Slovenske TV

Podnaslovljene TV

Lokalne TV

EX YU TV

Angleške TV

Nemške TV

Italijanske TV

Ostale TV

Planet TV
07:43
Večerni Planet Danes
Sklepne vesti večera, vremenska napoved in šport.
08:13
TV prodaja
.
08:28
R: Liz Patrick... Ellen: The Ellen DeGeneres Show
IMDb ocena: 7.3. Komedijantka Ellen s svojim pronicljivim humorjem, toplino in sočutjem gosti največje televizijske, filmske in glasbene zvezde ter zanimive osebnosti. Ellen bo gostila resničnostno zvezdnico Kylie Jenner, ki nam bo zaupala novosti iz svoje znane družine, predstavila pa bo tudi svoj novi blagovni izdelek. Sledil bo pogovor s strokovnjakinjo za življenjski slog Kym Douglas, na oder pa bodo stopili Ed Sheeran in zasedba Rudimental. Skupaj bodo zaigrali duet Lay It All on Me.
09:20
R: Bryan Spicer... Hawaii Five-0
IMDb ocena: 7.4. Havaji 5.0. je sodobna različica klasične serije, ki govori o elitni policijski enoti, katere naloga je pregnati kriminal s sončnih havajskih plaž. McGarrett in Danny poskušata preprečiti prodajo droge, zato se izdajata za pilota, ki jo prevažata. Med operacijo je McGarrett huje poškodovan, Danny pa se mora razkriti, da bi rešil partnerjevo življenje. Detektiv Steve McGarrett je bivši mornariški častnik, ki se vrne na otok Oahu, da bi raziskal očetov umor. Guvernerka otoka ga prepriča, da postane vodja novoustanovljene enote za boj proti kriminalu. McGarrettu se pridružijo še detektiv Danny »Danno« Williams, bivši policist iz New Jerseyja, ki je zaradi svoje hčerke pripravljen storiti vse, da bi otok ostal varen, Chin Ho Kelly, bivši detektiv in varovanec McGarrettovega očeta, ki so ga po krivici obtožili korupcije in ga degradirali, ter Chinova sestrična Kono Kalakaua, lepa in neustrašna domorodka, ki končuje akademijo in komaj čaka na priložnost, da se uveljavi v elitni enoti. McGarrett priseže, da bo rešil očetov primer, obenem pa je trdno odločen, da z otoka prežene malopridneže.
10:12
TV prodaja
.
10:27
Just for Laughs
Voditelj Tadej Bricelj v licenčni zabavni oddaji Smejmo se! med seboj povezuje nize skritih kamer.
10:58
R: Sam Hill... Scorpion
IMDb ocena: 7.2. Serija temelji na resničnem življenju Walterja O'Briena, genija z inteligenčnim količnikom 197. Ekipa Škorpijon mora pomagati Ralphu, medtem ko ga zaslišuje FBI. Z igro na spletu je namreč razkril lokacijo Cijine varne hiše, zaradi česar je umrlo nekaj njenih agentov. V središču akcijske nanizanke je mladi ekscentrični genij Walter, ki ob sebi zbere ekipo nadarjenih pomočnikov. V njej so Toby Curtis, vedenjski izvedenec, ki prebere vsakega človeka, Happy Quinn, tehnični genij, in Sylvester Dodd, statistični guru. S tem širokim znanjem skupaj rešujejo neverjetne zagonetke. Med sabo so sproščeni in duhoviti, ne znajdejo pa se v življenju zunaj tega kroga. Tu nastopi Paige Dineen, mama nadarjenega fantka, ki jim skuša približati zunanji svet. Piflarji so v tej enoti dobili idealno službo. Pri delu lahko izkoristijo svoje izjemne umske sposobnosti in hkrati drug drugemu pomagajo vklopiti se v družbo.
11:49
TV prodaja
.
12:19
Galileo
Ustvarjalci oddaje Galileo se iz sezone v sezono bolj ambiciozno lotevajo raziskovanja fenomenov iz naše okolice. Skupina raziskovalnih novinarjev se bo na poljuden in zabaven način lotila raziskovanja zelo raznolikih in zahtevnih tem. Tako bodo pokukali v ozadje zahtevnih sistemov, razbijali mite, odstirali tabuje, preizkušali in razkrivali ljudi z nenavadnimi sposobnostmi in ekstremnimi dosežki. Oddajo vodi Marko Potrč.
13:10
TV prodaja
.
13:25
Just for Laughs
Voditelj Tadej Bricelj v licenčni zabavni oddaji Smejmo se! med seboj povezuje nize skritih kamer.
13:57
R: Liz Patrick... Ellen: The Ellen DeGeneres Show
IMDb ocena: 7.3. Komedijantka Ellen s svojim pronicljivim humorjem, toplino in sočutjem gosti največje televizijske, filmske in glasbene zvezde ter zanimive osebnosti. Ellen bo gostila igralko in komičarko Wando Sykes, ki bo predstavila svojo novo vlogo v uspešni seriji Black-ish, igralec in pisatelj Kunal Nayyar bo predstavil svojo novo knjigo z naslovom »Da, moj naglas je resničen: In še nekaj stvari, ki vam jih še nisem povedal«. V oddajo se vrača avstralska pevka Sia, ki bo zapela uspešnico Alive.
14:50
I: Jure Godler... Ta teden z Juretom Godlerjem
IMDb ocena: 7.1. Najbolj iskren pregled novic tedna.
15:25
I: Nurgül Yesilçay, Erkan Petekkaya, Ebru Özkan, Nursel Köse, Alina Boz; R: Cevdet Mercan... Paramparça
IMDb ocena: 6.1. Drama govori o dveh ženskah iz različnih družbenih slojev, katerih poti se prekrižata, ker jima ob rojstvu zaradi podobnih imen zamenjajo otroka. Hazal zboli, saj je ljubosumna na Cansu in njen odnos z očetom. Cihanov oče Rahmi se dogovori s Keriman, da bo Özkana poslala nazaj v tujino, kljub temu da se Özkan s tem ne strinja. Gülseren Cihanu zatrdi, da Özkan nikoli ne bi škodil Cansu ali Hazal. Gülseren (Nurgül Yesilçay) je mlada in lepa ženska, ki živi v revni istanbulski soseski Ko jo zbije avto, jo odpeljejo v bolnišnico, kjer rodi Istočasno v isti bolnišnici rodi tudi Dilara (Ebru Özkan), ki prihaja iz bogate družine Dojenčici ob rojstvu zamenjajo in Gülserenino hčerko dajo Dilari, Dilarino pa Gülseren Čez 15 let Gülseren živi s hčerko Hazal (Alina Boz) in skuša najti moža, ki jo je zapustil Dela kot prodajalka v majhni trgovini Dilara medtem živi na veliki nogi s hčerko Cansu (Leyla Tanlar), ima pa težave z možem Cihanom (Erkan Petekkaya) Cansu morajo po nesreči peljati v bolnišnico in tako se razkrije, da Dilara ni njena biološka mati, kar vsem življenje postavi popolnoma na glavo Cansu je odraščala v bogati družini in je imela vse, Hazal pa je odraščala v revni družini brez oblek prestižnih znamk ali pametnega telefona, zato je nesamozavestna Ti zapleti razkrijejo odnose med starši in otroki Kako se bosta odzvali Gülseren in Dilara, ko bosta izvedeli, da nista biološki materi hčerk, ki sta ju vzgajali 15 let? Kako se bo odzvala Cansu, ko bo izvedela, da je njena prava mati revna? Kako se bo odzvala Hazal, ko bo izvedela, da prihaja iz bogate družine, a je odraščala v revščini?
16:22
R: Jan Michelini... Un passo dal cielo
IMDb ocena: 7.3. Detektivska komedija, ki se dogaja v čudovitih gorah Zgornjega Poadižja. Base skakalcu se ponesreči skok in pade na tla. Pojavi se vprašanje, ali je bila to res le usodna nesreča. Emma in Francesco skupaj zdravita Zoejinega konja. Eva mora odpotovati v Los Angeles. Ko to izve Vincenzo, se hudo spreta. To je zgodba, ki združuje žanr vesterna in čarobni svet. Detektivka in komedija, drama, ljubezen, prijateljstvo, skrivnosti iz preteklosti in soočanje z naravo, živalmi in ljudmi – vse to je prepleteno v očarljive zgodbe.
17:32
Planet Danes
Prva informativna oddaja s celovitim pregledom dneva, vremensko napovedjo in športom.
18:15
I: Eddie Murphy, Elizabeth Banks, Gabrielle Union, Scott Caan; R: Brian Robbins... Meet Dave
IMDb ocena: 4.9. Na otoku Liberty v New Yorku pristane vesoljska ladja človeške podobe po imenu Dave. Dave je čuden falot: hodi kot slon, se pači kot opica, hrešči kot pokvarjen radio in ne pozna niti najbolj preprostih človeških manir in običajev. Nič čudnega, kajti Dave je vesoljska ladja, v kateri prebivajo drobni Nezemljani, ki nameravajo ukrasti vodo iz vseh oceanov. Toda ob prihodu na naš planet naletijo na simpatično Zemljanko in njenega sina, ki po številnih nesporazumih, težavah in popolnem kaosu v poveljniku vesoljčkov vzbudijo nadvse nenavadna in presenetljiva čustva.
20:00
R: Jan Michelini... Un passo dal cielo
IMDb ocena: 7.3. Detektivska komedija, ki se dogaja v čudovitih gorah Zgornjega Poadižja. V jezeru najdejo truplo Zoejine sestre Eleonore, kar Zoe močno pretrese. Francesco in Emma ji stojita ob strani. Vincenzo je popolnoma pretresen, ko v San Candido pride sin njegovega nekdanjega dekleta Silvie, ki trdi, da je Vincenzo njegov oče. To je zgodba, ki združuje žanr vesterna in čarobni svet. Detektivka in komedija, drama, ljubezen, prijateljstvo, skrivnosti iz preteklosti in soočanje z naravo, živalmi in ljudmi – vse to je prepleteno v očarljive zgodbe.
21:16
I: Nurgül Yesilçay, Erkan Petekkaya, Ebru Özkan, Nursel Köse, Alina Boz; R: Cevdet Mercan... Paramparça
IMDb ocena: 6.1. Drama govori o dveh ženskah iz različnih družbenih slojev, katerih poti se prekrižata, ker jima ob rojstvu zaradi podobnih imen zamenjajo otroka. Gülserenina prijateljica pove Cihanu, da so jo odpustili, ko je bil v bolnišnici. Gülseren pri svoji najboljši prijateljici ne more ostati, saj so na obisk prišli njeni starši. Obupana se odloči, da gre živet k Özkanu in Keriman. Cihanov oče Rahmi izve, da je njegovega sina ustrelil Alper, zato ga pretepe. Gülseren (Nurgül Yesilçay) je mlada in lepa ženska, ki živi v revni istanbulski soseski Ko jo zbije avto, jo odpeljejo v bolnišnico, kjer rodi Istočasno v isti bolnišnici rodi tudi Dilara (Ebru Özkan), ki prihaja iz bogate družine Dojenčici ob rojstvu zamenjajo in Gülserenino hčerko dajo Dilari, Dilarino pa Gülseren Čez 15 let Gülseren živi s hčerko Hazal (Alina Boz) in skuša najti moža, ki jo je zapustil Dela kot prodajalka v majhni trgovini Dilara medtem živi na veliki nogi s hčerko Cansu (Leyla Tanlar), ima pa težave z možem Cihanom (Erkan Petekkaya) Cansu morajo po nesreči peljati v bolnišnico in tako se razkrije, da Dilara ni njena biološka mati, kar vsem življenje postavi popolnoma na glavo Cansu je odraščala v bogati družini in je imela vse, Hazal pa je odraščala v revni družini brez oblek prestižnih znamk ali pametnega telefona, zato je nesamozavestna Ti zapleti razkrijejo odnose med starši in otroki Kako se bosta odzvali Gülseren in Dilara, ko bosta izvedeli, da nista biološki materi hčerk, ki sta ju vzgajali 15 let? Kako se bo odzvala Cansu, ko bo izvedela, da je njena prava mati revna? Kako se bo odzvala Hazal, ko bo izvedela, da prihaja iz bogate družine, a je odraščala v revščini?
22:15
Večerni Planet Danes
Sklepne vesti večera, vremenska napoved in šport.
22:47
I: Jure Godler... Ta teden z Juretom Godlerjem
IMDb ocena: 7.1. Najbolj iskren pregled novic tedna.
23:20
R: Dennis Smith... NCIS: Naval Criminal Investigative Service
IMDb ocena: 7.9. Serija Preiskovalci na delu: NCIS prikazuje skupino agentov, ki preiskujejo kriminalna dejanja v ameriški mornarici. Ranjenega Gibbsa pripeljejo na letalonosilko, kjer ga zdravi dr. Cyril Taft. Medtem ko ekipa NCIS čaka na novice glede Gibbsovega stanja, Tony izsledi in ubije Daniela Budda, vodjo teroristične celice. Akcijska drama, ki se osredotoča na zapleteno in zabavno dinamiko ekipe, ki deluje v napetih situacijah. Od umorov in vohunstva do terorizma in ukradenih podmornic, ti agenti raziskujejo vse zločine v mornarici in pri marincih.
00:11
R: Sam Hill... Scorpion
IMDb ocena: 7.2. Serija temelji na resničnem življenju Walterja O'Briena, genija z inteligenčnim količnikom 197. Ekipa Škorpijon poskuša narediti vse, da bi se ranjenemu nekdanjemu agentu tajne službe vrnil spomin. Tako želijo preprečiti izstrelitev jedrskega orožja iz tajnega ameriškega oporišča. V središču akcijske nanizanke je mladi ekscentrični genij Walter, ki ob sebi zbere ekipo nadarjenih pomočnikov. V njej so Toby Curtis, vedenjski izvedenec, ki prebere vsakega človeka, Happy Quinn, tehnični genij, in Sylvester Dodd, statistični guru. S tem širokim znanjem skupaj rešujejo neverjetne zagonetke. Med sabo so sproščeni in duhoviti, ne znajdejo pa se v življenju zunaj tega kroga. Tu nastopi Paige Dineen, mama nadarjenega fantka, ki jim skuša približati zunanji svet. Piflarji so v tej enoti dobili idealno službo. Pri delu lahko izkoristijo svoje izjemne umske sposobnosti in hkrati drug drugemu pomagajo vklopiti se v družbo.
01:04
Planet Danes
Prva informativna oddaja s celovitim pregledom dneva, vremensko napovedjo in športom.
01:39
Nočni program
.
07:30
Večerni Planet Danes
Sklepne vesti večera, vremenska napoved in šport.
07:59
TV prodaja
.
08:14
R: Liz Patrick... Ellen: The Ellen DeGeneres Show
IMDb ocena: 7.3. Komedijantka Ellen s svojim pronicljivim humorjem, toplino in sočutjem gosti največje televizijske, filmske in glasbene zvezde ter zanimive osebnosti. Ellen bo gostila igralko in komičarko Wando Sykes, ki bo predstavila svojo novo vlogo v uspešni seriji Black-ish, igralec in pisatelj Kunal Nayyar bo predstavil svojo novo knjigo z naslovom »Da, moj naglas je resničen: In še nekaj stvari, ki vam jih še nisem povedal«. V oddajo se vrača avstralska pevka Sia, ki bo zapela uspešnico Alive.
09:07
R: Lucas Gil... Esperanza Mia
IMDb ocena: 5.7. Serija Esperanza ni tipična telenovela, saj je začinjena s komičnimi in pevskimi vložki. Julia zbeži v Buenos Aires in med potjo spozna duhovnika Tomása Ortiza. Med njima se vname iskra. Julia se zateče v samostan Santa Rosa, kjer poišče pomoč pri prednici in materini prijateljici Concepción. Ta jo kot redovniško pripravnico z imenom Esperanza skrije v samostanu. Pozneje tu spozna tudi redovnico Claro, za katero se izkaže, da je njena biološka mama. Tomás pomaga materi prednici, ko njegov brat zagrozi, da bo samostanu odtegnil subvencijo. Esperanza odkrije, da je Tomásov brat Máximo lastnik tovarne in človek, ki jo preganja. 21-letna posvojenka Julia Albarracín živi s svojo materjo Blanco v manjšem industrijskem kraju v provinci Buenos Aires. Zaradi hude onesnaženosti, ki jo povzroča tovarna, Blanca zboli in umre. Pred smrtjo izroči hčerki dokaze, ki bremenijo lastnika tovarne. Ko Julia poskuša primer predati sodišču, jo začnejo zasledovati morilci, ki jih najame direktor tovarne. Julia v strahu za življenje zbeži iz mesta.
10:10
TV prodaja
.
10:25
Just for Laughs
Voditelj Tadej Bricelj v licenčni zabavni oddaji Smejmo se! med seboj povezuje nize skritih kamer.
10:57
R: Sam Hill... Scorpion
IMDb ocena: 7.2. Serija temelji na resničnem življenju Walterja O'Briena, genija z inteligenčnim količnikom 197. Ekipa Škorpijon poskuša narediti vse, da bi se ranjenemu nekdanjemu agentu tajne službe vrnil spomin. Tako želijo preprečiti izstrelitev jedrskega orožja iz tajnega ameriškega oporišča. V središču akcijske nanizanke je mladi ekscentrični genij Walter, ki ob sebi zbere ekipo nadarjenih pomočnikov. V njej so Toby Curtis, vedenjski izvedenec, ki prebere vsakega človeka, Happy Quinn, tehnični genij, in Sylvester Dodd, statistični guru. S tem širokim znanjem skupaj rešujejo neverjetne zagonetke. Med sabo so sproščeni in duhoviti, ne znajdejo pa se v življenju zunaj tega kroga. Tu nastopi Paige Dineen, mama nadarjenega fantka, ki jim skuša približati zunanji svet. Piflarji so v tej enoti dobili idealno službo. Pri delu lahko izkoristijo svoje izjemne umske sposobnosti in hkrati drug drugemu pomagajo vklopiti se v družbo.
11:48
TV prodaja
.
12:18
Galileo
Ustvarjalci oddaje Galileo se iz sezone v sezono bolj ambiciozno lotevajo raziskovanja fenomenov iz naše okolice. Skupina raziskovalnih novinarjev se bo na poljuden in zabaven način lotila raziskovanja zelo raznolikih in zahtevnih tem. Tako bodo pokukali v ozadje zahtevnih sistemov, razbijali mite, odstirali tabuje, preizkušali in razkrivali ljudi z nenavadnimi sposobnostmi in ekstremnimi dosežki. Oddajo vodi Marko Potrč.
13:08
TV prodaja
.
13:23
Just for Laughs
Voditelj Tadej Bricelj v licenčni zabavni oddaji Smejmo se! med seboj povezuje nize skritih kamer.
13:46
R: Liz Patrick... Ellen: The Ellen DeGeneres Show
IMDb ocena: 7.3. Komedijantka Ellen s svojim pronicljivim humorjem, toplino in sočutjem gosti največje televizijske, filmske in glasbene zvezde ter zanimive osebnosti. V goste prihaja igralka Anna Faris, ki bo Ellen zaupala, kakšne načrte ima s svojo družino, prišla pa je tudi po zalogo Elleninih spodnjic za moža Chrisa Pratta. Naslednja gostja bo igralka Darby Stanchfield, ki bo postregla z novicami iz zakulisja snemanja serije Škandal, Tori Kelly pa bo zapela svojo uspešnico Hollow.
14:38
I: Jure Godler... Ta teden z Juretom Godlerjem
IMDb ocena: 7.1. Najbolj iskren pregled novic tedna.
15:14
I: Nurgül Yesilçay, Erkan Petekkaya, Ebru Özkan, Nursel Köse, Alina Boz; R: Cevdet Mercan... Paramparça
IMDb ocena: 6.1. Drama govori o dveh ženskah iz različnih družbenih slojev, katerih poti se prekrižata, ker jima ob rojstvu zaradi podobnih imen zamenjajo otroka. Gülserenina prijateljica pove Cihanu, da so jo odpustili, ko je bil v bolnišnici. Gülseren pri svoji najboljši prijateljici ne more ostati, saj so na obisk prišli njeni starši. Obupana se odloči, da gre živet k Özkanu in Keriman. Cihanov oče Rahmi izve, da je njegovega sina ustrelil Alper, zato ga pretepe. Gülseren (Nurgül Yesilçay) je mlada in lepa ženska, ki živi v revni istanbulski soseski Ko jo zbije avto, jo odpeljejo v bolnišnico, kjer rodi Istočasno v isti bolnišnici rodi tudi Dilara (Ebru Özkan), ki prihaja iz bogate družine Dojenčici ob rojstvu zamenjajo in Gülserenino hčerko dajo Dilari, Dilarino pa Gülseren Čez 15 let Gülseren živi s hčerko Hazal (Alina Boz) in skuša najti moža, ki jo je zapustil Dela kot prodajalka v majhni trgovini Dilara medtem živi na veliki nogi s hčerko Cansu (Leyla Tanlar), ima pa težave z možem Cihanom (Erkan Petekkaya) Cansu morajo po nesreči peljati v bolnišnico in tako se razkrije, da Dilara ni njena biološka mati, kar vsem življenje postavi popolnoma na glavo Cansu je odraščala v bogati družini in je imela vse, Hazal pa je odraščala v revni družini brez oblek prestižnih znamk ali pametnega telefona, zato je nesamozavestna Ti zapleti razkrijejo odnose med starši in otroki Kako se bosta odzvali Gülseren in Dilara, ko bosta izvedeli, da nista biološki materi hčerk, ki sta ju vzgajali 15 let? Kako se bo odzvala Cansu, ko bo izvedela, da je njena prava mati revna? Kako se bo odzvala Hazal, ko bo izvedela, da prihaja iz bogate družine, a je odraščala v revščini?
16:11
R: Jan Michelini... Un passo dal cielo
IMDb ocena: 7.3. Detektivska komedija, ki se dogaja v čudovitih gorah Zgornjega Poadižja. V jezeru najdejo truplo Zoejine sestre Eleonore, kar Zoe močno pretrese. Francesco in Emma ji stojita ob strani. Vincenzo je popolnoma pretresen, ko v San Candido pride sin njegovega nekdanjega dekleta Silvie, ki trdi, da je Vincenzo njegov oče. To je zgodba, ki združuje žanr vesterna in čarobni svet. Detektivka in komedija, drama, ljubezen, prijateljstvo, skrivnosti iz preteklosti in soočanje z naravo, živalmi in ljudmi – vse to je prepleteno v očarljive zgodbe.
17:30
Planet Danes
Prva informativna oddaja s celovitim pregledom dneva, vremensko napovedjo in športom.
18:00
I: Bruce Willis, Spencer Breslin, Emily Mortimer, Lily Tomlin, Jean Smart; R: Jon Turteltaub... The Kid
IMDb ocena: 6.0. V življenju uspešnega, toda arogantnega svetovalca se nekega dne skrivnostno pojavi njegova 8-letna različica. Russ Duritz (Bruce Willis) je nadvse uspešni svetovalec, ki lahko reši vsako krizno situacijo. Življenje arogantnega, vase zaverovanega in nadvse hladnega Russa pa se nenadoma postavi na glavo, ko vanj vstopi osemletni mulc Rusty (Spencer Breslin), za katerega kaj hitro ugotovi, da je on sam pred več kot tridesetimi leti. Drug nad drugim (oziroma sama nad sabo) sta grozno razočarana.
20:01
R: Jan Michelini... Un passo dal cielo
IMDb ocena: 7.3. Detektivska komedija, ki se dogaja v čudovitih gorah Zgornjega Poadižja. Prijateljica Hubrove hčere se ponesreči. V San Candidu najdejo mlado žensko, ki jo je povozil avto. Ko Emma v bolnišnici pade v komo, Francesco ostane ob njej. Vincenzo je prepričan, da je njegove zveze z Evo konec, zato Hubru dovoli, da ga prijavi na tekmovanje v curlingu. To je zgodba, ki združuje žanr vesterna in čarobni svet. Detektivka in komedija, drama, ljubezen, prijateljstvo, skrivnosti iz preteklosti in soočanje z naravo, živalmi in ljudmi – vse to je prepleteno v očarljive zgodbe.
21:16
I: Nurgül Yesilçay, Erkan Petekkaya, Ebru Özkan, Nursel Köse, Alina Boz; R: Cevdet Mercan... Paramparça
IMDb ocena: 6.1. Drama govori o dveh ženskah iz različnih družbenih slojev, katerih poti se prekrižata, ker jima ob rojstvu zaradi podobnih imen zamenjajo otroka. Özkan obišče Cihana v restavraciji. Razbije mu šipo na avtomobilu in poškoduje njegovega varnostnika. Özkana išče policija, Cihan pa se boji za svoje otroke. Cihanov sin Ozan ugotovi, kdo ga je prijavil policiji. Gülseren (Nurgül Yesilçay) je mlada in lepa ženska, ki živi v revni istanbulski soseski Ko jo zbije avto, jo odpeljejo v bolnišnico, kjer rodi Istočasno v isti bolnišnici rodi tudi Dilara (Ebru Özkan), ki prihaja iz bogate družine Dojenčici ob rojstvu zamenjajo in Gülserenino hčerko dajo Dilari, Dilarino pa Gülseren Čez 15 let Gülseren živi s hčerko Hazal (Alina Boz) in skuša najti moža, ki jo je zapustil Dela kot prodajalka v majhni trgovini Dilara medtem živi na veliki nogi s hčerko Cansu (Leyla Tanlar), ima pa težave z možem Cihanom (Erkan Petekkaya) Cansu morajo po nesreči peljati v bolnišnico in tako se razkrije, da Dilara ni njena biološka mati, kar vsem življenje postavi popolnoma na glavo Cansu je odraščala v bogati družini in je imela vse, Hazal pa je odraščala v revni družini brez oblek prestižnih znamk ali pametnega telefona, zato je nesamozavestna Ti zapleti razkrijejo odnose med starši in otroki Kako se bosta odzvali Gülseren in Dilara, ko bosta izvedeli, da nista biološki materi hčerk, ki sta ju vzgajali 15 let? Kako se bo odzvala Cansu, ko bo izvedela, da je njena prava mati revna? Kako se bo odzvala Hazal, ko bo izvedela, da prihaja iz bogate družine, a je odraščala v revščini?
22:14
Večerni Planet Danes
Sklepne vesti večera, vremenska napoved in šport.
22:46
I: Jure Godler... Ta teden z Juretom Godlerjem
IMDb ocena: 7.1. Najbolj iskren pregled novic tedna.
23:15
R: Dennis Smith... NCIS: Naval Criminal Investigative Service
IMDb ocena: 7.9. Serija Preiskovalci na delu: NCIS prikazuje skupino agentov, ki preiskujejo kriminalna dejanja v ameriški mornarici. Ekipa NCIS pomaga agentu Luisu Mitchellu pri preiskavi nerešenega primera s prekupčevalcem z mamili, DiNozzo pa ugotovi, da si Mitchell in Gibbs delita tragično preteklost. Akcijska drama, ki se osredotoča na zapleteno in zabavno dinamiko ekipe, ki deluje v napetih situacijah. Od umorov in vohunstva do terorizma in ukradenih podmornic, ti agenti raziskujejo vse zločine v mornarici in pri marincih.
00:10
R: Sam Hill... Scorpion
IMDb ocena: 7.2. Serija temelji na resničnem življenju Walterja O'Briena, genija z inteligenčnim količnikom 197. Ekipa Škorpijon mora razkrinkati vohuna znotraj Cie, ki je zaradi zaljubljenosti izgubil razsodnost in kradel smrtonosne kemikalije. V središču akcijske nanizanke je mladi ekscentrični genij Walter, ki ob sebi zbere ekipo nadarjenih pomočnikov. V njej so Toby Curtis, vedenjski izvedenec, ki prebere vsakega človeka, Happy Quinn, tehnični genij, in Sylvester Dodd, statistični guru. S tem širokim znanjem skupaj rešujejo neverjetne zagonetke. Med sabo so sproščeni in duhoviti, ne znajdejo pa se v življenju zunaj tega kroga. Tu nastopi Paige Dineen, mama nadarjenega fantka, ki jim skuša približati zunanji svet. Piflarji so v tej enoti dobili idealno službo. Pri delu lahko izkoristijo svoje izjemne umske sposobnosti in hkrati drug drugemu pomagajo vklopiti se v družbo.
01:00
Planet Danes
Prva informativna oddaja s celovitim pregledom dneva, vremensko napovedjo in športom.
01:30
Nočni program
.
07:35
Večerni Planet Danes
Sklepne vesti večera, vremenska napoved in šport.
08:05
TV prodaja
.
08:35
Just for Laughs
Voditelj Tadej Bricelj v licenčni zabavni oddaji Smejmo se! med seboj povezuje nize skritih kamer.
09:05
Just for Laughs
Voditelj Tadej Bricelj v licenčni zabavni oddaji Smejmo se! med seboj povezuje nize skritih kamer.
09:35
I: Steven Weber, Sarah Smyth, Allison Hossack, April Telek, Kendall Cross; R: Mark Jean... Duke
IMDb ocena: 6.7. Brezdomni veteran svojega najboljšega prijatelja, psa Duka, pusti pred vrati živalske klinike, kar mu spremeni življenje. Brezdomec in vojni veteran zapusti svojega umirajočega psa in najboljšega prijatelja Duka pred živalsko kliniko. Predana sestra poskrbi, da Duke ozdravi, nato pa začne iskati veterana, da bi bila najboljša prijatelja znova skupaj.
11:15
I: Bruce Willis, Spencer Breslin, Emily Mortimer, Lily Tomlin, Jean Smart; R: Jon Turteltaub... The Kid
IMDb ocena: 6.0. V življenju uspešnega, toda arogantnega svetovalca se nekega dne skrivnostno pojavi njegova 8-letna različica. Russ Duritz (Bruce Willis) je nadvse uspešni svetovalec, ki lahko reši vsako krizno situacijo. Življenje arogantnega, vase zaverovanega in nadvse hladnega Russa pa se nenadoma postavi na glavo, ko vanj vstopi osemletni mulc Rusty (Spencer Breslin), za katerega kaj hitro ugotovi, da je on sam pred več kot tridesetimi leti. Drug nad drugim (oziroma sama nad sabo) sta grozno razočarana.
13:05
R: Tony Croll... America's Next Top Model
IMDb ocena: 5.6. V 21. sezoni se za zmago v Ameriškem top modelu potegujejo dekleta in fantje. Miss J. nekaterim tekmovalcem ponudi dodatne ure hoje po modni pisti, da se bolje pripravijo na teden mode. Tam bodo morali prepričati naročnike, med katerimi bo tudi Betsy Johnson. Pri naslednjem izzivu med tekmovalci znova zavre.
13:55
I: Jason Lee, David Cross; R: Tim Hill... Alvin and the Chipmunks
IMDb ocena: 5.2. Mešanica računalniške animacije in igranega filma v sodobni komediji. Alvin, Simon in Theodore so trije glasbeno nadarjeni veverički, ki nekega dne ostanejo brez doma. Drevo, na katerem so živeli, so namreč posekali in ga skupaj z njimi poslali v Los Angeles. Tam spoznajo skladatelja Davida Sevilla, ki ga muči ustvarjalna kriza, toda veverički mu rade volje pokažejo svoje glasbene sposobnosti. David hitro spozna, da bi mu Alvin, Simon in Theodore lahko prinesli uspeh, zato vsi skupaj sklenejo, da bodo poslovno sodelovali: David bo pisal pesmi, veverički pa jih bodo izvajali. Ko pa se potem v zgodbo vmeša še pogoltni lastnik glasbene založbe, se prijateljstvo med veverički in Davidom znajde na preizkušnji.
15:40
Raketa
Oddaja Raketa in Boštjan Romih prinašata obilo slovenske glasbe, zabave, smeha in zanimivih gostov. Boštjan Romih bo gostil dve kandidatki za zlato točajko Rakete: Jasmino Hren iz Podnarta in Natašo Jurčec iz Borovnice. Za dobro glasbo bodo poskrbeli Čuki z uspešnico Rdeča mašna. Ansambel Petra Finka, ansambel Roka Žlindre, ansambel Vera in originali skupaj z godbo Medvode pa bodo otvorili natečaj z naslovom Raketa napitnice in poskočnice.
17:30
Planet Danes
Prva informativna oddaja s celovitim pregledom dneva, vremensko napovedjo in športom.
17:55
Just for Laughs
Voditelj Tadej Bricelj v licenčni zabavni oddaji Smejmo se! med seboj povezuje nize skritih kamer.
18:15
Galileo
Ustvarjalci oddaje Galileo se iz sezone v sezono bolj ambiciozno lotevajo raziskovanja fenomenov iz naše okolice. Skupina raziskovalnih novinarjev se bo na poljuden in zabaven način lotila raziskovanja zelo raznolikih in zahtevnih tem. Tako bodo pokukali v ozadje zahtevnih sistemov, razbijali mite, odstirali tabuje, preizkušali in razkrivali ljudi z nenavadnimi sposobnostmi in ekstremnimi dosežki. Oddajo vodi Marko Potrč.
19:10
R: Sam Esmail... Mr. Robot
IMDb ocena: 8.6. Z zlatim globusom nagrajena serija govori o Elliotu, briljantnemu programerju, ki je svoje znanje o vdiranju v tuje sisteme prignal do skrajnosti. Elliot skuša spraviti Vero iz zapora, da bo rešil nekoga, ki mu je blizu. Tyrellova igra se stopnjuje in Angela še bolj temeljito raziskuje materino smrt. Elliot trpi za utrujajočo antisocialno osebnostno motnjo, zato mu vdiranje v tuja življenja pravzaprav predstavlja edino zvezo z drugimi ljudmi. Svoje veščine uporablja kot orožje, da bi tiste, ki jih ima rad, ubranil pred ljudmi, ki jim hočejo škoditi. Na koncu se znajde na razpotju med svojim vsakodnevnim delom v podjetju, ki se ukvarja s kibernetsko varnostjo, in hekerskim podzemljem, natančneje, skupino fsociety, ki hoče Elliota prisiliti, da jim pomaga zrušiti najbogatejši korporativni sloj, ki poseduje vse.
20:00
I: Aaron Eckhart, Jennifer Aniston, Dan Fogler, John Carroll Lynch; R: Brandon Camp... Love Happens
IMDb ocena: 5.6. Burke je pred leti tragično izgubil ženo. Svojo izkušnjo o soočanju z žalovanjem in bolečino je opisal v knjigi, ki je postala velika uspešnica. Burke je avtor knjižne uspešnice o soočanju z žalovanjem. Žena mu je umrla pred tremi leti v prometni nesreči. V Seattlu vodi seminar o žalovanju in obeta se mu dobičkonosna pogodba. Vendar pa ni vse, kot se zdi: na skrivaj pije, boji se dvigal, njegovo razpoloženje niha, odtujil se je od ženinega očeta in je veliko sam. V hotelski avli naleti na cvetličarko in skuša poklepetati z njo, toda neuspešno. Eloise je domačinka, ki jo je pravkar zapustil fant. Burke vztraja in skupaj gresta na večerjo, vendar se ta slabo konča. Kaj muči Burka? Si lahko guru samopomoči pomaga sam? Vdovec, ki je zaradi svoje knjige o žalovanju postal priljubljen guru za samopomoč, se zaljubi v cvetličarko v hotelu, v katerem ima seminar, vendar pa se zave, da še ni prebolel ženine smrti.
22:10
Večerni Planet Danes
Sklepne vesti večera, vremenska napoved in šport.
22:35
I: Mark Ruffalo, Laura Dern, Peter Krause, Naomi Watts; R: John Curran... We Don't Live Here Anymore
IMDb ocena: 6.4. Zakaj si želimo nekaj, česar ne moremo imeti? Jackov in Terryjin zakon zadnje čase ne deluje najbolje. Terry meni, da ni dobra mama in gospodinja, zaradi česar je zelo živčna. Jack je zaljubljen v Edith, prelepo ženo svojega najboljšega prijatelja Hanka. Zdi se, da tudi Edith ni ravnodušna do njega. Tako se spustita v ljubezensko afero, ki ima nepričakovane posledice ..
00:30
Galileo
Ustvarjalci oddaje Galileo se iz sezone v sezono bolj ambiciozno lotevajo raziskovanja fenomenov iz naše okolice. Skupina raziskovalnih novinarjev se bo na poljuden in zabaven način lotila raziskovanja zelo raznolikih in zahtevnih tem. Tako bodo pokukali v ozadje zahtevnih sistemov, razbijali mite, odstirali tabuje, preizkušali in razkrivali ljudi z nenavadnimi sposobnostmi in ekstremnimi dosežki. Oddajo vodi Marko Potrč.
01:30
R: Sam Esmail... Mr. Robot
IMDb ocena: 8.6. Z zlatim globusom nagrajena serija govori o Elliotu, briljantnemu programerju, ki je svoje znanje o vdiranju v tuje sisteme prignal do skrajnosti. Elliot skuša spraviti Vero iz zapora, da bo rešil nekoga, ki mu je blizu. Tyrellova igra se stopnjuje in Angela še bolj temeljito raziskuje materino smrt. Elliot trpi za utrujajočo antisocialno osebnostno motnjo, zato mu vdiranje v tuja življenja pravzaprav predstavlja edino zvezo z drugimi ljudmi. Svoje veščine uporablja kot orožje, da bi tiste, ki jih ima rad, ubranil pred ljudmi, ki jim hočejo škoditi. Na koncu se znajde na razpotju med svojim vsakodnevnim delom v podjetju, ki se ukvarja s kibernetsko varnostjo, in hekerskim podzemljem, natančneje, skupino fsociety, ki hoče Elliota prisiliti, da jim pomaga zrušiti najbogatejši korporativni sloj, ki poseduje vse.
02:20
Planet Danes
Prva informativna oddaja s celovitim pregledom dneva, vremensko napovedjo in športom.
02:50
Nočni program
.