavnem štabu čustev pride do hudih pretresov. Čeprav skuša veselje, najpomembnejše Rileyjino čustvo, ohraniti optimizem in pozitivno naravnanost, se njeni vtisi hitro pomešajo in nekako mora uskladiti vrvež občutkov v svoji glavi, če naj bo pri življenju v novem mestu uspešna in zadovoljna.

07:35
I: Peter Van Den Begin, Basile Grunberger, Albane Masson, Yannick Renier, Bérénice Baôo, Jean-Benoît Ugeux; R: Olivier Pairoux... SpaceBoy; Pustolovski, ZDA,. Nadarjeni 11-letni Jim z očetom prispe v mesto, kjer se bo z novo sošolko Emmo udeležil tekmovanja za mlade znanstvenike. Oče je od nekdaj želel, da bi poletel v vesolje, zato Jim prepriča Emmo, da bi skrivaj izdelala toplozračni balon.

Pri komaj enajstih letih je nadarjeni Jim velik navdušenec nad vesoljem, tehnologijo in znanostjo. Z očetom prispe v mesto, kjer se bo z novo sošolko Emmo, zadržano in rahločutno deklico, udeležil tekmovanja za mlade znanstvenike. Njegov oče Graham si je kot astrofizik že od nekdaj želel, da bi poletel v vesolje, in po smrti Jimove matere je ta želja postala še večja – zato Jim prepriča Emmo, da bi skrivaj izdelala pravi toplozračni balon. Ko Jim odkrije, da je oče obupal in se vdal, ne da bi mu to povedal, se mu poruši svet. Tekmovanje zanj postane obsedenost in Jim bo na vsak način dokazal, da se v nasprotju z očetom ne bo vdal. Emmo priganja do skrajnih meja in jo pahne v pustolovščino, ki ju bo nazadnje zbližala.
09:20
I: Craig Ferguson, Kathie Lee Gifford, Ford Kiernan, Phyllida Law, Brett James, Elizabeth Hurley; R: Adriana Trigiani... Then Came You; Romantični, Belgija, ...IMDb ocena: 6.2

. Osamljena vdova Annabelle načrtuje potovanje okrog sveta s pepelom moža, da bi obiskala njune najljubše kraje iz filmov. Odpravi se na Škotsko, v čast ---Pogumnemu srcu--

Po 32 letih zakona je Annabelle Wilson ovdovela. Z možem Fredom sta živela v Nantucketu, kjer sta vodila trgovino s strojno opremo in si vsak teden ogledala film v kinematografu. Annabelle sestavi seznam njunih najljubših 20 filmov, proda hišo in sklene za vselej zapustiti Nantucket ter se odpraviti na potovanje po svetu s pepelom pokojnega moža. Najprej se odpravi na Škotsko, v čast zgodovinskemu filmu Pogumno srce, in tam spozna zagrenjenega lastnika gostišča lorda Howarda Awda. Annabelle takoj prevzame in zapelje surova lepota škotskega podeželja. Kot dva popolnoma različna človeka si Annabelle in Howard tisti teden razkrivata skrivnosti, ki jih nista delila še z nikomer, in med njima se razvije nepričakovano prijateljstvo. Bo to zadnja priložnost za ljubezen za oba?

11:00
I: Mr. T, Carl Weathers, Burgess Meredith, Talia Shire, Sylvester Stallone, Burt Young; R: Sylvester Stallone... Rocky III; Šport, ZDA, ...IMDb ocena: 6.8

. Rocky Balboa (Sylvester Stallone) je že tri leta boksarski prvak. V tem času je premagal najmanj deset nasprotnikov. A zdaj ga čaka največji izziv v karieri: neusmiljeni in nevarni mladi temnopolti boksar Clubber Lang (Mr. T).

Že tri leta so minila, odkar je Rocky Balboa (Sylvester Stallone) v ringu osvojil naziv svetovnega prvaka težke kategorije. Rocky je še vedno zvezda in z reklamami služi veliko denarja. Vendar se na boksarski sceni medtem pojavi Clubber Lang (Mr. T), ki zanesljivo osvaja srca množic. Rockyju ostane samo spopad, da si pridobi stari status. Trener Mickey ga svari, da so njegovi dobri časi že mimo in da mlademu tekmecu ne bo kos. Kljub opozorilom Rocky sprejme spopad, vendar ga po nekaj rundah izgubi. Istočasno ostane tudi brez trenerja. Po nekaj tednih dobi novega, saj ga na spopad z Langom začne pripravljati nihče drug kot njegov nekdanji najhujši tekmec, Apollo Creed (Carl Weathers). Rockyja čaka največji izziv v karieri.

12:40
I: Kida Khodr Ramadan, Veysel Gelin, Karolina Lodyga, Sami Nasser, Almila Bagriacik, Maryam Zaree; R: Oliver Hirschbiegel, Marvin Kren... 4 Blocks II. (6): Atonement; S2 E6 Kriminalka, ZDA, ...IMDb ocena: 8.2

. Kriminalna nemška dramska serija -Štiri ulice- prinaša zgodbo o prijateljstvu in družini, izdaji in krivdi v arabskem klanu iz okrožja Neukölln v Berlinu. V njenem središču je Ali -Toni- Hamady, ki je svoji ženi Kalili obljubil, da bo zločinsko življenje pustil za seboj in zapustil domačo sosesko – vendar to nikoli ni tako preprosto. Leto dni po dramatičnem obračunu s klanom iz kluba Cthulhu se je za Hamadyjeve spremenilo marsikaj: Abass je pred sodiščem zaradi umora, Amara ima novo življenje z Latifom, Toni pa se je končno lotil poslovanja z nepremičninami, o čemer je vedno sanjal. A njegovi poskusi, da bi razširil vpliv svoje družine, ne ogrozijo le zakona s Kalilo, saj mogočni klan al-Saafi nikakor ne bo predal nadzora nad Berlinom brez boja.

Serija prinaša zgodbo o prijateljstvu in družini, izdaji in krivdi v arabskem klanu iz okrožja Neukölln v Berlinu. V njenem središču je Ali Toni Hamady, ki bi rad zločinsko življenje pustil za seboj, vendar to ni nikoli preprosto.

13:35
I: Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt Leblanc, Matthew Perry, David Schwimmer; R: Gary Halvorson, Shelley Jensen, David Crane, Marta Kauffman... Friends IV. (13): The One with Rachel's Crush; S4 E13 Komedija, Nemčija, ...IMDb ocena: 8.8

. Ross spet hodi z Rachel, potem ko je nepremišljeno prevzel odgovornost za njun razhod. Phoebe se pobota s svojo materjo. Monico opeče meduza.

Ena najbolj priljubljenih televizijskih komičnih serij vseh časov prikazuje strahove in absurde odraščanja, prijateljstva, kariere in ljubezenskih izkušenj šestih dobrih prijateljev, ki skupaj živijo v New Yorku.

14:00
I: Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt Leblanc, Matthew Perry, David Schwimmer; R: Gary Halvorson, Shelley Jensen, David Crane, Marta Kauffman... Friends IV. (14): The One with Joey's Dirty Day; S4 E14 Komedija, ZDA, ...IMDb ocena: 8.8

. Ross spet hodi z Rachel, potem ko je nepremišljeno prevzel odgovornost za njun razhod. Phoebe se pobota s svojo materjo. Monico opeče meduza.

Ena najbolj priljubljenih televizijskih komičnih serij vseh časov prikazuje strahove in absurde odraščanja, prijateljstva, kariere in ljubezenskih izkušenj šestih dobrih prijateljev, ki skupaj živijo v New Yorku.

14:25
I: Noella Brennan, Mia Ciscon, Zac Ciscon, Amy De Bhrún, Adam Diggle; R: Ansgar Niebuhr, Victoriano Rubio... Conni and the Cat; Animirani, ZDA,. Prisrčen in neubogljiv mucek Mau spremlja svojo gospodarico Kajo na izletu z vrtcem, kjer povzroči pravo zmedo, razdejanje in obilico smeha. Otroci skrivajo Maua pred vzgojiteljicami, najdejo tatu in rešijo rakuna iz starodavnega gradu.

Prisrčen, vendar razposajen in neubogljiv mucek Mau spremlja svojo mlado gospodarico Kajo na izletu z vrtcem, kjer povzroči pravo zmedo, razdejanje in obilico smeha. Otroci skrivajo Maua pred vzgojiteljicami, najdejo tatu in za nameček rešijo še rakuna iz starodavnega gradu.
15:45
I: Nick Searcy, Katherine Heigl, Gerard Butler, Bree Turner, Cheryl Hines, Eric Winter; R: Robert Luketic... The Ugly Truth; Romantični, Nemčija, ...IMDb ocena: 6.4

. Televizijska producentka Abby čaka na pravo ljubezen, saj so njena prepričanja o popolnem moškem resna. Še najmanj jim ustreza novi voditelj, neotesani Mike, umetnik v prikazovanju ---grde resnice--- o pravi naravi ljubezenskih odnosov.

Še najmanj njenim sanjam o princu na belem konju ustreza novi televizijski voditelj – neotesani in provokativni Mike, ki je pravi umetnik v prikazovanju grde resnice o pravi naravi ljubezenskih odnosov. Ker pa se nasprotja privlačijo, se Abby in Mike kmalu znajdeta v popolnem čustvenem vrtincu. Bitka med spoloma postane v Grdi resnici zelo vroča. Gre za seksi komedijo o moških in ženskah – ter velikanskem breznu, ki zeva med tem, kako razmišljamo, sanjarimo in kako se zapeljujemo. Iskre se krešejo med Katherine Heigl in Gerardom Butlerjem; sodelavca, ki jima je usojeno, da se prezirata. Ona se trudi najti prefinjenega sanjskega partnerja; njegova misija pa je povedati ženskam, naj se soočijo z realnostjo in priznajo, da imajo moški na umu samo eno stvar.

17:25
I: Richard Jenkins, Shane Paul Mcghie, Da'vine Joy Randolph, Ed O'neill, Jennifer Engstrom, Birgundi Baker; R: Andrew Cohn... The Last Shift; Dramske Komedije, ZDA, ...IMDb ocena: 5.7

. Ostareli uslužbenec restavracije s hitro hrano Stanley dela z mladim sodelavcem Jevonom. Stanley nekoč oznani, da bo dal odpoved, in njegova zadnja izmena v službi se odvije na način, ki si ga nikoli ne bi predstavljal.

Ostareli uslužbenec Stanley (Richard Jenkins) sklene dati odpoved, potem ko je 38 let delal v nočni izmeni restavracije s hitro hrano Oscar's Chicken and Fish. Zadnji teden službe naj bi izobrazil in usposobil svojo zamenjavo, mladega temnopoltega sodelavca in nadobudnega pisatelja Jevona (Shane Paul McGhie), čigar provokativna politična stališča so mu prinesla same težave. Oba moška imata bolj malo skupnega, vendar ju združijo naključje in okoliščine. Stanley, ki je pred mnogimi leti opustil srednjo šolo in preživel življenje za okencem lokala s hitro hrano, mlademu kolegu ponosno pripoveduje anekdote iz te službe. Jevon, avtor kolumne v lokalnem časniku, ki je preveč brihten, da bi obračal pleskavice, mu odgovarja, kako sta oba izkoriščana delavca.

19:00
I: Daisy Haggard, George Wakeman, Jayda Eyles, Stella Gonet, Michael Mckean, Martin Freeman; R: Chris Addison, Ben Palmer, Simon Blackwell... Breeders II. (7): No Excuses; S2 E7 Komedija, ZDA, ...IMDb ocena: 7.4

. 1. del:-nOtroci rastejo hitro; Ava je zdaj stara 10 let, Luke pa jih bo vsak čas dopolnil 13. Z njuno neodvisnostjo prihaja tudi vprašanje, ali starševski pristop Paula in Ally še vedno deluje. Namig: ne.

V iskreni in brezkompromisni komediji imata zakonca Paul in Ally na grbi svoji karieri, ostarele starše, hipoteko, mnoge nesporazume v odnosu ter vse mogoče zagate starševstva pri njunih majhnih otrocih Luku in Avi.

19:25
I: Daisy Haggard, George Wakeman, Jayda Eyles, Stella Gonet, Michael Mckean, Martin Freeman; R: Chris Addison, Ben Palmer, Simon Blackwell... Breeders II. (8): No Friends; S2 E8 Komedija, ZK, ...IMDb ocena: 7.4

. 1. del:-nOtroci rastejo hitro; Ava je zdaj stara 10 let, Luke pa jih bo vsak čas dopolnil 13. Z njuno neodvisnostjo prihaja tudi vprašanje, ali starševski pristop Paula in Ally še vedno deluje. Namig: ne.

V iskreni in brezkompromisni komediji imata zakonca Paul in Ally na grbi svoji karieri, ostarele starše, hipoteko, mnoge nesporazume v odnosu ter vse mogoče zagate starševstva pri njunih majhnih otrocih Luku in Avi.

19:55
I: Riley Keough, Julia Goldani Telles, Paul Sparks, Oliver Masucci, Anna Friel, Frank Dillane, Louisa Krause, Daniel Betts, Carmen Ejogo, Armin Karima; R: Amy Seimetz, Anja Marquardt, Lodge Kerrigan... The Girlfriend Experience III. (7): Black Box; S3 E7 Drama, ZK, ...IMDb ocena: 7

. Serija -Romanca na poziv- spremlja odnos med ekskluzivnimi spremljevalkami in njihovimi strankami, ki jim nudijo veliko več kot samo seks. To so ženske, ki za visoko ceno poskrbijo za -izkušnjo dekleta- – celostne in pristno čustvene seksualne zveze z žensko za visoko ceno. Tretja sezona antološke serije se odvija sredi tehnološkega sveta sodobnega Londona. Magistra nevroznanosti Iris začenja spoznavati transakcijski svet romance na poziv, vendar se znajde v nelagodnem položaju čustvene navezanosti v odnosih, ki jih ustvarja. Iris kmalu spozna, da ji srečanja s strankami odpirajo vrata v svet tehnologije in obratno. Začenja se spraševati, ali ji dejanja narekuje svobodna volja ali nekaj povsem drugega, in potopi se globoko v raziskavo tega nenavadnega pojava.

Serija spremlja odnos med ekskluzivnimi spremljevalkami in njihovimi strankami, ki jim nudijo veliko več kot samo seks. To so ženske, ki za visoko ceno poskrbijo za izkušnjo dekleta, celostne, pristne čustvene in seksualne zveze z žensko.

20:25
I: Riley Keough, Julia Goldani Telles, Paul Sparks, Oliver Masucci, Anna Friel, Frank Dillane, Louisa Krause, Daniel Betts, Carmen Ejogo, Armin Karima; R: Amy Seimetz, Anja Marquardt, Lodge Kerrigan... The Girlfriend Experience III. (8): A Set of Lies Agreed Upon; S3 E8 Drama, ZDA, ...IMDb ocena: 7

. Serija -Romanca na poziv- spremlja odnos med ekskluzivnimi spremljevalkami in njihovimi strankami, ki jim nudijo veliko več kot samo seks. To so ženske, ki za visoko ceno poskrbijo za -izkušnjo dekleta- – celostne in pristno čustvene seksualne zveze z žensko za visoko ceno. Tretja sezona antološke serije se odvija sredi tehnološkega sveta sodobnega Londona. Magistra nevroznanosti Iris začenja spoznavati transakcijski svet romance na poziv, vendar se znajde v nelagodnem položaju čustvene navezanosti v odnosih, ki jih ustvarja. Iris kmalu spozna, da ji srečanja s strankami odpirajo vrata v svet tehnologije in obratno. Začenja se spraševati, ali ji dejanja narekuje svobodna volja ali nekaj povsem drugega, in potopi se globoko v raziskavo tega nenavadnega pojava.

Serija spremlja odnos med ekskluzivnimi spremljevalkami in njihovimi strankami, ki jim nudijo veliko več kot samo seks. To so ženske, ki za visoko ceno poskrbijo za izkušnjo dekleta, celostne, pristne čustvene in seksualne zveze z žensko.

20:55
I: Jason Bateman, Ben Mendelsohn, Cynthia Erivo, Bill Camp, Mare Winningham, Julianne Nicholson, John Gettier, Jeremy Bobb, Yul Vazquez; R: Jason Bateman, Richard Price, Andrew Bernstein... The Outsider (8): Foxhead; S1 E8 Kriminalka, ZDA, ...IMDb ocena: 7.7

. 1. del-nKo v gozdovih Georgie najdejo truplo 11-letnega dečka, se detektiv Ralph Anderson loti preiskave gnusnega umora. Očividci in materialni dokazi vodijo h krajevnemu učitelju in trenerju bejzbola Terryju Maitlandu. Ralph opravi zelo javno aretacijo, vendar je zbegan ob Terryjevi brezbrižnosti glede tega, da bi prikril svoj zločin. Potem ko Terryjeva žena Glory pokliče na pomoč njunega odvetnika Howieja Salomona, osupli Terry med zaslišanjem poskrbi za kamnito trden alibi. Howie se poveže s svojim najetim detektivom Alecom Pelleyjem, da bi raziskal Terryjevo plat zgodbe.-n

Kriminalna drama, posneta po istoimenski knjižni uspešnici slavnega Stephena Kinga, spremlja preiskavo srhljivega umora 11-letnega dečka in skrivnostne okoliščine tega grozljivega zločina.

21:55
I: Bradley Cooper, Ed Helms, Heather Graham, Zach Galifianakis, Justin Bartha; R: Todd Phillips... The Hangover; Komedija, ZDA, ...IMDb ocena: 7.7

. Trije prijatelji se po divji fantovščini v Las Vegasu zbudijo brez spomina na dogodke pretekle noči, ženina pa ni nikjer. Zdaj morajo ugotoviti, kaj se je dogajalo, da bi našli prijatelja in se pravočasno vrnili na svatbo v Los Angeles.

Dva dni pred poroko se Doug (Justin Bartha) z najboljšima prijateljema Philom in Stujem (Bradley Cooper in Ed Helms) ter z bodočim svakom Alanom (Zach Galifianakis) odpelje v Las Vegas, kjer naj bi imeli neobrzdano fantovščino, ki je še dolgo ne bodo pozabili. Vendar se trije bodoči svatje naslednji dan zbudijo s hudim glavobolom in popolnoma brez spomina na dogodke pretekle noči. Njihova razkošna hotelska soba je uničena do nerazpoznavnosti, ženina pa ni nikjer. Pojma nimajo, kaj se je zgodilo, in le še malo časa imajo, da premeljejo slabe odločitve prejšnjega večera ter odkrijejo, kje so se stvari zasukale tako zelo narobe; le upajo lahko, da bodo našli Douga in ga spravili nazaj v Los Angeles še pravi čas za poroko. A več ko odkrijejo, bolj spoznavajo, v kako hudi godlji so se znašli.

23:35
I: Sarah Polley, Ving Rhames, Jake Weber, Mekhi Phifer, Ty Burrell; R: Zack Snyder... Dawn of the Dead; Akcijski, ZDA, ...IMDb ocena: 7.3

. Sarah Polley in Ving Rhames sta med zadnjimi preživelimi na zemlji, ki so jo opustošili ljudožerski zombiji. Skupaj s preostalimi preživelimi morata najti pot na otok, ki naj bi bil še varen.

Sarah Polley, Ving Rhames, Jake Webber in Mekhi Phifer so glavni igralci Romerove priredbe klasične istoimenske apokaliptične grozljivke. Nepojasnjena kuga je zdesetkala svetovno populacijo, vendar ... mrtveci niso mrtvi. Postali so zombiji, ki poskušajo najti preživele, da bi se hranili z njihovim mesom. Skupina obupanih preživelih v Wisconsinu išče zatočišče v velikem nakupovalnem centru. Tam se morajo ne le zaščititi pred vse večjo hordo zombijev, temveč tudi naučiti sobivati drug z drugim. Daleč od tistega, kar je bil nekoč svet, uporabijo vse razpoložljive vire, da bi ostali živi ? in človeški.

01:15
I: Helen Hunt, Jon Tenney, Judah Lewis, Owen Teague, Libe Barer; R: Adam Randall... I See You; Kriminalka, ZDA, ...IMDb ocena: 6.8

. Nenavadni dogodki mučijo detektiva iz majhnega kraja Grega Harperja (Jon Tenney) in njegovo družino, ko preiskuje izginotje mladega fanta, medtem ko skuša svoji premožni ženi Jackie (Helen Hunt) odpustiti nedavno nezvestobo.

Nezvestoba je pustila globok pečat na družini Harper. Mož in oče Greg (Jon Tenney), policijski detektiv ter glavni preiskovalec primera izginulega dečka, ki je vnovič opozoril na podoben dogodek izpred nekaj let, se trudi odpustiti svoji prešuštniški in premožni ženi Jackie (Helen Hunt). Obžalovanje in občutek krivde postopoma načenjata njeno razsodnost, medtem pa se začne v hiši Harperjevih pojavljati zlonamerna prisotnost nečesa zloveščega; njun mladi sin Connor (Judah Lewis) se znajde v smrtni nevarnosti. Nepričakovani zasuk zornega kota razkrije nekega duha iz preteklosti; naposled se izkaže hladna in surova resnica o zlu v družini Harper.

02:55
I: Leonardo Dicaprio, Tilda Swinton, Virginie Ledoyen, Guillaume Canet, Robert Carlyle, Joseph Paterson, Lars Arenz-Hanson, Paterson Joseph; R: Danny Boyle... The Beach; Pustolovski, ZDA, ...IMDb ocena: 6.7

. Naivni mladi ameriški popotnik, željan eksotičnih doživetij, z novima znancema najde skrivno rajsko plažo na tajskem otoku. A kmalu ugotovijo, da so ta raj nekateri odkrili še pred njimi, in naredili bodo vse, da ga bodo obdržali.

Richard (Leonardo DiCaprio) je radoveden in nekoliko naiven ameriški mladenič, ki se odpravi na Tajsko novim pustolovščinam naproti. V zanikrnem hotelu v Bangkoku spozna mladi francoski par, Etienna in Francoise (Guillaume Canet, Virginie Ledoyen). Pot mu prekriža tudi zmedeni škotski narkoman Daffy iz sosednje sobe (Robert Carlyle), ki mu pred samomorom pove za skriven samoten otok in nariše celo pot do tja. Richardu raziskovalna žilica ne da miru, zato prepriča še Etienna in Francoise, da se odpravijo na razburljivo potovanje. Ko naposled le prispejo na cilj, tam najdejo skupino popotnikov, ki živijo v tajnosti. Rajska obala postane njihov dom, toda idila ne traja dolgo. Tisti, ki so ta raj odkrili prvi, bodo naredili vse, da ga bodo obdržali.

04:55
R: Petya Nakova... Silent Legacy; Dokumentarec, ZDA,. Bolgarska koprodukcija dokumentarca programa HBO Europe ---Tiho nasledstvo--- pripoveduje zgodbo o moči družine, odraščanju in prevzemanju odgovornosti, ko se morata mati in hči soočiti z največjim izzivom v njunem življenju.

Velikodušna in prijazna učiteljica v šoli za gluhe otroke Tanya nenadoma zboli. Prisiljena je povsem spremeniti vse v svojem življenju. Njena hči Kathy se takoj odloči stopiti na mesto svoje matere. Kathy vodi šolo in skrbi za svojo najstniško sestro. Za 21-letnico brez izkušenj je to velika življenjska preizkušnja. Bosta družina in moč prijateljstva dovolj, da bosta mati in hči prestali ta izziv?
06:00
I: Noella Brennan, Mia Ciscon, Zac Ciscon, Amy De Bhrún, Adam Diggle; R: Ansgar Niebuhr, Victoriano Rubio... Conni and the Cat; Animirani, Bolgarija,. Prisrčen in neubogljiv mucek Mau spremlja svojo gospodarico Kajo na izletu z vrtcem, kjer povzroči pravo zmedo, razdejanje in obilico smeha. Otroci skrivajo Maua pred vzgojiteljicami, najdejo tatu in rešijo rakuna iz starodavnega gradu.

Prisrčen, vendar razposajen in neubogljiv mucek Mau spremlja svojo mlado gospodarico Kajo na izletu z vrtcem, kjer povzroči pravo zmedo, razdejanje in obilico smeha. Otroci skrivajo Maua pred vzgojiteljicami, najdejo tatu in za nameček rešijo še rakuna iz starodavnega gradu.
07:20
I: Nick Searcy, Katherine Heigl, Gerard Butler, Bree Turner, Cheryl Hines, Eric Winter; R: Robert Luketic... The Ugly Truth; Romantični, Nemčija, ...IMDb ocena: 6.4

. Televizijska producentka Abby čaka na pravo ljubezen, saj so njena prepričanja o popolnem moškem resna. Še najmanj jim ustreza novi voditelj, neotesani Mike, umetnik v prikazovanju ---grde resnice--- o pravi naravi ljubezenskih odnosov.

Še najmanj njenim sanjam o princu na belem konju ustreza novi televizijski voditelj – neotesani in provokativni Mike, ki je pravi umetnik v prikazovanju grde resnice o pravi naravi ljubezenskih odnosov. Ker pa se nasprotja privlačijo, se Abby in Mike kmalu znajdeta v popolnem čustvenem vrtincu. Bitka med spoloma postane v Grdi resnici zelo vroča. Gre za seksi komedijo o moških in ženskah – ter velikanskem breznu, ki zeva med tem, kako razmišljamo, sanjarimo in kako se zapeljujemo. Iskre se krešejo med Katherine Heigl in Gerardom Butlerjem; sodelavca, ki jima je usojeno, da se prezirata. Ona se trudi najti prefinjenega sanjskega partnerja; njegova misija pa je povedati ženskam, naj se soočijo z realnostjo in priznajo, da imajo moški na umu samo eno stvar.

08:55
R: Mark Andrews, Brenda Chapman... Brave; Animirani, ZDA, ...IMDb ocena: 7.1

. Pripovedi o epskih bitkah in legendah so se po skrivnostnem škotskem Višavju od nekdaj prenašale iz roda v rod. V animiranki Pogum se pojavi nova zgodba o junaški Meridi.

Pripovedi o epskih bitkah in legendah so se po skrivnostnem škotskem Višavju od nekdaj prenašale iz roda v rod. Animacijski studio Pixar in podjetje Disney prinašata novo zgodbo o junaški princesi Meridi, ki se zoperstavi tradiciji in izzove usodo, da bi tako ustvarila lastno. Animiranka spremlja junaško potovanje Meride, spretne lokostrelke in trmaste hčere kralja Fergusa ter kraljice Elinor. Odločena, da si bo sama začrtala življenjsko pot, se Merida upre starodavnemu običaju, ki ga častijo samovoljni gospodarji dežele: velikanski lord MacGuffin, osorni lord Macintosh in prepirljivi lord Dingwall. Meridina dejanja povzročijo zmedo in nejevoljo v kraljestvu in ko gre po pomoč k čudaški čarovnici, ji ta uresniči zlohotno željo. Grozeča nevarnost od Meride zahteva vse njene moči in spretnosti, pa tudi sodelovanje njenih brihtnih in objestnih bratov trojčkov, da bi izničila zverinsko prekletstvo, preden bo prepozno – ter pri tem odkrila pomen pravega poguma.

10:30
I: Sylvester Stallone, Talia Shire, Burt Young, Carl Weathers, Brigitte Nielsen; R: Sylvester Stallone... Rocky IV; Šport, ZDA, ...IMDb ocena: 6.9

. Med prijateljskim nastopom Rockyjevega prijatelja Apolla Creeda do smrti potolče velikanski ruski boksar Ivan Drago. Rocky priseže maščevanje in se dogovori za spopad, ki se bo na božični dan odvil na sovražnikovem ozemlju v Moskvi.

Rocky Balboa (Sylvester Stallone) je svetovni boksarski prvak, ustalil se je v lagodnem življenju in kmalu se namerava upokojiti. Vendar se pojavi novi nasprotnik: velikanski mladi ruski boksar Ivan Drago (Dolph Lundgren), predstavnik in športni ponos komunistične Sovjetske zveze. Med prijateljskim nastopom Drago do smrti potolče njegovega prijatelja Apolla Creeda in Rocky priseže maščevanje. Dogovori se za mednarodni spopad, ki se bo na božični dan odvil na sovražnikovem ozemlju v Moskvi. Vendar ga nič ne more pripraviti na tisto, kar ga čaka in kar bo zahtevalo surove kondicijske priprave sredi zasnežene ruske pokrajine. V ringu se ne bo spopadel le z neverjetno močnim nasprotnikom, temveč z vso državo.

12:00
I: Kida Khodr Ramadan, Veysel Gelin, Karolina Lodyga, Sami Nasser, Almila Bagriacik, Maryam Zaree; R: Oliver Hirschbiegel, Marvin Kren... 4 Blocks II. (7): Win Some Lose Some; S2 E7 Kriminalka, ZDA, ...IMDb ocena: 8.2

. Kriminalna nemška dramska serija -Štiri ulice- prinaša zgodbo o prijateljstvu in družini, izdaji in krivdi v arabskem klanu iz okrožja Neukölln v Berlinu. V njenem središču je Ali -Toni- Hamady, ki je svoji ženi Kalili obljubil, da bo zločinsko življenje pustil za seboj in zapustil domačo sosesko – vendar to nikoli ni tako preprosto. Leto dni po dramatičnem obračunu s klanom iz kluba Cthulhu se je za Hamadyjeve spremenilo marsikaj: Abass je pred sodiščem zaradi umora, Amara ima novo življenje z Latifom, Toni pa se je končno lotil poslovanja z nepremičninami, o čemer je vedno sanjal. A njegovi poskusi, da bi razširil vpliv svoje družine, ne ogrozijo le zakona s Kalilo, saj mogočni klan al-Saafi nikakor ne bo predal nadzora nad Berlinom brez boja.

Serija prinaša zgodbo o prijateljstvu in družini, izdaji in krivdi v arabskem klanu iz okrožja Neukölln v Berlinu. V njenem središču je Ali Toni Hamady, ki bi rad zločinsko življenje pustil za seboj, vendar to ni nikoli preprosto.

12:50
I: Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt Leblanc, Matthew Perry, David Schwimmer; R: Gary Halvorson, Shelley Jensen, David Crane, Marta Kauffman... Friends IV. (15): The One with All the Rugby; S4 E15 Komedija, Nemčija, ...IMDb ocena: 8.8

. Ross spet hodi z Rachel, potem ko je nepremišljeno prevzel odgovornost za njun razhod. Phoebe se pobota s svojo materjo. Monico opeče meduza.

Ena najbolj priljubljenih televizijskih komičnih serij vseh časov prikazuje strahove in absurde odraščanja, prijateljstva, kariere in ljubezenskih izkušenj šestih dobrih prijateljev, ki skupaj živijo v New Yorku.

13:15
I: Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt Leblanc, Matthew Perry, David Schwimmer; R: Gary Halvorson, Shelley Jensen, David Crane, Marta Kauffman... Friends IV. (16): The One with the Fake Party; S4 E16 Komedija, ZDA, ...IMDb ocena: 8.8

. Ross spet hodi z Rachel, potem ko je nepremišljeno prevzel odgovornost za njun razhod. Phoebe se pobota s svojo materjo. Monico opeče meduza.

Ena najbolj priljubljenih televizijskih komičnih serij vseh časov prikazuje strahove in absurde odraščanja, prijateljstva, kariere in ljubezenskih izkušenj šestih dobrih prijateljev, ki skupaj živijo v New Yorku.

13:40
I: Kristen Stewart, Mackenzie Davis, Mary Steenburgen, Victor Garber, Alison Brie; R: Clea Duvall... Happiest Season; Romantični, ZDA, ...IMDb ocena: 6.6

. Prvo srečanje z družino tvojega dekleta je včasih težko. Ko Abby (Kristen Stewart) ugotovi, da je Harper (Mackenzie Davis) skrivala njuno istospolno zvezo pred svojci, začne dvomiti o osebi, za katero je mislila, da jo pozna.

Prvo srečanje z družino tvojega dekleta je včasih težko. Še posebej, če jo nameravaš zaprositi za roko prav na tradicionalni božični večerji pri njenih, potem pa ugotoviš, da ne vedo niti tega, da je lezbijka. Ko Abby (Kristen Stewart) ugotovi, da je Harper (Mackenzie Davis) skrivala njuno istospolno zvezo pred svojci, začne dvomiti o osebi, za katero je mislila, da jo pozna. Praznična romantična komedija duhovito zajame cel spekter čustev, povezanih z željo, da bi te svojci sprejeli takega, kakršen si, da bi bil zvest samemu sebi in da po možnosti ne bi vsem pokvaril božiča.

15:20
I: Diane Guerrero, April Bowlby, Riley Shanahan, Matthew Zuk, Matt Bomer, Joivan Wade, Brendan Fraser; R: Dermott Downs... Doom Patrol III. (1): Possibilities Patrol; S3 E1 Akcijski, ZDA, ...IMDb ocena: 7.9

. Serija -Patrulja prekletih- prinaša vnovično priredbo zgodbe o nenavadnem moštvu superjunakov iz stripovskega sveta DC Comics; vračajo se Cliff Steele oz. Robotman (Brendan Fraser), Larry Trainor oz. Negative Man (Matt Bomer), Rita Farr oz. Elasti-Woman (April Bowlby), Crazy Jane (Diane Guerrero) ter Victor Stone oz. Cyborg (Joivan Wade). Tretja sezona se začne z vrhuncem soočenja Dorothy (Abi Monterey) s Candlemakerjem, ki vodi v pretresljivo izgubo. Patrulja je na težkem razpotju in vsak od njih se mora vprašati, kdo je v resnici ter kdo si želi postati. Stvari se še zapletejo, ko v časovnem stroju prispe Madame Rouge (Michelle Gomez) z zelo specifično nalogo – če bi se je vsaj lahko spomnila.

Tretja sezona se začne z vrhuncem soočenja Dorothy s Candlemakerjem, ki vodi v pretresljivo izgubo. Patrulja je na težkem razpotju in vsak od njih se mora vprašati, kdo je v resnici ter kdo si želi postati.

16:15
I: Brec Bassinger, Yvette Monreal, Anjelika Washington, Trae Romano, Cameron Gellman; R: Andi Armaganian... Stargirl II. (9): Summer School: Chapter Nine; S2 E9 Akcijski, ZDA, ...IMDb ocena: 7.2

. Pred poletnimi počitnicami Courtneyjev očim Pat Dugan predlaga družini, da si vzame dopust, potem ko je videl, kako Courtney porabi preveč časa, da bi bila Stargirl, in premalo časa nameni šolskemu delu. Medtem ko se Beth Chapel poskuša znova povezati s Chuckom, naleti na veliko skrivnost, ki so ji jo starši skrivali. Yolando Montez še vedno preganja smrt Brainwava, Rick Tyler pa na skrivaj sledi Solomonu Grundyju, potem ko sumi, da je morda še vedno na tem območju.

Serija spremlja srednješolko Courtney Whitmore, ki navdihne skupino mladih junakov, da se zoperstavijo zlobnežem iz preteklosti. Zgodba na novo interpretira pripoved o prvem moštvu superjunakov, Ameriški ligi pravičnih.

17:00
I: Steve Carell, Ryan Gosling, Julianne Moore, Emma Stone, Marisa Tomei, Analeigh Tipton; R: Glenn Ficarra, John Requa... Crazy, Stupid, Love.; Romantični, ZDA, ...IMDb ocena: 7.4

. Cal in Emily imata popoln zakon v ameriškem snu, ... potem pa ona zahteva ločitev. Zdaj mora Cal vnovič zajadrati v svet samskih – s pomočjo novega prijatelja in svetovalca Jacoba.

Štirideset-in-nekaj-letni Cal Weaver živi ameriške sanje: dobra služba, lepa hiša, pridni otroci in zakon s srednješolsko ljubeznijo. A ko spozna, da ga žena Emily vara in hoče ločitev, se popolno življenje čez noč sesuje v prah. Še huje: v svetu samskih moških se Cal, ki že desetletja ni bil na zmenku, počuti kot riba na suhem. Večere med samopomilovanjem preživlja v lokalnem baru, kjer ga pod okrilje vzame čedni tridesetletni osvajalec ženskih src, Jacob Palmer. Da bi mu pomagal pri težavnem začetku v novo življenje, mu poleg stilske preobrazbe daje tudi nasvete pri spogledovanju, pogovoru in mu pomaga znova odkriti možatosti. Cal in Emily nista edina, ki iščeta ljubezen na napačnih krajih: Calov 13-letni sin je nesrečno zaljubljen v svojo 17-letno varuško Jessico.

19:00
I: Pedro Pascal, Connie Nielsen, Kristen Wiig, Gal Gadot, Robin Wright, Chris Pine; R: Patty Jenkins... Wonder Woman 1984; Akcijski, ZDA, ...IMDb ocena: 5.4

. Usoda sveta je spet negotova in reši ga lahko le Čudežna ženska. V novi zgodbi Diana Prince tiho živi med običajnimi smrtniki v živahnih, zabavnih osemdesetih; zgodovinskem obdobju skrajnosti in presežkov, kjer si moral imeti vse.

Usoda sveta je v novem filmu o priljubljeni superjunakinji spet negotova in reši ga lahko le Čudežna ženska. V novi zgodbi Diana Prince tiho živi med običajnimi smrtniki v živahnih, zabavnih osemdesetih; zgodovinskem obdobju skrajnosti in presežkov, kjer si moral imeti vse. Čeprav je obvladala vse svoje sposobnosti in supermoči, se ne izpostavlja javnosti, temveč dela kot muzejska kuratorka starodavnih najdb in njena junaška dejanja ostajajo anonimna. Vendar bo morala kmalu zbrati vse svoje moči, modrost in pogum, ko se znajde nasproti Maxwellu Lordu in sovražnici Cheetah, ki jo prav tako odlikujeta nadčloveška moč in neverjetna spretnost.

21:30
I: Jude Law, Carrie Coon, Oona Roche, Charlie Shotwell, Tanya Allen; R: Sean Durkin... The Nest; Drama, ZDA, ...IMDb ocena: 6.3

. Uspešni poslovnež Rory se z družino preseli iz ZDA nazaj v rodno Anglijo. Medtem ko z ženo Allison začenjata na novo, se morata zakonca soočiti z neprijetno resnico pod navidez bleščečim pročeljem svoje zveze.

Skrbi niso tvoja naloga, prepusti jih možu, je nasvet, ki ga Allison (Carrie Coon) dobi od matere, ko se mora sredi 80-ih let z možem Roryjem (Jude Law) in dvema otrokoma proti svoji volji preseliti iz ameriškega predmestja nazaj v njegovo rodno Anglijo. Uspešni poslovnež Rory v svoji domovini vidi veliko priložnost za nov začetek in zaslužek. Z lastnimi zablodami prevzet najame velikansko in nekoliko zlovešče podeželsko posestvo z dovolj prostora za konje, vendar družini kmalu grozi polom zaradi življenjskega sloga, ki si ga ne morejo privoščiti, in vse večje odmaknjenosti od vseh. Zakonca se morata soočiti z neprijetno resnico pod navidez bleščečim pročeljem svoje zveze, ki vse bolj drvi v prepad.

23:20
I: Victoria Hogan, Kelly Reilly, David Bowles, David Morrissey, Sophie Okonedo, Abigail Rice, Zoë Wanamaker, Peter Hosking, Mackenzie Crook, Booda, Nikolaj Lie Kaas, Annabel Scholey; R: Richard Mcbrien, Ben Gregor, Jez Butterworth, Tom Butterworth... Britannia III. (8); S3 E8 Domišljijski, ZK, ...IMDb ocena: 6.8

. V svoji surovi in napeti tretji sezoni epska drama še naprej spremlja rimsko zavzetje Britanije. Neusmiljeni in pretkani general Avlus Plavcij je bolj odločen kot kdaj prej, da bo zavzel mitološko deželo na skrajnem severnem koncu rimskega cesarstva. Uspelo mu je razbiti skupnost vplivnih druidov, vendar se mu resnična naloga vse bolj izmika: da bi ujel in usmrtil Izbranca. S silami, ki se zbirajo proti njej, je Cait bolj ranljiva kot kdaj prej. Pretresena zaradi dogodkov v prejšnji sezoni se muči s svojim poslanstvom Izbranke – toda ali lahko zares kdaj uideš svoji usodi?

V svoji tretji sezoni epska drama še naprej spremlja rimsko zavzetje Britanije. General Avlus Plavcij je razbil skupnost vplivnih druidov, vendar se mu resnična naloga vse bolj izmika: da bi ujel in usmrtil Izbranca.

00:05
I: Oscar Isaac, Jessica Chastain, Nicole Beharie, Corey Stoll, Tovah Feldshuh; R: Hagai Levi... Scenes from a Marriage (4): The Illiterates; S1 E4 Drama, ZDA, ...IMDb ocena: 7.8

. Po tem, ko sodelujeta pri raziskavi monogamnih zakonov, Jonathan in Mira povabita nenavaden par na večerjo, med katero narašča napetost, ko Mira zadržuje pomembno najavo svojega moža. Ko pozneje Mira naposled razodene novice, se morata z Jonathanom soočiti s posledicami tega.

Priredba švedske klasične filmske serije Ingmarja Bergmana na novo interpretira prikaz ljubezni, sovraštva, poželenja, monogamije, zakona in ločitve skozi oči sodobnega ameriškega para.

01:10
I: Issa Rae, Yvonne Orji, Jay Ellis, Natasha Rothwell, Amanda Seales; R: Melina Matsoukas... Insecure V. (7): Chillin', Okay?!; S5 E7 Komedija, ZDA,. Avtorica, scenaristka in igralka Issa Rae se v seriji Negotova osredotoča na tesno skupino prijateljic, temnopoltih milenijcev, ki se v osrčju Los Angelesa soočajo z nerodnimi in značaj opredeljujočimi izkušnjami. Zadržuje jo dolgoletna najboljša prijateljica Molly, svobodomiselna korporativna pravnica z negotovimi ljubezenskimi izkušnjami. Issa je strastna, v Inglewoodu rojena pripadnica skupnosti, katere neodločenost pogosto zamegli njeno presojo. Kmalu po dogodkih iz prejšnje sezone, kjer so možje pokazali svojo odločenost, se peta in zadnja sezona -Negotove- nadaljuje z našimi junaki, ki si skupaj z zabavno Kelli in zmedeno Tiffany prizadevajo najti pot naprej.

Duhovita komična serija Negotova avtorice in igralke Isse Rae spremlja sodobno prijateljstvo med temnopoltima ženskama, njune smešno nerodne izkušnje in živahne vsakdanje nadloge.
01:40
I: Ahmed Sylla, Alban Ivanov, Judith El Zein, Ornella Fleury, Amir El Kacem; R: Varante Soudjian... A Very Bad Friend; Komedija, ZDA, ...IMDb ocena: 5.8

. Nekdanji kaznjenec Mika z novo identiteto živi lagodno in uspešno življenje, kmalu se bo poročil in ne bi mogel biti srečnejši – dokler se nepričakovano ne pojavi nori in nepredvidljivi Poutine, njegov sostanovalec iz jetniške celice.

Nekdanji kaznjenec Mika z novo identiteto živi lagodno in uspešno življenje, kmalu se bo poročil in ne bi mogel biti srečnejši – dokler se nepričakovano ne pojavi nori in nepredvidljivi Poutine, njegov sostanovalec iz jetniške celice. Odločen, da bo pred prihodnjo soprogo in njeno družino prikril svojo zločinsko preteklost, se skuša Mika znebiti nadležnega Poutina, vendar se ta kot bumerang vedno znova vrača k njemu. Nazadnje bo postalo jasno, da Mika nikakor ne bo mogel večno skrivati resnice.

03:20
I: Woody Harrelson, Julianne Moore, Ed Harris, Ron Livingston, Sarah Paulson; R: Jay Roach... Game Change; Drama, Francija, ...IMDb ocena: 7.4

. Julianne Moore, Woody Harrelson and Ed Harris v filmu programa HBO o predsedniški kampanji Johna McCaina leta 2008; od izbire aljaške guvernerke Sarah Palin za sodelavko do končnega poraza na predsedniških volitvah.

Po knjižni uspešnici Marka Halperina in Johna Heilemanna posneta zgodba prinaša vpogled v zakulisje predsedniške kampanje Johna McCaina leta 2008, od njegove izbire aljaške guvernerke Sarah Palin za sodelavko do končnega poraza na predsedniških volitvah. Skozi oči McCainovega stratega Steva Schmidta prikazan film opisuje ključne trenutke v politiki ZDA. Režiser Jay Roach in scenarist Danny Strong sta ustvarjalca z emmyjem nagrajene drame programa HBO Recount.

05:15
R: Hannah Olson... The Last Cruise; Dokumentarec, ZDA, ...IMDb ocena: 6.4

. Zgodba beleži prvi izbruh koronavirusa zunaj Kitajske, na križarki ---Diamond Princess---. S posnetki potnikov in posadke opazujemo, kako se kažejo razredne razlike med njimi, medtem ko svet zamuja priložnost, da bi zamejil virus Covid-19.

Srhljiva zgodba o začetkih svetovne pandemije beleži prvi in največji izbruh koronavirusa zunaj Kitajske, na križarki Diamond Princess. S še nikoli videnimi posnetki potnikov in posadke opazujemo, kako se kažejo razredne razlike med njimi, medtem ko svet zamuja priložnost, da bi uspešno zamejili širjenje virusa Covid-19.