Slovenske TV

Podnaslovljene TV

Lokalne TV

EX YU TV

Angleške TV

Nemške TV

Italijanske TV

Ostale TV

HBO 2
06:00
I: Domhnall Gleeson, Rose Byrne, Sam Neill; R: Will Gluck... Peter Rabbit, ZDA.....Trmasti in nagajivi Peter Zajec povzroča zmedo doma in na vrtu vzkipljivega lastnika gospoda McGregorja. Njuna tekmovalnost se še poveča, ko se oba zaljubita v novo, čedno sosedo Beo, ki ima rada živali.

.

07:32
R: Guillaume Lorin... Vanille: A Caribbean Tale, Francija.....Mlada Parižanka Vanille, ki je nedavno prišla na karibski otok Gvadelup, se potopi v skrivnostno pustolovščino, kjer sreča niz živopisnih likov in čarobno cvetlico. Počitnice bodo gotovo bogate z zasuki in presenečenji.

.... IMDb ocena: 7.4/10

08:06
R: Jeff Zimbalist, Michael Zimbalist... Momentum Generation, ZDA.....Prvič so legendarni člani Generacije Momentum privolili v pripoved svoje zgodbe. Filmarji so tako dobili edinstven vpogled v njihove ožje kroge in več ur arhivskih posnetkov.

.... IMDb ocena: 8.2/10

09:51
I: Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry, David Schwimmer; R: Robby Benson... Friends...S1E22, ZDA.....Po tem, ko je z njo izgubil svoje devištvo, Monicin fant prizna, da je v zadnjem letniku srednje šole. Phoebe začasno dela kot Chandlerjeva tajnica.

Ena najbolj priljubljenih televizijskih komičnih serij vseh časov prikazuje strahove in absurde odraščanja, prijateljstva, kariere in ljubezenskih izkušenj šestih dobrih prijateljev, ki skupaj živijo v New Yorku. Inteligentna, duhovita in zapletena zgodba o življenju in delu v velikem mestu spremlja zabavne mladostnike Rachel, Monico, Phoebe, Joeyja, Chandlerja in Rossa (Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry in David Schwimmer), ki v iskanju sreče vsak na svoj način vsakokrat naletijo na več vprašanj kot odgovorov. A medtem ko si prizadevajo za izpolnjenost in osebnostno zorenje, se spoznavajo in skrbijo drug za drugega v vznemirljivem času, ko se zdi mogoče prav vse – če le imaš prave prijatelje.... IMDb ocena: 9/10

10:16
I: Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry, David Schwimmer; R: James Burrows... Friends...S1E23, ZDA.....Carol bo vsak čas rodila, medtem ko so Ross, Phoebe in Susan zaklenjeni v shrambi.

Ena najbolj priljubljenih televizijskih komičnih serij vseh časov prikazuje strahove in absurde odraščanja, prijateljstva, kariere in ljubezenskih izkušenj šestih dobrih prijateljev, ki skupaj živijo v New Yorku. Inteligentna, duhovita in zapletena zgodba o življenju in delu v velikem mestu spremlja zabavne mladostnike Rachel, Monico, Phoebe, Joeyja, Chandlerja in Rossa (Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry in David Schwimmer), ki v iskanju sreče vsak na svoj način vsakokrat naletijo na več vprašanj kot odgovorov. A medtem ko si prizadevajo za izpolnjenost in osebnostno zorenje, se spoznavajo in skrbijo drug za drugega v vznemirljivem času, ko se zdi mogoče prav vse – če le imaš prave prijatelje.... IMDb ocena: 9/10

10:42
I: Fiona Palomo, Milo Manheim, Lecrae, Joel Smallbone, Antonio Banderas; R: Adam Anders... Journey To Bethlehem, ZDA.....Mlada ženska z nepredstavljivo odgovornostjo. Mladenič, razpet med ljubeznijo in častjo. Častihlepni kralj, ki se ne bo ustavil pred ničemer, da bi obdržal krono. Živahna božična glasbena pustolovščina za vso družino prinaša klasične božične melodije s humorjem, vero in novimi pop pesmimi, ko pripoveduje največjo zgodbo vseh časov: tisto o Mariji in Jožefu ter Jezusovem rojstvu. Edinstvena novost v zbirki prazničnih klasičnih filmov – epski božični muzikal, kakšnega še niste videli.

.... IMDb ocena: 6.4/10

12:22
I: Suzanne Jouannet, Marie Colomb, Maud Wyler, Marilyne Canto, Lorenzo Lefebvre; R: Frédéric Mermoud... The Path Of Excellence, Francija.....Sophie je odlična učenka. Ob spodbudi učitelja matematike zapusti družinsko kmetijo, da bi se preizkusila na sprejemnem izpitu za vpis v najboljše šole s pripravljalnim tečajem naravoslovja. To ji prinese nova srečanja, izzive, neuspehe in ostro konkurenco; Sophie spozna, da vpis na prestižno tehnično fakulteto Polytechnique ni samo vprašanje tekmovalnosti, temveč predstavlja zlasti izziv vzpenjanja po družbeni lestvici.

.

14:06
I: Jerrod Carmichael; R: Ari Katcher... Jerrod Carmichael Reality Show...S1E8, ZDA.....Ko pride na obisk njegova mati, Jerroda preganjajo spomini na otroštvo; razdvojen je med željama po spravi in po soočenju z njo.

Črnokomična dokumentarna serija spremlja z emmyjem nagrajenega komika in igralca Jerroda Carmichaela (predstava Jerrod Carmichael: Rothaniel programa HBO) na burnem iskanju ljubezni, seksa in resnice. V surovih in pogosto absurdnih soočenjih s prijatelji in družino – pa tudi obračunavanju s samim seboj na odru in zunaj njega – resničnostni šov Jerroda Carmichaela prinaša njegove nebrzdane, včasih celo katastrofalne poskuse, da bi bil radikalno iskren za vsako ceno.... IMDb ocena: 7.9/10

14:35
I: Iain Armitage, Zoe Perry, Lance Barber, Montana Jordan, Raegan Revord, Annie Potts... Young Sheldon...S7E8, ZDA.....Sheldon se uči za Meemawjinega odvetnika, ko je ta v hišnem priporu, Cooperjeva pa rešujeta nujni primer z vodovodom.

Serija se odvija pred Velikimi pokovci in spremlja 9-letnega Sheldona Cooperja, ki obiskuje srednjo šolo in skuša biti del sveta okrog sebe; medtem ko se njegovi svojci in prijatelji ubadajo z njegovimi edinstvenimi umskimi zmožnostmi.... IMDb ocena: 7.5/10

14:57
I: Tom Cruise, Cuba Gooding Jr., Renée Zellweger, Kelly Preston, Jerry O'Connell; R: Cameron Crowe... Jerry Maguire, ZDA.....Športnega agenta odpustijo iz vplivne agencije, ko pokaže čast. Z najmanj pomembno stranko na nekoč polnem seznamu in edino osebo iz njegovega nekdanjega podjetja, ki še verjame vanj, mora Jerry začeti na novo in vnovič sestaviti svoje življenje.

.... IMDb ocena: 7.3/10

17:12
I: Tom Cruise, Domhnall Gleeson, Sarah Wright, Jesse Plemons, Caleb Landry Jones; R: Doug Liman... American Made, ZDA.....Tihotapec, obveščevalec in domoljub. Eden najbogatejših ljudi v ZDA v 80-ih je mož, za katerega še niste slišali. Pilot Barry Seal je s svojo bahavostjo in veseljem do življenja junak zaspanega južnjaškega mesta. Na veliko presenečenje žene Lucy je očarljivi podjetnik in cenjeni pilot postal osrednji lik v enem največjih škandalov v sodobni zgodovini. Nihče ni vedel, da bo tisto, kar se je začelo kot prevoz tihotapskega blaga, vodilo do tega, da bo Barry zbral vojsko in financiral vojno. Ko se vneti letalec zaplete s sumljivo pošiljko vladnih zabojev pušk AK-47 in kilogramov kokaina, obogati kot ključni lik v aferi Iran-contra. Od trgovanja z orožjem za talce do urjenja srednjeameriških in južnoameriških sil: Barry postane junak, ki se bori proti sistemu.

.

19:03
I: Danny Huston, Radha Mitchell, Bob Odenkirk, Rosie Fellner, Cyrus Pahlavi; R: Cecilia Miniucchi... Life Upside Down, ZDA.....Trije pari znancev so obtičali doma med začetkom karantene. Jonathanu, Clarissi in Paulu se bo življenje obrnilo na glavo, ko so se prisiljeni zazreti drug v drugega in nazadnje tudi vsak vase.

.... IMDb ocena: 4.1/10

20:36
I: Chris Hemsworth, Tessa Thompson, Rebecca Ferguson, Rafe Spall, Emma Thompson; R: F. Gary Gray... Men In Black: International, ZDA.....Chris Hemsworth in Tessa Thompson se v najnovejšem poglavju franšize Možje v črnem spopadeta z največjo grožnjo do zdaj, saj morata ob varovanju sveta pred nepridipravi iz vesolja odkriti tudi sovražnika, ki se skriva v njihovih lastnih vrstah. Možje v črnem že od nekdaj varujejo svet pred zunajzemeljskimi grožnjami, čeprav nihče ne ve, da sploh obstajajo. Izjema je samo dekle, ki po dvajsetih letih končno pride na sled agenciji in se ji pridruži kot agentka M. Ko sovražnik napade na svetovni ravni, se novinka skupaj z agentom H poda na tajno misijo reševanja človeštva in vsega sveta, njuna naloga pa je še dodatno otežena, saj se nevarnost skriva znotraj tajne agencije MIB.

.

22:30
I: Lily Sullivan, Alyssa Sutherland, Morgan Davies, Gabrielle Echols, Nell Fisher; R: Lee Cronin... Evil Dead Rise, ZDA.....Dogajanje se iz gozda premakne v mesto: drama spremlja zapleteno zgodbo o dveh odtujenih sestrah, ki ju igrata Sutherland in Sullivan, njuno ponovno združitev pa prekine obuditev demonov, ki se polastijo človeka. To ju pahne v prvinski boj za preživetje, ko se soočita z najbolj grozljivo različico družine, ki si jo lahko predstavljate.

.... IMDb ocena: 6.7/10

00:06
I: Denzel Washington, Colin Farrell, Carmen Ejogo, Lynda Gravátt, Amanda Warren; R: Dan Gilroy... Roman J. Israel, Esq., ZDA.....Napeta drama se odvija v obremenjenem in eksplozivnem sistemu kriminalnega prava v sodobnem Los Angelesu. Roman J. Israel (Denzel Washington) je tamkajšnji motivirani in idealistični odvetnik, čigar življenje se zasuka na glavo, ko umre njegov poklicni mentor in velik zagovornik državljanskih pravic. Romana povabijo k sodelovanju v odvetniškem uradu pod vodstvom nekdanjega študenta legendarnega pokojnika, ambicioznega pravnika Georgea Piercea (Colin Farrell), in tam sklene prijateljstvo z mlado zagovornico načel enakopravnosti (Carmen Ejogo). Burni preplet okoliščin bo postavil na preizkušnjo princip političnega aktivizma, ki je opredelil celotno kariero Romana J. Israela.

.... IMDb ocena: 6.5/10

02:11
I: Serban Pavlu, Ana Indricau, Tudor Cucu-Dumitrescu, Crina Semciuc, Bianca Anastasiu; R: Emanuel Parvu... Mikado, Romunija.....Magda ponudi svojo ogrlico otroku v bolnišnici, kjer dela kot prostovoljka. Njen oče je prepričan, da spet laže. Hči dokaže svojo nedolžnost, vendar je oče nezmožen priznati, da se je motil. Odnosi so skrhani, odločitve pa imajo nepovratne posledice.

.

03:45
I: Paul Rudd, Leslie Mann, John Lithgow, Megan Fox, Maude Apatow; R: Judd Apatow... This Is 40, ZDA.....Pet let po tistem, ko je scenarist in režiser Judd Apatow v komediji Napumpana predstavil lika Peta in Debbie, se v svojih tedanjih vlogah vračata Paul Rudd in Leslie Mann kot zakonca, katerih srečni zakon se je po mnogih letih malce upehal. V nekem trenutku se Pete znajde v hiši s samimi ženskami: soprogo Debbie ter njunima hčerama, osemletno Charlotte in trinajstletno Sadie. Medtem ko se trudi obdržati na površju svojo glasbeno založbo Unfiltered Records, morata z ženo uravnotežiti ljubezen, kariero, starševstvo in otroke – pri tem pa na različne duhovite načine odkriti, kako naj uživata preostanek življenja ... preden se pobijeta med seboj. Komedija prinaša osvežujoče neposreden in iskren portret sodobne ameriške družine, njenih izzivov in zadoščenj ter neskončnih težav starševstva. Skupaj z osrednjima likoma se odpravimo na tritedensko potovanje po družinskih odnosih, ljubezni in spolnosti, poslovnih čereh in delovnih zmagoslavjih ter starajočih se roditeljih in odraščajočih otr

.

06:00
Shaun The Sheep: Championsheep Shorts (compilation) Eps. 01 21, VB.....Priljubljeni bacek Jon se v športnem duhu vrača v seriji enominutnih animiranih filmov. Življenje na kmetiji se spremeni v mrzlično gnezdo športnih dejavnosti, ko trmasti in nenavadno iznajdljivi Jon in njegovi ovčji prijatelji priredijo čudaško atletsko tekmovanje v lastnem slogu, na lastnoročno izdelanem stadionu. Kajpak si med športnimi panogami vsi prizadevajo za zmago, medtem ko morajo poskrbeti, da njihov gospodar ne posumi, kaj se dogaja. Skupaj s prisrčnim backom se vračajo znani živalski obrazi in nekaj novih, da vas popeljejo na najbolj noro olimpijado, kar jih je videla Jonova kmetija.

.

06:26
I: Tom Cruise, Domhnall Gleeson, Sarah Wright, Jesse Plemons, Caleb Landry Jones; R: Doug Liman... American Made, ZDA.....Tihotapec, obveščevalec in domoljub. Eden najbogatejših ljudi v ZDA v 80-ih je mož, za katerega še niste slišali. Pilot Barry Seal je s svojo bahavostjo in veseljem do življenja junak zaspanega južnjaškega mesta. Na veliko presenečenje žene Lucy je očarljivi podjetnik in cenjeni pilot postal osrednji lik v enem največjih škandalov v sodobni zgodovini. Nihče ni vedel, da bo tisto, kar se je začelo kot prevoz tihotapskega blaga, vodilo do tega, da bo Barry zbral vojsko in financiral vojno. Ko se vneti letalec zaplete s sumljivo pošiljko vladnih zabojev pušk AK-47 in kilogramov kokaina, obogati kot ključni lik v aferi Iran-contra. Od trgovanja z orožjem za talce do urjenja srednjeameriških in južnoameriških sil: Barry postane junak, ki se bori proti sistemu.

.

08:20
I: Boris Angelov, Tsvetelina Bayraktarova, Valentin Braykov, Lyuben Dilov-Sin, Venelin Ganev; R: Veselin Dimanov... Morality Is Goodness, Bolgarija.....Življenjska pot prof. Christiana Takova sredi zgodovinskih dogodkov zadnjih desetletij v Bolgariji. Film predstavlja doslej neobjavljene arhivske posnetke in dokumente ter vrsto intervjujev z družino, sodelavci, prijatelji in somišljeniki Takova.

.... IMDb ocena: 9.8/10

09:46
I: Blanche Gardin, Laurent Lafitte, Maxence Tual, Nuno Lopes, Marthe Keller; R: Céline Devaux... Everybody Loves Jeanne, Francija.....Vsi so imeli od nekdaj radi Jeanne. Sama se te dni sovraži, močno zadolžena mora oditi v Lizbono in prodati stanovanje svoje pokojne mame. Na letališču naleti na Jeana, čudaškega in nekoliko vsiljivega nekdanjega sošolca iz srednje šole.

.... IMDb ocena: 6.4/10

11:21
I: Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry, David Schwimmer; R: Kevin S. Bright... Friends...S1E24, ZDA.....Med zabavo za Rachelin rojstni dan se Chandler pomotoma zareče, da je Ross zaljubljen vanjo.

Ena najbolj priljubljenih televizijskih komičnih serij vseh časov prikazuje strahove in absurde odraščanja, prijateljstva, kariere in ljubezenskih izkušenj šestih dobrih prijateljev, ki skupaj živijo v New Yorku. Inteligentna, duhovita in zapletena zgodba o življenju in delu v velikem mestu spremlja zabavne mladostnike Rachel, Monico, Phoebe, Joeyja, Chandlerja in Rossa (Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry in David Schwimmer), ki v iskanju sreče vsak na svoj način vsakokrat naletijo na več vprašanj kot odgovorov. A medtem ko si prizadevajo za izpolnjenost in osebnostno zorenje, se spoznavajo in skrbijo drug za drugega v vznemirljivem času, ko se zdi mogoče prav vse – če le imaš prave prijatelje.... IMDb ocena: 9/10

11:46
I: Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry, David Schwimmer; R: Michael Lembeck... Friends...S2E1, ZDA.....Rachel na letališču potrpežljivo čaka na Rossa, ne vedoč, da se s Kitajske vrača z novo punco Julie. Phoebe postriže Monico in ta ima zdaj obupno pričesko.

Ena najbolj priljubljenih televizijskih komičnih serij vseh časov prikazuje strahove in absurde odraščanja, prijateljstva, kariere in ljubezenskih izkušenj šestih dobrih prijateljev, ki skupaj živijo v New Yorku. Inteligentna, duhovita in zapletena zgodba o življenju in delu v velikem mestu spremlja zabavne mladostnike Rachel, Monico, Phoebe, Joeyja, Chandlerja in Rossa (Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry in David Schwimmer), ki v iskanju sreče vsak na svoj način vsakokrat naletijo na več vprašanj kot odgovorov. A medtem ko si prizadevajo za izpolnjenost in osebnostno zorenje, se spoznavajo in skrbijo drug za drugega v vznemirljivem času, ko se zdi mogoče prav vse – če le imaš prave prijatelje.... IMDb ocena: 9/10

12:12
I: Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Rafe Spall, Justice Smith, Daniella Pineda; R: J.A. Bayona... Jurassic World: Fallen Kingdom, ZDA.....Z vsemi čudesi, pustolovščinami in vznemirjenjem, ki spremljajo eno najbolj priljubljenih in najuspešnejših serij v zgodovini kinematografije, še en filmski dogodek prikazuje vrnitev najljubših likov in dinozavrov – skupaj z novimi vrstami, ki so bolj osupljive in grozljive kot kadarkoli prej. Zvezdnika Pratt in Howard se skupaj z izvršnima producentoma Stevenom Spielbergom in Colinom Trevorrowom vračata v novi podobi Jurskega parka. Pridružijo se jim igralci James Cromwell, Ted Levine, Justice Smith, Geraldine Chaplin, Daniella Pineda, Toby Jones, Rafe Spall in Isabella Sermon; B. D. Wong in Jeff Goldblum se vračata v starih vlogah.

.

14:18
I: Mariah Carey; R: Guy Vasilovich... Mariah Carey's All I Want For Christmas Is You, ZDA.....Ko mlada Mariah v trgovini za male živali zagleda ljubko psičko po imenu Princesa, nenadoma natanko ve, kaj si želi za božič. Preden se ji želja uresniči, pa mora dokazati, da je sposobna paziti na psa svojega strica: razposajenega pasjega razvajenca Jacka, pravzaprav najslabšega psa v vsem mestu. Jack na zabaven način spremeni popolne praznične priprave Mariah in njene družine. To ni bil ravno božič, kakršnega si je želela … ampak bil je več, kot bi si lahko kdaj želela. Skladba Mariah Carey All I Want for Christmas Is You, ki temelji na priljubljeni božični pesmi in istoimenski slikanici, vključuje glasbo te pevke in njen glas pripovedovalke. Najljubša zgodba vsake družine v prihodnjih letih.

.... IMDb ocena: 5.4/10

15:46
I: Margot Robbie, Ryan Gosling, America Ferrera, Kate McKinnon, Michael Cera; R: Greta Gerwig... Barbie (2023), VB.....Živeti v deželi lepotice Barbie pomeni biti popolno bitje na idealnem kraju. Razen, če doživljate popolno eksistencialno krizo. Ali pa, če ste Ken.

.... IMDb ocena: 6.9/10

17:40
R: Andrew Tan, Michael Goguen... Barbie: Star Light Adventure, ZDA.....Barbie je kozmična princesa, ki na svoji lebdeči deski leti visoko skozi oddaljeno vesolje s svojim prikupnim, predanim hišnim ljubljenčkom Pupcornom.

.

19:01
I: Timothée Chalamet, Calah Lane, Keegan-Michael Key, Hugh Grant, Paterson Joseph; R: Paul King... Wonka, VB.....Film pripoveduje čudovito zgodbo o tem, kako je največji svetovni izumitelj, čarovnik in izdelovalec čokolade postal priljubljeni Willy Wonka, kakor ga poznamo danes. Paul King, scenarist in režiser filmov Paddington, Davida Heyman, producent Harryja Potterja, Gravitacije, Fantastičnih zveri in Paddingtona, producent Alexandre Derbyshire (filma Paddington in Jurski svet: Dominion) ter Luke Kelly (Čarovnice Roalda Dahla) prinašajo opojno mešanico magije in glasbe, nereda in čustev, prikazano čudovito prisrčno in duhovito. Timothée Chalamet v glavni vlogi bo v živahnem in eksotičnem spektaklu na velikih platnih občinstvu predstavil mladega Willyja Wonko, mladeniča, polnega idej in odločenega, da bo slasten grižljaj za grižljajem spremenil svet.

.... IMDb ocena: 7.1/10

20:56
I: Kyle Allen, Alexandra Shipp, Madeline Brewer, Kevin Bacon, Simon Helberg, Carrie Preston; R: Kyra Sedgwick... Space Oddity, ZDA.....Alex, ki je od nekdaj hrepenel po potovanju v vesolje, končno dobi priložnost po zaslugi zasebno financiranega programa kolonij na Marsu. Med strogimi pripravami spozna Daisy (Shipp), novo dekle v mestu, in hitro se zbližata. Ko se pojavijo dvomi o legitimnosti programa in prihodnosti cvetlične farme njegovih staršev, se začne Alex spraševati, ali se je lažje soočiti s svojo preteklostjo ali trajno odleteti med zvezde.

.... IMDb ocena: 5.4/10

22:32
I: Iko Uwais, Arifin Putra, Tio Pakusadewo, Oka Antara, Alex Abbad; R: Gareth Evans... The Raid 2, ID.....Po dogodkih iz prejšnjega dela se Rama pod krinko spusti v kriminalno podzemlje Džakarte, da bi uničil organizirano zločinsko združbo ter razkril korupcijo v policijskih vrstah.

.

01:01
I: Jodie Foster, Forest Whitaker, Dwight Yoakam, Jared Leto, Kristen Stewart; R: David Fincher... Panic Room, ZDA.....Meg Altman in njena hči Sarah se preselita v razkošno newyorško stanovanje, opremljeno s posebno, samozadostno in oklepljeno sobo, ki je od zunaj neprebojna. Ko trije vsiljivci vdrejo v njun novi dom, se mati in hči zatečeta v sobo za paniko, ne da bi si predstavljali, da je tisto, do česar hočejo priti roparji, prav v tem prostoru.

.

02:50
I: Line Renaud, Dany Boon, Alice Isaaz, Jérémie Laheurte, Gwendoline Hamon; R: Christian Carion... Driving Madeleine, Francija.....92-letna Madeleine pokliče taksi za pot v dom upokojencev, kjer bo živela. Razočarani voznik nežnega srca jo vozi mimo krajev, ki so ji zaznamovali življenje. Po pariških ulicah se razkriva njena preteklost. Ta vožnja bo obema spremenilo življenje.

.

04:20
I: Emma Stone, Penn Badgley, Amanda Bynes, Thomas Haden Church, Patricia Clarkson; R: Will Gluck... Easy A, ZDA.....Olive se na srednji šoli počuti povsem neznana. Ko jo najboljša prijateljica Rhiannon povabi, da z njeno družino preživi konec tedna, se ji Olive zlaže o tem, da naj bi imela zmenek z izmišljenim študentom. Naslednji teden, ko se dekleti pomenkujeta na dekliškem stranišču, si Olive vnovič izmisli, da je izgubila nedolžnost. A neka sošolka sliši pogovor in po šoli se kot vihar razširijo govorice o prešuštni Olive. Nenadoma srednješolko poznajo vsi. Resnico zaupa le gejevskemu prijatelju Brandonu in mu svetuje, naj se nadlegovanju upre ter tudi sam zlaže, da je spal z dekletom. Brandon jo prosi za pomoč in na neki zabavi se pretvarjata, da seksata. Še neki drug izobčeni fant jo prosi za pomoč pri lastnem slovesu, medtem ko je Olive na čedalje slabšem glasu. Ko ji stvari povsem uidejo iz rok, jih mora nekako popraviti.

.

06:00
I: Kristen Wiig, Melissa McCarthy, Kate McKinnon, Leslie Jones, Chris Hemsworth; R: Paul Feig... Ghostbusters (2016), ZDA.....Paul Feig, režiser obešenjaških komedij Dekliščina, Drzni par in Vohunka, na velika platna po treh desetletjih vrača kultne Izganjalce duhov – s povsem novimi junakinjami. V ženski igralski zasedbi blestijo Melissa McCarthy, Kristen Wiig, Kate McKinnon in Leslie Jones, ki se jim pridruži nerodni tajnik Chris Hemsworth. Raziskovanja nadnaravnih pojavov se lotita zvedava Erin in ukazovalna Abby, ki napišeta knjigo o resničnem obstoju duhov. Drzna teorija Erin stane prestižnega profesorskega mesta na univerzi, toda ko New York tudi dejansko zajamejo nadnaravni pojavi, mora znova združiti moči z Erin. Na pomoč jima priskočita čudaška izumiteljica Jillian in zgovorna Patty, toda zlonamerni demon Rowan jim je pripravil posebej grozljiva, zlobna in pogosto sluzasta presenečenja.

.

07:56
R: David Soren... Madly Madagascar, ZDA.....Naši najljubši prijatelji z Madagaskarja se odpravijo na čudovito pustolovščino. Valentinovo, najljubši praznik Alexa (Ben Stiller), prinaša zabavna presenečenja in razburjenje za vso druščino. Melman (David Schwimmer) načrtuje veliko presenečenje za Glorio (Jada Pinkett Smith), Marty (Chris Rock) skuša narediti vtis na novega prijatelja, vsi skupaj pa želijo dobiti ljubezenski napoj za kralja Juliena. Pripravite se na ljubezen.

.... IMDb ocena: 6.2/10

08:21
I: Margot Robbie, Ryan Gosling, America Ferrera, Kate McKinnon, Michael Cera; R: Greta Gerwig... Barbie (2023), VB.....Živeti v deželi lepotice Barbie pomeni biti popolno bitje na idealnem kraju. Razen, če doživljate popolno eksistencialno krizo. Ali pa, če ste Ken.

.... IMDb ocena: 6.9/10

10:15
I: Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry, David Schwimmer; R: Michael Lembeck... Friends...S2E2, ZDA.....Druščini je precej nelagodno ob misli na mleko iz Carolinih dojk. Rachel pa je jezna zaradi vse večjega prijateljstva med Monico in Julie.

Ena najbolj priljubljenih televizijskih komičnih serij vseh časov prikazuje strahove in absurde odraščanja, prijateljstva, kariere in ljubezenskih izkušenj šestih dobrih prijateljev, ki skupaj živijo v New Yorku. Inteligentna, duhovita in zapletena zgodba o življenju in delu v velikem mestu spremlja zabavne mladostnike Rachel, Monico, Phoebe, Joeyja, Chandlerja in Rossa (Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry in David Schwimmer), ki v iskanju sreče vsak na svoj način vsakokrat naletijo na več vprašanj kot odgovorov. A medtem ko si prizadevajo za izpolnjenost in osebnostno zorenje, se spoznavajo in skrbijo drug za drugega v vznemirljivem času, ko se zdi mogoče prav vse – če le imaš prave prijatelje.... IMDb ocena: 9/10

10:37
I: Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry, David Schwimmer; R: Kevin S. Bright... Friends...S2E3, ZDA.....Po tem, ko gospod Heckles umre ter vse svoje premoženje zapusti Monici in Rachel, Chandler odkrije srhljive podobnosti med svojim življenjem in tistim pokojnega ekscentrika.

Ena najbolj priljubljenih televizijskih komičnih serij vseh časov prikazuje strahove in absurde odraščanja, prijateljstva, kariere in ljubezenskih izkušenj šestih dobrih prijateljev, ki skupaj živijo v New Yorku. Inteligentna, duhovita in zapletena zgodba o življenju in delu v velikem mestu spremlja zabavne mladostnike Rachel, Monico, Phoebe, Joeyja, Chandlerja in Rossa (Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry in David Schwimmer), ki v iskanju sreče vsak na svoj način vsakokrat naletijo na več vprašanj kot odgovorov. A medtem ko si prizadevajo za izpolnjenost in osebnostno zorenje, se spoznavajo in skrbijo drug za drugega v vznemirljivem času, ko se zdi mogoče prav vse – če le imaš prave prijatelje.... IMDb ocena: 9/10

11:02
I: Timothée Chalamet, Calah Lane, Keegan-Michael Key, Hugh Grant, Paterson Joseph; R: Paul King... Wonka, VB.....Film pripoveduje čudovito zgodbo o tem, kako je največji svetovni izumitelj, čarovnik in izdelovalec čokolade postal priljubljeni Willy Wonka, kakor ga poznamo danes. Paul King, scenarist in režiser filmov Paddington, Davida Heyman, producent Harryja Potterja, Gravitacije, Fantastičnih zveri in Paddingtona, producent Alexandre Derbyshire (filma Paddington in Jurski svet: Dominion) ter Luke Kelly (Čarovnice Roalda Dahla) prinašajo opojno mešanico magije in glasbe, nereda in čustev, prikazano čudovito prisrčno in duhovito. Timothée Chalamet v glavni vlogi bo v živahnem in eksotičnem spektaklu na velikih platnih občinstvu predstavil mladega Willyja Wonko, mladeniča, polnega idej in odločenega, da bo slasten grižljaj za grižljajem spremenil svet.

.... IMDb ocena: 7.1/10

12:56
I: Jacob Latimore, Tosin Cole, D.C. Young Fly, Karen Obilom, Allen Maldonado; R: Calmatic... House Party (2022), ZDA.....Čistilca hiš ugotovita, da so jima dodelili čiščenje dvorca LeBrona Jamesa, medtem ko je on v tujini. Odločita se, da bosta priredila veliko zabavo. Ko ta uide izpod nadzora, ju čaka nora noč, ki je nikoli ne bosta pozabila.

.... IMDb ocena: 4.4/10

14:35
I: Autumn Reeser, Tyler Hynes, Matthew Del Bel Belluz, Rachelle Goulding, Patty Mccormack; R: Kevin Fair... Always Amore, ZDA.....Elizabeth ni najbolj navdušena nad sodelovanjem z Benom, svetovalcem za lokale, medtem ko skuša ohraniti odprto restavracijo svojega pokojnega moža. Toda kmalu odkrije, da so spremembe lahko tudi dobre in da je vselej mogoče vnovič najti ljubezen.

.... IMDb ocena: 6.8/10

16:01
I: Alexandru Ion, Rolando Matsangos, Victoria Raileanu, Maria Popistasu, Madalina Stoica; R: Bogdan Theodor Olteanu... Taximetristi, Romunija.....V eni noči dva voznika taksija srečata niz potnikov, ki tako ali drugače vplivajo na njuni življenji.

.... IMDb ocena: 7/10

17:36
I: Tom Everett Scott, Anwen O'Driscoll, Nicola Correia-Damude, Charisma Carpenter, Alicia Johnston; R: Annie Bradley... The Good Father: The Martin Macneill Story, Kanada.....Glavni tožilec je rekel: To je bil skoraj popoln umor. Resnična zgodba Martina MacNeilla je senzacionalni kriminalni triler o vzornem članu skupnosti in ljubljenem kirurgu, za pročeljem katerega se je skrival psihopat, ki je umoril svojo ženo, da bi prikril svojo afero. Odnesel bi jo brez kazni, če ne bi bilo njegovih otrok; zlasti najstarejše hčere, ki je svojo izobrazbo na medicinski fakulteti izkoristila za to, da je pomagala odkriti resnico.

.... IMDb ocena: 7.6/10

19:02
I: Ukweli Roach, Sacha Dhawan, Iwan Rheon, Owen Teale, Juliet Stevenson; R: Kristoffer Nyholm... Wolf...S1E1, VB.....Jack Caffrey ima življenje, dekle in službo, vendar hrepeni po pravici. Medtem zakonca Anchor-Ferrer prispeta v svoj dom v Monmouthshire, kjer ju pričaka grozljivo presenečenje.

Družina Anchor-Ferrer iz Monmouthshira se znajde v pasti in strahu. Jack Caffrey hoče pravico. Pošasti trkajo na vrata. Toda kdo jih je povabil?... IMDb ocena: 6.7/10

20:02
I: Ukweli Roach, Sacha Dhawan, Iwan Rheon, Owen Teale, Juliet Stevenson; R: Kristoffer Nyholm... Wolf...S1E2, VB.....Jack Caffrey sprejme nalogo: najti mora lastnika psa. Toda njegova preteklost ga ovira. Zakonca Anchor-Ferrer se zavedata, da to ni običajen vdor v dom.

Družina Anchor-Ferrer iz Monmouthshira se znajde v pasti in strahu. Jack Caffrey hoče pravico. Pošasti trkajo na vrata. Toda kdo jih je povabil?... IMDb ocena: 6.7/10

21:01
I: Patrick Dempsey, Ty Olsson, Gina Gershon, Lynne Griffin, Karen Cliche; R: Eli Roth... Thanksgiving (2023), ZDA.....Leto po tistem, ko so se nemiri na »črni petek« končali s tragedijo, se skrivnostni morilec, ki ga je navdihnil zahvalni dan, odloči terorizirati Plymouth v Massachusettsu – rojstni kraj zloglasnega praznika. Prebivalce pobija enega za drugim in kar se začne kot naključni pokol, se kmalu razkrije kot del zloveščega maščevalnega načrta. Bodo meščani odkrili, kdo je morilec in preživeli praznike ... ali pa bodo postali gostje na njegovi izkrivljeni večerji za zahvalni dan?

.... IMDb ocena: 7.7/10

22:45
I: Marisa Abela, Myha'la Herrold, David Jonsson, Harry Lawtey, Conor MacNeill... Industry...S2E6, ZDA.....Ko skupina spletnih trgovcev skuša na kratko izkoristiti FastAide, Bloom to vzame kot osebni napad, medtem ko se je Harper Harper nenadoma ustrašila prihodnosti njunega delovnega razmerja.

Serija prinaša vznemirljiv vpogled v svet mednarodnih financ. Zgodba spremlja skupino ambicioznih mladih diplomantov, ki tekmujejo za omejen nabor stalnih položajev pri pomembni investicijski banki v Londonu.... IMDb ocena: 6.9/10

23:43
I: Julio Torres; R: Julio Torres... Fantasmas...S1E6, ZDA.....Julio, ki še vedno išče izgubljeno ostrigo, lahkomiselno sklene dogovor o projektu za korporacijo. Toda Vanesja prejme presenetljiv klic glede dela, ki ga je Julio zavrnil, in pojavi se nova, razburljiva priložnost.

Pisatelj, režiser in komik Julio Torres (serija Grozljivčki na HBO) prinaša fantastično zgodbo v šestih delih o tem, kako je izgubil zlati uhan v obliki ostrige. V svojem iskanju dragocenega predmeta Julio razmišlja o nenavadnih likih, ki jih srečuje v introspektivnih, pogosto srhljivih in vselej zabavnih vinjetah, postavljenih v sanjsko, alternativno različico New Yorka. Serija Fantazme je kalejdoskop barv in nadrealizma; izpoveduje zgodbe ljudi, ki iščejo smisel, namen in povezanost v svetu, ki je čedalje bolj odtujen.... IMDb ocena: 0/10

00:15
I: Kevin Bacon, Elisabeth Shue, Josh Brolin, Kim Dickens, Greg Grunberg; R: Paul Verhoeven... Hollow Man, ZDA.....Izjemno odkritje naredi znanstvenika nevidnega, vendar ga čudežna sposobnost obenem spremeni v vsemogočnega, nevarnega megalomana.

.

02:06
I: Isabella Ragonese, Andrea Arcangeli, Carolina Michelangeli, Aleksandar Gavranic, Gennaro Di Colandrea; R: Lyda Patitucci... Like Sheep Among Wolves, Italija.....Brat in sestra, ki se nista videla že mnoga leta, se po naključju vpleteta v isti rop na nasprotnih straneh barikade: ona kot policistka, on kot kriminalec. Stare družinske rane bodo vnovič privrele na površje in sorojenca bosta morala sprejeti nekaj odločitev, ki bodo resno ogrozile njune cilje.

.

03:46
I: Daniel Day-Lewis, Vicky Krieps, Lesley Manville, Camilla Rutherford, Gina McKee; R: Paul Thomas Anderson... Phantom Thread, ZDA.....Reynolds Woodcock je priznani kreator prestižnih ženskih oblek, čigar izbirčno življenje zmoti mlada, odločna Alma, ki postane njegova muza in ljubica.

.... IMDb ocena: 7.4/10