Slovenske TV

Podnaslovljene TV

Lokalne TV

EX YU TV

Angleške TV

Nemške TV

Italijanske TV

Ostale TV

POP TV
06:00
24UR
Slovenija

24UR je na programu vsak dan ob 18.55. Z dinamičnim pristopom, voditeljskimi pari, novimi idejami in atraktivno podobo, ki omogoča vsebinsko bogato podajo novic, je dnevno najbolj gledana osrednja informativna oddaja v Sloveniji. Poleg rednih rubrik najaktualnejše novice dneva zajemajo tudi vremensko napoved, družabno kroniko in šport. Voditelji: Petra Kerčmar in Jani Muhič, Darja Zgonc in Edi Pucer.

07:00
OTO čira čara
, epizoda 7
Slovenija

.

07:20
Kid-E-Cats III.
sezona 3, epizoda 15
Rusija

Čoko si že dolgo želi robotskega mucka, zanj je varčeval kar celo poletje in sedaj je končno napočil čas, da si ga nabavi. Ker je v to vložil toliko truda, se sedaj seveda zelo boji za svojega mucka, zato nikomur ne dovoli, da se ga dotika. Nato pa se robo-muc odpelje neznano kam.

07:25
Fixies I.
sezona 1, epizoda 32
Rusija

Nori v steklenici lepi jambore ladje. Ko konča nalogo in uspešno prilepi vse jambore, pa nesrečno ostane ujet v steklenici. Tomi Tomaž in Lučka morata hitro poiskati ustrezno rešitev in Norija spraviti iz steklenice, saj so hlapi lepila strupeni.

07:35
Grizzy and the Lemmings IV.
sezona 4, epizoda 10
ZDA

V koči sredi kanadskih gozdov živijo Grizzy in skupina glodavčkov. Vsi se z vsemi razpoložljivimi sredstvi zagrizeno borijo za svoje pravice v koči, a nekega dne namesto ognjemeta v zrak poleti kar njihova hiša z njimi vred. Tako pristanejo v neznani deželi in sprašujejo se, kje v Kanadi leži Azija? Srečujejo se z novimi nevarnostmi, eksotičnimi živalmi in novimi tehnologijami, pri katerih niti pomislijo ne, da bi preverili, kako se jih uporablja. In tako se znajdejo sredi Afrike, v Mehiki in kdo bi vedel, kje še vse. A kjerkoli že so, njihov boj za nove pridobitve se neizprosno nadaljuje.

07:40
All for Kids I.
sezona 1, epizoda 37
Avstralija

V otroški oddaji, namenjeni zabavi in izobraževanju, spremljamo nadobudne otroke, stare od osem do enajst let, ki nam bodo v vsaki epizodi posebej predstavili svoje življenje in razne spretnosti, ki bi se jih doma lahko lotili tudi sami. Na ta način bomo spoznali mlado kuharsko mojstrico Lino, vrtnarko Mašo, rokodelca Kristjana, znanstvenika Jakoba in še mnoge druge, ki nas bodo popeljali v svet zabavnih in zanimivih opravil in poklicev. Oddajo bosta iz studia povezovala Klara in Aljaž.

08:00
Dr. Malyshkira I.
sezona 1, epizoda 31
Rusija

Da zbolite čim redkeje, je koristno vedeti, kako deluje naše telo! Mala zdravnica Maruška ve vse o človeškem telesu, saj želi odraščati zdravo. Pozorno jo poslušajte in skupaj boste odraščali zdravi. V vsaki epizodi zdravnica Maruška z otroki deli razumljive informacije o enem od človeških organov ali zdravem telesu. Koristni nasveti male zdravnice in lahke vaje, ki jih bo pokazala, bodo otokom pomagali okrepiti imunski sistem, da bodo živeli še bolj zdravo.

08:05
Domače živalice I.
sezona 1, epizoda 13
Slovenija

Danes bomo spoznali žival, ki prihaja iz vroče Afrike! Prednik udomačenega osla je divji afriški osel, ki se od evropskega udomačenega osla razlikuje po dolgih uhljih. Osli so močni in okretni, zato so jih vrsto let uporabljali za delovno silo. Pri ljubezni se poslužujejo reka: ena ni nobena! En osel ima lahko okrog sebe kar deset oslic.

08:10
Zak Storm I.
sezona 1, epizoda 25
ZDA,Francija,J. Koreja,INDONESIA

Najstnik Zak Storm je lastnik očetove ogrlice, ki je v resnici mitično oko starodavnega morja Beru. Med surfarskim tekmovanjem Zaka posesa ogromen val in znajde se v Bermudskem trikotniku. Naenkrat se kot kapitan znajde na ladji Kaos, kjer skupaj s svojim govorečim mečem, princeso Atlanto, Vikingom, vesoljcem in duhcem jadra med sedmimi morji trikotnika. Predvsem pa bi rad našel pot nazaj domov.

08:35
Spin Fighters IV.
sezona 4, epizoda 22
Kitajska

Tudi Jakobu, Viliju in Dejanu skrivnostni zamaskiranec v Spin Fighterje vgradi ojačevalne čipe. Vesela trojica, polna samozavesti, na dvoboj takoj izzove Klemna. Začnejo zares dobro in Klemen se znajde v težavah. Nato pa vsi ojačani Spin Fighterji kot mrtvi popadajo po tleh.

09:00
Vaše zdravje, naša skrb
09:10
I: Maia Reficco, Alex Hoyer, Sara Cobo, Sarai Meza... Kally's Mashup I.
sezona 1, epizoda 25
Argentina

Kally mora pred komisijo ponovno opravljati teste in vsi hočejo videti njen nastop. Gloria umira od ljubosumja, vendar to skriva pred Andyjem. Dante in Lisa postaneta par. Kevin in Alex v Music Shakeu ujameta skrivnostnega moža, Tina pa ugotovi, da @mica635 sploh ni tako daleč, kot je mislila do sedaj......IMDb ocena: 7.2/10

10:10
I: Hans Sigl, Heiko Ruprecht, Monika Baumgartner, Ronja Forcher, Siegfried Rauch... Bergdoktor XI.
sezona 11, epizoda 14
Nemčija,Avstrija

Martin je prepričan, da so za srčni infarkt njegovega pacienta poleg okužbe z bakterijo krive tudi duševne težave zaradi razhoda z dekletom. Kmalu po izgubi svoje srčne izbranke se Michael znajde v hudih težavah, ki mu jih zdravnik pomaga rešiti. Martin, Hans in Lilli od Lisbeth želijo izvedeti, kaj se je zgodilo v preteklosti, da je pripeljalo do razdora med njo in Ludwigom. Niti ne slutijo, kakšna je resnica.

11:15
I: Hande Ercel, Burak Deniz, Oguzhan Karbi, Tugce Karabacak... Ask Laftan Anlamaz I.
sezona 1, epizoda 43
TURKEY

Hayat ne želi, da bi se razvedelo za njeno zvezo z Muratom, zato ga prosi, naj bosta v službi uradna. Fant je zato do nje hladen in žaljiv. Prijatelji si prizadevajo, da bi šla skupaj na večerjo. Didem medtem spletkari, da bi s pomočjo Ibrahima prekinila njuno zvezo. V njegovem avtu neopazno pusti verižico. Resnične težave pa se začnejo, ko pri tem spozna Hayatino mamo......IMDb ocena: 7.5/10

12:05
I: Hande Ercel, Burak Deniz, Oguzhan Karbi, Tugce Karabacak... Ask Laftan Anlamaz I.
sezona 1, epizoda 44
TURKEY

Didem si prizadeva, da bi senzacionalno novico spravila do Murata, ki je noče poslušati. Uspe ji povedati Tuval, ki pa trdi, da je Emine prismuknjena ženska, ki je izgubila lastne otroke in misli, da je Hayatina mama. Hayat prespi v Ibrahimovem kombiju. Zavrne mamo, ki ji spet predlaga, naj se vrne v vas, preden odkrijejo njeno prevaro. Fantje si medtem izmislijo divjo zabavo, da bi izvedeli, kaj se dogaja......IMDb ocena: 7.5/10

13:00
Tv prodaja
13:15
I: Robert Korošec, Maša Grošelj, Marijana Brecelj, Rok Kunaver, Jernej Kuntner, Tina Gorenjak; R: Jaka Šuligoj, Rahela Jagrič, Marko Naberšnik, Maja Prettner, Nikolaj Vodošek... Najini mostovi II.
sezona 2, epizoda 7
Slovenija

Franja je še vedno v komi. Kristjan je prepričan, da je kriv za napad, zato se ne premakne od njene bolniške postelje. Lovro pove Robertu, da so ga odkrili. Dragica končno dobi priložnost za pogovor z Moniko. Ksenija skrivaj preveri Borisov spisek osumljencev. Kristjan je prepričan, da za napadom na Franjo stojita Barona. Monika želi Kristjanu razkriti svojo skrivnost, vendar ju prekine Tanja.

14:15
Ljubav je na selu IV.
sezona 4, epizoda 18
Hrvaška

Pred podeželskimi junaki so težke odločitve, saj se približuje čas glavne odločitve, katero od svojih deklet bodo peljali na romantično potovanje. Medtem ko nekateri še vedno nihajo glede izbire, pa drugi brez razmišljanja sprejmejo odločitev, ne bo pa šlo brez solz, niti pri moških. Nekateri najdejo iskrene prijatelje, drugi za končno odločitev iščejo mnenje drugih, tretji pa so na izbiro popolnoma šokirani.

15:35
I: Hans Sigl, Heiko Ruprecht, Monika Baumgartner, Ronja Forcher, Siegfried Rauch... Bergdoktor XI.
sezona 11, epizoda 15
Nemčija,Avstrija

Martin je zbegan glede rezultatov preiskave bolne medicinske sestre Erianne. Zdravnik odkrije, da pacientka namerno jemlje napačna zdravila, saj se želi izogniti deportaciji iz države. Skupaj s hčerko sta se pred leti priselili iz Belorusije, toda izkazalo se je, da so njuni dokumenti ponarejeni, zato jima grozi izgon. Gruber jo skuša prepričati, naj se neha igrati s svojim življenjem, preden bo prepozno.

16:30
I: Hande Ercel, Burak Deniz, Oguzhan Karbi, Tugce Karabacak... Ask Laftan Anlamaz I.
sezona 1, epizoda 45
TURKEY

Fantje puncam nočejo povedati, kam gredo zvečer. Didem Muratu pove, da je Derya sabotirala Sarte. Ker pa ji ne verjame, je Didem odločena, da mu bo to dokazala. Hayat mami prizna, da je zaljubljena. Didem se Ibrahimu zlaže, da jo Murat osvaja. Tako je Ibrahim prepričan, da Murat vara Hayat z Didem. Punce odkrijejo, da imajo fantje filmski večer......IMDb ocena: 7.5/10

16:55
24UR popoldne
Slovenija

24UR popoldne je na programu vsak delovnik od ponedeljka do petka in poteka v živo iz osrednjega studia POP TV. Oddaja na kratek, zgoščen in dinamičen način ponuja do takrat najaktualnejše novice dneva z različnih področij življenja: politike, gospodarstva, kronike, športa in vremensko napoved. Voditelji: Petra Kerčmar, Jani Muhič, Darja Zgonc in Edi Pucer.

17:15
I: Hande Ercel, Burak Deniz, Oguzhan Karbi, Tugce Karabacak... Ask Laftan Anlamaz I.
sezona 1, epizoda 45
TURKEY

Fantje puncam nočejo povedati, kam gredo zvečer. Didem Muratu pove, da je Derya sabotirala Sarte. Ker pa ji ne verjame, je Didem odločena, da mu bo to dokazala. Hayat mami prizna, da je zaljubljena. Didem se Ibrahimu zlaže, da jo Murat osvaja. Tako je Ibrahim prepričan, da Murat vara Hayat z Didem. Punce odkrijejo, da imajo fantje filmski večer......IMDb ocena: 7.5/10

17:55
I: Hande Ercel, Burak Deniz, Oguzhan Karbi, Tugce Karabacak... Ask Laftan Anlamaz I.
sezona 1, epizoda 46
TURKEY

Didem Muratu dokaže, da je Derya sabotirala podjetje, zato se Murat sooči z Deryo. Ipek Keremu prizna, da se samo igra z njim. Ibrahim grozi Muratu, Murat pa je jezen, ker Hayat prespi v Ibrahimovem karavanu. Emine izve, kdo je Hayatin fant. Emine obišče Sarte in zaslišuje Tuval glede Murata. Tudi Kamuran odide v Sarte......IMDb ocena: 7.5/10

18:50
24UR vreme
Slovenija

24UR vreme je z vami vsak dan pred osrednjo informativno oddajo. Napoved je atraktivno podkrepljena z grafiko, ki ponuja nazoren pregled vremena po državi in z zanimivimi dogodki, povezanimi z vremenom. Prisluhnete lahko tudi nasvetom in vremenskim opozorilom, ki so postali stalnica pri očitnih klimatskih spremembah. Voditelji: Katja Jevšek, Jana Morelj, Robert Erjavec.

18:55
24UR
Slovenija

24UR je na programu vsak dan ob 18.55. Z dinamičnim pristopom, voditeljskimi pari, novimi idejami in atraktivno podobo, ki omogoča vsebinsko bogato podajo novic, je dnevno najbolj gledana osrednja informativna oddaja v Sloveniji. Poleg rednih rubrik najaktualnejše novice dneva zajemajo tudi vremensko napoved, družabno kroniko in šport. Voditelji: Petra Kerčmar in Jani Muhič, Darja Zgonc in Edi Pucer.

20:05
Ljubav je na selu VI.
sezona 6, epizoda 20
Hrvaška

Prišel je dan, ko se morajo kmetje odločiti, katero od žensk bodo odpeljali na romantično potovanje. To pa je vse prej kot lahka naloga, saj se nekateri kmetje ne morejo odločiti samo za eno izbranko in odločitev sprejmejo v zadnjih sekundah. Kruno se ponovno pogovori z Ireno in ji očita druženje z njegovim prijateljem. Tomislava po včerajšnjem izpadu danes čaka resen pogovor, v katerem pričakuje pojasnitve.

21:05
I: Hilal Altinbilek, Sibel Tascioglu, Selin Yeninci, Kerem Alisik, Hulya Darcan... Bir zamanlar Cukurova IV.
sezona 4, epizoda 14
TURKEY

Cukurova žaluje za Fekelijem. Pripravijo pogreb, vreden veljaka, ki je ljubil svoj rojstni kraj, rojstni kraj pa njega. Ker sam ni več imel doma, se Cukurovčani po pogrebu zberejo v Yamanovi vili. Lutfiye in Zuleyhi se njegova smrt zdi sumljiva. Betul se ta čas bolj ukvarja s svojimi načrti. Na svojo stran skuša dobiti Ercana in Yamanovo domače osebje.

22:05
24UR zvečer
Slovenija

Informativna oddaja 24UR zvečer je na programu vsak delovnik od ponedeljka do petka. Oddaja vsebinsko nadgrajuje osrednjih 24UR. V njej so na atraktiven način podane najpomembnejše novice in zgodbe dneva, obogatene s pregledom zadnjih, najnovejših večernih domačih in tujih dogodkov. 24UR zvečer ponuja vsebinsko, vizualno bogat in sodoben vpogled v dogajanje dneva. Voditelji: Uroš Slak, Suzana Perman, Miha Drozg.

22:40
I: Kaan Urgancioglu, Pinar Deniz, Huseyin Avni Danyal, Mehmet Yilmaz Ak... Yargi I.
sezona 1, epizoda 45
TURKEY

Eren pride v bolnišnico po Ceylin in jo odvede v pripor, ker je osumljena umora Engina, a Ceylin ne more dati izjave, saj je v šoku in se ničesar ne spomni. Ko Yekta izve zanjo, privihra na postajo. Ilgaz ji zagotovi, da bo dokazal njeno nedolžnost. K njeni družini pošlje svojega očeta, da jim sporoči novico o njeni aretaciji......IMDb ocena: 8.6/10

23:25
Eurojackpot
Slovenija

Eurojackpot je evropska klasična igra na srečo z zagotovljenim glavnim dobitkom v vrednosti 10 milijonov evrov. V igri sodelujejo igralci iz številnih evropskih držav. Za sodelovanje v igri mora igralec izbrati pet števil od 1 do 50 ter dve števili od 1 do 10. Glavni dobitek Jackpot igralec prejme, če pravilno napove vseh sedem številk. Zagotovljen sklad za glavni dobitek znaša 10 milijonov evrov in lahko doseže tudi do 90 milijonov evrov.

23:29
I: Gabrielle Union, Jessica Alba, Duane Martin, Zach Gilford, Ryan McPartlin... L.A.'s Finest II.
sezona 2, epizoda 12
ZDA

Medtem ko Patrick McKenna nestrpno čaka na izid volitev, se ekipa detektivov in policistov trudi izslediti morilca Malcolma Warda. Detektivka Syd Burnett je še vedno predmet notranje preiskave glede Beverly Gamble. Raziskovalcem se trudi povedati resnico o tem, kaj se je zgodilo na odpadu......IMDb ocena: 6.1/10

00:20
24UR zvečer
Slovenija

Informativna oddaja 24UR zvečer je na programu vsak delovnik od ponedeljka do petka. Oddaja vsebinsko nadgrajuje osrednjih 24UR. V njej so na atraktiven način podane najpomembnejše novice in zgodbe dneva, obogatene s pregledom zadnjih, najnovejših večernih domačih in tujih dogodkov. 24UR zvečer ponuja vsebinsko, vizualno bogat in sodoben vpogled v dogajanje dneva. Voditelji: Uroš Slak, Suzana Perman, Miha Drozg.

00:45
Pavza!
, epizoda 12
Slovenija

Prepustite se glasbi! Videospoti popularnih izvajalcev, povezani v najboljši miks za odmor, zabavo in počitek, za sprostitev možgančkov, za vzdušje, za ples, da se napolni srce! Za vas smo pripravili Pavzo.

06:00
24UR
Slovenija

24UR je na programu vsak dan ob 18.55. Z dinamičnim pristopom, voditeljskimi pari, novimi idejami in atraktivno podobo, ki omogoča vsebinsko bogato podajo novic, je dnevno najbolj gledana osrednja informativna oddaja v Sloveniji. Poleg rednih rubrik najaktualnejše novice dneva zajemajo tudi vremensko napoved, družabno kroniko in šport. Voditelji: Petra Kerčmar in Jani Muhič, Darja Zgonc in Edi Pucer.

07:00
OTO čira čara
, epizoda 8
Slovenija

.

07:01
Maya the Bee I.
sezona 1, epizoda 43
Nemčija

Mravlje se znajdejo v novi nevarnosti, saj jih napade volkec. Maja in Vili prestrašenim mravljam pomagata skriti njihova jajčeca. Kje bodo jajčeca najbolj varna......IMDb ocena: 5.6/10

07:30
Fixies I.
sezona 1, epizoda 33
Rusija

Bliža se božični večer in Tomi Tomaž veselo okrašuje božično drevesce. Ko že opravi z okraševanjem, pa hoče prižgati še okrasne lučke. Pri tem z grozo ugotovi, da lučke ne delajo. Kdo bo sedaj rešil božični večer.

07:35
Grizzy and the Lemmings IV.
sezona 4, epizoda 11
ZDA

V koči sredi kanadskih gozdov živijo Grizzy in skupina glodavčkov. Vsi se z vsemi razpoložljivimi sredstvi zagrizeno borijo za svoje pravice v koči, a nekega dne namesto ognjemeta v zrak poleti kar njihova hiša z njimi vred. Tako pristanejo v neznani deželi in sprašujejo se, kje v Kanadi leži Azija? Srečujejo se z novimi nevarnostmi, eksotičnimi živalmi in novimi tehnologijami, pri katerih niti pomislijo ne, da bi preverili, kako se jih uporablja. In tako se znajdejo sredi Afrike, v Mehiki in kdo bi vedel, kje še vse. A kjerkoli že so, njihov boj za nove pridobitve se neizprosno nadaljuje.

07:40
All for Kids I.
sezona 1, epizoda 38
Avstralija

V otroški oddaji, namenjeni zabavi in izobraževanju, spremljamo nadobudne otroke, stare od osem do enajst let, ki nam bodo v vsaki epizodi posebej predstavili svoje življenje in razne spretnosti, ki bi se jih doma lahko lotili tudi sami. Na ta način bomo spoznali mlado kuharsko mojstrico Lino, vrtnarko Mašo, rokodelca Kristjana, znanstvenika Jakoba in še mnoge druge, ki nas bodo popeljali v svet zabavnih in zanimivih opravil in poklicev. Oddajo bosta iz studia povezovala Klara in Aljaž.

08:05
Dr. Malyshkira I.
sezona 1, epizoda 32
Rusija

Da zbolite čim redkeje, je koristno vedeti, kako deluje naše telo! Mala zdravnica Maruška ve vse o človeškem telesu, saj želi odraščati zdravo. Pozorno jo poslušajte in skupaj boste odraščali zdravi. V vsaki epizodi zdravnica Maruška z otroki deli razumljive informacije o enem od človeških organov ali zdravem telesu. Koristni nasveti male zdravnice in lahke vaje, ki jih bo pokazala, bodo otokom pomagali okrepiti imunski sistem, da bodo živeli še bolj zdravo.

08:10
Domače živalice I.
sezona 1, epizoda 14
Slovenija

Tako kot imamo mi svoj glas, ga ima tudi puran. Purani spuščajo zvoke in preko njih komunicirajo. Sicer pa jih prepoznamo po golši in mesnem čepku, ki mu visi z glave. Mesni čepek se obarva rdeče in bolj kot je rdeč, več verjetnosti je, da mu pomežikne kakšna pura.

08:15
Zak Storm I.
sezona 1, epizoda 26
ZDA, Francija, J. Koreja, INDONESIA

Najstnik Zak Storm je lastnik očetove ogrlice, ki je v resnici mitično oko starodavnega morja Beru. Med surfarskim tekmovanjem Zaka posesa ogromen val in znajde se v Bermudskem trikotniku. Naenkrat se kot kapitan znajde na ladji Kaos, kjer skupaj s svojim govorečim mečem, princeso Atlanto, Vikingom, vesoljcem in duhcem jadra med sedmimi morji trikotnika. Predvsem pa bi rad našel pot nazaj domov.

08:40
Spin Fighters IV.
sezona 4, epizoda 23
Kitajska

Klemen in prijatelji še vedno iščejo skrivnostnega zamaskiranca, ki v Spin Fighterje vgrajuje ojačevalne čipe in jih s tem spravlja v nevarnost. Kaj neki hoče? To zanima tudi Marcela, ki skrivnostneža prvi izsledi in ga tudi prepozna. Za masko se skriva sam veliki Jan Fer.

09:05
Vaše zdravje, naša skrb
09:20
I: Maia Reficco, Alex Hoyer, Sara Cobo, Sarai Meza... Kally's Mashup I.
sezona 1, epizoda 26
Argentina

Kally je žalostna zaradi Dantejevega razmerja z Liso, poleg tega pogreša tudi mamo. Na konservatoriju organizirajo glasbeno revijo in to brez Kally, se pa sporečeta Gloria in Tina. Lisa pade z odra in za to krivi Kevina. Alex in Kevin se kregata zaradi punce, Kally pa čaka nepričakovano, a prijetno presenečenje......IMDb ocena: 7.2/10

10:20
I: Hans Sigl, Heiko Ruprecht, Monika Baumgartner, Ronja Forcher, Siegfried Rauch... Bergdoktor XI.
sezona 11, epizoda 15
Nemčija, Avstrija

Martin je zbegan glede rezultatov preiskave bolne medicinske sestre Erianne. Zdravnik odkrije, da pacientka namerno jemlje napačna zdravila, saj se želi izogniti deportaciji iz države. Skupaj s hčerko sta se pred leti priselili iz Belorusije, toda izkazalo se je, da so njuni dokumenti ponarejeni, zato jima grozi izgon. Gruber jo skuša prepričati, naj se neha igrati s svojim življenjem, preden bo prepozno.

11:25
I: Hande Ercel, Burak Deniz, Oguzhan Karbi, Tugce Karabacak... Ask Laftan Anlamaz I.
sezona 1, epizoda 45
TURKEY

Fantje puncam nočejo povedati, kam gredo zvečer. Didem Muratu pove, da je Derya sabotirala Sarte. Ker pa ji ne verjame, je Didem odločena, da mu bo to dokazala. Hayat mami prizna, da je zaljubljena. Didem se Ibrahimu zlaže, da jo Murat osvaja. Tako je Ibrahim prepričan, da Murat vara Hayat z Didem. Punce odkrijejo, da imajo fantje filmski večer......IMDb ocena: 7.5/10

12:20
I: Hande Ercel, Burak Deniz, Oguzhan Karbi, Tugce Karabacak... Ask Laftan Anlamaz I.
sezona 1, epizoda 46
TURKEY

Didem Muratu dokaže, da je Derya sabotirala podjetje, zato se Murat sooči z Deryo. Ipek Keremu prizna, da se samo igra z njim. Ibrahim grozi Muratu, Murat pa je jezen, ker Hayat prespi v Ibrahimovem karavanu. Emine izve, kdo je Hayatin fant. Emine obišče Sarte in zaslišuje Tuval glede Murata. Tudi Kamuran odide v Sarte......IMDb ocena: 7.5/10

13:15
TV prodaja
13:30
I: Robert Korošec, Maša Grošelj, Marijana Brecelj, Rok Kunaver, Jernej Kuntner, Tina Gorenjak; R: Jaka Šuligoj, Rahela Jagrič, Marko Naberšnik, Maja Prettner, Nikolaj Vodošek... Najini mostovi II.
sezona 2, epizoda 8
Slovenija

Kristjanu se mudi v Vipavo, da bi razčistil nekaj stvari z Lovrom. Tanjo ponovno muči ljubosumje. Karmen in sekretar še vedno neuspešno iščeta Baronovega sovražnika. Monika je odločena, da bo pozabila na Kristjana. Ivana zanima, ali Kristjan ve, kdo stoji za napadom na Franjo. Karmen se vrne iz Ljubljane z dobro novico. Robert od Monike zahteva, da gre z njim do Valerije na degustacijo, namesto, da odide na iskalno akcijo.

14:25
Ljubav je na selu IV.
sezona 4, epizoda 19
Hrvaška

Po velikem priznanju in razočaranju mora Rasema premisliti, s katerim od kandidatov bo našla skupni jezik. Pred težkim izzivom je tudi Neven, ki svoji dekleti še zadnjič preizkuša za lažjo odločitev o tem, s katero si želi ustvariti ljubezenski odnos in katero bo poslal domov. Medtem pa Dragan, Marijan in Zoran že uživajo na romantičnih potovanjih s svojimi izbrankami, a tudi tam ne gre brez nesoglasij. Eden od zaljubljenih junakov pa preseneti še sam sebe.

15:35
I: Hans Sigl, Heiko Ruprecht, Monika Baumgartner, Ronja Forcher, Siegfried Rauch... Bergdoktor XI.
sezona 11, epizoda 16
Nemčija, Avstrija

Potem ko je Martin izvedel, da se njegova pacientka igra s svojim življenjem, saj bi svoji hčerki rada omogočila boljše življenje, ji skuša pomagati. Lisbeth ni navdušena nad dejstvom, da bo Ludwig ostal v Ellmauu dlje, kot je načrtoval. Lilli, ki se je medtem navezala na Ludwiga, skupaj z njim doživi hudo prometno nesrečo. Zaskrbljeni Martin je besen na Ludwiga, saj se je Lilli zaradi njega znašla v smrtni nevarnosti.

16:30
I: Hande Ercel, Burak Deniz, Oguzhan Karbi, Tugce Karabacak... Ask Laftan Anlamaz I.
sezona 1, epizoda 47
TURKEY

Emine se pod lažnim imenom sreča z Muratom in Azime ter v Sartu pusti Hayatino osebno izkaznico. Kamuran hoče Muratu spremeniti pričesko. Murat Hayat posvari pred Ibrahimom, Hayat pa se sooči z mamo. Kerem odkrije Hayatino osebno izkaznico in se sooči z Ipek. Ibrahim Hayat prizna, da jo ljubi. Razkrije ji, da je videl Murata v objemu Didem......IMDb ocena: 7.5/10

16:55
24UR popoldne
Slovenija

24UR popoldne je na programu vsak delovnik od ponedeljka do petka in poteka v živo iz osrednjega studia POP TV. Oddaja na kratek, zgoščen in dinamičen način ponuja do takrat najaktualnejše novice dneva z različnih področij življenja: politike, gospodarstva, kronike, športa in vremensko napoved. Voditelji: Petra Kerčmar, Jani Muhič, Darja Zgonc in Edi Pucer.

17:55
I: Hande Ercel, Burak Deniz, Oguzhan Karbi, Tugce Karabacak... Ask Laftan Anlamaz I.
sezona 1, epizoda 48
TURKEY

Azime sliši Kerema in Ipek, ko govorita o tem, da Hayat ni Suna Pektas. Od njiju zahteva Hayatin naslov in izkaznico, hkrati pa jima prepove, da bi to povedala Muratu. Kerem je jezen na Ipek, ker je pomagala Hayat pri laži. Ibrahim pobere šila in kopita. Ko se Azime oglasi pri Hayat, ji vrata odpre Emine in obe sta šokirani. Azime preda Muratu družinski poročni prstan......IMDb ocena: 7.5/10

18:50
24UR vreme
Slovenija

24UR vreme je z vami vsak dan pred osrednjo informativno oddajo. Napoved je atraktivno podkrepljena z grafiko, ki ponuja nazoren pregled vremena po državi in z zanimivimi dogodki, povezanimi z vremenom. Prisluhnete lahko tudi nasvetom in vremenskim opozorilom, ki so postali stalnica pri očitnih klimatskih spremembah. Voditelji: Katja Jevšek, Jana Morelj, Robert Erjavec.

18:55
24UR
Slovenija

24UR je na programu vsak dan ob 18.55. Z dinamičnim pristopom, voditeljskimi pari, novimi idejami in atraktivno podobo, ki omogoča vsebinsko bogato podajo novic, je dnevno najbolj gledana osrednja informativna oddaja v Sloveniji. Poleg rednih rubrik najaktualnejše novice dneva zajemajo tudi vremensko napoved, družabno kroniko in šport. Voditelji: Petra Kerčmar in Jani Muhič, Darja Zgonc in Edi Pucer.

20:00
Ljubav je na selu VI.
sezona 6, epizoda 21
Hrvaška

Tomislav se mora ukvarjati z nepričakovanimi gosti. Najbolj napeto pa je pri Ivu, kjer Kata in Branka nikakor ne najdeta skupnega jezika in tudi ne šparata z njim. Hudo je že, ko poskusita razčistiti včerajšnji Katin trač, ko pa se v debato vključi še Ivo, stvari popolnoma uidejo izpod nadzora. Le kako se bo zaključila ta burna razprava in katero od dam bo Ivo izbral za romantično potovanje.

21:00
I: Hilal Altinbilek, Sibel Tascioglu, Selin Yeninci, Kerem Alisik, Hulya Darcan... Bir zamanlar Cukurova IV.
sezona 4, epizoda 15
TURKEY

Fikret in Lutfiye žalujeta za Fekelijem, kar s pridom izkoristita Sermin in Betul. Betul tolaži Fikreta, da bi se zbližala z njim, enako pa Sermin počne pri Lutfiye. Fikret se ne more otresti sumov, da z Mehmetovo zgodbo nekaj ni v redu. V nos mu gre, da se vrti okoli Zuleyhe. Pri Yamanovih se pojavi neznanka, ki hoče na vsak način govoriti z Demirjem.

22:00
24UR zvečer
Slovenija

Informativna oddaja 24UR zvečer je na programu vsak delovnik od ponedeljka do petka. Oddaja vsebinsko nadgrajuje osrednjih 24UR. V njej so na atraktiven način podane najpomembnejše novice in zgodbe dneva, obogatene s pregledom zadnjih, najnovejših večernih domačih in tujih dogodkov. 24UR zvečer ponuja vsebinsko, vizualno bogat in sodoben vpogled v dogajanje dneva. Voditelji: Uroš Slak, Suzana Perman, Miha Drozg.

22:30
I: Kaan Urgancioglu, Pinar Deniz, Huseyin Avni Danyal, Mehmet Yilmaz Ak... Yargi I.
sezona 1, epizoda 46
TURKEY

Izsledki preiskav potrdijo, da je streljala Ceylin, ki jo odpeljejo na sodišče. Čeprav se ničesar ne spomni, se sprašuje, ali ni morda le kriva. Ker pred sodiščem molči, sodnica odloči, da bo do sojenja počakala v priporu. Ilgaz jo ob nasprotovanju Parsa odpelje v svojo pisarno in s tem ogrozi svojo kariero. Metin preti Merdanu, da ga bo zaprl, če ima kaj z umorom, Gul pa krivi sebe zaradi Ceylin......IMDb ocena: 8.6/10

23:25
I: Gabrielle Union, Jessica Alba, Duane Martin, Zach Gilford, Ryan McPartlin... L.A.'s Finest II.
sezona 2, epizoda 13
ZDA

Nancy McKenna žaluje zaradi smrti ljubljene osebe, ob strani pa ji zvesto stoji Syd. V korejski četrti kriminal obvladuje vsak kotiček in temu ni videti konca. Zaradi tega losageleška policija združi vse sile, da bi enkrat za vselej uničila kriminalno združbo Lustrum in v korejsko četrt povrnila mir......IMDb ocena: 6.1/10

00:25
24UR zvečer
Slovenija

Informativna oddaja 24UR zvečer je na programu vsak delovnik od ponedeljka do petka. Oddaja vsebinsko nadgrajuje osrednjih 24UR. V njej so na atraktiven način podane najpomembnejše novice in zgodbe dneva, obogatene s pregledom zadnjih, najnovejših večernih domačih in tujih dogodkov. 24UR zvečer ponuja vsebinsko, vizualno bogat in sodoben vpogled v dogajanje dneva. Voditelji: Uroš Slak, Suzana Perman, Miha Drozg.

00:55
Pavza!
, epizoda 10
Slovenija

Prepustite se glasbi! Videospoti popularnih izvajalcev, povezani v najboljši miks za odmor, zabavo in počitek, za sprostitev možgančkov, za vzdušje, za ples, da se napolni srce! Za vas smo pripravili Pavzo.

06:00
24UR
Slovenija

24UR je na programu vsak dan ob 18.55. Z dinamičnim pristopom, voditeljskimi pari, novimi idejami in atraktivno podobo, ki omogoča vsebinsko bogato podajo novic, je dnevno najbolj gledana osrednja informativna oddaja v Sloveniji. Poleg rednih rubrik najaktualnejše novice dneva zajemajo tudi vremensko napoved, družabno kroniko in šport. Voditelji: Petra Kerčmar in Jani Muhič, Darja Zgonc in Edi Pucer.

07:00
OTO čira čara
, epizoda 9
Slovenija

.

07:01
Maya the Bee I.
sezona 1, epizoda 45
Nemčija

V panju se je znašel vsiljivec. Maja namreč v kleti odkrije majhno veščo, ki vsekakor ne spada tja. Toda ali se bo vešča odločila zapustiti svoje domovanje......IMDb ocena: 5.6/10

07:30
Fixies I.
sezona 1, epizoda 34
Rusija

Tomija Tomaža bo obiskala Katja. Zmenila sta se, da bo Katja s seboj prinesla jagode, Tomi Tomaž pa bo poskrbel za stepeno smetano in tako se bosta lahko posladkala. Očitno pa priprava stepene smetane le ni tako zelo preprosta.

07:35
Grizzy and the Lemmings IV.
sezona 4, epizoda 12
ZDA

V koči sredi kanadskih gozdov živijo Grizzy in skupina glodavčkov. Vsi se z vsemi razpoložljivimi sredstvi zagrizeno borijo za svoje pravice v koči, a nekega dne namesto ognjemeta v zrak poleti kar njihova hiša z njimi vred. Tako pristanejo v neznani deželi in sprašujejo se, kje v Kanadi leži Azija? Srečujejo se z novimi nevarnostmi, eksotičnimi živalmi in novimi tehnologijami, pri katerih niti pomislijo ne, da bi preverili, kako se jih uporablja. In tako se znajdejo sredi Afrike, v Mehiki in kdo bi vedel, kje še vse. A kjerkoli že so, njihov boj za nove pridobitve se neizprosno nadaljuje.

07:40
All for Kids I.
sezona 1, epizoda 39
Avstralija

V otroški oddaji, namenjeni zabavi in izobraževanju, spremljamo nadobudne otroke, stare od osem do enajst let, ki nam bodo v vsaki epizodi posebej predstavili svoje življenje in razne spretnosti, ki bi se jih doma lahko lotili tudi sami. Na ta način bomo spoznali mlado kuharsko mojstrico Lino, vrtnarko Mašo, rokodelca Kristjana, znanstvenika Jakoba in še mnoge druge, ki nas bodo popeljali v svet zabavnih in zanimivih opravil in poklicev. Oddajo bosta iz studia povezovala Klara in Aljaž.

08:05
Dr. Malyshkira I.
sezona 1, epizoda 33
Rusija

Da zbolite čim redkeje, je koristno vedeti, kako deluje naše telo! Mala zdravnica Maruška ve vse o človeškem telesu, saj želi odraščati zdravo. Pozorno jo poslušajte in skupaj boste odraščali zdravi. V vsaki epizodi zdravnica Maruška z otroki deli razumljive informacije o enem od človeških organov ali zdravem telesu. Koristni nasveti male zdravnice in lahke vaje, ki jih bo pokazala, bodo otokom pomagali okrepiti imunski sistem, da bodo živeli še bolj zdravo.

08:10
Domače živalice I.
sezona 1, epizoda 15
Slovenija

Tokrat bomo spoznali kar pet različnih živalic. Ugotovili bomo, zakaj lazarja primerjajo s kosilnico, kako se pogovarjajo miške, zakaj so mravlje najmočnejše živali na svetu, kje se rade potikajo muhe in koga imajo komarji najraje.

08:15
Zak Storm I.
sezona 1, epizoda 27
ZDA, Francija, J. Koreja, INDONESIA

Najstnik Zak Storm je lastnik očetove ogrlice, ki je v resnici mitično oko starodavnega morja Beru. Med surfarskim tekmovanjem Zaka posesa ogromen val in znajde se v Bermudskem trikotniku. Naenkrat se kot kapitan znajde na ladji Kaos, kjer skupaj s svojim govorečim mečem, princeso Atlanto, Vikingom, vesoljcem in duhcem jadra med sedmimi morji trikotnika. Predvsem pa bi rad našel pot nazaj domov.

08:40
Spin Fighters IV.
sezona 4, epizoda 24
Kitajska

Maska dokončno pade! In za njo se skriva nihče drug kot veliki Jan Fer. To pa Klemna prav nič ne gane. Odločen je, da bo Jana Fera ustavil, pa naj bo kar hoče. Jan mu predlaga dvoboj, a na kocki je veliko. Če Klemen izgubi, mora Janu predati očetov izstreljevalnik Flame.

09:05
Vaše zdravje, naša skrb
09:20
I: Maia Reficco, Alex Hoyer, Sara Cobo, Sarai Meza... Kally's Mashup I.
sezona 1, epizoda 27
Argentina

Presrečna Kally končno dočaka mamin obisk, zaradi česar pa se v Claudii vzbudi veliko ljubosumje. Na glasbeni paradi Andy dobi alergijsko reakcijo, zato mora prenehati z igranjem. Dante prosi Kally, da glasbo @mice635 igra pred vsemi na konservatoriju......IMDb ocena: 7.2/10

10:20
I: Hans Sigl, Heiko Ruprecht, Monika Baumgartner, Ronja Forcher, Siegfried Rauch... Bergdoktor XI.
sezona 11, epizoda 16
Nemčija, Avstrija

Potem ko je Martin izvedel, da se njegova pacientka igra s svojim življenjem, saj bi svoji hčerki rada omogočila boljše življenje, ji skuša pomagati. Lisbeth ni navdušena nad dejstvom, da bo Ludwig ostal v Ellmauu dlje, kot je načrtoval. Lilli, ki se je medtem navezala na Ludwiga, skupaj z njim doživi hudo prometno nesrečo. Zaskrbljeni Martin je besen na Ludwiga, saj se je Lilli zaradi njega znašla v smrtni nevarnosti.

11:25
I: Hande Ercel, Burak Deniz, Oguzhan Karbi, Tugce Karabacak... Ask Laftan Anlamaz I.
sezona 1, epizoda 47
TURKEY

Emine se pod lažnim imenom sreča z Muratom in Azime ter v Sartu pusti Hayatino osebno izkaznico. Kamuran hoče Muratu spremeniti pričesko. Murat Hayat posvari pred Ibrahimom, Hayat pa se sooči z mamo. Kerem odkrije Hayatino osebno izkaznico in se sooči z Ipek. Ibrahim Hayat prizna, da jo ljubi. Razkrije ji, da je videl Murata v objemu Didem......IMDb ocena: 7.5/10

12:20
I: Hande Ercel, Burak Deniz, Oguzhan Karbi, Tugce Karabacak... Ask Laftan Anlamaz I.
sezona 1, epizoda 48
TURKEY

Azime sliši Kerema in Ipek, ko govorita o tem, da Hayat ni Suna Pektas. Od njiju zahteva Hayatin naslov in izkaznico, hkrati pa jima prepove, da bi to povedala Muratu. Kerem je jezen na Ipek, ker je pomagala Hayat pri laži. Ibrahim pobere šila in kopita. Ko se Azime oglasi pri Hayat, ji vrata odpre Emine in obe sta šokirani. Azime preda Muratu družinski poročni prstan......IMDb ocena: 7.5/10

13:15
TV prodaja
13:30
I: Robert Korošec, Maša Grošelj, Marijana Brecelj, Rok Kunaver, Jernej Kuntner, Tina Gorenjak; R: Jaka Šuligoj, Rahela Jagrič, Marko Naberšnik, Maja Prettner, Nikolaj Vodošek... Najini mostovi II.
sezona 2, epizoda 9
Slovenija

Monika kljub Robertovi prepovedi odide na reševalno akcijo. V Kristjanu se zbuja stara naklonjenost do Monike. Karmen začne načrtno poniževati Suzano. Ksenija sporoči Vitu, da je minister Baronoma obljubil podpis pogodbe. Boris sliši Ksenijin skrivni telefonski pogovor, Monika pa sredi noči prejme sporočilo.

14:30
Ljubav je na selu IV.
sezona 4, epizoda 20
Hrvaška

Na vrsti je dan, poln zanimivih aktivnosti, kar se tudi spodobi za romantična potovanja. Medtem ko je pri nekaterih parih videti, da ničesar ne more skaliti njihove sreče, pa se ostali znajdejo v pravih ljubezenskih mukah. Je možno, da se izbrana kandidatka želi maščevati svojemu junaku prav na romantičnem potovanju? Rasema pa na romantičnem sprehodu s svojim izbrancem postavi vprašanje o prihodnosti ..

15:35
I: Hans Sigl, Heiko Ruprecht, Monika Baumgartner, Ronja Forcher, Mark Keller... Bergdoktor XII.
sezona 12, epizoda 1
Nemčija, Avstrija

V 12. sezoni priljubljene serije gorskega zdravnika čakajo novi zapleteni primeri. Martin se veseli obiska svojih prijateljev iz New Yorka, ki ga obiščeta v Ellmauu. Da bi jima razkazal lepote svoje pokrajine, skupaj z bratom Hansom organizira izlet v gore in turno smučanje. Toda vesela druščina niti ne sluti, da se bo njihov dan končal s katastrofo. Med spustom po zasneženi strmini se sproži snežni plaz. Bodo vsi lahko pobegnili pred nevarnostjo.

16:30
I: Hande Ercel, Burak Deniz, Oguzhan Karbi, Tugce Karabacak... Ask Laftan Anlamaz I.
sezona 1, epizoda 49
TURKEY

Murat zaprosi Hayat za roko in Hayat privoli. Doruk od babice izve, da Hayat ni Suna, in glede tega izpraša še Asli. Tuval pove Muratu, da Didem nikoli ni bila noseča, Murat pa v jezi nažene Didem iz podjetja. Kemal obišče Nejata in Deryo ter jima pove, da punca v časopisnem članku ni njegova hči Suna, ampak Hayat Uzun, ki dela pri njih pod lažno identiteto......IMDb ocena: 7.5/10

16:55
24UR popoldne
Slovenija

24UR popoldne je na programu vsak delovnik od ponedeljka do petka in poteka v živo iz osrednjega studia POP TV. Oddaja na kratek, zgoščen in dinamičen način ponuja do takrat najaktualnejše novice dneva z različnih področij življenja: politike, gospodarstva, kronike, športa in vremensko napoved. Voditelji: Petra Kerčmar, Jani Muhič, Darja Zgonc in Edi Pucer.

17:55
I: Hande Ercel, Burak Deniz, Oguzhan Karbi, Tugce Karabacak... Ask Laftan Anlamaz I.
sezona 1, epizoda 50
TURKEY

Derya pokaže Muratu sliko Sune Pektas in mu razkrije, da Hayat ni Suna. Murat zaradi laži odpusti tudi Hayat. V Istanbul prispe Hayatin dedek, ki se boji, da je vnukinja osramotila družino, zato se jo odloči odpeljati domov, punce pa skujejo načrt, kako bodo prijateljico obdržale v mestu. Murat je jezen na družino, ker mu nihče ni povedal za Hayatino laž......IMDb ocena: 7.5/10

18:50
24UR vreme
Slovenija

24UR vreme je z vami vsak dan pred osrednjo informativno oddajo. Napoved je atraktivno podkrepljena z grafiko, ki ponuja nazoren pregled vremena po državi in z zanimivimi dogodki, povezanimi z vremenom. Prisluhnete lahko tudi nasvetom in vremenskim opozorilom, ki so postali stalnica pri očitnih klimatskih spremembah. Voditelji: Katja Jevšek, Jana Morelj, Robert Erjavec.

18:55
24UR
Slovenija

24UR je na programu vsak dan ob 18.55. Z dinamičnim pristopom, voditeljskimi pari, novimi idejami in atraktivno podobo, ki omogoča vsebinsko bogato podajo novic, je dnevno najbolj gledana osrednja informativna oddaja v Sloveniji. Poleg rednih rubrik najaktualnejše novice dneva zajemajo tudi vremensko napoved, družabno kroniko in šport. Voditelji: Petra Kerčmar in Jani Muhič, Darja Zgonc in Edi Pucer.

20:00
Ljubav je na selu VI.
sezona 6, epizoda 22
Hrvaška

Kmetje so izbrali svoja dekleta, ki jih bodo pospremile na romantična potovanja. Medtem ko eni že uživajo v romantičnih sprehodih, se drugi še spopadajo z raznimi težavami. Po krajši ločitvi, ki se Tomislavu zdi kot cela večnost, se končno sestane s svojo izbranko, da z njo preživi romantičen vikend. Sprva gre vse kot v pravljici, nato pa na dan privrejo strahovi.

21:00
I: Hilal Altinbilek, Sibel Tascioglu, Selin Yeninci, Kerem Alisik, Hulya Darcan... Bir zamanlar Cukurova IV.
sezona 4, epizoda 16
TURKEY

Lutfiye se odloči, da ima dovolj opravljanja. Skrajni čas je, da se nekam odseli skupaj s Fikretom, da ga bo lahko imela na očeh. Ta se medtem ukvarja z drugimi stvarmi. Betul je svoj načrt, da se bo zbližala z njim, zagnala s polno paro. Po Cukurovi hitro zaokrožijo govorice, da se med njima nekaj plete. Sermin se hoče maščevati Saniye, zato s Fusun naredita pretkan načrt.

21:55
24UR zvečer
Slovenija

Informativna oddaja 24UR zvečer je na programu vsak delovnik od ponedeljka do petka. Oddaja vsebinsko nadgrajuje osrednjih 24UR. V njej so na atraktiven način podane najpomembnejše novice in zgodbe dneva, obogatene s pregledom zadnjih, najnovejših večernih domačih in tujih dogodkov. 24UR zvečer ponuja vsebinsko, vizualno bogat in sodoben vpogled v dogajanje dneva. Voditelji: Uroš Slak, Suzana Perman, Miha Drozg.

22:25
I: Kaan Urgancioglu, Pinar Deniz, Huseyin Avni Danyal, Mehmet Yilmaz Ak... Yargi I.
sezona 1, epizoda 47
TURKEY

Ceylin pripeljejo v pripor. Ilgaz in Eren primer rešujeta na lastno pest, kar pa ni všeč Parsu, ki se odloči Ilgaza odstraniti od preiskave. Ilgaz gre po Ceylinine stvari in v pisarni sreča Gul in Aylin. Seda in Yekta se soočita glede Engina, a Yekta zanima predvsem vpletenost v umor......IMDb ocena: 8.6/10

23:15
I: Abigail Spencer, Matt Lanter, Malcolm Barrett, Goran Višnjić, Sakina Jaffrey, Matt Frewer... Timeless I.
sezona 1, epizoda 1
ZDA

Spremljamo skupino nenavadnih junakov, ki se podajo na neverjetno pustolovščino. Znanstvenik Rufus Carlin, vojak Wyatt Logan in profesorica zgodovine Lucy Preston morajo združiti moči in se odpraviti na potovanje skozi čas, da bi zaustavili skrivnostno skupino zločincev, ki potuje skozi čas in želi spremeniti pomembne trenutke v zgodovini ter s tem svet kot ga poznamo. Pri tem pa morajo paziti, da njihovo potovanje v preteklost ne vpliva na njihovo življenje v sedanjosti. V prvi epizodi morajo preprečiti kriminalnemu časovnemu potniku Flynnu, da bi spremenil potek zgodovinske nesreče nemškega cepelina Hindenburg......IMDb ocena: 7.6/10

00:05
24UR zvečer
Slovenija

Informativna oddaja 24UR zvečer je na programu vsak delovnik od ponedeljka do petka. Oddaja vsebinsko nadgrajuje osrednjih 24UR. V njej so na atraktiven način podane najpomembnejše novice in zgodbe dneva, obogatene s pregledom zadnjih, najnovejših večernih domačih in tujih dogodkov. 24UR zvečer ponuja vsebinsko, vizualno bogat in sodoben vpogled v dogajanje dneva. Voditelji: Uroš Slak, Suzana Perman, Miha Drozg.

00:35
Pavza!
, epizoda 10
Slovenija

Prepustite se glasbi! Videospoti popularnih izvajalcev, povezani v najboljši miks za odmor, zabavo in počitek, za sprostitev možgančkov, za vzdušje, za ples, da se napolni srce! Za vas smo pripravili Pavzo.