Slovenske TV

Podnaslovljene TV

Lokalne TV

EX YU TV

Angleške TV

Nemške TV

Italijanske TV

Ostale TV

Planet 2 HD
07:55
Klepet Ob Kavi 2021
epizoda 267
Slovenija

Utrujenost, povečana teža, nezmožnost hujšanja, depresija, izpadanje las, slab spomin, zgaga, migrene, glavoboli, napihnjenost, anksioznost, nespečnost, bolečine v mišicah … Vse to so najpogostejše težave, ki spremljajo bolezni ščitnice. In vse to se da urediti in to ne samo izključno z zdravili za ščitnico. Ko govorimo o ščitnici, imamo v mislih dve stanji: hiper- in hipotirozo. Simptomatika je različna, v celostnem pristopu pa je tretiranje težave enako. Premalo se zavedamo, da ščitnica ni zbolela, ker bi bilo z njo kaj narobe. Medicina pač zdravi simptome, ki jih povzročajo motnje delovanja ščitnice, ne ukvarja pa se z vzroki. Za vzroke ni zdravil, potrebna je sprememba načina življenja. Vzroki so namreč tisti, ki so tvojo ščitnico preobremenili, da te mora prekomerno ščititi. In naenkrat ne zmore več. Kako torej ravnati pri težavah s ščitnico in se morda za vedno znebiti zdravil?

08:55
Who Wants To Be A Millionaire Iii
sezona 3, epizoda 64
Slovenija

Ponovno bomo lahko preizkušali znanje v najbolj znanem televizijskem kvizu vseh časov. Legendarni Milijonar, ki že 20 let ustvarja bogataše po vsem svetu, prinaša znan format petnajstih vprašanj, na katera morajo tekmovalci pravilno odgovoriti na poti do bogate nagrade. Na voditeljskem stolčku je pronicljivi Jure Godler, ki je tudi sam velik ljubitelj kviza.

09:55
Jutranji Program
sezona 1, epizoda 5
Slovenija

Oddajo Jutro na Planetu bo vsak dan zaznamovala nova tema dneva z gosti, stalnica pa bodo novice dneva, jutranja telovadba, vklopi s terena ter različne poučne vsebine z zanimivimi dejstvi. Ekipa Jutra na Planetu bo spregovorila o širokem naboru aktualnih tem, zdravstvu, vzgoji otrok, hortikulturi, estradi in še marsičem, obiskali pa bomo tudi zanimive kraje, spoznali lokalne zgodbe in ljudem dali glas.

11:25
I: Inti Sraj (Sara Jagodic), Mario Culibrk (Luka Langerholz), Zoran Cvijanovic (Milos Gazivoda), Tina Gorenjak (Suzana Hrusovar), Jernej Kogovsek (Boris Krajnc), Marko Miladinovic (Mojmir Plibersek), Vesna Slapar (Marta Plibersek), Nenad Tokalic (Andrej Jovanovic), Matija David Brodnik (Leon Plibersek), Mak Tepsic (Nik Hrusovar), Marko Micovic (Cowboy stripper), Jasa Jamnik (Filip Zakrajsek)... Dear Neighbours
sezona 1, epizoda 31
Slovenija

Klasične sosedske zamere, vrtanje lukenj pred šesto uro zjutraj, nenajavljene zabave z glasno glasbo, nenadejani obiski in strastno izkazovanje ljubezni sredi noči (pa tudi dneva); vse to sodi med zaplete, ki jih boste lahko spremljali v humoristični seriji Dragi sosedje. Dve družini, dva študenta, zapeljiva soseda in vsevedi hišnik bodo sitnarili, se prepirali, se obtoževali in grdo opravljali, a bodo tudi prijateljevali, se zapeljevali, reševali težave in se ljubili ter nam ponudili nešteto razlogov za smeh......IMDb ocena: 8/10

12:00
Tv Prodaja 15min Planet 2 (2021)
epizoda 399
Slovenija

TV prodaja.

12:05
American Ninja Warrior Vii
sezona 7, epizoda 17
ZDA

Najbolj napeta in bojevita igra vseh časov je zagotovo popularna ameriška oddaja Ameriški ninja bojevniki, kjer se vrhunski športniki na spektakularnem prizorišču v Las Vegasu med seboj pomerijo v različnih disciplinah kot so moč, skoki, plezanje, nenavadne ovire in seveda drzna zadnja spektakularna preizkušnja t.i. gora Midoriyama.

14:23
Parks And Recreation Iv
sezona 4, epizoda 18
ZDA

Glavna junakinja nanizanke Parki in rekreacija je Leslie Knope, birokratka z Oddelka za parke in rekreacijo v mestecu Pawnee v Indiani, ki je pripravljena dati vse od sebe, da bi polepšala svoje domače mesto in si obenem nabrala še nekaj političnih točk. Pri tem jo ovira predvsem njen ambiciozni kolega Tom, ki pogosto spodkopava njene načrte, in njen šef Ron, ki nasprotuje kakršnikoli obliki vlade. Tu so še karizmatični urbanist Mark, medicinska sestra Ann in študentka April, ki vsak po svoje pripomorejo k vsakdanji pestrosti na Lesliejinem oddelku.

14:31
Tv Prodaja 15min Planet 2 (2021)
epizoda 458
Slovenija

TV prodaja.

14:32
Who Wants To Be A Millionaire Iii
sezona 3, epizoda 65
Slovenija

Ponovno bomo lahko preizkušali znanje v najbolj znanem televizijskem kvizu vseh časov. Legendarni Milijonar, ki že 20 let ustvarja bogataše po vsem svetu, prinaša znan format petnajstih vprašanj, na katera morajo tekmovalci pravilno odgovoriti na poti do bogate nagrade. Na voditeljskem stolčku je pronicljivi Jure Godler, ki je tudi sam velik ljubitelj kviza.

15:30
Ena Žlahtna Štorija Iii
sezona 3, epizoda 45
Slovenija

Ibro zaprosi Eli za roko, ampak Eli si želi najprej olajšati dušo. Ker ji gre težko z jezika, ji Ibro pove, da ve vse o eksploziji, vključno z dejstvom, da je bila ob eksploziji na nahajališču. V odgovor mu pokaže svojo odpoved. A Ibro odpoved vrže v smeti. Bonifacij svoje dileme glede Marije (in Milana) pove Bertu in ga prosi za pomoč. Zala se na sejmu ne more sprijazniti z dejstvom, da je zlato medaljo osvojilo Markovo vino. Medtem ko televizija snema prispevek o dobitniku zlate medalje, poskuša priti do zadnje steklenice nagrajenega Markovega vina, vendar je Zorica ne da. Zala vztraja, spor se zaostri, posredujejo varnostniki in vržejo Zalo in Avguština s sejma, vse to pa posnamejo kamere.

16:32
Exatlon Slovenija
sezona 1, epizoda 14
Slovenija

V adrenalinski oddaji se bosta na ultimativno preizkušnjo podali dve ekipi, ekipnim preizkušnjam pa bodo sledile še posamične preizkušnje. Fizično odlično pripravljeni tekmovalci bodo preizkušali svojo moč, pogum in vzdržljivost na osupljivih poligonih, ki vključujejo tako nepredvidljiv teren kot tudi različne prepreke in ovire, pa tudi tobogane, predore, mreže in naravne elemente, kot so voda, pesek in blato. Tekmovalci se ne bodo smeli bati niti ognja niti višine, zelo prav pa jim bo prišla tudi iznajdljivost.

18:14
R: Ziad Doueiri... Attack, The
Libanon

Zvezdniški palestinski kirurg Amin se je povsem asimiliral v visoko izraelsko družbo. Nocoj bo sprejel prestižno stanovsko nagrado, ki ni bila dodeljena Arabcu že več kot štirideset let. Njegova privlačna žena Siham je morala nujno odpotovati k sorodnikom, zato mu ne more delati družbe na večeru, ki predstavlja enega od vrhuncev njegove kariere. Naslednji dan Tel Aviv pretrese nov teroristični napad. Amin pomaga pri reševanju ranjencev in zvečer izmučen oddide domov. Sredi noči ga zbudi klic direktorja bolnišnice, ki mu naroči, naj nemudoma pride nazaj v službo. Razloga ne navede, ampak ga odpelje v mrtvašnico. Tam na mizi leži truplo Siham! Rane nakazujejo, naj bi bila prav ona samomorilska napadalka v zadnjem napadu. Amin sprva ne more sprejeti resnice, poleg tega je podvržen brutalnemu zaslišanju na sedežu policije. Sčasoma začne spoznavati temno in šokantno skrivnost o osebi, ki jo je imel najraje na svetu. Do resnice se bo dokopal šele, ko bo odpotoval nazaj v Nablus, v osrčje palestinskega ozemlja. Mu bodo sonarodnjaki še zaupali, ker zmore živeti v sožitju z Židi, kar v ozkosrčnih mislih ekstremistov predstavlja najmanj izdajo lastnega naroda?

20:07
Planet 18 (2021)
epizoda 267
Slovenija

Informativna oddaja Planet 18 poleg pregleda aktualnega dnevnega dogajanja pri nas in po svetu, prinaša še novice iz sveta športa ter vremensko napoved. Ob sobotah se bomo, poleg dnevnih novic, posvetili še analizi političnega dogajanja, ob nedeljah pa prostor namenili intervjujem.

20:59
I: Rachel Weisz (Hypatia), Max Minghella (Davus), Oscar Isaac (Orestes), Ashraf Barhom (Ammonius), Michael Lonsdale (Theon), Rupert Evans (Synesius), Homayoun Ershadi (Aspasius), Sami Samir (Cyril), Richard Durden (Olympius), Omar Mostafa (Isidorus), Manuel Cauchi (Theophilus), Oshri Cohen (Medorus); R: Alejandro Amenábar... Agora
Španija

V četrtem stoletju našega štetja je bil Egipt del rimskega imperija. V antični Aleksandriji se dvignejo nemiri med vzpenjajočim se krščanstvom in pogani. Nemiri zajamejo tudi aleksandrijsko knjižnico in Agoro, mestni prostor, kjer se zbirajo govorniki in filozofi. Najžlahtnejši duhovi se tako znajdejo ujeti znotraj zidov; med njimi so tudi filozofinja, astronomka in ateistka Hypatia in njeni učenci, ki so zadnji branik sistematičnih modrosti antičnega sveta. Ko se dvigne plima krščanstva, je njihova filozofska misel na preizkušnji, hkrati pa je to tudi ljubezenska zgodba med Hypatio, njenim bistroumnim učencem Orestom in njenim sužnjem Davusom, ki je razpet med ljubeznijo do nje in svobodo, ki jo obljublja vzpenjajoče se krščanstvo......IMDb ocena: 7.2/10

23:12
R: Mikkel Branne Sandemose... Ragnarok
Švedska

Sigurd Svendsen je norveški arheolog, tudi strokovnjak za skandinavske rune, predkrščanske zapise, vklesane v kamnite plošče. Prepričan je, da je ladja Vikinga Oseberga, ki je ostala kot arheološka zapuščina, odgovor na skrivnost Ragnaroka ali konca dni, kakor so ga imenovali starodavni Nordijci. Ko pride do novega odkritja skrivnostnih kamnitih zapisov, Sigurd ustanovi majhno skupino pustolovcev, arheologov in raziskovalcev ter se z njimi odpravi po sledovih starodavnih run. Toda temačna in zavita pota severnega sveta, nekje med današnjo Norveško in Rusijo, niso samo skrivnostno mesto run, pač pa tudi velikanske pošasti, ki domuje za popisanimi kamni in čaka na svoje prebujenje.

00:55
R: Woo-Ping Yuen... True Legend Aka Su Qi-Er
Kitajska

Su Qi-Er se je upokojil z mesta vojaškega generala, da bi uresničil sanje o družini in svoji šoli borilnih veščin. Mirno življenje se mu sesuje v prah, ko mu maščevalni polbrat ugrabi sina, njemu pa zada skoraj smrtni udarec. Gotove smrti ga rešita žena in požrtvovalni zdravnik. Ko Su okreva, se odloči, da bo tehniko bojevanja izpopolnil do potankosti, porazil polbrata in ponovno združil družino.

02:57
Nočni Program 2021 (Planet 2)
epizoda 267
Slovenija

nočni program.

08:10
Klepet Ob Kavi 2021
epizoda 268
Slovenija

Pomanjkanje vitamina D je globalna težava. Pod kritično vrednostjo jih ima 57 % moških in 58 % žensk (celo 75 % žensk nad 65 let!), v zimskih mesecih pa vitamina D primanjkuje skoraj večini. Najbolj ogroženi so starejši, nosečnice, ženske nad 65 let ter sladkorni in drugi kronični bolniki. Simptomi pomanjkanja so nespecifični, a vendar zgovorni. Vitamin D je namreč esencialni in verjetno najpomembnejši vitamin, ki ga lahko zaužijete za splošno zdravje in močan imunski sistem. Če pogosto zbolevate za nalezljivimi boleznimi, je to lahko zagotovo pokazatelj znižanih vrednosti vitamina D v telesu. Enako velja za pridobivanje teže, izčrpanost, splošno utrujenost, nihanja razpoloženja, razdražljivost, brezvoljnost itd. Celo avtoimunske bolezni in rak so lahko neposredno povezane s pomanjkanjem vitamina D. Predpostavljajmo, da smo se poleti veliko sončili. Bo to dovolj za jesen in zimo? Odgovor je ne. Zaloge vitamina D imajo namreč relativno kratko življenjsko dobo - ves vitamin D, ki ga ustvarimo poleti, se ohrani le 6-8 tednov, zaradi česar je treba za zadostni vnos vitamina D skrbeti skozi vse leto.

09:09
Deal With It I
sezona 1, epizoda 11
Slovenija

V zabavni oddaji Znajdi se! bodo morali posamezniki pod budnim očesom skrite kamere izvesti najbolj nezaslišane potegavščine in si s tem prislužiti denarno nagrado. Navodila, kako gosta potegniti za nos, bodo prihajala iz skrivne sobe, kjer bosta niti vlekla voditelj Mario Ćulibrk in gostujoča znana oseba.

09:41
Tv Prodaja 15min Planet 2 (2021)
epizoda 478
Slovenija

TV prodaja.

09:56
Ena Žlahtna Štorija Iii
sezona 3, epizoda 41
Slovenija

Žan ob soočenju, da je Maji odtekla voda, pade v nezavest. Po telefonskem pogovoru z medicinsko sestro postane jasno, da bo rešilec prepozen in da bo Maja morala roditi doma. Berto pove, da ima v vasi samo Marija tovrstne izkušnje. A Marija je na zmenku z Milanom, v tekmo za Marijino srce pa se vmeša še Bonifacij. Tekmo prekine Avguštin z informacijo, da Maja rojeva. Marija takoj odhiti. Bonifacij in Milan hočeta zraven, vendar morata najprej plačati račun.

10:54
Ena Žlahtna Štorija Iii
sezona 3, epizoda 42
Slovenija

V porodni sobi zavlada panika, ko Marija ugotovi, da dete ni obrnjeno navzdol. A izkušena babica Marija spretno opravi s težavo, pri tem pa spet spravi v nezavest bodočega očeta Žana. Medtem ko njuna srčna kraljica Marija spravlja na svet novo Špacapanko, v gostilni Milan in Bonifacij odplačujeta svoj dolg s čiščenjem gostilne. Pri tem skoraj izvesta za ukradeno Špacapanovo vino sv. Marka, ki ga je Smiljan ukradel iz Bertovega kombija in pripeljal do Marka. Da bi odvrnil njuno pozornost, jima Marko prepusti točilni pult in odide s Smiljanom v štab novega skrivnega posla. Marijina snubca v Markovi odsotnosti pošteno načneta oštirjevo zalogo vina. Medtem pa Marko in Smiljan po Aničinih navodilih Špacapanovo vino pretočita v Markove steklenice, Markovo pa v Špacapanove, ki jih Smiljan odpelje nazaj na Gredič in v kombi, ki ga bosta Zala in Avguštin odpeljala na vinski sejem. Maja na veliko začudenje vseh in še večjo jezo Anice rodi fantka, ki ga je povrhu vsega poimenovala Berto Frančeškin!

11:55
Caught On Camera With Nick Cannon Ii
sezona 2, epizoda 14
ZDA

Če fotografija pove več kot tisoč besed, kako zgovoren je potem posnetek? Pametni telefoni, kamere na armaturni plošči, snemalne ekipe, kamere. Dandanes nas vedno nekdo opazuje in gostitelj Nick Cannon to s pridom izkoristi, ko občinstvu predstavi zgodbe širom sveta. So trapaste, smešne, strašne in vse vmes. Serija nam predstavi pripovedovanje zgodb v pristni in neolepšani obliki, vključuje pa tudi izkušnje tistih, ki so to doživeli in dogajanje uspeli posneti.

12:49
I: Roger Barclay (Agent Two), Eric Carte (Agent One), Rowan Atkinson (Johnny English), Togo Igawa (Ting Wang), Eleanor Wyld (Receptionist 1), Mandi Sidhu (Receptionist 2), Margaret Clunie (Receptionist 3), Gillian Anderson (Pamela), Rosamund Pike (Kate Sumner), Dominic West (Simon Ambrose), Tim McInnerny (Patch Quartermain), Mariella Frostrup (Royce); R: Oliver Parker... Johnny English Reborn
ZDA

Rowan Atkinson se vrača v vlogi neverjetno nerodnega tajnega agenta, ki ne pozna strahu ali nevarnosti. Tokrat mora Johnny English skupini mednarodnih morilcev preprečiti atentat na kitajskega vodjo, ki bi ves svet pahnil v kaos. V zadnjih letih, preden je vrhunski agent tajne službe MI7 izginil s prizorišča, je svoje sposobnosti uril v oddaljenem območju Azije. A ko njegovi nadrejeni odkrijejo zaroto zoper kitajskega predsednika vlade, morajo najti in vnovič angažirati svojega elitnega agenta. Johnny English se vrača v akcijo. Zanesti se mora na visokotehnološke naprave, da bi razkrinkal mednarodno mrežo zarotnikov, ki se razteza od ruske službe KGB do ameriške CIE in britanske MI7. Nekaj dni pred visokim političnim srečanjem mora uporabiti vse trike, kar jih pozna, da bi svet rešil pred katastrofo......IMDb ocena: 6.3/10

14:44
I: Eddie Redmayne (Stephen Hawking), Felicity Jones (Jane Hawking), Tom Prior (Robert Hawking - Age 17), Sophie Perry (Lucy Hawking - Age 14), Finlay Wright-Stephens (Timothy Hawking - Age 8), Harry Lloyd (Brian), Alice Orr-Ewing (Diana King), David Thewlis (Dennis Sciama), Thomas Morrison (Carter), Michael Marcus (Ellis), Gruffudd Glyn (Rees), Paul Longley (Barman - Rowing Club); R: James Marsh... Theory Of Everything
ZDA

Režiser z oskarjem nagrajenega dokumentarca Človek na žici predstavlja biografsko dramo življenja enega največjih človeških umov Stephena Hawkinga. Mladi nadarjeni fizik se na univerzi zaljubi v prikupno Jane, toda življenjske načrte mu prekriža bolezen gibalnih nevronov, ki ga prične ovirati pri vsakdanjih opravilih. Kljub temu ga Jane ne zapusti, temveč ga spodbuja pri novih fizikalnih teorijah, s katerimi osupne svet in na novo zariše naše poznavanje vesolja. Čeprav ga bolezen naposled posadi v voziček in oropa glasu, Stephen kljubuje vsem pričakovanjem in vztraja na svoji poti uspehov......IMDb ocena: 7.7/10

17:00
Taken Ii
sezona 2, epizoda 7
ZDA

Mills in Santana sta poslana globoko za sovražno linijo, da bi rešila izraelskega jedrskega znanstvenika, ki ga je pred 29 leti ugrabila Severna Koreja.

17:54
I: Dennis Quaid (Bowen), David Thewlis (Einon), Pete Postlethwaite (Gilbert), Dina Meyer (Kara), Jason Isaacs (Felton), Brian Thompson (Brok), Lee Oakes (Young Einon), Wolf Christian (Hewe), Terry O'Neill (Redbeard), Peter Hric (King Freyne), Eva Vejmelková (Felton's Minx), Milan Bahúl (Swamp Village Chief); R: Rob Cohen... Dragonheart
ZDA

Zgodba govori o pustolovščinah pogumnega viteza Bowena in njegovega spremljevalca, ogromnega zmaja Draca, ki mu je glas posodil Sean Connery. Bowen in Draco morata združiti moči v boju proti tiranskemu vladarju Einonu, s katerim sta oba usodno povezana......IMDb ocena: 6.5/10

19:49
Deal With It I
sezona 1, epizoda 11
Slovenija

V zabavni oddaji Znajdi se! bodo morali posamezniki pod budnim očesom skrite kamere izvesti najbolj nezaslišane potegavščine in si s tem prislužiti denarno nagrado. Navodila, kako gosta potegniti za nos, bodo prihajala iz skrivne sobe, kjer bosta niti vlekla voditelj Mario Ćulibrk in gostujoča znana oseba.

20:22
Planet 18 (2021)
epizoda 268
Slovenija

Informativna oddaja Planet 18 poleg pregleda aktualnega dnevnega dogajanja pri nas in po svetu, prinaša še novice iz sveta športa ter vremensko napoved. Ob sobotah se bomo, poleg dnevnih novic, posvetili še analizi političnega dogajanja, ob nedeljah pa prostor namenili intervjujem.

20:59
I: Liev Schreiber (Ned), Helen Hunt (Jeannie), Carla Gugino (Robin), Ezra Miller (Jonah), Skyler Fortgang (Ethan), David Harbour (Brian), Eddie Izzard (Garrett), Brian Dennehy (Ernie), Chris Beetem (Eric), Daniel Farcher (Kirk), Matt Kempner (Gabe), Daniel Yelsky (Callen); R: Richard Levine... Every Day
ZDA

Ned (Liev Schreiber) se je znašel v krizi srednjih let. Delo pisca nenavadne televizijske nadaljevanke ga ne osrečuje, njegov petnajstletni sin mu je pravkar priznal, da je gej, mlajši sin pa se boji skoraj vsega. Že tako napet zakon z Jeannie (Helen Hunt) še dodatno obremeni vselitev bolehnega in zagrenjenega tasta (Brian Dennehy). Ko ga začne zapeljevati nova seksi sodelavka Robin (Carla Gugino), Ned spozna, da je na spolzkem terenu. Doma postaja življenje vedno bolj napeto in nekega dne se bo moral odločiti, kje si želi biti......IMDb ocena: 5.7/10

22:45
R: Rocco DeVilliers... Sky Kids Aka The Flyboys
ZDA

Jason in Kyle sta prijatelja, ki se nepričakovano znajdeta v največji pustolovščini v njunem življenju, ko odkrijeta skrivnostno letalo na lokalnem letališču. Fanta se potuhnjeno splazita na letalo. Na letalu se jima pridružita še dva moška, pred katerima se skrijeta v prtljažni del letala. Skrivnostno letalo vzleti in kmalu ugotovita, da že letita nad puščavo v Arizoni. Po nekaj urah v zraku ugotovita, da je v njunem delu letala bomba. Jason in Kyle se prebijeta do kabine s posadko, vendar o posadki ni več sledu, na letalu sta ostala sama. Kontrola letala in boj za varen pristanek se začne. Njunih težav pa še zdaleč ni konec, težave se šele pričnejo....

00:36
R: David Weaver... Samaritan , The Aka Lie Down With Darkness
Kanada

Foley je bivši kriminalec, ki se po prestani 25-letni zaporni kazni vrne na svobodo, odločen, da zaživi pošteno življenje. Ko spozna mlado Iris, se zdi, da je Foley končno dobil priložnost za nov začetek, toda vse se spremeni, ko ga obišče Ethan, sin njegovega bivšega pajdaša. Odločen, da bo postal glavni gangster v mestu, namerava Ethan s Foleyjevo pomočjo opehariti svojega šefa Xavierja za osem milijonov dolarjev. Foley odkloni Ethanovo ponudbo, toda Ethan se svojim ambicijam ne namerava tako hitro odreči.

02:17
Nočni Program 2021 (Planet 2)
epizoda 268
Slovenija

Nočni program.

08:15
Klepet Ob Kavi 2021
epizoda 269
Slovenija

Kaj je najboljše jesti, ko nas lovita prehlad in gripa? Vsakakor v tem času posegajte po bolj lahkotni hrani, hrani, ki greje (zelenjavne juhice, dušena sezonska zelenjava, kislo zelje, radič, sladki krompir), temno zeleni zelenjavi (kodrolistnati ohrovt, brstični ohrovt, špinača, blitva, brokoli, alge) in jagodičevju, kakiju, limonah, grenivkah, pomarančah … V oddaji izdamo konkretne recepte jedi, med drugim pa tudi pojasnimo, kako podpreti imunski sistem, kako sodelovati z vročino, ter pokažemo, kako okrepiti pljuča in ledvice s chi masažo.

09:15
Deal With It I
sezona 1, epizoda 12
Slovenija

V zabavni oddaji Znajdi se! bodo morali posamezniki pod budnim očesom skrite kamere izvesti najbolj nezaslišane potegavščine in si s tem prislužiti denarno nagrado. Navodila, kako gosta potegniti za nos, bodo prihajala iz skrivne sobe, kjer bosta niti vlekla voditelj Mario Ćulibrk in gostujoča znana oseba.

09:47
Tv Prodaja 15min Planet 2 (2021)
epizoda 479
Slovenija

TV prodaja.

10:01
Ena Žlahtna Štorija Iii
sezona 3, epizoda 43
Slovenija

Berto je presrečen zaradi rojstva vnučka, zato organizira velik družinski piknik. Na pikniku ima ves raznežen govor, saj se veseli lepe prihodnosti z novim članom družine in z novim izdelkom – vinom sv. Marka, ki ga bosta na sejmu predstavila Zala in Avguštin. Česar nihče ne ve, je to, da sta jih Zorica in Marko že prehitela in odšla na vinski sejem pred njimi. Milan pomaga Mariji v kuhinji in ona ga povabi na piknik. Ko Marija zagleda Bonifacija na pikniku, zapleše z Milanom, da bi naredila Bonija ljubosumnega. Marija si obupno želi, da bi Boni priznal svoje ljubosumje, a on tega ne naredi. Milan je končno popravil greznico, tako da grejo Špacapani lahko ponovno na svoje stranišče. Ibro izve, da je Milan pri popravljanju greznice našel arheološko orodje. Ibro ni prepričan, kaj bi si mislil o tej najdbi.

11:05
Ena Žlahtna Štorija Iii
sezona 3, epizoda 44
Slovenija

Zala in Avguštin doživita neprijetno presenečenje na sejmu, na katerem se Marko in Zorica izkažeta za močno konkurenco. Marko osvoji zlato medaljo za svoje, pravzaprav Bertovo vino. Marija nadaljuje svojo zvezo z Milanom samo zato, da bi izzvala Bonijevo ljubosumje. Bonifacij za trenutek zmaguje v boju za Marijo, ampak ga popolnoma sesuje poljub med Marijo in Milanom. Ibro je vse bolj prepričan, da je Eli povezana z eksplozijo na najdišču. Medtem ko Eli daje odpoved, Ibro ugotovi, da pravzaprav ne želi vedeti resnice.

12:07
Ena Žlahtna Štorija Iii
sezona 3, epizoda 45
Slovenija

Ibro zaprosi Eli za roko, ampak Eli si želi najprej olajšati dušo. Ker ji gre težko z jezika, ji Ibro pove, da ve vse o eksploziji, vključno z dejstvom, da je bila ob eksploziji na nahajališču. V odgovor mu pokaže svojo odpoved. A Ibro odpoved vrže v smeti. Bonifacij svoje dileme glede Marije (in Milana) pove Bertu in ga prosi za pomoč. Zala se na sejmu ne more sprijazniti z dejstvom, da je zlato medaljo osvojilo Markovo vino. Medtem ko televizija snema prispevek o dobitniku zlate medalje, poskuša priti do zadnje steklenice nagrajenega Markovega vina, vendar je Zorica ne da. Zala vztraja, spor se zaostri, posredujejo varnostniki in vržejo Zalo in Avguština s sejma, vse to pa posnamejo kamere.

13:10
Caught On Camera With Nick Cannon Ii
sezona 2, epizoda 15
ZDA

Če fotografija pove več kot tisoč besed, kako zgovoren je potem posnetek? Pametni telefoni, kamere na armaturni plošči, snemalne ekipe, kamere. Dandanes nas vedno nekdo opazuje in gostitelj Nick Cannon to s pridom izkoristi, ko občinstvu predstavi zgodbe širom sveta. So trapaste, smešne, strašne in vse vmes. Serija nam predstavi pripovedovanje zgodb v pristni in neolepšani obliki, vključuje pa tudi izkušnje tistih, ki so to doživeli in dogajanje uspeli posneti.

14:04
I: Eddie Redmayne (Stephen Hawking), Felicity Jones (Jane Hawking), Tom Prior (Robert Hawking - Age 17), Sophie Perry (Lucy Hawking - Age 14), Finlay Wright-Stephens (Timothy Hawking - Age 8), Harry Lloyd (Brian), Alice Orr-Ewing (Diana King), David Thewlis (Dennis Sciama), Thomas Morrison (Carter), Michael Marcus (Ellis), Gruffudd Glyn (Rees), Paul Longley (Barman - Rowing Club); R: James Marsh... Theory Of Everything
ZDA

Režiser z oskarjem nagrajenega dokumentarca Človek na žici predstavlja biografsko dramo življenja enega največjih človeških umov Stephena Hawkinga. Mladi nadarjeni fizik se na univerzi zaljubi v prikupno Jane, toda življenjske načrte mu prekriža bolezen gibalnih nevronov, ki ga prične ovirati pri vsakdanjih opravilih. Kljub temu ga Jane ne zapusti, temveč ga spodbuja pri novih fizikalnih teorijah, s katerimi osupne svet in na novo zariše naše poznavanje vesolja. Čeprav ga bolezen naposled posadi v voziček in oropa glasu, Stephen kljubuje vsem pričakovanjem in vztraja na svoji poti uspehov......IMDb ocena: 7.7/10

16:19
Taken Ii
sezona 2, epizoda 8
ZDA

Christina krene v samostojno akcijo, da bi izsledila mentorja, ki jo je izdal. Ekipa jo poskuša izslediti.

17:13
I: David Jason (Derek 'Del Boy' Trotter), Nicholas Lyndhurst (Rodney Trotter), Buster Merryfield (Uncle Albert Trotter), Tessa Peake-Jones (Raquel Turner), John Challis (Boycie), Roger Lloyd Pack (Trigger), Kenneth MacDonald (Mike Fisher), Sue Holderness (Marlene), Denis Lill (Alan Parry), Ron Aldridge (Bronco Lane), Lucy Hancock (Stewardess), Gordon Warnecke (Henry)... Only Fools And Horses Vii
sezona 7, epizoda 1
VB

Kultna humoristična serija govori o bratih Totter, ki se na tržnici londonskega predmestja ukvarjata s preprodajo različnih izdelkov nizke kvalitete in vprašljivega porekla. Na ta način želita obogateti, žal pa jima posli večinoma propadejo. Serija Samo bedaki in konji velja za najuspešnejšo britansko situacijsko komedijo vseh časov.

18:14
I: Liev Schreiber (Ned), Helen Hunt (Jeannie), Carla Gugino (Robin), Ezra Miller (Jonah), Skyler Fortgang (Ethan), David Harbour (Brian), Eddie Izzard (Garrett), Brian Dennehy (Ernie), Chris Beetem (Eric), Daniel Farcher (Kirk), Matt Kempner (Gabe), Daniel Yelsky (Callen); R: Richard Levine... Every Day
ZDA

Ned (Liev Schreiber) se je znašel v krizi srednjih let. Delo pisca nenavadne televizijske nadaljevanke ga ne osrečuje, njegov petnajstletni sin mu je pravkar priznal, da je gej, mlajši sin pa se boji skoraj vsega. Že tako napet zakon z Jeannie (Helen Hunt) še dodatno obremeni vselitev bolehnega in zagrenjenega tasta (Brian Dennehy). Ko ga začne zapeljevati nova seksi sodelavka Robin (Carla Gugino), Ned spozna, da je na spolzkem terenu. Doma postaja življenje vedno bolj napeto in nekega dne se bo moral odločiti, kje si želi biti......IMDb ocena: 5.7/10

20:04
Deal With It I
sezona 1, epizoda 12
Slovenija

V zabavni oddaji Znajdi se! bodo morali posamezniki pod budnim očesom skrite kamere izvesti najbolj nezaslišane potegavščine in si s tem prislužiti denarno nagrado. Navodila, kako gosta potegniti za nos, bodo prihajala iz skrivne sobe, kjer bosta niti vlekla voditelj Mario Ćulibrk in gostujoča znana oseba.

20:37
Planet 18 (2021)
epizoda 269
Slovenija

Informativna oddaja Planet 18 poleg pregleda aktualnega dnevnega dogajanja pri nas in po svetu, prinaša še novice iz sveta športa ter vremensko napoved. Ob sobotah se bomo, poleg dnevnih novic, posvetili še analizi političnega dogajanja, ob nedeljah pa prostor namenili intervjujem.

21:00
I: Bill Murray (FDR), Laura Linney (Daisy), Samuel West (Bertie), Olivia Colman (Elizabeth), Elizabeth Marvel (Missy), Olivia Williams (Eleanor), Elizabeth Wilson (Mrs. Roosevelt), Martin McDougall (Tommy), Andrew Havill (Cameron), Eleanor Bron (Daisy's Aunt), Nancy Baldwin (Mrs. Astor), Tim Beckmann (President's Aide #1); R: Michael Rogers... Hyde Park On Hudson
ZDA

Režiser romantičnih komedij Notting Hill in Jutranje veselje v filmu, posnetem po resničnih dogodkih, sledi vroči aferi med ameriškim predsednikom Rooseveltom in njegovo daljno sorodnico Margaret. Ko se njun odnos začne razvijati, tik pred drugo svetovno vojno ZDA prvič v zgodovini obiščeta britanska kralj in kraljica. Med sprejemom v podeželski vili si skušata monarha zagotoviti ameriško podporo v prihajajoči vojni, toda Roosevelt ima nekoliko drugačne načrte. V iskanju zabave hitro prekrši vse uradne protokole, toda po začetni zgroženosti se med državniki splete nenavadno prijateljstvo......IMDb ocena: 5.9/10

22:41
I: Matt Damon (Steve Butler), Benjamin Sheeler (Attendant), Terry Kinney (David Churchill), Carla Bianco (Waitress), Joe Coyle (Michael Downey), Hal Holbrook (Frank Yates), Dorothy Silver (Arlene), Frances McDormand (Sue Thomason), Titus Welliver (Rob), Lexi Cowan (Drew's Girl), Tim Guinee (Drew Scott), Sara Lindsey (Claire Allen); R: Gus Van Sant... Promised Land
ZDA

Režiser oskarjevskih dram Dobri Will Hunting in Milk predstavlja zgodbo brezkompromisnih uslužbencev plinskega podjetja Steva in Sue. Njuna naloga je, da na bodočih nahajališčih naravnega plina poceni odkupita zemljo, kar je že uničilo številne kmetije in skupnosti. Med obiskom novega mesteca v ameriškem zakotju si zaradi ekonomske krize obetata lahko dela, vendar naletita na nepričakovan odpor lokalnega učitelja. Kljub pritiskom šefov Steve pričenja razumeti skrbi navadnih ljudi, kar ga postavi pred težko moralno dilemo......IMDb ocena: 6.6/10

00:35
I: Kevin Bishop (Baz), Jack Doolan (Seth), Frances Barber (Bernice), Hayley-Marie Axe (Val), Kasia Koleczek (Maya), Rosemary Leach (Mags), Ali Craig (Andy), Rachael Evelyn (Tracy), Israel Oba (Clark), Jessica Jackson-Smith (Mandy), Margarita Nazarenko (Trafficked Woman), Kimberley Drew (Police Shooter 2); R: Stuart Urban... May I Kill U?
VB

Baz je zabaven angleški policist na kolesu, vendar pa po nesreči, ki jo doživi, postane psihopat. Pravico vzame v svoje roke in začne moriti kriminalce, ki so zaradi tega čisto iz sebe. Zanj je to zakonito ubijanje, vso dogajanje snema s kamero, pritrjeno na čeladi, posnetke pa objavlja na družbenih omrežjih. Z vsakim umorom ima vedno več občudovalcev ........IMDb ocena: 5.6/10

02:11
Nočni Program 2021 (Planet 2)
epizoda 269
Slovenija

Nočni program.