sezona 2
Akis Petretzikis pospravi lonce in ponve, zapusti studio in začne premagovati kilometre. Želi raziskati kuhinje najodročnejših kotičkov Grčije in nas popelje na neobičajno kuharsko dogodivščino. Iz najbolj edinstvenih receptov črpa navdih.
.
sezona 1, epizoda 27
Lora in Stoyan imata za nas zanimive trike in recepte, primerne za vse priložnosti.
sezona 11, epizoda 9
Chef Hugo Guajardo v kulinariki preizkuša nove načine priprave, raziskuje okolico in išče najboljše možne sestavine. Pelje nas na kraj, kjer dobi sestavino carne seca in Pati v svoji restavraciji pripravi lokalne dobrote na svoj način.
.
sezona 11, epizoda 10
Pati se spoprijatelji s plezalcem, ki jo pelje na pustolovščino v gore. Privoščita si prigrizek, priljubljen pri plezalcih. Pozneje se Pati poveže s štirimi izvrstnimi chefi in jih povabi na jed carne asada, ki jo pojedo z razgledom na gore.
.
sezona 1, epizoda 4
Jamie se odpravi v Marseille na jugu Francije. Navdušijo ga lokalni morski sadeži, tradicionalni okusi Provanse in večkulturne jedi, ki jih tam pripravljajo, zato speče zrezek malo drugače ter izvrstno pito iz bučk in oliv.
sezona 1, epizoda 3
Chef Pavlov verjame, da sta čokoladna torta in čokoladni mousse na samem vrhu seznama najbolj priljubljenih sladic.
sezona 1, epizoda 4
Mislite, da veste, kako izgleda tiramisu? Mislite, da vse sladice izgledajo enako? Chef Pavlov bo z nami delil recepte za modern tiramisu in kokosov mousse.
sezona 1, epizoda 5
Lucova sestavina dneva je klasika v Italiji in po svetu, in sicer skromni riž. Iz riža bo pripravil predjed, glavno jed in tudi sladico.
sezona 1, epizoda 6
Vsaj ena skodelica kave na dan je ključna za italijanski način življenja. Luca nam bo pokazal, kako lahko kavna zrna uporabimo tudi za kaj več kot samo za sladico.
sezona 1, epizoda 10
V vsaki oddaji spoznamo pet slastnih jed, ki so skuhane hitro in povrh tega še zdrave. Tokrat med drugim pripravljamo pečenega piščanca, pokrovače z grahom in šparglji, rezance in tajsko solato z mangom in govedino.
sezona 2, epizoda 16
Lora in Stoyan bosta pripravila odlično solato iz dveh vrst ribe, fižola in češnjevega paradižnika. Oba jo obožujeta, ker je nekaj posebnega. Sledijo testenine z mesom in sladica, ki je še dolgo ne boste pozabili.
sezona 6, epizoda 8
John in Lisa začneta s pečenim piščancem, nadevanim z orzom, sledijo mesne kroglice iz klobase in cmoki v omaki, za tem fideua iz rakcev z jastogovo omako, na koncu pa lešnikovi rjavčki s čokoladnim prelivom.
sezona 1, epizoda 1
Pridružite se eni najpriljubljenejših avstralskih kuharic, Justine Schofield, na kulinaričnem potovanju po južni Franciji. Že od otroštva pozna bogate arome francoske kuhinje. Vsaka jed pove zgodbo, vsako mesto je zakladnica kulinaričnih užitkov.
.
sezona 1, epizoda 2
Pridružite se eni najpriljubljenejših avstralskih kuharic, Justine Schofield, na kulinaričnem potovanju po južni Franciji. Že od otroštva pozna bogate arome francoske kuhinje. Vsaka jed pove zgodbo, vsako mesto je zakladnica kulinaričnih užitkov.
.
sezona 12, epizoda 1
Pati se vrne na jugovzhod Mehike, da podrobneje razišče Jukatan. Sreča se s kuharji in družinami, ki ohranjajo tradicijo. V mestu Mérida spozna starodavne majevske postopke, ki so s španskimi vplivi prispevali k nastanku svetovno znane kuhinje.
.
sezona 12, epizoda 2
Pati se vrne na jugovzhod Mehike, da podrobneje razišče Jukatan. Sreča se s kuharji in družinami, ki ohranjajo tradicijo. V mestu Mérida spozna starodavne majevske postopke, ki so s španskimi vplivi prispevali k nastanku svetovno znane kuhinje.
.
sezona 1, epizoda 1
Jamie pozna genialen način za pripravo piščanca z najbolj hrustljavo kožico na svetu in res enostavno pito z neverjetno preprostim testom. Dve slastni jedi, ki sta popolni za primere, ko morate okusno hrano hitro spraviti na mizo.
.
sezona 1, epizoda 1
Chef David Skoko potuje na polotok Pelješac, kjer bo obiskal vinarski družini Matuško in Šegović. Izvedel bo, zakaj je lega pelješkega Dingača popolna za vzgojo sorte plavac mali, kaj domačinom pomeni Pelješki most in kako se vino hrani na dnu morja.
.
sezona 2, epizoda 16
Lora in Stoyan bosta pripravila odlično solato iz dveh vrst ribe, fižola in češnjevega paradižnika. Oba jo obožujeta, ker je nekaj posebnega. Sledijo testenine z mesom in sladica, ki je še dolgo ne boste pozabili.
sezona 1, epizoda 5
Chef Pavlov spremeni stopljen sladkor v ledene kristale in postreže karamelni sladoled na dva načina - kot elegantno sladico s toplo čokoladno peno in na palčki.
sezona 1, epizoda 6
Pravijo, da je pistacija hrana za ljudi, ki so bili izbrani od boga. Chef Pavlov bo s pistacijami pripravil sladek kruh in slastno sladico.
sezona 2, epizoda 9
V središču pozornosti sta sadje in jagodičje. Ainsley pokaže, da lahko jedem dodata izjemne okuse. Sreča se z Mel, ki mu pojasni, zakaj je začela izdelovati sadne lizike. Joseph se odpravi v svet jagod. Ainsley pripravi piščanca z rižem.
.
sezona 6, epizoda 8
John in Lisa začneta s pečenim piščancem, nadevanim z orzom, sledijo mesne kroglice iz klobase in cmoki v omaki, za tem fideua iz rakcev z jastogovo omako, na koncu pa lešnikovi rjavčki s čokoladnim prelivom.
sezona 2
Akis Petretzikis pospravi lonce in ponve, zapusti studio in začne premagovati kilometre. Želi raziskati kuhinje najodročnejših kotičkov Grčije in nas popelje na neobičajno kuharsko dogodivščino. Iz najbolj edinstvenih receptov črpa navdih.
.
sezona 1, epizoda 3
Rick potuje po Siciliji, kjer obišče barvito ribjo tržnico. Potem se odpravi na celinski del Italije v Apulijo. V tem delu pripravi grah s čebulo, šunko in oljčnim oljem, potem pa se preizkusi še v pripravi posebne klobase.
sezona 12, epizoda 1
Pati se vrne na jugovzhod Mehike, da podrobneje razišče Jukatan. Sreča se s kuharji in družinami, ki ohranjajo tradicijo. V mestu Mérida spozna starodavne majevske postopke, ki so s španskimi vplivi prispevali k nastanku svetovno znane kuhinje.
.
sezona 12, epizoda 2
Pati se vrne na jugovzhod Mehike, da podrobneje razišče Jukatan. Sreča se s kuharji in družinami, ki ohranjajo tradicijo. V mestu Mérida spozna starodavne majevske postopke, ki so s španskimi vplivi prispevali k nastanku svetovno znane kuhinje.
.
sezona 1, epizoda 1
Pridružite se eni najpriljubljenejših avstralskih kuharic, Justine Schofield, na kulinaričnem potovanju po južni Franciji. Že od otroštva pozna bogate arome francoske kuhinje. Vsaka jed pove zgodbo, vsako mesto je zakladnica kulinaričnih užitkov.
.
sezona 1, epizoda 2
Pridružite se eni najpriljubljenejših avstralskih kuharic, Justine Schofield, na kulinaričnem potovanju po južni Franciji. Že od otroštva pozna bogate arome francoske kuhinje. Vsaka jed pove zgodbo, vsako mesto je zakladnica kulinaričnih užitkov.
.
sezona 2, epizoda 16
Lora in Stoyan bosta pripravila odlično solato iz dveh vrst ribe, fižola in češnjevega paradižnika. Oba jo obožujeta, ker je nekaj posebnega. Sledijo testenine z mesom in sladica, ki je še dolgo ne boste pozabili.
sezona 1, epizoda 1
Chef David Skoko potuje na polotok Pelješac, kjer bo obiskal vinarski družini Matuško in Šegović. Izvedel bo, zakaj je lega pelješkega Dingača popolna za vzgojo sorte plavac mali, kaj domačinom pomeni Pelješki most in kako se vino hrani na dnu morja.
.
sezona 2
Akis Petretzikis pospravi lonce in ponve, zapusti studio in začne premagovati kilometre. Želi raziskati kuhinje najodročnejših kotičkov Grčije in nas popelje na neobičajno kuharsko dogodivščino. Iz najbolj edinstvenih receptov črpa navdih.
.
sezona 1, epizoda 3
Rick potuje po Siciliji, kjer obišče barvito ribjo tržnico. Potem se odpravi na celinski del Italije v Apulijo. V tem delu pripravi grah s čebulo, šunko in oljčnim oljem, potem pa se preizkusi še v pripravi posebne klobase.
sezona 1, epizoda 5
Lucova sestavina dneva je klasika v Italiji in po svetu, in sicer skromni riž. Iz riža bo pripravil predjed, glavno jed in tudi sladico.
sezona 1, epizoda 1
Jamie pozna genialen način za pripravo piščanca z najbolj hrustljavo kožico na svetu in res enostavno pito z neverjetno preprostim testom. Dve slastni jedi, ki sta popolni za primere, ko morate okusno hrano hitro spraviti na mizo.
.
sezona 1, epizoda 40
Lora in Stoyan imata za nas zanimive trike in recepte, primerne za vse priložnosti.
sezona 2, epizoda 16
Lora in Stoyan bosta pripravila odlično solato iz dveh vrst ribe, fižola in češnjevega paradižnika. Oba jo obožujeta, ker je nekaj posebnega. Sledijo testenine z mesom in sladica, ki je še dolgo ne boste pozabili.
sezona 1, epizoda 1
Chef David Skoko potuje na polotok Pelješac, kjer bo obiskal vinarski družini Matuško in Šegović. Izvedel bo, zakaj je lega pelješkega Dingača popolna za vzgojo sorte plavac mali, kaj domačinom pomeni Pelješki most in kako se vino hrani na dnu morja.
.
sezona 2, epizoda 9
V središču pozornosti sta sadje in jagodičje. Ainsley pokaže, da lahko jedem dodata izjemne okuse. Sreča se z Mel, ki mu pojasni, zakaj je začela izdelovati sadne lizike. Joseph se odpravi v svet jagod. Ainsley pripravi piščanca z rižem.
.
sezona 2
Akis Petretzikis pospravi lonce in ponve, zapusti studio in začne premagovati kilometre. Želi raziskati kuhinje najodročnejših kotičkov Grčije in nas popelje na neobičajno kuharsko dogodivščino. Iz najbolj edinstvenih receptov črpa navdih.
.
sezona 12, epizoda 1
Pati se vrne na jugovzhod Mehike, da podrobneje razišče Jukatan. Sreča se s kuharji in družinami, ki ohranjajo tradicijo. V mestu Mérida spozna starodavne majevske postopke, ki so s španskimi vplivi prispevali k nastanku svetovno znane kuhinje.
.
sezona 12, epizoda 2
Pati se vrne na jugovzhod Mehike, da podrobneje razišče Jukatan. Sreča se s kuharji in družinami, ki ohranjajo tradicijo. V mestu Mérida spozna starodavne majevske postopke, ki so s španskimi vplivi prispevali k nastanku svetovno znane kuhinje.
.
sezona 1, epizoda 1
Jamie pozna genialen način za pripravo piščanca z najbolj hrustljavo kožico na svetu in res enostavno pito z neverjetno preprostim testom. Dve slastni jedi, ki sta popolni za primere, ko morate okusno hrano hitro spraviti na mizo.
.
sezona 1, epizoda 5
Chef Pavlov spremeni stopljen sladkor v ledene kristale in postreže karamelni sladoled na dva načina - kot elegantno sladico s toplo čokoladno peno in na palčki.
sezona 1, epizoda 6
Pravijo, da je pistacija hrana za ljudi, ki so bili izbrani od boga. Chef Pavlov bo s pistacijami pripravil sladek kruh in slastno sladico.
sezona 1, epizoda 7
Luca nam bo pokazal, kako pripraviti bleščeče čokoladno pecivo. Zaupal nam bo tudi svoj skrivni recept za čokoladne špagete.
sezona 2, epizoda 1
Luca Ciano se vrača v drugi sezoni in spet je v kuhinji. Osredotočil se bo na eno najpogostejših sestavin v italijanski kuhinji, česen. Naj bodo crostini, testenine ali nežna jed iz trske, česen poudari okus čisto vsake jedi.
sezona 1, epizoda 1
Chef David Skoko potuje na polotok Pelješac, kjer bo obiskal vinarski družini Matuško in Šegović. Izvedel bo, zakaj je lega pelješkega Dingača popolna za vzgojo sorte plavac mali, kaj domačinom pomeni Pelješki most in kako se vino hrani na dnu morja.
.
sezona 2, epizoda 17
Lora in Stoyan bosta spomnila gledalce, zakaj je francoska kuhinja tako opevana. Najprej bosta pripravila znamenito lyonsko solato, sledi glavna jed iz zajčjega mesa, smetane in masla, nazadnje pa nas čaka še sladica iz testa z nežno kremo.
sezona 6, epizoda 9
John in Lisa se počutita praznično v svoji božični kuhinji. Videli bomo pripravo fondija s šparglji in krompirjem, ovitem v panceto, Lisinega peciva z oreščki, Johnovega lososa z okusnimi solatami in lešnikove rolade s kremo amaretto in kompotom.
sezona 1
Donal Skehan bo pripravil recepte za vse, ki so zelo zaposleni. Čas ni na vaši strani? Oddaja ponuja rešitev. Donal vam bo natančno razložil postopek priprave najljubših jedi. Brez kompliciranja. Kuhinja vam bo služila.
.
sezona 1
Donal Skehan bo pripravil recepte za vse, ki so zelo zaposleni. Čas ni na vaši strani? Oddaja ponuja rešitev. Donal vam bo natančno razložil postopek priprave najljubših jedi. Brez kompliciranja. Kuhinja vam bo služila.
.
sezona 12, epizoda 3
Pati se vrne na jugovzhod Mehike, da podrobneje razišče Jukatan. Sreča se s kuharji in družinami, ki ohranjajo tradicijo. V mestu Mérida spozna starodavne majevske postopke, ki so s španskimi vplivi prispevali k nastanku svetovno znane kuhinje.
.
sezona 12, epizoda 4
Pati se vrne na jugovzhod Mehike, da podrobneje razišče Jukatan. Sreča se s kuharji in družinami, ki ohranjajo tradicijo. V mestu Mérida spozna starodavne majevske postopke, ki so s španskimi vplivi prispevali k nastanku svetovno znane kuhinje.
.
sezona 1, epizoda 2
Tokrat nam Jamie predstavi recepta za slastno pečenko iz ene posode, s katero se izognemo kupu posode, in za hitro karbonaro, pri kateri lahko uporabite vso zelenjavo, ki jo imate trenutno pri roki.
.
sezona 1, epizoda 2
David Skoko nas popelje v hribovito hrvaško Zagorje. Od predanega ljubitelja narave Tomislava Bolfana bo David izvedel resnico o zagorskih vinskih šalah, zakaj je angus pomemben za samooskrbo in kako se zagorske dobrote ujemajo z oljčnim oljem.
.
sezona 2, epizoda 17
Lora in Stoyan bosta spomnila gledalce, zakaj je francoska kuhinja tako opevana. Najprej bosta pripravila znamenito lyonsko solato, sledi glavna jed iz zajčjega mesa, smetane in masla, nazadnje pa nas čaka še sladica iz testa z nežno kremo.
sezona 1, epizoda 7
Souffle, parfait ... Ni vam treba znati francosko, da bi ugotovili, da gre pri teh jedeh za kulinarično popolnost.
sezona 1, epizoda 8
Vsi sanjamo o tem, da bi dan začeli z bogatim zajtrkom in popoldansko kavo uživali ob slastni sladici. Chef Pavlov nam bo prirpavil prav to v tokratni oddaji.
sezona 2, epizoda 10
Plaža je prav srečen kraj. Ainsley uživa v tem, kar ponujata morje in plaža. Sreča se z lastnico kavarne Chloe, da bi ugotovil, kaj mu bo pripravila. Pripravi solato z rakovico. Joseph se sreča s chefom Slavom ter se pouči o morski travi.
.
sezona 6, epizoda 9
John in Lisa se počutita praznično v svoji božični kuhinji. Videli bomo pripravo fondija s šparglji in krompirjem, ovitem v panceto, Lisinega peciva z oreščki, Johnovega lososa z okusnimi solatami in lešnikove rolade s kremo amaretto in kompotom.
sezona 1, epizoda 1
Gino in Fred se odpravljata na novo pustolovščino, toda tokrat sta si morda zadala preveč, saj skušata delovati čim bolj okolju prijazno. Hrana in potovanja so njuna strast, a ugotavljata, da ima njun življenjski slog negativen vpliv na planet.
.
sezona 1, epizoda 4
Rick iz Italije odpotuje na grški otok Krf. Obišče številne restavracije, kjer se nauči priprave tradicionalnih grških jedi, kot so značilna grška solata, pita z govedino, makaroni, rdečim vinom in sirom ter omleta z zelenjavo, porom in feto.
sezona 12, epizoda 3
Pati se vrne na jugovzhod Mehike, da podrobneje razišče Jukatan. Sreča se s kuharji in družinami, ki ohranjajo tradicijo. V mestu Mérida spozna starodavne majevske postopke, ki so s španskimi vplivi prispevali k nastanku svetovno znane kuhinje.
.
sezona 12, epizoda 4
Pati se vrne na jugovzhod Mehike, da podrobneje razišče Jukatan. Sreča se s kuharji in družinami, ki ohranjajo tradicijo. V mestu Mérida spozna starodavne majevske postopke, ki so s španskimi vplivi prispevali k nastanku svetovno znane kuhinje.
.
sezona 1
Donal Skehan bo pripravil recepte za vse, ki so zelo zaposleni. Čas ni na vaši strani? Oddaja ponuja rešitev. Donal vam bo natančno razložil postopek priprave najljubših jedi. Brez kompliciranja. Kuhinja vam bo služila.
.
sezona 1
Donal Skehan bo pripravil recepte za vse, ki so zelo zaposleni. Čas ni na vaši strani? Oddaja ponuja rešitev. Donal vam bo natančno razložil postopek priprave najljubših jedi. Brez kompliciranja. Kuhinja vam bo služila.
.
sezona 2, epizoda 17
Lora in Stoyan bosta spomnila gledalce, zakaj je francoska kuhinja tako opevana. Najprej bosta pripravila znamenito lyonsko solato, sledi glavna jed iz zajčjega mesa, smetane in masla, nazadnje pa nas čaka še sladica iz testa z nežno kremo.
sezona 1, epizoda 2
David Skoko nas popelje v hribovito hrvaško Zagorje. Od predanega ljubitelja narave Tomislava Bolfana bo David izvedel resnico o zagorskih vinskih šalah, zakaj je angus pomemben za samooskrbo in kako se zagorske dobrote ujemajo z oljčnim oljem.
.
sezona 1, epizoda 1
Gino in Fred se odpravljata na novo pustolovščino, toda tokrat sta si morda zadala preveč, saj skušata delovati čim bolj okolju prijazno. Hrana in potovanja so njuna strast, a ugotavljata, da ima njun življenjski slog negativen vpliv na planet.
.
sezona 1, epizoda 4
Rick iz Italije odpotuje na grški otok Krf. Obišče številne restavracije, kjer se nauči priprave tradicionalnih grških jedi, kot so značilna grška solata, pita z govedino, makaroni, rdečim vinom in sirom ter omleta z zelenjavo, porom in feto.
sezona 1, epizoda 7
Luca nam bo pokazal, kako pripraviti bleščeče čokoladno pecivo. Zaupal nam bo tudi svoj skrivni recept za čokoladne špagete.
sezona 2, epizoda 1
Luca Ciano se vrača v drugi sezoni in spet je v kuhinji. Osredotočil se bo na eno najpogostejših sestavin v italijanski kuhinji, česen. Naj bodo crostini, testenine ali nežna jed iz trske, česen poudari okus čisto vsake jedi.
sezona 1, epizoda 2
Tokrat nam Jamie predstavi recepta za slastno pečenko iz ene posode, s katero se izognemo kupu posode, in za hitro karbonaro, pri kateri lahko uporabite vso zelenjavo, ki jo imate trenutno pri roki.
.
sezona 2, epizoda 17
Lora in Stoyan bosta spomnila gledalce, zakaj je francoska kuhinja tako opevana. Najprej bosta pripravila znamenito lyonsko solato, sledi glavna jed iz zajčjega mesa, smetane in masla, nazadnje pa nas čaka še sladica iz testa z nežno kremo.
sezona 1, epizoda 2
David Skoko nas popelje v hribovito hrvaško Zagorje. Od predanega ljubitelja narave Tomislava Bolfana bo David izvedel resnico o zagorskih vinskih šalah, zakaj je angus pomemben za samooskrbo in kako se zagorske dobrote ujemajo z oljčnim oljem.
.
sezona 2, epizoda 10
Plaža je prav srečen kraj. Ainsley uživa v tem, kar ponujata morje in plaža. Sreča se z lastnico kavarne Chloe, da bi ugotovil, kaj mu bo pripravila. Pripravi solato z rakovico. Joseph se sreča s chefom Slavom ter se pouči o morski travi.
.
sezona 1, epizoda 1
Gino in Fred se odpravljata na novo pustolovščino, toda tokrat sta si morda zadala preveč, saj skušata delovati čim bolj okolju prijazno. Hrana in potovanja so njuna strast, a ugotavljata, da ima njun življenjski slog negativen vpliv na planet.
.
sezona 12, epizoda 3
Pati se vrne na jugovzhod Mehike, da podrobneje razišče Jukatan. Sreča se s kuharji in družinami, ki ohranjajo tradicijo. V mestu Mérida spozna starodavne majevske postopke, ki so s španskimi vplivi prispevali k nastanku svetovno znane kuhinje.
.
sezona 12, epizoda 4
Pati se vrne na jugovzhod Mehike, da podrobneje razišče Jukatan. Sreča se s kuharji in družinami, ki ohranjajo tradicijo. V mestu Mérida spozna starodavne majevske postopke, ki so s španskimi vplivi prispevali k nastanku svetovno znane kuhinje.
.
sezona 1, epizoda 2
Tokrat nam Jamie predstavi recepta za slastno pečenko iz ene posode, s katero se izognemo kupu posode, in za hitro karbonaro, pri kateri lahko uporabite vso zelenjavo, ki jo imate trenutno pri roki.
.
sezona 1, epizoda 7
Souffle, parfait ... Ni vam treba znati francosko, da bi ugotovili, da gre pri teh jedeh za kulinarično popolnost.
sezona 1, epizoda 8
Vsi sanjamo o tem, da bi dan začeli z bogatim zajtrkom in popoldansko kavo uživali ob slastni sladici. Chef Pavlov nam bo prirpavil prav to v tokratni oddaji.
sezona 2, epizoda 2
Prosecco ni samo pijača, ampak ga lahko uporabimo v vrsti italijanskih jedi, da se okusi okrepijo in nam zapojejo. Luca bo z nami delil svoje skrivnost kuhanja s proseccom ter pripravil lahke testenine z lososom in čudovito črno rižoto.
sezona 2, epizoda 3
Luca Ciano bo tokrat pripravil jedi z osnovno italijansko sestavino, baziliko. Skuhal bo slastne testenine z bazilikinim pestom.
sezona 1, epizoda 2
David Skoko nas popelje v hribovito hrvaško Zagorje. Od predanega ljubitelja narave Tomislava Bolfana bo David izvedel resnico o zagorskih vinskih šalah, zakaj je angus pomemben za samooskrbo in kako se zagorske dobrote ujemajo z oljčnim oljem.
.
sezona 2, epizoda 18
Tokrat jedi, ki jih bosta pripravila Lora in Stoyan, ne bodo vsebovale mesa. V juhi bodo pečene rdeče paprike in česen, sledi sicilijanska jed iz jajčevcev, paradižnikov in oliv, nazadnje pa bosta kuharja pripravila še lazanjo s špinačo in sirom.
sezona 6, epizoda 10
John in Lisa načrtujeta božični dan. Pripravila bosta jajca in holandsko omako, purana na nov način, priloge iz rdečega zelja, brstičnega ohrovta in pečenega krompirja ter ingverjevo sladico in kardamomovo jajčno kremo.
sezona 2
Znan kuharski mojster Jason Atherton se vrača s kuharskimi pustolovščinami v Dubaju. Raziskoval bo mesto in njegovo živahno in vedno razvijajočo se kuhinjsko sceno. Pripravljal bo svoje najljubše jedi, ki jih je navdihnil Dubaj.
.
sezona 12, epizoda 5
Pati se vrne na jugovzhod Mehike, da podrobneje razišče Jukatan. Sreča se s kuharji in družinami, ki ohranjajo tradicijo. V mestu Mérida spozna starodavne majevske postopke, ki so s španskimi vplivi prispevali k nastanku svetovno znane kuhinje.
.
sezona 12, epizoda 6
Pati se vrne na jugovzhod Mehike, da podrobneje razišče Jukatan. Sreča se s kuharji in družinami, ki ohranjajo tradicijo. V mestu Mérida spozna starodavne majevske postopke, ki so s španskimi vplivi prispevali k nastanku svetovno znane kuhinje.
.
sezona 1, epizoda 3
Tokrat ima Jamie za nas recepte, za katere rabimo sestavine iz zamrzovalnika in shrambe. Z zamrznjenimi ribami prihranite čas in denar, pripravili bomo tudi hiter prigrizek z zamrznjeno zelenjavo in dve močni jedi s samo osnovnimi živili iz shrambe.
.
sezona 1, epizoda 3
David Skoko nas odpelje v Zlatno dolino Požege - Vallis Aurea. Njegov gostitelj Vlado Krauthaker je bil razglašen za viteza vina in dvakrat izbran za najboljšega vinarja na Hrvaškem. Ta družina je postavila standarde najpogostejše sorte na Hrvaškem.
.
sezona 2, epizoda 18
Tokrat jedi, ki jih bosta pripravila Lora in Stoyan, ne bodo vsebovale mesa. V juhi bodo pečene rdeče paprike in česen, sledi sicilijanska jed iz jajčevcev, paradižnikov in oliv, nazadnje pa bosta kuharja pripravila še lazanjo s špinačo in sirom.
sezona 1, epizoda 9
Chef Pavlov nam prikaže različne poglede na eno in isto sladico. Limonov kolač bo preoblikovan v sladico z okusom po lešnikih.
sezona 1, epizoda 10
Skandinavci so znani po raznolikih sladicah, ki jih v velikih količinah postrežejo ob kavi. Chef Pavlov nam bo tokrat pripravil dve izjemni sladici.
sezona 1, epizoda 1
Grace in Ainsley raziskujeta slikovito grofijo Carmarthenshire v Walesu ter pokusita srčanke, zrezke in tradicionalno enolončnico cawl. S klasičnim avtomobilom se zapeljeta po plaži Pendine Sands in Grace pomaga pri prvi kotitvi jagnjeta.
sezona 6, epizoda 10
John in Lisa načrtujeta božični dan. Pripravila bosta jajca in holandsko omako, purana na nov način, priloge iz rdečega zelja, brstičnega ohrovta in pečenega krompirja ter ingverjevo sladico in kardamomovo jajčno kremo.
sezona 1, epizoda 2
Gino in Fred se odpravljata na novo pustolovščino, toda tokrat sta si morda zadala preveč, saj skušata delovati čim bolj okolju prijazno. Hrana in potovanja so njuna strast, a ugotavljata, da ima njun življenjski slog negativen vpliv na planet.
.
sezona 1, epizoda 5
Rick se iz Krfa odpravi na Majorko, kjer pokusi božansko jagnjetino. Tudi pri pripravi svojih jedi črpa navdih iz majorške kulinarike in pripravi piščanca ter posebno klobaso. Nato se odpravi v Barcelono, kjer obišče znamenito tržnico La Boqueria.
sezona 12, epizoda 5
Pati se vrne na jugovzhod Mehike, da podrobneje razišče Jukatan. Sreča se s kuharji in družinami, ki ohranjajo tradicijo. V mestu Mérida spozna starodavne majevske postopke, ki so s španskimi vplivi prispevali k nastanku svetovno znane kuhinje.
.
sezona 12, epizoda 6
Pati se vrne na jugovzhod Mehike, da podrobneje razišče Jukatan. Sreča se s kuharji in družinami, ki ohranjajo tradicijo. V mestu Mérida spozna starodavne majevske postopke, ki so s španskimi vplivi prispevali k nastanku svetovno znane kuhinje.
.
sezona 2
Znan kuharski mojster Jason Atherton se vrača s kuharskimi pustolovščinami v Dubaju. Raziskoval bo mesto in njegovo živahno in vedno razvijajočo se kuhinjsko sceno. Pripravljal bo svoje najljubše jedi, ki jih je navdihnil Dubaj.
.
sezona 2, epizoda 18
Tokrat jedi, ki jih bosta pripravila Lora in Stoyan, ne bodo vsebovale mesa. V juhi bodo pečene rdeče paprike in česen, sledi sicilijanska jed iz jajčevcev, paradižnikov in oliv, nazadnje pa bosta kuharja pripravila še lazanjo s špinačo in sirom.
sezona 1, epizoda 3
David Skoko nas odpelje v Zlatno dolino Požege - Vallis Aurea. Njegov gostitelj Vlado Krauthaker je bil razglašen za viteza vina in dvakrat izbran za najboljšega vinarja na Hrvaškem. Ta družina je postavila standarde najpogostejše sorte na Hrvaškem.
.
sezona 1, epizoda 2
Gino in Fred se odpravljata na novo pustolovščino, toda tokrat sta si morda zadala preveč, saj skušata delovati čim bolj okolju prijazno. Hrana in potovanja so njuna strast, a ugotavljata, da ima njun življenjski slog negativen vpliv na planet.
.
sezona 1, epizoda 5
Rick se iz Krfa odpravi na Majorko, kjer pokusi božansko jagnjetino. Tudi pri pripravi svojih jedi črpa navdih iz majorške kulinarike in pripravi piščanca ter posebno klobaso. Nato se odpravi v Barcelono, kjer obišče znamenito tržnico La Boqueria.
sezona 2, epizoda 2
Prosecco ni samo pijača, ampak ga lahko uporabimo v vrsti italijanskih jedi, da se okusi okrepijo in nam zapojejo. Luca bo z nami delil svoje skrivnost kuhanja s proseccom ter pripravil lahke testenine z lososom in čudovito črno rižoto.
sezona 2, epizoda 3
Luca Ciano bo tokrat pripravil jedi z osnovno italijansko sestavino, baziliko. Skuhal bo slastne testenine z bazilikinim pestom.
sezona 1, epizoda 3
Tokrat ima Jamie za nas recepte, za katere rabimo sestavine iz zamrzovalnika in shrambe. Z zamrznjenimi ribami prihranite čas in denar, pripravili bomo tudi hiter prigrizek z zamrznjeno zelenjavo in dve močni jedi s samo osnovnimi živili iz shrambe.
.
sezona 2, epizoda 18
Tokrat jedi, ki jih bosta pripravila Lora in Stoyan, ne bodo vsebovale mesa. V juhi bodo pečene rdeče paprike in česen, sledi sicilijanska jed iz jajčevcev, paradižnikov in oliv, nazadnje pa bosta kuharja pripravila še lazanjo s špinačo in sirom.
sezona 1, epizoda 3
David Skoko nas odpelje v Zlatno dolino Požege - Vallis Aurea. Njegov gostitelj Vlado Krauthaker je bil razglašen za viteza vina in dvakrat izbran za najboljšega vinarja na Hrvaškem. Ta družina je postavila standarde najpogostejše sorte na Hrvaškem.
.
sezona 1, epizoda 1
Grace in Ainsley raziskujeta slikovito grofijo Carmarthenshire v Walesu ter pokusita srčanke, zrezke in tradicionalno enolončnico cawl. S klasičnim avtomobilom se zapeljeta po plaži Pendine Sands in Grace pomaga pri prvi kotitvi jagnjeta.