Slovenske TV

Podnaslovljene TV

Lokalne TV

EX YU TV

Angleške TV

Nemške TV

Italijanske TV

Ostale TV

HBO 2
06:00
I: Jaicy Elliot, Benjamin Hollingsworth, Connie Manfredi, Jorja Cadence, Daylin Willis... Romance In Style, Kanada.....Oblikovalka z zapeljivimi oblinami iz Brooklyna Ella in čedni magnat ter izvršni direktor revije Derek najdeta ljubezen med delom na novem projektu za razširitev njegove publikacije, tako da bosta vključila tudi trg za obilnejše osebe.

.... IMDb ocena: 6.8/10

07:31
I: Pierre Mifsud, Pascal Demolon, Sabine Timoteo, Jean-Luc Bideau, Pierre-Isaie Duc... Roll The Drum, Švica.....Spomladi leta 1970 je vasica v Valaisu deležna nenavadnega vznemirjenja. Morda zaradi glasovanja o volilni pravici žensk? Ali zaradi bližajočega se referenduma o izgonu tujcev? Ne, še huje je: gre za vaški pihalni orkester, ki se je sesul!

.

09:00
I: Michael Cera, Mary Elizabeth Winstead, Kieran Culkin, Chris Evans, Anna Kendrick... Scott Pilgrim Vs. The World, ZDA.....Scott Pilgrim je očarljiv in brezposeln adolescent. 22-letni bas kitarist zasedbe Sex Bob-Omb je pravkar srečal dekle svojih sanj – dobesedno. Edina ovira pri tem, da si pridobi srce skrivnostne Ramone Flowers, je njenih sedem nekdanjih fantov, ki ga pridejo ubit. Scott Pilgrim ni nikoli imel težav s pridobivanjem deklet; težavno se jih je bilo le znebiti. Od dekleta, ki mu je zlomilo srce in se vrača v mesto, do vsiljive najstnice, ki se je skuša znebiti, ko se v njegov svet pripelje Ramona – ljubezen ni nikoli preprosta. A kmalu ugotovi, da ima njegova najnovejša ljubezen nenavadno breme iz preteklosti: zlobno vojsko nekdanjih fantov, ki bodo storili vse, da bi se znebili njene nove simpatije. Bolj ko se Scott zbližuje z Ramono, zlobnejšim ljubezenskim tekmecem se mora zoperstaviti; od zloglasnega rolkarja do veganskih rokovskih zvezdnikov in strašljivih dvojčkov. Če naj si pridobi njeno srce, mora Scott premagati vse.

.... IMDb ocena: 6.4/10

10:55
I: Tom Holland, Michael Keaton, Robert Downey Jr., Marisa Tomei, Jon Favreau... Spider Man: Homecoming, ZDA.....Navdušen nad vsem, kar je doživel z Maščevalci, se mladi Peter Parker vrača domov k teti May pod budnim očesom novega mentorja Tonyja Starka. Vendar se kmalu pojavi nov zlikovec, neusmiljeni Jastreb.

.... IMDb ocena: 8.2/10

13:07
I: Tom Holland, Samuel L. Jackson, Zendaya, Jon Favreau, Jake Gyllenhaal... Spider Man: Far From Home, ZDA.....Peter Parker (Tom Holland) se sklene pridružiti sošolcem na izletu v Evropo. Čeprav naj bi bil to izlet zabave in oddiha, ga Nick Fury vnovič prosi za pomoč, ko stari celini grozi nova nevarnost in uničenje.

.... IMDb ocena: 8.2/10

15:17
I: Jaicy Elliot, Benjamin Hollingsworth, Connie Manfredi, Jorja Cadence, Daylin Willis... Romance In Style, Kanada.....Oblikovalka z zapeljivimi oblinami iz Brooklyna Ella in čedni magnat ter izvršni direktor revije Derek najdeta ljubezen med delom na novem projektu za razširitev njegove publikacije, tako da bosta vključila tudi trg za obilnejše osebe.

.... IMDb ocena: 6.8/10

16:45
I: Heath Ledger, Jake Gyllenhaal, Linda Cardellini, Anna Faris, Anne Hathaway, Michelle Williams, Randy Quaid, Kate Mara, Graham Beckel, Scott Michael Campbell, David Harbour, Valerie Planche, David Trimble... Brokeback Mountain, ZDA.....Zgodba o dveh mladih moških, pomočniku na ranču in kavboju na rodeu, ki se srečata poleti 1963 ter nepričakovano spleteta zvezo, ki bo trajala vse življenje. Zapleti, radosti in tragedije pričajo o vzdržljivosti in moči ljubezen.

.

19:00
Last Week Tonight With John Oliver...S11E8, ZDA.....John Oliver, ena najduhovitejših televizijskih osebnosti, prihaja na program HBO z novo pogovorno oddajo. V njej razgrinja številne družbene, politične in življenjske teme, ki so aktualne v ZDA in drugod po svetu.

John Oliver, ena najduhovitejših televizijskih osebnosti, prihaja na program HBO z novo pogovorno oddajo. V njej razgrinja številne družbene, politične in življenjske teme, ki so aktualne v ZDA in drugod po svetu.

19:47
I: Clive Owen, Chiwetel Ejiofor, Michael Caine, Julianne Moore, Clare-Hope Ashitey... Children Of Men, ZDA.....Ta osupljiva znanstvenofantastična epska pripoved govori o svetu generacije, ki nas bo nasledila. Rušita ga brezvladje in kaos, saj se prebivalstvo ni več zmožno razmnoževati. Najmlajši prebivalec je pravkar umrl, star 18 let, človeštvu pa grozi izumrtje. Zgodba se dogaja v Londonu, ki ga razdirajo nasilje in sprte nacionalistične sekte, in sledi nepričakovanemu junaku, ki bi lahko rešil planet. To je Theo (nominiranec za oskarja Clive Owen), ravnodušni nekdanji aktivist, zdaj birokrat, ki se je prisiljen soočiti s svojimi demoni in obvarovati zadnji up planeta – edino nosečo žensko – za prihodnje generacije. Igrata tudi nominiranka za oskarja Julianne Moore in oskarjevec Michael Caine, režija je delo Alfonsa Cuaróna. Otroci človeštva je izjemna in pedantna mojstrovina, ki je enako napeta in vznemirljiva kot tudi spodbudi razmišljanje.

.

21:38
I: Carey Mulligan, Bo Burnham, Alison Brie, Clancy Brown, Jennifer Coolidge... Promising Young Woman, VB.....Filmska ustvarjalka Emerald Fennell (Killing Eve) prinaša z oskarjem nagrajeno zgodbo o maščevanju s Carey Mulligan v glavni vlogi. Za brihtno Cassie (Mulligan) so vselej govorili, da je obetavna mladenka ... dokler skrivnostni dogodek nenadoma ni povsem zasukal njene prihodnosti. Zdaj je stara trideset let in zaznamovana predvsem s svojo travmo; izjemno inteligentna Cassie se je domislila posebnega načina, kako popraviti nekatere krivice iz preteklosti.

.

23:30
I: Elle Fanning, Nicholas Hoult, Phoebe Fox, Sacha Dhawan, Charity Wakefield... The Great...S2E3, VB.....Catherine žaluje, ker je med državnim udarom izgubila Lea. Ko ugotovi, da je Peter sodeloval pri Leovi smrti in pravkar umoril plemiča, ga Catherine zapre v njegova stanovanja.

Satirična komična drama spremlja vzpon Katerine Velike (Elle Fanning), od obstranke do carice, ki je najdlje vladala Rusiji v njeni zgodovini, ter prikazuje njen burni odnos z možem Petrom, ruskim carjem.... IMDb ocena: 8.2/10

00:26
I: Jennifer Lawrence, Andrew Barth Feldman, Laura Benanti, Matthew Broderick, Natalie Morales... No Hard Feelings, ZDA.....Jennifer Lawrence v komediji upodobi Maddie, neodgovorno 32-letno žensko, ki se odzove na oglas na spletnem portalu Craiglist: pretirano zaščitniška starša iščeta izmišljeno dekle za svojega sramežljivega sina, da bi pridobil nekaj samozavesti pred študijem na fakulteti.

.... IMDb ocena: 6.4/10

02:10
I: James McAvoy, Morgan Freeman, Angelina Jolie, Terence Stamp, Thomas Kretschmann... Wanted (2008), ZDA.....Film Iskan, ki temelji na seriji stripov Marka Millarja in ga je režiral Timur Bekmambetov (režiser ruskega akcijskega spektakla Nočna straža), govori o apatičnem zabušantu, ki se spremeni v borca za pravico – o junaku nove dobe Wesleyju Gibsonu. 25-letni Wes (James McAvoy) je nezadovoljen in zdolgočasen zapravljalec časa; šef ga muči, dekle ignorira, življenje pa gre čisto mimo njega. Vsi so prepričani, da iz njega ne bo nič. Vse dokler ne sreča privlačne ženske po imenu Fox (Angelina Jolie), ki ga uvede v Bratovščino, skrivno družbo, ki Wesa izuri v bojnih veščinah, da bo lahko maščeval smrt svojega odtujenega očeta. Fox mu pomaga, da se nauči hitro odzivati in biti neverjetno gibčen. Wes pa odkrije, da njegovo druščino vodi starodavno pravilo, ki se ga ne sme prekršiti: izvrševati morajo smrti, ki jih je zapovedala usoda. S pomočjo odličnih učiteljev – med njimi je tudi skrivnostni vodja Bratovščine Sloan (Morgan Freeman) – začne Wes uživati v moči, kakršne prej ni poznal. Toda

.... IMDb ocena: 4.9/10

04:01
I: Tom Hardy, Michelle Williams, Riz Ahmed, Scott Haze, Reid Scott... Venom (2018), ZDA.....Preiskovalni novinar Eddie Brock (Tom Hardy) se pobira po škandalu, ki mu je skoraj uničil kariero, vendar proti svoji volji postane gostitelj zunajzemeljskega simbiota Venoma – grozljivega bitja, ki mu podeli nadnaravne moči.

.... IMDb ocena: 6.6/10

06:00
The Angry Birds Movie 2, Finska.....Naši najljubši zapriseženi sovražniki, jezni ptiči in dobrodušni zeleni pujsi, se vračajo v nadaljevanju animiranega hita iz leta 2016. Ampak tokrat se bo sovraštvo med ptiči in pujsi zaradi nepredvidenih okoliščin korenito spremenilo: ob novi skupni nevarnosti, ki bo ogrozila tako ptiče kot tudi prašiče, bodo morali naši priljubljeni junaki skleniti zelo nelagodno zavezništvo. Rdeči, Žak, Bomba in Mogočni orel rekrutirajo Žakovo sestro Srebrno in sklenejo zavezništvo s pujsom Leonardom, njegovo pomočnico Kati in iznajditeljem Gabrom, da bi dosegli krhko premirje in ustvarili nenavadno superekipo, ki bo rešila njihove domove.

.... IMDb ocena: 6.4/10

07:41
I: Rashida Jones, Andy Samberg, Ari Graynor, Chris Messina, Emma Roberts... Celeste And Jesse Forever, ZDA.....Romantična drama spremlja par, ki skuša ohraniti tesno prijateljstvo, čeprav se ločuje. Med burnimi spremembami Celeste in Jesse spoznavata, da moraš ljubljenemu človeku dopustiti predvsem svobodo.

.... IMDb ocena: 6.6/10

09:17
I: Jane Fonda, Lindsay Lohan, Felicity Huffman, Dermot Mulroney, Cary Elwes... Georgia Rule, ZDA.....Lilly (Felicity Huffman) ima dovolj svoje uporniške hčere Rachel (Lindsay Lohan), zato se odloči, da bo deklico čez poletje odpeljala k njeni babici Georgii (z oskarjem nagrajena Jane Fonda). Ko se tri generacije žensk znova združijo pod isto streho, se soočijo z vsemi razlikami in spopadejo s posledicami uničujoče družinske skrivnosti.

.

11:11
I: Patricia Heaton, Neil Flynn, Charlie McDermott, Eden Sher, Atticus Shaffer... The Middle...S9E17, ZDA.....Spopad stoletja v Orsonu. Heckovi se z Donahuejevemi in Billom Norwoodom spopadejo z Glossnerjevimi, ko ukradejo Suejin avto.

Patricia Heaton igra Frankie Heck v prisrčni in duhoviti komediji, posneti z eno samo kamero; o tem, kako vzgojimo družino in znižamo pričakovanja vsakogar.

11:32
I: Patricia Heaton, Neil Flynn, Charlie McDermott, Eden Sher, Atticus Shaffer... The Middle...S9E18, ZDA.....Ko dr. Fulton pokliče Frankie in Mika v svojo pisarno in jima pove, da se Brick in Cindy poljubljata po celi šoli, se mora Mike pogovoriti z njim o bontonu zmenkov.

Patricia Heaton igra Frankie Heck v prisrčni in duhoviti komediji, posneti z eno samo kamero; o tem, kako vzgojimo družino in znižamo pričakovanja vsakogar.

11:57
The Prince Of Egypt, ZDA.....Epska pustolovščina dveh bratov, enega vladarja mogočnega imperija in drugega izbranega voditelja svojega ljudstva. Njun zadnji spopad bo za vselej spremenil svet.

.... IMDb ocena: 7.2/10

13:35
I: Amanda Warren, Kevin Rankin, Richard Kind, Elizabeth Rodriguez, Olivia Luccardi... East New York...S1E21, ZDA.....Po tragičnem streljanju v bližini doma je vodstvo Haywoodove postavljeno pod vprašaj, njen odnos s Suarezom pa se znajde na preizkušnji.

Namestnica inšpektorja Regina Haywood je nova načelnica 74. okrožja. Haywoodova je z družinskimi vezmi na tem območju odločena, da bo uporabila ustvarjalne metode za zaščito ljubljene skupnosti.... IMDb ocena: 7.3/10

14:20
Barbie: Star Light Adventure, ZDA.....Barbie je kozmična princesa, ki na svoji lebdeči deski leti visoko skozi oddaljeno vesolje s svojim prikupnim, predanim hišnim ljubljenčkom Pupcornom.

.

15:42
I: John Krasinski, Anna Kendrick, Sharlto Copley, Margo Martindale, Richard Jenkins... The Hollars, ZDA.....Zaradi skorajšnje možganske operacije svoje matere se mora nadobudni newyorški umetnik John Hollar vrniti v rojstno mestece v notranjosti države. Doma ga vase spet hitro potegne vse tisto, pred čemer je svojčas s podeželja pobegnil v velemesto: njegova disfunkcionalna družina, nekdanji tekmeci iz srednje šole in celo pretirano voljna bivša simpatija. Medtem pa njegovo dekle v New Yorku pričakuje njunega prvega otroka.

.... IMDb ocena: 6.6/10

17:12
I: Will Ferrell, Mark Wahlberg, Eva Mendes, Michael Keaton, Dwayne Johnson... The Other Guys, ZDA.....Popolnoma različna newyorška detektiva skušata v svoji prvi operativni nalogi prekositi svoja policijska idola, a stvari ne gredo po načrtih.

.

19:02
I: Lydia Leonard, Timothy Spall, Ella Rumpf, Nick Blakeley, Gina Bramhill, Sverrir Gudnason, Simon Manyonda... Northern Comfort (2023), Islandija.....Vojni veteran posebnih enot, zadržana gradbenica, vplivnica s pol milijona sledilcev in nesposoben inštruktor se znajdejo na vrhunskem tečaju obvladovanja strahu pred letenjem. Zadnji izziv tečaja je izkustveni let iz Londona na Islandijo, ki se konča kot grozljiva preizkušnja. Izgubljeni na Islandiji, premraženi in prestrašeni morajo ugotoviti, kako se soočiti s svojimi strahovi in sodelovati, da bi razprli krila ... in poleteli.

.... IMDb ocena: 5.9/10

20:41
I: Pete Davidson, Griffin Gluck, Jon Cryer, Sydney Sweeney, Emily Arlook... Big Time Adolescence, ZDA.....Griffin Gluck, Pete Davidson in Jon Cryer so soigralci v komediji o odraščanju, kjer je na preizkušnji moč prijateljstva. 16-letni Mo iz predmestja (Gluck) se uči krmariti po življenju v mladosti tako, da sledi korakom svojega najboljšega prijatelja, 23-letnega Zeka (Davidson). Ta ga z ne najbolj tradicionalnimi življenjskimi poduki uči predvsem o pitju, zabavah in zmenkih.

.... IMDb ocena: 6.9/10

22:15
I: Vince Vaughn, Jennifer Carpenter, Don Johnson, Udo Kier, Marc Blucas... Brawl In Cell Block 99, ZDA.....Nekdanji boksar (Vince Vaughn), ki je brez službe in s propadajočim zakonom, začne delati kot prevoznik mamil, da bi poskrbel za svojo ženo (Jennifer Carpenter). Njegov gmotni status se izboljšuje, dokler se neki posel z mamili ne izjalovi, njega pa grozljiv strelski spopad spravi za zapahe. Prisiljen je izvajati vse bolj surova dejanja nasilja, da bi v zaporu preživel in zaščitil tiste, ki jih ima rad. Scenarij je napisal in film režiral S. Craig Zahler, priznani avtor grozljivega vesterna Bojna sekira.

.... IMDb ocena: 7.1/10

00:30
I: Ester Expósito, Inés Fernández, Ángela Cremonte, Magüi Mira, Aten Soria... Venus, Španija.....Álex de la Iglesia prinaša grozljivko režiserja Jaumeja Balaguerá, v kateri Ester Expósito upodobi Lucío, go-go plesalko v nočnem klubu v Madridu. Nekega večera postane tarča mafijcev, potem ko iz kluba ukrade vrečko s tabletami ekstazija. Na begu in ranjena ter krvaveča Lucía skupaj s sestro in nečakinjo najde zatočišče v propadajočem stanovanjskem bloku, imenovanem Venus. Toda kmalu spozna, da stavbo obsedajo zlonamerne, nadnaravne sile.

.

02:15
I: Dominic Sherwood, Jacky Lai, McKinley Belcher III, Eddie Ramos, Mampho Brescia... Eraser: Reborn, ZDA.....Ameriški zvezni šerif, ki dela pri visoko zaupnem programu za zaščito prič, in žena šefa mednarodne kriminalne združbe morata sodelovati in si zaupati, da bi se rešila in preprečila še večji kriminalni načrt.

.... IMDb ocena: 4.6/10

04:02
I: James Norton, Gemma Arterton, Marisa Abela, Sarah Goldberg, Shazad Latif... Rogue Agent, VB.....Izjemna, srhljiva zgodba o poklicnem prevarantu Robertu Freegardu, ki je nešteto žrtev prepričal, da je tajni agent MI5, da bi jih izsiljeval in ugrabil; ter Alice Archer, ženski, ki se je zaljubila vanj in ga naposled uničila.

.... IMDb ocena: 6.4/10

06:00
Barbie: Star Light Adventure, ZDA.....Barbie je kozmična princesa, ki na svoji lebdeči deski leti visoko skozi oddaljeno vesolje s svojim prikupnim, predanim hišnim ljubljenčkom Pupcornom.

.

07:21
I: Sean Connolly... Shaun The Sheep: The Farmer's Llamas, VB.....Gospodar kmetije in Bitzer se udeležita podeželskega sejma, bacek Jon pa se jima skrivaj pridruži z namenom, da bi vnovič zasejal zabavno zmešnjavo in nove izzive. Tam opazuje sejemsko dražbo in vidi tri eksotične, zelo spretne lame, ki naj bi jih prodali. Navdušen nad njihovimi potegavščinami napelje naivnega gospodarja k temu, da jih kupi. Vnovič doma na kmetiji je Jon še vedno ponosen nad lastno iznajdljivostjo in čredo prepriča, da so lame natanko tisto, kar potrebujejo za popestritev enoličnega življenja. Sprva je vse v najlepšem redu, vendar gredo tri nagajivke kmalu predaleč s svojimi vragolijami. Tako postanejo nezaželene gostje na kmetiji kot kakšne objestne najstnice, ki uničujejo vse okrog sebe.

.

07:51
I: Eddie Redmayne, Felicity Jones, Emily Watson, David Thewlis, Charlie Cox... The Theory Of Everything (2014), VB.....Režiser z oskarjem nagrajenega dokumentarca Človek na žici prinaša ganljivo biografsko dramo o življenju enega največjih človeških umov Stephena Hawkinga. Mladi nadarjeni fizik (Eddie Redmayne) se na univerzi v Cambridgeu zaljubi v prikupno študentko Jane Wilde (Felicity Jones), toda življenjske načrte mu kmalu prekriža redka bolezen gibalnih nevronov, ki ga začne čedalje bolj ovirati pri vsakdanjih opravilih. Kljub temu ga mlada soproga Jane ne zapusti, temveč mu pomaga po svojih najboljših močeh ter spodbuja pri njegovih revolucionarnih fizikalnih teorijah, s katerimi osupne svet ter na novo opredeli naše razumevanje vesolja in časa. Čeprav ga bolezen naposled posadi v invalidski voziček in oropa glasu, Stephen kljubuje vsem pričakovanjem in vztraja na poti neslutenih znanstvenih in osebnih uspehov. Film je posnet po romanu Travelling to Infinity: My Life with Stephen, literarnih spominih resnične Jane Hawking.

.

09:56
I: Patricia Heaton, Neil Flynn, Charlie McDermott, Eden Sher, Atticus Shaffer... The Middle...S9E19, ZDA.....Frankie je presenečena, a si oddahne, ko dr. Goodwin privoli, da bo kupil vse piškote, ki jih mora Brick prodati za šolo.

Patricia Heaton igra Frankie Heck v prisrčni in duhoviti komediji, posneti z eno samo kamero; o tem, kako vzgojimo družino in znižamo pričakovanja vsakogar.

10:18
I: Patricia Heaton, Neil Flynn, Charlie McDermott, Eden Sher, Atticus Shaffer... The Middle...S9E20, ZDA.....Frankie mora Bricka prisiliti, naj povabi Cindy na maturantski ples, a jo skrbi, da bodo njegove čudaške navade pokvarile vesel dogodek.

Patricia Heaton igra Frankie Heck v prisrčni in duhoviti komediji, posneti z eno samo kamero; o tem, kako vzgojimo družino in znižamo pričakovanja vsakogar.

10:41
Antz, ZDA.....Mravljinec delavec po imenu Z sanja o tem, da bi osvojil srce čudovite princese Bale, zato prepriča svojega prijatelja mravljinca vojaka, da zamenjata mesto. Nekoč neznan in nepomemben delavec lahko zdaj dokaže, da je največji mali junak od vseh!

.

12:05
I: Elijah Wood, Ian McKellen, Sean Astin, Viggo Mortensen, Liv Tyler... Lord Of The Rings: The Return Of The King, Nova Zelandija.....V zadnjem delu Tolkieneve trilogije Gospodar prstanov se sile dobrega in zla spopadejo v končni bitki, ki bo odločala o usodi sveta. Enemu izmed članov bratovščine prstana je namenjeno, da postane vladar kraljestva ljudi.

.... IMDb ocena: 7/10

15:26
I: Shawn Mendes, Javier Bardem, Constance Wu, Scoot McNairy, Winslow Fegley, Brett Gelman... Lyle, Lyle, Crocodile, ZDA.....Ko se družina Primm preseli v New York, se sin Josh s težavo prilagaja novi šoli in prijateljem. Vse se spremeni, ko na podstrešju odkrije pojočega krokodila, ki obožuje kopeli, kaviar in glasbo. Postaneta prijatelja, a tukaj je zlobni sosed Grumps.

.... IMDb ocena: 6.1/10

17:12
I: Richard Gere, Peter Dinklage, Walton Goggins, Bradley Whitford, James Monroe Iglehart... State Of Mind, ZDA.....Dr. Alan Stone je našel Jezusa, in to trikrat. Stone je kot psihiater zadolžen za zdravljenje treh različnih bolnikov s paranoično shizofrenijo, vsi namreč verjamejo, da so Jezus Kristus. Stone jih združi, sooči z njihovimi nasprotujočimi si trditvami in pripravi k oblikovanju edinstvene podporne skupine. Trojica se spopada s Stonovo žalitvijo njihovih prepričanj in vse bližje so temu, da se vidijo v novi luči. Zgodba z neverjetno in večkrat nagrajeno igralsko zasedbo ter produkcijsko ekipo pri filmih Črni labod, Lev in Stanje duha temelji na fascinantni in resnični psihološki študiji, opisani v knjigi Trije Kristusi iz Ypsilantija.

.... IMDb ocena: 7.4/10

19:02
I: John David Washington, Robert Pattinson, Elizabeth Debicki, Dimple Kapadia, Michael Caine... Tenet, ZDA.....Oborožen z zgolj eno besedo – TENET – ter z borbo za preživetje celega sveta, se glavni junak zgodbe prebija skozi mračen svet mednarodnega vohunjenja na misiji, ki se dogaja v nečem zunaj realnega časa in prostora.

.... IMDb ocena: 7.4/10

21:31
I: Ben Affleck, Henry Cavill, Amy Adams, Gal Gadot, Jason Momoa... Zack Snyder's Justice League (2021), ZDA.....Da Supermanova žrtev ne bi bila zaman, Bruce Wayne združi moči z Diano Prince, da bi zbrala skupino nadljudi, ki bi zaščitila svet pred bližajočo se grožnjo katastrofalnih razmerij.

.... IMDb ocena: 8/10

01:27
I: Sarah Polley, Ving Rhames, Mekhi Phifer, Jake Weber, Ty Burrell... Dawn Of The Dead (2004), ZDA.....Sarah Polley in Ving Rhames sta med zadnjimi preživelimi na zemlji, ki so jo opustošili ljudožerski zombiji. Skupaj s preostalimi preživelimi morata najti pot na otok, ki naj bi bil še varen.

.

03:05
I: Gideon Adlon, Bethlehem Million, Dylan Sprayberry, Marc Menchaca, Jane Adams... Sick, ZDA.....Ko se svet zaradi vse hujše zdravstvene krize ustavi, se Parker in njena najboljša prijateljica Miri odločita preživeti čas v osami v družinski hiši ob jezeru, več milj stran od najbližjega soseda. Kar se začne kot idealne počitnice med karanteno, se grozljivo sprevrže v nekaj drugega, ko nepričakovani vsiljivec zaneti divji boj za preživetje.

.... IMDb ocena: 6/10

04:30
I: Paul Rhys, Iwan Rheon, Alexandra Roach, Joanna Page, Katy Wix, Aneurin Barnard, Phaldut Sharma... Men Up, VB.....Swansea, mesto na obali Walesa leta 1994. Pet običajnih moških se spoprime z izzivom, da si povrnejo spolno življenje, ko privolijo v enega od prvih medicinskih poskusov na svetu za novo zdravilo, ki naj bi postalo viagra.

.... IMDb ocena: 7.2/10