sezona 1, epizoda 1
Chuck Hughes prispe v Cabo San Lucas, kjer pripravi slastno omleto z jastogom, zatem pa se odpravi k oceanu, da se preizkusi v globokomorskem ribolovu.
sezona 1, epizoda 2
Chuck Hughes izkoristi svoj čas v enem najbolj priljubljenih mehiških mest. Zobe potopi v priznane svinjske sendviče s čilijevo omako.
sezona 1, epizoda 4
Kosmata motorista nadaljujeta pot po severu. Obiskala bosta Yorkshire in njihov nacionalni park.
sezona 1, epizoda 3
Jamie Oliver in njegov dober prijatelj Tobie Puttock odpirata prvo restavracijo Fifteen v Avstraliji. Skupino mladih, starih 16 do 24 let, ki prihajajo iz slabših razmer, bosta izšolala, da bodo kot chefi delali v njuni novi restavraciji v Melbournu.
sezona 1, epizoda 3
Chef Pavlov verjame, da sta čokoladna torta in čokoladni mousse na samem vrhu seznama najbolj priljubljenih sladic.
sezona 1, epizoda 4
Mislite, da veste, kako izgleda tiramisu? Mislite, da vse sladice izgledajo enako? Chef Pavlov bo z nami delil recepte za modern tiramisu in kokosov mousse.
sezona 2, epizoda 9
Raymond pogosto pravi, da Francoz ni nikoli ni brez svojega vina. Raymond je zvest svojim besedam, zato je tokratno epizodo posvetil svoji najljubši pijači, vinu.
sezona 1, epizoda 5
Nadiya obišče Yorkshire, kjer je živela deset let. Tam se sestane s Frankom Powllom, enim zadnjih ribičev na tem območju, in mu pripravi morsko postrv.
sezona 8, epizoda 1
Kamor koli na Balkanu gremo, se počutimo kot doma. Lora in Stoyan bosta to dokazala s turškim receptom za juho s piščancem in rižem ter s tradicionalnim piščancem z rižem in svežo zeleno omako, za sladico pa bo okusna kremna pita v skodelici.
.
sezona 1, epizoda 15
V današnji epizodi Skoko predstavi najljubše jedi svojega otroštva. Začne z rizi bizijem, nadaljuje s piščancem in zaključi s slivovimi cmoki.
sezona 1, epizoda 16
V današnji oddaji bo David Skoko poustvaril babičino kuhinjo. Med drugim bo pripravi školjke in škampe na buzaro.
sezona 1, epizoda 4
V čudovitem Cotswoldu najdemo edinstveno trgovino Gloucester Service. Police so polne izdelkov lokalnih kmetov, proizvajalcev hrane in umetnikov. Oddaja spremlja zgodbe izjemnih izdelkov in ljudi, zaradi katerih je ta trgovina tako edinstvena.
.
sezona 1, epizoda 5
Kosmata motorista sta obiskala že ves svet in spoznavala lokalno kulinariko. Tokrat se bosta podala na sever Anglije, na pustolovščino blizu svojega doma.
sezona 1, epizoda 4
Jamie Oliver in njegov dober prijatelj Tobie Puttock odpirata prvo restavracijo Fifteen v Avstraliji. Skupino mladih, starih 16 do 24 let, ki prihajajo iz slabših razmer, bosta izšolala, da bodo kot chefi delali v njuni novi restavraciji v Melbournu.
sezona 1, epizoda 6
Nadiya gre na Škotsko. Z Garyjem Goldiejem nabere divje škotske 'začimbe', kot sta dežen in obmorska triroglja. Z njima pripravi bhajise in pekoč čatni.
sezona 8, epizoda 1
Kamor koli na Balkanu gremo, se počutimo kot doma. Lora in Stoyan bosta to dokazala s turškim receptom za juho s piščancem in rižem ter s tradicionalnim piščancem z rižem in svežo zeleno omako, za sladico pa bo okusna kremna pita v skodelici.
.
sezona 1, epizoda 5
Chef Pavlov spremeni stopljen sladkor v ledene kristale in postreže karamelni sladoled na dva načina - kot elegantno sladico s toplo čokoladno peno in na palčki.
sezona 1, epizoda 6
Pravijo, da je pistacija hrana za ljudi, ki so bili izbrani od boga. Chef Pavlov bo s pistacijami pripravil sladek kruh in slastno sladico.
sezona 1, epizoda 5
V peti epizodi Shane obišče Sidon. Odpotuje v hribe in obišče območja, ki so jih opustošile bombe, na katerih danes pridelujejo nekaj najboljših kozjih sirov v Libanonu. Po vrnitvi v Mahi izdela jedilnik z unikatno libanonsko mešanico začimb zaatar!
sezona 1, epizoda 6
Tradicionalna libanonska epizoda šestega potovanja Shana Delie ga pelje v Bejrut. Obišče eno najstarejših begunskih taborišč na svetu, da se nauči tradicionalne palestinske jedi, raziskuje armenski del mesta in nekaj najboljših libanonskih felaflov.
sezona 1, epizoda 15
V današnji epizodi Skoko predstavi najljubše jedi svojega otroštva. Začne z rizi bizijem, nadaljuje s piščancem in zaključi s slivovimi cmoki.
sezona 1, epizoda 16
V današnji oddaji bo David Skoko poustvaril babičino kuhinjo. Med drugim bo pripravi školjke in škampe na buzaro.
sezona 1, epizoda 3
V mestu Loreto Chuck Hughes ugotavlja, kaj je v ribjih takosih El Rey Del Taco, in se nauči izdelati sir Ranchero.
sezona 1, epizoda 4
Na Jukatanu Chuck Hughes izdela steklenico super pekoče čilijeve omake iz habanerosov, se udeleži hitrega tečaja majevske kuhinje in se sooči s strahom pred višino.
sezona 1, epizoda 8
James teksaško pustolovščino nadaljuje v Austinu. Za zajtrk si privošči taco in se poda na kavbojsko nakupovanje. Nato pred steno, posvečeno maslu, kuha z lokalnimi sestavinami. Če hočete meso, morate v Black's BBQ, kjer vedo, kako se stvari streže.
sezona 1, epizoda 5
Kosmata motorista sta obiskala že ves svet in spoznavala lokalno kulinariko. Tokrat se bosta podala na sever Anglije, na pustolovščino blizu svojega doma.
sezona 1, epizoda 4
V čudovitem Cotswoldu najdemo edinstveno trgovino Gloucester Service. Police so polne izdelkov lokalnih kmetov, proizvajalcev hrane in umetnikov. Oddaja spremlja zgodbe izjemnih izdelkov in ljudi, zaradi katerih je ta trgovina tako edinstvena.
.
sezona 8, epizoda 1
Kamor koli na Balkanu gremo, se počutimo kot doma. Lora in Stoyan bosta to dokazala s turškim receptom za juho s piščancem in rižem ter s tradicionalnim piščancem z rižem in svežo zeleno omako, za sladico pa bo okusna kremna pita v skodelici.
.
sezona 1, epizoda 6
Nadiya gre na Škotsko. Z Garyjem Goldiejem nabere divje škotske 'začimbe', kot sta dežen in obmorska triroglja. Z njima pripravi bhajise in pekoč čatni.
sezona 1, epizoda 3
V mestu Loreto Chuck Hughes ugotavlja, kaj je v ribjih takosih El Rey Del Taco, in se nauči izdelati sir Ranchero.
sezona 1, epizoda 4
Na Jukatanu Chuck Hughes izdela steklenico super pekoče čilijeve omake iz habanerosov, se udeleži hitrega tečaja majevske kuhinje in se sooči s strahom pred višino.
sezona 1, epizoda 8
James teksaško pustolovščino nadaljuje v Austinu. Za zajtrk si privošči taco in se poda na kavbojsko nakupovanje. Nato pred steno, posvečeno maslu, kuha z lokalnimi sestavinami. Če hočete meso, morate v Black's BBQ, kjer vedo, kako se stvari streže.
sezona 2, epizoda 9
Raymond pogosto pravi, da Francoz ni nikoli ni brez svojega vina. Raymond je zvest svojim besedam, zato je tokratno epizodo posvetil svoji najljubši pijači, vinu.
sezona 1, epizoda 4
Jamie Oliver in njegov dober prijatelj Tobie Puttock odpirata prvo restavracijo Fifteen v Avstraliji. Skupino mladih, starih 16 do 24 let, ki prihajajo iz slabših razmer, bosta izšolala, da bodo kot chefi delali v njuni novi restavraciji v Melbournu.
sezona 8, epizoda 1
Kamor koli na Balkanu gremo, se počutimo kot doma. Lora in Stoyan bosta to dokazala s turškim receptom za juho s piščancem in rižem ter s tradicionalnim piščancem z rižem in svežo zeleno omako, za sladico pa bo okusna kremna pita v skodelici.
.
sezona 1, epizoda 6
Nadiya gre na Škotsko. Z Garyjem Goldiejem nabere divje škotske 'začimbe', kot sta dežen in obmorska triroglja. Z njima pripravi bhajise in pekoč čatni.
sezona 1, epizoda 5
V peti epizodi Shane obišče Sidon. Odpotuje v hribe in obišče območja, ki so jih opustošile bombe, na katerih danes pridelujejo nekaj najboljših kozjih sirov v Libanonu. Po vrnitvi v Mahi izdela jedilnik z unikatno libanonsko mešanico začimb zaatar!
sezona 1, epizoda 6
Tradicionalna libanonska epizoda šestega potovanja Shana Delie ga pelje v Bejrut. Obišče eno najstarejših begunskih taborišč na svetu, da se nauči tradicionalne palestinske jedi, raziskuje armenski del mesta in nekaj najboljših libanonskih felaflov.
sezona 1, epizoda 3
V mestu Loreto Chuck Hughes ugotavlja, kaj je v ribjih takosih El Rey Del Taco, in se nauči izdelati sir Ranchero.
sezona 1, epizoda 4
Na Jukatanu Chuck Hughes izdela steklenico super pekoče čilijeve omake iz habanerosov, se udeleži hitrega tečaja majevske kuhinje in se sooči s strahom pred višino.
sezona 1, epizoda 5
Kosmata motorista sta obiskala že ves svet in spoznavala lokalno kulinariko. Tokrat se bosta podala na sever Anglije, na pustolovščino blizu svojega doma.
sezona 1, epizoda 4
Jamie Oliver in njegov dober prijatelj Tobie Puttock odpirata prvo restavracijo Fifteen v Avstraliji. Skupino mladih, starih 16 do 24 let, ki prihajajo iz slabših razmer, bosta izšolala, da bodo kot chefi delali v njuni novi restavraciji v Melbournu.
sezona 1, epizoda 5
Chef Pavlov spremeni stopljen sladkor v ledene kristale in postreže karamelni sladoled na dva načina - kot elegantno sladico s toplo čokoladno peno in na palčki.
sezona 1, epizoda 6
Pravijo, da je pistacija hrana za ljudi, ki so bili izbrani od boga. Chef Pavlov bo s pistacijami pripravil sladek kruh in slastno sladico.
sezona 2, epizoda 10
Raymond pogosto meni, da si manjše jedi v našem jedilniškem repertoarju zaslužijo tudi mesto na večerni mizi. S svojim pogledom na solate, juhe in priloge Raymond deli svoje skrivnosti, kako lahko pripravimo manjše jedi tudi za pomembne priložnosti.
sezona 1, epizoda 6
Nadiya gre na Škotsko. Z Garyjem Goldiejem nabere divje škotske 'začimbe', kot sta dežen in obmorska triroglja. Z njima pripravi bhajise in pekoč čatni.
sezona 8, epizoda 2
Netradicionalne recepte s tradicionalnimi sestavinami ima Stoyan najraje! S spretno kombinacijo okusov pripravi krasne jedi – fižol z žajbljem, na soncu sušenimi paradižniki in zeliščnim oljem, ocvrta rebrca in ploski kruh s kvasom in drožmi.
.
sezona 1, epizoda 17
Danes bomo izvedeli, kaj pomeni zaseka. Skoko bo iz pâtéja iz slanine naredil izjemno predjed.
sezona 1, epizoda 18
Ta pustolovščina se začne z 800 grami suhe polenovke, ki v 24 urah naraste na 5 kilogramov, in nadaljuje s prazničnim receptom, ki naloži 5 ljudem delo za ves dan.
sezona 1, epizoda 3
Jimmy nabira morske školjke z lokalnim ribičem, izumiteljem izjemne metode nabiranja. Nato se odpravi v vinorodno pokrajino Blenheim, ki velja za eno najbolj sončnih in suhih predelov Nove Zelandije. Maori ji pravijo »kraj s luknjo v oblaku«.
.
sezona 1, epizoda 6
Tokrat bosta kosmata motorista nadaljevala svojo severnjaško odisejado v Northumberlandu. Si te konce še kako pozna, saj je tu pogosto počitnikoval kot otrok.
sezona 1, epizoda 5
Jamie Oliver in njegov dober prijatelj Tobie Puttock odpirata prvo restavracijo Fifteen v Avstraliji. Skupino mladih, starih 16 do 24 let, ki prihajajo iz slabših razmer, bosta izšolala, da bodo kot chefi delali v njuni novi restavraciji v Melbournu.
sezona 1, epizoda 7
V West Countryju se Nadiya sestane s pridelovalcem marmelade in obišče kmetijo česna. Pripravi krofe, cornwalske žepke, poletno solato in popoldanski prigrizek.
sezona 8, epizoda 2
Netradicionalne recepte s tradicionalnimi sestavinami ima Stoyan najraje! S spretno kombinacijo okusov pripravi krasne jedi – fižol z žajbljem, na soncu sušenimi paradižniki in zeliščnim oljem, ocvrta rebrca in ploski kruh s kvasom in drožmi.
.
sezona 1, epizoda 37
Lora in Stoyan imata za nas zanimive trike in recepte, primerne za vse priložnosti.
sezona 1, epizoda 8
Vsi sanjamo o tem, da bi dan začeli z bogatim zajtrkom in popoldansko kavo uživali ob slastni sladici. Chef Pavlov nam bo prirpavil prav to v tokratni oddaji.
sezona 1, epizoda 7
Shane obišče Iran. Od arabske in afriške začimbne obale Perzijskega zaliva potuje do Širaza, mesta granatnih jabolk, obzidanih vrtov in perzijske visoke kuhinje. Obišče starodavni Perzepolis, kjer hranijo najstarejši ohranjeni jedilnik na svetu.
sezona 1, epizoda 8
Shane se odpravi po svileni cesti k nomadom, ki ohranjajo starodavne metode peke. Obišče največje žafranove farme v regiji in čez puščavo preide v najbolj vroče mesto v Iranu, da bi okusil pašmak - prvotno sladkorno peno.
sezona 1, epizoda 17
Danes bomo izvedeli, kaj pomeni zaseka. Skoko bo iz pâtéja iz slanine naredil izjemno predjed.
sezona 1, epizoda 18
Ta pustolovščina se začne z 800 grami suhe polenovke, ki v 24 urah naraste na 5 kilogramov, in nadaljuje s prazničnim receptom, ki naloži 5 ljudem delo za ves dan.
sezona 1, epizoda 5
Mehika je svetovno znana po festivalih. V Humantli se samo za en večer zbere na tisoče ljudi, saj se ulice spremenijo v skoraj 8 km dolgo cvetlično preprogo!.
sezona 1, epizoda 6
Chuck Hughes se odpravi v Oaxaco, kjer bo na priljubljeni lokaciji pokusil mehiško različico pice. Naslednji dan pa izve več o ocvrtih kobilicah, ki jih tu obožujejo.
sezona 1, epizoda 9
Dobrodošli v Cowtownu! James pustolovščino nadaljuje v kavbojskem duhu. Preizkusi se v rodeu, nato pa kuha pred živinskim sejmom. Ko pokusi najboljše meso z žara na planetu, obuje plesne škornje in zapleše v največjem country baru na svetu.
sezona 1, epizoda 6
Tokrat bosta kosmata motorista nadaljevala svojo severnjaško odisejado v Northumberlandu. Si te konce še kako pozna, saj je tu pogosto počitnikoval kot otrok.
sezona 1, epizoda 3
Jimmy nabira morske školjke z lokalnim ribičem, izumiteljem izjemne metode nabiranja. Nato se odpravi v vinorodno pokrajino Blenheim, ki velja za eno najbolj sončnih in suhih predelov Nove Zelandije. Maori ji pravijo »kraj s luknjo v oblaku«.
.
sezona 8, epizoda 2
Netradicionalne recepte s tradicionalnimi sestavinami ima Stoyan najraje! S spretno kombinacijo okusov pripravi krasne jedi – fižol z žajbljem, na soncu sušenimi paradižniki in zeliščnim oljem, ocvrta rebrca in ploski kruh s kvasom in drožmi.
.
sezona 1, epizoda 7
V West Countryju se Nadiya sestane s pridelovalcem marmelade in obišče kmetijo česna. Pripravi krofe, cornwalske žepke, poletno solato in popoldanski prigrizek.
sezona 1, epizoda 5
Mehika je svetovno znana po festivalih. V Humantli se samo za en večer zbere na tisoče ljudi, saj se ulice spremenijo v skoraj 8 km dolgo cvetlično preprogo!.
sezona 1, epizoda 6
Chuck Hughes se odpravi v Oaxaco, kjer bo na priljubljeni lokaciji pokusil mehiško različico pice. Naslednji dan pa izve več o ocvrtih kobilicah, ki jih tu obožujejo.
sezona 1, epizoda 9
Dobrodošli v Cowtownu! James pustolovščino nadaljuje v kavbojskem duhu. Preizkusi se v rodeu, nato pa kuha pred živinskim sejmom. Ko pokusi najboljše meso z žara na planetu, obuje plesne škornje in zapleše v največjem country baru na svetu.
sezona 2, epizoda 10
Raymond pogosto meni, da si manjše jedi v našem jedilniškem repertoarju zaslužijo tudi mesto na večerni mizi. S svojim pogledom na solate, juhe in priloge Raymond deli svoje skrivnosti, kako lahko pripravimo manjše jedi tudi za pomembne priložnosti.
sezona 1, epizoda 5
Jamie Oliver in njegov dober prijatelj Tobie Puttock odpirata prvo restavracijo Fifteen v Avstraliji. Skupino mladih, starih 16 do 24 let, ki prihajajo iz slabših razmer, bosta izšolala, da bodo kot chefi delali v njuni novi restavraciji v Melbournu.
sezona 8, epizoda 2
Netradicionalne recepte s tradicionalnimi sestavinami ima Stoyan najraje! S spretno kombinacijo okusov pripravi krasne jedi – fižol z žajbljem, na soncu sušenimi paradižniki in zeliščnim oljem, ocvrta rebrca in ploski kruh s kvasom in drožmi.
.
sezona 1, epizoda 7
V West Countryju se Nadiya sestane s pridelovalcem marmelade in obišče kmetijo česna. Pripravi krofe, cornwalske žepke, poletno solato in popoldanski prigrizek.
sezona 1, epizoda 7
Shane obišče Iran. Od arabske in afriške začimbne obale Perzijskega zaliva potuje do Širaza, mesta granatnih jabolk, obzidanih vrtov in perzijske visoke kuhinje. Obišče starodavni Perzepolis, kjer hranijo najstarejši ohranjeni jedilnik na svetu.
sezona 1, epizoda 8
Shane se odpravi po svileni cesti k nomadom, ki ohranjajo starodavne metode peke. Obišče največje žafranove farme v regiji in čez puščavo preide v najbolj vroče mesto v Iranu, da bi okusil pašmak - prvotno sladkorno peno.
sezona 1, epizoda 5
Mehika je svetovno znana po festivalih. V Humantli se samo za en večer zbere na tisoče ljudi, saj se ulice spremenijo v skoraj 8 km dolgo cvetlično preprogo!.
sezona 1, epizoda 6
Chuck Hughes se odpravi v Oaxaco, kjer bo na priljubljeni lokaciji pokusil mehiško različico pice. Naslednji dan pa izve več o ocvrtih kobilicah, ki jih tu obožujejo.
sezona 1, epizoda 6
Tokrat bosta kosmata motorista nadaljevala svojo severnjaško odisejado v Northumberlandu. Si te konce še kako pozna, saj je tu pogosto počitnikoval kot otrok.
sezona 1, epizoda 5
Jamie Oliver in njegov dober prijatelj Tobie Puttock odpirata prvo restavracijo Fifteen v Avstraliji. Skupino mladih, starih 16 do 24 let, ki prihajajo iz slabših razmer, bosta izšolala, da bodo kot chefi delali v njuni novi restavraciji v Melbournu.
sezona 1, epizoda 7
Souffle, parfait ... Ni vam treba znati francosko, da bi ugotovili, da gre pri teh jedeh za kulinarično popolnost.
sezona 1, epizoda 8
Vsi sanjamo o tem, da bi dan začeli z bogatim zajtrkom in popoldansko kavo uživali ob slastni sladici. Chef Pavlov nam bo prirpavil prav to v tokratni oddaji.
365 večerij, 52 nedeljskih kosil in samo 1 božična večerja.
sezona 1, epizoda 1
Lora in Stoyan imata za nas zanimive trike in recepte, primerne za vse priložnosti.
sezona 8, epizoda 3
Družinsko udobje povezujemo z vonjem po pecivu. Najprej bomo pripravili okusne preste s polnozrnato moko in sirom, nadaljevali pa bomo z govedino s špinačo in počenimi sladkarijami z okusom po limoni, ki bi bile krasna pika na i vsakemu obroku!
.
sezona 1, epizoda 19
David Skoko predstavi praznični meni za connoisseure in gurmane. Med drugim pripravi sodobno frittato, katere navdih je Deniz Zembo.
sezona 1, epizoda 20
David Skoko streže jedi za connoisseure. Za predjed na enostaven način pripravi slastne kozice in zrel paradižnik.
sezona 1, epizoda 13
Rick se ukvarja z jorkširskim pudingom. Ugotavlja, kako najbolje pripraviti to znamenito britansko hrano. Po grahovem pireju po indijsko uživa v svojem priljubljenem pivu biBer. Nato obišče največjo tovarno tofuja v ZK.
.
sezona 1, epizoda 14
Gurdeep Loyal, ki piše o hrani, predstavi Ricku najboljšo indijsko hrano v Leicesterju, od bistroja na kolesih do nobel restavracije. Izve zgodbo o tem, kako je potreba po moki za čapati rešila tradicionalen mlin.
.
sezona 1, epizoda 7
Kosmata motorista se bosta vozila skozi Peak District. Gre za prvi britanski nacionalni park, ki ga vsako leto obišče 13 milijonov obiskovalcev.
sezona 1, epizoda 6
Jamie Oliver in njegov dober prijatelj Tobie Puttock odpirata prvo restavracijo Fifteen v Avstraliji. Skupino mladih, starih 16 do 24 let, ki prihajajo iz slabših razmer, bosta izšolala, da bodo kot chefi delali v njuni novi restavraciji v Melbournu.
sezona 1, epizoda 8
Nadiya se v Walesu od rejca ovac Richarda Rodericka uči, kako biti pastirica. V zameno mu pripravi jagnjetino s česnovim naanom.
sezona 8, epizoda 3
Družinsko udobje povezujemo z vonjem po pecivu. Najprej bomo pripravili okusne preste s polnozrnato moko in sirom, nadaljevali pa bomo z govedino s špinačo in počenimi sladkarijami z okusom po limoni, ki bi bile krasna pika na i vsakemu obroku!
.
sezona 1, epizoda 9
Chef Pavlov nam prikaže različne poglede na eno in isto sladico. Limonov kolač bo preoblikovan v sladico z okusom po lešnikih.
sezona 1, epizoda 10
Skandinavci so znani po raznolikih sladicah, ki jih v velikih količinah postrežejo ob kavi. Chef Pavlov nam bo tokrat pripravil dve izjemni sladici.
sezona 1, epizoda 9
Shane potuje iz Isfahana, starodavne prestolnice Perzije, v Teheran, glavno mesto sodobnega Irana. Odkriva drugačno kulinarično kulturo. Predsodki o Iranu so temeljito izpodbiti, vrne se v svojo kuhinjo, da bi pripravil zapleten perzijski riž.
sezona 1, epizoda 10
Potem ko je prepotoval skoraj 2000 kilometrov in si ogledal 2000 let perzijske kulinarične zgodovine, Shane prispe na iranski sever, ki meji na Turčijo in Kaspijsko morje in kjer so vplivi na kuhinjo regije zelo osmanski.
sezona 1, epizoda 19
David Skoko predstavi praznični meni za connoisseure in gurmane. Med drugim pripravi sodobno frittato, katere navdih je Deniz Zembo.
sezona 1, epizoda 20
David Skoko streže jedi za connoisseure. Za predjed na enostaven način pripravi slastne kozice in zrel paradižnik.
sezona 1, epizoda 7
Chuck Hughes se bo v Puebli družil z lastnikom stojnice, ki prodaja sok. Skupaj se bosta odpravila do vulkana. Potem pa se bo Chuck naučil skuhati mole..
sezona 1, epizoda 8
Ciudad de México je dom skoraj vsega! Chuck bo pokusil slastne tacose s svinjino in spoznal svetovno znanega tetovatorja. Poleg tega se bo odpravil na eno največjih tržnic na svetu.
sezona 1, epizoda 10
James prispe v Dallas in gre na ranč, ki je zaslovel v svetovno znani seriji Dallas in na katerem se preizkusi v kuhi. Obišče tudi teksaški sejem in si ogleda, kako ga organizirajo. Poda se v umetniško četrt in eno najboljših teksaških okrepčevalnic.
sezona 1, epizoda 7
Kosmata motorista se bosta vozila skozi Peak District. Gre za prvi britanski nacionalni park, ki ga vsako leto obišče 13 milijonov obiskovalcev.
sezona 1, epizoda 13
Rick se ukvarja z jorkširskim pudingom. Ugotavlja, kako najbolje pripraviti to znamenito britansko hrano. Po grahovem pireju po indijsko uživa v svojem priljubljenem pivu biBer. Nato obišče največjo tovarno tofuja v ZK.
.
sezona 1, epizoda 14
Gurdeep Loyal, ki piše o hrani, predstavi Ricku najboljšo indijsko hrano v Leicesterju, od bistroja na kolesih do nobel restavracije. Izve zgodbo o tem, kako je potreba po moki za čapati rešila tradicionalen mlin.
.
sezona 8, epizoda 3
Družinsko udobje povezujemo z vonjem po pecivu. Najprej bomo pripravili okusne preste s polnozrnato moko in sirom, nadaljevali pa bomo z govedino s špinačo in počenimi sladkarijami z okusom po limoni, ki bi bile krasna pika na i vsakemu obroku!
.
sezona 1, epizoda 8
Nadiya se v Walesu od rejca ovac Richarda Rodericka uči, kako biti pastirica. V zameno mu pripravi jagnjetino s česnovim naanom.
sezona 1, epizoda 7
Chuck Hughes se bo v Puebli družil z lastnikom stojnice, ki prodaja sok. Skupaj se bosta odpravila do vulkana. Potem pa se bo Chuck naučil skuhati mole..
sezona 1, epizoda 8
Ciudad de México je dom skoraj vsega! Chuck bo pokusil slastne tacose s svinjino in spoznal svetovno znanega tetovatorja. Poleg tega se bo odpravil na eno največjih tržnic na svetu.
sezona 1, epizoda 10
James prispe v Dallas in gre na ranč, ki je zaslovel v svetovno znani seriji Dallas in na katerem se preizkusi v kuhi. Obišče tudi teksaški sejem in si ogleda, kako ga organizirajo. Poda se v umetniško četrt in eno najboljših teksaških okrepčevalnic.
365 večerij, 52 nedeljskih kosil in samo 1 božična večerja.
sezona 1, epizoda 6
Jamie Oliver in njegov dober prijatelj Tobie Puttock odpirata prvo restavracijo Fifteen v Avstraliji. Skupino mladih, starih 16 do 24 let, ki prihajajo iz slabših razmer, bosta izšolala, da bodo kot chefi delali v njuni novi restavraciji v Melbournu.
sezona 8, epizoda 3
Družinsko udobje povezujemo z vonjem po pecivu. Najprej bomo pripravili okusne preste s polnozrnato moko in sirom, nadaljevali pa bomo z govedino s špinačo in počenimi sladkarijami z okusom po limoni, ki bi bile krasna pika na i vsakemu obroku!
.
sezona 1, epizoda 8
Nadiya se v Walesu od rejca ovac Richarda Rodericka uči, kako biti pastirica. V zameno mu pripravi jagnjetino s česnovim naanom.
sezona 1, epizoda 9
Shane potuje iz Isfahana, starodavne prestolnice Perzije, v Teheran, glavno mesto sodobnega Irana. Odkriva drugačno kulinarično kulturo. Predsodki o Iranu so temeljito izpodbiti, vrne se v svojo kuhinjo, da bi pripravil zapleten perzijski riž.