Slovenske TV

Podnaslovljene TV

Lokalne TV

EX YU TV

Angleške TV

Nemške TV

Italijanske TV

Ostale TV

HBO 2
06:00
The Angry Birds Movie 2, Finska.....Naši najljubši zapriseženi sovražniki, jezni ptiči in dobrodušni zeleni pujsi, se vračajo v nadaljevanju animiranega hita iz leta 2016. Ampak tokrat se bo sovraštvo med ptiči in pujsi zaradi nepredvidenih okoliščin korenito spremenilo: ob novi skupni nevarnosti, ki bo ogrozila tako ptiče kot tudi prašiče, bodo morali naši priljubljeni junaki skleniti zelo nelagodno zavezništvo. Rdeči, Žak, Bomba in Mogočni orel rekrutirajo Žakovo sestro Srebrno in sklenejo zavezništvo s pujsom Leonardom, njegovo pomočnico Kati in iznajditeljem Gabrom, da bi dosegli krhko premirje in ustvarili nenavadno superekipo, ki bo rešila njihove domove.

.... IMDb ocena: 6.4/10

07:41
I: Rashida Jones, Andy Samberg, Ari Graynor, Chris Messina, Emma Roberts... Celeste And Jesse Forever, ZDA.....Romantična drama spremlja par, ki skuša ohraniti tesno prijateljstvo, čeprav se ločuje. Med burnimi spremembami Celeste in Jesse spoznavata, da moraš ljubljenemu človeku dopustiti predvsem svobodo.

.... IMDb ocena: 6.6/10

09:17
I: Jane Fonda, Lindsay Lohan, Felicity Huffman, Dermot Mulroney, Cary Elwes... Georgia Rule, ZDA.....Lilly (Felicity Huffman) ima dovolj svoje uporniške hčere Rachel (Lindsay Lohan), zato se odloči, da bo deklico čez poletje odpeljala k njeni babici Georgii (z oskarjem nagrajena Jane Fonda). Ko se tri generacije žensk znova združijo pod isto streho, se soočijo z vsemi razlikami in spopadejo s posledicami uničujoče družinske skrivnosti.

.

11:11
I: Patricia Heaton, Neil Flynn, Charlie McDermott, Eden Sher, Atticus Shaffer... The Middle...S9E17, ZDA.....Spopad stoletja v Orsonu. Heckovi se z Donahuejevemi in Billom Norwoodom spopadejo z Glossnerjevimi, ko ukradejo Suejin avto.

Patricia Heaton igra Frankie Heck v prisrčni in duhoviti komediji, posneti z eno samo kamero; o tem, kako vzgojimo družino in znižamo pričakovanja vsakogar.

11:32
I: Patricia Heaton, Neil Flynn, Charlie McDermott, Eden Sher, Atticus Shaffer... The Middle...S9E18, ZDA.....Ko dr. Fulton pokliče Frankie in Mika v svojo pisarno in jima pove, da se Brick in Cindy poljubljata po celi šoli, se mora Mike pogovoriti z njim o bontonu zmenkov.

Patricia Heaton igra Frankie Heck v prisrčni in duhoviti komediji, posneti z eno samo kamero; o tem, kako vzgojimo družino in znižamo pričakovanja vsakogar.

11:57
The Prince Of Egypt, ZDA.....Epska pustolovščina dveh bratov, enega vladarja mogočnega imperija in drugega izbranega voditelja svojega ljudstva. Njun zadnji spopad bo za vselej spremenil svet.

.... IMDb ocena: 7.2/10

13:35
I: Amanda Warren, Kevin Rankin, Richard Kind, Elizabeth Rodriguez, Olivia Luccardi... East New York...S1E21, ZDA.....Po tragičnem streljanju v bližini doma je vodstvo Haywoodove postavljeno pod vprašaj, njen odnos s Suarezom pa se znajde na preizkušnji.

Namestnica inšpektorja Regina Haywood je nova načelnica 74. okrožja. Haywoodova je z družinskimi vezmi na tem območju odločena, da bo uporabila ustvarjalne metode za zaščito ljubljene skupnosti.... IMDb ocena: 7.3/10

14:20
Barbie: Star Light Adventure, ZDA.....Barbie je kozmična princesa, ki na svoji lebdeči deski leti visoko skozi oddaljeno vesolje s svojim prikupnim, predanim hišnim ljubljenčkom Pupcornom.

.

15:42
I: John Krasinski, Anna Kendrick, Sharlto Copley, Margo Martindale, Richard Jenkins... The Hollars, ZDA.....Zaradi skorajšnje možganske operacije svoje matere se mora nadobudni newyorški umetnik John Hollar vrniti v rojstno mestece v notranjosti države. Doma ga vase spet hitro potegne vse tisto, pred čemer je svojčas s podeželja pobegnil v velemesto: njegova disfunkcionalna družina, nekdanji tekmeci iz srednje šole in celo pretirano voljna bivša simpatija. Medtem pa njegovo dekle v New Yorku pričakuje njunega prvega otroka.

.... IMDb ocena: 6.6/10

17:12
I: Will Ferrell, Mark Wahlberg, Eva Mendes, Michael Keaton, Dwayne Johnson... The Other Guys, ZDA.....Popolnoma različna newyorška detektiva skušata v svoji prvi operativni nalogi prekositi svoja policijska idola, a stvari ne gredo po načrtih.

.

19:02
I: Lydia Leonard, Timothy Spall, Ella Rumpf, Nick Blakeley, Gina Bramhill, Sverrir Gudnason, Simon Manyonda... Northern Comfort (2023), Islandija.....Vojni veteran posebnih enot, zadržana gradbenica, vplivnica s pol milijona sledilcev in nesposoben inštruktor se znajdejo na vrhunskem tečaju obvladovanja strahu pred letenjem. Zadnji izziv tečaja je izkustveni let iz Londona na Islandijo, ki se konča kot grozljiva preizkušnja. Izgubljeni na Islandiji, premraženi in prestrašeni morajo ugotoviti, kako se soočiti s svojimi strahovi in sodelovati, da bi razprli krila ... in poleteli.

.... IMDb ocena: 5.9/10

20:41
I: Pete Davidson, Griffin Gluck, Jon Cryer, Sydney Sweeney, Emily Arlook... Big Time Adolescence, ZDA.....Griffin Gluck, Pete Davidson in Jon Cryer so soigralci v komediji o odraščanju, kjer je na preizkušnji moč prijateljstva. 16-letni Mo iz predmestja (Gluck) se uči krmariti po življenju v mladosti tako, da sledi korakom svojega najboljšega prijatelja, 23-letnega Zeka (Davidson). Ta ga z ne najbolj tradicionalnimi življenjskimi poduki uči predvsem o pitju, zabavah in zmenkih.

.... IMDb ocena: 6.9/10

22:15
I: Vince Vaughn, Jennifer Carpenter, Don Johnson, Udo Kier, Marc Blucas... Brawl In Cell Block 99, ZDA.....Nekdanji boksar (Vince Vaughn), ki je brez službe in s propadajočim zakonom, začne delati kot prevoznik mamil, da bi poskrbel za svojo ženo (Jennifer Carpenter). Njegov gmotni status se izboljšuje, dokler se neki posel z mamili ne izjalovi, njega pa grozljiv strelski spopad spravi za zapahe. Prisiljen je izvajati vse bolj surova dejanja nasilja, da bi v zaporu preživel in zaščitil tiste, ki jih ima rad. Scenarij je napisal in film režiral S. Craig Zahler, priznani avtor grozljivega vesterna Bojna sekira.

.... IMDb ocena: 7.1/10

00:30
I: Ester Expósito, Inés Fernández, Ángela Cremonte, Magüi Mira, Aten Soria... Venus, Španija.....Álex de la Iglesia prinaša grozljivko režiserja Jaumeja Balaguerá, v kateri Ester Expósito upodobi Lucío, go-go plesalko v nočnem klubu v Madridu. Nekega večera postane tarča mafijcev, potem ko iz kluba ukrade vrečko s tabletami ekstazija. Na begu in ranjena ter krvaveča Lucía skupaj s sestro in nečakinjo najde zatočišče v propadajočem stanovanjskem bloku, imenovanem Venus. Toda kmalu spozna, da stavbo obsedajo zlonamerne, nadnaravne sile.

.

02:15
I: Dominic Sherwood, Jacky Lai, McKinley Belcher III, Eddie Ramos, Mampho Brescia... Eraser: Reborn, ZDA.....Ameriški zvezni šerif, ki dela pri visoko zaupnem programu za zaščito prič, in žena šefa mednarodne kriminalne združbe morata sodelovati in si zaupati, da bi se rešila in preprečila še večji kriminalni načrt.

.... IMDb ocena: 4.6/10

04:02
I: James Norton, Gemma Arterton, Marisa Abela, Sarah Goldberg, Shazad Latif... Rogue Agent, VB.....Izjemna, srhljiva zgodba o poklicnem prevarantu Robertu Freegardu, ki je nešteto žrtev prepričal, da je tajni agent MI5, da bi jih izsiljeval in ugrabil; ter Alice Archer, ženski, ki se je zaljubila vanj in ga naposled uničila.

.... IMDb ocena: 6.4/10

06:00
Barbie: Star Light Adventure, ZDA.....Barbie je kozmična princesa, ki na svoji lebdeči deski leti visoko skozi oddaljeno vesolje s svojim prikupnim, predanim hišnim ljubljenčkom Pupcornom.

.

07:21
I: Sean Connolly... Shaun The Sheep: The Farmer's Llamas, VB.....Gospodar kmetije in Bitzer se udeležita podeželskega sejma, bacek Jon pa se jima skrivaj pridruži z namenom, da bi vnovič zasejal zabavno zmešnjavo in nove izzive. Tam opazuje sejemsko dražbo in vidi tri eksotične, zelo spretne lame, ki naj bi jih prodali. Navdušen nad njihovimi potegavščinami napelje naivnega gospodarja k temu, da jih kupi. Vnovič doma na kmetiji je Jon še vedno ponosen nad lastno iznajdljivostjo in čredo prepriča, da so lame natanko tisto, kar potrebujejo za popestritev enoličnega življenja. Sprva je vse v najlepšem redu, vendar gredo tri nagajivke kmalu predaleč s svojimi vragolijami. Tako postanejo nezaželene gostje na kmetiji kot kakšne objestne najstnice, ki uničujejo vse okrog sebe.

.

07:51
I: Eddie Redmayne, Felicity Jones, Emily Watson, David Thewlis, Charlie Cox... The Theory Of Everything (2014), VB.....Režiser z oskarjem nagrajenega dokumentarca Človek na žici prinaša ganljivo biografsko dramo o življenju enega največjih človeških umov Stephena Hawkinga. Mladi nadarjeni fizik (Eddie Redmayne) se na univerzi v Cambridgeu zaljubi v prikupno študentko Jane Wilde (Felicity Jones), toda življenjske načrte mu kmalu prekriža redka bolezen gibalnih nevronov, ki ga začne čedalje bolj ovirati pri vsakdanjih opravilih. Kljub temu ga mlada soproga Jane ne zapusti, temveč mu pomaga po svojih najboljših močeh ter spodbuja pri njegovih revolucionarnih fizikalnih teorijah, s katerimi osupne svet ter na novo opredeli naše razumevanje vesolja in časa. Čeprav ga bolezen naposled posadi v invalidski voziček in oropa glasu, Stephen kljubuje vsem pričakovanjem in vztraja na poti neslutenih znanstvenih in osebnih uspehov. Film je posnet po romanu Travelling to Infinity: My Life with Stephen, literarnih spominih resnične Jane Hawking.

.

09:56
I: Patricia Heaton, Neil Flynn, Charlie McDermott, Eden Sher, Atticus Shaffer... The Middle...S9E19, ZDA.....Frankie je presenečena, a si oddahne, ko dr. Goodwin privoli, da bo kupil vse piškote, ki jih mora Brick prodati za šolo.

Patricia Heaton igra Frankie Heck v prisrčni in duhoviti komediji, posneti z eno samo kamero; o tem, kako vzgojimo družino in znižamo pričakovanja vsakogar.

10:18
I: Patricia Heaton, Neil Flynn, Charlie McDermott, Eden Sher, Atticus Shaffer... The Middle...S9E20, ZDA.....Frankie mora Bricka prisiliti, naj povabi Cindy na maturantski ples, a jo skrbi, da bodo njegove čudaške navade pokvarile vesel dogodek.

Patricia Heaton igra Frankie Heck v prisrčni in duhoviti komediji, posneti z eno samo kamero; o tem, kako vzgojimo družino in znižamo pričakovanja vsakogar.

10:41
Antz, ZDA.....Mravljinec delavec po imenu Z sanja o tem, da bi osvojil srce čudovite princese Bale, zato prepriča svojega prijatelja mravljinca vojaka, da zamenjata mesto. Nekoč neznan in nepomemben delavec lahko zdaj dokaže, da je največji mali junak od vseh!

.

12:05
I: Elijah Wood, Ian McKellen, Sean Astin, Viggo Mortensen, Liv Tyler... Lord Of The Rings: The Return Of The King, Nova Zelandija.....V zadnjem delu Tolkieneve trilogije Gospodar prstanov se sile dobrega in zla spopadejo v končni bitki, ki bo odločala o usodi sveta. Enemu izmed članov bratovščine prstana je namenjeno, da postane vladar kraljestva ljudi.

.... IMDb ocena: 7/10

15:26
I: Shawn Mendes, Javier Bardem, Constance Wu, Scoot McNairy, Winslow Fegley, Brett Gelman... Lyle, Lyle, Crocodile, ZDA.....Ko se družina Primm preseli v New York, se sin Josh s težavo prilagaja novi šoli in prijateljem. Vse se spremeni, ko na podstrešju odkrije pojočega krokodila, ki obožuje kopeli, kaviar in glasbo. Postaneta prijatelja, a tukaj je zlobni sosed Grumps.

.... IMDb ocena: 6.1/10

17:12
I: Richard Gere, Peter Dinklage, Walton Goggins, Bradley Whitford, James Monroe Iglehart... State Of Mind, ZDA.....Dr. Alan Stone je našel Jezusa, in to trikrat. Stone je kot psihiater zadolžen za zdravljenje treh različnih bolnikov s paranoično shizofrenijo, vsi namreč verjamejo, da so Jezus Kristus. Stone jih združi, sooči z njihovimi nasprotujočimi si trditvami in pripravi k oblikovanju edinstvene podporne skupine. Trojica se spopada s Stonovo žalitvijo njihovih prepričanj in vse bližje so temu, da se vidijo v novi luči. Zgodba z neverjetno in večkrat nagrajeno igralsko zasedbo ter produkcijsko ekipo pri filmih Črni labod, Lev in Stanje duha temelji na fascinantni in resnični psihološki študiji, opisani v knjigi Trije Kristusi iz Ypsilantija.

.... IMDb ocena: 7.4/10

19:02
I: John David Washington, Robert Pattinson, Elizabeth Debicki, Dimple Kapadia, Michael Caine... Tenet, ZDA.....Oborožen z zgolj eno besedo – TENET – ter z borbo za preživetje celega sveta, se glavni junak zgodbe prebija skozi mračen svet mednarodnega vohunjenja na misiji, ki se dogaja v nečem zunaj realnega časa in prostora.

.... IMDb ocena: 7.4/10

21:31
I: Ben Affleck, Henry Cavill, Amy Adams, Gal Gadot, Jason Momoa... Zack Snyder's Justice League (2021), ZDA.....Da Supermanova žrtev ne bi bila zaman, Bruce Wayne združi moči z Diano Prince, da bi zbrala skupino nadljudi, ki bi zaščitila svet pred bližajočo se grožnjo katastrofalnih razmerij.

.... IMDb ocena: 8/10

01:27
I: Sarah Polley, Ving Rhames, Mekhi Phifer, Jake Weber, Ty Burrell... Dawn Of The Dead (2004), ZDA.....Sarah Polley in Ving Rhames sta med zadnjimi preživelimi na zemlji, ki so jo opustošili ljudožerski zombiji. Skupaj s preostalimi preživelimi morata najti pot na otok, ki naj bi bil še varen.

.

03:05
I: Gideon Adlon, Bethlehem Million, Dylan Sprayberry, Marc Menchaca, Jane Adams... Sick, ZDA.....Ko se svet zaradi vse hujše zdravstvene krize ustavi, se Parker in njena najboljša prijateljica Miri odločita preživeti čas v osami v družinski hiši ob jezeru, več milj stran od najbližjega soseda. Kar se začne kot idealne počitnice med karanteno, se grozljivo sprevrže v nekaj drugega, ko nepričakovani vsiljivec zaneti divji boj za preživetje.

.... IMDb ocena: 6/10

04:30
I: Paul Rhys, Iwan Rheon, Alexandra Roach, Joanna Page, Katy Wix, Aneurin Barnard, Phaldut Sharma... Men Up, VB.....Swansea, mesto na obali Walesa leta 1994. Pet običajnih moških se spoprime z izzivom, da si povrnejo spolno življenje, ko privolijo v enega od prvih medicinskih poskusov na svetu za novo zdravilo, ki naj bi postalo viagra.

.... IMDb ocena: 7.2/10

06:00
The Croods: A New Age, ZDA.....Krudovi so preživeli zobate zveri in naravne nesreče, zdaj pa se morajo soočiti z največjim izzivom doslej: še eno družino! V iskanju novega doma naša najljubša družina iz pradavnine najde z zidom obdan raj, ki so ga ustvarili napredni in ozaveščeni Boljširodovi. Čeprav razlike med družinama otežujejo sobivanje, se morajo naučiti sodelovati ... ali pa bodo izumrli.

.... IMDb ocena: 4.5/10

07:40
Hollywood On Set...S21E21, Francija.....Vsakotedenski pregled zakulisja najnovejših filmov s posnetki odsekov zgodb ter intervjuji z igralci in s filmskimi ustvarjalci.

Vsakotedenski pregled zakulisja najnovejših filmov s posnetki odsekov zgodb ter intervjuji z igralci in s filmskimi ustvarjalci.

08:10
I: John David Washington, Robert Pattinson, Elizabeth Debicki, Dimple Kapadia, Michael Caine... Tenet, ZDA.....Oborožen z zgolj eno besedo – TENET – ter z borbo za preživetje celega sveta, se glavni junak zgodbe prebija skozi mračen svet mednarodnega vohunjenja na misiji, ki se dogaja v nečem zunaj realnega časa in prostora.

.... IMDb ocena: 7.4/10

10:40
I: Patricia Heaton, Neil Flynn, Charlie McDermott, Eden Sher, Atticus Shaffer... The Middle...S9E21, ZDA.....Sue in Brick hočeta dati Frankie najboljše darilo za materinski dan, zato se prijavita na tekmovanje, kjer lahko osvojita potovanje za dva v London na kraljevo poroko, Axl pa je vabljen na razgovor, ki mu lahko spremeni življenje.

Patricia Heaton igra Frankie Heck v prisrčni in duhoviti komediji, posneti z eno samo kamero; o tem, kako vzgojimo družino in znižamo pričakovanja vsakogar.

11:01
I: Patricia Heaton, Neil Flynn, Charlie McDermott, Eden Sher, Atticus Shaffer... The Middle...S9E22, ZDA.....Frankie je izvedela, da so Axlu ponudili službo v Denverju, zato si zada nalogo, da ga prepriča, naj se ne preseli.

Patricia Heaton igra Frankie Heck v prisrčni in duhoviti komediji, posneti z eno samo kamero; o tem, kako vzgojimo družino in znižamo pričakovanja vsakogar.

11:27
I: Oumy Bruni Garrel, Maiwenn, Aissa Maiga, Steve Tientcheu, Cédric Kahn... Neneh Superstar, Francija.....Za ples rojena Neneh je 12-letna temnopolta deklica, ki se je pravkar vpisala v baletno šolo Pariške opere. Kljub svojemu navdušenju se bo morala še dvakrat bolj potruditi, da bo pobegnila iz svojega družbenega okolja in da jo bo sprejela direktorica šole Marianne Bellage. Nekdanja zvezdniška plesalka je pravo utelešenje baleta in ima neko skrivnost, ki jo povezuje z mlado baletko.

.... IMDb ocena: 5.6/10

13:06
I: Luna Blaise, Eva Longoria, Kevin Alejandro, Eugenio Derbez, Veronica Falcón, Max Pelayo, Reese Gonzales... Aristotle And Dante Discover The Secrets Of The Universe, ZDA.....Film temelji na romanu za mlade avtorja Benjamina Alire Sáenza in se osredotoča na prijateljstvo med dvema osamljenima mehiško-ameriškima najstnikoma v El Pasu leta 1987, ki raziskujeta novo nenavadno prijateljstvo in se soočata s težko potjo samoodkrivanja.

.... IMDb ocena: 7.2/10

14:47
I: Serban Pavlu, Ana Indricau, Tudor Cucu-Dumitrescu, Crina Semciuc, Bianca Anastasiu... Mikado, Romunija.....Magda ponudi svojo ogrlico otroku v bolnišnici, kjer dela kot prostovoljka. Njen oče je prepričan, da spet laže. Hči dokaže svojo nedolžnost, vendar je oče nezmožen priznati, da se je motil. Odnosi so skrhani, odločitve pa imajo nepovratne posledice.

.

16:21
I: John Cusack, Chiwetel Ejiofor, Amanda Peet, Oliver Platt, Thandie Newton... 2012, ZDA.....Mojster apokaliptičnih filmov Dan neodvisnosti in Dan po jutrišnjem je novo uničenje človeštva našel v starodavnem majevskem koledarju, po katerem nas konec sveta čaka leta 2012. Tem napovedim ne verjame niti pisec znanstvene fantastike Jackson, toda ko napoči usodni dan, se odvije niz nepopisnih katastrof, ki vse kraje na Zemlji spremenijo v peklensko pogubo. Da bi rešil sebe in družino, skuša Jackson na vse načine ubežati grozljivim silam sodnega dne, toda spektakularno in popolno uničenje se zdi neizbežno.

.

19:00
I: Jodie Foster, Kali Reis, Finn Bennett, Fiona Shaw, Christopher Eccleston... True Detective...S4E5, ZDA.....Medtem ko Prior išče povezave med postajo Tsalal in rudarskim podjetjem Silver Sky, Navarro reši Leah pred krajevnimi protesti, ki so postali nasilni. Na sestanku s Kate McKitterick, izvršno direktorico Silver Sky, se Danversova upre, ko Connelly razkrije uradni vzrok smrti moških s postaje Tsalal. Deležna je opozorila, naj ne nadaljuje s preiskavo. Hank prejme ponudbo o izmenjavi uslug.

Dotakni se teme, pa se bo tema dotaknila tebe. Surova kriminalna drama spremlja težavna policista in zahtevno preiskavo, ki ju pahne na rob.

20:07
I: Jodie Foster, Kali Reis, Finn Bennett, Fiona Shaw, Christopher Eccleston... True Detective...S4E6, ZDA.....Sredi hudega neurja Danvers in Navarro obtičita na postaji Tsalal brez elektrike in možnosti komuniciranja. Ko se razkrije resnica o tem, kaj se je zgodilo Annie in možem s postaje Tsalal, se Navarro in Danvers vsaka po svoje soočita s strahovi iz preteklosti.

Dotakni se teme, pa se bo tema dotaknila tebe. Surova kriminalna drama spremlja težavna policista in zahtevno preiskavo, ki ju pahne na rob.

21:21
I: Katie Douglas, Cara Buono, Kristian Bruun, Erik Athavale, Lisa Marie DiGiacinto... The Girl Who Escaped: The Kara Robinson Story, ZDA.....Medtem ko je bila na dvorišču svoje najboljše prijateljice, je k 15-letni Kari Robinson pristopil moški, ji na vrat prislonil pištolo in jo prisilil, da je vstopila v njegov avtomobil. Odpeljal jo je v svoje stanovanje, kjer jo je držal v ujetništvu in spolno zlorabljal celih 18 ur. Medtem ko je spal, se je Kara osvobodila vezi in pobegnila iz stanovanja ugrabitelja, nato pa policijo odpeljala nazaj do natančne lokacije. Tam je identificirala svojega mučitelja, serijskega morilca, ki je bil odgovoren tudi za najmanj tri druge nerazrešene umore.

.... IMDb ocena: 6.2/10

22:51
I: Zazie Beetz, Claire Danes, Timothy Olyphant, Dennis Quaid, Suzanne Savoy... Full Circle...S1E4, ZDA.....Garmen tehta možnosti za svojo družino, Derek pa končno prizna Sam neko skrivnost. Inšpektorica Harmony sklene dogovor z Xavierjem.

Režiser Steven Soderbergh in scenarist Ed Solomon prinašata zgodbo o zaobljubi maščevanju, ki spodbudi neuspešno ugrabitev in razkrije skrivnosti.... IMDb ocena: 6.4/10

23:48
I: Bill Murray, Adam Driver, Tom Waits, Chloë Sevigny, Steve Buscemi, Tilda Swinton... The Dead Don't Die, ZDA.....Zabavno nepredvidljiva komična grozljivka z največjo zombijevsko zasedbo igralcev doslej, med katerimi so zvezdniška imena, kot so Bill Murray, Adam Driver in Tilde Swinton. Zaspano mestece Centerville zaznamuje niz čudnih dogodkov. Nihče ne more vedeti, da bo najbolj nenavadna med njimi horda živih mrtvecev, ki se zgrne nad mesto, zaradi česar se morajo njegovi prebivalci nenadoma boriti za golo preživetje.

.

01:31
I: Isabella Ragonese, Andrea Arcangeli, Carolina Michelangeli, Aleksandar Gavranic, Gennaro Di Colandrea... Like Sheep Among Wolves, Italija.....Brat in sestra, ki se nista videla že mnoga leta, se po naključju vpleteta v isti rop na nasprotnih straneh barikade: ona kot policistka, on kot kriminalec. Stare družinske rane bodo vnovič privrele na površje in sorojenca bosta morala sprejeti nekaj odločitev, ki bodo resno ogrozile njune cilje.

.

03:10
I: Diego Maradona... What Killed Maradona?, VB.....Po smrti nogometnega zvezdnika Diega Maradone zgodba razkriva okoliščine njegovega življenja, ki so morda prispevale k njegovi prezgodnji smrti.

.... IMDb ocena: 6.5/10

04:02
I: Gary Oldman, Armie Hammer, Evangeline Lilly, Greg Kinnear, Michelle Rodriguez... Crisis (2021), Belgija.....Armie Hammer, Gary Oldman in Evangeline Lilly so soigralci v trilerju, ki se odvija v ozadju epidemije opioidov. Prepletejo se zgodbe agenta pod krinko, univerzitetnega profesorja in žalujoče matere.

.... IMDb ocena: 6.2/10