Slovenske TV

Podnaslovljene TV

Lokalne TV

EX YU TV

Angleške TV

Nemške TV

Italijanske TV

Ostale TV

POP TV
06:00
24UR Fokus
, epizoda 96
Slovenija

Prva predsednica države. In njen prvi dan državnosti. “Ljubezen do domovine, odgovornost, dialog.” Intervju s protokolarnega posestva Brdo.

06:15
24UR Inšpektor
, epizoda 112
Slovenija

Je nasilja res vse več? Kako je v mestu ponoči? Zakaj se je prodaja solzivca povečala za tisoč odstotkov? Česa je strah mladih, njihovih staršev? Kaj počne policija, kaj varnostne službe.

06:30
I: Deanne Bray, Yannick Bisson, Rick Peters, Marc Gomes... Sue Thomas: F.B.Eye I.
sezona 1, epizoda 14
ZDA

FBI se ukvarja s primerom izginule priseljenske natakarice Kitty Chen. Potem ko so v njenem stanovanju našli nezakonito računalniško opremo in kri, vsi sumijo, da je Kitty vpletena v piratsko mrežo. Tara je edina, ki meni, da se je Kitty v kriminalni mreži znašla po naključju. Izkaže se, da je Kitty včasih hodila s Fredom Beckmanom, ki trdi, da je Kitty sicer res kdaj pa kdaj udaril, a obenem zanika, da bi imel karkoli opraviti z njenim izginotjem......IMDb ocena: 7.3/10

07:20
Vaše zdravje, naša skrb
07:40
I: Tjaša Železnik, Primož Ekart, Jernej Kuntner, Kondi Pižorn, Damjan Perne, Alenka Kozolc, Barica Blenkuš, Lucija Čirović, Janez Cankar, Matjaž Javšnik, Vito Rožej, Peter Musevski... TV Dober dan IV.
sezona 4, epizoda 15
Slovenija

Gospod Smith je odletel v Ameriko. Podrepnik in Merkatori imata že svoje načrte, kako bosta sedaj zagospodarila na TV Dober dan. Ukineta celotni program, Fano in Samota odslovita iz uredniške službe in vanjo postavita Fato ter Jožeta. Samo tako postane lučkar, Fana pa čistilka. Celotni program bodo zapolnjevale reklame, televizija pa bo dobila ime TV EPP. Ko pride Zofi med snemanjem pogledat svojega Joškota, jo Merkatori takoj porabi za oddajo o nosečnicah, ki jo bo seveda izdatno podkrepil z reklamami. Zofi pa med prikazovanjem nosečniških dihalnih vaj dobi resnične popadke......IMDb ocena: 7.6/10

08:35
TV prodaja
08:50
Old Peoples Home for 4 Year Olds II.
sezona 2, epizoda 3
Anglija

Skupina štiriletnikov bo spoznala neobičajne sošolce. Tri mesece si bodo učilnico delili z upokojenci, ki so skoraj stoletje starejši od njih. Tako otroci kot starostniki bodo imeli enak urnik, nenavaden eksperiment v domu starejših pa bodo opazovali strokovnjaki, ki bodo spremljali vpliv novega okolja na razpoloženje, spomin in mobilnost ostarelih. Prav tako bodo ugotavljali spremembe v socialnem razvoju otrok. Kako bo situacija, v kateri se malčki in starostniki skupaj učijo in igrajo, vplivala na zdravje in zadovoljstvo starejše skupine? Kaj se lahko naučijo eni od drugih? Bodo nastala nova prijateljstva.

09:45
Vaše zdravje, naša skrb
10:00
I: Mirna Medaković, Momčilo Otašević, Miran Kurspahić, Janko Popović Volarić, Ivan Herceg; R: Goran Rukavina, Stanislav Tomić... Kud puklo da puklo I.
sezona 1, epizoda 78
Hrvaška

Katarina in Tomislav se odločita, da bosta pomagala Krešu, kar pa on izkoristi in ju zapre v zapuščeno hišo. Katarina je besna zaradi njegove izdaje, zato je odločena, da se mu bo maščevala. Odvetnik pokliče Damirja, Milico in Marka, ko izvejo za zlonamerne načrte vaščanov. Damir se odloči, da bo poiskal Katarino. V vasi postane napeto, saj nihče pravzaprav ne ve, kaj se dogaja in kakšen je načrt. Se bodo Đurovi vnuki uspeli vrniti v Oštrovac v roku 24 ur.

11:00
I: Mirna Medaković, Momčilo Otašević, Miran Kurspahić, Janko Popović Volarić, Ivan Herceg; R: Goran Rukavina, Stanislav Tomić... Kud puklo da puklo I.
sezona 1, epizoda 79
Hrvaška

Josip se odpove mestu v vaškem odboru, medtem ko Mile in Sveto že načrtujeta, kdo ga bo zamenjal. Barbara namerava napisati članek o burnem dogajanju v vasi, vendar jo člani odbora prosijo, naj ga ne objavi, v zameno pa ji ponujajo mesto v odboru. Napade jo tudi Ane, ki je besna zaradi kritike njenega lokala v časopisu. V spor se vmeša Tomislav, ki Ane izzove na kulinarični spopad. Mirko vzame stvari v svoje roke in Barbari dodeli mesto v odboru, Ane pa razglasi za novo predsednico.

12:00
Vaše zdravje, naša skrb
12:04
I: Deanne Bray, Yannick Bisson, Rick Peters, Marc Gomes... Sue Thomas: F.B.Eye I.
sezona 1, epizoda 15
ZDA

Zapornik Mac Ellis privoli, da bo FBI pripeljal naravnost do tatu Simona Hoffmana, ki se je agentom že večkrat izmuznil. Sue in Jack se odpeljeta na pogovor z Macom, vendar ta vztraja, da bi rad govoril z Bobbyjem, za katerega se izkaže, da je njegov sin. Bobby sprva o tem noče niti slišati, a si potem s težkim srcem premisli, saj se je Mac glede Hoffmanovega prijetja pripravljen pogovarjati samo z njim......IMDb ocena: 7.3/10

13:00
Vaše zdravje, naša skrb
13:15
I: Lara Komar, Tadej Pišek, Marijana Brecelj, Bernarda Oman, Branko Šturbej, Mojca Funkl, Aleš Valič... Reka ljubezni IV.
sezona 4, epizoda 48
Slovenija

Uroš skuša Valentino odvrniti od njene ideje glede Blaznika. Rok pove Ireni, kaj se dogaja. Mojca se Urošu zlaže, da se ni dobila z Danilom. Tereza izve, da sta se Ferdo in Marija razšla. Jože Tomažu poroča o svojem pogovoru s Francem. Miha se Ajdi izpove glede situacije doma, Jan pa se sooči z Erikom glede drog. Tereza Mariji panično pove, da je z Angelco zelo slabo......IMDb ocena: 5.7/10

14:15
Vaše zdravje, naša skrb
14:20
I: Aleksandra Balmazović, Aleš Valič, Blaž Valič, Gaber Trseglav, Gaja Filač, Matej Zemljič, Mila Peršin, Sabina Kogovšek, Tanja Potočnik, Vesna Pernarčič; R: Nikolaj Vodošek... Skrito v raju I.
sezona 1, epizoda 15
Slovenija

Hrvoje ugotovi, da je nekdo vlomil v recepcijo. Ines ne verjame Renatu, da odhaja na službeno pot. Edvard prepove hčeri Juliji, da bi prišla v kamp. Hrvoje je besen in Dino reši Laro pred njegovim besnenjem. Se pa Lara spomni okolju prijazne rešitve proti plevelu.

15:15
Vaše zdravje, naša skrb
15:20
I: Simon Baker, Robin Tunney, Tim Kang, Owain Yeoman, Amanda Righetti... Mentalist II.
sezona 2, epizoda 18
ZDA

Med nočno zasedo Choja in Grace preseneti vidno prestreseno in ranjeno dekle, ki je izgubilo čevelj in svoj spomin. Sledi vodijo do skednja, kjer Cho in Grace najdeta trupla dveh pohodnikov in bivšega goljufa, ki je živel v bližnjem indijanskem rezervatu. Izkaže se, da je bil slednji član druščine, ki je gojila marihuano in v kateri je bil tudi ranger Tisdale. Rigsby in Grace se morata medtem odločiti, ali bosta njuno romanco končala ali bo eden od njiju zamenjal oddelek......IMDb ocena: 8.2/10

16:00
24UR novice
Slovenija

24UR novice je informativna oddaja, na programu POP TV je od ponedeljka do petka ob 16.00. Oddaja ponuja prve novice dneva, ki bodo še podrobneje predstavljene v osrednji oddaji 24UR. Voditelji: Petra Kerčmar, Jani Muhič, Darja Zgonc in Edi Pucer.

16:10
I: Simon Baker, Robin Tunney, Tim Kang, Owain Yeoman, Amanda Righetti... Mentalist II.
sezona 2, epizoda 18
ZDA

Med nočno zasedo Choja in Grace preseneti vidno prestreseno in ranjeno dekle, ki je izgubilo čevelj in svoj spomin. Sledi vodijo do skednja, kjer Cho in Grace najdeta trupla dveh pohodnikov in bivšega goljufa, ki je živel v bližnjem indijanskem rezervatu. Izkaže se, da je bil slednji član druščine, ki je gojila marihuano in v kateri je bil tudi ranger Tisdale. Rigsby in Grace se morata medtem odločiti, ali bosta njuno romanco končala ali bo eden od njiju zamenjal oddelek.

16:25
I: Hafsanur Sancaktutan, Kerem Bursin, Hatice Aslan, Serif Erol, Nazmi Kirik... Ya Cok Seversen I.
sezona 1, epizoda 11
TURKEY

Fusun se vrne v podjetje, a ji dodelijo manj cenjeno delovno mesto. Družina Arcali skupaj z Leylo sodeluje pri orientacijski igri. Vahit je v svojih pravilih zapovedal, da se morajo redno udeleževati družinskih dogodkov. Zaposleni pri Arcalijevih še naprej načrtujejo, kako bi družino ogoljufali in obogateli. Leyla in Ates se poljubita. Leyla izve, da namerava Ates otroke poslati v internat v tujino......IMDb ocena: 7/10

17:25
I: Akin Akinozu, Meric Aral, Oyku Karayel, Sarp Apak... Kaderimin Oyunu I.
sezona 1, epizoda 81
TURKEY

Helin privoli v ločitev, a skrivaj upa, da bo spet osvojila Cemalovo srce. Natakar pokliče Cemala, da je Necmi v sosednjem lokalu, a prej odide, preden tja pride Cemal. Zahide sliši pogovor med Gulsum in Fikretom, da iščejo Necmija, zato Asiye da njegov naslov. Asiye ga sporoči Cemalu. Necmi mu obljubi, da bo pričal za Nergis.

17:30
24UR popoldne
Slovenija

24UR popoldne je na programu vsak dan ob 17.30 in poteka v živo iz osrednjega studia POP TV. Oddaja na kratek, zgoščen in dinamičen način ponuja do takrat najaktualnejše novice dneva z različnih področij življenja: politike, gospodarstva, kronike, športa in vremensko napoved. Voditelji: Petra Kerčmar, Jani Muhič, Darja Zgonc in Edi Pucer.

17:50
I: Akin Akinozu, Meric Aral, Oyku Karayel, Sarp Apak... Kaderimin Oyunu I.
sezona 1, epizoda 81
TURKEY

Helin privoli v ločitev, a skrivaj upa, da bo spet osvojila Cemalovo srce. Natakar pokliče Cemala, da je Necmi v sosednjem lokalu, a prej odide, preden tja pride Cemal. Zahide sliši pogovor med Gulsum in Fikretom, da iščejo Necmija, zato Asiye da njegov naslov. Asiye ga sporoči Cemalu. Necmi mu obljubi, da bo pričal za Nergis......IMDb ocena: 5.2/10

18:50
24UR vreme
Slovenija

24UR vreme je z vami vsak dan pred osrednjo informativno oddajo. Napoved je atraktivno podkrepljena z grafiko, ki ponuja nazoren pregled vremena po državi in z zanimivimi dogodki, povezanimi z vremenom. Prisluhnete lahko tudi nasvetom in vremenskim opozorilom, ki so postali stalnica pri očitnih klimatskih spremembah. Voditelji: Špela Jereb, Jana Morelj, Aleš Satler.

18:55
24UR
Slovenija

24UR je na programu vsak dan ob 18.55. Z dinamičnim pristopom, voditeljskimi pari, novimi idejami in atraktivno podobo, ki omogoča vsebinsko bogato podajo novic, je dnevno najbolj gledana osrednja informativna oddaja v Sloveniji. Poleg rednih rubrik najaktualnejše novice dneva zajemajo tudi vremensko napoved, družabno kroniko in šport. Voditelji: Petra Kerčmar in Jani Muhič, Darja Zgonc in Edi Pucer.

20:00
I: Aleksandra Balmazović, Aleš Valič, Blaž Valič, Gaber Trseglav, Gaja Filač, Matej Zemljič, Mila Peršin, Sabina Kogovšek, Tanja Potočnik, Vesna Pernarčič; R: Nikolaj Vodošek... Skrito v raju I.
sezona 1, epizoda 16
Slovenija

Lara je navdušena nad Dinom, Frenk pa pred Meri še vedno skriva resnico. Ines doživi manjši živčni zlom. Edvard prepriča Marka, da prestavi načrte za tujino in se z njim vrne v kamp. Meri Saški pokaže, kaj je našla med obiskom pri Jani.

21:00
I: Milan Štrljić, Marina Redžepović, Momčilo Otašević, Ana Uršula Najev, Vladimir Tintor, Olga Pakalović... Kumovi II.
sezona 2, epizoda 149
Hrvaška

Stipan se s pomočjo Ivke pripravlja na protest proti bratoma in Šimi, a ga zmoti klic policije. Šokiran je, ko izve, da so našli Matov avto, ki je bil uničen v eksploziji, toda Matovega trupla niso našli. Milica se že vidi kot bodoča županja, ko Marko Šank izve, da je Zvoneta nekdo prijavil zaradi poneverbe. Vinko in Aljoša se medtem pripravljata na polaganje temeljnega kamna. Prispeta na zemljišče, kjer ju preseneti protest, ki ga je skrivaj organiziral Stipan. Kmalu so vsi šokirani, ko na zemljišču odkrijejo nekaj nepričakovanega......IMDb ocena: 6.4/10

22:00
24UR zvečer
Slovenija

Informativna oddaja 24UR zvečer je na programu vsak delovnik od ponedeljka do petka. Oddaja vsebinsko nadgrajuje osrednjih 24UR. V njej so na atraktiven način podane najpomembnejše novice in zgodbe dneva, obogatene s pregledom zadnjih, najnovejših večernih domačih in tujih dogodkov. 24UR zvečer ponuja vsebinsko, vizualno bogat in sodoben vpogled v dogajanje dneva. Voditelj: Uroš Slak.

22:40
I: Jude Law, Diane Keaton, Silvio Orlando, James Cromwell, Javier Camara, Cecile De France... Young Pope I.
sezona 1, epizoda 3
ZDA, Italija, Anglija, Francija, Španija

Lenny namerava ponovno oživiti konservativno krščanstvo, ne glede na prizadevanja kardinala Spencerja in Voiella. Po papeževi kontroverzni pridigi se sestra Mary znajde v središču pozornosti, Voiello pa je odločen odkriti papeževe slabosti. Ko Lenny zagrozi, da bo izgnal Voiella, mu mora liberalni kardinal priseči zvestobo. Kasneje se Lenny med naključnim srečanjem z Esther, ženo papeškega švicarskega gardista, zgrudi......IMDb ocena: 8.3/10

23:50
I: Jason Beghe, Jon Seda, Sophia Bush, Jesse Lee Soffer, Patrick John Flueger, Marina Squerciati... Chicago P.D. IV.
sezona 4, epizoda 21
ZDA

Ekipo pokličejo zaradi bančnega ropa, ko jim pot prekriža detektivka Hailey Upton, ki skuša prevzeti kraj zločina s svojo ekipo in se spopade z Voightom. Medtem ko se po mestu vrstijo drzni ropi, Lindsayjeva pristane v hudi nevarnosti in je prisiljena sprejeti nenadno odločitev. Preiskovalce šokira obraz osumljenca, ki se je skrival za masko. Uptonova je presenečena, ko naleti na Plattovo, ki je povezana z njeno preteklostjo......IMDb ocena: 5.6/10

00:40
I: Jason Beghe, Jon Seda, Sophia Bush, Jesse Lee Soffer, Patrick John Flueger, Marina Squerciati... Chicago P.D. IV.
sezona 4, epizoda 22
ZDA

Na spletu predvajajo posnetek v živo o moškem, ki ga pretepejo in živega zažgejo. Preiskovalci odkrijejo, da je žrtev moški, ki so ga v preteklosti zaprli zaradi posilstva. Preiskavi se pridruži detektivka Uptonova. Kmalu se zgodi podoben napad in detektivi naletijo na povezavo med zločini, osumljenimi pedofili ter skupino Perv Hunters. Lindsayjeva naleti na ovire, tako v zasebnem kot profesionalnem življenju......IMDb ocena: 5.6/10

01:30
24UR
Slovenija

24UR je na programu vsak dan ob 18.55. Z dinamičnim pristopom, voditeljskimi pari, novimi idejami in atraktivno podobo, ki omogoča vsebinsko bogato podajo novic, je dnevno najbolj gledana osrednja informativna oddaja v Sloveniji. Poleg rednih rubrik najaktualnejše novice dneva zajemajo tudi vremensko napoved, družabno kroniko in šport. Voditelji: Petra Kerčmar in Jani Muhič, Darja Zgonc in Edi Pucer.

02:25
Pavza!
, epizoda 38
Slovenija

Prepustite se glasbi! Videospoti popularnih izvajalcev, povezani v najboljši miks za odmor, zabavo in počitek, za sprostitev možgančkov, za vzdušje, za ples, da se napolni srce! Za vas smo pripravili Pavzo.

05:25
I: Hande Ercel, Burak Deniz, Oguzhan Karbi, Tugce Karabacak... Ask Laftan Anlamaz I.
sezona 1, epizoda 97
TURKEY

Hayat razkrije, da Murat ni v sorodu s Sarsilmazi. Cemil in Asli sledita taksistu, nato pa skupaj z Asli taksista prevarajo. Hayat obljubi, da ne bo zapustila Murata. Emine in Fadik spleteta otroške copatke, Ipek pa hoče odplačati Keremov dolg. Azime omedli, kasneje pa Muratu zatrdi, da bo vedno njen vnuk......IMDb ocena: 7.4/10

06:00
24UR zvečer
Slovenija

Informativna oddaja 24UR zvečer je na programu vsak delovnik od ponedeljka do petka. Oddaja vsebinsko nadgrajuje osrednjih 24UR. V njej so na atraktiven način podane najpomembnejše novice in zgodbe dneva, obogatene s pregledom zadnjih, najnovejših večernih domačih in tujih dogodkov. 24UR zvečer ponuja vsebinsko, vizualno bogat in sodoben vpogled v dogajanje dneva. Voditelj: Uroš Slak.

06:40
I: Deanne Bray, Yannick Bisson, Rick Peters, Marc Gomes... Sue Thomas: F.B.Eye I.
sezona 1, epizoda 15
ZDA

Zapornik Mac Ellis privoli, da bo FBI pripeljal naravnost do tatu Simona Hoffmana, ki se je agentom že večkrat izmuznil. Sue in Jack se odpeljeta na pogovor z Macom, vendar ta vztraja, da bi rad govoril z Bobbyjem, za katerega se izkaže, da je njegov sin. Bobby sprva o tem noče niti slišati, a si potem s težkim srcem premisli, saj se je Mac glede Hoffmanovega prijetja pripravljen pogovarjati samo z njim......IMDb ocena: 7.3/10

07:30
Vaše zdravje, naša skrb
07:45
I: Tjaša Železnik, Primož Ekart, Jernej Kuntner, Kondi Pižorn, Damjan Perne, Alenka Kozolc... TV Dober dan V.
sezona 5, epizoda 1
Slovenija

Smith se je živ in zdrav vrnil iz Amerike, kar je nadvse slaba novica za Merkatorija in Podrepnika. Ker pa je imel Zofkin porod visoko gledanost, jima Smith nekako oprosti. Na dan pride celo z idejo, da bodo začeli snemati telenovelo v stilu slepe Esmeralde. Največ vlog bodo seveda odigrali kar sami, za glavno žensko vlogo pa bi bila še najbolj primerna - Ana. Fana pa bo scenaristka. Hmmm, malce nerodna reč, zato jo Fana popiha na dopust, Smith pa na televizijo pripelje novo scenaristko Amando......IMDb ocena: 7.6/10

08:35
TV prodaja
08:50
I: Milan Štrljić, Marina Redžepović, Momčilo Otašević, Ana Uršula Najev, Vladimir Tintor, Olga Pakalović... Kumovi II.
sezona 2, epizoda 149
Hrvaška

Stipan se s pomočjo Ivke pripravlja na protest proti bratoma in Šimi, a ga zmoti klic policije. Šokiran je, ko izve, da so našli Matov avto, ki je bil uničen v eksploziji, toda Matovega trupla niso našli. Milica se že vidi kot bodoča županja, ko Marko Šank izve, da je Zvoneta nekdo prijavil zaradi poneverbe. Vinko in Aljoša se medtem pripravljata na polaganje temeljnega kamna. Prispeta na zemljišče, kjer ju preseneti protest, ki ga je skrivaj organiziral Stipan. Kmalu so vsi šokirani, ko na zemljišču odkrijejo nekaj nepričakovanega......IMDb ocena: 6.4/10

09:45
Vaše zdravje, naša skrb
10:00
I: Mirna Medaković, Momčilo Otašević, Miran Kurspahić, Janko Popović Volarić, Ivan Herceg; R: Goran Rukavina, Stanislav Tomić... Kud puklo da puklo I.
sezona 1, epizoda 80
Hrvaška

Katarina prepriča Tomislava, da v Đurovi hiši odpreta svojo restavracijo, kar pa ujezi Ane. Tudi Damir ni najbolj navdušen nad njuno potezo. Stipe začne avtomobile preusmerjati v Oštrovac in tako Ane posel zacveti. Sveto Josipa in Diano pošlje na počitnice in jima podari bivanje v zagrebškem hotelu. Josip sumi, da ima nekaj za bregom, zato se na pol poti obrne in vrne domov, kjer v hiši zaloti dva popolna neznanca.

11:00
I: Mirna Medaković, Momčilo Otašević, Miran Kurspahić, Janko Popović Volarić, Ivan Herceg; R: Goran Rukavina, Stanislav Tomić... Kud puklo da puklo I.
sezona 1, epizoda 81
Hrvaška

Josip in Diana od Sveta zahtevata pojasnilo za nastalo situacijo. Prebrisani Sveto ju skuša zvleči v nastalo zmešnjavo, vendar pod pritiskom Josip Ruži vse prizna. Ta Svetu zagrozi, da ga bo vrgla iz svoje hiše. Medtem Đurovim vnukom posel cveti, Tomislav pa postane nadut zaradi odlične kritike v časopisu. Ane prepriča Snježano, da jim podtakne žabje krake, zaradi česar Damir vnukom po prepiru s Katarino celo napiše kazen.

11:55
Vaše zdravje, naša skrb
12:00
I: Deanne Bray, Yannick Bisson, Rick Peters, Marc Gomes... Sue Thomas: F.B.Eye I.
sezona 1, epizoda 16
ZDA

Zvezni tožilec Marty Pavone bi rad stopil na prste preprodajalcu mamil El Caballeru, zato mora Sue sodelovati s superzvezdniškim detektivom z oddelka za narkotike Peteom Hadleyjem. Sue se zave, da bodo med akcijo razkrinkali enega od agentov, vendar se Hadley ne zmeni za njena opozorila. Medtem ostali agentje zaradi okvare centralnega sistema zmrzujejo v svojih pisarnah......IMDb ocena: 7.3/10

13:00
Vaše zdravje, naša skrb
13:15
I: Lara Komar, Tadej Pišek, Marijana Brecelj, Bernarda Oman, Branko Šturbej, Mojca Funkl, Aleš Valič... Reka ljubezni IV.
sezona 4, epizoda 49
Slovenija

Angelca Marijo prosi, naj nikomur ničesar ne pove o njenem stanju. Bojan obelodani Lekićeve prave namere, Breda pa ga napade. Tudi Gašper pove Roku, s čim se hoče v resnici Lekić ukvarjati na Krki, Jan pa pove Eriku za Valentinino tiskovno konferenco. Tomaž Sonji vroči tožbo. Jan zaloti Petro med brskanjem po Erikovih stvareh, Erik pa se na konferenci predstavi kot Blaznik......IMDb ocena: 5.7/10

14:15
Vaše zdravje, naša skrb
14:20
I: Aleksandra Balmazović, Aleš Valič, Blaž Valič, Gaber Trseglav, Gaja Filač, Matej Zemljič, Mila Peršin, Sabina Kogovšek, Tanja Potočnik, Vesna Pernarčič; R: Nikolaj Vodošek... Skrito v raju I.
sezona 1, epizoda 16
Slovenija

Lara je navdušena nad Dinom, Frenk pa pred Meri še vedno skriva resnico. Ines doživi manjši živčni zlom. Edvard prepriča Marka, da prestavi načrte za tujino in se z njim vrne v kamp. Meri Saški pokaže, kaj je našla med obiskom pri Jani.

15:20
Vaše zdravje, naša skrb
15:25
I: Simon Baker, Robin Tunney, Tim Kang, Owain Yeoman, Amanda Righetti... Mentalist II.
sezona 2, epizoda 19
ZDA

Patrick in ostali preiskujejo umor tožilke Kelly Flower. Patrick hitro izsledi njenega morilca, za katerega se izkaže, da je plačanec Cale Sylvan. Toda zaradi napak pri preiskavi, za katere je odgovoren Patrick, sodišče nazadnje opusti primer in Sylvan spet pristane na prostosti. Medtem ko se vsi po vrsti jezijo na Patricka, Sylvana ustreli neznani ostrostrelec. Zdaj morajo detektivi odkriti, kdo je umoril morilca......IMDb ocena: 8.2/10

16:00
24UR novice
Slovenija

24UR novice je informativna oddaja, na programu POP TV je od ponedeljka do petka ob 16.00. Oddaja ponuja prve novice dneva, ki bodo še podrobneje predstavljene v osrednji oddaji 24UR. Voditelji: Petra Kerčmar, Jani Muhič, Darja Zgonc in Edi Pucer.

16:30
I: Hafsanur Sancaktutan, Kerem Bursin, Hatice Aslan, Serif Erol, Nazmi Kirik... Ya Cok Seversen I.
sezona 1, epizoda 12
TURKEY

Fusun zasači Meryem v bazenu in jo začne izsiljevati. Podjetje se znajde v težavah, ko dobavitelj blaga ne dostavi pošiljke. Ates in Bige nameravata po blago v Italijo, ko se Leyla ponudi, da najde blago na bazarju. Ko Ates in Leyla iščeta blago po trgovinah, ju po naključju vidi Hasan in Leyli sledi do Ateseve hiše......IMDb ocena: 7/10

17:25
I: Akin Akinozu, Meric Aral, Oyku Karayel, Sarp Apak... Kaderimin Oyunu I.
sezona 1, epizoda 82
TURKEY

Sojenje Nergis se konča, Necmi priča za Nergis in jo spoznajo za nedolžno. Harun ji podari štipendijo za študij prava, ki si ga Nergis želi. Cemal ima naslednji dan ločitveno obravnavo. Ko je ločitev uradna, takoj pokliče Asiye, da ima presenečenje zanjo, Helin pa to sliši, zato mu sledi. Cemal Asiye podari penzion, Asiye pa mu oprosti in hoče, da ostane z njimi.

17:30
24UR popoldne
Slovenija

24UR popoldne je na programu vsak dan ob 17.30 in poteka v živo iz osrednjega studia POP TV. Oddaja na kratek, zgoščen in dinamičen način ponuja do takrat najaktualnejše novice dneva z različnih področij življenja: politike, gospodarstva, kronike, športa in vremensko napoved. Voditelji: Petra Kerčmar, Jani Muhič, Darja Zgonc in Edi Pucer.

18:00
I: Akin Akinozu, Meric Aral, Oyku Karayel, Sarp Apak... Kaderimin Oyunu I.
sezona 1, epizoda 82
TURKEY

Sojenje Nergis se konča, Necmi priča za Nergis in jo spoznajo za nedolžno. Harun ji podari štipendijo za študij prava, ki si ga Nergis želi. Cemal ima naslednji dan ločitveno obravnavo. Ko je ločitev uradna, takoj pokliče Asiye, da ima presenečenje zanjo, Helin pa to sliši, zato mu sledi. Cemal Asiye podari penzion, Asiye pa mu oprosti in hoče, da ostane z njimi......IMDb ocena: 5.2/10

18:50
24UR vreme
Slovenija

24UR vreme je z vami vsak dan pred osrednjo informativno oddajo. Napoved je atraktivno podkrepljena z grafiko, ki ponuja nazoren pregled vremena po državi in z zanimivimi dogodki, povezanimi z vremenom. Prisluhnete lahko tudi nasvetom in vremenskim opozorilom, ki so postali stalnica pri očitnih klimatskih spremembah. Voditelji: Špela Jereb, Jana Morelj, Aleš Satler.

18:55
24UR
Slovenija

24UR je na programu vsak dan ob 18.55. Z dinamičnim pristopom, voditeljskimi pari, novimi idejami in atraktivno podobo, ki omogoča vsebinsko bogato podajo novic, je dnevno najbolj gledana osrednja informativna oddaja v Sloveniji. Poleg rednih rubrik najaktualnejše novice dneva zajemajo tudi vremensko napoved, družabno kroniko in šport. Voditelji: Petra Kerčmar in Jani Muhič, Darja Zgonc in Edi Pucer.

20:00
I: Aleksandra Balmazović, Aleš Valič, Blaž Valič, Gaber Trseglav, Gaja Filač, Matej Zemljič, Mila Peršin, Sabina Kogovšek, Tanja Potočnik, Vesna Pernarčič; R: Nikolaj Vodošek... Skrito v raju I.
sezona 1, epizoda 17
Slovenija

Meri in Saška med prebiranjem Larinega dnevnika naletita na zanimiv zapis. Pečnik in Julija še vedno čakata na Edvardovo odločitev. Lara in Mark sta še kar vsak na svojem bregu, Dino pa Marku ponudi roko sprave. Saška ima glede Dina nov načrt.

21:05
I: Milan Štrljić, Marina Redžepović, Momčilo Otašević, Ana Uršula Najev, Vladimir Tintor, Olga Pakalović... Kumovi II.
sezona 2, epizoda 150
Hrvaška

Ko gre pri polaganju temeljnega kamna vse narobe, pride policija in zemljišče zaprejo. Policijski inšpektor odpelje Aljošo, Šimo in Vinka na policijo. Šima išče tolažbo pri Kuzmi, ta pa je živčen, ker ga je obiskal Stipan. Vesna, Vinko, Aljoša in Lara se skušajo zbrati in ugotoviti, kakšen bo njihov naslednji korak. Andjela od Zvoneta zahteva ločitev, a ji ta kljubuje in pravi, da ji je nikoli ne bo dal. Marko Šank ne more verjeti, kdo je prijavil Zvoneta......IMDb ocena: 6.4/10

22:05
24UR zvečer
Slovenija

Informativna oddaja 24UR zvečer je na programu vsak delovnik od ponedeljka do petka. Oddaja vsebinsko nadgrajuje osrednjih 24UR. V njej so na atraktiven način podane najpomembnejše novice in zgodbe dneva, obogatene s pregledom zadnjih, najnovejših večernih domačih in tujih dogodkov. 24UR zvečer ponuja vsebinsko, vizualno bogat in sodoben vpogled v dogajanje dneva. Voditelj: Uroš Slak.

22:45
I: Jude Law, Diane Keaton, Silvio Orlando, James Cromwell, Javier Camara, Cecile De France... Young Pope I.
sezona 1, epizoda 4
ZDA, Italija, Anglija, Francija, Španija

Lenny poskrbi, da sestro nune pripeljejo v Vatikan na pogreb, in jo pograja zaradi joka. Na Voiellovo pobudo skuša Spencer manipulirati z Lennyjem, ki mu odreče napredovanje in prekine stike z njim. Esther je razpeta med Voiellovo grožnjo in predanostjo novemu papežu. Lenny je sumničav glede Sofie, vodje marketinga in njegove najtesnejše zaveznice zunaj duhovništva. Papež razkrije nove radikalne načrte za Cerkev......IMDb ocena: 8.3/10

23:55
Eurojackpot
Slovenija

Eurojackpot je evropska klasična igra na srečo z zagotovljenim glavnim dobitkom v vrednosti 10 milijonov evrov. V igri sodelujejo igralci iz številnih evropskih držav. Za sodelovanje v igri mora igralec izbrati pet števil od 1 do 50 ter dve števili od 1 do 10. Glavni dobitek Jackpot igralec prejme, če pravilno napove vseh sedem številk. Zagotovljen sklad za glavni dobitek znaša 10 milijonov evrov in lahko doseže tudi do 90 milijonov evrov.

00:00
I: Jason Beghe, Jon Seda, Sophia Bush, Jesse Lee Soffer, Patrick John Flueger, Marina Squerciati... Chicago P.D. IV.
sezona 4, epizoda 23
ZDA

Lindsayjevo pokliče panična mama Bunny, ker so njenega fanta ustrelili. Detektivka se mora domisliti najboljšega pristopa k situaciji, saj je njena mama osumljena umora. Ekipa začne preiskovati in kmalu ugotovi, da je primer povezan s predoziranjem študentov ter da je Bunny bolj vpletena, kot so sprva mislili. Halstead medtem namerava Lindsayjevo zaprositi za roko, toda ona tik pred tem sprejme nepričakovano odločitev......IMDb ocena: 5.6/10

00:55
I: Jason Beghe, Jesse Lee Soffer, LaRoyce Hawkins, Marina Squerciati, Tracy Spiridakos... Chicago P.D. V.
sezona 5, epizoda 1
ZDA

Chicaški možje v modrem imajo tudi v 5. sezoni polne roke dela z zapletenimi kriminalnimi primeri. Okrožje 21 doživlja velike spremembe, saj je pod vprašajem Halsteadovo nezakonito delovanje, pod drobnogledom pa je po Lindsayjini selitvi v New York tudi celotna enota, ker jo sumijo koruptivnosti. Kljub temu se ekipa trudi razrešiti posel z orožjem, ki se čedalje bolj zapleta, sploh z vpletenostjo nedolžnih civilistov in otrok......IMDb ocena: 8/10

01:45
24UR
Slovenija

24UR je na programu vsak dan ob 18.55. Z dinamičnim pristopom, voditeljskimi pari, novimi idejami in atraktivno podobo, ki omogoča vsebinsko bogato podajo novic, je dnevno najbolj gledana osrednja informativna oddaja v Sloveniji. Poleg rednih rubrik najaktualnejše novice dneva zajemajo tudi vremensko napoved, družabno kroniko in šport. Voditelji: Petra Kerčmar in Jani Muhič, Darja Zgonc in Edi Pucer.

02:45
Pavza!
, epizoda 5
Slovenija

Prepustite se glasbi! Videospoti popularnih izvajalcev, povezani v najboljši miks za odmor, zabavo in počitek, za sprostitev možgančkov, za vzdušje, za ples, da se napolni srce! Za vas smo pripravili Pavzo.

05:15
I: Hande Ercel, Burak Deniz, Oguzhan Karbi, Tugce Karabacak... Ask Laftan Anlamaz I.
sezona 1, epizoda 98
TURKEY

Cemil vzame nazaj svojo snubitev Tuval. Murat se hoče odseliti, a mu Azime to prepreči. Cemil, Ipek, Asli, Tuval in Cagla zasačijo tatu, Kerema pa izpustijo iz zapora. Doruku odobrijo kredit, Azime pa testirajo, ali je v sorodu z Murratom. Hayat poskuša razvedriti Murata, Doruk pa izve, da je nesrečo Hayat in Murata povzročila Derya......IMDb ocena: 7.4/10

06:00
24UR zvečer
Slovenija

Informativna oddaja 24UR zvečer je na programu vsak delovnik od ponedeljka do petka. Oddaja vsebinsko nadgrajuje osrednjih 24UR. V njej so na atraktiven način podane najpomembnejše novice in zgodbe dneva, obogatene s pregledom zadnjih, najnovejših večernih domačih in tujih dogodkov. 24UR zvečer ponuja vsebinsko, vizualno bogat in sodoben vpogled v dogajanje dneva. Voditelj: Uroš Slak.

06:40
I: Deanne Bray, Yannick Bisson, Rick Peters, Marc Gomes... Sue Thomas: F.B.Eye I.
sezona 1, epizoda 16
ZDA

Zvezni tožilec Marty Pavone bi rad stopil na prste preprodajalcu mamil El Caballeru, zato mora Sue sodelovati s superzvezdniškim detektivom z oddelka za narkotike Peteom Hadleyjem. Sue se zave, da bodo med akcijo razkrinkali enega od agentov, vendar se Hadley ne zmeni za njena opozorila. Medtem ostali agentje zaradi okvare centralnega sistema zmrzujejo v svojih pisarnah......IMDb ocena: 7.3/10

07:30
Vaše zdravje, naša skrb
07:45
I: Tjaša Železnik, Primož Ekart, Jernej Kuntner, Kondi Pižorn, Damjan Perne, Alenka Kozolc... TV Dober dan V.
sezona 5, epizoda 2
Slovenija

Odločitev je padla. Snemala se bo žajfnica Emanuela, scenaristka pa bo Amanda. Slepo Emanuelo bo odigrala Ana, Jože bo butler, Samo Karlos, Smith bo Emanuelin oče, ki že v prvem delu izgine in bo prisoten samo na sliki. Merkatori in Podrepnik poskrbita za sponzorja, Amandine zahteve po glavni vlogi pa so čedalje glasnejše. Ker nihče od moškega dela megleniške televizije ni ravno odporen na čare nove mladenke, Amandino delo ni težko. Malce več nesoglasij ima le z ženskim delom ekipe......IMDb ocena: 7.6/10

08:35
TV prodaja
08:50
I: Milan Štrljić, Marina Redžepović, Momčilo Otašević, Ana Uršula Najev, Vladimir Tintor, Olga Pakalović... Kumovi II.
sezona 2, epizoda 150
Hrvaška

Ko gre pri polaganju temeljnega kamna vse narobe, pride policija in zemljišče zaprejo. Policijski inšpektor odpelje Aljošo, Šimo in Vinka na policijo. Šima išče tolažbo pri Kuzmi, ta pa je živčen, ker ga je obiskal Stipan. Vesna, Vinko, Aljoša in Lara se skušajo zbrati in ugotoviti, kakšen bo njihov naslednji korak. Andjela od Zvoneta zahteva ločitev, a ji ta kljubuje in pravi, da ji je nikoli ne bo dal. Marko Šank ne more verjeti, kdo je prijavil Zvoneta......IMDb ocena: 6.4/10

09:45
Vaše zdravje, naša skrb
10:00
I: Mirna Medaković, Momčilo Otašević, Miran Kurspahić, Janko Popović Volarić, Ivan Herceg; R: Goran Rukavina, Stanislav Tomić... Kud puklo da puklo I.
sezona 1, epizoda 82
Hrvaška

Mile in Stipe odpeljeta Jacka in Ružo v gozd na lov. Sveto sumi, da imata nekaj za bregom, zato se jim odloči slediti. Ko Mile izpusti zajca, ta zbeži v grm, v katerem se skriva Sveto. Jack in Ruža ciljata grm in ustrelita vsak iz svoje puške. Sta kaj zadela? Damir je besen na očeta, ki ga je zopet pretental. V vas se vrne Milica, ki jo šokira prizor njenega sina za štedilnikom. Tomislavu in Katarini obljubi, da jima bo pomagala v borbi proti vaščanom.

11:00
I: Mirna Medaković, Momčilo Otašević, Miran Kurspahić, Janko Popović Volarić, Ivan Herceg; R: Goran Rukavina, Stanislav Tomić... Kud puklo da puklo I.
sezona 1, epizoda 83
Hrvaška

Milica želi Tomislavu omogočiti resen posel in to priložnost vidi v odprtju nove restavracije. Še prej pa se želi maščevati Ane. Mile in Stipe se znajdeta v težavah zaradi divjega lova, saj jima Damir napiše kazen. Tomislava obišče inšpektor. Medtem Sveto Jacku razkrije Ružino skrivnostno preteklost in mu pove za njene tri bivše soproge, ki so nastradali v sumljivih okoliščinah. Jack sumi, da se Ruža namerava tudi njega znebiti. Od nje zahteva ločitev in odide iz Oštrovca.

11:55
Vaše zdravje, naša skrb
12:00
I: Deanne Bray, Yannick Bisson, Rick Peters, Marc Gomes... Sue Thomas: F.B.Eye I.
sezona 1, epizoda 17
ZDA

Logan Taylor, hčerka nekdanjega detektiva, bi rada ponovno odprla nek njegov primer. Charlie zato prosi za pomoč Sue in Lucy. Taylorjeva sumi, da je moški, ki ga je njen oče spravil v zapor, nedolžen. Torej je serijski morilec, znan po vzdevku Lovec, še vedno na prostosti. Myles, ki je primer intenzivno spremljal v svojih študentskih letih, se pridruži preiskavi in pogovoru z Jeromom Scogginsom, ki trdi, da so ga po krivem obtožili vseh umorov......IMDb ocena: 7.3/10

13:00
Vaše zdravje, naša skrb
13:15
I: Lara Komar, Tadej Pišek, Marijana Brecelj, Bernarda Oman, Branko Šturbej, Mojca Funkl, Aleš Valič... Reka ljubezni IV.
sezona 4, epizoda 50
Slovenija

Valentina na predstavitvi naleti na težave. Tomaž Jožetu razloži svojo teorijo zarote glede Bojana. Mojca se Urošu zlaže glede javne razprave, Danilu pa pove, kaj se je zgodilo na tiskovni konferenci. Petra poroča Gašperju o neuspešni akciji. Rok se z Ireno pogovarja o njunem odnosu, medtem pa zvoneči telefon prikaže Valentinin klic......IMDb ocena: 5.7/10

14:15
Vaše zdravje, naša skrb
14:20
I: Aleksandra Balmazović, Aleš Valič, Blaž Valič, Gaber Trseglav, Gaja Filač, Matej Zemljič, Mila Peršin, Sabina Kogovšek, Tanja Potočnik, Vesna Pernarčič; R: Nikolaj Vodošek... Skrito v raju I.
sezona 1, epizoda 17
Slovenija

Meri in Saška med prebiranjem Larinega dnevnika naletita na zanimiv zapis. Pečnik in Julija še vedno čakata na Edvardovo odločitev. Lara in Mark sta še kar vsak na svojem bregu, Dino pa Marku ponudi roko sprave. Saška ima glede Dina nov načrt.

15:20
Vaše zdravje, naša skrb
15:25
I: Simon Baker, Robin Tunney, Tim Kang, Owain Yeoman, Amanda Righetti... Mentalist II.
sezona 2, epizoda 20
ZDA

Patrick, Teresa in ostali preiskujejo smrt Xanderja Harringtona, medijskega mogotca in lastnika vrste publikacij. Ker so v enem izmed njegovih časopisov pred kratkim objavili neprizanesljiv članek o kultu, ki ga vodi Bret Stiles, slednji postane glavni osumljenec. Toda preiskovalci se znajdejo pred težko nalogo, saj imajo opravka z zelo karizmatičnim in manipulativnim človekom......IMDb ocena: 8.2/10

16:00
24UR novice
Slovenija

24UR novice je informativna oddaja, na programu POP TV je od ponedeljka do petka ob 16.00. Oddaja ponuja prve novice dneva, ki bodo še podrobneje predstavljene v osrednji oddaji 24UR. Voditelji: Petra Kerčmar, Jani Muhič, Darja Zgonc in Edi Pucer.

16:30
I: Hafsanur Sancaktutan, Kerem Bursin, Hatice Aslan, Serif Erol, Nazmi Kirik... Ya Cok Seversen I.
sezona 1, epizoda 13
TURKEY

Leyla reče Hasanu, da mora delati pri Atesu, ker mora odplačati očetov dolg, zato ji Hasan ponudi, da ga bo on odplačal. Ilgaz se spre z Atesem, ker je noče spremljati na zabavo. Vsi trije otroci in Leyla se zato odpravijo k Umutu. Ates še isti večer organizira svojo zabavo, zato si Leyla izmisli izgovor, da se vrne v njegovo hišo in ga skuša osvojiti......IMDb ocena: 7/10

17:25
I: Akin Akinozu, Meric Aral, Oyku Karayel, Sarp Apak... Kaderimin Oyunu I.
sezona 1, epizoda 83
TURKEY

Cemal Asiye pokaže penzion, ki ji ga je kupil. Mahir in Zuhal gresta na obalo pogledat hotel, ki bi ga naj kupil g. Harun. Helin je besna, ker je šel Cemal takoj po ločitvi k Asiye. Cemal Asiye zaprosi in ona privoli. Mahir Zuhal zagotovi, da z njo ni le zato, ker je noseča. Cemal za poroko pove ge. Nedret, ki ga prosi, naj Helin tega ne omenja.

17:30
24UR popoldne
Slovenija

24UR popoldne je na programu vsak dan ob 17.30 in poteka v živo iz osrednjega studia POP TV. Oddaja na kratek, zgoščen in dinamičen način ponuja do takrat najaktualnejše novice dneva z različnih področij življenja: politike, gospodarstva, kronike, športa in vremensko napoved. Voditelji: Petra Kerčmar, Jani Muhič, Darja Zgonc in Edi Pucer.

18:00
I: Akin Akinozu, Meric Aral, Oyku Karayel, Sarp Apak... Kaderimin Oyunu I.
sezona 1, epizoda 83
TURKEY

Cemal Asiye pokaže penzion, ki ji ga je kupil. Mahir in Zuhal gresta na obalo pogledat hotel, ki bi ga naj kupil g. Harun. Helin je besna, ker je šel Cemal takoj po ločitvi k Asiye. Cemal Asiye zaprosi in ona privoli. Mahir Zuhal zagotovi, da z njo ni le zato, ker je noseča. Cemal za poroko pove ge. Nedret, ki ga prosi, naj Helin tega ne omenja......IMDb ocena: 5.2/10

18:50
24UR vreme
Slovenija

24UR vreme je z vami vsak dan pred osrednjo informativno oddajo. Napoved je atraktivno podkrepljena z grafiko, ki ponuja nazoren pregled vremena po državi in z zanimivimi dogodki, povezanimi z vremenom. Prisluhnete lahko tudi nasvetom in vremenskim opozorilom, ki so postali stalnica pri očitnih klimatskih spremembah. Voditelji: Špela Jereb, Jana Morelj, Aleš Satler.

18:55
24UR
Slovenija

24UR je na programu vsak dan ob 18.55. Z dinamičnim pristopom, voditeljskimi pari, novimi idejami in atraktivno podobo, ki omogoča vsebinsko bogato podajo novic, je dnevno najbolj gledana osrednja informativna oddaja v Sloveniji. Poleg rednih rubrik najaktualnejše novice dneva zajemajo tudi vremensko napoved, družabno kroniko in šport. Voditelji: Petra Kerčmar in Jani Muhič, Darja Zgonc in Edi Pucer.

20:00
I: Aleksandra Balmazović, Aleš Valič, Blaž Valič, Gaber Trseglav, Gaja Filač, Matej Zemljič, Mila Peršin, Sabina Kogovšek, Tanja Potočnik, Vesna Pernarčič; R: Nikolaj Vodošek... Skrito v raju I.
sezona 1, epizoda 18
Slovenija

Julija ni prepričana, da bo Edvard sprejel sodelovanje, zato se spomni novega pretkanega načrta za pridobitev potrebnega denarja za novo kliniko. Medtem se Renato znajde v težavah zaradi uničene prisluškovalne naprave.

21:05
I: Milan Štrljić, Marina Redžepović, Momčilo Otašević, Ana Uršula Najev, Vladimir Tintor, Olga Pakalović... Kumovi II.
sezona 2, epizoda 151
Hrvaška

Vsi so v šoku, ko odkrijejo identiteto najdenega trupla. Stipan gre na policijo in inšpektorju predlaga, naj zasliši Kuzmo. Inšpektor obišče Kuzmo, a Kuzma obrne zgodbo proti Stipanu. Zvone pride k zavesti, potem ko je na sodišču omedlel. Andjela mu ne verjame in misli, da je to le še ena njegova farsa. Zvone na zaslišanju prizna resnico in sodnik mu odobri varščino. Milica je prepričana, da je morilec še vedno med njimi, in ponoči, ko gre domov, naleti na sumljive sence......IMDb ocena: 6.4/10

22:00
24UR zvečer
Slovenija

Informativna oddaja 24UR zvečer je na programu vsak delovnik od ponedeljka do petka. Oddaja vsebinsko nadgrajuje osrednjih 24UR. V njej so na atraktiven način podane najpomembnejše novice in zgodbe dneva, obogatene s pregledom zadnjih, najnovejših večernih domačih in tujih dogodkov. 24UR zvečer ponuja vsebinsko, vizualno bogat in sodoben vpogled v dogajanje dneva. Voditelj: Uroš Slak.

22:40
I: Jude Law, Diane Keaton, Silvio Orlando, James Cromwell, Javier Camara, Cecile De France... Young Pope I.
sezona 1, epizoda 5
ZDA, Italija, Anglija, Francija, Španija

Med pogovorom papež zaupa Tommasu, da namerava sprožiti revolucijo. Lenny se upira Estherinemu zapeljevanju, kar ovira Voiellov načrt, da bi ga izsiljeval s spolnim škandalom. Lenny Voiellu razkrije, da pozna vse njegove skrivnosti, vključno s skrivnostjo Gutierreza in Tomassa. Ko končno prispe papeška tiara, papež nagovori kardinale v Sikstinski kapeli......IMDb ocena: 8.3/10

23:50
I: Jason Beghe, Jesse Lee Soffer, LaRoyce Hawkins, Marina Squerciati, Tracy Spiridakos... Chicago P.D. V.
sezona 5, epizoda 2
ZDA

Med uličnim festivalom v Chicagu eksplodira kombi in kmalu ugotovijo, da je izginil patruljni policist Frank Toma. Toma je musliman in hitro se naberejo dokazi, ki kažejo na njegovo vpletenost v nesrečni primer. Prav Burgessova je pomagala pri usposabljanju Tome, zato si obupno prizadeva dokazati njegovo nedolžnost, pa čeprav to pomeni, da se mora zoperstaviti svojim nadrejenim......IMDb ocena: 8/10

00:45
I: Jason Beghe, Jesse Lee Soffer, LaRoyce Hawkins, Marina Squerciati, Tracy Spiridakos... Chicago P.D. V.
sezona 5, epizoda 3
ZDA

Mlado latinoameriško žensko najdejo brutalno umorjeno. Obveščevalna služba sumi, da je pokojnica delala kot preprodajalka drog. Primer vodi Antonio in skupaj pride na sled popolnoma drugačni zgodbi, ki jih pripelje v mračni podzemni svet predelave mesa. Kakšen motiv stoji za tem umorom......IMDb ocena: 8/10

01:35
24UR
Slovenija

24UR je na programu vsak dan ob 18.55. Z dinamičnim pristopom, voditeljskimi pari, novimi idejami in atraktivno podobo, ki omogoča vsebinsko bogato podajo novic, je dnevno najbolj gledana osrednja informativna oddaja v Sloveniji. Poleg rednih rubrik najaktualnejše novice dneva zajemajo tudi vremensko napoved, družabno kroniko in šport. Voditelji: Petra Kerčmar in Jani Muhič, Darja Zgonc in Edi Pucer.

02:35
Pavza!
, epizoda 40
Slovenija

Prepustite se glasbi! Videospoti popularnih izvajalcev, povezani v najboljši miks za odmor, zabavo in počitek, za sprostitev možgančkov, za vzdušje, za ples, da se napolni srce! Za vas smo pripravili Pavzo.

05:15
I: Hande Ercel, Burak Deniz, Oguzhan Karbi, Tugce Karabacak... Ask Laftan Anlamaz I.
sezona 1, epizoda 99
TURKEY

Cemil razveseli celo družino. Doruk se sooči z Deryo. Hayat dobi rezultate DNK izvida in izve, da je Murat vnuk Azime. Tuval izve, da je Cemil poplačal Keremov dolg. Murat svoje delnice preda Doruku. Hayat Muratu pove za rezultat testa, a Murat tega noče povedati Doruku. Murat Hayat pokaže novo podjetje, v Sarteju pa stavkajo delavci......IMDb ocena: 7.4/10