Slovenske TV

Podnaslovljene TV

Lokalne TV

EX YU TV

Angleške TV

Nemške TV

Italijanske TV

Ostale TV

POP TV
06:00
24UR zvečer
Slovenija

Informativna oddaja 24UR zvečer je na programu vsak delovnik od ponedeljka do petka. Oddaja vsebinsko nadgrajuje osrednjih 24UR. V njej so na atraktiven način podane najpomembnejše novice in zgodbe dneva, obogatene s pregledom zadnjih, najnovejših večernih domačih in tujih dogodkov. 24UR zvečer ponuja vsebinsko, vizualno bogat in sodoben vpogled v dogajanje dneva. Voditelj: Uroš Slak.

06:30
I: Robert Korošec, Maša Grošelj, Marijana Brecelj, Rok Kunaver, Jernej Kuntner, Tina Gorenjak; R: Jaka Šuligoj, Rahela Jagrič Pirc, Marko Naberšnik, Maja Prettner, Nikolaj Vodošek... Najini mostovi II.
sezona 2, epizoda 10
Slovenija

Ksenija je še posebej pozorna na Borisa, on pa sumi, da ima Ksenija ljubimca. Klara je jezna na Roberta, ki ga izginotje Vidovih sošolcev ne gane. Tudi Vid je razočaran nad očetom. Tanjo in Domna zaskrbi, da sta otroka ugrabljena. Valerija ima slabo vest, ker se ni postavila za Suzano. Suzana zaslišuje Roberta, ali jo vara. Vito poskuša prepričati ministra, da odloži podpis pogodbe......IMDb ocena: 6.6/10

07:30
Vaše zdravje, naša skrb
07:45
I: Jožef Ropoša, Mojca Funkl, Vojko Belšak, Mila Peršin, Jernej Kuntner, Niko Zagode; R: Jaka Šuligoj... Sekirca v med I.
sezona 1, epizoda 24
Slovenija

Janko in Luka Rožletu razložita razplet Majdinega primera. Diana skuša Matthiasa zvleči v cerkev. Majda se potoži župniku, njega pa bolj kot njeno duševno zdravje skrbi denar. Maks Veroniki obelodani, da Rožle ni pravi odvetnik. Matthias pove Luki za Jerco, a Luki je vseeno. Luka od Anje izve resnico glede Špele. Janko Diani izroči darilo, ki je bilo namenjeno Majdi......IMDb ocena: 5.9/10

08:45
TV prodaja
09:05
I: Mirna Medaković, Momčilo Otašević, Miran Kurspahić, Janko Popović Volarić, Željko Pervan... Kud puklo da puklo II.
sezona 2, epizoda 43
Hrvaška

V Svetovi trgovini se odvija prava drama! Mile in Stipe kot roparja vdreta v trgovino, medtem ko se Vjeko in Mrki želita dokopati do sramotnega posnetka na njegovem prenosniku. Kdo bo koga? Dario izve za Tinino in Mateovo romanco, ki jo namerava razdreti. Miranda medtem sumi, da jo nekdo opazuje z dronom, ko zasači Diano med sumljivim početjem. Med njima izbruhne prepir, ki se konča s tragedijo.

10:00
Vaše zdravje, naša skrb
10:20
I: Mirna Medaković, Momčilo Otašević, Miran Kurspahić, Janko Popović Volarić, Željko Pervan... Kud puklo da puklo II.
sezona 2, epizoda 44
Hrvaška

Marko organizira pogreb za babico Jelo, ki je tragično umrla. Inšpektor Rakić zaradi slabe vesti Mateu obljubi, da ne bo ukinil policijske postaje, Josipa pa izpusti iz pripora. Ko Rakić Josipa pripelje do doma, na dvorišču naletita na Mirando in Diano med prepirom zaradi drona. Inšpektor namerava spor rešiti s pregledom posnetkov na napravi, ki razkrijejo pravi razlog Jeline smrti.

11:20
Vaše zdravje, naša skrb
11:24
I: Ksenija Pajić, Milan Štiljić, Fabijan Pavao Medvešek, Roko Sikavica, Enes Vejzović, Ankica Dobrić, Jasna Odorčić, Siniša Ružić; R: Milorad Margetić, Darko Drinovac, Robert Orhel, Tomislav Rukavina... Dar mar I.
sezona 1, epizoda 1
Hrvaška

Hrvaška humoristična serija spremlja zabavne prigode policijske poveljnice Božene ter njenih kolegov Branka in Željka, ki delajo na majhni policijski postaji v odročnem kraju Dizmovo. Nekega dne jih kot strela z jasnega šokira novica, da zaradi pomanjkanja kriminala nameravajo zapreti njihovo policijsko postajo. Toda Božena ima skrivnost iz preteklosti, zaradi katere se ne namerava preseliti, Branko kraja ne želi zapustiti zaradi zaročenke, Željko pa je pred kratkim tukaj našel sorodno dušo. Tako se odločijo, da si bodo izmislili zločin, s katerim bodo imeli polne roke dela. Bodo uspešno skrivali svojo skrivnost......IMDb ocena: 3.5/10

12:45
Vaše zdravje, naša skrb
13:00
MasterChef Slovenija X.
sezona 10, epizoda 37
Slovenija

Tekmovalci se spopadejo v parih, v roke pa dobijo prestižnega jastoga. Presenečeni so, kje vse se skriva meso, še bolj pa jih preseneti gost. Luka Jezeršek je ljubezen do morskih okusov prenesel tudi na sina Urha in prav on s tekmovalci deli svoje znanje. Tekmovalci navdušijo z vrhunskimi krožniki. Karim si za spomin poslika kar dve vrhunski jedi iz jastoga.

14:10
Vaše zdravje, naša skrb
14:15
I: Hans Sigl, Heiko Ruprecht, Monika Baumgartner, Mark Keller, Ronja Forcher... Bergdoktor XVII.
sezona 17, epizoda 6
Nemčija

Gorski zdravnik se na vso moč trudi pomagati bratoma Vinzentu in Lennartu, ki sta ostala brez očeta. Zakaj Vinzent doživlja panične napade? Vendar Martina ne skrbi le zdravstveno stanje njegovega mladega pacienta, temveč tudi njegove matere Lisbeth. Še vedno se ni umirilo tresenje njene desne roke. Medtem banka povečuje pritisk na Pflügerjeve, Lillijinemu dedku Rolfu pa grozi obtožba zaradi goljufije......IMDb ocena: 6.3/10

15:10
Vaše zdravje, naša skrb
15:15
I: Simon Baker, Robin Tunney, Tim Kang, Owain Yeoman, Amanda Righetti... Mentalist V.
sezona 5, epizoda 15
ZDA

Lisbonova, Patrick in ostali preiskujejo umor premožne dedinje, katere zoglenele ostanke so našli v njeni srhljivi vili. Glede na njeno bogastvo je seznam osumljencev, ki bi se lahko okoristili z njeno smrtjo, zelo dolg. Imela je nečaka, ki jo je tožil zato, da bi se dokopal do družinskega bogastva. Zdravnik ji je kar naprej po nepotrebnem predpisoval zdravila proti bolečinam. Tu pa je tudi njen znanec, ki živi v domu za vojaške veterane in je znan po svojih pijanskih izpadih. Patrick ima kljub temu občutek, da ključ do razrešitve primera leži nekje drugje......IMDb ocena: 8.2/10

16:00
24UR novice
Slovenija

24UR novice je informativna oddaja, na programu POP TV je od ponedeljka do petka ob 16.00. Oddaja ponuja prve novice dneva, ki bodo še podrobneje predstavljene v osrednji oddaji 24UR. Voditelji: Petra Kerčmar, Jani Muhič, Darja Zgonc in Edi Pucer.

16:10
I: Simon Baker, Robin Tunney, Tim Kang, Owain Yeoman, Amanda Righetti... Mentalist V.
sezona 5, epizoda 15
ZDA

Lisbonova, Patrick in ostali preiskujejo umor premožne dedinje, katere zoglenele ostanke so našli v njeni srhljivi vili. Glede na njeno bogastvo je seznam osumljencev, ki bi se lahko okoristili z njeno smrtjo, zelo dolg. Imela je nečaka, ki jo je tožil zato, da bi se dokopal do družinskega bogastva. Zdravnik ji je kar naprej po nepotrebnem predpisoval zdravila proti bolečinam. Tu pa je tudi njen znanec, ki živi v domu za vojaške veterane in je znan po svojih pijanskih izpadih. Patrick ima kljub temu občutek, da ključ do razrešitve primera leži nekje drugje.

16:20
I: Selin Sezgin, Erol Gedik, Gece Isik Demirel, Ozlem Savas, Dilara Buyukbayraktar... Canim Annem II.
sezona 2, epizoda 6
TURKEY

V prizadevanju, da bi ponovno združila svoja starša, mala Zeynep še naprej ostaja pogrešana. Medtem si Nazli in Murat obupno prizadevata, da bi našla deklico. A žal jo najprej najde zlobni Rustem in začne počasi pridobivati njeno zaupanje. Ko mu Zeynep zaupa, začne Rustem poizvedovati, kaj se dogaja v vili......IMDb ocena: 7.2/10

17:20
I: Selin Sezgin, Erol Gedik, Gece Isik Demirel, Ozlem Savas, Dilara Buyukbayraktar... Canim Annem II.
sezona 2, epizoda 7
TURKEY

Rustem si že mane roke ob misli na nagrado, ki jo bo dobil za izročitev Zeynep njeni družini. Da bi zadevo izvedel uspešno, poskuša prepričati Rama, naj mu pomaga pri njegovem načrtu. Medtem Melek z GPS-om poišče deklico in se bori z Rustemom, da bi dobila deklico in jo odpeljala domov. Sumbul poskuša pridobiti zaupanje svoje nečakinje Ele.

17:30
24UR popoldne
Slovenija

24UR popoldne je na programu vsak dan ob 17.30 in poteka v živo iz osrednjega studia POP TV. Oddaja na kratek, zgoščen in dinamičen način ponuja do takrat najaktualnejše novice dneva z različnih področij življenja: politike, gospodarstva, kronike, športa in vremensko napoved. Voditelji: Petra Kerčmar, Jani Muhič, Darja Zgonc in Edi Pucer.

17:50
I: Selin Sezgin, Erol Gedik, Gece Isik Demirel, Ozlem Savas, Dilara Buyukbayraktar... Canim Annem II.
sezona 2, epizoda 7
TURKEY

Rustem si že mane roke ob misli na nagrado, ki jo bo dobil za izročitev Zeynep njeni družini. Da bi zadevo izvedel uspešno, poskuša prepričati Rama, naj mu pomaga pri njegovem načrtu. Medtem Melek z GPS-om poišče deklico in se bori z Rustemom, da bi dobila deklico in jo odpeljala domov. Sumbul poskuša pridobiti zaupanje svoje nečakinje Ele......IMDb ocena: 7.2/10

18:50
24UR vreme
Slovenija

24UR vreme je z vami vsak dan pred osrednjo informativno oddajo. Napoved je atraktivno podkrepljena z grafiko, ki ponuja nazoren pregled vremena po državi in z zanimivimi dogodki, povezanimi z vremenom. Prisluhnete lahko tudi nasvetom in vremenskim opozorilom, ki so postali stalnica pri očitnih klimatskih spremembah. Voditelji: Špela Jereb, Jana Morelj, Katja Jevšek, Aleš Satler.

18:55
24UR
Slovenija

24UR je na programu vsak dan ob 18.55. Z dinamičnim pristopom, voditeljskimi pari, novimi idejami in atraktivno podobo, ki omogoča vsebinsko bogato podajo novic, je dnevno najbolj gledana osrednja informativna oddaja v Sloveniji. Poleg rednih rubrik najaktualnejše novice dneva zajemajo tudi vremensko napoved, družabno kroniko in šport. Voditelji: Petra Kerčmar in Jani Muhič, Darja Zgonc in Edi Pucer.

20:10
I: Hans Sigl, Heiko Ruprecht, Monika Baumgartner, Mark Keller, Ronja Forcher... Bergdoktor XVII.
sezona 17, epizoda 7
Nemčija

Šivilja Jasmin pride v ordinacijo Martina Gruberja s srbečimi rokami. Čeprav so simptomi prisotni že več mesecev in je že obiskala zdravnika, še vedno ni prejela diagnoze. Mlada pacientka Martinu zaupa, da želi čim prej oditi iz Ellmaua in stran od mame Silke, ki vso pozornost preusmerja nase, nenehno sprejema odločitve namesto nje ter Jasmininih načrtov za odhod ne jemlje resno. Bo Martin uspel zgladiti njun odnos......IMDb ocena: 6.3/10

21:15
I: Hans Sigl, Heiko Ruprecht, Monika Baumgartner, Mark Keller, Ronja Forcher... Bergdoktor XVII.
sezona 17, epizoda 8
Nemčija

Potem ko se je šivilja Jasmin Martinu potožila nad svojo mamo Silke in mu zaupala, da namerava zapustiti mesto, pride do nepričakovanega zapleta. Ko si Silke na stroju poškoduje roko, privoli, da bo poiskala zdravniško pomoč. Medtem ko Martin išče vzrok njenih nenavadnih simptomov, se Silkino stanje hitro začne slabšati. Lilli Martinu predlaga novo rešitev za kmetijo......IMDb ocena: 6.3/10

22:15
24UR zvečer
Slovenija

Informativna oddaja 24UR zvečer je na programu vsak delovnik od ponedeljka do petka. Oddaja vsebinsko nadgrajuje osrednjih 24UR. V njej so na atraktiven način podane najpomembnejše novice in zgodbe dneva, obogatene s pregledom zadnjih, najnovejših večernih domačih in tujih dogodkov. 24UR zvečer ponuja vsebinsko, vizualno bogat in sodoben vpogled v dogajanje dneva. Voditelj: Uroš Slak.

22:55
I: Nathan Fillion, Alyssa Diaz, Richard T. Jones, Titus Makin Jr., Melissa O'Neil, Eric Winter... Rookie II.
sezona 2, epizoda 18
ZDA

Nolan in Harperjeva dobita nalogo, da spremljata štiri mladoletne prestopnike v zapor. Tam pride do nemirov in policista morata prepeljati mladoletnike na varno. Lopezova in West izmeno preživita z analitikom, ki je Lopezovo označil kot problematično policistko, Bradford in Rachel pa poskušata popraviti napako, zaradi katere je mati izgubila skrbništvo nad otrokom. Nolan je negotov glede razmerja z Grace......IMDb ocena: 8/10

23:50
I: David Caruso, Emily Procter, Adam Rodriguez, Khandi Alexander, Rory Cochrane, Sofia Milos... C.S.I. Miami I.
sezona 1, epizoda 22
ZDA

V priljubljenem nočnem klubu pride do požara, v katerem umre šestnajst ljudi, še več pa je ranjenih. Preiskava pokaže, da ni šlo za nesrečo, pač pa je nekdo hotel namerno skreniti pozornost policije in tako prikriti umor. Horatio in njegova ekipa se morajo s pomočjo zbranih dokazov dokopati do odgovorov.

00:45
I: David Caruso, Emily Procter, Adam Rodriguez, Khandi Alexander, Rory Cochrane, Sofia Milos... C.S.I. Miami I.
sezona 1, epizoda 23
ZDA

V starem skednju najdejo mrtvega neznanca. Med preiskovanjem prizorišča zločina Horatio in ostali skoraj izgubijo življenje, saj v skednju pride do eksplozije. Izkaže se, da je glavni osumljenec dobro poznal Horatiovega pokojnega brata in preiskava tako postane zelo osebna. Alexx šokirana izve, da je nekdo ubil moža njene najboljše prijateljice.

01:40
24UR
Slovenija

24UR je na programu vsak dan ob 18.55. Z dinamičnim pristopom, voditeljskimi pari, novimi idejami in atraktivno podobo, ki omogoča vsebinsko bogato podajo novic, je dnevno najbolj gledana osrednja informativna oddaja v Sloveniji. Poleg rednih rubrik najaktualnejše novice dneva zajemajo tudi vremensko napoved, družabno kroniko in šport. Voditelji: Petra Kerčmar in Jani Muhič, Darja Zgonc in Edi Pucer.

02:50
Pavza!
, epizoda 7
Slovenija

Prepustite se glasbi! Videospoti popularnih izvajalcev, povezani v najboljši miks za odmor, zabavo in počitek, za sprostitev možgančkov, za vzdušje, za ples, da se napolni srce! Za vas smo pripravili Pavzo.

06:00
24UR zvečer
Slovenija

Informativna oddaja 24UR zvečer je na programu vsak delovnik od ponedeljka do petka. Oddaja vsebinsko nadgrajuje osrednjih 24UR. V njej so na atraktiven način podane najpomembnejše novice in zgodbe dneva, obogatene s pregledom zadnjih, najnovejših večernih domačih in tujih dogodkov. 24UR zvečer ponuja vsebinsko, vizualno bogat in sodoben vpogled v dogajanje dneva. Voditelj: Uroš Slak.

06:55
I: Robert Korošec, Maša Grošelj, Marijana Brecelj, Rok Kunaver, Jernej Kuntner, Tina Gorenjak; R: Jaka Šuligoj, Rahela Jagrič Pirc, Marko Naberšnik, Maja Prettner, Nikolaj Vodošek... Najini mostovi II.
sezona 2, epizoda 11
Slovenija

Valerijo preseneti obisk mačehe. Suzana začne kovati maščevanje proti Karmen. Kristjan občuduje Monikine sposobnosti in požrtvovalnost. Vse bolj se mu vračajo stara čustva do Monike. Karmen se čedalje predrzneje in nedvoumno spogleduje z Zokijem. Boris izpove Tanji svoje težave, Robert pa očita Moniki, da je naščuvala otroka proti njemu. Kristjana obhajajo dvomi, ali je Tanja prava zanj......IMDb ocena: 6.6/10

07:55
Vaše zdravje, naša skrb
08:10
I: Jožef Ropoša, Mojca Funkl, Vojko Belšak, Mila Peršin, Jernej Kuntner, Niko Zagode; R: Jaka Šuligoj... Sekirca v med I.
sezona 1, epizoda 25
Slovenija

Špela opazuje očeta in Diano. Diana od Vlaste izve, zakaj z Nacetom prodajata hišo. Bernarda se opraviči Špeli. Štef in Nace se dogovorita glede prodaje hiše. Jerca Veroniki poroča o sestanku z odvetnikom. Luka pusti Anjo in Matthiasa sama. Vanesa izsiljuje Špelo, Špela pa razkrije, zakaj imata Majda in Diana enaki ogrlici......IMDb ocena: 5.9/10

09:10
TV prodaja
09:25
I: Mirna Medaković, Momčilo Otašević, Miran Kurspahić, Janko Popović Volarić, Željko Pervan... Kud puklo da puklo II.
sezona 2, epizoda 45
Hrvaška

Dario in Tina se spreta zaradi njenega zmenka z Mateom, zato se dekle odloči preseliti v Stipetovo hišo. Marko se začne ukvarjati s pogrebnimi storitvami, saj upa, da bo tako hitro obogatel. Katarina izve, da so izvidi njunih preiskav slabi, tako da mogoče z Damirjem nikoli ne bosta imela otrok. Damirja novica pretrese, zato se z Josipom odločita žalost utopiti v alkoholu.

10:25
Vaše zdravje, naša skrb
10:40
I: Mirna Medaković, Momčilo Otašević, Miran Kurspahić, Janko Popović Volarić, Željko Pervan... Kud puklo da puklo II.
sezona 2, epizoda 46
Hrvaška

Tina se v Stipetovi hiši počuti kot doma, medtem ko je njemu nelagodno. Nenapovedano Matea obišče njegova mama Lidija, ki izve za Tino. Medtem ko v hotelu potekajo obnovitvena dela, se Dario in Miranda začasno nastanita v Miletovi hiši, kjer ju Zdenka zaloti v kočljivi situaciji. Marko se posveča svojemu novemu biznisu, Damir in Katarina pa odideta v Zagreb na nove preiskave, ko med njima izbruhne prepir.

11:35
Vaše zdravje, naša skrb
11:40
I: Ksenija Pajić, Milan Štiljić, Fabijan Pavao Medvešek, Roko Sikavica, Enes Vejzović, Ankica Dobrić, Jasna Odorčić, Siniša Ružić; R: Milorad Margetić, Darko Drinovac, Robert Orhel, Tomislav Rukavina... Dar mar I.
sezona 1, epizoda 2
Hrvaška

Potem ko so se policisti odločili, da bodo uprizorili zločin, da se njihova policijska postaja ne bi zaprla, podkupijo lokalnega pijanca Ljuba, naj igra žrtev ugrabitve. Toda Ljubo jim pobegne v krčmo. Božena je vse bolj pod pritiskom. Seka si želi čimprej pred oltar z Brankom, zato obišče duhovnika Srečka. Babica Beba in Ankica sta prepričani, da si je Željko končno našel dekle. Kruno je medtem jezen na ženo, ker je pozabila na večerjo za njuno obletnico......IMDb ocena: 3.5/10

12:40
Vaše zdravje, naša skrb
12:55
MasterChef Slovenija X.
sezona 10, epizoda 38
Slovenija

Boj za prednost poteka v dveh delih. Prvi del je barvit in okusen, kajti tekmovalci se pomerijo v poznavanju okusov. Eden izmed njih dobi možnost, da se za prednost bori z nekdanjo finalistko MasterChef Slovenija. Kuhinja se obarva zeleno. Kdo je bolj uspešen v pripravi zelenih jedi, nekdanja tekmovalka ali zdajšnji tekmovalec, pa odločijo modri sodniki.

13:55
Vaše zdravje, naša skrb
14:00
I: Hans Sigl, Heiko Ruprecht, Monika Baumgartner, Mark Keller, Ronja Forcher... Bergdoktor XVII.
sezona 17, epizoda 7
Nemčija

Šivilja Jasmin pride v ordinacijo Martina Gruberja s srbečimi rokami. Čeprav so simptomi prisotni že več mesecev in je že obiskala zdravnika, še vedno ni prejela diagnoze. Mlada pacientka Martinu zaupa, da želi čim prej oditi iz Ellmaua in stran od mame Silke, ki vso pozornost preusmerja nase, nenehno sprejema odločitve namesto nje ter Jasmininih načrtov za odhod ne jemlje resno. Bo Martin uspel zgladiti njun odnos......IMDb ocena: 6.3/10

15:05
Vaše zdravje, naša skrb
15:10
I: Simon Baker, Robin Tunney, Tim Kang, Owain Yeoman, Amanda Righetti... Mentalist V.
sezona 5, epizoda 16
ZDA

Potem ko policija dobi posnetek, na katerem Lorelei Martin ubije neznano žensko, mora Patrick končno priznati Teresi resnico glede ugrabitve in pobega iz zapora. Teresa je seveda jezna nanj, a mu je vseeno pripravljena pomagati, če ji bo od zdaj naprej povedal le resnico. Čeprav se sprva zdi, da je bila neznanka, ki je vodila zavetišče za zlorabljene ženske in ki jo je Lorelei umorila, prava svetnica, Patrick hitro odkrije, da je resnica drugačna......IMDb ocena: 8.2/10

16:00
24UR novice
Slovenija

24UR novice je informativna oddaja, na programu POP TV je od ponedeljka do petka ob 16.00. Oddaja ponuja prve novice dneva, ki bodo še podrobneje predstavljene v osrednji oddaji 24UR. Voditelji: Petra Kerčmar, Jani Muhič, Darja Zgonc in Edi Pucer.

16:15
I: Selin Sezgin, Erol Gedik, Gece Isik Demirel, Ozlem Savas, Dilara Buyukbayraktar... Canim Annem II.
sezona 2, epizoda 8
TURKEY

Melek se sicer poškodovana, a z malo Zeynep, končno vrne domov in pred Muratom omedli. Zeynep nato pove Nazli o strahu, ki ga je doživela, ko je srečala Rustema. Pogovori se tudi z očkom. Medtem Furkanova teta prosi Elo za uslugo, rada bi jo namreč predstavila svojemu nečaku......IMDb ocena: 7.2/10

17:20
I: Selin Sezgin, Erol Gedik, Gece Isik Demirel, Ozlem Savas, Dilara Buyukbayraktar... Canim Annem II.
sezona 2, epizoda 9
TURKEY

Po poizvedovanju Rustem ugotovi, da se Nazli izdaja za svojo umrlo sestro, zato zagrozi, da bo Zeynep povedal resnico, če mu Nazli ne bo plačala visoke vsote denarja. Melek medtem sledi Asudinemu nasvetu. Kot junakinja, ki je rešila Zeynep, zavrne Muratovo ponudbo, da bi ostala in živela v njegovi hiši. Furkan se končno odpravi na zmenek na slepo z Elo.

17:30
24UR popoldne
Slovenija

24UR popoldne je na programu vsak dan ob 17.30 in poteka v živo iz osrednjega studia POP TV. Oddaja na kratek, zgoščen in dinamičen način ponuja do takrat najaktualnejše novice dneva z različnih področij življenja: politike, gospodarstva, kronike, športa in vremensko napoved. Voditelji: Petra Kerčmar, Jani Muhič, Darja Zgonc in Edi Pucer.

18:00
I: Selin Sezgin, Erol Gedik, Gece Isik Demirel, Ozlem Savas, Dilara Buyukbayraktar... Canim Annem II.
sezona 2, epizoda 9
TURKEY

Po poizvedovanju Rustem ugotovi, da se Nazli izdaja za svojo umrlo sestro, zato zagrozi, da bo Zeynep povedal resnico, če mu Nazli ne bo plačala visoke vsote denarja. Melek medtem sledi Asudinemu nasvetu. Kot junakinja, ki je rešila Zeynep, zavrne Muratovo ponudbo, da bi ostala in živela v njegovi hiši. Furkan se končno odpravi na zmenek na slepo z Elo......IMDb ocena: 7.2/10

18:50
24UR vreme
Slovenija

24UR vreme je z vami vsak dan pred osrednjo informativno oddajo. Napoved je atraktivno podkrepljena z grafiko, ki ponuja nazoren pregled vremena po državi in z zanimivimi dogodki, povezanimi z vremenom. Prisluhnete lahko tudi nasvetom in vremenskim opozorilom, ki so postali stalnica pri očitnih klimatskih spremembah. Voditelji: Špela Jereb, Jana Morelj, Katja Jevšek, Aleš Satler.

18:55
24UR
Slovenija

24UR je na programu vsak dan ob 18.55. Z dinamičnim pristopom, voditeljskimi pari, novimi idejami in atraktivno podobo, ki omogoča vsebinsko bogato podajo novic, je dnevno najbolj gledana osrednja informativna oddaja v Sloveniji. Poleg rednih rubrik najaktualnejše novice dneva zajemajo tudi vremensko napoved, družabno kroniko in šport. Voditelji: Petra Kerčmar in Jani Muhič, Darja Zgonc in Edi Pucer.

20:00
I: Jurij Zrnec, Tadej Toš, Tadej Koren Šmid, Jure Kreft, Matevž Štular; R: Miha Hočevar... Gremo mi po svoje 2
Slovenija

Taborniki iz rodu Zvitega svizca s svojim tečnim Starešino spet taborijo v Posočju, kjer se zapletejo v nove prepire, norčije in dogodivščine. Idilično taborjenje zmoti prihod štajerskih tabornikov in njihovega tekmovalno nastrojenega Šefa, ki si je takoj v laseh s Starešino. Toda ko najdeta skupnega sovražnika, drobnjakarsko Inšpektorico, obsedeno z novimi evropskimi taborniškimi pravili, hitro združita moči. Ko se izgubi skupina najmlajših tabornikov, postane vse skupaj še živahnejše......IMDb ocena: 5.7/10

22:00
24UR zvečer
Slovenija

Informativna oddaja 24UR zvečer je na programu vsak delovnik od ponedeljka do petka. Oddaja vsebinsko nadgrajuje osrednjih 24UR. V njej so na atraktiven način podane najpomembnejše novice in zgodbe dneva, obogatene s pregledom zadnjih, najnovejših večernih domačih in tujih dogodkov. 24UR zvečer ponuja vsebinsko, vizualno bogat in sodoben vpogled v dogajanje dneva. Voditelj: Uroš Slak.

22:40
Eurojackpot
Slovenija

Eurojackpot je evropska klasična igra na srečo z zagotovljenim glavnim dobitkom v vrednosti 10 milijonov evrov. V igri sodelujejo igralci iz številnih evropskih držav. Za sodelovanje v igri mora igralec izbrati pet števil od 1 do 50 ter dve števili od 1 do 10. Glavni dobitek Jackpot igralec prejme, če pravilno napove vseh sedem številk. Zagotovljen sklad za glavni dobitek znaša 10 milijonov evrov in lahko doseže tudi do 90 milijonov evrov.

22:45
I: Dylan Neal, Brooke Burns, Matthew Kevin Anderson, Marc Senior, Garry Chalk; R: Mark Jean... Gourmet Detective 4: Eat, Drink & Be Buried
Kanada

Henry se skupaj z Maggie tokrat udeleži razkošne zabave premožnega založnika Davida Westona. Toda ko se uprizoritev dvoboja iz 18. stoletja zalomi in eden izmed Davidovih sinov umre, se Henry in Maggie lotita preiskave, da bi ugotovila, kdo ga je hotel umoriti. Preiskovalca se kmalu znajdeta sredi hudega spora med dediči za družinsko bogastvo. Je kateri izmed njih morilec......IMDb ocena: 6.8/10

00:30
24UR
Slovenija

24UR je na programu vsak dan ob 18.55. Z dinamičnim pristopom, voditeljskimi pari, novimi idejami in atraktivno podobo, ki omogoča vsebinsko bogato podajo novic, je dnevno najbolj gledana osrednja informativna oddaja v Sloveniji. Poleg rednih rubrik najaktualnejše novice dneva zajemajo tudi vremensko napoved, družabno kroniko in šport. Voditelji: Petra Kerčmar in Jani Muhič, Darja Zgonc in Edi Pucer.

01:30
Pavza!
, epizoda 173
Slovenija

Prepustite se glasbi! Videospoti popularnih izvajalcev, povezani v najboljši miks za odmor, zabavo in počitek, za sprostitev možgančkov, za vzdušje, za ples, da se napolni srce! Za vas smo pripravili Pavzo.

05:15
I: Burcu Ozberk, Ilhan Sen, Mehmet Korhan Firat, Gunay Karacaoglu... Ask mantik intikam I.
sezona 1, epizoda 90
TURKEY

Ozan in Esra iščeta glavno cesto in se pri tem pogovarjata, kako bi bilo, če Esra ne bi zasnubila Ozana. Na koncu jima ustavi tovornjakar, ki pa ga ustavi policija, ker prevaža nezakonite spomenike. V pisarni Ekrem nadomešča Ozana in privoli, da se podjetje začne ukvarjati z igricami. Zumrut tuhta, kako se znebiti Nazima, Elif pa obišče zdravnika......IMDb ocena: 6.7/10

06:00
24UR zvečer
Slovenija

Informativna oddaja 24UR zvečer je na programu vsak delovnik od ponedeljka do petka. Oddaja vsebinsko nadgrajuje osrednjih 24UR. V njej so na atraktiven način podane najpomembnejše novice in zgodbe dneva, obogatene s pregledom zadnjih, najnovejših večernih domačih in tujih dogodkov. 24UR zvečer ponuja vsebinsko, vizualno bogat in sodoben vpogled v dogajanje dneva. Voditelj: Uroš Slak.

06:40
OTO čira čara
, epizoda 27
Slovenija

.

06:41
Masha and the Bear V.
sezona 5, epizoda 4
Rusija

Medo rešuje križanko, ki pa jo ponesreči zakuri. Na pomoč mu hitro priskoči Maša, ki divje plamene takoj ukroti. Medo ji je zelo hvaležen, a kaj, ko si je mala pokora vtepla v glavo, da bo odslej gasilka......IMDb ocena: 6.3/10

07:10
Maya the Bee I.
sezona 1, epizoda 69
Nemčija

Maja si najde idealno rožo, ki bi ji lahko služila za posteljo. Toda kaj, ko se neka druga čebela pretvarja, da jo je našla pred njo! Ker se ne moreta zediniti, katera bo od zdaj naprej spala v roži, organizirajo tekmovanje v nabiranju cvetnega prahu. Tista, ki ga bo nabrala največ, bo lahko stanovala v roži......IMDb ocena: 5.7/10

07:50
Smurfs II.
sezona 2, epizoda 1
ZDA, Nemčija, Francija, Belgija

Smrkoža si sposodi Glavčev ljubljeni Smrkway, nato pa ga nekam založi in ga nikakor ne najde. A nekako mora priti do njega, še preden za to izve Glavca.

08:45
Gabbys Dollhouse I.
sezona 1, epizoda 23
ZDA

Gabi in Pandi se tokrat odpravita na Divji zahod, ker morata Škateljci dostaviti vrečo zlatih zrn. A na tej pomembni nalogi ju kmalu dohiti bandit Mucon in jima dragoceno vrečo ukrade. Kavboja Gabi in Pandi pa seveda takoj za njim, da obračunata s tem falotom......IMDb ocena: 7.3/10

10:00
I: Jessica Lord, Rik Young, Eubha Akilade, Castle Rock, Caitlin-Rose Lacey... Find Me in Paris I.
sezona 1, epizoda 7
Francija, Nemčija

Balet Vila šteje za enega izmed najbolj romantičnih baletov v zgodovini. Za študij prizora Etienne razdeli vloge. Vse si želijo plesati eterično vilo, a vlogo dobi Lena. Pa ji bo kos? Ples v paru se ji še vedno zdi preveč intimen in ji zato povzroča preglavice. To pa izkoristi Thea in ji ukrade vlogo ..

10:35
I: Jessica Lord, Rik Young, Eubha Akilade, Castle Rock, Caitlin-Rose Lacey... Find Me in Paris I.
sezona 1, epizoda 8
Francija, Nemčija

Pred plesalci je nova naloga. V parih morajo ustvarit koreografijo, ki bo mešanica baleta in katerega koli drugega plesa. Ker je Jeff med Maxom in Leno ustvaril napetost, se Lena boji, da je Max zaljubljen vanjo. Zato mu sledi po Parizu.

11:10
Farmer Wants a Wife (Australia) XI.
sezona 11, epizoda 1
Avstralija

V enajsti sezoni resničnostnega šova bomo spremljali novo ljubezensko pustolovščino petih samskih kmetov, ki iščejo življenjsko sopotnico. Vsak je izmed več sto prijavljenih kandidatk izbral osem deklet, ki jih bo skušal čim bolje spoznati na hitrem zmenku, na svojo kmetijo pa bo povabil le pet od njih. Skupaj bodo preživeli šest tednov ter poskušali ugotoviti, ali bi se med njimi lahko zanetila iskrica ljubezni, seveda pa morajo biti dekleta pripravljena na izzive, ki jih predstavlja življenje na kmetiji. Bo med kmeti in njihovimi izbrankami vzplamtela prava ljubezen.

12:45
I: Hans Sigl, Heiko Ruprecht, Monika Baumgartner, Mark Keller, Ronja Forcher... Bergdoktor XVII.
sezona 17, epizoda 4
Nemčija

Potem ko je med pripravami na poroko Jan padel z lestve, ga Martin pregleda. Ker zdravnik naleti na zaskrbljujoče ugotovitve, pacienta prosi za kontakt njegovega zdravnika, da bi si ogledal njegovo zdravstveno kartoteko. Toda kmalu Martin posumi, da mu moški nekaj prikriva. Lisbeth se še vedno zdravi v bolnišnici in ne govori s svojima sinovoma, zaradi česar sta oba nervozna. Dr. Gruber se znajde v hudi dilemi......IMDb ocena: 6.3/10

13:45
Vaše zdravje, naša skrb
14:00
I: Hans Sigl, Heiko Ruprecht, Monika Baumgartner, Mark Keller, Ronja Forcher... Bergdoktor XVII.
sezona 17, epizoda 5
Nemčija

Ko mladi računalničar Vinzent odpravi problem v ordinaciji Martina Gruberja, nenadoma doživi napad panike. Martin Vinzenta prepriča, da ga pregleda, njegovega mlajšega brata Lennarta pa začne skrbeti, da Vinzent, tako kot njun oče, trpi za depresijo. Medtem ko Martin išče vzrok za Vinzentov napad, se stanje mladega pacienta dramatično poslabša......IMDb ocena: 6.3/10

15:00
Vaše zdravje, naša skrb
15:15
I: Dylan Neal, Brooke Burns, Matthew Kevin Anderson, Marc Senior, Garry Chalk; R: Mark Jean... Gourmet Detective 4: Eat, Drink & Be Buried
Kanada

Henry se skupaj z Maggie tokrat udeleži razkošne zabave premožnega založnika Davida Westona. Toda ko se uprizoritev dvoboja iz 18. stoletja zalomi in eden izmed Davidovih sinov umre, se Henry in Maggie lotita preiskave, da bi ugotovila, kdo ga je hotel umoriti. Preiskovalca se kmalu znajdeta sredi hudega spora med dediči za družinsko bogastvo. Je kateri izmed njih morilec......IMDb ocena: 6.8/10

17:00
I: Jurij Zrnec, Tadej Toš, Tadej Koren Šmid, Jure Kreft, Matevž Štular; R: Miha Hočevar... Gremo mi po svoje 2
Slovenija

Taborniki iz rodu Zvitega svizca s svojim tečnim Starešino spet taborijo v Posočju, kjer se zapletejo v nove prepire, norčije in dogodivščine. Idilično taborjenje zmoti prihod štajerskih tabornikov in njihovega tekmovalno nastrojenega Šefa, ki si je takoj v laseh s Starešino. Toda ko najdeta skupnega sovražnika, drobnjakarsko Inšpektorico, obsedeno z novimi evropskimi taborniškimi pravili, hitro združita moči. Ko se izgubi skupina najmlajših tabornikov, postane vse skupaj še živahnejše......IMDb ocena: 5.7/10

17:30
24UR popoldne
Slovenija

24UR popoldne je na programu vsak dan ob 17.30 in poteka v živo iz osrednjega studia POP TV. Oddaja na kratek, zgoščen in dinamičen način ponuja do takrat najaktualnejše novice dneva z različnih področij življenja: politike, gospodarstva, kronike, športa in vremensko napoved. Voditelji: Petra Kerčmar, Jani Muhič, Darja Zgonc in Edi Pucer.

17:40
I: Jurij Zrnec, Tadej Toš, Tadej Koren Šmid, Jure Kreft, Matevž Štular; R: Miha Hočevar... Gremo mi po svoje 2
Slovenija

Taborniki iz rodu Zvitega svizca s svojim tečnim Starešino spet taborijo v Posočju, kjer se zapletejo v nove prepire, norčije in dogodivščine. Idilično taborjenje zmoti prihod štajerskih tabornikov in njihovega tekmovalno nastrojenega Šefa, ki si je takoj v laseh s Starešino. Toda ko najdeta skupnega sovražnika, drobnjakarsko Inšpektorico, obsedeno z novimi evropskimi taborniškimi pravili, hitro združita moči. Ko se izgubi skupina najmlajših tabornikov, postane vse skupaj še živahnejše......IMDb ocena: 5.7/10

18:50
24UR vreme
Slovenija

24UR vreme je z vami vsak dan pred osrednjo informativno oddajo. Napoved je atraktivno podkrepljena z grafiko, ki ponuja nazoren pregled vremena po državi in z zanimivimi dogodki, povezanimi z vremenom. Prisluhnete lahko tudi nasvetom in vremenskim opozorilom, ki so postali stalnica pri očitnih klimatskih spremembah. Voditelji: Špela Jereb, Jana Morelj, Katja Jevšek, Aleš Satler.

18:55
24UR
Slovenija

24UR je na programu vsak dan ob 18.55. Z dinamičnim pristopom, voditeljskimi pari, novimi idejami in atraktivno podobo, ki omogoča vsebinsko bogato podajo novic, je dnevno najbolj gledana osrednja informativna oddaja v Sloveniji. Poleg rednih rubrik najaktualnejše novice dneva zajemajo tudi vremensko napoved, družabno kroniko in šport. Voditelji: Petra Kerčmar in Jani Muhič, Darja Zgonc in Edi Pucer.

20:00
UEFA Champions League 2023/2024
Slovenija

Dortmundčani so nadaljevali tradicijo presenetljivih udeležencev sklepnih dvobojev v Ligi prvakov, kjer kraljujejo Madridčani s kar štirinajstimi naslovi. Real ima bolj izkušeno in kakovostno zasedbo, a pri Borussiji stavijo na srčnost, bojevitost in disciplino. Spektakel za konec evropske klubske sezone bo na slovitem londonskem Wembleyu.

23:40
I: Lucas Black, Bow Wow, Zachery Ty Bryan, Brian Tee, Nikki Griffin, Jason Tobin; R: Justin Lin... Fast and the Furious: Tokyo Drift
ZDA

Sean Boswell je težavni najstnik, ki trpi zaradi ločitve staršev in se udeležuje nezakonitih cestnih dirk. Ko se znajde v težavah, mu sodnik ponudi dve možnosti: zapor ali selitev k očetu v Tokio. Sean tako odpotuje na Japonsko, kjer se sooči s tujo kulturo in nerazumljivim jezikom. Čeprav se sprva težko privaja na nove okoliščine, mu življenje olajša prijateljstvo z ameriškim vrstnikom, prav tako ljubiteljem hitrosti Twinkiejem. Kmalu se Sean znajde v nemilosti japonske mafije in se obenem zaljubi še v napačno dekle......IMDb ocena: 6.5/10

01:40
24UR
Slovenija

24UR je na programu vsak dan ob 18.55. Z dinamičnim pristopom, voditeljskimi pari, novimi idejami in atraktivno podobo, ki omogoča vsebinsko bogato podajo novic, je dnevno najbolj gledana osrednja informativna oddaja v Sloveniji. Poleg rednih rubrik najaktualnejše novice dneva zajemajo tudi vremensko napoved, družabno kroniko in šport. Voditelji: Petra Kerčmar in Jani Muhič, Darja Zgonc in Edi Pucer.

02:40
Pavza!
, epizoda 12
Slovenija

Prepustite se glasbi! Videospoti popularnih izvajalcev, povezani v najboljši miks za odmor, zabavo in počitek, za sprostitev možgančkov, za vzdušje, za ples, da se napolni srce! Za vas smo pripravili Pavzo.

05:15
I: Burcu Ozberk, Ilhan Sen, Mehmet Korhan Firat, Gunay Karacaoglu... Ask mantik intikam I.
sezona 1, epizoda 91
TURKEY

Ozan in Esra se že skoraj pobotata, ko odvetnica sporoči, da je določen datum ločitvene obravnave. Čeprav bi rada ostala skupaj, tega nobeden ne pove naglas. Sodnik se po zaslišanju njunih najbližjih odloči, da morata pol leta obiskovati zakonsko terapijo, nato pa bo sledila nova obravnava. Čeprav sta odločitve vesela, si terapijo oba predstavljata precej enostransko in bi vsak rad dokazal, da ima prav......IMDb ocena: 6.7/10