Slovenske TV

Podnaslovljene TV

Lokalne TV

EX YU TV

Angleške TV

Nemške TV

Italijanske TV

Ostale TV

HBO 2
06:00
I: Richard Jenkins, Debra Winger, Evan Rachel Wood, Patricia Belcher, Kim Estes, Gina Rodriguez... Kajillionaire, ZDA.....Evan Rachel Wood nastopi v grenko-sladki komediji filmske ustvarjalke Mirande July v vlogi Old Dolio, 26-letne hčere para revnih prevarantov. Medtem ko snujeta nov načrt za plačilo najemnine, njena starša Theresa (Debra Winger) in Robert (Richard Jenkins) očarata še neznanko (Gina Rodriguez), da se pridruži njihovi naslednji goljufiji, ki nazadnje zasuka svet Old Dolio na glavo.

.... IMDb ocena: 6.4/10

07:45
I: Violet McGraw, Oscar Nunez, Beau Bridges, Eddie Cibrian, Christoph Sanders... A Christmas Mystery, ZDA.....Pred sto leti je mladi fant v Pleasant Bayu v Oregonu odkril trak Božičkovih čarobnih zvončkov, kar je mestecu prineslo stoletje blaginje in miru. Nekaj dni pred božičem so zvonovi izginili in skupina neustrašnih otrok mora rešiti primer.

.... IMDb ocena: 5.8/10

09:11
Shaun The Sheep: Championsheep Shorts (compilation) Eps. 01 21, VB.....Priljubljeni bacek Jon se v športnem duhu vrača v seriji enominutnih animiranih filmov. Življenje na kmetiji se spremeni v mrzlično gnezdo športnih dejavnosti, ko trmasti in nenavadno iznajdljivi Jon in njegovi ovčji prijatelji priredijo čudaško atletsko tekmovanje v lastnem slogu, na lastnoročno izdelanem stadionu. Kajpak si med športnimi panogami vsi prizadevajo za zmago, medtem ko morajo poskrbeti, da njihov gospodar ne posumi, kaj se dogaja. Skupaj s prisrčnim backom se vračajo znani živalski obrazi in nekaj novih, da vas popeljejo na najbolj noro olimpijado, kar jih je videla Jonova kmetija.

.

09:35
I: Joseph Fiennes, Gwyneth Paltrow, Judi Dench, Geoffrey Rush, Ben Affleck... Shakespeare In Love, ZDA.....William Shakespeare (Joseph Fiennes) je v težavah. Ne samo, da piše za Philipa Henslowa (Geoffrey Rush), lastnika gledališča The Rose, ki ga bodo v kratkem zaprli sadistični sponzorji, temveč trpi za hudo pisateljsko krizo. Shakespeare že leta ni napisal uspešnice. Pravzaprav že nekaj časa ni napisal ničesar. Tako se znajde v zagati, ko obupani Henslowe rešitev gledališča stavi prav na njegovo novo komedijo Romeo in Ethel, piratova hči. Težava je v tem, da je Romeo varno pod ključem v Shakespearovi glavi, kar pomeni, da ni na papirju še niti besede. Medtem prikupna lady Viola (Gwyneth Paltrow) strastno obiskuje gledališče, kar je nezaslišano za žensko njenega stanu, predvsem pa obožuje Shakespearove igre in, seveda, umetnika samega. Žal jo želi njen izsiljevalski oče kmalu prodati kot lastnino v zakon brez ljubezni in poslati na plantažo tobaka v Virginijo. A še prej se ima Viola namen preobleči v mladeniča in dobiti vlogo v še ne napisani predstavi o Romeu. Shakespeare njeno prevaro

.

11:37
I: Jason Isaacs, Jeremy Sumpter, Rachel Hurd-Wood, Lynn Redgrave, Richard Briers... Peter Pan (2003), Avstralija.....Sredi mrzle noči na prelomu 19. in 20. stoletja v Londonu Wendy Darling (Rachel Hurd-Wood) očara svoje mlajše brate s povestjo o pustolovščinah in sabljanju ter o legendarnem gusarju, kapitanu Kljuki. Ko se v njihovi sobi nenadoma pojavi Peter Pan (Jeremy Sumpter) v spremstvu ljubosumne male vile Zvončice (Ludivine Sagnier), se tudi zanje prične neverjetna pustolovščina. Otroci sledijo Petru Panu skozi okno kot majhna jata ptic in preletijo speči London vse do čudežne dežele Nije, kjer se zanje začne čudovito novo življenje. Tu se soočijo s hudobnimi gusarji, zlobnimi morskimi deklicami, grozljivim krokodilom, najbolj zastrašujoč pa je zlonamerni krempelj na desni roki razvpitega kapitana Kljuke (Jason Isaacs). Wendy in njeni bratje bodo naposled spoznali, iz kakšnega testa so, medtem ko dvoboj med Petrom Panom in kapitanom Kljuko doseže svoj vrhunec.

.... IMDb ocena: 6.8/10

13:30
I: Shawn Mendes, Javier Bardem, Constance Wu, Scoot McNairy, Winslow Fegley, Brett Gelman... Lyle, Lyle, Crocodile, ZDA.....Ko se družina Primm preseli v New York, se sin Josh s težavo prilagaja novi šoli in prijateljem. Vse se spremeni, ko na podstrešju odkrije pojočega krokodila, ki obožuje kopeli, kaviar in glasbo. Postaneta prijatelja, a tukaj je zlobni sosed Grumps.

.... IMDb ocena: 6.1/10

15:16
I: Michael Keaton, Zach Galifianakis, Edward Norton, Andrea Riseborough, Amy Ryan... Birdman, ZDA.....Filmski zvezdnik, ki je nekoč zaslovel z vlogo superjunaka, se hoče preizkusiti v broadwayski gledališki igri. Medtem ko se bliža premiera, se mora soočiti z lastnim egom ter osmisliti svojo kariero, družino in samega sebe kot človeka.

.

17:15
I: Ruth Wilson, Tom Burke, Hayley Squires, Elizabeth Rider, Frank McCusker... True Things, VB.....Kate se kot mesečnica v spanju prebija skozi življenje, ko jo predrami naključno spolno srečanje s karizmatičnim neznancem. Nasladi in poželenju sledi opojna prometna nesreča.

.... IMDb ocena: 5.9/10

19:00
I: Britt Robertson, Wendie Malick, Jaime Pressly, Ty Simpkins, Nico Santos... The Re Education Of Molly Singer, ZDA.....Da bi rešila svojo službo, se mora mlada odvetnica pod krinko vpisati v prvi letnik svoje nekdanje univerze, da bi oživila dobro počutje strašno nerodnega najstniškega sina svojega šefa.

.... IMDb ocena: 6.6/10

21:00
I: Audrey Tautou, Ian McKellen, Jean Reno, Paul Bettany... The Da Vinci Code, ZDA.....Umor v Louvreu in namigi v Da Vincijevih slikah pripeljejo do odkritja verske skrivnosti, ki jo varuje tajna družba že 2000 let in ki lahko zamaje temelje krščanstva.

.... IMDb ocena: 5.2/10

23:25
I: Isabella Ragonese, Andrea Arcangeli, Carolina Michelangeli, Aleksandar Gavranic, Gennaro Di Colandrea... Like Sheep Among Wolves, Italija.....Brat in sestra, ki se nista videla že mnoga leta, se po naključju vpleteta v isti rop na nasprotnih straneh barikade: ona kot policistka, on kot kriminalec. Stare družinske rane bodo vnovič privrele na površje in sorojenca bosta morala sprejeti nekaj odločitev, ki bodo resno ogrozile njune cilje.

.

01:06
I: Zendaya, Hunter Schafer, Nika King, Eric Dane, Angus Cloud... Euphoria...S2E8, ZDA.....Med prepletom življenj v mestu East Highland mora 17-letna Rue (Zendaya) vnovič zbrati upanje, ko se sooča s pritiski ljubezni, izgube in zasvojenosti.

Zgodba drame o odraščanju Evforija spremlja skupino srednješolcev, ki spoznavajo ljubezen in prijateljstvo, pa tudi svet mamil, seksa, različnih strahov in družbenih medijev. Med zasedbo je tudi priljubljena igralka in pevka Zendaya.... IMDb ocena: 8.4/10

02:10
I: Storm Reid, Joaquim de Almeida, Ken Leung, Amy Landecker, Daniel Henney, Nia Long... Missing (2023), ZDA.....Storm Reid (Euphoria v distopični seriji The Last of Us na programu HBO) je v napetem trilerju June, najstnica, katere mati izgine brez sledu. Da bi jo našla, mora June uporabiti vso tehnologijo, ki ji je na voljo, vendar pri tem naleti na veliko več, kot je pričakovala.

.... IMDb ocena: 7.1/10

04:00
I: Elizabeth Banks, Sigourney Weaver, Chris Messina, Kate Mara, Wunmi Mosaku... Call Jane, ZDA.....Joy naleti na skupino Jane, ko njena nosečnost postane življenjsko nevarna. Skupina ji reši življenje in na njeno presenečenje ponudi nov smisel življenja. Joy se skrivaj druži z njimi v varni hiši in začne se njeno življenje aktivistke.

.... IMDb ocena: 6.3/10

06:00
I: Shawn Mendes, Javier Bardem, Constance Wu, Scoot McNairy, Winslow Fegley, Brett Gelman... Lyle, Lyle, Crocodile, ZDA.....Ko se družina Primm preseli v New York, se sin Josh s težavo prilagaja novi šoli in prijateljem. Vse se spremeni, ko na podstrešju odkrije pojočega krokodila, ki obožuje kopeli, kaviar in glasbo. Postaneta prijatelja, a tukaj je zlobni sosed Grumps.

.... IMDb ocena: 6.1/10

07:47
I: Michael Keaton, Zach Galifianakis, Edward Norton, Andrea Riseborough, Amy Ryan... Birdman, ZDA.....Filmski zvezdnik, ki je nekoč zaslovel z vlogo superjunaka, se hoče preizkusiti v broadwayski gledališki igri. Medtem ko se bliža premiera, se mora soočiti z lastnim egom ter osmisliti svojo kariero, družino in samega sebe kot človeka.

.

09:46
I: Shailene Woodley, Jack Whitehall, Chelsea Edmundson, Richard Lippert, Emanuela Postacchini, Paul Rust, Nicholas Rutherford, Paul Jurewicz... Robots (2023), ZDA.....V bližnji prihodnosti so roboti prepuščeni enostavnim opravilom in delu, vendar jim je prepovedano, da bi bili videti enako kot ljudje zaradi strahu mnogih, da bi lahko nadomestili ljudi. Charles je ženskar, ki skrivaj uporablja natančno repliko robota za romance z ženskami, medtem ko igra videoigre in ... žanje koristi. Nekega dne na drsališču sreča Elaine in je navdušen nad njo. S pomočjo svojega robota C2 jo osvaja, vendar ne ve, da ima tudi Elaine lastno repliko robota E2, ki ga prav tako uporablja, da nagovarja bogate moške in pobira koristi od tega. Na žalost obeh prevarantov se njuna robota srečata, zaljubita in pobegneta čez mehiško mejo, da bi zaživela svobodno življenje. Elaine in Charles morata združiti moči in ju ustaviti, preden bi se njune skrivnosti razkrile.

.... IMDb ocena: 5.5/10

11:21
I: Patricia Heaton, Neil Flynn, Charlie McDermott, Eden Sher, Atticus Shaffer... The Middle...S4E7, ZDA.....Stroga učiteljica ga. Armwood prvi dan v šoli za dentalne higienike da Frankie za primer razredu, ko ne naredi dobrega prvega vtisa.

Patricia Heaton igra Frankie Heck v prisrčni in duhoviti komediji, posneti z eno samo kamero; o tem, kako vzgojimo družino in znižamo pričakovanja vsakogar.

11:42
I: Patricia Heaton, Neil Flynn, Charlie McDermott, Eden Sher, Atticus Shaffer... The Middle...S4E8, ZDA.....Frankie hoče za zahvalni dan narediti nekaj dobrega in povabi marinca, naj praznik preživita z njimi. Zaradi nenehnega prerekanja Frankijinih staršev, Pat in Taga, pa to dobro delo mogoče ne bo nekaznovano.

Patricia Heaton igra Frankie Heck v prisrčni in duhoviti komediji, posneti z eno samo kamero; o tem, kako vzgojimo družino in znižamo pričakovanja vsakogar.

12:05
The Croods: A New Age, ZDA.....Krudovi so preživeli zobate zveri in naravne nesreče, zdaj pa se morajo soočiti z največjim izzivom doslej: še eno družino! V iskanju novega doma naša najljubša družina iz pradavnine najde z zidom obdan raj, ki so ga ustvarili napredni in ozaveščeni Boljširodovi. Čeprav razlike med družinama otežujejo sobivanje, se morajo naučiti sodelovati ... ali pa bodo izumrli.

.... IMDb ocena: 4.5/10

13:40
I: Theo James, Stacy Martin, Rhona Mitra, Peter Ferdinando, Toby Jones... Archive, VB.....Zgodba o raziskovalnem inženirju, ki poskusno dela z umetno inteligenco. Njegovo podjetje je razvilo tehnologijo za arhiviranje zavesti po smrti. Ko njegova žena umre v nesreči, skuša George skrivaj ustvariti popolnega robota z ženino zavestjo.

.... IMDb ocena: 6.4/10

15:30
I: James Phelps, Oliver Phelps... Fantastic Friends...S2E2, VB.....Jamesu in Oliverju se v Singapurju pridruži gostujoči zvezdnik Mark Williams. Trio začne svojo pustolovščino z vožnjo s singapurskimi motocikli s prikolicami in z raziskovanjem živahnega okrožja kitajske četrti, kjer si privoščijo lokalno kulinariko.

Spremljamo Jamesa in Oliverja Phelpsa na poti okrog sveta (Fred in George Weasley iz filmov o Harryju Potterju), v boju proti nepridipravom. V šestih delih gremo po vseh celinah s slavnima dvojčkoma, spoznavamo zanimive goste, raziskujemo vznemirljiva mesta in se lotevamo divjih, mističnih izzivov.... IMDb ocena: 7.3/10

16:25
I: Amanda Warren, Kevin Rankin, Richard Kind, Elizabeth Rodriguez, Olivia Luccardi... East New York...S1E8, ZDA.....Ko štirje udeleženci zabave umrejo zaradi prevelikega odmerka, preiskavo ekipe 7-4 ovira operacija Urada za boj proti mamilom in Haywoodova se za pomoč obrne na Suareza. Stotnik Yenko se sooča z napetostjo doma.

Namestnica inšpektorja Regina Haywood je nova načelnica 74. okrožja. Haywoodova je z družinskimi vezmi na tem območju odločena, da bo uporabila ustvarjalne metode za zaščito ljubljene skupnosti.... IMDb ocena: 7.3/10

17:10
I: Will Ferrell, Mark Wahlberg, Eva Mendes, Michael Keaton, Dwayne Johnson... The Other Guys, ZDA.....Popolnoma različna newyorška detektiva skušata v svoji prvi operativni nalogi prekositi svoja policijska idola, a stvari ne gredo po načrtih.

.

19:00
I: Margot Robbie, Ryan Gosling, America Ferrera, Kate McKinnon, Michael Cera... Barbie (2023), VB.....Živeti v deželi lepotice Barbie pomeni biti popolno bitje na idealnem kraju. Razen, če doživljate popolno eksistencialno krizo. Ali pa, če ste Ken.

.... IMDb ocena: 6.9/10

20:55
I: Daniel Day-Lewis, Vicky Krieps, Lesley Manville, Camilla Rutherford, Gina McKee... Phantom Thread, ZDA.....Reynolds Woodcock je priznani kreator prestižnih ženskih oblek, čigar izbirčno življenje zmoti mlada, odločna Alma, ki postane njegova muza in ljubica.

.... IMDb ocena: 7.4/10

23:06
I: Taissa Farmiga, Jonas Bloquet, Storm Reid, Anna Popplewell, Bonnie Aarons... The Nun 2, ZDA.....Nadaljevanje svetovne uspešnice Nuna pripoveduje zgodbo o sestri Irene, ki se vnovič sreča z demonsko nuno Valakom.

.... IMDb ocena: 5.6/10

00:56
I: Denzel Washington, Pedro Pascal, Ashton Sanders, Bill Pullman, Melissa Leo... The Equalizer 2, ZDA.....Denzel Washington se vrača kot Robert McCall, upokojeni marinec in vohun pri Obveščevalni agenciji ministrstva za obrambo. Ko nekdo umori njegovo nekdanjo šefinjo Susan (Melissa Leo), se Pravičnik še enkrat odpravi na maščevalni pohod.

.... IMDb ocena: 6.7/10

02:55
I: Cam Gigandet, Anson Mount, Freddy Rodríguez, Xzibit, Kathleen Robertson... Seal Team Six: The Raid On Osama Bin Laden, ZDA.....Akcijska drama spremlja člane enote mornariških tjulnjev na urjenju za nalogo, katere vrhunec je nočni vdor v utrdbo Osame Bin Ladna v Pakistanu leta 2011.

.... IMDb ocena: 5.7/10

04:35
Batman: Soul Of The Dragon, ZDA.....Pustolovščina, ki se odvija sredi burnih sedemdesetih let prejšnjega stoletja, spremlja Brucea Wayna, ki trenira pri mojstru borilnih veščin. Skupaj z drugimi elitnimi študenti se kuje v ognju discipline, potrebne za boj.

.

06:00
The Croods: A New Age, ZDA.....Krudovi so preživeli zobate zveri in naravne nesreče, zdaj pa se morajo soočiti z največjim izzivom doslej: še eno družino! V iskanju novega doma naša najljubša družina iz pradavnine najde z zidom obdan raj, ki so ga ustvarili napredni in ozaveščeni Boljširodovi. Čeprav razlike med družinama otežujejo sobivanje, se morajo naučiti sodelovati ... ali pa bodo izumrli.

.... IMDb ocena: 4.5/10

07:40
Master Of Light, ZDA.....George Anthony Morton je klasični slikar, ki je bil deset let v zaporu. Tam je negoval svoje umetniške sposobnosti. Po izpustitvi si prizadeva zoperstaviti družbenim predsodkom v svetu belopolte umetnosti.

.... IMDb ocena: 6.6/10

09:05
I: Theo James, Stacy Martin, Rhona Mitra, Peter Ferdinando, Toby Jones... Archive, VB.....Zgodba o raziskovalnem inženirju, ki poskusno dela z umetno inteligenco. Njegovo podjetje je razvilo tehnologijo za arhiviranje zavesti po smrti. Ko njegova žena umre v nesreči, skuša George skrivaj ustvariti popolnega robota z ženino zavestjo.

.... IMDb ocena: 6.4/10

10:55
I: Patricia Heaton, Neil Flynn, Charlie McDermott, Eden Sher, Atticus Shaffer... The Middle...S4E9, ZDA.....Božič ni nič kaj vesel za Mika, ko pomaga bratu Rustyju preseliti nekaj pohištvo v garažo Heckovih in ugotovi, da te stvari niti niso Rustyjeve.

Patricia Heaton igra Frankie Heck v prisrčni in duhoviti komediji, posneti z eno samo kamero; o tem, kako vzgojimo družino in znižamo pričakovanja vsakogar.

11:15
I: Patricia Heaton, Neil Flynn, Charlie McDermott, Eden Sher, Atticus Shaffer... The Middle...S4E10, ZDA.....Ko se bliža njuna 20. obletnica, Frankie začne razmišljati, da se je Mike mogoče naveličal njene družbe in da se je namenoma izogiba.

Patricia Heaton igra Frankie Heck v prisrčni in duhoviti komediji, posneti z eno samo kamero; o tem, kako vzgojimo družino in znižamo pričakovanja vsakogar.

11:40
I: Margot Robbie, Ryan Gosling, America Ferrera, Kate McKinnon, Michael Cera... Barbie (2023), VB.....Živeti v deželi lepotice Barbie pomeni biti popolno bitje na idealnem kraju. Razen, če doživljate popolno eksistencialno krizo. Ali pa, če ste Ken.

.... IMDb ocena: 6.9/10

13:35
I: Evan Rachel Wood, Jim Sturgess, Joe Anderson, Dana Fuchs, Martin Luther McCoy... Across The Universe, ZDA.....Prelomni rokovski muzikal prinaša drugačen portret Združenih držav Amerike v burnem času vietnamske vojne konec šestdesetih let prejšnjega stoletja, ko se je dogajala politična revolucija. Mladi pristaniški delavec iz Liverpoola Jude (Jim Sturgess) se odpravi v ZDA, da bi našel svojega odtujenega očeta, vendar ga odnese prevratniški val, ki pretresa državo. Pot ga zanese v Greenwich Village in tam se zaljubi v čedno Lucy (Evan Rachel Wood), premožno in svobodomiselno mlado Američanko, ki se je pridružila protivojnim aktivistom v tem predelu New Yorka. Medtem ko vojna v Vietnamu terja čedalje več življenj, se politične napetosti v državi izmaknejo nadzoru in mlada zaljubljenca se znajdeta v norem, psihedeličnem svetu.

.

15:50
I: Mariah Carey... Mariah Carey's All I Want For Christmas Is You, ZDA.....Ko mlada Mariah v trgovini za male živali zagleda ljubko psičko po imenu Princesa, nenadoma natanko ve, kaj si želi za božič. Preden se ji želja uresniči, pa mora dokazati, da je sposobna paziti na psa svojega strica: razposajenega pasjega razvajenca Jacka, pravzaprav najslabšega psa v vsem mestu. Jack na zabaven način spremeni popolne praznične priprave Mariah in njene družine. To ni bil ravno božič, kakršnega si je želela … ampak bil je več, kot bi si lahko kdaj želela. Skladba Mariah Carey All I Want for Christmas Is You, ki temelji na priljubljeni božični pesmi in istoimenski slikanici, vključuje glasbo te pevke in njen glas pripovedovalke. Najljubša zgodba vsake družine v prihodnjih letih.

.... IMDb ocena: 5.4/10

17:20
I: Adrián Suar, Pilar Gamboa, Rocío Hernández, Pichu Straneo, Jorge Suárez... 30 Nights With My Ex, Argentina.....Po dolgem psihiatričnem zdravljenju Turbovi bivši ženi predpišejo odhod domov, da bi ji pomagali pri ponovnem vključevanju v družbo.

.... IMDb ocena: 5/10

19:00
I: Jennifer Lawrence, Andrew Barth Feldman, Laura Benanti, Matthew Broderick, Natalie Morales... No Hard Feelings, ZDA.....Jennifer Lawrence v komediji upodobi Maddie, neodgovorno 32-letno žensko, ki se odzove na oglas na spletnem portalu Craiglist: pretirano zaščitniška starša iščeta izmišljeno dekle za svojega sramežljivega sina, da bi pridobil nekaj samozavesti pred študijem na fakulteti.

.... IMDb ocena: 6.4/10

20:45
I: Jodie Turner-Smith, Luke Kirby, Ali Marsh, Brandon Elsey, Julianne Arrieta, Brian Cox, Stephen Lang, Ann Dowd, John Cena... The Independent, ZDA.....Zgodba, postavljena v zadnje tedne najbolj uspešnih predsedniških volitev v zgodovini, spremlja idealistično mlado novinarko (Turner-Smith). Ta združi moči s svojim idolom (Cox), da bi razkrila zaroto, po kateri se usoda volitev in celotne države znajde v njunih rokah.

.... IMDb ocena: 5.7/10

22:35
I: Clive Owen, Chiwetel Ejiofor, Michael Caine, Julianne Moore, Clare-Hope Ashitey... Children Of Men, ZDA.....Ta osupljiva znanstvenofantastična epska pripoved govori o svetu generacije, ki nas bo nasledila. Rušita ga brezvladje in kaos, saj se prebivalstvo ni več zmožno razmnoževati. Najmlajši prebivalec je pravkar umrl, star 18 let, človeštvu pa grozi izumrtje. Zgodba se dogaja v Londonu, ki ga razdirajo nasilje in sprte nacionalistične sekte, in sledi nepričakovanemu junaku, ki bi lahko rešil planet. To je Theo (nominiranec za oskarja Clive Owen), ravnodušni nekdanji aktivist, zdaj birokrat, ki se je prisiljen soočiti s svojimi demoni in obvarovati zadnji up planeta – edino nosečo žensko – za prihodnje generacije. Igrata tudi nominiranka za oskarja Julianne Moore in oskarjevec Michael Caine, režija je delo Alfonsa Cuaróna. Otroci človeštva je izjemna in pedantna mojstrovina, ki je enako napeta in vznemirljiva kot tudi spodbudi razmišljanje.

.

00:25
I: Colin Farrell, Brendan Gleeson, Ralph Fiennes, Clémence Poésy, Jérémie Renier... In Bruges, VB.....Colin Farrell in za oskarja nominirani Ralph Fiennes sta soigralca v ostri akcijski komediji, polni vznemirljivih pregonov, spektakularnih strelskih obračunov in z eksplozivnim koncem, ki ga ne boste želeli zamuditi. Morilca po naročilu Ray (Farrell) in Ken (Brendan Gleeson) po slabo opravljenem poslu, ki je šel po zlu, dobita ukaz, naj se za nekaj časa pritajita v tujini, v slikovitem mestecu Bruges (to je v Belgiji, veste). A ker so morilci najslabši turisti, se kmalu znajdeta v boju na življenje in smrt komičnih razsežnosti, ki se odvija zoper njunega ukazovalnega, zelo jeznega in skrajno načelnega zločinskega šefa (Fiennes). Pripravite se na nezaslišano in nepredvidljivo zabavo.

.

02:10
I: Danny Huston, Radha Mitchell, Bob Odenkirk, Rosie Fellner, Cyrus Pahlavi... Life Upside Down, ZDA.....Trije pari znancev so obtičali doma med začetkom karantene. Jonathanu, Clarissi in Paulu se bo življenje obrnilo na glavo, ko so se prisiljeni zazreti drug v drugega in nazadnje tudi vsak vase.

.... IMDb ocena: 4.1/10

03:45
Hollywood On Set...S21E8, Francija.....Vsakotedenski pregled zakulisja najnovejših filmov s posnetki odsekov zgodb ter intervjuji z igralci in s filmskimi ustvarjalci.

Vsakotedenski pregled zakulisja najnovejših filmov s posnetki odsekov zgodb ter intervjuji z igralci in s filmskimi ustvarjalci. Vsakotedenski pregled zakulisja najnovejših filmov s posnetki odsekov zgodb ter intervjuji z igralci in s filmskimi ustvarjalci.

04:15
I: Eliazar Jimenez, David Buneta, Christian Clements, Sam Dugger, Talia Ryder, Sidney Flanigan, Théodore Pellerin, Ryan Eggold, Sharon Van Etten... Never Rarely Sometimes Always, VB.....Filmska ustvarjalka Eliza Hittman je scenaristka in režiserka ganljive zgodbo o podpori, prijateljstvu, pogumu in sočutju, ki je prejela veliko nagrado žirije, srebrnega medveda na 70. mednarodnem filmskem festivalu v Berlinu. Ko se soočita z nenačrtovano nosečnostjo in pomanjkanjem podpore, najstnica Autumn in njena sestrična Skylar odpotujeta v New York, da bi tam poiskala zdravniško pomoč za splav.

.... IMDb ocena: 7.4/10