Slovenske TV

Podnaslovljene TV

Lokalne TV

EX YU TV

Angleške TV

Nemške TV

Italijanske TV

Ostale TV

Discovery
06:00
Wheeler Dealers: 1976 Porsche 912E; sezona 13, epizoda 12

Mike izsledi porscheja 912E. Skupaj z Eddom se lotita zanemarjenega vozila, ki ga uspeta obnoviti, ob tem pa si s prodajo povrneta vse stroške.

07:00
Wheeler Dealers: 1974 Jensen Healey; sezona 15, epizoda 7

Trgovec z avtomobili Mike Brewer in nadarjen mehanik Ant Anstead iščeta legendarne avtomobile, ki jih v svoji delavnici v Los Angelesu najprej obnovita in nato z dobičkom prodata.

08:00
How It's Made: Plasma Gems, Special Effects Snow; sezona 22, epizoda 23

Pod drobnogledom je še več vsakdanjih predmetov. Odkrijte, kako izdelujejo nakit s tehnologijo plazme in kako nastaja sneg za posebne učinke.

08:30
How It's Made: Miniature Silverware: Hot Air Balloons; sezona 9, epizoda 13

Zabavajte se na tem poučnem tehnološkem popotovanju, kjer boste izvedeli, kako so narejeni avtomatski menjalniki, miniaturni srebrni pribor in baloni na vroč zrak.

09:00
Salvage Hunters: Classic Cars: Jaguar XJS & Renault 4; sezona 2, epizoda 5

Pozornost fantov v Devonu pritegne galski šarm renaulta 4. Gre za redek model iz omejene serije. Bosta Drew in Paul uspela reproducirati njegovo edinstveno notranjost?

10:00
Naked And Afraid: Ashes To Ashes; sezona 3, epizoda 4

Inštruktor preživetja in upokojena vojakinja se znajdeta na ognjeniškem otoku Montserrat. Njuna različna stila preživetja se dobro dopolnjujeta, potem pa nesreča sproži izbruh.

11:00
Homestead Rescue: Bus, Sweat And Tears; sezona 5, epizoda 5

Družine, ki živijo daleč stran od civilizacije, čaka veliko napornih preizkusov. Da bi rešili svoje domačije, se obrnejo na mojstre preživetja, ki jih pripravijo na najhujše.

13:00
Wheeler Dealers: Dream Car: Simon's BMW Z4; sezona 2, epizoda 4

Trgovec z avtomobili Mike Brewer in mehanik Marc Priestly - Elvis pomagata obupanim ljubiteljem jeklenih konjičkov priti do avtomobilov svojih sanj.

14:00
Homestead Rescue: Mesa Meltdown; sezona 5, epizoda 12

Družine, ki živijo daleč stran od civilizacije, čaka veliko napornih preizkusov. Da bi rešili svoje domačije, se obrnejo na mojstre preživetja, ki jih pripravijo na najhujše.

16:00
Shed And Buried: Dino : Morgan Sports Car; sezona 5, epizoda 3

Henry in Fuzz se mudita v Zahodnem Sussexu v Dinojevi mega-lopi, ki je polna avtobusov, starih dirkalnikov, redkih motornih koles in dragocenih avtomobilskih drobnarij.

16:30
Baggage Battles: Lady Luck; sezona 2, epizoda 3

Lovci na izgubljene predmete se odpravijo na dražbo lastnine v St. Paul, kjer je na voljo vse od avtomobilskih delov in redke punčke, pa do kostuma hokejske maskote.

17:00
Wheeler Dealers: Pontiac GTO - Chicago; sezona 12, epizoda 1

Dvojica ve, da bi bilo delavnico v ZDA najlaže odpreti z nerjavečim GTO-jem. Toda taki avti so redki, zato mora Mike na dolgo pot v Chicago.

18:00
How Do They Do It?: Lobster Fishing; sezona 15, epizoda 12

Številni predmeti iz vsakdanjika sodobnega sveta so rezultat zapletenih inženirskih in izdelovalnih procesov. Kako jim uspe?

18:30
How It's Made: Episode 54; sezona 5, epizoda 54

Če ste se kdaj spraševali »od kod je to?« ali »kako je to narejeno?«, je ta oddaja kot nalašč za vas. Pokazali vam bomo, kako si izdelani ti vsakdanji gospodinjski predmeti.

19:00
Salvage Hunters: The Restorers: Like Clockwork; sezona 4, epizoda 3

Francoski loščilec Alex mora obnoviti velikansko uro. Ruth renovira par zlatih svečnikov, Cliff pa se ukvarja s stoletje staro ladjo.

20:00
Mighty Truckers: Episode 8; sezona 2, epizoda 8

Življenje tovornjakarjev ni lahko. Dolgi delovniki, ogromni tovori in prometne ceste so le nekateri njihovi izzivi. Pridružite se šoferjem iz Nemčije, Italije in Nizozemske.

21:00
Border Control Sweden: Who Owns This?; sezona 1, epizoda 13

Fiffi med delom na mostu Öresund odkrije konopljo pri mladih dopustnikih. Nek moški se razjezi, ko mu cariniki na letališču Arlanda zaplenijo cigarete.

22:00
High Speed Chase: Human Shield; sezona 1, epizoda 5

Na Floridi se prepir spremeni v dvojno ugrabitev, kar sproži policijski pregon. Osumljenec uporabi talca kot človeški ščit in pobegne v bližnji gozd.

23:00
Naked And Afraid: Blindsided; sezona 4, epizoda 10

Steven, ki je izpadel po prvem izzivu, je dobil priložnost, da se v drugo izkaže na panamsko-kolumbijski meji. Tam se spre s partnerico Angelo, ki od doma prejme slabe novice.

00:00
Salvage Hunters: Episode 20; sezona 14, epizoda 20

Drew in Tee obiščeta odpad v obmorskem mestu Clacton in najdeta nenavaden emajliran oglasni znak. Drew sklene kupčijo stoletja s kosom dragocene umetnine v Londonu.

01:00
Salvage Hunters: The Restorers: The Amazing Contour Chair; sezona 4, epizoda 10

Tapetnik Craig in kovač Nev predelata težak ležalnik v pravo umetniško delo. Usnjar Martin reši pribor za piknik znamke Asprey.

02:00
Mighty Truckers: Episode 8; sezona 2, epizoda 8

Življenje tovornjakarjev ni lahko. Dolgi delovniki, ogromni tovori in prometne ceste so le nekateri njihovi izzivi. Pridružite se šoferjem iz Nemčije, Italije in Nizozemske.

03:00
Border Control Sweden: Who Owns This?; sezona 1, epizoda 13

Fiffi med delom na mostu Öresund odkrije konopljo pri mladih dopustnikih. Nek moški se razjezi, ko mu cariniki na letališču Arlanda zaplenijo cigarete.

04:00
Wheeler Dealers: Ford P100; sezona 18, epizoda 7

Trgovec z avtomobili Mike se vrača v Združeno kraljestvo! Z nadarjenim mehanikom Marcom 'Elvisom' Priestleyjem iščeta legendarne avtomobile, ki jih obnovita in prodata.

05:00
Salvage Hunters: Balbithan; sezona 9, epizoda 5

Drew se odpelje na dolgo pot čez mejo in v odmaknjenem delu Škotske obišče izjemno hišno razprodajo. V Sheffieldu pa obišče zgodovinsko tovarno jedilnega pribora.

06:00
How It's Made: Ceramic Tiles: Nuts: Steel Forgings: Skateboards; sezona 2, epizoda 6

V tej epizodi oddaje »Kako je narejeno« boste spoznali, kako nastanejo izdelki za vsakdanjo rabo, med drugim keramične ploščice, matice, kovano železo in rolke.

06:30
How It's Made: Car Engines: Flour: Recliners: Envelopes; sezona 2, epizoda 7

Avtomobilski motorji, moka, naslonjači in kuverte - pozanimali smo se, kje in kako jih izdelajo.

07:00
How It's Made: Plastic Cups and Cutlery: Special Effects Make-Up: Gold: Harps; sezona 2, epizoda 8

Plastični kozarci in pribor, maska za posebne efekte, zlato ter harfe - pozanimali smo se, kje in kako jih izdelajo.

07:30
How It's Made: Laminate: Frozen Treats: Children's Building Blocks: Detergents; sezona 2, epizoda 9

Laminat, zmrznjeni priboljški, otroške kocke in pralna sredstva - pozanimali smo se, kje in kako jih izdelajo.

08:00
Wheeler Dealers: Vauxhall Astra GTE; sezona 17, epizoda 3

Mike dobi v roke avtomobil Mark 1 Ford Transit, ki se mu je izmikal desetletja. Elvis je navdušen, dokler ne dojame, kakšno delo ga čaka.

09:00
Shed And Buried: West Coast Of Cornwall; sezona 1, epizoda 11

Henry in Sam obiščeta zahodno cornwallsko obalo, kjer med brskanjem med starinskimi avtomobili odkrijeta prvi model Lotusa Elan in predvojni avto Sunbeam.

09:30
Shed And Buried: Oxfordshire; sezona 1, epizoda 12

Henry in Sam obiščeta Oxfordshire, kjer brskata po lopi, polni velikanskih reči. Henryju je všeč moder traktor, Sam pa se zaljubi v Midgetov dirkalnik.

10:00
Shed And Buried: Somerset; sezona 1, epizoda 13

Henry in Sam iščeta vozila, ki bi jih lahko kupila, obnovila in z dobičkom prodala. V Somersetu odkrijeta Nortonove motocikle, italijanske mopede in francoske gokarte.

10:30
Shed And Buried: Hertfordshire; sezona 1, epizoda 14

Fanta obiščeta Hertfordshire, kjer odkrijeta starinske avtomobile, traktorje in redke britanske motocikle iz 50. let. Toda med barantanjem se stvari ne odvijajo po pričakovanjih.

11:00
Flippin' RVs: Teardrop Trailer Blues; sezona 1, epizoda 5

Justin in Anna imata tesen rok pri obnovi prikolice Teardrop, potem pa se morata poslu odpovedati, ker ne najdeta pravih delov. Vmes se pojavi nova stranka.

12:00
Flippin' RVs: Tent Trailer Gets Intense; sezona 1, epizoda 6

Justin in Anna za sina obnavljata starinsko šotorsko prikolico Higgins in jo nameravata po koncu obnove preizkusiti na kampiranju.

13:00
Van Go: Family Camper; sezona 1, epizoda 5

Brett izdela sanjsko vozilo za kamping za štiričlansko družino, ki ljubi naravo. Izziva se loti tako, da doda kuhinjo, kopalnico in pograde za otroke.

13:30
Van Go: Rock And Rolling; sezona 1, epizoda 6

Brett pomaga glasbeniku iz Nashvilla pripraviti kombi za turnejo, ki tako postane bogatejši za snemalni studio in prostor za spanje - seveda povsem v kavbojskem stilu.

14:00
Van Go: Cycle For A Cause; sezona 1, epizoda 7

Brett zgradi mobilno kolesarsko trgovino za dva prijatelja. Pri tem ustvari prostor za transport in popravilo vseh koles še pred njuno avanturo po zahodni obali.

14:30
Van Go: In Honor Of Mom; sezona 1, epizoda 8

Brett zgradi mirni kotiček na kolesih v čast pokojni mami njegove stranke. Gre za eno njegovih najbolj dovršenih kreacij, ki vključuje spalnico, kopalnico in kuhinjo.

15:00
Renovation Impossible: Sunken Living; sezona 1, epizoda 5

Potem ko je prejšnji izvajalec zamočil pri posodobitvi kuhinje nekega para, ta na pomoč pokličeta Russella, da bi jima pomagal pri prenovi preostalega dela hiše.

16:00
Renovation Impossible: Stuck In 1992; sezona 1, epizoda 6

Neka zakonca želita vliti novo življenje njunemu zastarelemu domu, ki ga je ona podedovala po materi. Russell in ekipa posodobijo njun dom.

17:00
How It's Made: Canvas Wall Tents: Peace Pipes: Cannons; sezona 19, epizoda 3

Pod drobnogled postavljamo še več vsakdanjih predmetov. Tokrat si oglejte, kako izdelajo platnene šotore, pipe miru, pšenične kosmiče in topove.

17:30
How It's Made: Hunting Decoys: Canned Tomatoes: Lassos; sezona 19, epizoda 4

Pod drobnogled postavljamo še več vsakdanjih predmetov. Tokrat si oglejte, kako izdelajo robotske lovske vabe, vložen paradižnik v pločevinki, rezultatske semaforje in lase.

18:00
Border Control Sweden: Secrets In The Trunk; sezona 1, epizoda 12

Alex obravnava sumljivega moškega, pri katerem nazadnje odkrije nekaj resnično nenavadnega. Nemški par se zlaže glede vsebine v njunem prtljažniku.

19:00
Outback Opal Hunters: Episode 19; sezona 5, epizoda 19

Misfitsi položijo vse svoje upe v star buldožer za še zadnje izkopavanje v sezoni. Opal Whisperersi zaradi medsebojnega obračunavanja ogrozijo operacijo na bogatem rudišču.

20:00
Gold Rush: White Water: Trench Warfare; sezona 7, epizoda 3

Dustin Hurt in njegova ekipa se spopadejo z zalivom Nugget Creek na lovu za velikimi kepami zlata. Pri tem se mora Dustin soočiti z veliko odločitvijo.

21:00
Expedition X: Nuclear UFOs; sezona 4, epizoda 15

Josh Gates sestavi vrhunsko ekipo strokovnjakov za raziskovanje nerazložljivih skrivnosti. Skupaj potujejo po vsem svetu v iskanju resnice.

22:00
Salvage Hunters: Episode 10; sezona 13, epizoda 10

Drew ima v Sussexu neverjetno srečo, saj lahko kot prvi izbira med predmeti v trgovini, polni francoskih izdelkov. V Kentu pa pokuka v zakulisje zgodovinske železnice.

23:00
Homestead Rescue: Texas Rift; sezona 5, epizoda 7

Družine, ki živijo daleč stran od civilizacije, čaka veliko napornih preizkusov. Da bi rešili svoje domačije, se obrnejo na mojstre preživetja, ki jih pripravijo na najhujše.

01:00
Salvage Hunters: The Sculpture Garden; sezona 16, epizoda 6

Drew odkrije impresivno kolekcijo starin v dvorcu iz 18. stoletja. Kasneje obišče vrt, na katerem se bohoti več kot 200 skulptur v naravni velikosti.

02:00
Gold Rush: White Water: Trench Warfare; sezona 7, epizoda 3

Dustin Hurt in njegova ekipa se spopadejo z zalivom Nugget Creek na lovu za velikimi kepami zlata. Pri tem se mora Dustin soočiti z veliko odločitvijo.

03:00
Expedition X: Nuclear UFOs; sezona 4, epizoda 15

Josh Gates sestavi vrhunsko ekipo strokovnjakov za raziskovanje nerazložljivih skrivnosti. Skupaj potujejo po vsem svetu v iskanju resnice.

04:00
Salvage Hunters: Rural Life; sezona 9, epizoda 14

Drew v Londonu obišče novo starinarnico, ki jo vodi podjeten mlad par, v Surreyju pa se v muzeju na prostem zaplete v naporno pogajanje.

05:00
Salvage Hunters: Cornwall At War; sezona 9, epizoda 15

Drew se na londonski ulici Fleet Street poglobi v zgodovino in mehaniko tiska, v Devonu pa se vda svoji veliki strasti za reševanje stavb.

06:00
How It's Made: Decorative Mouldings: Commercial Pulleys: Industrial Rubber Hose; sezona 2, epizoda 10

Štukature, škripci in industrijska gumijasta cev - pozanimali smo se, od kod pridejo in kako nastanejo.

06:30
How It's Made: Putty Knives: Garage Doors: Electric Motors: Wool; sezona 2, epizoda 11

Pleskarske lopatice, garažna vrata, električni motorji in volna - pozanimali smo se, od kod pridejo in kako nastanejo.

07:00
How It's Made: Toothpicks: Acrylic Bathtubs: Helicopters: Beer; sezona 2, epizoda 12

Zobotrebci, akrilne kadi, helikopterji in pivo - pozanimali smo se, od kod pridejo in kako nastanejo.

07:30
How It's Made: Nails: Staples: Safety Glasses: Fabrics: Bicycles; sezona 2, epizoda 13

Žeblji, sponke, zaščitna očala, tkanine in kolesa - izvedeli boste od kod prihajajo in kako so izdelani?

08:00
Wheeler Dealers: Fiat 600; sezona 17, epizoda 5

Trgovec z avtomobili Mike Brewer se vrača v ZK! Skupaj z zanesljivim mehanikom Marcom Elvisom Priestlyjem iščeta avtomobilske ikone, da bi jih obnovila in z dobičkom prodala.

09:00
Wheeler Dealers: Jaguar S-Type R; sezona 17, epizoda 6

Trgovec z avtomobili Mike Brewer se vrača v ZK! Skupaj z zanesljivim mehanikom Marcom Elvisom Priestlyjem iščeta avtomobilske ikone, da bi jih obnovila in z dobičkom prodala.

10:00
Shed And Buried: Francis : Oxfordshire; sezona 5, epizoda 12

Henry Cole s prijateljema Fuzzom Townshendom in Guyem Willisonom v britanskih skednjih in lopah išče skrite avtomobilske zaklade.

10:30
Shed And Buried: Mike : Somerset; sezona 5, epizoda 13

Henry in Fuzz obiščeta Mika na njegovi kmetiji v Somersetu. Bosta previdno izbrala motorno kolo ali tvegala s kmetijskim vozilom?

11:00
Shed And Buried: Rebecca And Sue : Nottinghamshire; sezona 5, epizoda 14

Lov za dobičkom Henryja in Fuzza vodi do brskanja po lopah Rebecce in Sue v bližini Newarka, ki si lastita vse vrste vozil in rezervnih delov.

11:30
Shed And Buried: Max : Dorset; sezona 5, epizoda 15

Henry Cole s prijateljema Fuzzom Townshendom in Guyem Willisonom v britanskih skednjih in lopah išče skrite avtomobilske zaklade.

12:00
Salvage Hunters: Eccentric People; sezona 11, epizoda 12

Drew v Lake Districtu spozna lastnika alpake in zbiratelja starin, ki se navdušuje nad neobičajnimi stvarmi. V Staffordshirskem gradu pa sreča dvojnico Elizabete I.

13:00
Salvage Hunters: Cotswolds; sezona 12, epizoda 1

Drew v svojem domačem kraju Conwyju končno otvori starinarnico. Nato se odpravi v lov za zakladi v Cotswolds in na enega največjih pokritih sejmov starin v Združenem kraljestvu.

14:00
Salvage Hunters: The Restorers: Settle Down; sezona 4, epizoda 13

Francoski loščilec Alex mora kot izziv rešiti staro zložljivo posteljo. James obnovi igralni avtomat Ms. Pacman, Ted pa se ukvarja z dotrajanimi stoli.

15:00
Salvage Hunters: The Restorers: Pedigree Pooches; sezona 4, epizoda 14

Kipar Nick mora za nalogo predelati par brezglavih vrtnih figur. Drew prosi usnjarja Martina, da bi obnovil sedež vojaškega letala Avro Anson.

16:00
Outback Opal Hunters: The Lucky Day; sezona 6, epizoda 20

Peklenske temperature in poplavljen rudnik ogrožajo sanje Digi Diggersov za to sezono. Chealsom zagode okvara zaganjalnika na njihovi napravi za izpiranje.

17:00
Salvage Hunters: Every Day Is A School Day; sezona 18, epizoda 2

Drew nikoli ne ve, kaj bo našel, koga bo srečal in kaj se bo naučil. Tokrat obišče nekonvencionalnega umetnika in si ogleda njegovo novo umetniško zbirko.

18:00
Salvage Hunters: The Restorers: Civil War Boots; sezona 6, epizoda 5

Spretni kovinar Ted obnovi star rjast rudarski voziček. Martin obnovi par vojaških čevljev iz obdobja državljanske vojne, Steve in Gill pa rešita polomljeno starinsko mizo.

19:00
Roadworthy Rescues: Hatchet Coronet; sezona 2, epizoda 5

Derek prosi Steva Dulcicha za pomoč pri obnovi zapuščenega vozila Dodge Coronet. Toda fanta bosta moral zamenjati vse na avtomobilu, če se želita varno vrniti v Nashville.

20:00
Downey's Dream Cars: Riv For Today; sezona 1, epizoda 3

Robert Downey Jr. zapelje svojega bencinskega požrešneža buick Riviero v 21. stoletje.

21:00
Road Rage: Knockout Punch; sezona 1, epizoda 7

Oboroženi moški zagrozi mladi ženski, ko naj bi mu ta vzela prednost. Manjše trčenje privede do nokavta. Mednarodni turisti so priča pretepu na cesti.

21:30
Road Rage: Motor Madness; sezona 1, epizoda 8

Manjše trčenje privede do obračuna z nožem oboroženim moškim. Nek moški postane tarča agresivnega voznika. Skupina motoristov ogrozi sebe in druge voznike.

22:00
Crimes Gone Viral: Surprise Attack; sezona 1, epizoda 7

Oborožen ropar napade mlado žensko, a se mu ta pogumno zoperstavi in prežene svojega napadalca. Vožnja z motorjem se sprevrže v nasilen incident cestnega besa.

22:30
Crimes Gone Viral: Caught In The Act; sezona 1, epizoda 8

Čudaški moški poskuša nasilno ugrabiti otroke neke ženske, ko jim na pomoč priskoči mladi rokoborec. Grozljiv rop se zgodi kar sredi belega dne.

23:00
Road Rage: Temper Tantrums; sezona 1, epizoda 5

Pobesneli moški ustrahuje drugega voznika. Starejši možakar se zaplete v divjo vožnjo po avtocesti. Par s pištolo zagrozi drugemu vozniku.

23:30
Road Rage: Dangerous Decisions; sezona 1, epizoda 6

Pobesneli voznik začne preganjati drug avtomobil, zlovoljnemu sosedu počijo živci, drzen strelec zagrozi drugemu vozniku, motorist pa se znajde v boju za svoje življenje.

00:00
Border Control Italia: Episode 1; sezona 1, epizoda 1

Pridružite se varnostni in carinski službi, ki italijanske meje varuje pred nevarnostjo, ki jo predstavljajo mamila, orožje in morebitni teroristi.

01:00
Naked And Afraid: Night Stalkers; sezona 8, epizoda 4

Popotniški vodič in programska inženirka morata preživeti 21 dni sredi puščave v Bocvani, kjer ju ponoči ogrožajo levi in napadalni sloni.

03:00
Road Rage: Knockout Punch; sezona 1, epizoda 7

Oboroženi moški zagrozi mladi ženski, ko naj bi mu ta vzela prednost. Manjše trčenje privede do nokavta. Mednarodni turisti so priča pretepu na cesti.

03:30
Road Rage: Motor Madness; sezona 1, epizoda 8

Manjše trčenje privede do obračuna z nožem oboroženim moškim. Nek moški postane tarča agresivnega voznika. Skupina motoristov ogrozi sebe in druge voznike.

04:00
Salvage Hunters: Quality Always Shines Through; sezona 11, epizoda 1

Drew tokrat stavi na kakovost, zato se odpravi v prodajalno okrasnih starin v Turnbridge. V Dumfriesu pa išče skrite zaklade med zbirko pohištva.

05:00
Salvage Hunters: France; sezona 11, epizoda 2

Drew in Tee se odpravita na svoj prvi izlet v Francijo, kjer obiščeta graščino iz 16. stoletja v loirskem departmaju. Starine nakupujeta tudi v Montsoreauju in Viarmu.