Slovenske TV

Podnaslovljene TV

Lokalne TV

EX YU TV

Angleške TV

Nemške TV

Italijanske TV

Ostale TV

Discovery ID
06:00
American Detective With Lt. Joe Kenda: What She Saw; sezona 1, epizoda 6

Po umoru para v njuni spalnici v Marylandu se detektiv Joe Bellino sprašuje, ali se ključ do rešitve zločina skriva pri njuni hčerki, ki je bila priča umoroma.

07:00
American Detective With Lt. Joe Kenda: From The Deep; sezona 1, epizoda 7

Čolnarji odkrijejo ostanke 16-letne deklice kakšnih pet kilometrov od obale Jerseyja. Nepričakovana sled naposled vodi detektive do hladnokrvnega morilca.

08:00
Hometown Homicide: We're Watching You; sezona 1, epizoda 4

Nekega večera leta 2010 je štiridesetletna Rachael Anderson prijatelja prosila za pomoč pri hišnem opravilu. Nato je izginila in je še danes pogrešana.

09:00
Hometown Homicide: This Just In; sezona 1, epizoda 5

Neke noči izgine študentka Jessica O'Grady. Ko kmalu zatem brez sledu izgine še ena ženska, se pričnejo krajani spraševati, ali je na delu serijski morilec.

10:00
Twisted Sisters: Smoky Mountain Murder; sezona 3, epizoda 1

Bitka za skrbništvo postane smrtonosna, ko dvojčici skujeta zapleteno zaroto. Kako bodo detektivi razvozlali to presunljivo mrežo laži?

11:00
Twisted Sisters: The Old River Road; sezona 3, epizoda 3

Sestri Janice in Betty načrtujeta umor in njegovo prikritje. Toda njun načrt skriva usodno napako, saj pustita žrtev ležati ob robu ceste.

12:00
Dead Reckoning: A Killer Unveiled; sezona 1, epizoda 3

Skupnost je šokirana, potem ko odkrijejo truplo priljubljenega očeta v lastni postelji. Kako bo policija prišla na sled nepričakovanemu morilcu?

13:00
Dead Reckoning: Hidden Evil; sezona 1, epizoda 4

Preiskovalci sprožijo mrzlično iskalno akcijo, ko nenadoma izgine ambiciozna podjetnica. Ali je prikrivala temačno skrivnost, ki jo je stala življenja?

14:00
American Monster: It Was All Of Them; sezona 6, epizoda 5

Leta 1991 navidezno tesno povezano družino uniči serija brutalnih umorov. Kriv je eden od družinskih članov. Kaj bi lahko povzročilo to morilsko izdajstvo?

15:00
American Monster: Nothing Can Stop Us; sezona 6, epizoda 6

Leta 2012 so na dnu ribnika odkrili truplo motorista in očeta samohranilca Brandona Durana. Kdo je zagrešil ta grozljiv zločin?

16:00
Suspicious Minds: Whispers From The Woods; sezona 1, epizoda 1

Pensilvansko mesto je v šoku, ko brez vsake sledi izgine 19-letna Erica Miller. Nek prebivalec mesta podvomi v družinskega prijatelja zaradi njegovega nenavadnega vedenja.

17:00
Suspicious Minds: Chi Town Gossip; sezona 1, epizoda 2

Lastnica salona je umorjena v njenem luksuznem stanovanju v Čikagu. Medtem ko se sosedje sprašujejo, kdo je morilec, si detektivi prizadevajo rešiti ta pretresljiv primer.

18:00
Nightmare Next Door: Killer on South 1200 West; sezona 1, epizoda 6

Ko najdejo Karin do smrti zadavljeno v njenem stanovanju, sum pade na njenega odtujenega moža. Toda minilo bo 26 let, preden bodo preiskovalci rešili ta šokanten primer.

19:00
Nightmare Next Door: Co-Ed Confidential; sezona 1, epizoda 7

Po zabavi v Novi Mehiki najdejo 22-letno študentko posiljeno, zadavljeno in zažgano do smrti na bližnjem odlagališču. Kdo je morilec?

20:00
Spooked Scotland: Bannockburn House; sezona 1, epizoda 2

Ekipa obišče zakleto graščino Bannockburn iz 17. stoletja. S pomočjo edinstvene opreme vzpostavijo stik z duhom Charlesa Edwarda Stuarta.

21:00
The Dead Files: Innocence Lost; sezona 9, epizoda 7

Steve in Amy odpotujeta v Zahodno Virginijo na srečanje s prestrašeno materjo, ki je prepričana, da je rojstvo njenega sina priklicalo paranormalno aktivnost, ki zdaj ustrahuje vso družino.

22:00
The Dead Files: Deadly Reflections; sezona 9, epizoda 8

Steve in Amy odpotujeta v Teksas, da bi preverila vdovine trditve o zlobni paranormalni sili, ki naj bi umorila njenega moža in si je zbrala njeno hčer za naslednjo žrtev.

23:00
Spooked Scotland: Culross Palace And Town; sezona 1, epizoda 5

Mesto Culross ima temno preteklost in je znano po krutem preganjanju čarovnic. Ekipa naveže stik s trpinčenimi dušami tistih, ki so bile po krivem obtožene sodelovanja s hudičem.

00:00
Spooked Scotland: Edinburgh's Vaults; sezona 1, epizoda 6

Edinburgh splošno velja za najbolj zakleto mesto v Evropi. Pod tlakovanimi ulicami njegovega starega mestnega jedra ležijo skrivnostni predori in podzemni prostori.

01:00
The Dead Files: Innocence Lost; sezona 9, epizoda 7

Steve in Amy odpotujeta v Zahodno Virginijo na srečanje s prestrašeno materjo, ki je prepričana, da je rojstvo njenega sina priklicalo paranormalno aktivnost, ki zdaj ustrahuje vso družino.

02:00
The Dead Files: Deadly Reflections; sezona 9, epizoda 8

Steve in Amy odpotujeta v Teksas, da bi preverila vdovine trditve o zlobni paranormalni sili, ki naj bi umorila njenega moža in si je zbrala njeno hčer za naslednjo žrtev.

03:00
Twisted Sisters: Her Own Medicine; sezona 3, epizoda 2

Dve nerazdružljivi sestri se spreta zaradi materine zapuščine. Leta kasneje ena od sester umre boleče in skrivnostne smrti.

04:00
Twisted Sisters: The Good Sister; sezona 3, epizoda 4

Sestri Debbie in Barbara sta skupaj živeli skoraj 40 let. Toda bogata dediščina nato uniči njun mir in naperi eno sestro proti drugi.

05:00
Dead Reckoning: A Killer Unveiled; sezona 1, epizoda 3

Skupnost je šokirana, potem ko odkrijejo truplo priljubljenega očeta v lastni postelji. Kako bo policija prišla na sled nepričakovanemu morilcu?

06:00
Reasonable Doubt: The Ex Files; sezona 5, epizoda 7

Patricia Rorrer sedi za zapahi zaradi brutalnega umora žene in dojenčka svojega bivšega partnerja. Chris in Fatima se lotita preiskave primera na lovu za resnico.

07:00
Reasonable Doubt: Wealthy Men Only; sezona 5, epizoda 10

Nanette Packard je živela sanjsko življenje, dokler je niso spoznali krive za umor svojega zaročenca. Njena hčerka upa, da bosta Chris in Fatima uspela dokazati njeno nedolžnost.

08:00
I Went Undercover: No Turning Back; sezona 1, epizoda 4

Prepovedani ljubezenski trikotnik se konča z umorom. Ko na površje privrejo skrivni posnetki, le-ti opisujejo zgodbo o prijateljstvu, ljubezni in izdajstvu.

09:00
I Went Undercover: Family Business; sezona 1, epizoda 5

Stari prijateljici na družbenem omrežju tarnata o bivših partnerjih in se pošalita o najetju morilca. Toda šala kmalu postane smrtno resna, ko začneta kovati morilski načrt.

10:00
Home Sweet Homicide: In Cold Blood; sezona 1, epizoda 4

Ko policisti na njenem domu odkrijejo truplo umorjene Betty Sue Short, opazijo srhljive podrobnosti z drugim umorom, ki se je nedolgo tega zgodil v Kingsportu v Tennesseeju.

11:00
Home Sweet Homicide: Murder For Sale; sezona 1, epizoda 1

Uspešna nepremičninska agentka Beverly Carter izgine po sestanku z novo stranko in policisti morajo ugotoviti, ali je imel kdo razlog storiti ji kaj žalega. Kaj se je zgodilo?

12:00
Relatively Evil: Living Lies; sezona 1, epizoda 2

Popoln zakon se konča z grozljivim umorom. Videti je, kot da je žrtev umrla zaradi zastrupitve z zdravilom, preiskovalci sumijo, da je šlo za nekaj drugega.

13:00
Relatively Evil: Deadly Dynamics; sezona 1, epizoda 3

Zgodi se brutalni umor in policija usmeri pozornost na več družinskih članov s sumljivo preteklostjo. Odkrijejo pretresljivo resnico, o kateri nihče ni sumil.

14:00
Mean Girl Murders: Bad Bar Babes; sezona 1, epizoda 5

Tiffany Boyer je del sveta trendovskih zabav v Albuquerqueju. Ko nenadoma izgine, vsi molčijo, a kmalu detektiv odkrije krut maščevalni načrt.

15:00
Mean Girl Murders: Goth Girl Gone; sezona 1, epizoda 6

Ko najdejo nesamozavestno Kelly Bullwinkle mrtvo na odmaknjenem kraju, preiskovalci odkrijejo mrežo ljubosumja in prevar med njenimi prijatelji.

16:00
Southern Fried Homicide: Evil Among Us; sezona 3, epizoda 3

Podeželje Alabame opustoši orkan, zaradi česar krajani potrebujejo pomoč. Ena od družin doživi tragično usodo, ki pa je ni zakrivila mati narava.

17:00
Southern Fried Homicide: Homicidal Hospitality; sezona 3, epizoda 4

Laura išče dobrega moškega, ki bi ji pomagal pri vzgoji hčerke. Tako spozna Stephena, pisatelja, ki mu je sreča obrnila hrbet, ki nima tako dobrih namenov, kot trdi sam.

18:00
Swamp Murders: Lethal Attraction; sezona 5, epizoda 1

Po najdbi trupla osemnajstletne Tine Hendricks v kanalu se policisti najprej odpravijo v bližnji bar. Toda morilca bodo našli šele s pomočjo vsedržavne operacije.

19:00
Swamp Murders: Deadliest Catch; sezona 5, epizoda 2

Primer, ki je sprva videti kot nesreča, se po najdbi avta 32-letnega Mika Muellerja v sosednji zvezni državi spremeni v preiskavo umora. Bodo policisti v avtu našli ključne sledi?

20:00
Bail Jumpers: Kids, Baby Mamas And Valeria; sezona 1, epizoda 11

V Severni Karolini John in Kay privedeta Richarda, ki ima devet otrok z različnimi ženskami. V Minnesoti pa Reggieju in Garrettu spodleti aretacija.

20:30
Bail Jumpers: Outlaws, Mars And A Busted Ceiling; sezona 1, epizoda 12

V Severni Karolini John in Kay privedeta domorodnega šamana Cornbreada. V Memphisu pa ubežnik Tonyju in Harveyju razkrije, da je zagovornik teorije ravne Zemlje.

21:00
People Magazine Investigates: The Times Square Killer; sezona 7, epizoda 11

Serijski morilec zalezuje ženske v New Jerseyju, medtem ko nek drug morilec preži na ulicah New York Cityja. Desetletja kasneje policija ugotovi, da so zločini povezani.

23:00
The Accused, Jeffrey Macdonald: People Magazine Investigates: Jeffrey MacDonald je edini preživeli iz hišnega ropa, pri katerem je izgubil ženo in hčerki. Toda oblasti so prepričane, da je storilec on sam.
00:00
Lethally Blonde: A Model Murderer; sezona 1, epizoda 1

Mlada manekenka Kim Pandelios izgine brez vsake sledi po skrivnem fotografiranju v nacionalnem gozdu Angeles. 12 let kasneje resnica končno pride na dan.

01:00
Deadliest Families: The Tragedy Of Alfie Steele; sezona 1, epizoda 4

Leta 2021 so našli 9-letnega Alfieja Steela nezavestnega. Njegova mati je bila na videz pretresena, a policija je tekom preiskave kmalu postala sumničava.

02:00
Bail Jumpers: Kids, Baby Mamas And Valeria; sezona 1, epizoda 11

V Severni Karolini John in Kay privedeta Richarda, ki ima devet otrok z različnimi ženskami. V Minnesoti pa Reggieju in Garrettu spodleti aretacija.

02:30
Bail Jumpers: Outlaws, Mars And A Busted Ceiling; sezona 1, epizoda 12

V Severni Karolini John in Kay privedeta domorodnega šamana Cornbreada. V Memphisu pa ubežnik Tonyju in Harveyju razkrije, da je zagovornik teorije ravne Zemlje.

03:00
Dead Reckoning: Hidden Evil; sezona 1, epizoda 4

Preiskovalci sprožijo mrzlično iskalno akcijo, ko nenadoma izgine ambiciozna podjetnica. Ali je prikrivala temačno skrivnost, ki jo je stala življenja?

04:00
Home Sweet Homicide: Dangerous Liaisons; sezona 1, epizoda 6

Cody MacPherson se v iskanju dela preseli v New Jersey, potem pa po prečuti noči z novimi prijatelji izgine neznano kam. Primer se hitro prelevi v preiskavo umora.

05:00
Home Sweet Homicide: In The Name Of The Father; sezona 1, epizoda 5

Leta 2013 je nekdo na okruten način umoril priljubljenega košarkarskega trenerja Jimmyja McClaina. Ker ni bilo znakov vloma, so se policisti bali, da je Jimmy morilca poznal.

06:00
Betrayed: Strangled By Love; sezona 1, epizoda 1

Živahna samohranilka Dana ima polne roke dela s fantom, ljubosumnim bivšim možem in skrivnim ljubimcem. Toda življenja je stane nekdo, ki ji je blizu.

07:00
Betrayed: The Devil You Know; sezona 1, epizoda 4

Dvajsetletna pobožna kristjanka Missy Grubaugh je odločna s seksom počakati do poroke. Toda njen nedolžen šarm privlači napačen tip moških, vse skupaj pa ima krvave posledice.

08:00
Murder Comes to Town: Roses Are Red, Murder Is Too; sezona 4, epizoda 1

Krajani so pretreseni zaradi umora lokalne mestne svetnice. Še več prahu pa dvigne odkritje dokazov, ki kažejo na to, da je najverjetneje šlo za atentat.

09:00
Murder Comes to Town: Who's Missing Now; sezona 4, epizoda 3

Izginotje priljubljene natakarice je sumljivo od samega začetka. Po mestu krožijo govorice o njeni usodi, dogodek pa naj bi bil povezan z nekim drugim izginotjem.

10:00
The Lies That Bind: Ex's and Alibis; sezona 1, epizoda 7

Louisiana Melton in njen fant Phillip Brown padeta pod streli. Policisti imajo med iskanjem resnice opravka z malo dokazi, veliko osumljenci in pretresljivo lažjo.

11:00
The Lies That Bind: Wheeling And Dealing; sezona 1, epizoda 8

Uspešen poslovnež se je leta 1996 odpravil na pot, da bi spoznal skrivnostno žensko. Po njegovem izginotju policisti menijo, da se je zgodilo nekaj zloveščega.

12:00
American Detective With Lt. Joe Kenda: Murder, Murder, Murder; sezona 1, epizoda 8

Po brutalnem umoru mlade ženske le nekaj korakov proč od razvpitega tabora za brezdomce se detektivi podajo na lov za izprijenim serijskim morilcem.

13:00
American Detective With Lt. Joe Kenda: Black Water; sezona 1, epizoda 9

V Pensilvaniji najdejo truplo računalniškega programerja potopljeno v kadi. Sledi ni veliko, a naposled detektivi odkrijejo serijo vznemirljivih glasovnih sporočil.

14:00
Twisted Sisters: Go To Daddy; sezona 2, epizoda 1

Sorodniki, prijatelji in preiskovalci razkrivajo najbolj šokantne zločine, ki so jih zagrešile sestrske dvojice. Zakaj in kako so zašle na mračno pot?

15:00
Twisted Sisters: The Demon Inside; sezona 2, epizoda 3

Zdi se, da je priljubljena navijačica Charity povsem običajna najstnica. Toda njena družina meni, da jo je obsedel demon, in želijo ga odstraniti.

16:00
Nightmare Next Door: Sea of Hate; sezona 1, epizoda 8

Skupnost spečega kalifornijskega mesteca je pretresena, ko najdejo truplo mlade mamice. Sledita še dva umora in na ulicah zavlada panika. Je na delu serijski morilec?

17:00
Nightmare Next Door: Death in Santa Barbara; sezona 1, epizoda 9

Detektivi so zbegani, ko do smrti ustrelijo študenta Jarroda v letoviški skupnosti Santa Barbare. Toda ali je ta umirjen mladenič v sebi skrival temno plat?

18:00
American Monster: Everyone's Favourite Uncle; sezona 6, epizoda 7

Leta 2018 je Steve Clayton umrl v nenavadnih okoliščinah. Njegovo truplo so našli na dnu stopnišča in obdukcija je odkrila znake zastrupitve.

19:00
American Monster: Out Of His Shell; sezona 6, epizoda 8

Decembra 2001 je bil 20-letni Dustin Wehde brutalno ustreljen v hiši svojega soseda. Kaj je privedlo do tega tragičnega dogodka v Iowi?

20:00
Crimes Gone Viral: Do No Harm; sezona 1, epizoda 1

Možakar za valentinovo obišče svoje dekle na njenem delovnem mestu, ko se pojavi ropar. In nek moški je priča prizoru, ko nepridiprav odvleče žensko proti njeni volji.

20:30
Crimes Gone Viral: Bold Moves; sezona 1, epizoda 6

Ko se mati in hči postavita po robu napadalcem v njuni trgovini, izbruhne strelski spopad. In nek moški se nespametno odloči oropati inštruktorja borilnih veščin.

21:00
Mean Girl Murders: Straight A-Killer; sezona 2, epizoda 4

Najboljši in najbistrejši študentki Danyna Gibson in Tanaya Lewis iz Warrena v Michiganu tekmujeta za več kot le dobre ocene. Zgodba se konča s smrtjo.

22:00
Ken And Barbie Killers: The Lost Murder Tapes: The Trial; sezona 1, epizoda 4

Paul Bernardo je obsojen na dosmrtno kazen za umora Leslie Mahaffy in Kristen French, Karlo Homolko pa spustijo iz zapora po odsedenih 12 letih.

23:00
Lethally Blonde: A Model Murderer; sezona 1, epizoda 1

Mlada manekenka Kim Pandelios izgine brez vsake sledi po skrivnem fotografiranju v nacionalnem gozdu Angeles. 12 let kasneje resnica končno pride na dan.

00:00
Deadliest Families: The Tragedy Of Alfie Steele; sezona 1, epizoda 4

Leta 2021 so našli 9-letnega Alfieja Steela nezavestnega. Njegova mati je bila na videz pretresena, a policija je tekom preiskave kmalu postala sumničava.

01:00
Mean Girl Murders: Straight A-Killer; sezona 2, epizoda 4

Najboljši in najbistrejši študentki Danyna Gibson in Tanaya Lewis iz Warrena v Michiganu tekmujeta za več kot le dobre ocene. Zgodba se konča s smrtjo.

02:00
Crimes Gone Viral: Do No Harm; sezona 1, epizoda 1

Možakar za valentinovo obišče svoje dekle na njenem delovnem mestu, ko se pojavi ropar. In nek moški je priča prizoru, ko nepridiprav odvleče žensko proti njeni volji.

02:30
Crimes Gone Viral: Bold Moves; sezona 1, epizoda 6

Ko se mati in hči postavita po robu napadalcem v njuni trgovini, izbruhne strelski spopad. In nek moški se nespametno odloči oropati inštruktorja borilnih veščin.

03:00
American Monster: Everyone's Favourite Uncle; sezona 6, epizoda 7

Leta 2018 je Steve Clayton umrl v nenavadnih okoliščinah. Njegovo truplo so našli na dnu stopnišča in obdukcija je odkrila znake zastrupitve.

04:00
American Detective With Lt. Joe Kenda: Murder, Murder, Murder; sezona 1, epizoda 8

Po brutalnem umoru mlade ženske le nekaj korakov proč od razvpitega tabora za brezdomce se detektivi podajo na lov za izprijenim serijskim morilcem.

05:00
American Detective With Lt. Joe Kenda: Black Water; sezona 1, epizoda 9

V Pensilvaniji najdejo truplo računalniškega programerja potopljeno v kadi. Sledi ni veliko, a naposled detektivi odkrijejo serijo vznemirljivih glasovnih sporočil.