Slovenske TV

Podnaslovljene TV

Lokalne TV

EX YU TV

Angleške TV

Nemške TV

Italijanske TV

Ostale TV

POP TV
05:55
I: Burcu Ozberk, Ilhan Sen, Mehmet Korhan Firat, Gunay Karacaoglu... Ask mantik intikam I.
sezona 1, epizoda 102
TURKEY

Esra bi rada obudila staro romantiko med njo in Ozanom, zato želi, da gresta na večerjo. Ozan pa bi si prav ta večer rad ogledal nogometno tekmo, zato se nekako trudi oboje opraviti hkrati. Esra ga zasači in vse skupaj se stopnjuje v pravo vojno med spoloma. Esra je občasno omotična, a se ne zmeni za to.

06:00
24UR zvečer
Slovenija

Informativna oddaja 24UR zvečer je na programu vsak delovnik od ponedeljka do petka. Oddaja vsebinsko nadgrajuje osrednjih 24UR. V njej so na atraktiven način podane najpomembnejše novice in zgodbe dneva, obogatene s pregledom zadnjih, najnovejših večernih domačih in tujih dogodkov. 24UR zvečer ponuja vsebinsko, vizualno bogat in sodoben vpogled v dogajanje dneva. Voditelj: Uroš Slak.

06:30
24UR Inšpektor
, epizoda 126
Slovenija

Zgodba, ki jo je pred referendumom vredno videti znova. V Sloveniji naj bi se z izvlečki konoplje samozdravilo na tisoče ljudi. Sistemske ureditve ni, črni trg cveti. Kje vse jo uporabljajo.

06:50
I: Robert Korošec, Maša Grošelj, Marijana Brecelj, Rok Kunaver, Jernej Kuntner, Tina Gorenjak; R: Jaka Šuligoj, Rahela Jagrič Pirc, Marko Naberšnik, Maja Prettner, Nikolaj Vodošek... Najini mostovi II.
sezona 2, epizoda 20
Slovenija

Robert ujame Moniko v Ivanovi hiši. Kristjan hoče razčistiti s Tanjo. Ivan ukaže Robertu, da do podpisa pogodbe ne sme narediti ničesar nepremišljenega. Zaskrbljena Dragica po Vipavi išče Lovra. Zoki prepričuje Domna, naj mu zaupa denar. Boris preseneti Ksenijo z odločitvijo, da se ne bo udeležil podpisa pogodbe. Tanja sluti, da je njena zveza s Kristjanom ogrožena......IMDb ocena: 6.6/10

07:55
Vaše zdravje, naša skrb
08:10
I: Jožef Ropoša, Mojca Funkl, Vojko Belšak, Mila Peršin, Jernej Kuntner, Niko Zagode; R: Jaka Šuligoj... Sekirca v med I.
sezona 1, epizoda 34
Slovenija

Maks in Veronika odhajata, Majda pa poskuša zgladiti stvari. Miran Majdo povabi na kavo in v njej prebudi pozabljeno strast do umetnosti. Špela Timiju vzbudi slabo vest glede Anje in Matthiasa. Luka besen pride k Janku, ki odločno zavrne njegov pokroviteljski odnos. Maks je jezen na Veroniko, ker mu ni povedala za svojo garsonjero. Majda zve za Rozikin načrt, Matthias pa Timija zvleče v potegavščino proti Anji......IMDb ocena: 5.9/10

09:10
TV prodaja
09:30
I: Mirna Medaković, Momčilo Otašević, Miran Kurspahić, Janko Popović Volarić, Željko Pervan... Kud puklo da puklo II.
sezona 2, epizoda 63
Hrvaška

Damirju uspe doseči, da se razpišejo nove volitve za vaški odbor. Mile sina skuša nagovoriti, da umakne svojo kandidaturo za predsednika odbora in se rajši posveti reševanju svojega zakona s Katarino, a med njima izbruhne hud prepir. Da bi se maščeval Jacku, se Dario odloči ponovno kandidirati, pri čemur mu pomaga prebrisana Milica. Vaščani Damirju zamerijo, ker je iz vasi pregnal edino zdravnico, zaradi česar bo izgubil kar nekaj glasov. Josip zaloti Katarino v kočljivi situaciji s Tihomirjem.

10:30
Vaše zdravje, naša skrb
10:45
I: Mirna Medaković, Momčilo Otašević, Miran Kurspahić, Janko Popović Volarić, Željko Pervan... Kud puklo da puklo II.
sezona 2, epizoda 64
Hrvaška

Med predstavitvijo pred vaščani Dario izve, da je Miranda pristala med rjuhami z Jackom, zaradi česar ponori in se prikaže v slabi luči. Osramočeni Dario se spravi na Jacka in pristane za rešetkami. Tina uspe prepričati Matea, da ga izpusti iz pripora, ko njen oče po povratku v hotel čez okno odvrže vse Mirandine stvari. Josip in Stipe medtem v Zagrebu vohunita za Katarino, saj sumita, da vara svojega moža.

11:45
Vaše zdravje, naša skrb
11:50
I: Ksenija Pajić, Milan Štiljić, Fabijan Pavao Medvešek, Roko Sikavica, Enes Vejzović, Ankica Dobrić, Jasna Odorčić, Siniša Ružić; R: Milorad Margetić, Darko Drinovac, Robert Orhel, Tomislav Rukavina... Dar mar I.
sezona 1, epizoda 11
Hrvaška

Priljubljeni pevec Jorgovan prispe v Dizmovo, da bi nastopil na dobrodelni prireditvi, na kateri nameravajo zbirati denar za Ljubovo odkupnino. Toda namesto dobrodošlice, ga Mile zapre v zapor. Milena se odloči, da bo Željku priznala svoja čustva, vendar se je on izogiba zaradi Jureta. Dada ugotovi, da se Dalibor še vedno ni izvlekel iz posla s Perom, zato se odloči, da bo to breme prevzela nase in tako očeta zaščitila pred stresom......IMDb ocena: 3.5/10

12:50
Vaše zdravje, naša skrb
13:10
MasterChef Slovenija X.
sezona 10, epizoda 43
Slovenija

MasterChef je tekmovanje, ki vedno znova pokaže, da se lahko tudi klasično jed pripravi na popolnoma drugačen način. Prav to danes zopet odkrijejo tudi naši tekmovalci. Potrebno je veliko spretnosti, natančnosti in predvsem pozornosti, da lahko poustvarijo jed, ki jim jo skuha in postreže sodnik Mojmir. Kaj čaka tekmovalce v MasterChef kuhinji.

14:05
Vaše zdravje, naša skrb
14:10
I: Hans Sigl, Heiko Ruprecht, Monika Baumgartner, Mark Keller, Ronja Forcher... Bergdoktor XVII.
sezona 17, epizoda 14
Nemčija

Po pregledu gozdarke Kim, ki je bila priča tragični nesreči v gozdu, Martin odkrije, da so njeni napadi čedalje bolj pogosti in nenavadni. Trudi se, da bi odkril njihov vzrok. Poleg usklajevanja dela in družine ter nenehnega boja, da bi bila priznana kot ženska v poklicu, v katerem prevladujejo moški, Kim zdaj z vseh strani obtožujejo, da je odgovorna za tragično nesrečo. Martin se trudi, da bi ji pomagal in postavil diagnozo......IMDb ocena: 6.3/10

15:10
Vaše zdravje, naša skrb
15:15
I: Simon Baker, Robin Tunney, Tim Kang, Owain Yeoman... Mentalist VI.
sezona 6, epizoda 3
ZDA

V Napi najdejo mrtvega Larryja Kincaida, ki je bil svat na poročni zabavi. Lisbonova in ostali prevzamejo primer, zato da bi Jane dobil dostop do šerifa McAlliesterja. Rigsby zaprosi Grace in vse kaže, da se obeta policijska poroka. Izkaže se, da je Larryja ubil eden izmed svatov, ki ga je Larry zalotil pri kraji dragocene biblije. Ko se Jane znajde v nevarnosti, ga McAlliester reši, spotoma pa Patrick spozna, da McAllister ni Red John......IMDb ocena: 8/10

16:00
24UR novice
Slovenija

24UR novice je informativna oddaja, na programu POP TV je od ponedeljka do petka ob 16.00. Oddaja ponuja prve novice dneva, ki bodo še podrobneje predstavljene v osrednji oddaji 24UR. Voditelji: Petra Kerčmar, Jani Muhič, Darja Zgonc in Edi Pucer.

16:10
I: Simon Baker, Robin Tunney, Tim Kang, Owain Yeoman... Mentalist VI.
sezona 6, epizoda 3
ZDA

V Napi najdejo mrtvega Larryja Kincaida, ki je bil svat na poročni zabavi. Lisbonova in ostali prevzamejo primer, zato da bi Jane dobil dostop do šerifa McAlliesterja. Rigsby zaprosi Grace in vse kaže, da se obeta policijska poroka. Izkaže se, da je Larryja ubil eden izmed svatov, ki ga je Larry zalotil pri kraji dragocene biblije. Ko se Jane znajde v nevarnosti, ga McAlliester reši, spotoma pa Patrick spozna, da McAllister ni Red John.

16:25
I: Selin Sezgin, Erol Gedik, Gece Isik Demirel, Ozlem Savas, Dilara Buyukbayraktar... Canim Annem II.
sezona 2, epizoda 26
TURKEY

Murat se sporeče z Omerjem in ne zapusti doma Nazline družine, dokler ne vidi Nazli. Ela dobi nekaj od Furkana in je prepričana, da njuna ljubezenska zgodba nima prihodnosti. Nazli pa si je medtem prisiljena izmisliti alternativno zgodbo o svoji ugrabitvi......IMDb ocena: 7.2/10

17:25
I: Selin Sezgin, Erol Gedik, Gece Isik Demirel, Ozlem Savas, Dilara Buyukbayraktar... Canim Annem II.
sezona 2, epizoda 27
TURKEY

Murat meni, da mati in Melek nekaj skrivata pred njim, zato od njiju zahteva, da mu povesta vso resnico. Poleg tega je Murat pripravljen storiti vse, kar je potrebno, da bi Nazli pripeljal nazaj domov, ne glede na to, kaj bo rekel ali mislil njen oče. Toda mama ga prepričuje, naj še malo počaka.

17:30
24UR popoldne
Slovenija

24UR popoldne je na programu vsak dan ob 17.30 in poteka v živo iz osrednjega studia POP TV. Oddaja na kratek, zgoščen in dinamičen način ponuja do takrat najaktualnejše novice dneva z različnih področij življenja: politike, gospodarstva, kronike, športa in vremensko napoved. Voditelji: Petra Kerčmar, Jani Muhič, Darja Zgonc in Edi Pucer.

17:50
I: Selin Sezgin, Erol Gedik, Gece Isik Demirel, Ozlem Savas, Dilara Buyukbayraktar... Canim Annem II.
sezona 2, epizoda 27
TURKEY

Murat meni, da mati in Melek nekaj skrivata pred njim, zato od njiju zahteva, da mu povesta vso resnico. Poleg tega je Murat pripravljen storiti vse, kar je potrebno, da bi Nazli pripeljal nazaj domov, ne glede na to, kaj bo rekel ali mislil njen oče. Toda mama ga prepričuje, naj še malo počaka......IMDb ocena: 7.2/10

18:50
24UR vreme
Slovenija

24UR vreme je z vami vsak dan pred osrednjo informativno oddajo. Napoved je atraktivno podkrepljena z grafiko, ki ponuja nazoren pregled vremena po državi in z zanimivimi dogodki, povezanimi z vremenom. Prisluhnete lahko tudi nasvetom in vremenskim opozorilom, ki so postali stalnica pri očitnih klimatskih spremembah. Voditelji: Špela Jereb, Jana Morelj, Katja Jevšek, Aleš Satler.

18:55
24UR
Slovenija

24UR je na programu vsak dan ob 18.55. Z dinamičnim pristopom, voditeljskimi pari, novimi idejami in atraktivno podobo, ki omogoča vsebinsko bogato podajo novic, je dnevno najbolj gledana osrednja informativna oddaja v Sloveniji. Poleg rednih rubrik najaktualnejše novice dneva zajemajo tudi vremensko napoved, družabno kroniko in šport. Voditelji: Petra Kerčmar in Jani Muhič, Darja Zgonc in Edi Pucer.

20:10
I: Hans Sigl, Heiko Ruprecht, Monika Baumgartner, Mark Keller, Ronja Forcher... Bergdoktor XVII.
sezona 17, epizoda 15
Nemčija

Karla in Markus Jenner se veselita rojstva dvojčkov. Toda Martin je zaskrbljen zaradi Karle, ki ima nevarno motnjo koagulacije krvi. Njeno vse slabše zdravstveno stanje pretrese tudi Fabiana, najboljšega prijatelja para. Martin se kmalu znajde v kočljivi situaciji, ko mora Karli sporočiti slabo novico, ki bo pomembno vplivala na njeno prihodnost. Po rojstvu dvojčic Paule in Leni se družinska idila Karle in Markusa zdi skoraj popolna. Toda njuna sreča ne traja dolgo......IMDb ocena: 6.3/10

21:05
I: Hans Sigl, Heiko Ruprecht, Monika Baumgartner, Mark Keller, Ronja Forcher... Bergdoktor XVII.
sezona 17, epizoda 16
Nemčija

Po rojstvu dvojčic mora Martin svoji pacientki Karli sporočiti slabo novico. Zdravnik namreč odkrije Karlino skrivnost, ki jo spravi v neprijeten položaj. Ko se Karlino stanje poslabša, morata Fabian in Markus stopiti skupaj in skupaj skrbeti za dvojčici. Martin, ki ga usoda mlade družine močno pretrese, mora hkrati poskrbeti za prihodnost svoje družine. Bo uspel ustaviti stečajni postopek kmetijskega podjetja Lillijinega dedka Rolfa? Caro je prisiljena iz rokava potegniti asa, toda ne zaveda se, kaj bo s tem sprožila .......IMDb ocena: 6.3/10

22:15
24UR zvečer
Slovenija

Informativna oddaja 24UR zvečer je na programu vsak delovnik od ponedeljka do petka. Oddaja vsebinsko nadgrajuje osrednjih 24UR. V njej so na atraktiven način podane najpomembnejše novice in zgodbe dneva, obogatene s pregledom zadnjih, najnovejših večernih domačih in tujih dogodkov. 24UR zvečer ponuja vsebinsko, vizualno bogat in sodoben vpogled v dogajanje dneva. Voditelj: Uroš Slak.

22:55
I: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard, Justin Kelly... Hudson & Rex II.
sezona 2, epizoda 6
Kanada

Med jutranjim treningom na jezeru ostrostrelec ustreli univerzitetnega veslača. Charlie zasliša pretresne žrtvine prijatelje in trenerja, toda njihove izjave se ne ujemajo. Z Rexovo pomočjo detektivu uspe razvozlati uganko in odkriti mesto streljanja. Toda med zasledovanjem osumljenca v gozdu se Charlie in Rex znajdeta v hudi nevarnosti. Ko ga ujamejo, Charlie začne sumiti, da to ni oseba, ki jo iščejo. Kmalu naletijo na zaroto, ki naj bi prikrila strašno nesrečo......IMDb ocena: 7.2/10

23:50
I: David Caruso, Emily Procter, Adam Rodriguez, Khandi Alexander, Rory Cochrane, Sofia Milos... C.S.I. Miami II.
sezona 2, epizoda 14
ZDA

Alexx in Delko v bližini velikega požara preiskujeta prizorišče zločina. Lovca Wadea Thomasa Hinkla je očitno nekdo ustrelil, žal pa ne vedo, iz kakšnega orožja je streljal morilec. Povrhu Delko meni, da je bil lovec ubit nekje drugje. Kljub zagotovilom, da je požar pod nadzorom, se Delko in Alexx kmalu znajdeta v ognjenih zubljih......IMDb ocena: 7.1/10

00:55
I: David Caruso, Emily Procter, Adam Rodriguez, Khandi Alexander, Rory Cochrane, Sofia Milos... C.S.I. Miami II.
sezona 2, epizoda 15
ZDA

Fotograf Jerry Dorfman v svojem avtomobilu beži pred kadilakom z zatemnjenimi okni, pri čemer se zaleti v betonski zid. Horatia na prizorišču nesreče pozdravi lokalni policist Dennis Barron, ki se je odzval na klic na pomoč in kasneje poklical forenzike, ker vse skupaj ne spominja na preprosto nesrečo. Alexx potrdi njegove sume, saj se izkaže, da je Dorfmana nekdo zadušil. Očitno je fotograf preživel nesrečo in da je bil ubit naknadno, vprašanje pa je, zakaj je morilec potem poklical na pomoč......IMDb ocena: 7.1/10

01:50
24UR
Slovenija

24UR je na programu vsak dan ob 18.55. Z dinamičnim pristopom, voditeljskimi pari, novimi idejami in atraktivno podobo, ki omogoča vsebinsko bogato podajo novic, je dnevno najbolj gledana osrednja informativna oddaja v Sloveniji. Poleg rednih rubrik najaktualnejše novice dneva zajemajo tudi vremensko napoved, družabno kroniko in šport. Voditelji: Petra Kerčmar in Jani Muhič, Darja Zgonc in Edi Pucer.

03:05
Pavza!
, epizoda 5
Slovenija

Prepustite se glasbi! Videospoti popularnih izvajalcev, povezani v najboljši miks za odmor, zabavo in počitek, za sprostitev možgančkov, za vzdušje, za ples, da se napolni srce! Za vas smo pripravili Pavzo.

05:55
I: Burcu Ozberk, Ilhan Sen, Mehmet Korhan Firat, Gunay Karacaoglu... Ask mantik intikam I.
sezona 1, epizoda 103
TURKEY

Esra, Zeynep in Elif se odločijo za oddih v toplicah, fantje pa jim sledijo, ker ne zdržijo brez njih. Esra in Ozan si priznata, da se raje prepirata kot pa pretvarjata, da je vse v redu. Salim Kaya ugrabi Atlasa in izsiljuje Ozana, da bi prodal podjetje. Zumrut obišče Nazimova hči in prosi, naj se ne sestaja z njenim očetom, ker ga bo samo prizadela.

06:00
24UR zvečer
Slovenija

Informativna oddaja 24UR zvečer je na programu vsak delovnik od ponedeljka do petka. Oddaja vsebinsko nadgrajuje osrednjih 24UR. V njej so na atraktiven način podane najpomembnejše novice in zgodbe dneva, obogatene s pregledom zadnjih, najnovejših večernih domačih in tujih dogodkov. 24UR zvečer ponuja vsebinsko, vizualno bogat in sodoben vpogled v dogajanje dneva. Voditelj: Uroš Slak.

06:55
I: Robert Korošec, Maša Grošelj, Marijana Brecelj, Rok Kunaver, Jernej Kuntner, Tina Gorenjak; R: Jaka Šuligoj, Rahela Jagrič Pirc, Marko Naberšnik, Maja Prettner, Nikolaj Vodošek... Najini mostovi II.
sezona 2, epizoda 21
Slovenija

Boris izve, kaj se je zgodilo med Ivanom in Ksenijo. Kristjan in Dragica rešujeta Lovra. Monika okleva, ali naj uboga Roberta in odide s Karmen. Tanja prestreže Domna pred kavarno in ga opozori na Zokija. Ksenija pove Borisu, kaj sta imela z Ivanom. Kristjan želi preprečiti podpis pogodbe. Kmalu izve, da je Monika odšla iz Vipave. Prepričan je, da ga je spet izdala......IMDb ocena: 6.6/10

07:55
Vaše zdravje, naša skrb
08:10
I: Jožef Ropoša, Mojca Funkl, Vojko Belšak, Mila Peršin, Jernej Kuntner, Niko Zagode; R: Jaka Šuligoj... Sekirca v med I.
sezona 1, epizoda 35
Slovenija

Luka se dobi na sestanku z razvijalcem aplikacij. Ko gre Anja domov, Matthias in Timi razdelata potegavščino. Maks lenari doma, čeprav Veronika komaj zadržuje jezo. Diana se izpove frizerki Jasni. K Anji pride Matthias, ki Majdo poheca glede Rozikinega načrta. Veronika Maksu pove veselo novico, Maks pa ji jasno pove, da ve resnico o očetovstvu......IMDb ocena: 5.9/10

09:10
TV prodaja
09:25
I: Mirna Medaković, Momčilo Otašević, Miran Kurspahić, Janko Popović Volarić, Željko Pervan... Kud puklo da puklo II.
sezona 2, epizoda 65
Hrvaška

Jacku gre Sveto že pošteno na živce z nenehnim prigovarjanjem, zato ne želi več kupiti njegove parcele. Sveto se mu odloči maščevati z bojkotiranjem Damirjeve kampanije. Meri medtem očetu zaupa, da ji ni všeč njegova zveza z Mirando, ki se ponovno poda na iskalno akcijo za izgubljenimi diamanti. Katarina od Diane izve za Josipovo vohunjenje, zato se odpravi v Oštrovac obračunati z njim. Damir se bo po novem na volitvah potegoval proti svojemu očetu.

10:25
Vaše zdravje, naša skrb
10:40
I: Mirna Medaković, Momčilo Otašević, Miran Kurspahić, Janko Popović Volarić, Željko Pervan... Kud puklo da puklo II.
sezona 2, epizoda 66
Hrvaška

Potem ko izve, da so njegovo ženo videli v Tihomirjevi družbi, Damir obtoži Katarino varanja. Jack ga uspe prepričati, naj ostane osredotočen na kampanijo, saj ga bo v primeru zmage tudi žena začela bolj ceniti in spoštovati. Krešo se želi rešiti Tine, ki mu ves čas visi za vratom, zato v vas pripelje svoja otroka, da bi jo odgnal od sebe. A njegovi načrti se izjalovijo.

11:35
Vaše zdravje, naša skrb
11:40
I: Ksenija Pajić, Milan Štiljić, Fabijan Pavao Medvešek, Roko Sikavica, Enes Vejzović, Ankica Dobrić, Jasna Odorčić, Siniša Ružić; R: Milorad Margetić, Darko Drinovac, Robert Orhel, Tomislav Rukavina... Dar mar I.
sezona 1, epizoda 12
Hrvaška

Na dobrodelni prireditvi Jure in Kruno polagata roke in prevrneta mizo, zaradi česar Božena zapusti slavje. Pevec Jorgovan pred Brankom užali Seko, zato policist na oder pošlje Jano, ki ga moti med nastopom. Suzana na dobrodelni dražbi ponudi sebe, za kar Željko odšteje zajeten kupček denarja. Milena pregloboko pogleda v kozarec in skupaj s Seko začneta z jajci obmetavati hišo Maherovih, toda pri tem ju zaloti Božena. Zoki pa med tihotapljenjem zasači Dado......IMDb ocena: 3.5/10

12:40
Vaše zdravje, naša skrb
12:55
MasterChef Slovenija X.
sezona 10, epizoda 44
Slovenija

Še zanji izločitveni test pred peterico najboljših! Spopasti se je treba z najprestižnejšimi tortami vseh časov. Te sladice so tako zahtevne, da predstavljajo izziv tudi največjim slaščičarskim mojstrom. Najslabši v prvem delu se mora ponovno dokazati. Nepričakovan preobrat preseneti sodnike in eden od tekmovalcev mora zapustiti MasterChef kuhinjo.

14:00
Vaše zdravje, naša skrb
14:05
I: Hans Sigl, Heiko Ruprecht, Monika Baumgartner, Mark Keller, Ronja Forcher... Bergdoktor XVII.
sezona 17, epizoda 15
Nemčija

Karla in Markus Jenner se veselita rojstva dvojčkov. Toda Martin je zaskrbljen zaradi Karle, ki ima nevarno motnjo koagulacije krvi. Njeno vse slabše zdravstveno stanje pretrese tudi Fabiana, najboljšega prijatelja para. Martin se kmalu znajde v kočljivi situaciji, ko mora Karli sporočiti slabo novico, ki bo pomembno vplivala na njeno prihodnost. Po rojstvu dvojčic Paule in Leni se družinska idila Karle in Markusa zdi skoraj popolna. Toda njuna sreča ne traja dolgo......IMDb ocena: 6.3/10

15:05
Vaše zdravje, naša skrb
15:10
I: Simon Baker, Robin Tunney, Tim Kang, Owain Yeoman... Mentalist VI.
sezona 6, epizoda 4
ZDA

Jane pove, da je nekdo ukradel podtaknjen in napačen seznam osumljencev, ki bi lahko bili Red John. To pomeni, da so zdaj vsi, ki se nahajajo na seznamu, v smrtni nevarnosti. Agent Reede Smith sumi, da je Jane mučil in umoril Benjamina Marxa, moškega, ki ga je Jane nekoč prisilil v priznanje zločina. Na napačnem seznamu osumljencev je bilo tudi Marxovo ime. Je bil to razlog, da je umrl? Poleg tega Jane izve, da je nekdo umoril bivšo direktorico Madeleine Hightower in njeno družino......IMDb ocena: 8/10

16:00
24UR novice
Slovenija

24UR novice je informativna oddaja, na programu POP TV je od ponedeljka do petka ob 16.00. Oddaja ponuja prve novice dneva, ki bodo še podrobneje predstavljene v osrednji oddaji 24UR. Voditelji: Petra Kerčmar, Jani Muhič, Darja Zgonc in Edi Pucer.

16:15
I: Selin Sezgin, Erol Gedik, Gece Isik Demirel, Ozlem Savas, Dilara Buyukbayraktar... Canim Annem II.
sezona 2, epizoda 28
TURKEY

Po pogovoru s teto se Furkan poskuša pogovoriti še z Elo. Vendar Ela nima moči za pogovor in je prepričana, da je bolje, če Furkana ne spusti preveč k sebi. Medtem Murat od Nazli zahteva odgovore. Tudi Halit se pogovori s hčerko in ji svetuje, naj se v lastno dobro drži stran od Muratove hiše......IMDb ocena: 7.2/10

17:20
I: Selin Sezgin, Erol Gedik, Gece Isik Demirel, Ozlem Savas, Dilara Buyukbayraktar... Canim Annem II.
sezona 2, epizoda 29
TURKEY

Ko izve, da je mama uporabila pokojno soprogo Cemre, da bi Nazli odvrnila od njega, se Murat z mamo spopade kot še nikoli prej. Vse te očitke slišita tudi Hatice in Nazli. Seveda Melek kmalu obtoži Nazli, da je zabila nepremostljiv klin med Asude in njenega sina ter ju namenoma razdvojila.

17:30
24UR popoldne
Slovenija

24UR popoldne je na programu vsak dan ob 17.30 in poteka v živo iz osrednjega studia POP TV. Oddaja na kratek, zgoščen in dinamičen način ponuja do takrat najaktualnejše novice dneva z različnih področij življenja: politike, gospodarstva, kronike, športa in vremensko napoved. Voditelji: Petra Kerčmar, Jani Muhič, Darja Zgonc in Edi Pucer.

18:00
I: Selin Sezgin, Erol Gedik, Gece Isik Demirel, Ozlem Savas, Dilara Buyukbayraktar... Canim Annem II.
sezona 2, epizoda 29
TURKEY

Ko izve, da je mama uporabila pokojno soprogo Cemre, da bi Nazli odvrnila od njega, se Murat z mamo spopade kot še nikoli prej. Vse te očitke slišita tudi Hatice in Nazli. Seveda Melek kmalu obtoži Nazli, da je zabila nepremostljiv klin med Asude in njenega sina ter ju namenoma razdvojila......IMDb ocena: 7.2/10

18:50
24UR vreme
Slovenija

24UR vreme je z vami vsak dan pred osrednjo informativno oddajo. Napoved je atraktivno podkrepljena z grafiko, ki ponuja nazoren pregled vremena po državi in z zanimivimi dogodki, povezanimi z vremenom. Prisluhnete lahko tudi nasvetom in vremenskim opozorilom, ki so postali stalnica pri očitnih klimatskih spremembah. Voditelji: Špela Jereb, Jana Morelj, Katja Jevšek, Aleš Satler.

18:55
24UR
Slovenija

24UR je na programu vsak dan ob 18.55. Z dinamičnim pristopom, voditeljskimi pari, novimi idejami in atraktivno podobo, ki omogoča vsebinsko bogato podajo novic, je dnevno najbolj gledana osrednja informativna oddaja v Sloveniji. Poleg rednih rubrik najaktualnejše novice dneva zajemajo tudi vremensko napoved, družabno kroniko in šport. Voditelji: Petra Kerčmar in Jani Muhič, Darja Zgonc in Edi Pucer.

20:00
I: Dejan Krupić, Goran Hrvaćanin, Mario Ćulibrk, Niko Zagode, Aljoša Armuš, Haris Raković, Mateja Terseglav; R: Luka Marčetić... Pr'Hostar 2‰
Slovenija

Gaunarji so nazaj! Tokrat podkrepljeni z dvema promiloma. Pr' Hostar 2‰ je nadaljevanje domače komedije, ki je postala uspešnica slovenskih kinematografov v 2016. Film, ki vas bo nasmejal, je nadaljevanje zgodbe malih ljudi velikih src. Ker imajo več sreče kot pameti, se bo angažiral menedžer Tristan in jih zbobnal na kup, da spet zalaufajo hotelski presežek Pr' Hostar in obogatijo. Vmes še kako punco 'narajmajo', pikado ne bo edini, ki ga bodo metali na roko, postali bodo zvezde družbenih omrežij ter ljubljanskim ritim pokazali, kaj je pravi ruralni safari. Od šanka do šanka in podšanka......IMDb ocena: 5.9/10

21:55
24UR zvečer
Slovenija

Informativna oddaja 24UR zvečer je na programu vsak delovnik od ponedeljka do petka. Oddaja vsebinsko nadgrajuje osrednjih 24UR. V njej so na atraktiven način podane najpomembnejše novice in zgodbe dneva, obogatene s pregledom zadnjih, najnovejših večernih domačih in tujih dogodkov. 24UR zvečer ponuja vsebinsko, vizualno bogat in sodoben vpogled v dogajanje dneva. Voditelj: Uroš Slak.

22:35
Eurojackpot
Slovenija

Eurojackpot je evropska klasična igra na srečo z zagotovljenim glavnim dobitkom v vrednosti 10 milijonov evrov. V igri sodelujejo igralci iz številnih evropskih držav. Za sodelovanje v igri mora igralec izbrati pet števil od 1 do 50 ter dve števili od 1 do 10. Glavni dobitek Jackpot igralec prejme, če pravilno napove vseh sedem številk. Zagotovljen sklad za glavni dobitek znaša 10 milijonov evrov in lahko doseže tudi do 90 milijonov evrov.

22:40
I: Jonathan Rhys Meyers, Natalia Vodianova, Marianne Faithfull, Maria Bonnevie; R: Glenio Bonder... Belle Du Seigneur
Anglija, Francija, LUXEMBOURG, Nemčija, Belgija

Romantična drama je posneta po slavnem romanu Belle du Seigneur švicarskega pisatelja Alberta Cohena. Zgodba, ki se odvija v 30-ih letih prejšnjega stoletja v Ženevi, v ospredje postavi skrivno afero šarmantnega židovskega diplomata Solala in poročene protestantke Ariane. Kljub temu, da mlada ljubimca ne moreta drug brez drugega in se zavedata, da njuna ljubezen nima prihodnosti, niti ne slutita, da se bo njuno razmerje končalo s tragičnimi posledicami......IMDb ocena: 5.1/10

00:45
I: Giovanni Ribisi, Marin Ireland, Shane McRae, Libe Barer, Michael Drayer, Peter Gerety... Sneaky Pete I.
sezona 1, epizoda 4
ZDA

Medtem ko se trudi, da ga ne bi razkrinkala Petova družina, Marius skuša vdreti v sef Bernhardtovih. Toda kmalu odkrije, da je Taylor veliko trši oreh, kot je pričakoval, saj je hitre jeze in pred ostalimi skriva temačno skrivnost. Vince pa se mora spopasti s težavami z nepredvidljivo stranko za poker mizo in svoje frustracije prenese na svojo ekipo.

01:45
24UR
Slovenija

24UR je na programu vsak dan ob 18.55. Z dinamičnim pristopom, voditeljskimi pari, novimi idejami in atraktivno podobo, ki omogoča vsebinsko bogato podajo novic, je dnevno najbolj gledana osrednja informativna oddaja v Sloveniji. Poleg rednih rubrik najaktualnejše novice dneva zajemajo tudi vremensko napoved, družabno kroniko in šport. Voditelji: Petra Kerčmar in Jani Muhič, Darja Zgonc in Edi Pucer.

02:45
Pavza!
, epizoda 171
Slovenija

Prepustite se glasbi! Videospoti popularnih izvajalcev, povezani v najboljši miks za odmor, zabavo in počitek, za sprostitev možgančkov, za vzdušje, za ples, da se napolni srce! Za vas smo pripravili Pavzo.

05:15
I: Burcu Ozberk, Ilhan Sen, Mehmet Korhan Firat, Gunay Karacaoglu... Ask mantik intikam I.
sezona 1, epizoda 104
TURKEY

Ozan sodeluje s policijo, da bi Salimu nastavili past, a Esra vse pokvari, ker ne ve za tajno operacijo. Da bi se odkupila, skušata namestiti kamero pri Salimu, a s tem hitro zabredeta v težave. Zumrut namenoma pokvari zmenek z Nazimom, zato je Nazim prepričan, da Zumrut sploh ni všeč......IMDb ocena: 6.7/10

06:00
24UR zvečer
Slovenija

Informativna oddaja 24UR zvečer je na programu vsak delovnik od ponedeljka do petka. Oddaja vsebinsko nadgrajuje osrednjih 24UR. V njej so na atraktiven način podane najpomembnejše novice in zgodbe dneva, obogatene s pregledom zadnjih, najnovejših večernih domačih in tujih dogodkov. 24UR zvečer ponuja vsebinsko, vizualno bogat in sodoben vpogled v dogajanje dneva. Voditelj: Uroš Slak.

06:40
OTO čira čara
, epizoda 31
Slovenija

.

06:41
Maya the Bee I.
sezona 1, epizoda 13
Nemčija

Maja in Vili med igranjem pomotoma uničita domovanje črva. Maja bi mu rada pomagala najti novo domovanje, toda Filibert, ki se boji svoje preobrazbe, Majino prijaznost izkoristi za to, da se mu ne bi bilo treba samemu soočati s tako veliko življenjsko prelomnico......IMDb ocena: 5.7/10

07:50
Smurfs II.
sezona 2, epizoda 27
ZDA, Nemčija, Francija, Belgija

Kmetičevi polži so naveličani trdega življenja, zato se uprejo in se pridružijo Divjemu na svobodi. Kmetič je osupel in polže na vse pretege poskuša spraviti k pameti, vendar brez uspeha. Ker pa so obrnili hrbet kmetiji, so za seboj pustili tudi nekaj, kar jim je lahko zagotovil le Kmetič.

08:55
Smurfs II.
sezona 2, epizoda 32
ZDA, Nemčija, Francija, Belgija

Ko Zviti robota Pleničko spremeni v svojega asistenta, se pomotoma izbriše robotov pomnilnik. Pleničko sedaj nima pojma o tem, kaj je dobro in kaj slabo. Vse to pa namerava v celoti izkoristiti Gargamel, da bi mu Pleničko pomagal ujeti Smrkce.

09:10
Gabbys Dollhouse II.
sezona 2, epizoda 7
ZDA

V mačji hišici se tokrat čara. Škateljca želi postati velika čarodejka in poskuša izvesti prav poseben čarovniški trik - iz klobuka želi povleči zajčka. Ker ji to ne uspe, že skoraj obupa......IMDb ocena: 7.3/10

10:00
I: Jessica Lord, Rik Young, Eubha Akilade, Castle Rock, Caitlin-Rose Lacey... Find Me in Paris I.
sezona 1, epizoda 17
Francija, Nemčija

Lena je hkrati žalostna, ker sta se s Henrijem razšla in jezna na Theo, ki ji je ukradla masko. Med dekletoma se vname prava vojna, a gre vse skupaj nekoliko predaleč. Thea je uničena in Lena bo naredila vse, da bi jo razvedrila.

10:30
Farmer Wants a Wife (Australia) XI.
sezona 11, epizoda 5
Avstralija

V enajsti sezoni resničnostnega šova bomo spremljali novo ljubezensko pustolovščino petih samskih kmetov, ki iščejo življenjsko sopotnico. Vsak je izmed več sto prijavljenih kandidatk izbral osem deklet, ki jih bo skušal čim bolje spoznati na hitrem zmenku, na svojo kmetijo pa bo povabil le pet od njih. Skupaj bodo preživeli šest tednov ter poskušali ugotoviti, ali bi se med njimi lahko zanetila iskrica ljubezni, seveda pa morajo biti dekleta pripravljena na izzive, ki jih predstavlja življenje na kmetiji. Bo med kmeti in njihovimi izbrankami vzplamtela prava ljubezen.

11:50
I: Hans Sigl, Heiko Ruprecht, Monika Baumgartner, Mark Keller, Ronja Forcher... Bergdoktor XVII.
sezona 17, epizoda 12
Nemčija

Po analizi krvi Martin pacientu Simonu pove nepričakovano novico, da ima hepatitis C. Martin je prepričan, da mu bolnik nekaj prikriva. Prav tako se zdi, da se vse bolj oddaljuje od svoje žene Zoe, ki postaja vse bolj obupana, zlasti ker sumi, da ima njen mož afero. Ko Simon končno zaupa svojo skrivnost zdravniku, se stvari razjasnijo. Tudi v zasebnem življenju se Martin znajde v dilemi, saj želi Karin postati nova direktorica banke. Če bo dobila službo, bo usoda Lisbethine kmetije v njenih rokah......IMDb ocena: 6.3/10

12:50
I: Hans Sigl, Heiko Ruprecht, Monika Baumgartner, Mark Keller, Ronja Forcher... Bergdoktor XVII.
sezona 17, epizoda 13
Nemčija

Med sečnjo dreves v gozdu pride do tragične nesreče. Gozdarka Kim vidi, kako eden od njenih sodelavcev za volanom gozdarskega stroja pade v nezavest. Ko poskuša ustaviti stroj, Kim zagrabi krč in ne more preprečiti nezgode. Moški umre, ostali delavci pa jo krivijo za nesrečo. Gorski zdravnik ob pregledu njenih poškodb ugotovi, da jo pogosto pestijo mišični krči. Če bo našel vzrok njenih napadov, bo morda lahko pojasnil nesrečo......IMDb ocena: 6.3/10

13:50
Vaše zdravje, naša skrb
14:05
I: Hans Sigl, Heiko Ruprecht, Monika Baumgartner, Mark Keller, Ronja Forcher... Bergdoktor XVII.
sezona 17, epizoda 14
Nemčija

Po pregledu gozdarke Kim, ki je bila priča tragični nesreči v gozdu, Martin odkrije, da so njeni napadi čedalje bolj pogosti in nenavadni. Trudi se, da bi odkril njihov vzrok. Poleg usklajevanja dela in družine ter nenehnega boja, da bi bila priznana kot ženska v poklicu, v katerem prevladujejo moški, Kim zdaj z vseh strani obtožujejo, da je odgovorna za tragično nesrečo. Martin se trudi, da bi ji pomagal in postavil diagnozo......IMDb ocena: 6.3/10

15:05
Vaše zdravje, naša skrb
15:20
I: Kristen Dalton, Barbara Williams, Mark Collier, Tony Denison; R: Nigel Thomas... Murder-in-Law
ZDA

Claire je vedno imela rada in bila tesno navezana na svojega sina Jima ter svojo vnukinjo Sydney, vendar se s snaho Allison nikoli nista zbližali. Nekega dne Allison družini pove, da je napredovala v službi, a preseliti se bodo morali daleč stran. Claire novica povsem šokira, saj se ni pripravljena ločiti od svojih najbližjih, zato začne spletkariti, lagati in celo ubijati, da bi preprečila selitev svojega sina in vnukinje......IMDb ocena: 5.7/10

17:05
I: Dejan Krupić, Goran Hrvaćanin, Mario Ćulibrk, Niko Zagode, Aljoša Armuš, Haris Raković, Mateja Terseglav; R: Luka Marčetić... Pr'Hostar 2‰
Slovenija

Gaunarji so nazaj! Tokrat podkrepljeni z dvema promiloma. Pr' Hostar 2‰ je nadaljevanje domače komedije, ki je postala uspešnica slovenskih kinematografov v 2016. Film, ki vas bo nasmejal, je nadaljevanje zgodbe malih ljudi velikih src. Ker imajo več sreče kot pameti, se bo angažiral menedžer Tristan in jih zbobnal na kup, da spet zalaufajo hotelski presežek Pr' Hostar in obogatijo. Vmes še kako punco 'narajmajo', pikado ne bo edini, ki ga bodo metali na roko, postali bodo zvezde družbenih omrežij ter ljubljanskim ritim pokazali, kaj je pravi ruralni safari. Od šanka do šanka in podšanka......IMDb ocena: 5.9/10

17:30
24UR popoldne
Slovenija

24UR popoldne je na programu vsak dan ob 17.30 in poteka v živo iz osrednjega studia POP TV. Oddaja na kratek, zgoščen in dinamičen način ponuja do takrat najaktualnejše novice dneva z različnih področij življenja: politike, gospodarstva, kronike, športa in vremensko napoved. Voditelji: Petra Kerčmar, Jani Muhič, Darja Zgonc in Edi Pucer.

17:40
I: Dejan Krupić, Goran Hrvaćanin, Mario Ćulibrk, Niko Zagode, Aljoša Armuš, Haris Raković, Mateja Terseglav; R: Luka Marčetić... Pr'Hostar 2‰
Slovenija

Gaunarji so nazaj! Tokrat podkrepljeni z dvema promiloma. Pr' Hostar 2‰ je nadaljevanje domače komedije, ki je postala uspešnica slovenskih kinematografov v 2016. Film, ki vas bo nasmejal, je nadaljevanje zgodbe malih ljudi velikih src. Ker imajo več sreče kot pameti, se bo angažiral menedžer Tristan in jih zbobnal na kup, da spet zalaufajo hotelski presežek Pr' Hostar in obogatijo. Vmes še kako punco 'narajmajo', pikado ne bo edini, ki ga bodo metali na roko, postali bodo zvezde družbenih omrežij ter ljubljanskim ritim pokazali, kaj je pravi ruralni safari. Od šanka do šanka in podšanka......IMDb ocena: 5.9/10

18:50
24UR vreme
Slovenija

24UR vreme je z vami vsak dan pred osrednjo informativno oddajo. Napoved je atraktivno podkrepljena z grafiko, ki ponuja nazoren pregled vremena po državi in z zanimivimi dogodki, povezanimi z vremenom. Prisluhnete lahko tudi nasvetom in vremenskim opozorilom, ki so postali stalnica pri očitnih klimatskih spremembah. Voditelji: Špela Jereb, Jana Morelj, Katja Jevšek, Aleš Satler.

18:55
24UR
Slovenija

24UR je na programu vsak dan ob 18.55. Z dinamičnim pristopom, voditeljskimi pari, novimi idejami in atraktivno podobo, ki omogoča vsebinsko bogato podajo novic, je dnevno najbolj gledana osrednja informativna oddaja v Sloveniji. Poleg rednih rubrik najaktualnejše novice dneva zajemajo tudi vremensko napoved, družabno kroniko in šport. Voditelji: Petra Kerčmar in Jani Muhič, Darja Zgonc in Edi Pucer.

20:00
I: Julianne Hough, Josh Duhamel, Cobie Smulders, Noah Lomax; R: Lasse Hallstrom... Safe Haven
ZDA

V mestece Southport v Severni Karolini nekega dne prispe skrivnostna in mlada lepotica Katie. Medtem ko se prebivalci sprašujejo, kdo je in kaj jo je prineslo tja, se Katie sprva izogiba osebnih stikov z domačini in ne želi govoriti o sebi. Serija dogodkov poskrbi, da se Katie zbliža z Alexom, ovdovelim lastnikom trgovine z dvema otrokoma, in s svojo samsko sosedo Jo. Toda Katiejina preteklost, pred katero je skušala ubežati, še vedno močno vpliva na njeno življenje in ji preprečuje zaživeti srečno in brezskrbno življenje.

22:25
I: Morgan Freeman, Kenan Thompson, Virginia Madsen, Madeline Carroll, Emma Fuhrmann; R: Rob Reiner... Magic of Belle Isle
ZDA

Monte Wildhorn je nergav alkoholik in pisatelj. Zaradi prometne nesreče je pristal v invalidskem vozičku, njegova žena pa je v nesreči umrla. Nečak Henry ga čez poletje odpelje v kočo ob jezeru, kjer naj bi Monte ponovno začel ustvarjati. Njegovo edino delo je, da mora skrbeti za lastnikovega psa in se prenehati smiliti samemu sebi. Ko spozna čedno sosedo Charlotte, mati treh odraščajočih hčerk, ki je velika ljubiteljica klasične glasbe in klavirja, Monte v sebi spet začuti pozitivno čustvo in ustvarjalni navdih......IMDb ocena: 6.9/10

00:35
I: Giovanni Ribisi, Marin Ireland, Shane McRae, Libe Barer, Michael Drayer, Peter Gerety... Sneaky Pete I.
sezona 1, epizoda 5
ZDA

Audrey in Otto se sporečeta zaradi njenih napačnih odločitev, zaradi česar se je njihov posel znašel v rdečih številkah. Marius naleti na nepričakovano odkritje glede Audreyjinih financ. Carly začne zasliševati svojega skrivnostnega sorodnika o njegovi preteklosti. Julia obudi svojo romanco z nekdanjim možem Lanceom, medtem ko Vince Eddiju naloži novo nalogo.

01:35
24UR
Slovenija

24UR je na programu vsak dan ob 18.55. Z dinamičnim pristopom, voditeljskimi pari, novimi idejami in atraktivno podobo, ki omogoča vsebinsko bogato podajo novic, je dnevno najbolj gledana osrednja informativna oddaja v Sloveniji. Poleg rednih rubrik najaktualnejše novice dneva zajemajo tudi vremensko napoved, družabno kroniko in šport. Voditelji: Petra Kerčmar in Jani Muhič, Darja Zgonc in Edi Pucer.

02:35
Pavza!
, epizoda 10
Slovenija

Prepustite se glasbi! Videospoti popularnih izvajalcev, povezani v najboljši miks za odmor, zabavo in počitek, za sprostitev možgančkov, za vzdušje, za ples, da se napolni srce! Za vas smo pripravili Pavzo.

05:15
I: Burcu Ozberk, Ilhan Sen, Mehmet Korhan Firat, Gunay Karacaoglu... Ask mantik intikam I.
sezona 1, epizoda 105
TURKEY

Elif in Eko čakata obisk socialne delavke. Ozan povabi Zumrut k sebi domov, da jima ne bi delala sramote, se pa tam znajdeta tudi Menekse in Yalcin. Ko Atlasu uide, da je socialna delavka že prišla, se vsi odpravijo tja. Na koncu Esra končno razkrije skrivnost, ki jo je hotela povedati Ozanu......IMDb ocena: 6.7/10