Slovenske TV

Podnaslovljene TV

Lokalne TV

EX YU TV

Angleške TV

Nemške TV

Italijanske TV

Ostale TV

HBO 2
06:00
I: Freddie Highmore, Eileen Essell, Johnny Depp, Helena Bonham Carter, David Kelly, Noah Taylor... Charlie And The Chocolate Factory, ZDA.....Čarli Bucket je fantič iz revne, a tople družine. Od vsega si najbolj želi, da bi našel zlato vstopnico, s katero bi si lahko ogledal sijajno tovarno čokolade, ki jo upravlja izumitelj in lastnik Willy Wonka.

.... IMDb ocena: 8/10

07:58
Stand Up & Shout: Songs From A Philly High School, ZDA.....Prisrčni dokumentarec v režiji Amy Schatz (We Are the Dream: The Kids of the Oakland MLK Oratorical Fest na programu HBO), dobitnice emmyja in Peabodyjeve nagrade, spremlja skupino desetošolcev z glasbene akademije Hill-Freedman v Philadelphiji med edinstvenim sodelovanjem, ki uči mlade glasbenike, kako pisati, producirati in izvajati lastne skladbe.Po dveh letih izolacije zaradi pandemije se najstniki vrnejo v razred. Združijo se z lokalnimi glasbeniki, da bi ustvarili album izvirnih pesmi, ki zajemajo duha časa, v katerem živijo, in veselje, ki ga prinaša glasba. Z raziskovanjem transformativne moči glasbe film pokaže, kako lahko umetnostna vzgoja sprosti ustvarjalnost kot vir upanja in celjenja.

.

08:51
I: Jason Isaacs, Jeremy Sumpter, Rachel Hurd-Wood, Lynn Redgrave, Richard Briers... Peter Pan (2003), Avstralija.....Sredi mrzle noči na prelomu 19. in 20. stoletja v Londonu Wendy Darling (Rachel Hurd-Wood) očara svoje mlajše brate s povestjo o pustolovščinah in sabljanju ter o legendarnem gusarju, kapitanu Kljuki. Ko se v njihovi sobi nenadoma pojavi Peter Pan (Jeremy Sumpter) v spremstvu ljubosumne male vile Zvončice (Ludivine Sagnier), se tudi zanje prične neverjetna pustolovščina. Otroci sledijo Petru Panu skozi okno kot majhna jata ptic in preletijo speči London vse do čudežne dežele Nije, kjer se zanje začne čudovito novo življenje. Tu se soočijo s hudobnimi gusarji, zlobnimi morskimi deklicami, grozljivim krokodilom, najbolj zastrašujoč pa je zlonamerni krempelj na desni roki razvpitega kapitana Kljuke (Jason Isaacs). Wendy in njeni bratje bodo naposled spoznali, iz kakšnega testa so, medtem ko dvoboj med Petrom Panom in kapitanom Kljuko doseže svoj vrhunec.

.... IMDb ocena: 6.8/10

10:46
I: Patricia Heaton, Neil Flynn, Charlie McDermott, Eden Sher, Atticus Shaffer... The Middle...S9E23, ZDA.....Po devetih zabavnih in toplih sezonah Heckovi zapustijo svoje gnezdo in se odpravijo v Denver, kjer je Axl sprejel službo in si bo ustvaril novo življenje.

Patricia Heaton igra Frankie Heck v prisrčni in duhoviti komediji, posneti z eno samo kamero; o tem, kako vzgojimo družino in znižamo pričakovanja vsakogar.

11:08
I: Patricia Heaton, Neil Flynn, Charlie McDermott, Eden Sher, Atticus Shaffer... The Middle...S9E24, ZDA.....Po devetih zabavnih in toplih sezonah Heckovi zapustijo svoje gnezdo in se odpravijo v Denver, kjer je Axl sprejel službo in si bo ustvaril novo življenje.

Patricia Heaton igra Frankie Heck v prisrčni in duhoviti komediji, posneti z eno samo kamero; o tem, kako vzgojimo družino in znižamo pričakovanja vsakogar.

11:30
I: Alec Baldwin, James Marsden, Amy Sedaris, Ariana Greenblatt, Jeff Goldblum... The Boss Baby: Family Business, ZDA.....Minilo je 30 let, brata Templeton pa sta zrasla in se odtujila. Toda nova šefinja Baby ju bo spet združila, da bi ji pomagala odkriti zloveščo zaroto. Se bosta Tim in Ted vnovič povezala zaradi prav posebne misije?

.

13:21
I: Merritt Patterson, Jon-Michael Ecker, Jorge Montesi, Elyse Maloway, Sunita Prasad... Gingerbread Miracle, ZDA.....Maya in Alex, stara prijatelja iz srednje šole, med božičnimi prazniki sodelujeta pri prodaji mehiške pekarne njegovega strica, ki slovi po medenjakih. Za te slaščice redne stranke menijo, da izpolnjujejo želje. V glavnih vlogah igrata Merritt Patterson in Jon Ecker.

.... IMDb ocena: 6.6/10

14:45
The Adventures Of Tintin, ZDA.....Potopljena ladja menda skriva velikansko bogastvo, a se je drži starodavno prekletstvo. Tintin in njegov zvesti pasji tovariš gresta na lov na zaklad okrog sveta.

.... IMDb ocena: 6.8/10

16:30
I: Alec Secareanu, Svenja Jung, Parker Sawyers, Ana Ularu, Claudiu Bleont... Spy/master...S1E2, Romunija.....Z obsodilnimi dokazi v pesti Mircea izda Victorja Nicolaeju in Eleni. Pozneje Victor prejme zaskrbljujoče informacije od svoje stare ljubezni Ingrid, Frank pa se skuša izogniti uradnim kanalom, ko Victorja pokličejo nazaj v Bukarešto.

Victor Godeanu, desna roka predsednika Nicolaeja Ceau?escuja, vodi dvojno življenje kot tajni sovjetski agent ... in ima le eno možnost za pobeg iz Romunije, preden bi ga razkrinkali. Victor Godeanu, desna roka predsednika Nicolaeja Ceau?escuja, vodi dvojno življenje kot tajni sovjetski agent ... in ima le eno možnost za pobeg iz Romunije, preden bi ga razkrinkali.... IMDb ocena: 7.5/10

17:26
I: Charlotte Gainsbourg, Rebel Wilson, Trine Dyrholm, Meera Syal, Celyn Jones... The Almond And The Seahorse, VB.....Zgodba spremlja zapletene in zelo človeške odnose med dvema paroma, ki skušata začeti novo skupno pot ali raziskati ločeno življenje po poškodbi možganov. Film se osvežujoče posveča likom brez poškodb možganov, vendar morajo prenašati ranjeno srce. Sarah (Rebel Wilson) je arheologinja, ki ljubi svojega moža Joeja (Celyn Jones), toda po poškodbi se njuna ljubezen znajde ujeta v preteklosti. Toni (Charlotte Gainsbourg) je arhitektka in ljubi svojo partnerko Gwen (Trine Dyrholm), vendar sta po poškodbi zaprti v petnajstletni zanki. Ljubezen je edino, kar jih žene naprej, vendar so se stvari spremenile in brez pomoči ne bo šlo. Ženski sta na vzporedni poti in obe si želita prihodnosti, toda nobena ne ve, ali je to sploh mogoče in kako bi bilo videti.

.... IMDb ocena: 5.5/10

19:00
I: Paul Dano, Pete Davidson, Vincent D'Onofrio, America Ferrera, Myha'la Herrold... Dumb Money, ZDA.....V filmu, posnetem po resničnih dogodkih, Paul Dano igra Keitha Gilla, človeka, ki z investicijo v majhno podjetje za videoigre povzroči močno povečanje vrednosti podjetja. Kmalu veliko ljudi obogati in nekaj milijarderjev zaradi tega pobesni.

.... IMDb ocena: 6.9/10

20:47
I: Paddy Considine, Olivia Cooke, Emma D'Arcy, Matt Smith, Steve Toussaint, Eve Best... House Of The Dragon...S1E5, ZDA.....Daemon obišče svojo ženo v Valu. Viserys in Rhaenyra razdreta dogovor z Velaryoni. Alicent išče resnico o princesi.

Serija se odvija 200 let pred dogodki v seriji Igra prestolov in nam predstavi zgodbo hiše Targaryen.... IMDb ocena: 0/10

21:47
I: Paddy Considine, Olivia Cooke, Emma D'Arcy, Matt Smith, Steve Toussaint, Eve Best... House Of The Dragon...S1E6, ZDA.....Deset let pozneje. Rhaenyra se ubada z nenehnimi namigi Alicent o njenih otrocih, medtem ko Daemon in Laena v Pentosu razmišljata o neki ponudbi.

Serija se odvija 200 let pred dogodki v seriji Igra prestolov in nam predstavi zgodbo hiše Targaryen.... IMDb ocena: 0/10

22:56
I: Robert Durst, Andrew Jarecki, J. Patrick Burns... The Jinx: The Life And Deaths Of Robert Durst...S2E6, ZDA.....Bob je spoznan za krivega za umor Susan; obsojen je na dosmrtno kazen, vendar nekaj mesecev pozneje umre v zaporu. V želji, da bi se postopek za umor Kathie že končno zaključil, njena družina vloži tožbo za zasego Bobovega premoženja, ki ga zdaj nadzoruje njegova druga žena Debrah. Bobovi prijatelji, vključno z Debbie in člani družine Durst, so prvič uradno zaslišani. Kdo bo odgovarjal?

Dokumentarna serija razkriva pred javnostjo dolgo prikrite informacije o nizu nerešenih zločinov, s sodelovanjem človeka, osumljenega teh dejanj: Roberta Dursta, potomca newyorške milijarderske rodbine.... IMDb ocena: 6.5/10

23:53
I: Cybill Shepherd, Steve Guttenberg, Sandy Minh Abley, Primo Allon, Aaron Craven, Lisa Durupt, Camille Mitchell, Rylea Nevaeh Whittet... How To Murder Your Husband, Kanada.....Po resnični zgodbi posneta drama o Nancy Crampton-Brophy (Cybill Shepherd), ki je imela dober občutek za kriminalne romane o umorih. Pisateljica romantičnih trilerjev iz Portlanda je pisala zgodbe o burnih razmerjih in z zapeljivimi moškimi na naslovnicah pritegovala svoje bralke. V njenih pripovedih so pogosto nastopale ženske junakinje, ki so fantazirale o tem, da bi ubile lastnega moža ali pobegnile soprogu in uprizorile lastno smrt. Potem pa je bila leta 2022 v šokantnem preobratu prav Brophy obsojena za umor moža.

.... IMDb ocena: 5.4/10

01:22
I: Damon Herriman, Kate Box, Xavier Samuel, Jessica De Gouw, Josh Quong Tart... Riot (2018), Avstralija.....Film so navdihnili resnični dogodki v Avstraliji leta 1978. Zgodba spremlja skupino aktivistov v Sydneyju, ki se zavzemajo za dekriminalizacijo homoseksualnosti tako, da organizirajo in sodelujejo na prvem sydneyjskem gejevskem in lezbičnem karnevalu. Pri tem se zoperstavljajo nasprotovanju policije in tako sprožijo družbeno gibanje.

.

03:11
I: Columbus Short, Matt Dillon, Laurence Fishburne, Jean Reno, Skeet Ulrich... Armored, ZDA.....Spričo lastnih finančnih težav se jim nerad pridruži, toda ko nepričakovano ustrelijo policista, mu Ty priskoči na pomoč. Z ranjencem in denarjem mu uspe pobegniti, a s tem postane glavni osumljenec. Na vratolomnem begu pred razjarjenimi pajdaši in policijo mora Ty ohraniti trezno glavo in dokazati svojo nedolžnost. Režiser grozljivke Vacancy Nimród Antal tokrat prinaša kriminalni triler Oklepnik. Columbus Short je varnostnik v oklepnem vozilu Ty, ki se znajde sredi roparskega načrta njegovega botra in službenega mentorja Mika (Matt Dillon). Igralsko zasedbo dopolnijo še Laurence Fishburne, Jean Reno in Skeet Ulrich; skupina varnostnikov mora prepeljati 40 milijonov dolarjev, a gredo stvari po zlu, ko eden od njih ubije brezdomca, medtem ko skrivajo tovor denarja. Ty, ki je že tako kolebal, ali naj prevzame posel, a se je vdal zaradi osebnih finančnih težav, se zapre v oklepno vozilo, da bi se česa domislil. Medtem ko je zaklenjen v vozilu s polovico ukradenega denarja, imajo ropar

.

04:37
I: Owen Kline, Jeff Daniels, Laura Linney, Jesse Eisenberg, Anna Paquin... The Squid And The Whale, ZDA.....Scenarist in režiser Noah Baumbach je bil imenovan za oskarja za scenarij tudi sicer večkrat nagrajenega filma, ki prinaša zapletene odnose v ekscentrični družini intelektualcev v Brooklynu leta 1986. Univerzitetni profesor in avtor Bernard (Jeff Daniels) ter njegova nezadovoljna žena, priznana pisateljica Joan (Laura Linney), sta dokončno obupala nad svojim zakonom. Njuna odraščajoča sinova, 16-letni Walt (Jesse Eisenberg) in 12-letni Frank (Owen Kline), se morata ob ločitvi staršev soočiti s svojimi zmedenimi in nasprotujočimi čustvi. Rezultat značajske vzajemnosti med njimi je nežna, duhovita in ganljiva zgodba o odraščanju Walta in težavnem prezgodnjem zorenju Franka. Čustvene napetosti in težave, ki izbruhnejo v tem težkem času, pomenijo presenetljivo pretanjen in večplasten portret družine na preizkušnji, ki se skozi spremembe nauči, kako na novo opredeliti samo sebe.

.... IMDb ocena: 5.5/10

06:00
I: Rashida Jones, Andy Samberg, Ari Graynor, Chris Messina, Emma Roberts... Celeste And Jesse Forever, ZDA.....Romantična drama spremlja par, ki skuša ohraniti tesno prijateljstvo, čeprav se ločuje. Med burnimi spremembami Celeste in Jesse spoznavata, da moraš ljubljenemu človeku dopustiti predvsem svobodo.

.... IMDb ocena: 6.6/10

07:32
Mr. Peabody & Sherman, ZDA.....G. Peabody, najbolj dovršeni pes na svetu, in njegov posvojenec Sherman se s pomočjo časovnega stroja NAZAI podajata na neverjetne pustolovščine – in sprožita zmešnjavo med najpomembnejšimi dogodki v zgodovini.

.

09:06
I: Vincent Macaigne, Bouli Lanners, Bastien Ughetto, Anaide Rozam, Aure Atika... Paint It Gold, Francija.....Arthur, strastni lastnik pariške umetnostne galerije, zastopa umetnika Renza, dolgoletnega prijatelja in radikalnega figurativnega slikarja, ki je obtičal v eksistencialni krizi. Renzo trpi zaradi ustvarjalne slikarske blokade in potrt se pogreza v popoln dolgčas. Da bi rešil sebe in prijatelja, se Arthur domisli drznega načrta, ki bi oba potisnil nazaj v središče pozornosti.

.

10:41
I: Pamela Adlon, Mikey Madison, Hannah Alligood, Olivia Edward, Celia Imrie... Better Things...S1E1, ZDA.....Sam Fox, mati samohranilka treh otrok in igralka v težavah, le poskuša preživeti. Preprosto otrpne, ko jo najstarejša hči, 15-letna Max, preprosto prosi, naj ji prinese travo.

Komična serija spremlja Sam Fox (Pamela Adlon), samsko igralko brez zadržkov, ki v Los Angelesu vzgaja tri hčere – kot mati, oče, sodnica in policistka. Njeno življenje je zabavno, vendar ga sami ne bi hoteli živeti.... IMDb ocena: 7.8/10

11:06
I: Pamela Adlon, Mikey Madison, Hannah Alligood, Olivia Edward, Celia Imrie... Better Things...S1E2, ZDA.....Sam odkrije, da so otroci obupno razmetali hišo, medtem ko je ni bilo doma. Njena ginekolog ima nepričakovane novice, ona pa mora imeti govor na seminarju za ozaveščanje žensk in deklet v Frankiejini srednji šoli.

Komična serija spremlja Sam Fox (Pamela Adlon), samsko igralko brez zadržkov, ki v Los Angelesu vzgaja tri hčere – kot mati, oče, sodnica in policistka. Njeno življenje je zabavno, vendar ga sami ne bi hoteli živeti.... IMDb ocena: 7.8/10

11:31
I: Paul Dano, Pete Davidson, Vincent D'Onofrio, America Ferrera, Myha'la Herrold... Dumb Money, ZDA.....V filmu, posnetem po resničnih dogodkih, Paul Dano igra Keitha Gilla, človeka, ki z investicijo v majhno podjetje za videoigre povzroči močno povečanje vrednosti podjetja. Kmalu veliko ljudi obogati in nekaj milijarderjev zaradi tega pobesni.

.... IMDb ocena: 6.9/10

13:12
I: Bradley Cooper, Emma Stone, Rachel McAdams, Bill Murray, John Krasinski... Aloha, ZDA.....Spoštovani vojaški pogodbenik se vrne na mesto svojih največjih zmag v karieri, kjer se spet poveže z davno ljubeznijo, medtem ko se nepričakovano zaljubi v zahtevnega pripadnika letalskih sil, ki mu je bil dodeljen.

.... IMDb ocena: 5.4/10

14:57
I: Aleksandar Dimov, Luiza Grigorova, Maria Katsarova, Plamen Manassiev, Yana Marinova... The Game Of Trust, Bolgarija.....Zgodba o odločnih ženskah, ki prisegajo na svobodno voljo.

.... IMDb ocena: 9.3/10

16:42
I: Halle Bailey, Taraji P. Henson, Aunjanue Ellis-Taylor, Elizabeth Marvel, Colman Domingo, Fantasia Barrino, Danielle Brooks, Corey Hawkins... The Color Purple (2023), ZDA.....Studio Warner Bros. Pictures vas vabi, da izkusite izjemno sestrstvo treh žensk, ki jih druži nezlomljiva vez. Drzno vnovično interpretacijo priljubljene filmske klasike Stevena Spielberga iz leta 1985, posnete po knjižni uspešnici avtorice Alice Walker, je režiral Blitz Bazawule (Black Is King, The Burial of Kojo), producenti nove različice pa so Oprah Winfrey, Scott Sanders, Quincy Jones in sam Steven Spielberg.

.... IMDb ocena: 6.9/10

19:01
Spider Man: Into The Spider Verse, ZDA.....Miles Morales je običajni newyorški najstnik, ki se večinoma ubada s šolo in prijatelji. Poleg tega je tudi novi Spider-Man. Ko se odpre prehod v vzporedne dimenzije, Miles odkrije, da še zdaleč ni edini superjunak.

.... IMDb ocena: 8.4/10

20:56
I: Ruth Wilson, Tom Burke, Hayley Squires, Elizabeth Rider, Frank McCusker... True Things, VB.....Kate se kot mesečnica v spanju prebija skozi življenje, ko jo predrami naključno spolno srečanje s karizmatičnim neznancem. Nasladi in poželenju sledi opojna prometna nesreča.

.... IMDb ocena: 5.9/10

22:42
I: Bono Bono, The Edge, Adam Clayton, Vesna Andree Zaimovic, Howie B.... Kiss The Future, ZDA.....Vselej aktualna zgodba o kljubovanju sredi obleganega Sarajeva v devetdesetih letih. Podtalna skupnost uporablja glasbo in umetnost, da bi vplivala na spremembe in pritegnila svetovno pozornost. Zgodba o povojnem koncertu skupine U2, ki slavi težko izbojevano zmago mesta nad etničnim sovraštvom in nacionalizmom.

.... IMDb ocena: 7.5/10

00:26
The Synanon Fix: Did The Cure Become A Cult?...S1E4, ZDA.....Ko časnik Los Angeles Times poroča o Synanonovi domnevni devetdnevni ugrabitvi Frances Winn, začne Chuck kopičiti orožje in strelivo – in obtožen je zarote z namenom umora. Chuckovo šibko duševno in fizično zdravje naposled vodi v začetek konca, ko se mnogi privrženci trudijo na novo sestaviti svoja življenja.

Zgodba o kultu Charlesa Dedericha mlajšega iz Kalifornije, ki sega čez tri desetletja, od poznih 50-ih do konca 80-ih let prejšnjega stoletja.... IMDb ocena: 7.5/10

01:26
I: Genesis Rodriguez, Patricia Clarkson, Topher Grace, Callan Mulvey, Harry Groener, Robin Thomas... Delirium (2018), ZDA.....Topher Grace upodobi osrednji lik v nadnaravnem trilerju o moškem, ki so ga nedavno izpustili iz psihiatrične bolnišnice in je po smrti staršev podedoval vilo. Po nizu vznemirljivih dogodkov začne verjeti, da v hiši straši.

.... IMDb ocena: 5.7/10

03:00
I: Natasa Stork, Márton Patkós, Máté Szabó, Magdi Bódi, Marica Tárnok... Veszelyes Lehet A Fagyi, Madžarska.....Enojajčni dvojčici živita različno življenje in druga drugo vidita v povsem drugačni luči. Prva je gospodinja z novorojenčkom, druga pa zdravnica.

.... IMDb ocena: 6.7/10

04:31
I: McKenna Grace, Michelle Morgan, Benjamin Ayres, Ella Dixon, Marlowe Zimmerman... The Bad Seed Returns, ZDA.....Petnajstletna Emma po očetovi smrti živi pri teti Angeli in obiskuje srednjo šolo. Angelin mož začne sčasoma sumiti, da Emma morda le ni tako nedolžna, kot se zdi, in vse kaže, da tudi novo dekle v šoli pozna njene skrivnosti; zato mora Emma na vse načine poskrbeti za svoje sovražnike.

.... IMDb ocena: 5.5/10

06:00
I: John Cusack, Chiwetel Ejiofor, Amanda Peet, Oliver Platt, Thandie Newton... 2012, ZDA.....Mojster apokaliptičnih filmov Dan neodvisnosti in Dan po jutrišnjem je novo uničenje človeštva našel v starodavnem majevskem koledarju, po katerem nas konec sveta čaka leta 2012. Tem napovedim ne verjame niti pisec znanstvene fantastike Jackson, toda ko napoči usodni dan, se odvije niz nepopisnih katastrof, ki vse kraje na Zemlji spremenijo v peklensko pogubo. Da bi rešil sebe in družino, skuša Jackson na vse načine ubežati grozljivim silam sodnega dne, toda spektakularno in popolno uničenje se zdi neizbežno.

.

08:36
I: Sarah Suco, Jean-Pierre Darroussin, Oussama Kheddam, Cécile Rebboah, Gérald Laroche, Lili Aupetit, Nah Bilé... School Society, Francija.....Virginie je nova učiteljica matematike na srednji šoli. Ko se vsi njeni kolegi odločijo za stavko, se ponudi, da bo v službi in skrbela za otroke. Virginijina metoda je drzna, preprosta ter inovativna: učencem omogočiti popolno svobodo, da počnejo le tisto, kar hočejo! Poskus se začne sramežljivo z nekaterimi preobrati. Toda ko bodo najstniki prevzeli šolo, bodo nekateri med njimi našli svoje poslanstvo, se naučili nekaj nepričakovanih lekcij ... in šolo resnično sprejeli za svojo.

.

10:21
I: Gal Gadot, Chris Pine, Robin Wright, Danny Huston, David Thewlis... Wonder Woman (2017), ZDA.....Pilot, ki z letalom trešči na izgubljeni otok, prebivalcem pove o vojni, ki divja v zunanjem svetu. Amazonska princesa Diana zapusti dom, da bi preprečila prelivanje krvi. Pri tem odkrije lastne sposobnosti ... in svojo resnično usodo

.... IMDb ocena: 5.4/10

12:41
I: Brittany Underwood, Jonathan Stoddard, Tom Arnold, Steven T. Bartlett, Joe Finfera... A Prince And Pauper Christmas, ZDA.....Odločna zvezna agentka Sydney ugotovi, da je njen zaupni vir informacij v kazenski preiskavi po nesreči nenadoma izginil, zato se obupano bori za nadaljevanje postopka. Vendar ji sreče še ni povsem zmanjkalo, saj najde moškega, ki je videti kot zrcalna podoba njenega informatorja. Dvojnika zaposli, da bi prevzel njegovo vlogo.

.... IMDb ocena: 5.7/10

14:08
I: Sally Hawkins, Shonagh Price, Helen Katamba, Lewis Macleod, Jenny Douglas, Steve Coogan, Harry Lloyd, Mark Addy, Lee Ingleby, James Fleet... The Lost King, VB.....Resnična zgodba o ženski, ki se je spopadla z uglednimi zgodovinarji, da bi znova razmislili o enem najbolj kontroverznih kraljev v zgodovini Anglije.

.... IMDb ocena: 6.6/10

15:55
I: Karra Elejalde, Enric Auquer, Megan Montaner, Lander Otaola, Maribel Salas... Two Many Chefs, Španija.....Zgodba spremlja Mikela, mladega in ambicioznega kuharskega mojstra, ki se mora spoprijeti s svojim očetom, ki ga je po izginotju pred leti nepričakovano prišel obiskat. Soočenje postavi na preizkušnjo vsa njegova prepričanja o kulinariki in o življenju.

.

17:26
I: Joseph Gordon-Levitt, Omid Memar, Aylin Tezel, Carlo Kitzlinger, Murathan Muslu... 7500, Avstralija.....Prijazni ameriški kopilot Tobias Ellis se trudi rešiti življenja potnikov in posadke, ko skupina teroristov, vključno z 18-letnim Vedatom, vdre v pilotsko kabino njegovega airbusa A319 na letu iz Berlina v Pariz. Vrata pilotske kabine postanejo bojišče in Tobias mora nenadoma odločati o življenju in smrti, pri čemer vzpostavi nenavadno vez z enim od ugrabiteljev.

.... IMDb ocena: 6.3/10

19:00
I: Xolo Mariduena, Adriana Barraza, Damián Alcázar, Raoul Max Trujillo, Susan Sarandon, George Lopez... Blue Beetle, ZDA.....Studio Warner Bros prinaša celovečerni film Blue Beetle, ki zaznamuje prvi nastop tega superjunaka založbe DC na velikem platnu. Zgodbo je režiral Angel Manuel Soto in v naslovni vlogi nastopi Xolo Mariduena, ki upodobi tudi njegov drugi jaz, Jaimeja Reyesa. Ta je nedavno diplomiral in domov se vrne poln načrtov za prihodnost, toda dom ni več tak, kakršnega je zapustil. Ko Jaime išče svoje mesto v svetu, se vmeša usoda: nepričakovano dobi v last starodavni predmet nezemeljske biotehnologije, nenavadnega skarabeja. Ko ta izbere Jaimeja za svojega simbiotičnega gostitelja, mu podari neverjetno opravo z izjemnimi in nepredvidljivimi močmi, ki za vedno spremenijo njegovo usodo: Jaime postane superjunak Blue Beetle.

.... IMDb ocena: 6/10

21:05
I: Jodie Turner-Smith, Luke Kirby, Ali Marsh, Brandon Elsey, Julianne Arrieta, Brian Cox, Stephen Lang, Ann Dowd, John Cena... The Independent, ZDA.....Zgodba, postavljena v zadnje tedne najbolj uspešnih predsedniških volitev v zgodovini, spremlja idealistično mlado novinarko (Turner-Smith). Ta združi moči s svojim idolom (Cox), da bi razkrila zaroto, po kateri se usoda volitev in celotne države znajde v njunih rokah.

.... IMDb ocena: 5.7/10

22:57
I: Oscar De La Hoya... Golden Boy...S1E2, ŠvedskaR.....Ko njegova punca izve, da se je Denis mečkal z drugo, ga zapusti. Medtem sta Soni in Džoni dobila novega varovanca Denisa, za katerega skrbi bivši obsojenec Maki, vendar se Denis upira njegovim surovim metodam. Denis bi rad, da bi zanj spet skrbel Čaki, vendar mu ta jasno pove, da se z mafijci ne gre šaliti; Denis se bo moral hočeš nočeš sprijazniti s položajem.

Izjemni mladi nogometaš Denis zaradi vzkipljivosti ostane brez igralske pogodbe in svojega trenerja. Odtlej je last srbskih mafijcev Sonija in Džonija, njun kolega Maki pa postane Denisov trener. Denis se mora najprej sprijazniti z Makijevimi ostrimi metodami; toda situacija se spremeni, ko se za Denisa začne zanimati nogometni funkcionar Omer.... IMDb ocena: 0/10

23:42
I: Alec Secareanu, Svenja Jung, Parker Sawyers, Ana Ularu, Claudiu Bleont... Spy/master...S1E2, Romunija.....Z obsodilnimi dokazi v pesti Mircea izda Victorja Nicolaeju in Eleni. Pozneje Victor prejme zaskrbljujoče informacije od svoje stare ljubezni Ingrid, Frank pa se skuša izogniti uradnim kanalom, ko Victorja pokličejo nazaj v Bukarešto.

Victor Godeanu, desna roka predsednika Nicolaeja Ceau?escuja, vodi dvojno življenje kot tajni sovjetski agent ... in ima le eno možnost za pobeg iz Romunije, preden bi ga razkrinkali. Victor Godeanu, desna roka predsednika Nicolaeja Ceau?escuja, vodi dvojno življenje kot tajni sovjetski agent ... in ima le eno možnost za pobeg iz Romunije, preden bi ga razkrinkali.... IMDb ocena: 7.5/10

00:35
I: Andrew Koji, Olivia Cheng, Jason Tobin, Dianne Doan, Kieran Bew... Warrior...S3E2, ZDA.....Medtem ko se Ah Sahm in Young Jun trudita izdelati pristne bankovce, dobita dragocen nasvet o tiskanju. Tajna služba začne slediti ponarejeni valuti.

Zgodba, ki se odvija v kitajski četrti San Francisca po državljanski vojni, spremlja mladega vajenca borilnih veščin. Nedavno je prispel iz Kitajske in kmalu se znajde v precepu spopadov azijskih tolp v kitajski četrti.

01:36
I: Vince Vaughn, Jennifer Carpenter, Don Johnson, Udo Kier, Marc Blucas... Brawl In Cell Block 99, ZDA.....Nekdanji boksar (Vince Vaughn), ki je brez službe in s propadajočim zakonom, začne delati kot prevoznik mamil, da bi poskrbel za svojo ženo (Jennifer Carpenter). Njegov gmotni status se izboljšuje, dokler se neki posel z mamili ne izjalovi, njega pa grozljiv strelski spopad spravi za zapahe. Prisiljen je izvajati vse bolj surova dejanja nasilja, da bi v zaporu preživel in zaščitil tiste, ki jih ima rad. Scenarij je napisal in film režiral S. Craig Zahler, priznani avtor grozljivega vesterna Bojna sekira.

.... IMDb ocena: 7.1/10

03:45
I: Pete Davidson, Bel Powley, Ricky Velez, Lou Wilson, Moises Arias... The King Of Staten Island, ZDA.....Judd Apatow (40-letni devičnik) je režiser komedije, v kateri Pete Davidson upodobi potepuha Scotta, ki še vedno živi s svojo materjo. Odkar je med službo umrl njegov oče, ki je bil gasilec, Scott vse svoje dni preživlja med kajenjem marihuane in sanjarjenjem o tem, da bi postal tetovator. Ko se začne njegova mama dobivati z drugim gasilcem, ga določeni dogodki prisilijo v soočenje z bolečino in tako naredi prve korake v življenju.

.... IMDb ocena: 6/10