Slovenske TV

Podnaslovljene TV

Lokalne TV

EX YU TV

Angleške TV

Nemške TV

Italijanske TV

Ostale TV

Planet TV HD
06:04
Planet 18 (2023)
epizoda 152
Slovenija

Osrednja informativna oddaja Planet 18 prinaša aktualno dnevno dogajanja pri nas in po svetu.

06:57
My Little Girl (Kizim)
sezona 1, epizoda 19
Turčija

Ko osemletnica, za katero je od rojstva skrbela teta, ostane sama, mora najti svojega neodgovornega očeta, ki se ukvarja s kriminalnimi posli.

08:00
Jutranji Program (2023)
epizoda 104
Slovenija

Oddajo Jutro na Planetu bo vsak dan zaznamovala nova tema dneva z gosti, stalnica pa bodo novice dneva, jutranja telovadba, vklopi s terena ter različne poučne vsebine z zanimivimi dejstvi. Ekipa Jutra na Planetu bo spregovorila o širokem naboru aktualnih tem, zdravstvu, vzgoji otrok, hortikulturi, estradi in še marsičem, obiskali pa bomo tudi zanimive kraje, spoznali lokalne zgodbe in ljudem dali glas.

10:00
All About Marriage (Evlilik Hakkinda Hersey)
sezona 1, epizoda 102
Turčija

Ženske iz družine Cevher, prepričane, da so vse težave za njimi, v trgovini s poročnimi oblekami čaka veliko presenečenje; pričakovanja, da je pred njimi prijeten in razposajen dan, se v trenutku razblinijo, saj postanejo talke v skrajno zapletenem primeru.

11:00
Vaše Zdravje, Naša Skrb - Planet (2023)
epizoda 110
Slovenija

Hiter tempo življenja, slaba kvaliteta hrane, stres, genska zasnova... vse to vpliva na naše življenje bolj kot bi si mislili. Po starosti 40 let pa se začnejo počasi kazati posledice na našem telesu. Slabo počutje, težave s prebavo, težave s sklepi, bolezni srca in ožilja, težave s sečili - ledvice, prostata, slaba koncentracija in slabši spomin... vse to in še mnogo več težav, s katerimi se borimo. Mi vam lahko pomagamo in svetujemo, kako lahko izboljšate svoj jutri.

12:00
I: William Levy (Sebastián Vallejo), Laura Londono (Teresa Suárez 'La Gaviota'), Carmen Villalobos (Lucía Sanclemente), Katherine Vélez (Carmenza Suárez), Andres Toro (Aurelio Díaz), Mabel Moreno (Lucrecia Valencia), Laura Junco (Margarita Briceno)... Cafe Con Aroma De Mujer
sezona 1, epizoda 39
Med revno obiralko kave in čednim mladeničem iz bogate družine se razvije strastna ljubezen......IMDb ocena: 7.8/10
12:56
I: Eugenia Cauduro (Silvia Requena Ortiz), Edith González (Esperanza Gamboa Martel), Fernando Colunga (Luis Gustavo Uribe Del Valle), Alma Muriel (Consuelo Del Valle de Uribe), Delia Casanova (Dona Carmen), Humberto Elizondo (Fermín Requena), Evita Munoz 'Chachita' (Benita), Luis Gimeno (Dr. Alberto Rivero), Leticia Perdigón (Gudelia), Zully Keith (Irene), Silvia Caos (Serafina), Marisol Santacruz (Leticia)... Nunca Te Olvidare
sezona 1, epizoda 58
Mehika

Nepozabna zgodba o moči ljubezni, povezanosti družine in zavedanju tega, kako dragocen je vsak trenutek v življenju......IMDb ocena: 7.1/10

13:52
Tv Prodaja 15min Planet (2023)
epizoda 153
Slovenija

TV prodaja.

14:07
Hekimoglu
sezona 2, epizoda 65
Turčija

Emre prekine Hekimoglujevo operacijo. Orhan se pogodi z Mahirjem, da bi Hekimogluja rešil pred zaporno kaznijo. Emre reši primer. Hekimoglu noče na odvajanje.

15:02
Uttaran
sezona 4, epizoda 276
Indija

Fida in njen mož se pripravljata, da bosta sprožila bombo na vlaku, kjer sta tudi Miti in Damini. Fida se spoprijatelji z njima in ju poskuša rešiti smrti. V Džamu se odpravi tudi Akaš, da bi prestregel Miti in jo pripeljal nazaj domov.

15:32
Uttaran
sezona 4, epizoda 277
Indija

Miti in babica sedita na vlaku, ki je obsojen na nesrečo. Fida je pripravljena pritisniti na gumb bombe, ki jo nosi okoli pasu. Njen mož ima načrte, ki so znani samo njemu. Fido v resnici žrtvuje za dosego svojih ciljev. Akaš je obupan, saj sluti, da se bo nekaj zgodilo. Miti je že na varnem, a se odloči oditi nazaj na vlak, ki jo odpelje proti Džamuju. Tik preden se vlak na postaji ustavi, Fida stisne gumb eksploziva.

15:59
Planet 18 - Vklop (2023) 4min
epizoda 110
Slovenija

Novice Planet 18 prinašajo aktualno dnevno dogajanja pri nas in po svetu.

16:03
My Little Girl (Kizim)
sezona 1, epizoda 20
Turčija

Ko osemletnica, za katero je od rojstva skrbela teta, ostane sama, mora najti svojega neodgovornega očeta, ki se ukvarja s kriminalnimi posli.

16:59
Planet 18 - Vklop (2023) 1min
epizoda 50
Slovenija

Novice Planet 18 prinašajo aktualno dnevno dogajanja pri nas in po svetu.

17:00
All About Marriage (Evlilik Hakkinda Hersey)
sezona 1, epizoda 103
Turčija

Azra in Efe preizprašujeta svojo zvezo, Colpan pa se znajde na razpotju, saj je prisiljena spremeniti doslejšnji način življenja, Yalin in Gunes pa se z veliko mero strahu pripravljata povedati Colpan, da se družinica seli v lastno hišo. Seveda pa se pravna pisarna ukvarjata tudi s primerom zajetja talcev v prodajalni s poročnimi oblekami, zajetja, pri čemer se počasi kaže, da ni vse tako, kot se je zdelo na prvi pogled.

17:58
Planet 18 (2023)
epizoda 153
Slovenija

Osrednja informativna oddaja Planet 18 prinaša aktualno dnevno dogajanja pri nas in po svetu.

18:52
Hekimoglu
sezona 2, epizoda 66
Turčija

Ipek zahteva, da Hekimoglu sprejme Orhanov dogovor. Zeynep je jezna na Orhana. Mehmet Ali prosi Hekimogluja za pomoč. Ipek in Hekimoglu se spreta. Mahir še naprej nadleguje Hekimogluja. Zdravniki dobijo nov primer.

19:54
Fish On The Cake
sezona 1, epizoda 15
Slovenija

Teden kuhanja z znanimi obrazi bo tokrat zaokrožila Salome, ki je znana kot dobra kuharica in je iz tega ustvarila tudi poklic. Pričakovanja so tako znova visoka, Salome pa si bo zamislila velikopotezni meni, saj si resnično želi očarati goste, zato za nasvet vpraša tudi svojo mamo. Njen jadranski meni jih bo pustil brez besed, večerja pa bo prinesla tudi iskrene in čustvene pogovore. Kateri kuhar tega tedna si je prikuhal največje število točk?

21:08
Who Wants To Be A Millionaire
sezona 6, epizoda 41
Slovenija

Ponovno bomo lahko preizkušali znanje v najbolj znanem televizijskem kvizu vseh časov. Legendarni Milijonar, ki že 20 let ustvarja bogataše po vsem svetu, prinaša znan format petnajstih vprašanj, na katera morajo tekmovalci pravilno odgovoriti na poti do bogate nagrade. Na voditeljskem stolčku je pronicljivi Jure Godler, ki je tudi sam velik ljubitelj kviza.

22:53
Planet 18 Večerna Izdaja (2023)
epizoda 107
Slovenija

Večerna informativna oddaja Planet 18 prinaša aktualno dnevno dogajanja pri nas in po svetu.

23:13
I: Susie Celek (Windsor), Miesha Tate (Jabs), Erin O'Brien (Duke), Kari J. Kramer (Yanni), Cabrina Collesides (Jamie), Chelsea Durkalec (Tori Coro), Jefferson Sanders (Stakes), Ivy Lashawn Coleman (Gracey), Steve Downing (Gamble), Salvatore Franciosa (Gino), Ariel Gramazio (Margo)... Fight Valley
ZDA

22-letna Tori Coro se v surovi soseski Camdena v New Jerseyju zaplete v nezakonito rokoborbo. Ko njeno pretepeno truplo, polno modric, najdejo v gozdu, začnejo krožiti govorice, da je umrla v soseski, kjer rokoborci služijo denar. Torijina sestra Windsor se preseli v mesto, da bi raziskala zadevo. Jabs, spoštovan rokoborec, ki je zdaj lastnik fitnesa, privoli, da bo treniral Windsor, ki se hoče soočiti s Torijinim morilcem in se boriti za pravico......IMDb ocena: 2.7/10

00:50
R: Joe Charbanic... Watcher, The
ZDA

Zvezni agent Joel Campbell se umakne v osamo. Potrt in utrujen po mnogih letih lova na serijske morilce v Los Angelesu poskuša zaživeti novo in manj stresno življenje v Čikagu. Toda sence preteklosti ga še vedno preganjajo. V mestu se namreč začnejo dogajati kruti umori, katerih storilec ni nihče drug kot David Allen Griffin, ki ga je Campbell več let neuspešno lovil v Los Angelesu. Za Griffina pomenijo kruti in krvavi umori mladih osamljenih žensk le izživljanje nad Campbellom. Pred vsakim umorom mu pošlje fotografijo izbrane žrtve in mu da 24 ur časa, da jo najde. Vsak uspeli umor pa Campbella spomni na njegove neuspehe v preteklosti in v njem budi občutek nemoči, ki ga je skušal pozabiti. Griffinov edini motiv za ubijanje je tako mučenje ubogega detektiva. S pikolovsko natančnostjo naredi načrt za zadnji umor, s katerim bo Campbella dokončno uničil - soočil ga bo z njegovo krivdo iz preteklosti. Če se mu ta ne bo postavil po robu, bo postal morilčeva največja trofeja.

02:45
Planet 18 Večerna Izdaja (2023)
epizoda 107
Slovenija

Večerna informativna oddaja Planet 18 prinaša aktualno dnevno dogajanja pri nas in po svetu.

03:05
Nočni Program 2023 (Planet)
epizoda 153
Slovenija

Nočni program.

06:28
Planet 18 (2023)
epizoda 153
Slovenija

Osrednja informativna oddaja Planet 18 prinaša aktualno dnevno dogajanja pri nas in po svetu.

07:22
Food: Fact Of Fiction
sezona 4, epizoda 4
ZDA

Michael McKean v oddaji raziskuje stare reke in odkriva osupljive skrivnosti, ki so del vsega, kar jemo. Od palačink do burgerjev in jabolčne pite bomo razkrivali naključna odkritja, pametne marketinške trike in vojne kampanje, ki so naše najljubše jedi začinile s polno žlico dejstev in ščepcem mita.

07:49
Jutranji Program (2023) - Best Off
epizoda 23
Slovenija

V oddaji Jutro na Planetu si bodo gledalci lahko vsako soboto med 8. in 10. uro ogledali najbolj izstopajoče vsebine preteklega tedna, tiste, ki so najbolj ganile, nas največ naučile ali bile preprosto tako zelo zanimive, da bi si jih z veseljem ogledali se enkrat.

09:50
I: Hamish Blake (Self - Host), Ryan McNaught (Self - Judge), Maddy Tyers (Self)... Lego Masters Australia
sezona 1, epizoda 5
Avstralija

Navdušenci nad lego kockami se pomerijo v izzivih, v katerih morajo na določeno temo in v določenem času zgraditi izvirno stvaritev iz lego kock......IMDb ocena: 8.5/10

10:59
I: Engin Akyürek (Sancar Efeoglu), Erdal Küçükkömürcü (Güven Çelebi), Edip Tepeli (Kavruk Ömer), Sami Aksu (Necdet), Yagmur Baskurt (Gülsiye), Ilayda Ildir (Dudu)... The AmbassadorS Daughter (Sefirin Kizi)
sezona 1, epizoda 27
Turčija

Ambasadorjeva hči in bogataš iščeta pot drug do drugega in do svoje izgubljene mladostne ljubezni kljub vsem preprekam, ki jima prihajajo naproti......IMDb ocena: 5.9/10

11:57
I: Jonathan Langdon (Benjamin Wright), Dalmar Abuzeid (Jordan May), Steve Lund (Baxter), Aaron Poole (Jack), Eden Cupid (Skipper), Marium Carvell (Gabs), Nadine Whiteman Roden (Marge), Jaeden Noel (Nas), Leah Doz (Agent Sykes), Marty Adams (Randy), Nneka Elliott (Reporter); R: J.B. Sugar... Faith Heist
ZDA

Pastor črnske cerkve nasede prevarantskemu finančnemu svetovalcu in izgubi ves cerkveni denar. Da bi rešil cerkev pred propadom, prosi za pomoč svoje vernike in skupaj organizirajo rop, s katerim bodo dobili ukradeni denar nazaj, preden bo prepozno......IMDb ocena: 5.6/10

13:36
Tv Prodaja 15min Planet (2023)
epizoda 154
Slovenija

TV prodaja.

13:51
I: Hamish Blake (Self - Host), Ryan McNaught (Self - Judge), Maddy Tyers (Self)... Lego Masters Australia
sezona 1, epizoda 6
Avstralija

Navdušenci nad lego kockami se pomerijo v izzivih, v katerih morajo na določeno temo in v določenem času zgraditi izvirno stvaritev iz lego kock......IMDb ocena: 8.5/10

15:03
I: Todd Cahoon (John Donelson), Sarah Frangenberg (Emma), Shane Harper (Stephen), Jonny Jay (Matty), Gene Gabriel (Gene), Jacob Patrick (Robert), Chris Browning (Larry), Kathryn McCormick (Kathryn), Antonio D. Charity (Simon), Rafael de la Fuente (Erik), Lexi DiStefano (Alexis), Alaina Fordice (Brinley and Bree's Friend); R: Mark Cartier... Lift Me Up
ZDA

Mlada dama, ki je pred kratkim izgubila mamo, se sooča z izzivi srednje šole in strogim očimom. Z neverjetno predanostjo plesu se nauči najti mir in srečo ........IMDb ocena: 5.6/10

17:04
I: Engin Akyürek (Sancar Efeoglu), Erdal Küçükkömürcü (Güven Çelebi), Edip Tepeli (Kavruk Ömer), Sami Aksu (Necdet), Yagmur Baskurt (Gülsiye), Ilayda Ildir (Dudu)... The AmbassadorS Daughter (Sefirin Kizi)
sezona 1, epizoda 28
Turčija

Ambasadorjeva hči in bogataš iščeta pot drug do drugega in do svoje izgubljene mladostne ljubezni kljub vsem preprekam, ki jima prihajajo naproti......IMDb ocena: 5.9/10

17:59
Planet 18 (2023)
epizoda 154
Slovenija

Osrednja informativna oddaja Planet 18 prinaša aktualno dnevno dogajanja pri nas in po svetu.

18:20
Who Wants To Be A Millionaire
sezona 6, epizoda 41
Slovenija

Ponovno bomo lahko preizkušali znanje v najbolj znanem televizijskem kvizu vseh časov. Legendarni Milijonar, ki že 20 let ustvarja bogataše po vsem svetu, prinaša znan format petnajstih vprašanj, na katera morajo tekmovalci pravilno odgovoriti na poti do bogate nagrade. Na voditeljskem stolčku je pronicljivi Jure Godler, ki je tudi sam velik ljubitelj kviza.

20:04
R: Stella Meghie... Everything, Everything
ZDA

Kaj, če se ne bi smeli in mogli dotakniti ničesar zunaj svojega doma? Če ne bi mogli nikdar vdihniti svežega zraka, občutiti toplega sonca na licih… Film podaja zgodbo Maddy, bistre, radovedne in domišljije polne osemnajstletnice, ki zaradi svoje bolezni ne sme zapustiti hermetično zaščitenega in zapečatenega okolja svojega doma, in Ollyja, sosedovega fanta, ki ne bo dovoli, da bi ju to zaustavilo. Maddy si srčno želi izkusiti precej bolj bogatega sveta tam zunaj in preizkusiti obet zaljubljenosti. Z Ollyjem se gledata zgolj vsak s svoje strani oken in si pošiljata telefonska sporočila, vendar se med njima razvije močna vez, zaradi katere tvegata vse, da bi bila lahko skupaj… pa četudi pri tem lahko izgubita vse......IMDb ocena: 0/10

21:55
R: James Kent... Aftermath, The
ZDA

Pripoved se odvija v Nemčiji leta 1946, takoj po koncu druge svetovne vojne. Rachael Morgan med ostro zimo prispe v povojni Hamburg k svojemu možu Lewisu, britanskemu polkovniku, ki je zadolžen za obnovo porušenega mesta. Ko naposled združena začenjata življenje v svojem novem domu, osupla Rachael ugotovi, da je Lewis sprejel neko nenavadno odločitev: razkošno hišo, ki jo je zavezniška vojska zasegla, si bosta delila s prejšnjim lastnikom, nekoč premožnim nemškim vdovcem, in njegovo težavno hčerjo. V nelagodno napetem vzdušju se sovražnost in žalovanje proti vsem pričakovanjem spremenita v strast in ljubezensko izdajo.

00:02
R: Woody Allen... Wonder Wheel
ZDA

Film Woodyja Allena, postavljen pred slikovito kuliso Coney Islanda petdesetih let, je zgodba o ljubezni, prevari ter vlogah, ki jih igramo v vrtiljaku življenja. Zaključni film Newyorškega filmskega festivala.

01:59
Nočni Program 2023 (Planet)
epizoda 154
Slovenija

Nočni program.

05:54
Planet 18 (2023)
epizoda 154
Slovenija

Osrednja informativna oddaja Planet 18 prinaša aktualno dnevno dogajanja pri nas in po svetu.

06:15
Food: Fact Of Fiction
sezona 4, epizoda 5
ZDA

Michael McKean v oddaji raziskuje stare reke in odkriva osupljive skrivnosti, ki so del vsega, kar jemo. Od palačink do burgerjev in jabolčne pite bomo razkrivali naključna odkritja, pametne marketinške trike in vojne kampanje, ki so naše najljubše jedi začinile s polno žlico dejstev in ščepcem mita.

06:41
Food: Fact Of Fiction
sezona 4, epizoda 6
ZDA

Michael McKean v oddaji raziskuje stare reke in odkriva osupljive skrivnosti, ki so del vsega, kar jemo. Od palačink do burgerjev in jabolčne pite bomo razkrivali naključna odkritja, pametne marketinške trike in vojne kampanje, ki so naše najljubše jedi začinile s polno žlico dejstev in ščepcem mita.

07:07
Family Feud (2022)
sezona 1, epizoda 10
Slovenija

Družinski dvoboj je eden od najbolj priljubljenih kvizov na svetu, ki ga bo slovenskim gledalcem tokrat predstavil igralec in komik Žan Papič. Odgovori v kvizu Družinski dvoboj so sestavljeni na podlagi raziskave med stotimi ljudmi. Tekmovalci morajo ugotoviti, kaj je bil najpogostejši odgovor anketirancev, in zbrati čim več točk. V kvizu tako ni toliko potrebno znanje kot povezanost v ekipi in dobre asociacije. Včasih pa je treba staviti tudi na kakšno drzno idejo – in se seveda zabavati!

08:06
I: Hamish Blake (Self - Host), Ryan McNaught (Self - Judge), Maddy Tyers (Self)... Lego Masters Australia
sezona 1, epizoda 6
Avstralija

Navdušenci nad lego kockami se pomerijo v izzivih, v katerih morajo na določeno temo in v določenem času zgraditi izvirno stvaritev iz lego kock......IMDb ocena: 8.5/10

09:19
I: Engin Akyürek (Sancar Efeoglu), Erdal Küçükkömürcü (Güven Çelebi), Edip Tepeli (Kavruk Ömer), Sami Aksu (Necdet), Yagmur Baskurt (Gülsiye), Ilayda Ildir (Dudu)... The AmbassadorS Daughter (Sefirin Kizi)
sezona 1, epizoda 28
Turčija

Ambasadorjeva hči in bogataš iščeta pot drug do drugega in do svoje izgubljene mladostne ljubezni kljub vsem preprekam, ki jima prihajajo naproti......IMDb ocena: 5.9/10

10:16
Zombie House Flipping
sezona 2, epizoda 1
ZDA

V oddaji spremljamo prenovo zapuščenih hiš, da bi soseskam povrnili nekdanji sijaj.

11:13
I: Todd Cahoon (John Donelson), Sarah Frangenberg (Emma), Shane Harper (Stephen), Jonny Jay (Matty), Gene Gabriel (Gene), Jacob Patrick (Robert), Chris Browning (Larry), Kathryn McCormick (Kathryn), Antonio D. Charity (Simon), Rafael de la Fuente (Erik), Lexi DiStefano (Alexis), Alaina Fordice (Brinley and Bree's Friend); R: Mark Cartier... Lift Me Up
ZDA

Mlada dama, ki je pred kratkim izgubila mamo, se sooča z izzivi srednje šole in strogim očimom. Z neverjetno predanostjo plesu se nauči najti mir in srečo ........IMDb ocena: 5.6/10

13:15
Tv Prodaja 15min Planet (2023)
epizoda 155
Slovenija

TV prodaja.

13:30
I: Hamish Blake (Self - Host), Ryan McNaught (Self - Judge), Maddy Tyers (Self)... Lego Masters Australia
sezona 1, epizoda 7
Avstralija

Navdušenci nad lego kockami se pomerijo v izzivih, v katerih morajo na določeno temo in v določenem času zgraditi izvirno stvaritev iz lego kock......IMDb ocena: 8.5/10

15:12
R: Stella Meghie... Everything, Everything
ZDA

Kaj, če se ne bi smeli in mogli dotakniti ničesar zunaj svojega doma? Če ne bi mogli nikdar vdihniti svežega zraka, občutiti toplega sonca na licih… Film podaja zgodbo Maddy, bistre, radovedne in domišljije polne osemnajstletnice, ki zaradi svoje bolezni ne sme zapustiti hermetično zaščitenega in zapečatenega okolja svojega doma, in Ollyja, sosedovega fanta, ki ne bo dovoli, da bi ju to zaustavilo. Maddy si srčno želi izkusiti precej bolj bogatega sveta tam zunaj in preizkusiti obet zaljubljenosti. Z Ollyjem se gledata zgolj vsak s svoje strani oken in si pošiljata telefonska sporočila, vendar se med njima razvije močna vez, zaradi katere tvegata vse, da bi bila lahko skupaj… pa četudi pri tem lahko izgubita vse......IMDb ocena: 0/10

17:01
I: Engin Akyürek (Sancar Efeoglu), Erdal Küçükkömürcü (Güven Çelebi), Edip Tepeli (Kavruk Ömer), Sami Aksu (Necdet), Yagmur Baskurt (Gülsiye), Ilayda Ildir (Dudu)... The AmbassadorS Daughter (Sefirin Kizi)
sezona 1, epizoda 29
Turčija

Ambasadorjeva hči in bogataš iščeta pot drug do drugega in do svoje izgubljene mladostne ljubezni kljub vsem preprekam, ki jima prihajajo naproti......IMDb ocena: 5.9/10

17:59
Planet 18 (2023)
epizoda 155
Slovenija

Osrednja informativna oddaja Planet 18 prinaša aktualno dnevno dogajanja pri nas in po svetu.

18:20
Ura Moči Iii (2023)
sezona 3, epizoda 22
Slovenija

V pogovorno-analitični oddaji Ura moči z voditeljem Bojanom Požarjem bomo vsako nedeljo prisluhnili argumentirani debati o aktualnem političnem dogajanju. Voditelju se bodo v studiu pridružili tudi komentatorji.

19:02
Junior Masterchef Usa
sezona 8, epizoda 13
ZDA

Mladi ameriški ljubiteljski kuharji, stari od 8 do 13 let, tekmujejo za naziv mladega kuharskega mojstra.

20:00
I: Garrett Hedlund (Mike Burden), Andrea Riseborough (Judy), Forest Whitaker (Reverend Kennedy), Tom Wilkinson (Tom Griffin), Usher (Clarence Brooks), Austin Hébert (Clint), Taylor Gregory (Franklin), Joshua Burge (Ronny); R: Andrew Heckler... Burden
ZDA

V mestecu v Južni Karolini se odpre muzej Ku Klux Klana, idealist, duhovnik Kennedy (oskarjevec Forest Whitaker), pa se je odločen potruditi preprečiti rasno nestrpnost. Toda člani Kennedyjeve župnije so šokirani, da načrtuje tudi pomoč Miku Burdenu (Garrett Hedlund), Klanovcu, ki ga odnosi z mamo samohranilko (Andrea Riseborough) in srednješolskim prijateljem (Usher Raymond) prisilijo, da premisli o svojih dolgoletnih prepričanjih. Zaradi pomoči Miku, da bi se rešil nasilne preteklosti, se baptistični duhovnik spre s Tomom Griffinom, manipulativnim vodjem KKK, in spravi v nevarnost sebe in svojo družino......IMDb ocena: 6.7/10

22:10
I: Sylvester Stallone (Rocky), Talia Shire (Adrian), Burt Young (Paulie), Carl Weathers (Apollo), Burgess Meredith (Mickey), Thayer David (Jergens), Joe Spinell (Gazzo), Jimmy Gambina (Mike), Bill Baldwin (Fight Announcer), Al Silvani (Cut Man), George Memmoli (Ice Rink Attendant), Jodi Letizia (Marie); R: John G. Avildsen... Rocky
ZDA

Rocky Balboa se po dvoboju z ruskim boksarjem Ivanom Dragom kot junak vrne domov v Philadelphio. Kmalu odkrije, da je med dvobojem staknil poškodbo možganov. Izve tudi, da je zaradi nesposobnega računovodje ostal popolnoma brez denarja. Prisiljen je prodati svoj dom in se z družino preseliti nazaj v sosesko, kjer je živel v mladosti. Selitev je še posebej težka za Rockyjevega najstniškega sina, ki se hitro zaplete v težave. Medtem hoče Rocky zaslužiti nekaj denarja in se znajde v skušnjavi, ko mu ponudijo ogromno vsoto, če bo ponovno stopil v ring in branil naslov svetovnega prvaka. Vendar žena Adrian vztraja, da ne sme tvegati svojega življenja......IMDb ocena: 8.1/10

00:09
I: Louis de Funes (Maréchal des logis-chef Ludovic Cruchot), Michel Galabru (Adjudant Alphonse Gerber), Christian Marin (Maréchal des Logis Albert Merlot), Jean Lefebvre (Maréchal des Logis Lucien Fougasse), Guy Grosso (Maréchal des Logis Tricard), Patrice Laffont (Jean-Luc),
02:05
Nočni Program 2023 (Planet)
epizoda 155
Slovenija

Nočni program.