Slovenske TV

Podnaslovljene TV

Lokalne TV

EX YU TV

Angleške TV

Nemške TV

Italijanske TV

Ostale TV

National Geographic
06:00
Food Factory

sezona 2, epizoda 26
Odkrijte, kako iz enostavnih sestavin naredijo drobljive maslene škotske piškote ter kako sočno pecivo in kremasti mousse zvijejo v dekadentno praznično sladico.

06:20
Brain Games

sezona 3, epizoda 3
Nedavne raziskave so odkrile, da nam možgani na posebne načine in z namenskimi celicami pomagajo pri tem, da se znajdemo v svetu, pa naj gre za to, da se spomnimo, kje smo parkirali, ali pa, da zjutraj najdemo stikalo za luč.

06:45
Brain Games

sezona 3, epizoda 4
Kaj sploh je 'zaupanje'? Z nizom zabavnih interaktivnih znanstvenih iger bomo videli, kako gradimo zaupanje v svetu, polnem nezaupanja.

07:05
Filthy Riches

sezona 2, epizoda 7
Lovci na krokodile imajo dovolj čakanja na krokodile, zato se lotijo iskanja. Chris in Levena se spopadeta s svojim najhujšim strahom. Prekopali so Jimovo in Andyjevo najljubšo planoto, zato zdaj kopljeva v nevarnem Marauder's Covu.

08:05
Life Below Zero: First Alaskans: Season

sezona 2, epizoda 2
Spomladanska odjuga prinaša nove priložnosti za domorodce Aljaščane, z njimi pa tudi nepredvidene nevarnosti. .

09:00
Ice Road Rescue: Season

sezona 8, epizoda 6
Jo Roger poskuša rešiti čisto nov kombajn, vendar izgubi živce, ko nepotrpežljivi vozniki ovirajo reševanje in ogrožajo njegovo ekipo.

10:00
Explorer: Lake of Fire

Epizoda franšize Raziskovalec: Elitna ekipa pustolovcev in znanstvenikov se skuša povzpeti na neraziskan vulkan na oddaljenem antarktičnem otoku, da bi raziskala skrivnostno jezero vrele lave, ki ga znanost še ni pojasnila. .

11:00
Ice Road Rescue

sezona 2, epizoda 6
Pred Thordom je velik izziv, saj je na glavni cesti obtičal velik tovornjak. S pomočjo krajanov Thordu in Andreju uspe, Kristoffer pa se spopada s tovornjakom z odpadki.

12:00
Dutch Caribbean Coastguard

sezona 2, epizoda 6
Mornariški helikopter NH-90 prestreže pobeglo ladjo z drogami. Medtem ekipa Metal Shark poskuša rešiti nezakonite migrante s potapljajoče se ladje. .

13:00
Air Crash Investigation Special Report

sezona 2, epizoda 3
Preiskovalci raziskujejo tri letalske nesreče, kjer sta se dve letali zaleteli, z namenom, da bi preprečili še kakšno podobno nesrečo.

14:00
Banged Up Abroad

sezona 6, epizoda 10
David in Jayne Bladen sta sanjala o novem začetku na drugi strani morja, vendar se je njuno potovanje končalo z 20 meseci za rešetkami.

15:00
Abandoned Engineering

sezona 5, epizoda 10
Presenetljiva obcestna atrakcija v ameriškem Ozarku, vulkanski otok blizu Tajvana s temačno preteklostjo in zapuščeno območje v Belorusiji. Razpadajoče strukture so odmevi zgodovine in edinstvenih zgodb.

16:00
Drain The Oceans: Season

sezona 1, epizoda 8
Kako lahko z današnjo tehnologijo izgubimo potniško letalo z 239 ppotniki? MH370: vpogled v najdaljše in najdražje iskanje v zgodovini letalstva.

17:00
Greatest Treasures of the Ancient World

sezona 1, epizoda 4
Prof. Bettany Hughes nadaljuje z raziskovanjem ikoničnega mesta Pompeji s tragično usodo.

18:00
Car S.O.S.

sezona 7, epizoda 7
Tim in Fuzz gresta v Kent rešit avtodom VW T4 iz leta 1991. Lastnik je 42-letnik Jon, ki ga je kupil, da bi z ženo potovala po svetu. Žal pa je zbolel za rakom.

19:00
Food Factory USA

sezona 1, epizoda 14
30 000 bombonov znamke Smarties na minuto; 1,6 milijonov škatel mešanice za kolačke na dan; 10 milijonov suhih češenj na leto.

19:30
Food Factory USA

sezona 1, epizoda 15
Spoznajte ekipo pri Omaha Steaks, ki izdeluje file mignone; Zatarainov riž je priljubljen že od leta 1889; sirovi krekerji podjetja Annie's se množijo kot zajci.

20:00
UFOs: Investigating the Unknown

sezona 1, epizoda 2
Astronom J. Allen Hynek vodi znanstveni projekt, v okviru katerega katalogizirajo in raziskujejo prijave o neznanih letečih predmetih.

21:00
Hitler Youth

sezona 1, epizoda 2
V 1920-ih je podmladek nacistične stranke fanatično sledil Hitlerju. Ko je Hitler postal kancler, je organizacija vključevala mlade Nemce, ki so bili že navsezgodaj v življenju deležni ideološkega učenja.

22:00
Hitler's Last Stand: Season

sezona 5, epizoda 5
Ameriški vojaki tvegajo vse in se spopadejo z nemško obrambo v gozdu Hurtgen, da bi zaščitili tovariše pred minskimi polji in brzostrelkami.

23:00
Apocalypse: Hitler Takes On The East

sezona 1, epizoda 2
Oktobra 1941 Hitler misli, da bodo zmagali, medtem pa njegovi možje in tanki zmrzujejo. Rdeča armada okrepi svoj položaj.

00:00
To Catch a Smuggler

sezona 4, epizoda 4
HSI prime zloglasnega prekupčevalca s temnega spleta v Franciji. CBP v Arizoni potnike pregleduje za fentanil, na Floridi pa za nezakonito gotovino.

00:55
Drugs Inc.

sezona 6, epizoda 4
Marca se na floridskih plažah zbere več kot milijon študentov in se mesec dni predaja pijači, mamilom in celodnevnemu plesanju.

01:55
The Last Days of Osama Bin Laden

Pridružili se bomo Petru Bergnu, ki nam bo razkril, kako so ZDA zbrale podatke, potrebne za nepričakovan napad na Osamo Bin Ladna.

02:40
Explorer: The Deepest Cave

Svetovno znani jamarji preiskujejo podzemne labirinte, zavite rove in slepe ulice, da bi našli prehod, ki vodi do dna najgloblje jame na svetu.

03:25
Narco Wars 2: The Mob

sezona 2, epizoda 3
V osemdesetih letih v New Yorku John Gotti ubije šefa zločinske družine Gambino, da bi zaščitil svoj imperij drog, s tem pa krši najsvetejša pravila mafije in postane zloglasni teflonski Don.

04:10
Taboo USA

sezona 1, epizoda 9
Spoznali bomo Američane, ki se ukvarjajo z ekstremnimi spremembami telesa od fare v Kaliforniji do izumiteljev v Pittsburghu.

04:55
Science of Stupid

sezona 6, epizoda 20
Tokrat se bomo učili obračati z motorjem, ter izvedeli, kako se ne poškodujemo med izvajanjem parkourja in kako se izognemo sramoti med hojo po stopnicah.

05:20
Food Factory USA

sezona 1, epizoda 14
30 000 bombonov znamke Smarties na minuto; 1,6 milijonov škatel mešanice za kolačke na dan; 10 milijonov suhih češenj na leto.

05:40
Food Factory USA

sezona 1, epizoda 15
Spoznajte ekipo pri Omaha Steaks, ki izdeluje file mignone; Zatarainov riž je priljubljen že od leta 1889; sirovi krekerji podjetja Annie's se množijo kot zajci.

06:00
Food Factory

sezona 3, epizoda 1
Vstopite v tovarno trdih bonbonov, tovarno, kjer pražijo kavo, in si oglejte ogromno količino empanad.

06:20
Brain Games

sezona 3, epizoda 5
Z interaktivnimi igricami bomo razkrili skrivnosti privlačnosti. Izvedeli bomo, kako možgani izračunajo, kaj je privlačno in kaj ne.

06:45
Brain Games

sezona 3, epizoda 6
Ogledali si bomo, kako se možgani odzivajo na stres in kako stres vpliva na vas. Videli bomo, za kaj je stres lahko tudi dober.

07:05
Filthy Riches

sezona 2, epizoda 8
Zima začne trkati na vrata, kar izkusita tudi Jim in Andy. V Hancocku v New Yorku zaradi vremena skoraj zaprejo Rayevo gojišče jegulj, Cliff se kljub jesenskemu dežju loti najtežje naloge sezone.

08:05
Life Below Zero: First Alaskans: Season

sezona 2, epizoda 3
Domačini na Aljaski že tisočletja razvijajo načine za življenje v trdih pogojih. Njihove tradicije se prenašajo skozi generacije. Zanašajo se na modrosti iz preteklosti ter slavijo kulturo in tradicijo. .

09:00
The Rise and Fall of the Maya

sezona 1, epizoda 3
Nobena kultura ni padla tako kot majevski imperij, a razlogi za to, da so stari Maji zapustili svoja mesta, polna piramid, so še vedno skrivnost. Ekipa arheologov iz Mehike in Gvatemale zdaj raziskuje nove dokaze o tem, zakaj so zapustili te veličastne objekte.

10:00
Life Below Zero: Next Generation Compilation

sezona 1, epizoda 4
Za preživetje v oddaljeni divjini morajo Aljaščani potovati na nove in stare načine.

11:00
Ice Road Rescue

sezona 2, epizoda 7
Thord z novincem Andrejem pomaga poljskemu vozniku. Brez primerne opreme voznik ne bo prepeljal cest v zimskih razmerah. Bjorn pa se med reševanjem spremeni v MacGyverja. Jo Roger preloži odgovornost na sina.

12:00
Dutch Caribbean Coastguard

sezona 2, epizoda 7
Obalna straža preiskuje sumljivo kolumbijsko ladjo s prikrito loputo, ekipa Metal Shark pa reši pogrešano švedsko jadrnico. .

13:00
Air Crash Investigation Special Report

sezona 2, epizoda 4
Ko na letalu nehajo delati vsi motorji, je pilotovo izobraževanje ključnega pomena. Preiskovalci pa morajo ugotoviti, kaj je bilo narobe. Airbus se vname na poti v Hongkong, posadka pa se hoče izogniti katastrofi.

14:00
Banged Up Abroad

sezona 6, epizoda 11
Scott Campbell komaj čaka, da s svojim odtujenim očetom odpotuje na Kitajsko. Vendar se ne zaveda, da ima njegov oče v načrtu nekaj drugega.

15:00
Abandoned Engineering

sezona 5, epizoda 11
Začarani škotski grad, propadajoče letovišče ob Mrtvem morju in grozljiva zgradba na ameriškem Divjem zahodu. Razpadajoče strukture so odmevi zgodovine in edinstvenih zgodb.

16:00
Drain The Oceans: Season

sezona 1, epizoda 9
Kitajska morja, kjer se je odvila največja pomorska bitka v zgodovini, 700 let skrivnosti in tehnoloških čudes. Sonar s pomočjo CGI razkrije največjo bojno ladjo v zgodovini, starodavno čudežno orožje in podvodno grožnjo, ki lahko uniči splet.

17:00
Greatest Treasures of the Ancient World

sezona 1, epizoda 5
Prof. Bettany Hughes raziskuje neverjetne mumije starodavnega Egipta z edinstveno zgodovino, ki vključuje osupljive piramide, templje in skrite grobnice.

18:00
Car S.O.S.

sezona 7, epizoda 8
Tim in Fuzz gresta v Derbyshire rešit 38 let star italijanski superavto Lamborghini Estrada letnik 1971. Lastnik Ged ga je kupil leta 1977.

19:00
Food Factory USA

sezona 1, epizoda 16
Oglejte si ves postopek priprave pomfrita v McDonald'su. V Cracker Jacku izdelujejo ogromne količine sladkarij. V tovarni za pripravo pice naribajo tri milijone kilogramov sira na leto.

19:30
Food Factory USA

sezona 1, epizoda 17
Odkrijte skrivnost najbolj priljubljene gorčice v Ameriki. Spoznajte delavce, ki šivajo nadevano pečenko iz treh vrst perutnine. V Affy Tapple za karamelna jabolka porabijo po 20 ton karamele na dan.

20:00
UFOs: Investigating the Unknown

sezona 1, epizoda 3
Zaradi okvare ameriških jedrnih raket po srečanju z NLP-jem so ZDA ranljive. Trije bivši letalski častniki delijo svojo zgodbo. .

21:00
Last of the Giants: Wild Fish: Season

sezona 2, epizoda 6
Cyril se z ekipo poda na nevarno pot po Nikaragvi, da bi končno našli nevarnega tarpona.

22:00
Primal Survivor: Extreme African Safari

sezona 1, epizoda 3
Hazen Audel v tem delu afriškega safarija pride do jezera Baringo. Rad bi videl milijone plamencev.

23:00
Apocalypse: Hitler Takes On The West

sezona 1, epizoda 1
Devet mesecev po začetku 2. svetovne vojne Hitler nasilno napade zahod - Belgijo, Nizozemsko, Francijo in Veliko Britanijo.

00:00
To Catch a Smuggler

sezona 4, epizoda 5
Agenti AMO v Portoriku po morju lovijo tihotapce, ki svoj tovor vržejo v morje. Po avtomobilskem trku v El Pasu iz avta pokuka metamfetamin.

01:00
Drugs Inc.

sezona 6, epizoda 5
Ekipe preprodajalcev in ulični prekupčevalci, ki so značilni za prekupčevanje trdih drog, obstajajo tudi pri preprodaji marihuane.

02:00
Explorer

sezona 1, epizoda 1
Leta 2005 je Lisa Ling gledalcem omogočila, da so si lahko pobliže ogledali kalifornijski zapor Sacramento, v katerem so zaprti najhujši zločinci. Zdaj se vrača v najstrožje varovan zapor, da bi videla, če se je ta nevarni kraj kaj spremenil.

02:45
Explorer

sezona 8, epizoda 1
Na sledi krvi in denarju ter poskusom ohranitve teh veličastnih živali pred izumrtjem. Razkrivamo vse bolj priljubljeno nezakonito trgovanje, zaradi katerega je zasužnjenih na deset tisoče ljudi in zaradi katerega slonom grozi izumrtje.

03:25
Narco Wars 2: The Mob

sezona 2, epizoda 4
Sammy The Bull želi iti naravnost v Arizono, a se ujame v veliko družbo, ki se ukvarja s preprodajo ekstazija, njegovi otroci pa se navdušijo za rave zabave.

04:10
Taboo USA

sezona 1, epizoda 10
En od kirurgov na Floridi opravi več kot 15.000 operacij za podaljšanje nog na leto, zanesenjak za zdravje pa si vbrizguje kačji strup.

04:55
Science of Stupid

sezona 7, epizoda 1
Tokrat bomo videli, kakšne polomije se zgodijo, če voziš po ledu, uporabljaš blender in skačeš po orjaških napihljivih igračah.

05:20
Food Factory USA

sezona 1, epizoda 16
Oglejte si ves postopek priprave pomfrita v McDonald'su. V Cracker Jacku izdelujejo ogromne količine sladkarij. V tovarni za pripravo pice naribajo tri milijone kilogramov sira na leto.

05:40
Food Factory USA

sezona 1, epizoda 17
Odkrijte skrivnost najbolj priljubljene gorčice v Ameriki. Spoznajte delavce, ki šivajo nadevano pečenko iz treh vrst perutnine. V Affy Tapple za karamelna jabolka porabijo po 20 ton karamele na dan.

06:00
Food Factory

sezona 3, epizoda 2
Spoznajte starodavno pripravo baklave in zelo napredne stroje, s katerimi izdelujejo bonbončke, potem pa si oglejte še, kako nastane feta.

06:20
Brain Games

sezona 3, epizoda 7
Vsak dan tekmujete - s sabo ali s kom drugim. Odkrili bomo, zakaj so naši možgani naravnani tako, da si želijo zmage.

06:40
Brain Games

sezona 3, epizoda 8
Se da možgane izboljšati, kot znamo izboljšati elektronske naprave? Odgovor vas bo mogoče presenetil. V tem delu postavimo možgane na največjo preizkušnjo.

07:05
Mine Kings

sezona 1, epizoda 1
Ekipa Lovcev na drage kamne je tokrat v Kolumbiji, kjer potuje do visokogorskega rudnika smaragdov. Toda to je lahko nevarno, saj se paravojaške enote, vlada in preprodajalci smaragdov še vedno borijo za rudnike.

08:00
Life Below Zero: First Alaskans: Season

sezona 2, epizoda 4
Pomlad prihaja, domačini na Aljaski pa iščejo nove vire preživetja.

08:50
Construction Zone

sezona 1, epizoda 10
Na krovu najnovejše ameriške letalonosilke bomo na njenem krstnem potovanju spoznali, kako deluje to ogromno plavajoče mesto.

09:05
Ocean Wreck Investigation

sezona 1, epizoda 5
Raziskovalci razkrivajo največje dejanje kljubovanja v zgodovini vojskovanja. Pričanja iz prve roke in računalniško generirane podobe prikazujejo dogodke in kasnejše reševanje.

10:00
Ocean Wreck Investigation

sezona 1, epizoda 6
Razkrivamo, kako so Američani zbombardirali japonsko floto in kako je ruska podmornica potopila nemško potniško ladjo Wilhelm Gustloff.

10:45
Science of Stupid

sezona 2, epizoda 15
Amaterji bodo poskušali pri biljardu izvesti zapletene udarce in pokazati svojo nadarjenost za igro s frizbijem.

11:05
Ice Road Rescue

sezona 2, epizoda 7
Thord z novincem Andrejem pomaga poljskemu vozniku. Brez primerne opreme voznik ne bo prepeljal cest v zimskih razmerah. Bjorn pa se med reševanjem spremeni v MacGyverja. Jo Roger preloži odgovornost na sina.

12:00
Dutch Caribbean Coastguard

sezona 2, epizoda 8
Mornariško plovilo strelja na ladjo z drogami, ki se noče ustaviti. Medtem ekipa Metal Shark na Arubi skuša pomiriti kapitana. .

13:00
Air Crash Investigation Special Report

sezona 2, epizoda 5
Preiskovalci se posvečajo trem skrivnostnim nesreča. Izkaže se, da je bil pri vseh treh isti razlog: tank za gorivo.

14:00
Banged Up Abroad

sezona 6, epizoda 12
Duane Wollum je hotel na hitro zaslužiti s tihotapljenjem mamil, dokler niso na letališki carini odkrili, da skriva paket.

15:00
Abandoned Engineering

sezona 5, epizoda 12
Eksotični oddih slavnega benda, sledi legendarnega pobega in visokogorski grad, dom enega najzloglasnejših zlikovcev na svetu. Razpadajoče strukture so odmevi zgodovine in edinstvenih zgodb.

16:00
Drain The Oceans: Season

sezona 1, epizoda 10
Pojavili so se dokazi o civilizacijah, ki so bile skrite pod valovi. Vse od piramid ob japonski obali do same Atlantide. Pa so to res starodavna najdišča? Z napredno grafiko bomo odkrivali morsko dno, pridružili pa se nam bodo vodilni arheologi.

17:00
Greatest Treasures of the Ancient World

sezona 1, epizoda 6
Prof. Bettany Hughes nadaljuje z razsikovanjem starodavnega Egipta. Egipt ima edinstveno preteklost, ki vključuje osupljive piramide, templje in skrite grobnice.

18:00
Car S.O.S.

sezona 7, epizoda 9
Tima in Fuzza so povabili na Kanalske otoke. Rešila bosta ford escort mexico, legendaren avto iz 70. let prejšnjega stoletja.

19:00
Food Factory USA

sezona 1, epizoda 18
Odkrijte, katera beljakovina je priljubljena med astronavti. Oglejte si, kako iz surovega sladkorja delajo sladkorne kocke Domino. Rjavčke pečejo v pečici, ki spominja na panoramsko kolo.

19:30
Food Factory USA

sezona 1, epizoda 19
Predstavljamo vam kekse, ki dobrodelni organizaciji prinašajo milijone, vaniljevo-čokoladni sladoledni sendvič in sedež podjetja, ki izdeluje žepke iz testa za preste.

20:00
UFOs: Investigating the Unknown

sezona 1, epizoda 5
Leta 2015 so mornariški piloti opisali čudna srečanja z NLP-ji, ki nimajo kril, kokpita ali izpušne cevi, vseeno pa zelo spretno letajo.

21:00
The Rise and Fall of the Maya

sezona 1, epizoda 4
Arheologi odkrijejo nove namige o ponovnem vzponu starodavne majevske civilizacije in uničujočih dogodkih, zaradi katerih so na koncu za vedno zapustili svoja mesta. Preiskave razkrivajo tudi dokaze o izjemni trdoživosti. .

22:00
Life Below Zero: Next Generation Compilation

sezona 2, epizoda 1
Naslednja generacija Aljaščanov se trudi preživeti krute zimske temperature.

23:00
Apocalypse: Hitler Takes On The West

sezona 1, epizoda 2
V Franciji vlada kaos. Francoski poskušajo zbežati. Nemci zavzamejo polovico države.

00:00
To Catch A Smuggler

sezona 3, epizoda 6
HSI pripravi zasedo, ko kartel v Teksasu dostavi kokain. CBP v Miamiju na ladjah najde skrit kokain, na letališču JFK pa preiskujejo carinske prekrške.

00:50
Drugs Inc.

sezona 6, epizoda 6
Amerika je v primežu epidemije metamfetamina. Najbolj priljubljen je mehiški super meth, ki ima skoraj 95 % čistočo.

01:35
Explorer

sezona 7, epizoda 1
Kolumbijo je državljanska vojna za več kot pol stoletja ohromila, njena divjina pa je ostala zamrznjena v času. Decembra 2016 pa se je to spremenilo.

02:15
Science of Stupid

sezona 2, epizoda 15
Amaterji bodo poskušali pri biljardu izvesti zapletene udarce in pokazati svojo nadarjenost za igro s frizbijem.

02:40
Explorer

sezona 8, epizoda 2
Pustolovec Steve Elkins raziskuje deževne gozdove Hondurasa in išče izgubljeno mesto opičjega boga. Steve je zadnji v vrsti raziskovalcev, ki so bili obsedeni z iskanjem izgubljenih mest v osrednji in Južni Ameriki.

03:25
Narco Wars 2: The Mob

sezona 2, epizoda 5
Rizzutovi so bili ena najdaljših vladajočih dinastij v zgodovini mafije, zgradili so kokainski imperij, vreden več milijard dolarjev, ki je segal čez dve celini.

04:10
Underworld Inc

sezona 1, epizoda 1
Migrantom, ki nezakonito prečkajo mejo iz Mehike v ZDA, grozi izsiljevanje, bedni življenjski pogoji in siljenje v prostitucijo.

04:55
Science of Stupid

sezona 7, epizoda 2
Tokrat bomo videli, kakšne polomije se zgodijo, če voziš za nekom, skačeš po stopnicah na kolesih in se spraviš v kajak.

05:15
Food Factory USA

sezona 1, epizoda 18
Odkrijte, katera beljakovina je priljubljena med astronavti. Oglejte si, kako iz surovega sladkorja delajo sladkorne kocke Domino. Rjavčke pečejo v pečici, ki spominja na panoramsko kolo.