Slovenske TV

Podnaslovljene TV

Lokalne TV

EX YU TV

Angleške TV

Nemške TV

Italijanske TV

Ostale TV

National Geographic
06:00
2. epizoda; Wild Chronicles 2: Wild Chronicles 2, 2; sez. 2; ep. 2... Videli boste vrnitev ene izmed najbolj ogroženih vrst v Ameriki, prerijskega dihurja. Kiti grbavci se pred obalo Havajev borijo za prevlado.
06:20
Epizoda 5; I Didn't Know That 2: I Didn't Know That 2, 5; sez. 2; ep. 5... Kako pismo prispe do vašega naslova? Ogledali si bomo, kako se 156.000 poštnih uslužbencev v VB spopada s 36 mio napačno naslovljenih pošiljk letno.
06:45
Neslutene nevarnosti 4; Danger Decoded: Danger Decoded, 4; sez. 1; ep. 4... Videli bomo drzen in nevaren reli po koloradskem gorovju, skok s padalom v Mehiki, ki postane skok v neznano, in dramatično akrobacijo s helikopterjem. Bi tveganja lahko predvideli s proučitvijo prizorov?
07:10
Singer le man; Car S.O.S. 4: Singer Le Mans; sez. 4; ep. 4... Tim in Fuzz se spopadeta s športnim avtom iz l. 1934, ki je v lasti 70-letnika, ki trpi za demenco. Avto so zadnjič vozili pred 17 leti, ko je igral vlogo pri veliki poroki. Ugotovita, da je avto v slabem stanju. Avto razkrijejo v vojaškem muzeju.
08:00
Voksol astra GTE; Car S.O.S. 4: Vauxhall Astra GTE; sez. 4; ep. 8... General Motors je na trg prišel precej pozno, šele leta 1983, a so takrat predstavili neverjetno skrivno orožje. Izvirni cavalier RS-i je bil popoln in se je lahko meril z golfom GTI. Tako astra kot opel kadett sta se v Evropi odlično prodajala.
08:50
Mehiška pralnica denarja; Banged Up Abroad 6: Mexico Money Machine; sez. 6; ep. 4... Potem ko se je Jeremy s kovčkom polnim ponarejenega denarja odpravil v Mehiko, da bi kupil mamila, se je znašel za zapahi in v velikih težavah.
09:40
Heroinska past; Banged Up Abroad 6: Heroin Sting; sez. 6; ep. 5... Potem ko so Brigene Young na Mauriciusu ujeli z 1 kg heroina, ji grozi 45 let zapora. Razen če ne bo pomagala pri lovu na preprodajalce.
10:30
Las Vegas; Megacities (Reversion): Las Vegas; sez. 1; ep. 2... Raziskali bomo, kako pomembna je električna mreža v ZDA in videli, kaj se zgodi ob mrku. V Las Vegasu spreminjajo svoj neverjetni električni sistem, da bi preprečili morebitne električne mrke.
11:00
Neslutene nevarnosti 5; Danger Decoded: Danger Decoded, 5; sez. 1; ep. 5... Odkrili boste, kaj se je zalomilo v vrsti tragedij, ki so vodile do katastrofe. Boste prepoznali, kaj je vodilo do tragedije jadralnega padalca in dirkalnega čolna, preden se bo srhljiv scenarij odvil?
11:30
Neslutene nevarnosti 6; Danger Decoded: Danger Decoded, 6; sez. 1; ep. 6... Videli bomo gorsko odpravo, kjer se načrti zalomijo, adrenalinsko dirko motornih čolnov z grozljivim izidom in downhill dirko, ki vodi v katastrofo. Prizore bomo ustavili v ključnih trenutkih. Bi lahko predvideli nevarnost?
12:00
Ubijalski odnos; Air Crash Investigation 16: Killer Attitude; sez. 16; ep. 1... Ko strmoglavi letalo družbe Northwest Airlink na letu 5719, preiskovalci odkrijejo škodljiv vzorec zlorab, ki je pripeljal do razpada sistema sodelovanja.
13:00
Kapitan; Lawless Oceans: The Captain; sez. 1; ep. 4... V Keniji Karsten preiskuje morebitno povezavo med mednarodnim tihotapljenjem mamil in uboji na videu. Poda se globoko na ozemlje tolpe, da bi govoril s prekupčevalci in tihotapci.
14:00
V gozdu; Ice Road Rescue: Into The Woods; sez. 1; ep. 6... Ko pride slabo vreme, je to dober znak za Thorda, a slab za tuje in norveške tovornjakarje. Na severu se spopadejo z gozdnim izzivom, ko se prevrne nakladalnik in z blatno luknjo, v kateri je obtičal bager.
15:00
Obtičali tovornjaki; Ice Road Rescue: Stuck Trucks; sez. 1; ep. 4... Bjorn se odpravi v nevihto, da bi pomagal tovornjaku in s plugi očistil cesto, na koncu pa tudi sam obtiči. Thord počne nekaj, česar sicer ne, njegova ekipa pa dela na gori. Marius mora poskrbeti za prevrnjen tovornjak.
16:00
Nočna izmena; Ice Road Rescue: The Night Shift; sez. 1; ep. 7... Thord se trudi med sneženjem očistiti cesto. Jo Roger ima na severu veliko dela s tovornjaki, natovorjenimi z lesom, ki vozijo v gozd. Bjorn na gori rešuje tovornjak, ko avto, ki ga je hotel obvoziti, obtiči in ga je treba rešiti.
17:00
Smrdljivi posel; Ice Road Rescue: Fishy Business; sez. 1; ep. 8... Na jugu ima Bjoern veliko dela, narava pa mu para živce, ko mora pomagati avtu z zmrznjenim gorivom, nato pa zaradi severnih jelenov zaprejo cesto. Na severu morajo rešiti tovornjak, poln rib, in prekucnik, ki je izgubil gred.
18:00
Globokomorski horizont; Seconds From Disaster 5: The Deepwater Horizon; sez. 5; ep. 5... Ogledali si bomo niz odločitev in zmot, ki so privedle do največjega razlitja nafte v morju in povzročile smrt 11 naftnih delavcev.
19:00
Pred potopom; Before the Flood: Before the Flood, 1; sez. 0; ep. 1... Leonardo DiCaprio proučuje podnebne spremembe in njihove vplive na planet. Pogovori se z aktivisti, znanstveniki in svetovnimi voditelji, kot so Barack Obama, Elon Musk in papež Frančišek. Sprašuje se, ali lahko ukrepamo, preden bo prepozno.
21:00
Prvih 10 naravnih katastrof; Top Ten Natural Disasters: Top Ten Natural Disasters; sez. 0; ep. 1... S pomočjo videoposnetkov prič, zgodovinskih arhivov in računalniške animacije bo deset strokovnjakov predstavilo največje naravne katastrofe.
23:05
Smrtonosni cunami; Do or Die: Killer Tsunami!; sez. 1; ep. 6... Na voznikovem mestu v avtu poskusite preživeti udarec cunamija, prestrašeno žrtev pa osvobodite krempljev severnega medveda.
23:30
Grozljivi tornado; Do or Die: Terrible Twister; sez. 1; ep. 9... Ko vam ogromen orkan pridrvi naproti, poskusite pred njim zbežati v avtomobilu, ter se med deskanjem borite za življenje.
00:00
Zločin; Lawless Oceans: The Crime; sez. 1; ep. 1... Posnetek z ribiške barke prikazuje može v morju, ki jih brutalno ustrelijo, posadka pa proslavlja.
01:00
Priča; Lawless Oceans: The Witness; sez. 1; ep. 2... Preiskovalcem uspe velik preboj, ko odkrijejo drugi video o pobojih. Na Filipinih se Karsten sreča z nekdanjim ribičem, ki je pobegnil iz skoraj suženjskih razmer. V Bangladešu razkrivamo temni svet tihotapljenja priseljencev.
01:50
Smrtonosni cunami; Do or Die: Killer Tsunami!; sez. 1; ep. 6... Na voznikovem mestu v avtu poskusite preživeti udarec cunamija, prestrašeno žrtev pa osvobodite krempljev severnega medveda.
02:15
Grozljivi tornado; Do or Die: Terrible Twister; sez. 1; ep. 9... Ko vam ogromen orkan pridrvi naproti, poskusite pred njim zbežati v avtomobilu, ter se med deskanjem borite za življenje.
02:40
Prevarani v Quitu; Banged Up Abroad 4: Conned In Quito; sez. 4; ep. 10... Zoe McGarry preganja popotniški kolega. Domnevni prijatelj jo s prevaro pripravi do tihotapljenja mamil, za kar jo obtožijo na 16-letno kazen.
03:25
12. epizoda; Wild Chronicles 2: Wild Chronicles 2, 12; sez. 2; ep. 12... Skupina zavzetih oskrbnikov v živalskem vrtu se trudi, da bi z novim pristopom vzredila malo gorilo. Raziskovalec National Geographica pa je odkril, da se je vrnil skorajda izumrli klavžar.
03:50
Epizoda 6; I Didn't Know That 3: I Didn't Know That 3, 6; sez. 3; ep. 6... Richard in Jonny se odpravita v središče za urejanje prometa v Walesu, da bi si ogledala nadzor prometa. Odpravili pa se bomo tudi v testni laboratorij in si ogledali testiranje motorističnih čelad.
04:10
Delhi; Banged Up Abroad 4: Delhi; sez. 4; ep. 13... Zgodba o Londončanki Clare Matthews, ki je odpotovala na Goo v Indijo in je potem, ko ji je zmanjkalo denarja, sprejela zelo neumno odločitev.
04:55
15. epizoda; Wild Chronicles 2: Wild Chronicles 2, 15; sez. 2; ep. 15... S kamero si bomo ogledali, kako obloglavke uspešno živijo v globinah ob Havajih. Raziskovalci pa bodo raziskali podzemni svet morskih tigrov.
05:20
Epizoda 9; I Didn't Know That 3: I Didn't Know That 3, 9; sez. 3; ep. 9... Fanta bosta obiskala sodobno avtomatizirano mlekarno, kjer sistem kmeta na napako opozori kar prek mobilnega telefona. Jonny pa bo tudi razstavil sesalec brez vrečk.
05:35
Leonardo Da Vinci; Mystery Files 1: Leonardo Da Vinci; sez. 1; ep. 9... Novi dokazi, ki izhajajo iz renesanse, izpodbijajo splošno prepričanje o domnevno vizionarskem Leonardu da Vinciju.
06:00
5. epizoda; Wild Chronicles 2: Wild Chronicles 2, 5; sez. 2; ep. 5... Globoko v brazilskih gozdovih rudnik zlata ogroža življenje rastlin in živali. Videli bomo tudi dve vrsti morskih želv, ki se borita za preživetje v zahodni Avstraliji.
06:20
Epizoda 8; I Didn't Know That 2: I Didn't Know That 2, 8; sez. 2; ep. 8... Richard in Jonny preiskujeta skrivnostni svet kaskaderjev in odkrijeta, kako izdelujejo proteze za noge. Je v kartah ali ruleti mogoče premagati kazino? Richard se nauči nekaj zvijač.
06:45
Neslutene nevarnosti 7; Danger Decoded: Danger Decoded, 7; sez. 1; ep. 7... Avtomobili za reli dirkajo po italijanskih cestah. Bo avto trčil v visok robnik? Bo napačno preračunano zavijanje vodilo do trka z gledalci? Kaj se bo zgodilo z vozili, ko bo tovornjak zapeljal s ceste v Ukrajini? Kaj sledi, ko podivja tornado?
07:10
Mini-kuper; Car S.O.S. 4: Mini Cooper; sez. 4; ep. 9... Tim in Fuzz bosta skrivoma obnovila mini cooperja S iz leta 1962. Njegov lastnik Keith je vse življenje dirkal, zdaj pa ima hude težave s srcem. Ne more več dirkati, a se ljubemu avtu ne more odpovedati, čeprav le trohni v skednju.
08:00
Največji dosežki Tima in Fuzza; Car S.O.S. 4: Tim And Fuzz's Greatest Hits; sez. 4; ep. 10... Prva pomoč za avtomobile se vrača s četrto sezono. Tim in Fuzz nadaljujeta poslanstvo reševanja klasičnih propadajočih vozil.
08:50
Turbo pes; Cesar Millan's Leader of the Pack: Turbo Charged; sez. 1; ep. 11... Cesar poskuša najti nekoga, ki bo znal postaviti meje v primeru, če bi napadalnega psa premagali spomini na nekdanje življenje, ko je bil zaprt.
09:40
Reševanje Sophie; Cesar Millan's Leader of the Pack: Saving Sophia; sez. 1; ep. 12... Cesar išče nekoga, ki bi prestrašeni psički pomagal premagati njene strahove.
10:30
London; Megacities (Reversion): London; sez. 1; ep. 3... Različne vrste prevoza so v Londonu zelo pomembne za normalno delovanje mesta, pa tudi globalne skupnosti. Ogledali si bomo tehnologijo, ki ščiti London pred katastrofo.
11:00
Kilimandžaro; Access 360° World Heritage: Kilimanjaro; sez. 1; ep. 5... Ker je ena od najbolj ikonskih gora na svetu na robu katastrofe, se ekipa Tanzanijcev odloči, da bo preprečila njen propad.
12:00
Kapadokija; Access 360° World Heritage: Cappadocia; sez. 1; ep. 6... Kapadokija, ki leži v odročnem delu Turčije, vsako leto privabi milijone obiskovalcev. Bo to geološko čudežno deželo kmalu uničila erozija?
13:00
Jaguar mark 2; Car S.O.S. 5: Jaguar Mk. 2; sez. 5; ep. 2... Tony ima svoj jaguar mark 2 v družini že več kot 40 let. Po zapletu po operaciji želodca ga ne more več obnavljati. Skoraj dve desetletji je avto stal zanemarjen v garaži. To bosta spremenila Tim in Fuzz.
14:00
Visoka napetost; World's Toughest Fixes: High Voltage; sez. 1; ep. 5... Sean Riley bo poskusil prav vse, od visenja na vrveh visoko v zraku do potapljanja pod majavim mostom, da opravi svoja popravila.
15:00
20-tonsko zrcalo; World's Toughest Fixes: 20-Ton Eye; sez. 1; ep. 6... Riley bo z inženirji v observatoriju Paranal v Čilu premaknil 23-tonsko, 15 mio $ vredno ogledalo. Če ga poškodujejo, bo potrebno 6 let popravil.
16:00
Zamenjava velikanske antene; World's Toughest Fixes: Giant Antenna Swap; sez. 1; ep. 7... Sean Riley s pomočjo vrhunskih inženirjev in mehanikov prikaže, kako se da popraviti tudi nemogoče.
17:00
Zaprtje cevovoda; World's Toughest Fixes: Pipeline Shutdown; sez. 1; ep. 8... Sean Riley s 100-člansko ekipo zapre cevovod prek Aljaske, da bi ob prisotnosti izjemno eksplozivne in nevarne surove nafte odpravil okvaro.
18:05
Chupacabra; Is It Real?: Chupacabra; sez. 1; ep. 11... Nekaj pije kri živini v Srednji in Južni Ameriki. Domačini mu rečejo 'El Chupacabra' ali 'sesalec koz'. Latinsko Ameriko je Chupakabra obsedel v trenutku. Gre za mit? Ali pa je resničen?
18:30
Pošasti iz globin; Is It Real?: Monsters of The Deep; sez. 1; ep. 6... Poznamo jih iz legend po vsem svetu, še vedno pa ni dokazan obstoj pošasti, kot je, na primer, tista iz Loch Nessa. S pomočjo satelitskih posnetkov in fotografskih analiz naposled dobimo odgovore o jezerskih pošastih.
19:05
Izkopani mamuti; Mammoths Unearthed: Mammoths Unearthed; sez. 0; ep. 1... Ameriška znanstvenika Trevor Valle in Tim King v Sibiriji postavita na kocki vse, da bi le odkrila zamrznjenega mamuta.
21:00
Vojne zmajev: Ogenj in bes; Dragon Wars: Fire And Fury: Dragon Wars: Fire And Fury, 1; sez. 0; ep. 1... Ta dokumentarec gledalce z osupljivo animacijo ponese v čas, ko so ogenj bruhajoči zmaji predstavljali resnično nevarnost.
22:05
Mladič mamuta: Zamrznjen v času; Waking The Baby Mammoth: Waking The Baby Mammoth; sez. 0; ep. 1... Proučili bomo odlično ohranjeno mladičko dlakavega mamuta, ki so jo leta 2007 odkrili na obrežju sibirske reke Juribej.
00:00
Herbie Hancock in Wayne Shorter; Star Talk 2: Herbie Hancock And Wayne Shorter; sez. 2; ep. 20... Neil deGrasse Tyson vodi intervju z legendarnima džezovskima glasbenikoma Herbiejem Hancockom in Waynom Shorterjem. Pozneje se jim pridružijo Chuck Nice, Sean Ono Lennon in Stephen Tyson v razpravi o umetnosti.
01:00
Mladič mamuta: Zamrznjen v času; Waking The Baby Mammoth: Waking The Baby Mammoth; sez. 0; ep. 1... Proučili bomo odlično ohranjeno mladičko dlakavega mamuta, ki so jo leta 2007 odkrili na obrežju sibirske reke Juribej.
02:40
Jamajški pobeg; Banged Up Abroad 4: Jamaican Getaway; sez. 4; ep. 11... Naivna TK White in njen ljubimec sta pristala v zloglasnem zaporu v Kingstonu, ker sta poskušala tihotapiti marihuano.
03:25
13. epizoda; Wild Chronicles 2: Wild Chronicles 2, 13; sez. 2; ep. 13... Nedavni vulkanski izbruhi na Galapaškem otočju so zmotili življenje mnogih rastlin in živali. Večina vrst se je prilagodila, a naravovarstvenike skrbi še marsikaj.
03:50
Epizoda 7; I Didn't Know That 3: I Didn't Know That 3, 7; sez. 3; ep. 7... Odkrili bomo zgodbo predora pod Rokavskim prelivom. S 50 km je najdaljši podvodni tunel na svetu. Richard pa bo tudi analiziral moč podzavestnega oglaševanja.
04:10
Bangkoško podzemlje; Banged Up Abroad 5: Bangkok Underworld; sez. 5; ep. 1... Avstralec Tim Schrader se je v Bangkoku zaposlil kot učitelj. Zaradi pomanjkanja denarja se je odločil za tihotapljenje heroina in so ga ujeli.
04:55
16. epizoda; Wild Chronicles 2: Wild Chronicles 2, 16; sez. 2; ep. 16... Turisti in morski psi morajo v tropskem raju živeti drug ob drugem. Selitev mlade žirafe v nov dom pa ni tako preprosta, kot se zdi.
05:20
Epizoda 10; I Didn't Know That 3: I Didn't Know That 3, 10; sez. 3; ep. 10... Ričard i Džoni su u poseti komandi Britanske antarktičke kontrole u Kembridžu, da bi videli uzorke leda iz tog duboko smrznutog regiona. Takođe, Džoni će otvoriti ajpod, a Ričard će testirati bumerang.
05:35
Mož z železno masko; Mystery Files 1: Man In The Iron Mask; sez. 1; ep. 10... Po navdihu iz Voltairove privlačne pripovedi bodo raziskovalci temeljito raziskali Francijo 17. stoletja, da bi odkrili 'moža z železno masko'.
06:00
10. epizoda; Wild Chronicles 2: Wild Chronicles 2, 10; sez. 2; ep. 10... Le za majhno število sesalcev je znano, da znajo peti. Med temi so tudi miši. Oddaja Zapisi o divjini se poglablja v svet živalske privlačnosti in razkriva, zakaj te plašne živali pojejo.
06:20
Epizoda 3; I Didn't Know That 3: I Didn't Know That 3, 3; sez. 3; ep. 3... Fanta si bosta ogledala različne balone, ki jih uporabljamo, Richard jih bo nekaj tudi preizkusil. Jonny bo raziskal teorijo, ki pravi, da lahko magneti ob vašem prenosnem računalniku povzročijo kaos.
06:45
Neslutene nevarnosti 12; Danger Decoded: Danger Decoded, 12; sez. 1; ep. 12... Vsak posnetek bomo ustavili in vam dali priložnost uganiti, kaj se bo zgodilo. Vam bo uspelo ugotoviti? Viličar dviga ladijski zabojnik, ki je štiri nadstropja visoko. Postanek dirkalnika gre po zlu. Zračni trik ne gre po načrtih.
07:10
Britanski mostovi; World's Toughest Fixes 2: Uk Big Bridge; sez. 2; ep. 9... Trije mostovi, tri zahtevna popravila: Riley se spopade z znamenitim londonskim mostom Tower Bridge, nato pa ga čakajo mostovi na Škotskem.
08:00
Neverjetna žičnica; World's Toughest Fixes 2: Extreme Lift; sez. 2; ep. 10... En prvih smučarskih žičnic v ZDA potrebuje popravilo. Vendar to ni vsakdanje popravilo, saj mora pri tem pomagati helikopter.
08:50
Naporen dan v službi; The Incredible Dr. Pol 4: Ruff Day At The Office; sez. 4; ep. 17... Na divji petek morajo vsi veterinarji dati vse od sebe, ko sprejemajo en nujen primer za drugim. Kužek ima težave z očesom. Ptič si je poškodoval kljun. Tri alpake so najbrž breje. Uradne ure niso pomembne, kadar živali potrebujejo pomoč.
09:40
Ubijalski odnos; Air Crash Investigation 16: Killer Attitude; sez. 16; ep. 1... Ko strmoglavi letalo družbe Northwest Airlink na letu 5719, preiskovalci odkrijejo škodljiv vzorec zlorab, ki je pripeljal do razpada sistema sodelovanja.
10:30
Avtomobilska vila; Bid & Destroy: Muscle Car Mansion; sez. 1; ep. 6... Brian in Lee sprejmeta ponudbo za delo od Leejevega prijatelja Dana, vendar se zdi, da v hiši ni ničesar več. Je sploh še kaj ostalo?
11:00
Množični samomor v Jonestownu; Seconds From Disaster 6: Jonestown Cult Suicide; sez. 6; ep. 1... Videli bomo, kako je kongresnik Leo Ryan razkril grozo o verski skupnosti Jima Jonesa, ki jo je ustvaril globoko v gvajanski džungli.
12:00
Alternativa kot mainstream; X: The Generation That Changed the World: Alternative Goes Mainstream; sez. 1; ep. 1... Ta epizoda raziskuje razvoj čustvenosti generacije X. Vsebuje intervjuje s Courney Love, Sarah Palin in Julianom Assangeom ter prikaže dogodke in družbene spremembe, ki so oblikovale generacijo, rojeno med letoma 1961 in 1981.
13:00
Utrdba v Berlinu; Nazi Megastructures 1: Fortress Berlin; sez. 1; ep. 6... April 1945. Hitler se na varnem, v njegovem močno zaščitenem bunkerju v središču Berlina pripravlja na zadnji napad zaveznikov.
14:00
Kolo do neba; Big, Bigger, Biggest 2: Sky Wheel; sez. 2; ep. 10... Singapurski Flyer je največje razgledno kolo na svetu. Dviguje se 165 m v nebo in lahko prepelje 1260 potnikov na uro.
15:00
Vlak brez nadzora; Seconds From Disaster 6: Runaway Train; sez. 6; ep. 6... Več kot 100 potnikov je umrlo, ko je potniški vlak iztiril in v japonskem mestu Amagasaki trčil v stanovanjsko zgradbo.
16:00
Vse ali nič; Highway Thru Hell: USA: Do Or Die; sez. 1; ep. 1... Ko močno sneženje zajame prelaz Donner, se ekipa trudi, da bi iz jarka pod avtocesto potegnila velik vlačilec, poln sena.
17:00
Dobrodošli v divjini; Dead End Express: Welcome To The Wilderness; sez. 1; ep. 1... V Idahu se kapitan gliserja odzove na alarm. Ponoči se mora podati na Snake River, da bi rešil prijatelja. Aljaški pilot opravi nujno medicinsko dostavo. V Montani tovorne konje ženejo do konca.
18:00
Malce sanj; The Incredible Dr. Pol 4: Squel of Dreams; sez. 4; ep. 18... Pomlad je in čas, ko veliko živali koti, zato je dr. Pol nenehno na terenu. Kličejo ga kmetje z vseh koncev okrožja. Dr. Pol je pripravljen na vsak izziv, ki mu ga postavijo krave, malo manj pa, ko mora vreči žogico v mladinski bejzbolski ligi.
19:00
Ubijalski odnos; Air Crash Investigation 16: Killer Attitude; sez. 16; ep. 1... Ko strmoglavi letalo družbe Northwest Airlink na letu 5719, preiskovalci odkrijejo škodljiv vzorec zlorab, ki je pripeljal do razpada sistema sodelovanja.
20:00
Boj proti Isisu; Explorer 2.0: Fighting Isis; sez. 2; ep. 7... Junija 2014 so borci ISIS-a prodrli čez sirsko mejo v Irak. Militanti so se zdeli neustavljivi, dokler niso dosegli Kurdistana. ISIS danes nadzira tretjino Iraka, Kurdi pa se branijo pred teroristi.
21:00
Usodni mit; Air Crash Investigation 16: Deadly Myth; sez. 16; ep. 2... Potniško letalo v Detroit strmoglavi. Preiskovalci po podrobni analizi pridejo do osupljive ugotovitve.
22:00
DNK; Crime Lab: DNA Profiling; sez. 1; ep. 1... Videli bomo, kako so v osemdesetih letih 20. stoletja razvite metode leta 2005 pripomogle k aretaciji zloglasnega morilca Dennisa Raderja.
23:00
Žrtve; Lawless Oceans: The Victims; sez. 1; ep. 5... Na pretresljivem videu vidimo štiri moške, ki se v morju oklepajo razbitin. Zaslišijo se streli. Moške kruto umorijo. V iskanju morilcev se Karsten von Hoesslin poda na morje in se sooči s tihotapci mamil in ljudi.
00:00
Usodni mit; Air Crash Investigation 16: Deadly Myth; sez. 16; ep. 2... Potniško letalo v Detroit strmoglavi. Preiskovalci po podrobni analizi pridejo do osupljive ugotovitve.
01:00
DNK; Crime Lab: DNA Profiling; sez. 1; ep. 1... Videli bomo, kako so v osemdesetih letih 20. stoletja razvite metode leta 2005 pripomogle k aretaciji zloglasnega morilca Dennisa Raderja.
01:50
Žrtve; Lawless Oceans: The Victims; sez. 1; ep. 5... Na pretresljivem videu vidimo štiri moške, ki se v morju oklepajo razbitin. Zaslišijo se streli. Moške kruto umorijo. V iskanju morilcev se Karsten von Hoesslin poda na morje in se sooči s tihotapci mamil in ljudi.
02:40
Sadamov Irak; Banged Up Abroad 5: Saddam's Iraq; sez. 5; ep. 2... Med zalivsko vojno dva naftna delavca nista hotela postati del človeškega ščita, vendar so ju ujeli in pristala sta v iraškem zaporu.
03:25
17. epizoda; Wild Chronicles 2: Wild Chronicles 2, 17; sez. 2; ep. 17... Kiti grbavci se vračajo ob afriško obalo. V narodnem parku Yosemite pa medved išče nočni prigrizek.
03:50
Kako zmagati 6; How To Win At Everything: How To Win At Everything, 6; sez. 1; ep. 6... Ta oddaja bo pokazala, kako običajni smrtniki lahko postanejo bogovi in večni zmagovalci. V tej epizodi se bomo naučili, kako voziti avto po dveh kolesih, narediti popoln mehurček, izdelati raketo iz steklenice in prižgati žar s čipsom.
04:10
Sadamov Irak; Banged Up Abroad 5: Saddam's Iraq; sez. 5; ep. 2... Med zalivsko vojno dva naftna delavca nista hotela postati del človeškega ščita, vendar so ju ujeli in pristala sta v iraškem zaporu.
04:55
17. epizoda; Wild Chronicles 2: Wild Chronicles 2, 17; sez. 2; ep. 17... Kiti grbavci se vračajo ob afriško obalo. V narodnem parku Yosemite pa medved išče nočni prigrizek.
05:20
Kako zmagati 6; How To Win At Everything: How To Win At Everything, 6; sez. 1; ep. 6... Ta oddaja bo pokazala, kako običajni smrtniki lahko postanejo bogovi in večni zmagovalci. V tej epizodi se bomo naučili, kako voziti avto po dveh kolesih, narediti popoln mehurček, izdelati raketo iz steklenice in prižgati žar s čipsom.
05:35
Billy The Kid; Mystery Files 1: Billy The Kid; sez. 1; ep. 11... Novi dokazi in sodobne tehnike raziskovanja bodo v tej dokumentarni seriji osvetlili nove sledi o najbolj dolgotrajnih skrivnostih preteklosti.