Slovenske TV

Podnaslovljene TV

Lokalne TV

EX YU TV

Angleške TV

Nemške TV

Italijanske TV

Ostale TV

National Geographic
06:00
Pekel v predoru; Seconds From Disaster (Reversion): Tunnel Inferno; sez. Reversion; ep. 2... Leta 1999 je v montblanškem predoru zagorel tovornjak in nastal je smrtonosni pekel. Po koncu 53-urnega gašenja je bilo mrtvih 39 ljudi. To je bila ena najhujših prometnih nesreč v predorih na svetu.
06:20
Pazite na telo; Brain Games 3: Mind Your Body; sez. 3; ep. 9... Odkrili bomo, kako naši možgani dojemajo svet, strokovnjaki kognitivne znanosti, nevroznanosti in psihologije pa nam bodo razložili dejstva.
06:45
34. epizoda; Science Of Stupid 2: Wild; sez. 2; ep. 34... Serija se vrača z drugo sezono. Radi gledamo druge, kako zamočijo, še posebej če to naredijo na spektakularen način. Ta serija s pomočjo znanstvenikov razkriva, kako in zakaj so se pustolovščine sprevrgle v katastrofo.
07:10
Vzvišen Hms; Engineering Connections 2: Hms Illustrious; sez. 2; ep. 5... Richard Hammond bo raziskal, kaj vse je vplivalo na razvoj ladje Illustrious. Kako je bumerang pripomogel k oblikovanju velikanske letalonosilke?
08:05
Guggenheimov muzej; Engineering Connections 2: Guggenheim Bilbao; sez. 2; ep. 6... Kaj povezuje ikonski Guggenheimov muzej v Bilbau z Walterjem Raleighom in kroglo za keglanje? Richard Hammond bo raziskal njegov nastanek.
09:00
Pobeg iz gulaga; Banged Up Abroad 8: Escape From The Gulag; sez. 8; ep. 10... Po štirih letih v ruskem delovnem kampu življenje tihotapca Jerryja Amsterja ni bilo nič kaj rožnato. Potem pa se je vse obrnilo na glavo…
09:50
Resnični Argo; Banged Up Abroad 9: The Real Argo; sez. 9; ep. 10... Spoznali bomo resnično zgodbo, ki je bila temelj filma Argo in Mendezov drzni načrt, da bi med iransko krizo s talci rešil šest diplomatov.
10:40
Smrtonosni morski tok; Do or Die 1: Deadly Ocean Pull; sez. 1; ep. 5... Plavajte za življenje, ko vas oceanski tok vleče v globino, in pobegnite iz goreče stavbe tako, da visite z okenske police.
11:05
Strupena dežela; Dangerous Encounters 4: Venomland; sez. 4; ep. 6... Herpetolog dr. Brady Barr poskuša z ekipo lokalnih strokovnjakov odkriti, zakaj v Avstraliji živi toliko strupenih živali.
12:05
5. epizoda; Science of Stupid: Horsepower Is Not Your Friend; sez. 1; ep. 5... Strokovnjaki nam bodo razkrili, kolikokrat in zakaj se lahko pustolovščina spremeni v polomijo.
12:30
6. epizoda; Science of Stupid: Wheelies Gone Wrong; sez. 1; ep. 6... Richard Hammond raziskuje sramotilen in boleč potencial akrobacij z motorji, breakdancea in zibanja na vrvi.
13:05
7. epizoda; Science of Stupid: The Motion of the Ocean; sez. 1; ep. 7... Richard Hammond bo raziskal boleče posledice podiranja stavb, sankanja in razbijanja zračnih blazin.
13:30
8. epizoda; Science of Stupid: Big Tires, Monster Fails; sez. 1; ep. 8... Richard Hammond bo raziskal ponižujoče in boleče posledice udarcev pri karateju, skokov s kolesom in deskanja na vodi.
14:00
Tovornjaki; Megafactories (016137): Trucks; sez. 0; ep. 1... V tovarni Peterbilt delavci proizvajajo tovornjake Model 387 - orjake na cesti, ki lahko vlečejo vozila, težka do 36 ton. Proizvodnja vozila, sestavljenega iz 20.000 delov, je občudovanja vredno delo.
15:00
Tanki; Megafactories (016223): Tanks; sez. 1; ep. 1... Tank Abrams je eden najmogočnejšnih bojnih sistemov na svetu. Ogledali si bomo dve tovarni, ki izdelujeta 70-tonskega Abramsa, in tanke, ki se bojujejo v Iraku.
16:00
Bentley; Megafactories (018670): Bentley; sez. 1; ep. 1... Izdelava novega mulsanna za Bentley pomeni vrnitev k njegovemu začetku, k njegovi strasti do moči in hitrosti.
17:00
Lego; Megafactories (018920): Lego; sez. 1; ep. 1... Je najbolj priljubljena gradbena igrača na svetu. Otroci po vsem svetu se z lego kockami igrajo več kot 5 milijard ur letno.
18:00
Angkor Wat; Access 360° World Heritage 2: Angkor Wat; sez. 2; ep. 1... Kamboški veličastni templji, zapuščeni stoletja, so spet ogroženi. Raziskovalci in domačini se borijo, da bi jih ohranili za prihodnje rodove.
19:00
Sagrada Familia; Access 360° World Heritage 2: Sagrada Familia; sez. 2; ep. 2... Ekskluziven
20:00
Gora Fudži; Access 360° World Heritage 2: Mt. Fuji; sez. 2; ep. 3... Spoznali bomo gorske čuvaje, znanstvenike in eko-prostovoljce, ki želijo zaščititi in ohraniti japonski ikonski ognjenik.
21:00
Krokodilji pokol; Nazi Weird War Two: Crocodile Massacre; sez. 1; ep. 4... Leta 1945 je tisoč japonskih vojakov umrlo v burmanskem morju, kjer je veliko krokodilov in kar velja za največjo tragedijo v zgodovini. Je vse res tako, kot se zdi?
22:00
Einstein: Sedmo poglavje; Genius: Einstein: Chapter Seven; sez. 1; ep. 7... Serija razkriva, kako je uradnik v pisarni za patente s svojo teorijo relativnosti razkril skrivnosti atoma in vesolja. Spoznali bomo človeka za odkritji, vključno s politično dejavnostjo, družinskim življenjem in zapletenimi osebnimi odnosi.
23:00
Einstein: Osmo poglavje; Genius: Einstein: Chapter Eight; sez. 1; ep. 8... Serija razkriva, kako je uradnik v pisarni za patente s svojo teorijo relativnosti razkril skrivnosti atoma in vesolja. Spoznali bomo človeka za odkritji, vključno s politično dejavnostjo, družinskim življenjem in zapletenimi osebnimi odnosi.
00:00
Novi svet; Mars: Novo Mundo; sez. 1; ep. 1... Leta 2033 se prva človeška odprava na Mars spopade z nevarno okvaro pristajalnega sistema na Dedalusu, ko vstopijo v atmosfero. V sedanjosti SpaceX skuša pristati s prvo raketo za večkratno uporabo in razviti tehnologijo, potrebno za pot na Mars.
00:55
Na tleh; Mars: Grounded; sez. 1; ep. 2... L. 2033 posadka Dedalusa išče vnaprej zgrajeno bazo. Mudi se jim, saj je poveljnik poškodovan. V sedanjosti Nasin astronavt preživlja leto dni na vesoljski postaji, da bi ugotovili, s kakšnimi izzivi se bodo morali spopadati bodoči astronavti.
01:50
Padec pritiska; Mars: Pressure Drop; sez. 1; ep. 3... Dedalusova posadka se znajde v težavah, saj ne najdejo stalnega bivališča, kjer bi bili varni pred sevanjem. V sedanjosti Evropska vesoljska agencija in Rusi skupaj izstrelijo sondo, ki bo pomagala pri pripravi prihodnjih odprav na Mars.
02:40
Sterilizacija mačk; The Incredible Dr. Pol 3: Cat In The H.A.T.S.; sez. 3; ep. 6... Od jeznih bikov do odločnih telet... Živali v okrožju Isabella postajajo razdražljive po dolgi in mrzli zimi.
03:25
16. epizoda; Wild Chronicles 2: Wild Chronicles 2, 16; sez. 2; ep. 16... Turisti in morski psi morajo v tropskem raju živeti drug ob drugem. Selitev mlade žirafe v nov dom pa ni tako preprosta, kot se zdi.
03:50
Kako zmagati 9; How To Win At Everything: How To Win At Everything, 9; sez. 1; ep. 9... Ta oddaja bo pokazala, kako običajni smrtniki lahko postanejo bogovi in večni zmagovalci. Danes bomo izvedeli, kako narediti papirnato letalo, projektor iz mobilnika, izboljšati spomin in kako narediti sadno solato s karate udarci.
04:15
Bik v ogradi; The Incredible Dr. Pol 3: The Bull Pen; sez. 3; ep. 9... Zime v Michiganu je konec, sneg in led pa prostor odstopata zelenim pašnikom.
05:00
19. epizoda; Wild Chronicles 2: Wild Chronicles 2, 19; sez. 2; ep. 19... Everest alpinistom pomeni največji izziv. Videli bomo, kakšno je stanje 10 let po najhujši alpinistični tragediji sodobnega časa.
05:25
Kako zmagati 11; How To Win At Everything: How To Win At Everything, 11; sez. 1; ep. 11... Ta oddaja bo pokazala, kako običajni smrtniki lahko postanejo bogovi in večni zmagovalci. V tej epizodi se bomo naučili speči popoln zrezek, kako teči hitreje, z dvema potezama zložiti majico in predvsem kako zgraditi snežaka, ki se ne bo stopil.
05:35
Padec skozi led; Do or Die 1: Falling Through Ice; sez. 1; ep. 12... Poskusite priti na varno, ko poči tanek led in padete v ledeno jezero, in se poskusite rešiti, ko vas obkoli ducat psov.
06:00
Bomba v Oklahoma Cityju; Seconds From Disaster (Reversion): The Bomb In Oklahoma City; sez. Reversion; ep. 3... Rekonstrukcija terorističnega napada na Alfred P Murrah Federal Building leta 1995, ki je zahteval 168 smrtnih žrtev in 674 poškodovanih. V oddaji ugotavljamo, zakaj se je zgradba porušila ter zakaj so nekateri umrli in drugi ne.
06:20
Sledi vodji; Brain Games 3: Follow the Leader; sez. 3; ep. 10... Odkrili bomo, kako naši možgani dojemajo svet, strokovnjaki kognitivne znanosti, nevroznanosti in psihologije pa nam bodo razložili dejstva.
06:45
Znanost o neumnosti 3, 1; Science of Stupid 3: Science of Stupid 3, 1; sez. 3; ep. 1... V oddaji združujemo znanost in spektakularno boleče posnetke. Tokrat bomo izvedeli, kako se je mogoče osramotiti ter poškodovati pri poletu z zmajem, kolesarjenju in pri močnem dvigu spodnjic.
07:10
Protipotresni most; Engineering Connections 3: Earthquake Bridge; sez. 3; ep. 2... Richard bo povedal, kako so inženirji enega najdaljših mostov uspeli protipotresno zgraditi s pomočjo 65 metrov globoke podvodne strukture.
08:05
Raketoplan; Engineering Connections 3: Space Shuttle; sez. 3; ep. 3... Richard Hammond bo razkril presenetljive inženirske povezave z Nasinim raketoplanom - prvim vesoljskim plovilom za večkratno uporabo.
09:00
Novi pes na dresuri; The Incredible Dr. Pol 3: New Dog, Pol Tricks; sez. 3; ep. 5... V Michiganu je obdobje kotenja, poleg tega pa območju grozi epidemija pljučnice med prašički. Dr. Pol in njegovi sodelavci imajo polne roke dela.
09:50
Sterilizacija mačk; The Incredible Dr. Pol 3: Cat In The H.A.T.S.; sez. 3; ep. 6... Od jeznih bikov do odločnih telet... Živali v okrožju Isabella postajajo razdražljive po dolgi in mrzli zimi.
10:40
Smrtonosni cunami; Do or Die 1: Killer Tsunami!; sez. 1; ep. 6... Na voznikovem mestu v avtu poskusite preživeti udarec cunamija, prestrašeno žrtev pa osvobodite krempljev severnega medveda.
11:05
Razstrelivo in smaragdi; Mine Kings: Explosives And Emeralds; sez. 1; ep. 6... V Zambiji najdemo nekatere najbogatejše žile smaragdov, vendar je na območju veliko nezakonitega rudarjenja in tihotapljenja. Lovci na drage kamne se odpravijo v Afriko, da bi našli manjše rudnike z najlepšimi smaragdi.
12:00
Spet na ribolovu; Wicked Tuna 2: Back In The Hunt; sez. 2; ep. 1... Ribiči iz Gloucesterja, Massachusetts, se podajo na odprto morje v upanju, da bodo naleteli na prvo jato modroplavutih tun to sezono.
13:00
Na ribe!; Wicked Tuna 2: Go Fish!; sez. 2; ep. 2... Ker je tekmovanje vse bolj divje, so kapitani Glouchesterja pripravljeni storiti vse, da bi ujeli izmuzljivega modroplavutega tuna.
14:00
Naše je; Yukon Gold 2: It's Ours To Take; sez. 2; ep. 3... Rudarji kopljejo v trda tla, da bi izkopali zlato. Ken pa mora izbrati med poplačilom svojih delavcev ali upnikov.
15:00
Kar te ne ubije …; Yukon Gold 2: What Doesn't Kill You; sez. 2; ep. 4... Ko Kenov obrat in ekipa začneta delati po svoje, se mora spopasti z dvojnim uporom. Camov varilec pa doživi nezgodo in ga odpeljejo v bolnišnico.
16:00
V pravem trenutku; Yukon Gold 2: Know When To Hold 'em; sez. 2; ep. 5... Karl se spopada z večnim ledom, Kena obišče žena in ugotovi, da je na robu bankrota, bager Big Ala pa skoraj pristane na nosu.
17:00
Med skalami in težavami; Yukon Gold 2: Between A Rock & A Hard Place; sez. 2; ep. 6... Dennis mora izbrati med vožnjo do rudnika in zvestobo do Cama. Karl pa ogrozi svojo sezono, ko prepreči poplavo.
18:05
Pisarniški stol na reaktivni pogon; Mad Scientists: Jet-Powered Office Chair; sez. 1; ep. 1... John skupaj z Don Giandomenicom iz pisarniškega stola ustvari prikolico za motor na reaktivni pogon. Nato pa se podata na vznemirljivo vožnjo.
18:30
Ultimativni goseničar; Mad Scientists: Ultimate Rock Crawler; sez. 1; ep. 2... John in Cameron Carlson na zadnji del goseničarja namestita peto kolo, vendar ju med testiranjem v kamnolomu čaka kar nekaj presenečenj.
19:00
Einstein: Deveto poglavje - Deseto poglavje; Genius (season finale 1x120): Einstein: Chapters 9 & 10; sez. 0; ep. 1... Serija razkriva, kako je uradnik v pisarni za patente s svojo teorijo relativnosti razkril skrivnosti atoma in vesolja. Spoznali bomo človeka za odkritji, vključno s politično dejavnostjo, družinskim življenjem in zapletenimi osebnimi odnosi.
21:00
Kiberterorizem; Breakthrough 2: Cyber Terror; sez. 2; ep. 2... Ekskluzivni vpogled v svet hekerjev, kjer sledimo hekerjem, ki morajo vdreti v bančne računalnike in hekerjem, ki za IS novačijo samomorilske bombaše, ki napadajo priljubljene turistične destinacije.
22:00
Katastrofa Challengerja: Izgubljeni posnetki; Challenger Disaster: Lost Tapes: Challenger Disaster: Lost Tapes; sez. 0; ep. 1... Zgodba o vesoljskem plovilu Challenger in njegovi posadki. Med njimi je bila tudi Christa Mcauliffe, prva civilistka v vesolju, ki so jo izbrali med več tisoč prijavljenimi. Zgodba o katastrofi, prikazani skozi novinarske reportaže in intervjuje.
23:00
Spust v središče Zemlje; Down To The Earth's Core (1x60): Down To The Earth's Core (1x60), 1; sez. 0; ep. 1... V enem posnetku se bomo podali na epsko potovanje v središče Zemlje. S pomočjo računalniške animacije bomo prebili 6500 km trdnih kamnin, da bi raziskali svet, skrit pod svojimi nogami, poln skrivnostnih oblik, bitij in naravnih pojavov.
00:00
Kiberterorizem; Breakthrough 2: Cyber Terror; sez. 2; ep. 2... Ekskluzivni vpogled v svet hekerjev, kjer sledimo hekerjem, ki morajo vdreti v bančne računalnike in hekerjem, ki za IS novačijo samomorilske bombaše, ki napadajo priljubljene turistične destinacije.
00:55
Katastrofa Challengerja: Izgubljeni posnetki; Challenger Disaster: Lost Tapes: Challenger Disaster: Lost Tapes; sez. 0; ep. 1... Zgodba o vesoljskem plovilu Challenger in njegovi posadki. Med njimi je bila tudi Christa Mcauliffe, prva civilistka v vesolju, ki so jo izbrali med več tisoč prijavljenimi. Zgodba o katastrofi, prikazani skozi novinarske reportaže in intervjuje.
01:50
Spust v središče Zemlje; Down To The Earth's Core (1x60): Down To The Earth's Core (1x60), 1; sez. 0; ep. 1... V enem posnetku se bomo podali na epsko potovanje v središče Zemlje. S pomočjo računalniške animacije bomo prebili 6500 km trdnih kamnin, da bi raziskali svet, skrit pod svojimi nogami, poln skrivnostnih oblik, bitij in naravnih pojavov.
02:40
Noetova barka; The Incredible Dr. Pol 3: Noah's Bark; sez. 3; ep. 7... Sneg se je prelevil v dež, ki prinaša kup klicev, namenjenih veterinarski kliniki Pol. Veterinarji, kmeti in živali se zavedajo težav, povezanih z dežjem, deževati pa še ne bo nehalo.
03:25
17. epizoda; Wild Chronicles 2: Wild Chronicles 2, 17; sez. 2; ep. 17... Kiti grbavci se vračajo ob afriško obalo. V narodnem parku Yosemite pa medved išče nočni prigrizek.
03:50
Kako zmagati 10; How To Win At Everything: How To Win At Everything, 10; sez. 1; ep. 10... Ta oddaja bo pokazala, kako običajni smrtniki lahko postanejo bogovi in večni zmagovalci. V tej epizodi se bomo naučili, kako rešiti Rubikovo kocko, zmagati dirko s kolesi in čolni, zlikati srajco brez likalnika in zloščiti čevlje z banano.
04:15
Smrdeča krava; The Incredible Dr. Pol 3: How Now Smelly Cow; sez. 3; ep. 10... Prvi znaki poletja so v Michiganu že prisotni, veterinarska klinika Pol pa dela s polno paro. Pomočnica Olivia dela in se izobražuje, saj hoče postati veterinarka. Dr. Pol ji z veseljem pomaga, kolikor ji le lahko.
05:00
20. epizoda; Wild Chronicles 2: Wild Chronicles 2, 20; sez. 2; ep. 20... Odpravili se bomo v Centralnoafriško republiko, kjer se zbirajo sloni. Na Bahamih pa bomo doživeli še ne viden čudež novega življenja.
05:25
Osebna varnost; Hacking The System: Personal Security; sez. 1; ep. 1... Če vam ukradejo bančni izpisek ali ugotovijo geslo, so posledice lahko zelo hude. Brian bo razložil, kako se lahko pred tem zavarujete.
05:35
Kriza na ledeni cesti; Do or Die 1: Icy Highway Crisis; sez. 1; ep. 13... Ko na nevarnem ledu začne tovornjak drseti proti vam, zgrabite za volan. Poskusite se izogniti nevarnemu krokodiljemu ugrizu.
06:00
V jedru Černobila; Seconds From Disaster (Reversion): Meltdown In Chernobyl; sez. Reversion; ep. 7... Za prav vsako nesrečo leži seznam dogodkov, niz 'sprožilnih točk', ki skupaj privedejo do katastrofe. Sekunde od katastrofe raziskuje tiste ključne trenutke, izmed katerih so nekateri spremenili sam tok zgodovine.
06:20
Jezik; Brain Games 3: Language; sez. 3; ep. 14... Ste se kdaj vprašali, če je jezik več, kot le skupek besed? V tej epizodi bomo vaše možgane podvrgli ultimativnim testom sporazumevanja.
06:45
Znanost o neumnosti 3, 9; Science of Stupid 3: Science of Stupid 3, 9; sez. 3; ep. 9... Radi gledamo ljudi, ki zamočijo, če posebej, kadar to storijo na zelo spektakularen način. Znanost o neumnosti s pomočjo znanstvenikov razkriva, kako se lahko pustolovščina končna z nesrečo.
07:10
Črno, belo in povsod Pol; The Incredible Dr. Pol 4: Black White And Pol All Over; sez. 4; ep. 20... Charlesa je brcnil konj in nekaj časa ne bo mogel pomagati na kmetijah, zato namesto njega vskoči Diane. Prvotni dinamični duo, doktor in gospa Pol, morata poskrbeti za navihano malo zebro, skopiti dirkalnega konja in kravi pozdraviti zobe.
08:05
Spet na ribolovu; Wicked Tuna 2: Back In The Hunt; sez. 2; ep. 1... Ribiči iz Gloucesterja, Massachusetts, se podajo na odprto morje v upanju, da bodo naleteli na prvo jato modroplavutih tun to sezono.
09:00
Na ribe!; Wicked Tuna 2: Go Fish!; sez. 2; ep. 2... Ker je tekmovanje vse bolj divje, so kapitani Glouchesterja pripravljeni storiti vse, da bi ujeli izmuzljivega modroplavutega tuna.
09:50
Ego je pristal; Wicked Tuna 6: The Ego Has Landed; sez. 6; ep. 5... Na začetku tedna vsi hvalijo Geordieja in Sandra, ker sta prejšnji teden ujela pet rib. Kapitan Dot Coma ni bil prisoten, zato trpi njegova samozavest in se hoče odkupiti v očeh flote in svoje posadke. Paul pa se še vedno trudi izuriti svojega pomočnika.
10:40
Izjemna vročina; Street Genius 1: Deep Heat; sez. 1; ep. 10... Popolnoma nov kviz s področja zabavne znanosti in strojništva, ki gledalce pozove, da izberejo rezultate neverjetnih preizkusov.
11:05
Najboljše 90-ih let, Tragedije; 90s Greatest: Tragedies 1: 90s Greatest: Tragedies 1, 1; sez. 1; ep. 1... 90-ta leta so bila priča tragedijam, kot so smrt princese Diane in Giannija Versaceja ter potop ladje Estonia.
12:00
Najboljše 90-ih let, Športni trenutki; 90s Greatest: Football Moments: 90s Greatest: Football Moments; sez. 0; ep. 1... Podoživeli bomo najslavnejše in kontroverzne igre in igralce, ki niso zaznamovali le 90-ih let, ampak tudi pomagali izoblikovati današnji šport.
13:00
Aljaški severovzhodnik; The Yard: Alaskan Nor'easter; sez. 1; ep. 5... Naloga izgradnje in vzdrževanja flote ribiških bark, delovnih plovil in potniških ladij je zelo stresna. V marini Yank v Tuckahoe v New Jerseyju hitijo, da bi čim prej splaviti ladjo za zabave in globokomorsko ribarjenje Miss Barnegat Light.
14:00
Klic na pomoč iz plavajočega doma; The Yard: Houseboat SOS; sez. 1; ep. 6... Naloga izgradnje in vzdrževanja flote ribiških bark, delovnih plovil in potniških ladij je zelo stresna. V Shamrock Salvage and Towing v Ocean Cityju dvigujejo potapljajočo hišo na vodi, moški in dva psa pa lahko le upajo, da bodo rešili njihov dom.
15:00
Smrdljivi posel; Ice Road Rescue: Fishy Business; sez. 1; ep. 8... Na jugu ima Bjoern veliko dela, narava pa mu para živce, ko mora pomagati avtu z zmrznjenim gorivom, nato pa zaradi severnih jelenov zaprejo cesto. Na severu morajo rešiti tovornjak, poln rib, in prekucnik, ki je izgubil gred.
16:00
Ekstremna reševanja; Ice Road Rescue: Extreme Rescues; sez. 1; ep. 10... Thord in Bjoern se zbereta z drugimi, da bi se pogovorili o sezoni. Zgodbe o življenju in smrti, iznajdljivosti, slabem vremenu in bizarnostih. Pri Olavu se spominjajo trenutkov, zaradi katerih bi ljudje jokali, se smejali ali kričali.
17:00
Zvezde v steni: Razpad ekipe; Rock Stars: Falling Apart; sez. 1; ep. 9... Zaradi svojega ega je Greg vedno znova v težavah, zaradi česar mora Dennis poprijeti za svoj pas in prevzeti pomembno nalogo.
18:00
Zvezde v steni: Miniranje; Rock Stars: Blowing Up; sez. 1; ep. 10... Dan pred načrtovano eksplozijo, ki naj bi porušila del gore, Dennis ekipo priganja, da pravočasno očisti območje.
19:00
Ego je pristal; Wicked Tuna 6: The Ego Has Landed; sez. 6; ep. 5... Na začetku tedna vsi hvalijo Geordieja in Sandra, ker sta prejšnji teden ujela pet rib. Kapitan Dot Coma ni bil prisoten, zato trpi njegova samozavest in se hoče odkupiti v očeh flote in svoje posadke. Paul pa se še vedno trudi izuriti svojega pomočnika.
20:00
Raziskovalec 2, epizoda 13; Explorer 2: S2 Ep13; sez. 2; ep. 13... Peter Segal se bo odpravil v jugovzhodno Azijo, kjer je skrivno ameriško bombardiranje Laosa pustilo dolgoročne posledice. Videli bomo tudi, kako marinci rešujejo nekega Afganistanca in kako nam tehnologija izboljšuje življenja.
21:00
Pobitost in pasji dnevi; Wicked Tuna 6: Doldrums And Dog Days; sez. 6; ep. 6... Sredi sezone lova na modroplavutega tuna vsi kapitani razmišljajo o tem, kako jim gre. Ladje na vrhu lestvice morajo nadaljevati s trdim delom, tiste na dnu pa vedo, da se morajo potruditi, če hočejo kaj zaslužiti to poletje.
22:00
Raziskovalec 2, epizoda 14; Explorer 2: S2 Ep14; sez. 2; ep. 14... Peter Segal bo odpotoval na Japonsko, kjer se spopadajo z upadanjem rodnosti. Spoznali bomo tudi iraško babico, ki vodi pogumno milico v boju proti IS. Američani pa se zaradi visokih cen nepremičnin selijo v prikolice.
23:00
Otok brezzakonja: Zanesi se name; Lawless Island: Lean On Me: Lawless Island: Lean On Me, 1; sez. 0; ep. 1... Prebivalci Port Protectiona delujejo znotraj meja svojega okolja. Če hočejo preživeti, se morajo zanesti drug na drugega in si pomagati v tej neusmiljeni divjini, ki predstavlja njihov dom.
00:00
Karibska môra; Banged Up Abroad 7: Caribbean Nightmare; sez. 7; ep. 10... David in Jayne Bladen sta sanjala o novem začetku na drugi strani morja, vendar se je njuno potovanje končalo z 20 meseci za rešetkami.
00:55
Ne brez mojega otroka; Banged Up Abroad 8: Not Without My Baby; sez. 8; ep. 1... Ko je Susan Haglof po sumljivi posvojitvi v Egiptu ponaredila rojstni list, je bila soočena z možnostjo zapora in odvzema otroka.
01:50
Otok brezzakonja: Zanesi se name; Lawless Island: Lean On Me: Lawless Island: Lean On Me, 1; sez. 0; ep. 1... Prebivalci Port Protectiona delujejo znotraj meja svojega okolja. Če hočejo preživeti, se morajo zanesti drug na drugega in si pomagati v tej neusmiljeni divjini, ki predstavlja njihov dom.
02:40
Naporen dan; The Incredible Dr. Pol 3: Dog Dazed Afternoon; sez. 3; ep. 11... Poletje pomeni še več dela, ko primeri, ki odločajo o življenju in smrti, preizkušajo vztrajnost veterinarjev na kliniki Pol.
03:25
Sekvoja; Nat Geo's Most Amazing Photos 1: Redwood; sez. 1; ep. 1... Fotograf Michael Nichols se s skupino alpinistov in znanstvenikov odpravi fotografirat ogromno sekvojo v Kaliforniji.
03:50
Gostilniške ukane; Hacking The System: Restaurant Ruses; sez. 1; ep. 2... Pobliže si bomo ogledali gostinski posel in razkrili pretanjene psihološke trike, s katerimi gostinci izpraznijo vaše žepe.
04:15
Naporen dan; The Incredible Dr. Pol 3: Dog Dazed Afternoon; sez. 3; ep. 11... Poletje pomeni še več dela, ko primeri, ki odločajo o življenju in smrti, preizkušajo vztrajnost veterinarjev na kliniki Pol.
05:00
Sekvoja; Nat Geo's Most Amazing Photos 1: Redwood; sez. 1; ep. 1... Fotograf Michael Nichols se s skupino alpinistov in znanstvenikov odpravi fotografirat ogromno sekvojo v Kaliforniji.
05:25
Gostilniške ukane; Hacking The System: Restaurant Ruses; sez. 1; ep. 2... Pobliže si bomo ogledali gostinski posel in razkrili pretanjene psihološke trike, s katerimi gostinci izpraznijo vaše žepe.
05:35
Katastrofa na morju; Do or Die 1: Disaster On The High Seas; sez. 1; ep. 14... Med napadom velikega in agresivnega morskega slona se borite za preživetje, ko pa jahta trešči v vašo ladjico, rešite krizo.