Slovenske TV

Podnaslovljene TV

Lokalne TV

EX YU TV

Angleške TV

Nemške TV

Italijanske TV

Ostale TV

HBO
06:00
I: Rosario Dawson, Jesse L. Martin, Taye Diggs, Anthony Rapp, Adam Pascal... Rent (2005), ZDA.....Skupina newyorških boemov se spopada z življenjem, ljubeznijo, umetnostjo in aidsom v filmski inačici muzikala, nagrajenega s Pulitzerjevo nagrado in tonyjem.

.... IMDb ocena: 6.8/10

08:15
I: Sergio Castellitto, Elena Lander, Valerio Lundini, Sandra Milo, Carla Signoris, Antonio Zavatteri... The Best Century Of My Life, Italija.....V Italiji poznajo zakon, ki je v Evropi edinstven: otroku, ki ni bil priznan ob rojstvu, prepoveduje poznati zgodovino družine in ime svojih bioloških staršev, dokler ne dopolni sto let. 30-letni Giovanni je eden izmed teh otrok in že vse življenje se bori za spremembo te absurdne zakonodaje. Da bi pretresel javno mnenje, potrebuje simbol, nekoga, ki lahko vodi to bitko proti zakonu, ki zadeva več kot 400.000 ljudi. Zdi se, da je edina oseba, ki bi mu lahko pomagala doseči ta cilj, Gustavo Diotallevi – edina trenutno živeča oseba, stara sto let, pri kateri je ime očeta neznano. Njuno srečanje bo preseglo vsa pričakovanja; obema bo pomagalo premagati lastne strahove ter dokončno skleniti krog.

.

09:41
Cloudy With A Chance Of Meatballs, ZDA.....Nadebudni mladenič Flint sanja, da bo s svojimi nenavadnimi izumi izboljšal življenje someščanov, a kot nalašč se vsi poskusi izjalovijo.

.

11:12
I: Will Ferrell, John C. Reilly, Mary Steenburgen, Richard Jenkins, Adam Scott... Step Brothers, ZDA.....Dva odrasla lenuha še vedno živita pri svojih ločenih starših. Ko se njuna mati in oče zaljubita in poročita, oba moška tako postaneta polbrata po sili.

.

12:52
I: Arieh Worthalter, Arthur Harari, Stéphan Guérin-Tillié, Nicolas Briançon, Aurélien Chaussade... The Goldman Case, Francija.....Leta 1975 poteka sojenje Pierru Goldmanu, odločni in kontroverzni osebnosti revolucionarnega levičarskega aktivizma. Kriv je številnih obtožb, vendar pri tem vztraja, da je ni zagrešil dvojnega umora. Dvajset let pred razvpitim sodnim primerom O. J. Simpsona proces proti Goldmanu odraža politične, ideološke in rasne napetosti, ki so zaznamovale sedemdeseta leta 20. stoletja v Franciji in v Evropi. Takrat je veljalo za sojenje stoletja, razdelilo je celotno državo ter povečalo razkol med konservativno desnico in levičarskimi intelektualci.

.... IMDb ocena: 0/10

14:46
I: Owen Kline, Jeff Daniels, Laura Linney, Jesse Eisenberg, Anna Paquin... The Squid And The Whale, ZDA.....Scenarist in režiser Noah Baumbach je bil imenovan za oskarja za scenarij tudi sicer večkrat nagrajenega filma, ki prinaša zapletene odnose v ekscentrični družini intelektualcev v Brooklynu leta 1986. Univerzitetni profesor in avtor Bernard (Jeff Daniels) ter njegova nezadovoljna žena, priznana pisateljica Joan (Laura Linney), sta dokončno obupala nad svojim zakonom. Njuna odraščajoča sinova, 16-letni Walt (Jesse Eisenberg) in 12-letni Frank (Owen Kline), se morata ob ločitvi staršev soočiti s svojimi zmedenimi in nasprotujočimi čustvi. Rezultat značajske vzajemnosti med njimi je nežna, duhovita in ganljiva zgodba o odraščanju Walta in težavnem prezgodnjem zorenju Franka. Čustvene napetosti in težave, ki izbruhnejo v tem težkem času, pomenijo presenetljivo pretanjen in večplasten portret družine na preizkušnji, ki se skozi spremembe nauči, kako na novo opredeliti samo sebe.

.... IMDb ocena: 5.5/10

16:06
I: Serban Pavlu, Ana Indricau, Tudor Cucu-Dumitrescu, Crina Semciuc, Bianca Anastasiu... Mikado, Romunija.....Magda ponudi svojo ogrlico otroku v bolnišnici, kjer dela kot prostovoljka. Njen oče je prepričan, da spet laže. Hči dokaže svojo nedolžnost, vendar je oče nezmožen priznati, da se je motil. Odnosi so skrhani, odločitve pa imajo nepovratne posledice.

.

17:41
Hollywood On Set...S21E16, Francija.....Vsakotedenski pregled zakulisja najnovejših filmov s posnetki odsekov zgodb ter intervjuji z igralci in s filmskimi ustvarjalci.

Vsakotedenski pregled zakulisja najnovejših filmov s posnetki odsekov zgodb ter intervjuji z igralci in s filmskimi ustvarjalci. Vsakotedenski pregled zakulisja najnovejših filmov s posnetki odsekov zgodb ter intervjuji z igralci in s filmskimi ustvarjalci.

18:10
I: Jodie Turner-Smith, Luke Kirby, Ali Marsh, Brandon Elsey, Julianne Arrieta, Brian Cox, Stephen Lang, Ann Dowd, John Cena... The Independent, ZDA.....Zgodba, postavljena v zadnje tedne najbolj uspešnih predsedniških volitev v zgodovini, spremlja idealistično mlado novinarko (Turner-Smith). Ta združi moči s svojim idolom (Cox), da bi razkrila zaroto, po kateri se usoda volitev in celotne države znajde v njunih rokah.

.... IMDb ocena: 5.7/10

20:01
I: Laura Chiatti, Filippo Nigro, Paolo Pierobon, Pietro Sermonti, Salvatore Langella, Betty Gilpin, Hilary Swank, Ike Barinholtz, Wayne Duvall, Ethan Suplee, Emma Roberts... The Hunt (2020), ZDA.....Scenarist Damon Lindelof, avtor serije Watchmen na programu HBO, prinaša elegantni in surovi akcijski triler o dvanajsterici, ki jih ugrabi skupina elitistov, da bi jih kot divjačino lovili za šport. V boju za golo preživetje se ena od preganjanih, Crystal (Betty Gilpin), odločno zoperstavi svojim zasledovalcem in se začne postopno prebijati proti njihovi skrivnostni voditeljici (dvakratna dobitnica oskarja Hilary Swank).

.... IMDb ocena: 6.5/10

21:35
I: Bert Kreischer, Mark Hamill, Jimmy Tatro, Iva Babic, Robert Maaser... The Machine (2023), ZDA.....23 let po izvirni zgodbi, ki ga je navdihnila, film spremlja Berta (Bert Kreischer) med družinsko krizo in prihodom odtujenega očeta (Mark Hamill). Pojavi se duh njegove s pijačo prepojene preteklosti: mafijska morilka po naročilu (Iva Babić), odločena odpeljati Berta nazaj v domovino, da bi se odkupil za svoje zločine. Skupaj z očetom se morata vrniti po stopinjah njegovega mlajšega jaza (Jimmy Tatro) sredi vojne med sociopatsko zločinsko družino, medtem ko skušata najti skupni jezik.

.... IMDb ocena: 5.8/10

23:27
I: Ty Simpkins, Patrick Wilson, Sinclair Daniel, Hiam Abbass, Rose Byrne... Insidious: The Red Door, ZDA.....Patrick Wilson režira in upodobi osrednji lik v zadnjem poglavju grozljive franšize Zakleti. Deset let po tistem, ko sta Josh (Wilson) in Dalton (Ty Simpkins) pod vplivom hipnoze pozabila na svoje astralno potovanje v domovanje mrtvih, se morata oče in sin znova odpraviti v srhljivi svet izza rdečih vrat, ko se demoni, ki so bili dolgo pozabljeni, vrnejo, da bi spet strašili družino.

.... IMDb ocena: 6.8/10

01:15
I: Sarah Polley, Ving Rhames, Mekhi Phifer, Jake Weber, Ty Burrell... Dawn Of The Dead (2004), ZDA.....Sarah Polley in Ving Rhames sta med zadnjimi preživelimi na zemlji, ki so jo opustošili ljudožerski zombiji. Skupaj s preostalimi preživelimi morata najti pot na otok, ki naj bi bil še varen.

.

02:58
I: Jorma Tommila, Aksel Hennie, Jack Doolan, Mimosa Willamo, Onni Tommila... Sisu, Finska.....Zgodba, postavljena v zadnje dni druge svetovne vojne, spremlja nekdanjega finskega vojaka Aatamija, ki odkrije zlato v laponski puščavi. Pot mu kmalu prekrižajo umikajoči se nemški vojaki. Ko se nacistična skupina odloči ukrasti njegov plen, Aatami sproži silovit boj enega človeka proti celotnemu bataljonu.

.... IMDb ocena: 6.9/10

04:26
I: Charlotte Gainsbourg, Rebel Wilson, Trine Dyrholm, Meera Syal, Celyn Jones... The Almond And The Seahorse, VB.....Zgodba spremlja zapletene in zelo človeške odnose med dvema paroma, ki skušata začeti novo skupno pot ali raziskati ločeno življenje po poškodbi možganov. Film se osvežujoče posveča likom brez poškodb možganov, vendar morajo prenašati ranjeno srce. Sarah (Rebel Wilson) je arheologinja, ki ljubi svojega moža Joeja (Celyn Jones), toda po poškodbi se njuna ljubezen znajde ujeta v preteklosti. Toni (Charlotte Gainsbourg) je arhitektka in ljubi svojo partnerko Gwen (Trine Dyrholm), vendar sta po poškodbi zaprti v petnajstletni zanki. Ljubezen je edino, kar jih žene naprej, vendar so se stvari spremenile in brez pomoči ne bo šlo. Ženski sta na vzporedni poti in obe si želita prihodnosti, toda nobena ne ve, ali je to sploh mogoče in kako bi bilo videti.

.... IMDb ocena: 5.5/10

06:00
The Adventures Of Tintin, ZDA.....Potopljena ladja menda skriva velikansko bogastvo, a se je drži starodavno prekletstvo. Tintin in njegov zvesti pasji tovariš gresta na lov na zaklad okrog sveta.

.... IMDb ocena: 6.8/10

07:50
I: James Marsden, Kaley Cuoco, Gary Cole, Elizabeth Perkins, David Hasselhoff... Hop (2011), ZDA.....Ustvarjalci animiranih filmov Jaz, baraba ter Alvin in veverički prinašajo burlesko o praznikih, dekletih in rokenrolu. V prepletu igranega in animiranega filma spoznamo E.B.-ja, najstniškega sina velikonočnega zajčka. Tik preden bi moral prevzeti družinske posle, se E.B. odpravi v Hollywood uresničit svoje sanje o tem, da bi postal bobnar. Naleti na Freda, brezposelnega lenuha z lastnimi visokoletečimi načrti, ki zajčka po nesreči zbije z avtomobilom. Poškodovani E.B. prepriča Freda, naj ga vzame k sebi domov in skrbi zanj, dokler si ne opomore – Fred pa se znajde z najbolj zoprnim gostom vseh časov. Nova znanca čaka niz zabavnih pripetljajev ter dogodivščin in s skupnimi močmi bosta na novo odkrila pomen družine.

.... IMDb ocena: 5.4/10

09:30
I: Halle Bailey, Taraji P. Henson, Aunjanue Ellis-Taylor, Elizabeth Marvel, Colman Domingo, Fantasia Barrino, Danielle Brooks, Corey Hawkins... The Color Purple (2023), ZDA.....Studio Warner Bros. Pictures vas vabi, da izkusite izjemno sestrstvo treh žensk, ki jih druži nezlomljiva vez. Drzno vnovično interpretacijo priljubljene filmske klasike Stevena Spielberga iz leta 1985, posnete po knjižni uspešnici avtorice Alice Walker, je režiral Blitz Bazawule (Black Is King, The Burial of Kojo), producenti nove različice pa so Oprah Winfrey, Scott Sanders, Quincy Jones in sam Steven Spielberg.

.... IMDb ocena: 6.9/10

11:51
I: Joseph Fiennes, Gwyneth Paltrow, Judi Dench, Geoffrey Rush, Ben Affleck... Shakespeare In Love, ZDA.....William Shakespeare (Joseph Fiennes) je v težavah. Ne samo, da piše za Philipa Henslowa (Geoffrey Rush), lastnika gledališča The Rose, ki ga bodo v kratkem zaprli sadistični sponzorji, temveč trpi za hudo pisateljsko krizo. Shakespeare že leta ni napisal uspešnice. Pravzaprav že nekaj časa ni napisal ničesar. Tako se znajde v zagati, ko obupani Henslowe rešitev gledališča stavi prav na njegovo novo komedijo Romeo in Ethel, piratova hči. Težava je v tem, da je Romeo varno pod ključem v Shakespearovi glavi, kar pomeni, da ni na papirju še niti besede. Medtem prikupna lady Viola (Gwyneth Paltrow) strastno obiskuje gledališče, kar je nezaslišano za žensko njenega stanu, predvsem pa obožuje Shakespearove igre in, seveda, umetnika samega. Žal jo želi njen izsiljevalski oče kmalu prodati kot lastnino v zakon brez ljubezni in poslati na plantažo tobaka v Virginijo. A še prej se ima Viola namen preobleči v mladeniča in dobiti vlogo v še ne napisani predstavi o Romeu. Shakespeare njeno prevaro

.

13:55
I: Anne Hathaway, Rosemarie DeWitt, Bill Irwin, Debra Winger, Anna Deavere Smith... Rachel Getting Married, ZDA.....Ko se Kym (Anne Hathaway) iz psihiatrične ustanove vrne domov na poroko svoje starejše sestre Rachel, prinese s sabo dolgo preteklost osebnih kriz, družinskih sporov in tragedij. Mnogoštevilni prijatelji in sorodniki mladoporočencev se zberejo konec tedna na slavju, toda svojeglava Kym je s svojimi ciničnimi pripombami in nagnjenostjo k dramatiziranju pravi katalizator za dolgo tleče napetosti v disfunkcionalni družini. Drama Rachel se poroči je ganljiv, pronicljiv in mestoma komičen prikaz zapletenih in raznovrstnih likov, tako značilnih za drame slavnega Jonathana Demma. Režiser, scenaristka Jenny Lumet in zvezdniška zasedba s čutnostjo in dojemljivostjo duha prinašajo težaven in mučen, a tudi neznansko privlačen družinski portret.

.

15:51
I: Pete Davidson, Bel Powley, Ricky Velez, Lou Wilson, Moises Arias... The King Of Staten Island, ZDA.....Judd Apatow (40-letni devičnik) je režiser komedije, v kateri Pete Davidson upodobi potepuha Scotta, ki še vedno živi s svojo materjo. Odkar je med službo umrl njegov oče, ki je bil gasilec, Scott vse svoje dni preživlja med kajenjem marihuane in sanjarjenjem o tem, da bi postal tetovator. Ko se začne njegova mama dobivati z drugim gasilcem, ga določeni dogodki prisilijo v soočenje z bolečino in tako naredi prve korake v življenju.

.... IMDb ocena: 6/10

18:06
I: Jason Statham, Sienna Guillory, Cliff Curtis, Skyler Samuels, Sergio Peris-Mencheta, Jing Wu, Sophia Cai, Page Kennedy... The Meg 2, ZDA.....Pripravite se na naval adrenalina v vznemirljivi zgodbi, ki nadaljuje filmsko uspešnico iz leta 2018 ter ponese dogajanje v še večje globine z ogromnimi morskimi psi! Film se odpravi v neznane vode z Jasonom Stathamom in akcijsko legendo Wu Jingom, ki vodita raziskovalno ekipo na potopu v največje globine oceana. Njihova odprava se sprevrže v kaos, ko zlonamerna rudarska operacija ogrozi njihovo misijo in jih prisili v boj za preživetje. Naši junaki, ki se soočajo z velikanskimi morskimi plenilci in neizprosnimi izkoriščevalci okolja, morajo prehiteti, prelisičiti in preglasiti živalske in človeške nasprotnike v napeti dirki s časom. Doživite najbolj naelektreno kinematografsko izkušnjo leta – kjer globine oceana presega le še čisto, neustavljivo vznemirjenje.

.... IMDb ocena: 5.6/10

20:00
I: Tom Cruise, Morgan Freeman, Olga Kurylenko, Andrea Riseborough, Nikolaj Coster-Waldau... Oblivion, ZDA.....Piše se leto 2077 in Jack Harper (Tom Cruise) je edini tehnični vzdrževalec naprav na zapuščeni Zemlji, kjer poteka le še operacija pobiranja nujnih virov po desetletjih vojne z grozljivimi vesoljci, ki še vedno hodijo po uničenih ostankih planeta. Jackova naloga je skoraj pri koncu. Čez dva tedna se bo pridružil drugim preživelim na lunarni koloniji daleč od opustošenega sveta, ki ga je dolgo imel za dom. Jack živi in patruljira iz postojanke visoko na nebu, vendar pristane na trdih tleh, ko iz strmoglavljenega plovila reši čedno neznanko. Njen prihod sproži niz dogodkov, zaradi katerih začne Jack dvomiti o vsem, za kar je mislil, da ve. Resničnost se dokončno sesuje, ko Jack odkrije pretresljivo resnico, ki ga povezuje z Zemljo iz preteklosti. Odkritje ga požene v junaštvo, za katerega ni vedel, da ga je zmožen. Usoda človeštva je zdaj v rokah moža, ki je bil še nedavno prepričan, da bo njegov svet vsak čas izgubljen za vedno.

.

22:05
I: Halle Bailey, Taraji P. Henson, Aunjanue Ellis-Taylor, Elizabeth Marvel, Colman Domingo, Fantasia Barrino, Danielle Brooks, Corey Hawkins... The Color Purple (2023), ZDA.....Studio Warner Bros. Pictures vas vabi, da izkusite izjemno sestrstvo treh žensk, ki jih druži nezlomljiva vez. Drzno vnovično interpretacijo priljubljene filmske klasike Stevena Spielberga iz leta 1985, posnete po knjižni uspešnici avtorice Alice Walker, je režiral Blitz Bazawule (Black Is King, The Burial of Kojo), producenti nove različice pa so Oprah Winfrey, Scott Sanders, Quincy Jones in sam Steven Spielberg.

.... IMDb ocena: 6.9/10

00:26
I: James Franco, Jonah Hill, Seth Rogen, Jay Baruchel, Danny McBride... This Is The End, ZDA.....Šest prijateljev (v filmu vsakdo igra samega sebe) je ujetih v hiši slavnega hollywoodskega igralca Jamesa Franca, medtem ko skrivnostna katastrofa pustoši po Los Angelesu. Zunaj se odvija konec sveta, prestrašeni moški znotraj hišne barikade pa so na koncu s hrano in živci. Nazadnje morajo zapustiti varnost Francove hiše in se soočiti z usodo, pri tem pa bodo spoznali pomen prijateljstva in moč odrešitve.

.... IMDb ocena: 6.3/10

02:11
I: Henriette Confurius, Robert Stadlober, Noah Saavedra, August Zirner, Johanna Bittenbinder... The Silent Forest, Nemčija.....Študentka gozdarstva Anja Grimm opravlja nujno študijsko prakso v istem gozdu, kjer je izginil njen oče, ko je bila še otrok. Nočna mora njenega otroštva jo pripelje do tega, da razkrije smrtonosno skrivnost, ki jo goji celotno mesto.

.

03:46
I: Heath Ledger, Jake Gyllenhaal, Linda Cardellini, Anna Faris, Anne Hathaway, Michelle Williams, Randy Quaid, Kate Mara, Graham Beckel, Scott Michael Campbell, David Harbour, Valerie Planche, David Trimble... Brokeback Mountain, ZDA.....Zgodba o dveh mladih moških, pomočniku na ranču in kavboju na rodeu, ki se srečata poleti 1963 ter nepričakovano spleteta zvezo, ki bo trajala vse življenje. Zapleti, radosti in tragedije pričajo o vzdržljivosti in moči ljubezen.

.

06:00
I: Haley Bennett, Sam Riley, Marisa Abela, Marika Hackman, Jay Jippet, Craig Russell, Rosa Robson... She Is Love, VB.....Ločeni par se nepričakovano sreča v podeželskem hotelu v Cornwallu. Njuno srečanje sproži presenetljivo oživitev izgubljene ljubezni.

.... IMDb ocena: 4.6/10

07:18
I: Odessa Young, Josh O'Connor, Nathan Chester Reeve, Samuel Barlow, Dexter Raggatt, Olivia Colman, Colin Firth, Sope Dirisu... Mothering Sunday, VB.....Popoldan romantične sprostitve angleške služkinje in njenega ljubimca ima posledice, ki bodo za vselej spremenile življenje mlade ženske.

.... IMDb ocena: 6/10

09:00
The Croods: A New Age, ZDA.....Krudovi so preživeli zobate zveri in naravne nesreče, zdaj pa se morajo soočiti z največjim izzivom doslej: še eno družino! V iskanju novega doma naša najljubša družina iz pradavnine najde z zidom obdan raj, ki so ga ustvarili napredni in ozaveščeni Boljširodovi. Čeprav razlike med družinama otežujejo sobivanje, se morajo naučiti sodelovati ... ali pa bodo izumrli.

.... IMDb ocena: 4.5/10

10:36
I: William Baldwin, Kelly Daly, Dey Young, Tryphena Wade, Margie Mays... The Case Of The Christmas Diamond, ZDA.....Andy je nenadoma obtožena kraje, ko iz zapuščine njenega bogatega prijatelja nenadoma izgine več milijonov vreden diamant. S pomočjo slavnega avtorja detektivskih zgodb mora Andy med druščino bogatih gostov najti pravega krivca.

.... IMDb ocena: 5.3/10

12:02
I: Tom Cruise, Morgan Freeman, Olga Kurylenko, Andrea Riseborough, Nikolaj Coster-Waldau... Oblivion, ZDA.....Piše se leto 2077 in Jack Harper (Tom Cruise) je edini tehnični vzdrževalec naprav na zapuščeni Zemlji, kjer poteka le še operacija pobiranja nujnih virov po desetletjih vojne z grozljivimi vesoljci, ki še vedno hodijo po uničenih ostankih planeta. Jackova naloga je skoraj pri koncu. Čez dva tedna se bo pridružil drugim preživelim na lunarni koloniji daleč od opustošenega sveta, ki ga je dolgo imel za dom. Jack živi in patruljira iz postojanke visoko na nebu, vendar pristane na trdih tleh, ko iz strmoglavljenega plovila reši čedno neznanko. Njen prihod sproži niz dogodkov, zaradi katerih začne Jack dvomiti o vsem, za kar je mislil, da ve. Resničnost se dokončno sesuje, ko Jack odkrije pretresljivo resnico, ki ga povezuje z Zemljo iz preteklosti. Odkritje ga požene v junaštvo, za katerega ni vedel, da ga je zmožen. Usoda človeštva je zdaj v rokah moža, ki je bil še nedavno prepričan, da bo njegov svet vsak čas izgubljen za vedno.

.

14:05
I: Adam Sandler, Emily Watson, Philip Seymour Hoffman, Luis Guzmán, Mary Lynn Rajskub... Punch Drunk Love, ZDA.....Barry vodi lastno podjetje, nenehno ga nadleguje sedem sester in občasno postane nasilen. Nekega čudnega jutra se na ulici pojavi harmonij in čedno dekle ga prosi za pomoč z avtomobilom.

.... IMDb ocena: 7.3/10

15:41
I: Jaicy Elliot, Benjamin Hollingsworth, Connie Manfredi, Jorja Cadence, Daylin Willis... Romance In Style, Kanada.....Oblikovalka z zapeljivimi oblinami iz Brooklyna Ella in čedni magnat ter izvršni direktor revije Derek najdeta ljubezen med delom na novem projektu za razširitev njegove publikacije, tako da bosta vključila tudi trg za obilnejše osebe.

.... IMDb ocena: 6.8/10

17:10
I: Haley Bennett, Sam Riley, Marisa Abela, Marika Hackman, Jay Jippet, Craig Russell, Rosa Robson... She Is Love, VB.....Ločeni par se nepričakovano sreča v podeželskem hotelu v Cornwallu. Njuno srečanje sproži presenetljivo oživitev izgubljene ljubezni.

.... IMDb ocena: 4.6/10

18:31
I: Cybill Shepherd, Steve Guttenberg, Sandy Minh Abley, Primo Allon, Aaron Craven, Lisa Durupt, Camille Mitchell, Rylea Nevaeh Whittet... How To Murder Your Husband, Kanada.....Po resnični zgodbi posneta drama o Nancy Crampton-Brophy (Cybill Shepherd), ki je imela dober občutek za kriminalne romane o umorih. Pisateljica romantičnih trilerjev iz Portlanda je pisala zgodbe o burnih razmerjih in z zapeljivimi moškimi na naslovnicah pritegovala svoje bralke. V njenih pripovedih so pogosto nastopale ženske junakinje, ki so fantazirale o tem, da bi ubile lastnega moža ali pobegnile soprogu in uprizorile lastno smrt. Potem pa je bila leta 2022 v šokantnem preobratu prav Brophy obsojena za umor moža.

.... IMDb ocena: 5.4/10

20:01
I: Elizabeth Olsen, Jesse Plemons, Patrick Fugit, Lily Rabe, Keir Gilchrist... Love & Death...S1E1, ZDA.....Po presenetljivo napetem trenutku na cerkveni odbojkarski tekmi Candy predlaga Allanu ljubezensko afero. On to sprva zavrača, toda par začne kmalu snovati strategijo svojega skrivnega dogovora.

Para, ki redno hodita v cerkev, uživata družinsko življenje v teksaškem mestecu, dokler nekdo ne zgrabi za sekiro. Para, ki redno hodita v cerkev, uživata družinsko življenje v teksaškem mestecu, dokler nekdo ne zgrabi za sekiro.

20:57
I: Elizabeth Olsen, Jesse Plemons, Patrick Fugit, Lily Rabe, Keir Gilchrist... Love & Death...S1E2, ZDA.....Medtem ko se njuna afera nadaljuje, se Candy boji, da jima z Allanom grozi kršitev njunega prvega pravila: nobenih čustev. Candy se navduši nad novico, da sta se Allan in Betty prijavila na krščanski oddih za zakonce.

Para, ki redno hodita v cerkev, uživata družinsko življenje v teksaškem mestecu, dokler nekdo ne zgrabi za sekiro. Para, ki redno hodita v cerkev, uživata družinsko življenje v teksaškem mestecu, dokler nekdo ne zgrabi za sekiro.

21:51
I: Elizabeth Olsen, Jesse Plemons, Patrick Fugit, Lily Rabe, Keir Gilchrist... Love & Death...S1E3, ZDA.....Stvari se spet zdijo normalne, potem ko je Candy prisiljena ovrednotiti svoj zakon, vendar Pat kmalu odkrije nekaj, zaradi česar mora poiskati odgovore pri Sherry.

Para, ki redno hodita v cerkev, uživata družinsko življenje v teksaškem mestecu, dokler nekdo ne zgrabi za sekiro. Para, ki redno hodita v cerkev, uživata družinsko življenje v teksaškem mestecu, dokler nekdo ne zgrabi za sekiro.

22:55
I: Jennifer Lawrence, Andrew Barth Feldman, Laura Benanti, Matthew Broderick, Natalie Morales... No Hard Feelings, ZDA.....Jennifer Lawrence v komediji upodobi Maddie, neodgovorno 32-letno žensko, ki se odzove na oglas na spletnem portalu Craiglist: pretirano zaščitniška starša iščeta izmišljeno dekle za svojega sramežljivega sina, da bi pridobil nekaj samozavesti pred študijem na fakulteti.

.... IMDb ocena: 6.4/10

00:42
I: Charlotte Timmers, Geert Van Rampelberg, Matteo Simoni, Ella Leyers, Ward Kerremans, Jonas Vermeulen, Barbara Sarafian, Frank Vercruyssen... Zillion, Belgija.....Poslovnež in računalniški genij Frank Verstraeten obožuje tehno glasbo in nočno življenje. Poleg tega je nezdravo obseden s tem, da se mora dokazovati. Ko odpre svoj nočni klub Zillion, lokal kmalu postane priljubljeno prizorišče za zabave. Zavezništvo, ki ga je Frank sklenil s kraljem pornografije Dennisom Black Magicom, daje klubu veliko prednost. Na poti do vrha pa Frank dobi tudi sovražnike – tako znotraj policije kot med lokalnimi mafijci.

.... IMDb ocena: 6.7/10

03:01
I: Robert Downey Jr., Scott Ly, Hoa Xuande, Fred Nguyen Khan, Tom Dang, Toan Le, Ky Duyen... The Sympathizer...S1E2, ZDA.....Stotnik in njegovi rojaki, vietnamski begunci, se poskušajo naseliti v Los Angelesu. Poraženi general postane sumničav in od Stotnika zahteva, naj poišče vohuna, za katerega verjame, da se je vtihotapil v njihove vrste. Medtem ko se Stotnik bliža tarči, se vnovič poveže s svojim nekdanjim učiteljem, profesorjem Hammerjem, in sreča njegovo zapeljivo pomočnico, gospodično Mori.

Serija spremlja življenje francosko-vietnamskega komunističnega vohuna v zadnjih dneh vojne v Vietnamu in v času izgnanstva v Združene države. Serija spremlja življenje francosko-vietnamskega komunističnega vohuna v zadnjih dneh vojne v Vietnamu in v času izgnanstva v Združene države.... IMDb ocena: 0/10

04:01
I: Bret Baier, Joe Biden, Micky Buddle, Anderson Cooper, Alan Cullison... Superpower, ZDA.....Kar se začne kot lahkoten portret igralca in komika, ki je pozneje postal ukrajinski predsednik, postane 24. februarja 2022 najpomembnejša svetovna novica. Med snemanjem v Kijevu sta režiserja Sean Penn in Aaron Kaufman iz prve roke priča ruski invaziji na Ukrajino ter inavguraciji Volodimirja Zelenskega kot enega najpomembnejših vojnih voditeljev sodobnega časa.

.... IMDb ocena: 7.2/10