Slovenske TV

Podnaslovljene TV

Lokalne TV

EX YU TV

Angleške TV

Nemške TV

Italijanske TV

Ostale TV

HBO 2
06:00
I: Eugenio Derbez, Anna Faris, Eva Longoria, John Hannah, Swoosie Kurtz... Overboard, ZDA.....Sebični bogati plejboj Leonardo (Eugenio Derbez) pade z jahte in se z amnezijo zbudi v bolnišnici. Ko njegova nekdanja delavka, ki jo je odpustil (Anna Faris), izve za nesrečo, se mu odloči maščevati in ga prepriča, da je njen mož.

.

07:56
I: Serban Pavlu, Ana Indricau, Tudor Cucu-Dumitrescu, Crina Semciuc, Bianca Anastasiu... Mikado, Romunija.....Magda ponudi svojo ogrlico otroku v bolnišnici, kjer dela kot prostovoljka. Njen oče je prepričan, da spet laže. Hči dokaže svojo nedolžnost, vendar je oče nezmožen priznati, da se je motil. Odnosi so skrhani, odločitve pa imajo nepovratne posledice.

.

09:31
I: James Marsden, Kaley Cuoco, Gary Cole, Elizabeth Perkins, David Hasselhoff... Hop (2011), ZDA.....Ustvarjalci animiranih filmov Jaz, baraba ter Alvin in veverički prinašajo burlesko o praznikih, dekletih in rokenrolu. V prepletu igranega in animiranega filma spoznamo E.B.-ja, najstniškega sina velikonočnega zajčka. Tik preden bi moral prevzeti družinske posle, se E.B. odpravi v Hollywood uresničit svoje sanje o tem, da bi postal bobnar. Naleti na Freda, brezposelnega lenuha z lastnimi visokoletečimi načrti, ki zajčka po nesreči zbije z avtomobilom. Poškodovani E.B. prepriča Freda, naj ga vzame k sebi domov in skrbi zanj, dokler si ne opomore – Fred pa se znajde z najbolj zoprnim gostom vseh časov. Nova znanca čaka niz zabavnih pripetljajev ter dogodivščin in s skupnimi močmi bosta na novo odkrila pomen družine.

.... IMDb ocena: 5.4/10

11:05
I: Patricia Heaton, Neil Flynn, Charlie McDermott, Eden Sher, Atticus Shaffer... The Middle...S4E11, ZDA.....Axl je šokiran, ko ugotovi, da sta s Sue vpisna na isti predmet o spretnostih preživetja. Še huje je, ko mora Axl s sestro narediti projekt.

Patricia Heaton igra Frankie Heck v prisrčni in duhoviti komediji, posneti z eno samo kamero; o tem, kako vzgojimo družino in znižamo pričakovanja vsakogar.

11:32
I: Patricia Heaton, Neil Flynn, Charlie McDermott, Eden Sher, Atticus Shaffer... The Middle...S4E12, ZDA.....Frankie in Mike imata slabo vest, ker ne preživita dovolj časa s svojimi otroki, zato vsakemu potomcu posvetita dan v tridnevnem vikendu.

Patricia Heaton igra Frankie Heck v prisrčni in duhoviti komediji, posneti z eno samo kamero; o tem, kako vzgojimo družino in znižamo pričakovanja vsakogar.

11:56
I: Seth Rogen, Jay Chou, Cameron Diaz, Tom Wilkinson, Christoph Waltz... The Green Hornet, ZDA.....Brezdelni nočni žurer se nenadoma prelevi v superjunaka: kot zamaskirani Zeleni sršen združi moči z genijem za tehnične napravice v boju zoper zločin v Los Angelesu.

.

13:55
Spider Man: Into The Spider Verse, ZDA.....Miles Morales je običajni newyorški najstnik, ki se večinoma ubada s šolo in prijatelji. Poleg tega je tudi novi Spider-Man. Ko se odpre prehod v vzporedne dimenzije, Miles odkrije, da še zdaleč ni edini superjunak.

.... IMDb ocena: 8.4/10

15:50
I: Robin Wright, Demián Bichir, Sarah Dawn Pledge, Kim Dickens, Warren Christie... Land (2021), ZDA.....Dobitnica zlatega globusa Robin Wright ima glavno vlogo in prvič tudi v vlogi režiserke prinaša pretresljivo zgodbo o žalujoči svetovljanski odvetnici. Ta se odloči opustiti svoj stari način življenja in iskati smisel v samoti, zunaj družbe, v prostrani in surovi ameriški divjini.

.... IMDb ocena: 6.7/10

17:20
I: Alex Lutz, Golshifteh Farahani, Olivier Chantreau, Lucie Debay, Louise Pistre... Romantique, Francija.....Potem ko je čez noč izginil, se moški znova pojavi in odkrije, da je oče deklice. Tokrat bo res dal vse od sebe.

.

19:00
I: Carrie Coon, Christine Baranski, Louisa Jacobson, Morgan Spector, Cynthia Nixon... The Gilded Age...S2E7, ZDA.....Medtem ko New York praznuje zgodovinski dogodek, Bertha ponovno razmišlja o zvestobi Metu, medtem ko Marian dvomi o svoji prihodnosti.

Mlada ženska se zaplete v konflikt med starimi in novopečenimi bogataši v newyorški visoki družbi konec 19. stoletja.... IMDb ocena: 0/10

19:52
I: Carrie Coon, Christine Baranski, Louisa Jacobson, Morgan Spector, Cynthia Nixon... The Gilded Age...S2E8, ZDA.....Marian razgali svoja prava čustva. Jack prejme dobrodošle novice. Bertha in gospa Astor naredita zadnji korak v operni vojni.

Mlada ženska se zaplete v konflikt med starimi in novopečenimi bogataši v newyorški visoki družbi konec 19. stoletja.... IMDb ocena: 0/10

20:52
I: Amy Adams, Jake Gyllenhaal, Michael Shannon, Aaron Taylor-Johnson, Isla Fisher... Nocturnal Animals, ZDA.....Susan, premožna lastnica galerije, ima neizpolnjeno in čustveno prazno zasebno življenje. Nekdanji mož ji pošlje rokopis svojega romana Nočne ptice. Nasilna in surova zgodba prisili Susan v vnovični razmislek o preteklih odločitvah.

.

22:45
Curb Your Enthusiasm...S12E3, ZDA.....Medtem ko je na igrišču, Larry prisluškuje neki lekciji, ki malce preveč izboljša njegovo igro golfa.

Larry David ima vse - denar, brezskrbno življenje, slavne prijatelje, ljubečo ženo in pravljično hišo v Hollywoodu. A zakaj si potem tako rad greni življenje? Če vam je uspelo, še ne pomeni, da ste to uspešno dosegli.

23:23
I: Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Ludacris... F9 The Fast Saga, ZDA.....Franšiza Hitri in drzni pospeši, ko se vrne režiser Justin Lin, ki zbere zvezdniško zasedbo. Pomen družine je na preizkušnji kot še nikoli doslej. Dom Toretto je prisiljen opustiti tiho življenje in se pridružiti stari ekipi v boju proti bratu.

.... IMDb ocena: 6.3/10

01:42
I: Vince Vaughn, Kathryn Newton, Katie Finneran, Celeste O'Connor, Misha Osherovich... Freaky, ZDA.....Vince Vaughn in Kathryn Newton sta soigralca v osupljivi posodobitvi klasične zgodbe o menjavi teles, kakršo so si lahko zamislili le ustvarjalci filma Srečen smrtni dan. Najstnica zamenja telo z neizprosnim serijskim morilcem! Ko se 17-letna Millie (Newton) zbudi v velikanski postavi Mesarja (Vaughn), ima na voljo vsega 24 ur časa, da prekliče prekletstvo, preden bi njuna izmenjava postala trajna.

.

03:23
I: Sacha Baron Cohen, Maria Bakalova, Tom Hanks, Dani Popescu, Manuel Vieru... Borat Subsequent Moviefilm, ZDA.....Dolgih štirinajst let po svojem prvem potovanju po Ameriki se mora kazahstanski poročevalec Borat Sagdijev vrniti v ZDA na življenjsko nevarno misijo, da bi rešil ugled Kazahstana. Tukaj nastopi Boratova petnajstletna hčerka Tutar in prekriža njegove načrte, oče in hči pa izvesta mnoge modrosti o ameriški kulturi, politiki in covidu 19.

.

05:01
I: Ricky Velez... Ricky Velez: Here's Everything, ZDA.....Komik in igralec Ricky Velez se na odru v Brooklynu pojavi v prvi posebni stand-up predstavi, kjer dokaže obvladovanje komedije, medtem ko poskrbi za duhovit nastop z osvežujočo odkritostjo o svojem odraščanju v newyorški četrti Queens.

.... IMDb ocena: 6.8/10

06:00
I: Merritt Patterson, Jon-Michael Ecker, Jorge Montesi, Elyse Maloway, Sunita Prasad... Gingerbread Miracle, ZDA.....Maya in Alex, stara prijatelja iz srednje šole, med božičnimi prazniki sodelujeta pri prodaji mehiške pekarne njegovega strica, ki slovi po medenjakih. Za te slaščice redne stranke menijo, da izpolnjujejo želje. V glavnih vlogah igrata Merritt Patterson in Jon Ecker.

.... IMDb ocena: 6.6/10

07:22
Barbie: Star Light Adventure, ZDA.....Barbie je kozmična princesa, ki na svoji lebdeči deski leti visoko skozi oddaljeno vesolje s svojim prikupnim, predanim hišnim ljubljenčkom Pupcornom.

.

08:41
I: Rosario Dawson, Jesse L. Martin, Taye Diggs, Anthony Rapp, Adam Pascal... Rent (2005), ZDA.....Skupina newyorških boemov se spopada z življenjem, ljubeznijo, umetnostjo in aidsom v filmski inačici muzikala, nagrajenega s Pulitzerjevo nagrado in tonyjem.

.... IMDb ocena: 6.8/10

10:51
I: Meg Donnelly, Harry Shum Jr., Jensen Ackles, Gideon Adlon, Matt Bomer... Legion Of Super Heroes, ZDA.....Po smrti matere in uničenju domačega planeta se Supergirl prilagaja življenju na Zemlji, kjer je njen mentor Superman. Kmalu zapusti ta prostor-čas in se udeleži Akademije legije v 31. stoletju. Hitro najde prijatelje, pa tudi novega sovražnika.

.... IMDb ocena: 5.8/10

12:15
I: Patricia Heaton, Neil Flynn, Charlie McDermott, Eden Sher, Atticus Shaffer... The Middle...S4E13, ZDA.....Mike je jezen na Frankie, ko odkrije, da mu je uredila igralni zmenek za odrasle z novim sosedom, s katerim imata enake hobije.

Patricia Heaton igra Frankie Heck v prisrčni in duhoviti komediji, posneti z eno samo kamero; o tem, kako vzgojimo družino in znižamo pričakovanja vsakogar.

12:35
I: Patricia Heaton, Neil Flynn, Charlie McDermott, Eden Sher, Atticus Shaffer... The Middle...S4E14, ZDA.....Ko drugi otroci začnejo prejemati pisma o vpisu na kolidž, Axl pa ne, Frankie in Mika zaskrbi, da je njun sin zamudil priložnsot za športno štipendijo.

Patricia Heaton igra Frankie Heck v prisrčni in duhoviti komediji, posneti z eno samo kamero; o tem, kako vzgojimo družino in znižamo pričakovanja vsakogar.

12:57
I: Haley Bennett, Sam Riley, Marisa Abela, Marika Hackman, Jay Jippet, Craig Russell, Rosa Robson... She Is Love, VB.....Ločeni par se nepričakovano sreča v podeželskem hotelu v Cornwallu. Njuno srečanje sproži presenetljivo oživitev izgubljene ljubezni.

.... IMDb ocena: 4.6/10

14:16
Spider Man: Across The Spider Verse, ZDA.....Miles Morales se vrača v naslednjem poglavju sage o mnogoterih vesoljih Spider-manov. Po vnovičnem snidenju z Gwen Stacy se prijazni fant iz Brooklyna katapultira skozi vesolje Spider-manov, kjer naleti na ekipo sebi podobnih superjunakov, ki je zadolžena za varovanje njegovega obstoja. Toda ko se junaki sprejo o tem, kako se spopasti z novo grožnjo, se Miles znajde v boju z drugimi Spider-mani in na novo mora ugotoviti, kaj pomeni biti junak, da bi lahko rešil tiste, ki jih ima najraje.

.... IMDb ocena: 8.7/10

16:32
I: Radovan Vujovic, Jovana Stojiljkovic, Milica Janevski, Anica Dobra, Slaven Doslo... Children Of Evil...S1E3, ŠvedskaR.....Na sojenju prihaja do preobratov. Odvetnik Nikola blesti.

Zamaskirani morilec ubije znanega politika in mu v roki pusti star zlatnik. Vse kaže, da je šlo za obredni umor. Odvetnik Nikola Bobić nerad sprejme primer in postane del nevarne igre, ki bo za vedno spremenila njegovo življenje.

17:22
I: Jacob Elordi, Adan Canto, Tiera Skovbye, Radha Mitchell, Tahmoh Penikett... 2 Hearts, ZDA.....Bruc na kolidžu Chris spozna starejšo študentko Sam, s katero se zaljubita in veselita skupnega življenja. Poslovnež Jorge sreča stevardeso Leslie in začne se njuna ljubezenska zgodba. Romanca Chrisa in Sam se razpleta, Jorge pa se sooča z boleznijo.

.... IMDb ocena: 6.3/10

19:01
I: Gary Oldman, Armie Hammer, Evangeline Lilly, Greg Kinnear, Michelle Rodriguez... Crisis (2021), Belgija.....Armie Hammer, Gary Oldman in Evangeline Lilly so soigralci v trilerju, ki se odvija v ozadju epidemije opioidov. Prepletejo se zgodbe agenta pod krinko, univerzitetnega profesorja in žalujoče matere.

.... IMDb ocena: 6.2/10

20:57
I: Brad Pitt, Joey King, Aaron Taylor-Johnson, Brian Tyree Henry, Andrew Koji... Bullet Train, ZDA.....Brad Pitt igra najetega morilca, čigar zadnji posel ga pošlje na krov hitrega vlaka iz Tokia v Morioko skupaj s smrtonosnimi nasprotniki z vsega sveta. Vprašanje je: kdo bo na zadnji postaji izstopil živ?

.... IMDb ocena: 3.2/10

23:00
I: Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Shailene Woodley, Alexander Skarsgard, Laura Dern... Big Little Lies...S1E4, ZDA.....Nathan povabi Madeline in Eda na večerjo, da bi se pogovorili o Abigail. Celeste podpre Madeline, čeprav je Perry zaskrbljen. Jane odkrije nekaj o svoji preteklosti.

Subverzivna črna komedija programa HBO spremlja tri matere prvošolcev (Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Shailene Woodley), ženske, katerih na videz idealno življenje iztiri do skrajne točke, kjer bi lahko prišlo do umora.... IMDb ocena: 8.4/10

23:55
I: Radovan Vujovic, Jovana Stojiljkovic, Milica Janevski, Anica Dobra, Slaven Doslo... Children Of Evil...S1E3, ŠvedskaR.....Na sojenju prihaja do preobratov. Odvetnik Nikola blesti.

Zamaskirani morilec ubije znanega politika in mu v roki pusti star zlatnik. Vse kaže, da je šlo za obredni umor. Odvetnik Nikola Bobić nerad sprejme primer in postane del nevarne igre, ki bo za vedno spremenila njegovo življenje.

00:50
I: Chao Deng, Li Sun, Kai Zheng, Qianyuan Wang, Jingchun Wang... Ying, Kitajska.....Akcijski fantazijski film se odvija v obdobju Treh cesarstev na Kitajskem (220–280 n. št.) in spremlja senco, dvojnika uglednih dvorjanov in plemičev v primeru nevarnosti, ki je zanje pripravljen tvegati tudi lastno življenje.

.... IMDb ocena: 7/10

02:45
I: Katie Douglas, Cara Buono, Kristian Bruun, Erik Athavale, Lisa Marie DiGiacinto... The Girl Who Escaped: The Kara Robinson Story, ZDA.....Medtem ko je bila na dvorišču svoje najboljše prijateljice, je k 15-letni Kari Robinson pristopil moški, ji na vrat prislonil pištolo in jo prisilil, da je vstopila v njegov avtomobil. Odpeljal jo je v svoje stanovanje, kjer jo je držal v ujetništvu in spolno zlorabljal celih 18 ur. Medtem ko je spal, se je Kara osvobodila vezi in pobegnila iz stanovanja ugrabitelja, nato pa policijo odpeljala nazaj do natančne lokacije. Tam je identificirala svojega mučitelja, serijskega morilca, ki je bil odgovoren tudi za najmanj tri druge nerazrešene umore.

.... IMDb ocena: 6.2/10

04:15
I: Josh Brolin, George Clooney, Alden Ehrenreich, Ralph Fiennes, Scarlett Johansson... Hail, Caesar!, ZDA.....Dobitnika oskarja Joel in Ethan Coen sta avtorja zgodbe, ki se odvija v zlatih časih klasičnega Hollywooda. Pripoved v času enega dneva sledi zvitemu hollywoodskemu poslovnežu Eddieju Mannixu, ki mora rešiti kopico zapletov.

.

06:00
I: Ahmed Sylla, Bertrand Usclat, Pauline Clément, Gérard Jugnot, Isabelle Gélinas... Two Of A Kind, Francija.....Nepomembni tehnik Anthony Girard izve, da ima brata dvojčka: Grégoire Beaulieu je politik, ki kandidira v zakonodajni kampanji. Posvojena sta bila pred 33 leti, vzgojena ločeno in ne bi si mogla biti bolj različna.

.... IMDb ocena: 6.8/10

07:40
I: Tsutomu Isobe, Ai Kobayashi, Mickey Curtis... Cowboy Bebop, Japonska.....V vesoljski ladji Bebop se Spike in njegova posadka lovcev na glave dolgočasi. Novice spremenijo vse: na avtocesti do Marsa so tik pred nočjo čarovnic zločinci razstrelili posodo s kemikalijami. Zajetna nagrada čaka tistega, ki bi zajel teroriste. Zgodba je nastala po priljubljeni japonski televizijski seriji Cowboy Bepop; režiser je Šinčiro Vatanabe, eden največjih talentov japonske kinematografije.

.... IMDb ocena: 7.8/10

09:35
I: Adam Sandler, Kevin James, Michelle Monaghan, Peter Dinklage, Josh Gad... Pixels, ZDA.....Kot otroci so v osemdesetih letih Sam Brenner (Adam Sandler), Will Cooper (Kevin James), Ludlow Lamonsoff (Josh Gad) in Eddie Rušilec Plant (Peter Dinklage) neštetokrat rešili svet – v videoigrah, za katere so v igralnicah plačevali po 25 centov. Toda zdaj bodo morali rešiti svet tudi v resničnem življenju. Visoko razviti Nezemljani namreč popolnoma narobe razumejo posnetke videoiger, ki so jih odkrili. Vzamejo jih kot vojno napoved, zato napadejo Zemljo prav z vzorniki iz videoiger. Ameriški predsednik Cooper mora poklicati stare prijatelje in strokovnjake za videoigre, da bi skušali rešiti svet, preden ga uničijo Pac-Man, Donkey Kong, Galaga, Centipede ter Space Invaders. V boju se jim bo pridružila poročnica Violet Van Patten (Michelle Monaghan), specialistka za nakup posebnega orožja, ki je potrebno za spopad z vesoljskimi prišleki.

.

11:25
I: Patricia Heaton, Neil Flynn, Charlie McDermott, Eden Sher, Atticus Shaffer... The Middle...S4E15, ZDA.....Ko se bliža valentinovo, Axl s svojima partnerjema Seanom in Darrinom dvigne Boss Co. na drugo raven in ponudijo storitev, ki fantom pomaga, da se razidejo s svojimi puncami.

Patricia Heaton igra Frankie Heck v prisrčni in duhoviti komediji, posneti z eno samo kamero; o tem, kako vzgojimo družino in znižamo pričakovanja vsakogar.

11:46
I: Patricia Heaton, Neil Flynn, Charlie McDermott, Eden Sher, Atticus Shaffer... The Middle...S4E16, ZDA.....Ko se Frankie pripravlja na bližajočo se tradicijo ogleda podelitve oskarjev, jo začne skrbeti, ko ji Brick pove, da gre za tri dni na šolsko ekskurzijo v Chicago.

Patricia Heaton igra Frankie Heck v prisrčni in duhoviti komediji, posneti z eno samo kamero; o tem, kako vzgojimo družino in znižamo pričakovanja vsakogar.

12:11
I: Kristen Wiig, Melissa McCarthy, Kate McKinnon, Leslie Jones, Chris Hemsworth... Ghostbusters (2016), ZDA.....Paul Feig, režiser obešenjaških komedij Dekliščina, Drzni par in Vohunka, na velika platna po treh desetletjih vrača kultne Izganjalce duhov – s povsem novimi junakinjami. V ženski igralski zasedbi blestijo Melissa McCarthy, Kristen Wiig, Kate McKinnon in Leslie Jones, ki se jim pridruži nerodni tajnik Chris Hemsworth. Raziskovanja nadnaravnih pojavov se lotita zvedava Erin in ukazovalna Abby, ki napišeta knjigo o resničnem obstoju duhov. Drzna teorija Erin stane prestižnega profesorskega mesta na univerzi, toda ko New York tudi dejansko zajamejo nadnaravni pojavi, mora znova združiti moči z Erin. Na pomoč jima priskočita čudaška izumiteljica Jillian in zgovorna Patty, toda zlonamerni demon Rowan jim je pripravil posebej grozljiva, zlobna in pogosto sluzasta presenečenja.

.

14:07
Shark Tale, ZDA.....Ko med lovom po nesreči ubijejo sina šefa gangsterskega morskega psa, se nesojeni plen in njegov brat vegetarijanec odločita ta incident izkoristiti sebi v prid.

.... IMDb ocena: 4.8/10

15:35
I: Bill Murray, Scarlett Johansson, Giovanni Ribisi, Anna Faris, Akiko Takeshita... Lost In Translation, ZDA.....Bob in Charlotte se neke noči srečata v Tokiu, ko ne moreta spati. Naključno srečanje različnih duš se kmalu spremeni v presenetljivo prijateljstvo. Raziskujeta mesto, doživljata smešna srečanja z njegovimi prebivalci in odkrijeta novo vero v življenjske možnosti.

.

17:16
I: Steve Carell, Rose Byrne, Chris Cooper, Brent Sexton, Will Sasso, Mackenzie Davis, Topher Grace... Irresistible (2020), ZDA.....Steve Carell in Rose Byrne sta glavna lika v igralski zasedbi satire trenutnega političnega prizorišča, ki jo je napisal in režiral Jon Stewart. Vrhunski demokratski politični svetovalec (Carell) pomaga upokojenemu polkovniku kandidirati za župana v majhnem mestu v Wisconsinu, da bi njegova stranka pritegnila volivce na podeželju v osrčju Amerike. Toda republikanci na teren pošljejo eno svojih vrhunskih mojstric strategije (Rose Byrne).

.... IMDb ocena: 6.3/10

19:00
I: Hank Azaria, Jayma Mays, Sofía Vergara, Neil Patrick Harris... The Smurfs, ZDA.....Smrkci se na filmskem platnu pojavijo v mešanici animiranega filma in igrane komedije. Z zlobnim čarovnikom Gargamelom za petami se smrkci skozi nekakšen časovni vrtinec znajdejo v newyorškem Central Parku. Vsega nekaj palcev veliki in ujeti v velikanskem mestu se morajo nekako vrniti v svojo vas, preden jih Gargamel dokončno najde.

.

20:45
I: Emma Stone, Penn Badgley, Amanda Bynes, Thomas Haden Church, Patricia Clarkson... Easy A, ZDA.....Olive se na srednji šoli počuti povsem neznana. Ko jo najboljša prijateljica Rhiannon povabi, da z njeno družino preživi konec tedna, se ji Olive zlaže o tem, da naj bi imela zmenek z izmišljenim študentom. Naslednji teden, ko se dekleti pomenkujeta na dekliškem stranišču, si Olive vnovič izmisli, da je izgubila nedolžnost. A neka sošolka sliši pogovor in po šoli se kot vihar razširijo govorice o prešuštni Olive. Nenadoma srednješolko poznajo vsi. Resnico zaupa le gejevskemu prijatelju Brandonu in mu svetuje, naj se nadlegovanju upre ter tudi sam zlaže, da je spal z dekletom. Brandon jo prosi za pomoč in na neki zabavi se pretvarjata, da seksata. Še neki drug izobčeni fant jo prosi za pomoč pri lastnem slovesu, medtem ko je Olive na čedalje slabšem glasu. Ko ji stvari povsem uidejo iz rok, jih mora nekako popraviti.

.

22:16
Michael Jackson: A Faking It Special, VB.....Michael Jackson je bil dolga leta tarča resnih obtožb. Strokovnjaki s pomočjo posnetkov intervjujev in televizijskih izjav natančno preučijo njegovo vedenje.

.

23:02
I: John Lurie... Painting With John...S2E6, ZDA.....John pripoveduje, kako se je z leta 1962 očetom udeležil svetovnega prvenstva.

Delno meditativna šola in delno sproščen pogovor: v vsakem delu umetnik John Lurie za svojo delovno mizo razkriva zapletene tehnike akvarela in deli svoje refleksije o tem, kaj pomembnega je spoznal v življenju.

23:30
I: Bob Odenkirk, Aleksey Serebryakov, Connie Nielsen, Christopher Lloyd, Michael Ironside... Nobody (2021), ZDA.....Včasih je človek, ki ga ne opaziš, najnevarnejši od vseh. Hutch Mansell je čemeren mož in oče iz predmestja, ki ga podcenjuje še lastna družina. Naključno srečanje z rusko mafijo ga pahne na surovo pot temnih skrivnosti in smrtonosnih sposobnosti.

.

01:01
I: Gideon Adlon, Bethlehem Million, Dylan Sprayberry, Marc Menchaca, Jane Adams... Sick, ZDA.....Ko se svet zaradi vse hujše zdravstvene krize ustavi, se Parker in njena najboljša prijateljica Miri odločita preživeti čas v osami v družinski hiši ob jezeru, več milj stran od najbližjega soseda. Kar se začne kot idealne počitnice med karanteno, se grozljivo sprevrže v nekaj drugega, ko nepričakovani vsiljivec zaneti divji boj za preživetje.

.... IMDb ocena: 6/10

02:27
I: Dilan Felipe Ramírez Espitia, Jhonathan Steven Rodríguez, Juanita Carrillo Ortiz, Enrique Valencia Garzón, Camilio Riano, Jessie Buckley, Rory Kinnear, Paapa Essiedu, Gayle Rankin, Sarah Twomey... A Male, Kolumbija.....Carlos živi v mladinskem zavetišču v centru Bogote, nekakšnem mestnem zatočišču, ki mladostnikom skuša omiliti surovost življenja. Božič je in Carlos hrepeni po tem, da bi dan preživel z mamo in sestro, ki sta izgubljeni v spirali urbanega nasilja. Ko zapusti zavetišče, se sooči z ulicami v svoji soseski, kjer vlada zakon močnejšega, alfa moškega. Če se želi srečati z družino, bo moral Carlos pokazati, da je lahko eden izmed njih. Medtem se globoko v sebi sooča z odločitvami, ki so drugačne odpričakovanih izrazov moškosti.

.

04:06
I: Amy Adams, Jake Gyllenhaal, Michael Shannon, Aaron Taylor-Johnson, Isla Fisher... Nocturnal Animals, ZDA.....Susan, premožna lastnica galerije, ima neizpolnjeno in čustveno prazno zasebno življenje. Nekdanji mož ji pošlje rokopis svojega romana Nočne ptice. Nasilna in surova zgodba prisili Susan v vnovični razmislek o preteklih odločitvah.

.