Arhiv novic

HBO HD: Naložbe, 1. sezona

 Nova HBO serija „Naložbe“ (Industry) bo premierno predvajana 10. novembra ob 21.00h na HBO kanalu, na ta dan pa bo na voljo tudi v HBO GO ponudbi.

 

Serija prinaša vznemirljiv pogled v svet mednarodnih financ, kakor ga vidijo mladi prihodnji poslovneži, ki bi si radi zagotovili varno in bogato prihodnost. Zgodba spremlja skupino ambicioznih mladih diplomantov, ki tekmujejo za omejen nabor stalnih položajev pri pomembni investicijski banki v Londonu. Meje med kolegialnostjo, prijateljstvom, ljubimkanjem in sovraštvom se kmalu zabrišejo, ko se častihlepneži potopijo v korporativno kulturo, ki jo enako zaznamujejo seks, mamila in ego kot tudi sklepanje poslov ter dividende. Člani skupine doživljajo vzpone in padce in odločiti se morajo, kaj v življenju je zares pomembno.

 

Myha’la Herrold, Marisa Abela, Harry Lawtey, David Jonsson in Nabhaan Rizwan, ki igrajo "Diplomirance", Conor MacNeill, Freya Mavor, Will Tudor in Ken Leung pa "Upravo". Avtorja in izvršna producenta serije sta Mickey Down and Konrad Kay, med izvršnimi producenti pa so tudi Jane Tranter, Lachlan MacKinnon, Ryan Rasmussen, David P. Davis in Ben Irving. Pod scenarij so podpisani Konrad Kay, Mickey Down, Sam H. Freeman in Kate Verghese, režijo pa so prevzeli Lena Dunham, Ed Lilly, Tinge Krishnan in Mary Nighy.

 


*FOTOGRAFIJE: https://filecloud.hbo.hu/url/umxdepgcaomz
*NAPOVEDNIK: https://youtu.be/R8ollbPQGP0