sezona 1, epizoda 9
Adam Liaw se odpravi v dom kantonske kuhinje, Hongkong in Guangdong. Tu bo spoznaval tamkajšnjo kuhinjo, ki se je razširila že na vse konce sveta.
sezona 1, epizoda 10
Adam Liaw se bo za konec podal na otok Hainan, poseben, tropski otok, s katerega prihajajo njegovi predniki.
sezona 2, epizoda 1
Alex potuje po Italiji ter raziskuje večja mesta. Na poti se spominja počitnic, ki jih je kot otrok preživela ob vznožju Rima. Pokuša neverjetno hrano in pijačo ter srečuje zanimive ljudi, ob tem pa odstira novo plat te priljubljene dežele.
sezona 1, epizoda 3
Jamie raziskuje Grčijo in Japonsko. Poleg tega pa pripravi zdrave kebabe s piščancem in česnovim kruhom in vegetarijanski hamburger.
sezona 1, epizoda 1
V tej epizodi nam bo Nina razkrila, kako se naredi dve najboljši klasični francoski sladici.
sezona 1, epizoda 2
Ta epizoda je posvečena pariškemu zajtrku. Nina nam bo korak za korakom pokazala, kako se pripravi priznan in odličen francoski kruh brioche.
sezona 2, epizoda 8
Gregg Wallace nas bo odpeljal v najlepša evropska mesta. V treh dneh bo navdušen popotnik raziskoval čudovito hrano in zanimive običaje ter užival v spektakularnih razgledih.
sezona 1, epizoda 8
Nisha Katona se poda na iskanje po Italiji, da bi odkrila njihove skrite kulinarične dragulje. Okusne kulinarične mojstrovine Lecceja iz južne Italije navdihujejo Nishino svinjsko pecivo in na poti spozna nove prijatelje.
sezona 7, epizoda 17
Ko je gozdnih gob na pretek, je najbolje skuhati juho – ravno tako razmišljata Lora in Stoyan. Pripravila bosta tudi posebno jed Keskek in predstavila ideje za enostavno domačo halvo.
.
sezona 3, epizoda 7
John Torode in Lisa Faulkner nam bosta razkrila, kako se po svoje lotita prazničnih jedi, med drugim purana, pečenega krompirja in božičnega kolača.
sezona 3, epizoda 9
Potopite se v sadno-čokoladno popotovanje. Pripravite pogačice z limeto in kokosom ter preproste kolačke iz smetane in malin. Kirsten bo pripravila čokoladne kepe in slastne rjavčke.
.
sezona 3, epizoda 10
Slava čokoladni kraljici. Kirsten da čokoladni pridih churrosom z bogato čokoladno omako. Deli tudi recept za kokosovo pecivo in na pari kuhane čokoladne cmočke, ki bodo navdušili vse.
.
sezona 2, epizoda 2
Alex potuje po Italiji ter raziskuje večja mesta. Na poti se spominja počitnic, ki jih je kot otrok preživela ob vznožju Rima. Pokuša neverjetno hrano in pijačo ter srečuje zanimive ljudi, ob tem pa odstira novo plat te priljubljene dežele.
sezona 1, epizoda 4
Jamie Oliver spozna kostariške kavboje in pripravi špagete carbonara s slanino, hruškami, mandlji in baziliko. Poleg tega pripravi tudi obaro s črnim fižolom, rižem in čilijem.
sezona 1, epizoda 9
Nisha Katona se poda na iskanje po Italiji, da bi odkrila njihove skrite kulinarične dragulje. Sirakuze ponujajo veliko več kot le pico in testenine...
sezona 7, epizoda 17
Ko je gozdnih gob na pretek, je najbolje skuhati juho – ravno tako razmišljata Lora in Stoyan. Pripravila bosta tudi posebno jed Keskek in predstavila ideje za enostavno domačo halvo.
.
sezona 1, epizoda 3
Za piknik v parku nam bo Nina Babich pokazala, kako se pripravita dve odlični vrsti peciva brioche.
sezona 1, epizoda 4
Nina se odloči, da bo naredil priljubljeni baskovski kolač z makovimi semeni. Končno pecivo je naravnost neverjetno.
sezona 1, epizoda 7
Raymond Blanc deli svojo ljubezen do potovanj in sprejema vpliv drugih kultur v svojo kuhinjo. Kot obogatitev lastne francoske kulture in kulinarike skuha senzacionalne sveže lignje z ocvrtim koromačem in rukolo, kasneje pa jajčevce s kuskusom.
sezona 3, epizoda 7
John Torode in Lisa Faulkner nam bosta razkrila, kako se po svoje lotita prazničnih jedi, med drugim purana, pečenega krompirja in božičnega kolača.
sezona 1, epizoda 1
Gregg Wallace gre na božično pustolovščino – na magično potovanje po Laplandu v Arktičnem krogu, Božičkovem domu.
sezona 1, epizoda 4
Jamie Oliver spozna kostariške kavboje in pripravi špagete carbonara s slanino, hruškami, mandlji in baziliko. Poleg tega pripravi tudi obaro s črnim fižolom, rižem in čilijem.
sezona 2, epizoda 2
Alex potuje po Italiji ter raziskuje večja mesta. Na poti se spominja počitnic, ki jih je kot otrok preživela ob vznožju Rima. Pokuša neverjetno hrano in pijačo ter srečuje zanimive ljudi, ob tem pa odstira novo plat te priljubljene dežele.
sezona 3, epizoda 9
Potopite se v sadno-čokoladno popotovanje. Pripravite pogačice z limeto in kokosom ter preproste kolačke iz smetane in malin. Kirsten bo pripravila čokoladne kepe in slastne rjavčke.
.
sezona 3, epizoda 10
Slava čokoladni kraljici. Kirsten da čokoladni pridih churrosom z bogato čokoladno omako. Deli tudi recept za kokosovo pecivo in na pari kuhane čokoladne cmočke, ki bodo navdušili vse.
.
sezona 7, epizoda 17
Ko je gozdnih gob na pretek, je najbolje skuhati juho – ravno tako razmišljata Lora in Stoyan. Pripravila bosta tudi posebno jed Keskek in predstavila ideje za enostavno domačo halvo.
.
sezona 1, epizoda 9
Nisha Katona se poda na iskanje po Italiji, da bi odkrila njihove skrite kulinarične dragulje. Sirakuze ponujajo veliko več kot le pico in testenine...
sezona 1, epizoda 1
Šest znanih britanskih kuharjev deli svojo strast do izvrstne hrane in eksotičnih okusov. Vsak od njih bo odpotoval v državo, od koder izvira njegova priljubljena jed, in odkrival, kaj vse je vplivalo na hrano, ki jo jemo danes.
sezona 1, epizoda 1
Gregg Wallace gre na božično pustolovščino – na magično potovanje po Laplandu v Arktičnem krogu, Božičkovem domu.
sezona 1, epizoda 7
Gabriel bo danes pripravil solato z rumeno in rdečo papriko. Bučno jed pa lahko zlahka pretvorite v slastno juho s pridihom rožmarina.
sezona 1, epizoda 8
Gabriele bo danes pripravil slastna telečja jetrca z rdečim vinom. Jed bo postregel s špinačno solato in malinami.
sezona 1, epizoda 7
Raymond Blanc deli svojo ljubezen do potovanj in sprejema vpliv drugih kultur v svojo kuhinjo. Kot obogatitev lastne francoske kulture in kulinarike skuha senzacionalne sveže lignje z ocvrtim koromačem in rukolo, kasneje pa jajčevce s kuskusom.
sezona 7, epizoda 17
Ko je gozdnih gob na pretek, je najbolje skuhati juho – ravno tako razmišljata Lora in Stoyan. Pripravila bosta tudi posebno jed Keskek in predstavila ideje za enostavno domačo halvo.
.
sezona 1, epizoda 9
Nisha Katona se poda na iskanje po Italiji, da bi odkrila njihove skrite kulinarične dragulje. Sirakuze ponujajo veliko več kot le pico in testenine...
sezona 3, epizoda 7
John Torode in Lisa Faulkner nam bosta razkrila, kako se po svoje lotita prazničnih jedi, med drugim purana, pečenega krompirja in božičnega kolača.
sezona 1, epizoda 1
Šest znanih britanskih kuharjev deli svojo strast do izvrstne hrane in eksotičnih okusov. Vsak od njih bo odpotoval v državo, od koder izvira njegova priljubljena jed, in odkrival, kaj vse je vplivalo na hrano, ki jo jemo danes.
sezona 2, epizoda 2
Alex potuje po Italiji ter raziskuje večja mesta. Na poti se spominja počitnic, ki jih je kot otrok preživela ob vznožju Rima. Pokuša neverjetno hrano in pijačo ter srečuje zanimive ljudi, ob tem pa odstira novo plat te priljubljene dežele.
sezona 1, epizoda 4
Jamie Oliver spozna kostariške kavboje in pripravi špagete carbonara s slanino, hruškami, mandlji in baziliko. Poleg tega pripravi tudi obaro s črnim fižolom, rižem in čilijem.
sezona 1, epizoda 3
Za piknik v parku nam bo Nina Babich pokazala, kako se pripravita dve odlični vrsti peciva brioche.
sezona 1, epizoda 4
Nina se odloči, da bo naredil priljubljeni baskovski kolač z makovimi semeni. Končno pecivo je naravnost neverjetno.
sezona 1, epizoda 1
Gregg Wallace gre na božično pustolovščino – na magično potovanje po Laplandu v Arktičnem krogu, Božičkovem domu.
sezona 1, epizoda 9
Nisha Katona se poda na iskanje po Italiji, da bi odkrila njihove skrite kulinarične dragulje. Sirakuze ponujajo veliko več kot le pico in testenine...
sezona 7, epizoda 18
Laura in Stoyan pogosto pokukata v stare zvezke z recepti, v katerih najdeta prave zaklade, kot so enolončnica iz okre, pečene mesne kroglice z mlečno omako in medenjaki.
sezona 3, epizoda 8
John in Lisa kuhata najljubše družinske praznične jedi. Zanju ni božiča brez Johnove glazirane šunke, pokazal pa nam bo tudi, kako jo shranjuje.
sezona 1, epizoda 1
Bahrajn je znan kot otok z milijoni palm, z datlji, ki so na voljo, pa bo chefinja Susy poskrbela za sladek začetek.
sezona 1, epizoda 2
Bahrajn je otok. Količina različnih rib in morskih sadežev, ki so na voljo, navdihuje chefinjo Susy, da pripravi nabor jedi z vsega sveta.
sezona 2, epizoda 3
Alex potuje po Italiji ter raziskuje večja mesta. Na poti se spominja počitnic, ki jih je kot otrok preživela ob vznožju Rima. Pokuša neverjetno hrano in pijačo ter srečuje zanimive ljudi, ob tem pa odstira novo plat te priljubljene dežele.
sezona 1, epizoda 5
Jamie Oliver na Japonskem pobira in je alge. Pripravi pečena jajca ter rakce z zelenjavo in omako.
sezona 1, epizoda 10
Nisha Katona se poda na iskanje po Italiji, da bi odkrila njihove skrite kulinarične dragulje. Catania je središče kulinaričnih užitkov na jugozahodni obali Italije.
sezona 7, epizoda 18
Laura in Stoyan pogosto pokukata v stare zvezke z recepti, v katerih najdeta prave zaklade, kot so enolončnica iz okre, pečene mesne kroglice z mlečno omako in medenjaki.
sezona 1, epizoda 5
Nina Babich nam bo danes razkrila svoje tri najljubše recepte za slastne piškote.
sezona 1, epizoda 6
Nina ima danes več časa, zato bo pripravila nekaj bolj elegantnega - profiterole z belo čokolado, smetano in jagodno kremo.
sezona 1, epizoda 8
Raymond deli svojo ljubezen do pridelkov z vrta in razloži, zakaj je sezonskost pomembna in zakaj bi jo morali vsi sprejeti. V svoji kuhinji pripravlja z omako iz masla, špinače in drobnjaka ter frikase iz divjih gob.
sezona 3, epizoda 8
John in Lisa kuhata najljubše družinske praznične jedi. Zanju ni božiča brez Johnove glazirane šunke, pokazal pa nam bo tudi, kako jo shranjuje.
sezona 1, epizoda 2
Gregg Wallace bo na ulicah Kobenhavna iskal popolne sestavine za božično pojedino. Mimogrede bo izvedel tudi skandinavske skrivnosti okraševanja božičnega drevesca.
sezona 1, epizoda 5
Jamie Oliver na Japonskem pobira in je alge. Pripravi pečena jajca ter rakce z zelenjavo in omako.
sezona 2, epizoda 3
Alex potuje po Italiji ter raziskuje večja mesta. Na poti se spominja počitnic, ki jih je kot otrok preživela ob vznožju Rima. Pokuša neverjetno hrano in pijačo ter srečuje zanimive ljudi, ob tem pa odstira novo plat te priljubljene dežele.
sezona 1, epizoda 1
Bahrajn je znan kot otok z milijoni palm, z datlji, ki so na voljo, pa bo chefinja Susy poskrbela za sladek začetek.
sezona 1, epizoda 2
Bahrajn je otok. Količina različnih rib in morskih sadežev, ki so na voljo, navdihuje chefinjo Susy, da pripravi nabor jedi z vsega sveta.
sezona 7, epizoda 18
Laura in Stoyan pogosto pokukata v stare zvezke z recepti, v katerih najdeta prave zaklade, kot so enolončnica iz okre, pečene mesne kroglice z mlečno omako in medenjaki.
sezona 1, epizoda 10
Nisha Katona se poda na iskanje po Italiji, da bi odkrila njihove skrite kulinarične dragulje. Catania je središče kulinaričnih užitkov na jugozahodni obali Italije.
sezona 1, epizoda 2
Šest znanih britanskih kuharjev deli svojo strast do izvrstne hrane in eksotičnih okusov. Vsak od njih bo odpotoval v državo, od koder izvira njegova priljubljena jed, in odkrival, kaj vse je vplivalo na hrano, ki jo jemo danes.
sezona 1, epizoda 2
Gregg Wallace bo na ulicah Kobenhavna iskal popolne sestavine za božično pojedino. Mimogrede bo izvedel tudi skandinavske skrivnosti okraševanja božičnega drevesca.
sezona 1, epizoda 9
Gabriele bo danes postregel z lososom, ki je slastna in zdrava izbira v kombinaciji s peteršiljem in svežo čebulo.
sezona 1, epizoda 10
Danes je na jedilniku pečena piščančja polovica s pikantno paradižnikovo omako. Zraven bo Gabriele postregel začinjen krompir z muškatnim oreščkom.
sezona 1, epizoda 8
Raymond deli svojo ljubezen do pridelkov z vrta in razloži, zakaj je sezonskost pomembna in zakaj bi jo morali vsi sprejeti. V svoji kuhinji pripravlja z omako iz masla, špinače in drobnjaka ter frikase iz divjih gob.
sezona 7, epizoda 18
Laura in Stoyan pogosto pokukata v stare zvezke z recepti, v katerih najdeta prave zaklade, kot so enolončnica iz okre, pečene mesne kroglice z mlečno omako in medenjaki.
sezona 1, epizoda 10
Nisha Katona se poda na iskanje po Italiji, da bi odkrila njihove skrite kulinarične dragulje. Catania je središče kulinaričnih užitkov na jugozahodni obali Italije.
sezona 3, epizoda 8
John in Lisa kuhata najljubše družinske praznične jedi. Zanju ni božiča brez Johnove glazirane šunke, pokazal pa nam bo tudi, kako jo shranjuje.
sezona 1, epizoda 2
Šest znanih britanskih kuharjev deli svojo strast do izvrstne hrane in eksotičnih okusov. Vsak od njih bo odpotoval v državo, od koder izvira njegova priljubljena jed, in odkrival, kaj vse je vplivalo na hrano, ki jo jemo danes.
sezona 2, epizoda 3
Alex potuje po Italiji ter raziskuje večja mesta. Na poti se spominja počitnic, ki jih je kot otrok preživela ob vznožju Rima. Pokuša neverjetno hrano in pijačo ter srečuje zanimive ljudi, ob tem pa odstira novo plat te priljubljene dežele.
sezona 1, epizoda 5
Jamie Oliver na Japonskem pobira in je alge. Pripravi pečena jajca ter rakce z zelenjavo in omako.
sezona 1, epizoda 5
Nina Babich nam bo danes razkrila svoje tri najljubše recepte za slastne piškote.
sezona 1, epizoda 6
Nina ima danes več časa, zato bo pripravila nekaj bolj elegantnega - profiterole z belo čokolado, smetano in jagodno kremo.
sezona 1, epizoda 2
Gregg Wallace bo na ulicah Kobenhavna iskal popolne sestavine za božično pojedino. Mimogrede bo izvedel tudi skandinavske skrivnosti okraševanja božičnega drevesca.
sezona 1, epizoda 10
Nisha Katona se poda na iskanje po Italiji, da bi odkrila njihove skrite kulinarične dragulje. Catania je središče kulinaričnih užitkov na jugozahodni obali Italije.
sezona 7, epizoda 11
Lora in Stoyan bosta delila zamisli za nedeljsko družinsko kosilo. Glavna jed bo piščanec, solata pa bo pripravljena iz zelenjave na žaru. Za sladico bosta postregla pito in karamelno jajčno kremo.
sezona 3, epizoda 9
John in Lisa imata meni za večerno zabavo, ki navduši prav vsakogar. Lisa bo začela z jetrno pašteto, John pa nam bo pokazal, kako speče govedino Wellington.
sezona 1, epizoda 4
Dave in Si nadaljujeta z dogodivščino na južni obali Škotske, kjer iščeta nove lokalne sestavine za meni kavarne na plaži.
sezona 2, epizoda 4
Alex potuje po Italiji ter raziskuje večja mesta. Na poti se spominja počitnic, ki jih je kot otrok preživela ob vznožju Rima. Pokuša neverjetno hrano in pijačo ter srečuje zanimive ljudi, ob tem pa odstira novo plat te priljubljene dežele.
sezona 1, epizoda 6
Jamie pripravi zdrav in zelo hranilen zajtrk, popražen losos in riž z ingverjem ter piščanca s humusom.
sezona 1, epizoda 1
Nici se potika po multikulturni Barceloni, kjer okuša tapase in se uči delati paello. Ko se vrne domov, nam pokaže, kako na preprost način pripraviti tapase in sangrio.
sezona 7, epizoda 11
Lora in Stoyan bosta delila zamisli za nedeljsko družinsko kosilo. Glavna jed bo piščanec, solata pa bo pripravljena iz zelenjave na žaru. Za sladico bosta postregla pito in karamelno jajčno kremo.
sezona 1, epizoda 7
V današanji epizodi nam bo Nina pokazala, kako se pripravi slano različico peciva choux. Profiteroli bodo imeli hrustljavo skorjico s parmezanom in polnilo iz kozjega sira.
sezona 1, epizoda 8
Ta epizoda je posvečena mestu ljubezni in Nina bo pripravila hrustljave piškote z osvežujočo marelično marmelado.
sezona 1, epizoda 9
Raymond Blanc bo z nami delil svoje recepte in nam predstavil jedi, ki so najbolj priljubljene v njegovih najbolj priznanih restavracijah po svetu.
sezona 3, epizoda 9
John in Lisa imata meni za večerno zabavo, ki navduši prav vsakogar. Lisa bo začela z jetrno pašteto, John pa nam bo pokazal, kako speče govedino Wellington.
sezona 1, epizoda 1
Ta dvodelna oddaja slavi britansko podeželje in lokalne pridelke.
sezona 1, epizoda 6
Jamie pripravi zdrav in zelo hranilen zajtrk, popražen losos in riž z ingverjem ter piščanca s humusom.
sezona 2, epizoda 4
Alex potuje po Italiji ter raziskuje večja mesta. Na poti se spominja počitnic, ki jih je kot otrok preživela ob vznožju Rima. Pokuša neverjetno hrano in pijačo ter srečuje zanimive ljudi, ob tem pa odstira novo plat te priljubljene dežele.
sezona 1, epizoda 4
Dave in Si nadaljujeta z dogodivščino na južni obali Škotske, kjer iščeta nove lokalne sestavine za meni kavarne na plaži.
sezona 7, epizoda 11
Lora in Stoyan bosta delila zamisli za nedeljsko družinsko kosilo. Glavna jed bo piščanec, solata pa bo pripravljena iz zelenjave na žaru. Za sladico bosta postregla pito in karamelno jajčno kremo.
sezona 1, epizoda 1
Nici se potika po multikulturni Barceloni, kjer okuša tapase in se uči delati paello. Ko se vrne domov, nam pokaže, kako na preprost način pripraviti tapase in sangrio.
sezona 1, epizoda 3
Šest znanih britanskih kuharjev deli svojo strast do izvrstne hrane in eksotičnih okusov. Vsak od njih bo odpotoval v državo, od koder izvira njegova priljubljena jed, in odkrival, kaj vse je vplivalo na hrano, ki jo jemo danes.
sezona 1, epizoda 1
Ta dvodelna oddaja slavi britansko podeželje in lokalne pridelke.
sezona 1, epizoda 11
Danes bo Gabriele pripravil piščančja prsa s smetano in špinačo. Zraven bo postregel omako in svežo zelenjavo.
sezona 1, epizoda 12
Gabriele nas vsakič znova preseneča. Tokrat bo pripravil telečji zrezek s sojino omako z ingverjem in brokolijevo juho s karamelizirano čebulo.
sezona 1, epizoda 9
Raymond Blanc bo z nami delil svoje recepte in nam predstavil jedi, ki so najbolj priljubljene v njegovih najbolj priznanih restavracijah po svetu.
sezona 7, epizoda 11
Lora in Stoyan bosta delila zamisli za nedeljsko družinsko kosilo. Glavna jed bo piščanec, solata pa bo pripravljena iz zelenjave na žaru. Za sladico bosta postregla pito in karamelno jajčno kremo.
sezona 1, epizoda 1
Nici se potika po multikulturni Barceloni, kjer okuša tapase in se uči delati paello. Ko se vrne domov, nam pokaže, kako na preprost način pripraviti tapase in sangrio.
sezona 3, epizoda 9
John in Lisa imata meni za večerno zabavo, ki navduši prav vsakogar. Lisa bo začela z jetrno pašteto, John pa nam bo pokazal, kako speče govedino Wellington.
