Slovenske TV

Podnaslovljene TV

Lokalne TV

EX YU TV

Angleške TV

Nemške TV

Italijanske TV

Ostale TV

National Geographic
06:00
Seconds From Disaster (Reversion); sezona Reversion; epizoda 43... Leta 1995 je vulkan Soufriere Hills na otoku Montserrat izbruhnil prvič po 300 letih. Dve leti kasneje je izbruhnil drugič, tokrat s smrtonosnim izidom.
06:20
Is It Real? 1; sezona 1; epizoda 15... Knjige, ki napovedujejo prihodnost, so še vedno uspešnice. Nostradamus pa je na tem področju postal kulten.
06:45
Science of Stupid 4; sezona 4; epizoda 7... Ogledali si bomo najbolj spektakularne posnetke najbolj bolečih dejanj ter jih analizirali s pomočjo trezne znanosti. Tokrat bomo videli, kako se lahko osramotimo med spustom po grbinah, ježo konjev in celo twerkanjem.
07:05
Born To Ride 1; sezona 1; epizoda 1... Motorist skupine 'Harley Wheelies' Zacha najame, da mu izdela motor, zahtevna izdelava pa Zacha in njegovo ekipo pripelje na rob zmogljivosti.
07:55
Born To Ride 1; sezona 1; epizoda 2... Po dirkaški lekciji si Zach želi spremeniti star motor Harley Sportster v tekmovalni motocikel, vendar mu ne uspe.
08:45
The Incredible Dr. Pol 4; sezona 4; epizoda 5... Dr. Pol je res z Nizozemske, a nedvomno je njegov dom Michigan, kjer je veterinar, faran in oboževalec srednješolskega nogometa, torej pomemben član skupnosti okrožja Isabella.
09:30
The Incredible Dr. Pol 4; sezona 4; epizoda 6... Na kliniki Pol pokajo po šivih, toliko dvonožnih in štirinožnih obiskovalcev imajo. Dr. Pol in Diane sta se odločila za širitev. Vsi so v pričakovanju nove pridobitve, ko pripeljejo mešalnike betona in žerjave.
10:20
Mad Scientists 1; sezona 1; epizoda 4... John in družina Needham oblikujejo in izdelajo napravo, ki uporabnika s pomočjo koles izstreli visoko v zrak okoli 36 m kroga.
10:40
How To Win At Everything 1; sezona 1; epizoda 12... Serija raziskuje znanost za skoraj vsakim fizikalnim pojavom v naših vsakodnevnih življenjih. V tej epizodi bomo izvedeli, kako vleči letalo, voziti po pesku, plavati hitreje, kako voziti monocikel in ohladiti kozarec z grozdjem.
11:05
Money Meltdown 1; sezona 1; epizoda 8... Diego odkrije ogromno platine, ampak mora priti do denarja, zato izsuši svoj bančni račun in zastavi svoj ljubi motocikel.
11:25
Wicked Tuna 4; sezona 4; epizoda 9... Modroplavutega tuna lovijo deveti teden. Kapitan Paul Hebert se poskuša dokazati svoji ekipi. Kapitan Tyler McLaughlin trenutno vodi floto, toda ko njegov prijatelj odide, je tekmec Dave Carrero odločen, da bo spet glavni.
12:15
Wicked Tuna 4; sezona 4; epizoda 10... Smo na začetku desetega tedna lova na modroplavutega tuna v Gloucestru. Ostalo je samo še šest tednov ribolova, zato je tekmovalnost vse hujša in kapitani se z ekipami ženejo do konca. Oglejte si izzive ekip.
13:10
Wicked Tuna 4; sezona 4; epizoda 11... Enajsti teden lova na modroplavutega tuna prinese smolo, težave z vabami in velikimi egi. Do konca sezone je samo še pet tednov in marljiv kapitan Dave Marciano izpodbija splošno mnenje, saj je prvič v sezoni med vodilnimi.
14:10
Yukon River Run 1; sezona 1; epizoda 4... Po treh tednih se posadke začnejo pripravljati na hitro bližajočo se zimo. Neilova posadka vadi spretnosti preživetja. Scotty s posadko zavaruje in zaščiti raft, Andrew in Josh pa najdeta vroči vrelec, kjer se lahko odpočijeta pred novimi izzivi.
15:10
Yukon River Run 1; sezona 1; epizoda 5... Tedni na reki terjajo svoj davek. Vsak splavar razmišlja o dobičku. Toda zima se bliža in razmisliti morajo o svojih načrtih o potovanju po reki. Ponoči se zgodi nesreča, zaradi katere mora član posadke zapustiti reko.
16:10
Yukon River Run 1; sezona 1; epizoda 6... Po 480 km na reki ekipe razmišljajo o ciljih ob koncu sezone. Neilova ekipa se trudi prodati splav in zaloge. Josh bo morda moral nadaljevati pot brez partnerja. Lance se odloči, da se bo združil z Joshem in se spopadel z mrzlo reko Jukon.
17:05
Yukon River Run 1; sezona 1; epizoda 7... Po šestih tednih poti se splava trudita navigirati po reki. Močni sunki vetra in veliki valovi grozijo, da bodo potopili splava, zato se morata ekipi ustaviti in zbrati, preden odpotujeta naprej. Neil in Lauro se odpravita proti zimski koči.
18:00
Seconds from Disaster 3; sezona 3; epizoda 2... Ogledali si bomo eno največjih pomorskih katastrof v zgodovini - potop Titanika - v kateri je umrlo več kot 1500 ljudi.
19:00
Save The Titanic With Bob Ballard; sezona 0; epizoda 1... Bob Ballard se poda na kraj dogodka s podmornico, ki lahko z razbitine pripelje osebno lastnino žrtev, ki jo nato predajo družinskim članom.
20:00
Titanic: The Final Word of James Cameron; sezona 0; epizoda 1... Pridružite se Jamesu Cameronu in nekaterim najbolj slavnim strokovnjakom za Titanik pri vrhunski forenzični preiskavi najbolj razvpite ladijske razbitine vseh časov. Ugotavljali bodo, zakaj se je nepotopljiva ladja potopila.
22:00
Drain The Titanic; sezona 0; epizoda 1... Z novimi tehnikami virtualne vizualizacije si bomo ogledali kraj, kjer je potonil Titanik, in razkrili, kako je končala nepotopljiva ladja.
23:00
Titanic: Case Closed; sezona 0; epizoda 1... Pridružite se Timu Maltinu, ki bo raziskal nove dokaze in spregledane podrobnosti v povezavi z nesrečo Titanika.
00:55
Drain The Titanic; sezona 0; epizoda 1... Z novimi tehnikami virtualne vizualizacije si bomo ogledali kraj, kjer je potonil Titanik, in razkrili, kako je končala nepotopljiva ladja.
01:50
Save The Titanic With Bob Ballard; sezona 0; epizoda 1... Bob Ballard se poda na kraj dogodka s podmornico, ki lahko z razbitine pripelje osebno lastnino žrtev, ki jo nato predajo družinskim članom.
02:35
World's Deadliest Animals 3; sezona 3; epizoda 3... Lahko divje živali uspešno preživijo v centru mesta? Spoznali bomo pajkovce, sesalce in plazilce, ki so se naučili živeti med ljudmi.
03:20
Don't Tell My Mother 3; sezona 3; epizoda 8... Diego Bunuel bo raziskal največje arabsko mesto. Soočil se bo s smradom mesta na smeteh in izvedel več o koptskem življenju.
03:45
Mystery Files 2; sezona 2; epizoda 3... Vojaški genij ali genialen šarlatan? Raziskali bomo razloge za in proti pomebnosti vloge, ki naj bi jo Lawrence imel v arabskem uporu.
04:05
Dangerous Encounters 3; sezona 3; epizoda 2... S približno 70 kg in sposobnostjo, da v enem obroku zaužije 80 % lastne teže, je komoški varan dinozaver današnjega časa. Brady zre nevarnosti v oči, ko poskuša proučiti te ogromne zveri.
04:50
Wild Chronicles 2; sezona 2; epizoda 1... Na Japonskem se čebele in velikanski sršeni borijo za preživetje, medtem ko si na Antarktiki čudna in čudovita bitja kopljejo pot do preživetja pod ledom.
05:15
Mystery Files 2; sezona 2; epizoda 6... Raziskali bomo zgodovinska dejstva o tej nesmrtni legendi. Ena nova teorija pravi, da izmišljen junak temelji na skrivnostnem Ircu.
05:35
The Big Picture with Kal Penn; sezona 1; epizoda 9... Internet ni neviden. V današnjem kibernetičnem svetu so pravi kraji. Videli bomo današnjo najsodobnejšo pokrajino in sledili presenetljivim odkritjem, recimo, ali so Angry Birds pomembnejši od telefona. Izvedeli bomo, kako dobro smo povezani.
06:00
Abandoned 1; sezona 1; epizoda 2... Ekipa v zapuščeni predilnici svile išče zaklade. Vendar je lastnik zelo navezan nanjo in se ne želi ničesar odreči.
06:20
Is It Real? 1; sezona 1; epizoda 19... V 4. stol. pr. n.št. je Platon opisal utopično Atlantido, ki je izginila brez sledu. Od takrat naprej ljudje iščejo to izgubljeno civilizacijo. Ampak ali res obstaja?
06:45
Science of Stupid 4; sezona 4; epizoda 14... Ogledali si bomo najbolj spektakularne posnetke najbolj bolečih dejanj ter jih analizirali s pomočjo trezne znanosti. Tokrat bomo videli, kako se lahko osramotimo med skokom z mosta, deskanjem na snegu ali merjenem moči pri vlečenju vrvi.
07:05
Cold Water Gold 1; sezona 1; epizoda 9... Conway se po naporni sezoni odloči za lov na slanike. Vsi so utrujeni, zimsko vreme pa jim ne prizanaša. Če hočejo loviti ribe, morajo premagati veliko težav. Donald išče dragocene skuše, da bi odplačal ladjo in dokazal, da je najboljši.
07:55
Highway Thru Hell 4; sezona 4; epizoda 5... Al Quiring je pod hudim pritiskom, saj mora odpraviti posledice nesreče pred jutranjo gnečo. Jamie Davis rešuje tovornjak, poln zdravil, Jordie pa se spopade s tovornjakom, ki je tik pred tem, da se prepolovi.
08:45
Highway Thru Hell 4; sezona 4; epizoda 6... Žled doleti Hope in Coq ter ju vklene v debelo past ledu. V teh razmerah se Ken Monkhouse odpravi na delo na oddaljen in z ledom prekrit hrib… Podoživi svoj najhujši dan v življenju. Jamiejev prijatelj odstranjuje razbitine dveh tovornjakov.
09:30
Wicked Tuna 6; sezona 6; epizoda 13... Prvič v zgodovini Hudobnega tuna bomo skočili v zakulisje in si ogledali ribiče, ki tvegajo vse, da bi ulovili modroplavutega tuna, in ekipo snemalcev, ki stori vse, da bi posnela vsako sekundo nepredvidljive akcije.
10:20
Megacities (Reversion) 1; sezona 1; epizoda 7... Pogledali bomo v 2253-kilometrski sistem tunelov pariške kanalizacije, preko katerega vsak dan steče 45 milijonov litrov vode. Sledili bomo skupini izurjenih delavcev med polaganjem optičnega kabla s pomočjo robota.
10:40
Street Genius 1; sezona 1; epizoda 6... Tim Shaw bo z izjemnimi poskusi testiral eksplozivno moč kozmetičnih izdelkov in poiskal najboljši način, kako premagati dvigovalca uteži.
11:05
Science of Stupid 4; sezona 4; epizoda 14... Ogledali si bomo najbolj spektakularne posnetke najbolj bolečih dejanj ter jih analizirali s pomočjo trezne znanosti. Tokrat bomo videli, kako se lahko osramotimo med skokom z mosta, deskanjem na snegu ali merjenem moči pri vlečenju vrvi.
11:25
Nat Geo Amazing 1; sezona 1; epizoda 3... Popeljali vas bomo okoli sveta in nazaj. Od japonskega žonglerja, ekstremnega kajakaštva do potresnega laboratorija v San Franciscu.
12:15
Car S.O.S. 1; sezona 1; epizoda 3... Jeep Dicka Mastersa je preživel II. sv. vojno, vendar je bil v požigu poškodovan. Fantje se odločijo za hitro obnovo, da bodo presenetili Dicka.
13:10
Megastructures (017252); sezona 0; epizoda 1... Ogledali si bomo neznansko močan helikopter Air-Crane, ki lahko svoje delo opravlja s kirurško natančnostjo.
14:10
Megastructures (017448); sezona 0; epizoda 1... Onesnaženje Kitajske dobiva globalne razsežnosti. Sledili bomo ekipi okoljskih inženirjev, ki poskušajo zgraditi energetsko učinkovit Peking.
15:10
Air Crash Investigation 5; sezona 5; epizoda 1... Ko se je letalo poizkušalo izogniti nevihti, se je ujelo v močan veter, zaradi česar je strmoglavilo. Umrlo je več kot 130 ljudi. Tragedijo so razjasnili in s tem pomagali uničiti nevidnega ubijalca.
16:10
Air Crash Investigation 5; sezona 5; epizoda 2... Nenavadna nezgoda nekega mirnega večera povzroči odpoved dveh motorjev potniškega letala na poti med Montrealom in Edmontonom.
17:05
King Fishers 1; sezona 1; epizoda 1... Trije ribiči s celega sveta se spopadejo za naslov kralja ribičev. Tokrat se borijo za najbolj razvpite trofeje na svetu.
18:00
King Fishers 1; sezona 1; epizoda 2... Trije ribiči s celega sveta se spopadejo za naslov kralja ribičev. Danes bodo poskušali zmagati s pomočjo svojih domačih metod.
19:00
Wicked Tuna 6; sezona 6; epizoda 13... Prvič v zgodovini Hudobnega tuna bomo skočili v zakulisje in si ogledali ribiče, ki tvegajo vse, da bi ulovili modroplavutega tuna, in ekipo snemalcev, ki stori vse, da bi posnela vsako sekundo nepredvidljive akcije.
20:00
Explorer 2; sezona 2; epizoda 21... Pridružite se gostitelju Tedu Dansonu, ko bo v Raziskovalcu razkril naraščajoči črni trg z ribami in razkril mednarodno tihotapljenje totoabe, znane tudi kot morski kokain.
21:00
Wicked Tuna: North Vs South 3; sezona 3; epizoda 1... Modroplavuti tun prispe v nevarne vode Severne Karoline prej, kot so pričakovali, in ekipi se mudi na morje.
22:00
Explorer 2; sezona 2; epizoda 22... Pridružite se gostitelju Aliju Wentworthu, ko bo v Raziskovalcu razkril preboj na področju raziskovanja zločinov. Poglejte, kako lahko preiskovalci z novo analizo DNK ustvarijo sodobne slike osumljencev in ponovno odprejo stare primere.
23:00
Primal Survivor 2; sezona 2; epizoda 4... Hazen Audel se odpravi na naporno pot skozi puščavo severne Namibije, da bi plemenu, ki živi na puščavskih sipinah, prinesel sveto darilo.
00:00
Taboo USA 1; sezona 1; epizoda 1... Drugačna Amerika. Spoznali bomo kalifornijske sataniste, vampirja iz New Orleansa in človeka, ki verjame, da je pes, ujet v človeškem telesu.
00:55
Taboo USA 1; sezona 1; epizoda 2... Odpotovali bomo v nenavaden in čudovit svet človeškega telesa ter slišali zgodbo o ženski iz Teksasa, ki je alergična na skoraj vse okoli nje.
01:50
Primal Survivor 2; sezona 2; epizoda 4... Hazen Audel se odpravi na naporno pot skozi puščavo severne Namibije, da bi plemenu, ki živi na puščavskih sipinah, prinesel sveto darilo.
02:35
Dangerous Encounters 3; sezona 3; epizoda 3... Brady se odpravi na bližnje srečanje s povodnim konjem, ki velja za najsmrtonosnejšo afriško žival. Da bi dobil vzorec njegovega znoja, se preobleče v povodnega konja.
03:20
Wild Chronicles 2; sezona 2; epizoda 2... Videli boste vrnitev ene izmed najbolj ogroženih vrst v Ameriki, prerijskega dihurja. Kiti grbavci se pred obalo Havajev borijo za prevlado.
03:45
Mystery Files 2; sezona 2; epizoda 7... Škandalozna zgodba o ženski, ki naj bi nekoč vladala katoliški Cerkvi. Legenda, ki živi že stoletja.
04:05
Dangerous Encounters 3; sezona 3; epizoda 3... Brady se odpravi na bližnje srečanje s povodnim konjem, ki velja za najsmrtonosnejšo afriško žival. Da bi dobil vzorec njegovega znoja, se preobleče v povodnega konja.
04:50
Wild Chronicles 2; sezona 2; epizoda 2... Videli boste vrnitev ene izmed najbolj ogroženih vrst v Ameriki, prerijskega dihurja. Kiti grbavci se pred obalo Havajev borijo za prevlado.
05:15
Mystery Files 2; sezona 2; epizoda 7... Škandalozna zgodba o ženski, ki naj bi nekoč vladala katoliški Cerkvi. Legenda, ki živi že stoletja.
05:35
Nat Geo's Most Amazing Photos 1; sezona 1; epizoda 1... Fotograf Michael Nichols se s skupino alpinistov in znanstvenikov odpravi fotografirat ogromno sekvojo v Kaliforniji.
06:00
Abandoned 1; sezona 1; epizoda 3... Ekipa išče pozabljene starine v mlinu iz 18. stoletja v Westminstru v Marylandu, ki je zapuščen že desetletja.
06:20
Is It Real? 1; sezona 1; epizoda 20... Čudežno zdravilo' je fraza, ki jo danes uporabljajo za prodajo najnovejših krem proti gubam ali pa multivitaminskih tablet. Kaj pa se je zgodilo z božanskimi, starodavnimi čudežnimi zdravili?
06:45
Science of Stupid 4; sezona 4; epizoda 12... Ogledali si bomo najbolj spektakularne posnetke najbolj bolečih dejanj ter jih analizirali s pomočjo trezne znanosti. Tokrat bomo videli, kako se lahko osramotimo med skakanjem v sneg, bobnanjem ali skakanjem s palico pogo.
07:05
Cold Water Gold 1; sezona 1; epizoda 10... Odličen lovec na slanike Richard Gillett hoče odplačati ladjo, kar mu bo morda uspelo s pomočjo velikega naročila od novega kupca. Najprej pa mora prelisičiti in premagati tekmece. Conway pa je spet osmoljenec sezone.
07:55
Highway Thru Hell 4; sezona 4; epizoda 7... Al in Gord iz vlečne službe Quiring Towing rešujeta tovornjak s polno prikolico, ki visi na robu stometrskega prepada. Colin se odpravi na nevarno vožnjo na odročno cesto v Alberti, da bi pomagal stranki.
08:45
Highway Thru Hell 4; sezona 4; epizoda 8... Ko Jamiejeva in Jasonova ekipa iz vlečne službe Davis Heavy Recovery združita moči pri odstranjevanju velikanske razbitine, Brandon zaradi skorajšnje nesreče začne razmišljati, ali še želi ostati v poslu.
09:30
Stephen Hawking's Science of The Future; sezona 1; epizoda 4... Stephen Hawking s svojo ekipo raziskuje, kako znanost urbano življenje spreminja v ne samo bogato, ampak tudi zabavno izkušnjo.
10:20
Megacities (Reversion) 1; sezona 1; epizoda 8... Največja deponija v Sao Paulu, Bandeirantes, se ponaša z najnaprednejšo tehnologijo na svetu.
10:40
Street Genius 1; sezona 1; epizoda 7... Popolnoma nov poljudno-znanstveni kviz, ki bo gledalce pozval, da se odločijo glede rezultata nekaterih neverjetnih poskusov.
11:05
Science of Stupid 4; sezona 4; epizoda 12... Ogledali si bomo najbolj spektakularne posnetke najbolj bolečih dejanj ter jih analizirali s pomočjo trezne znanosti. Tokrat bomo videli, kako se lahko osramotimo med skakanjem v sneg, bobnanjem ali skakanjem s palico pogo.
11:25
Nat Geo Amazing 1; sezona 1; epizoda 4... Popeljali vas bomo okoli sveta in nazaj. Od ogromnih mehanskih slonov, do skakalcev z višin ter helikopterjev na daljinsko upravljanje.
12:15
Car S.O.S. 1; sezona 1; epizoda 4... Jeremy je izgubil ženo in po nesreči ni mogel več delati. Lahko fantje prekinejo njegovo nesrečo in preobrazijo njegov Fiat Spider?
13:10
Megastructures (017133); sezona 0; epizoda 1... Raziskali bomo singapurske Vrtove ob zalivu, ogromno zgradbo, v kateri naj bi naselili milijone dolarjev vredne rastline, drevesa in cvetice.
14:10
Megastructures (018384); sezona 1; epizoda 1... Svetovno znan arhitekt Norman Foster bo razkril svoj načrt za ultramoderen zabaviščni center v glavnem mestu Kazahstana.
15:10
Air Crash Investigation 5; sezona 5; epizoda 3... Ko zaradi eksplozije nastane v trupu letala DC-10 luknja, odkrijejo raziskovalci na letalu hudo napako. Dve leti zatem zaradi iste napake strmoglavi še eno letalo DC-10. Bi lahko nesrečo preprečili?
16:10
Air Crash Investigation 5; sezona 5; epizoda 4... Novembra 1987 je letalo na poti v Johannesburg strmoglavilo v Indijski ocean. Sumili so, da je nesrečo povzročil požar v tovornem delu, čeprav naj bi baje letalo ilegalno prevažalo orožje.
17:05
King Fishers 1; sezona 1; epizoda 3... Trije ribiči z vseh koncev sveta se potegujejo za naslov kralja ribičev. Tekma se je začela in to z različnimi ribiškimi slogi.
18:00
King Fishers 1; sezona 1; epizoda 4... Trije ribiči z vseh koncev sveta se potegujejo za naslov kralja ribičev. Lokacija je najpomembnejša, zato se je treba zanjo boriti.
19:00
Outsiders: Living Off the Edge 1; sezona 1; epizoda 7... Po Murphyjevem zakonu bo vse, kar lahko gre narobe, tudi šlo narobe. Na robu civilizacije to pomeni, da moraš biti vedno pripravljen na najslabše. Daleč zunaj sodobnega sveta so naravne sile velika preizkušnja.
20:00
Outsiders: Living Off the Edge 1; sezona 1; epizoda 8... Na robu civilizacije življenje določajo letni časi. Jeseni se začnejo priprave na najtežji del leta. Prebivalci v divjini morajo biti pripravljeni na nepričakovano.
21:00
Stephen Hawking's Science of The Future; sezona 1; epizoda 5... Ogledali si bomo tehnološke preboje, ki pomagajo ljudem ne le pri učinkovitejših popravilih, ampak tudi izboljšavi možganov.
22:00
Breakthrough 1; sezona 1; epizoda 1... Človeštvo že od začetka išče vrelec mladosti. Znanstveni napredek je podaljšal življenjsko dobo z bojem proti boleznim, ki so nekoč pobile milijone še pred 60. letom. A če živimo dlje, moramo hkrati dlje ostati zdravi.
23:00
Original Sin: Sex 1; sezona 1; epizoda 6... V šestdelni seriji bomo spoznali, kakšno vlogo ima seks na številnih ravneh življenja, tako v politiki, pop kulturi kot v družbenih stikih. Presenečeni bomo nad tem, kako je seks vplival na človeštvo in kako se je vse spremenilo v zadnjih 50 letih.
00:00
Taboo USA 1; sezona 1; epizoda 3... Najbolj nenavadni poklici v Ameriki, od izganjalca hudiča do prostituta, vudu duhovnice ter umetnika, ki si dom slika na hrbtu.
00:55
Taboo USA 1; sezona 1; epizoda 4... Kaj je dom? Obiskali bomo poplavljene predore pod Las Vegasom, dvoriščno bojišče v Miamiju in spoznali človeka, ki dom prenaša na svojem hrbtu.
01:50
Original Sin: Sex 1; sezona 1; epizoda 6... V šestdelni seriji bomo spoznali, kakšno vlogo ima seks na številnih ravneh življenja, tako v politiki, pop kulturi kot v družbenih stikih. Presenečeni bomo nad tem, kako je seks vplival na človeštvo in kako se je vse spremenilo v zadnjih 50 letih.
02:35
Dangerous Encounters 3; sezona 3; epizoda 4... Nekaj povzroča slepoto krokodilov v kostariški reki Tarcoles, in herpetolog Brady Barr se odpravi raziskovat vzroke.
03:20
Wild Chronicles 2; sezona 2; epizoda 3... Fotograf National Geographica Bill Hatcher je potoval v Panamo, da bi si ogledal novoodkrito vrsto pritlikavega lenivca. Videli bomo tudi, kako se črede bizonov vračajo v ZDA.
03:45
Mystery Files 2; sezona 2; epizoda 8... Nove medicinske raziskave razkrivajo vzrok Hitlerjeve spremembe iz nestanovitneža v tirana, ki naj bi se zgodila po njegovi zastrupitvi s plinom.
04:05
Dangerous Encounters 3; sezona 3; epizoda 4... Nekaj povzroča slepoto krokodilov v kostariški reki Tarcoles, in herpetolog Brady Barr se odpravi raziskovat vzroke.
04:50
Wild Chronicles 2; sezona 2; epizoda 3... Fotograf National Geographica Bill Hatcher je potoval v Panamo, da bi si ogledal novoodkrito vrsto pritlikavega lenivca. Videli bomo tudi, kako se črede bizonov vračajo v ZDA.
05:15
Mystery Files 2; sezona 2; epizoda 8... Nove medicinske raziskave razkrivajo vzrok Hitlerjeve spremembe iz nestanovitneža v tirana, ki naj bi se zgodila po njegovi zastrupitvi s plinom.
05:35
Nat Geo's Most Amazing Photos 1; sezona 1; epizoda 2... Pridružili se bomo biologu in fotografu Marku Moffetu na popotovanju okoli sveta, na katerem želi med delom dokumentirati svetovne opraševalce.