Slovenske TV

Podnaslovljene TV

Lokalne TV

EX YU TV

Angleške TV

Nemške TV

Italijanske TV

Ostale TV

National Geographic
06:00
V zubljih; Do or Die: Up In Flames; sez. 1; ep. 10... Rešite se, ko jezna slonja mati napade vaš avtomobil in ukrepajte, ko se strani na bencinski postaji vnamejo oblačila.
06:20
Bruhanje ognja; Street Genius 1: Spitting Fire; sez. 1; ep. 13... Popolnoma nov poljudno-znanstvena/tehnična zabavna oddaja, ki gledalce izzove, da izberejo pravilne izide neverjetnih poskusov.
06:45
8. epizoda; Science of Stupid: Big Tires, Monster Fails; sez. 1; ep. 8... Richard Hammond bo raziskal ponižujoče in boleče posledice udarcev pri karateju, skokov s kolesom in deskanja na vodi.
07:10
Duševna travma; Lawless Island 2: Shell-Shocked; sez. 2; ep. 7... Gary zgradi novo in varnejšo stezo do hiše, Mary pa preizkusi svoje veščine, ki jih jo je naučil Curly. Sam, Stuart in Squib s pomočjo Matta izpeljejo nalogo iskanja in reševanja, Curly pa se znebi smeti. Vse podvige otežujejo vreme in omejeni viri.
08:00
Zlom; Lawless Island 2: Collapse; sez. 2; ep. 8... Curly prinese svojo motorno žago Jiggyju zaradi podrtega drevesa. Sam Carlson gre s sinom Mattom na zimsko taborjenje, Porterjeva pripravita svojo kmetijo za mladiče koz, toda Hans se poškoduje. Amanda ogrozi sebe in svoje prijatelje.
08:50
Žonglerski tihotapec; Banged Up Abroad 7: The Juggler Smuggler; sez. 7; ep. 4... Potujoči čarodej Mark Greening je po selitvi na Japonsko skušal usklajevati družinsko življenje in tihotapljenje hašiša, a so ga kmalu ujeli.
09:40
Sadamov sin; Banged Up Abroad 7: Son of Saddam; sez. 7; ep. 5... Neverjetna zgodba o iraškem vojaku, ki je moral postati dvojnik Udaya Huseina, Sadamovega najstarejšega in hudo vzkipljivega sina.
10:35
Tvegaj; Money Meltdown: Bite The Bullet; sez. 1; ep. 3... Dave ve, da lahko katalizatorji uporabljajo platino, zato se splazi pod vsak star avto, ki ga vidi, dokler ne naleti na mino.
11:00
Lov na zmaje; Dangerous Encounters 3: Dragon Hunt; sez. 3; ep. 2... S približno 70 kg in sposobnostjo, da v enem obroku zaužije 80 % lastne teže, je komoški varan dinozaver današnjega časa. Brady zre nevarnosti v oči, ko poskuša proučiti te ogromne zveri.
12:00
Strupene vode; Parched: Toxic Waters; sez. 1; ep. 2... Preiskovali bomo korporacije, ki onesnažujejo sladke vodne vire, in ugotavljali, do kakšnih skrajnosti gredo, da bi to prikrili. Pri tem gre tudi za pomanjkljivo zakonodajo, ki bi preprečila onesnaževanje voda.
13:00
Iskanje iranskih vohunov; Uncensored with Michael Ware: Chasing Iranian Spies; sez. 1; ep. 2... Obsodil jih je Iran. Nekoč so veljali za teroriste. Podprli so jih ameriški politiki. Vodila jih je ženska. To so Mudžahidi iranskega ljudstva, opozicijska skupina, ki jo je Michael srečal med vojno. So teroristi ali borci za svobodo? Kje so zdaj?
14:00
Nebesa v pomoč; Doomsday Preppers 2: Taking From The Haves; sez. 2; ep. 5... Temeljit vpogled v življenja ljudi in družin, ki se z ekstremnimi sredstvi pripravljajo na konec sveta.
15:00
Čas pričakovanja; Doomsday Preppers 2: The Time of Reckoning; sez. 2; ep. 6... Spoznali bomo dve družini iz Teksasa, ki sta v pripravah na konec sveta združili moči, čeprav živita 500 km narazen.
16:00
Pobeg iz New Yorka; Doomsday Preppers 2: Escape From New York; sez. 2; ep. 7... Spremljali bomo tri Newyorčane, ki načrtujejo selitev iz mesta, dejanski pobeg na varno.
17:00
Poštene borbe ni; Doomsday Preppers 2: No Such Thing As A Fair Fight; sez. 2; ep. 8... Spoznali bomo Brenta, ki gradi grad, da bi družino zaščitil pred EM sevanjem, in Dereka, ki se boji, da bodo sončeve nevihte uničile tehnologijo.
18:00
Voda; Richard Hammond's Wildest Weather: Water; sez. 1; ep. 2... Vreme je skrivnostno in čudovito. Richard bo odkrival nepričakovane, nepredvidljive, nepojasnjene in neverjetne vremenske skrivnosti. Tokrat bo raziskoval vodo, poskusil bo stehtati oblak, izvedel, ali dež lahko zdrobi avto in sproži plaz.
19:00
Voda in moč: Kraja v Kaliforniji; Water & Power: A California Heist: Water & Power: A California Heist, 1; sez. 1; ep. 1... To je zgodba o moči in vodi v Kaliforniji. Spoznali bomo, kako peščica vodnih baronov upravlja in izkorišča najdragocenejše naravne vire. Tu pridelajo več kot polovico oreščkov, sadja in zelenjave v državi. Bo to ob pomanjkanju vode še mogoče?
21:00
Hitlerjevo zadnje leto 1; Hitler's Last Year: Hitler's Last Year, 1; sez. 1; ep. 1... Prvi del dokumentarca v dveh delih, ki opisuje zadnje leto vojne, od izkrcanja v Normandiji na dan D leta 1944 do nemške predaje maja 1945. Enajst mesecev vojskovanja, ki je doseglo vrhunec s smrtjo Adolfa Hitlerja in propadom Tretjega rajha.
22:00
Hitlerjevo zadnje leto 2; Hitler's Last Year: Hitler's Last Year, 2; sez. 1; ep. 2... Drugi del dokumentarca, ki opisuje zadnje leto vojne, od izkrcanja v Normandiji na dan D leta 1944 do nemške predaje maja 1945. Enajst mesecev vojskovanja, ki je doseglo vrhunec s smrtjo Adolfa Hitlerja in propadom Tretjega rajha.
23:00
Prisluškovanje Hitlerjevi vojski; Bugging Hitler's Army: Bugging Hitler's Army, 1; sez. 0; ep. 1... Posnetki razkrijejo srhljive necenzurirane misli ujetih nemških oficirjev, ki so jih leta 1939 imeli zaprte v angleškem vojaškem taborišču.
00:00
V lovu za Hitlerjevimi generali; Stalking Hitler's Generals: Stalking Hitler's Generals, 1; sez. 0; ep. 1... V libijski puščavi in na otoku Kreta ekipi raziskujeta vojaške misije zavezniških sil, da bi zajeli nacistična generala Rommela in Krepieja. Prikazali bomo eksotične lokacije skrivnih operacij v času vojne.
00:55
Hitlerjevi odvisniki; Nazi Weird War Two: Hitler's Meth Heads; sez. 1; ep. 2... Sam in RJ odkrijeta, da so bili morda steroidi skrivno orožje nemške bliskovite vojne leta 1940.
01:50
Hitlerjevo izgubljeno zlato; Nazi Weird War Two: Hitler's Lost Gold; sez. 1; ep. 5... Čeprav so l. 1945 Nemčijo napadali tako Rusi kot Američani, se Hitler ni hotel vdati. Govorilo se je, da so izginili celi vlaki, polni naropanega nacističnega zlata. 70 let pozneje govorice znova pridejo na plan, zato jih hočeta RJ in Sam raziskati.
02:40
Od Hollywooda do pekla; Banged Up Abroad 7: From Hollywood To Hell; sez. 7; ep. 6... Ko mlad igralec Erik Aude odkrije, da so ga vpletli v tihotapljenje opija iz Pakistana, se mora boriti za svoje ime in preživetje.
03:25
17. epizoda; Wild Chronicles 2: Wild Chronicles 2, 17; sez. 2; ep. 17... Kiti grbavci se vračajo ob afriško obalo. V narodnem parku Yosemite pa medved išče nočni prigrizek.
03:50
Vesoljska invazija; The Big Picture with Kal Penn: Space Invasion; sez. 1; ep. 7... Kal razišče, kako smo se udomačili v vesolju. V utaški puščavi ljudje z željo, da bi naselili Mars, simulirajo življenje na rdečem planetu. V Havilandu prouči meteorje, ki so padli pred 40.000 leti. Sestavili bomo in izstrelili satelit.
04:10
Kolumbijska ugrabitev; Banged Up Abroad 7: Colombian Kidnap; sez. 7; ep. 9... Potem ko gverilci v Kolumbiji ugrabijo osem popotnikov, ti uporabijo različne strategije preživetja od sodelovanja do čistega upora.
04:55
20. epizoda; Wild Chronicles 2: Wild Chronicles 2, 20; sez. 2; ep. 20... Odpravili se bomo v Centralnoafriško republiko, kjer se zbirajo sloni. Na Bahamih pa bomo doživeli še ne viden čudež novega življenja.
05:20
Denar za smeti; The Big Picture with Kal Penn: Cash for Trash; sez. 1; ep. 10... Kam s kramo? Niti pod razno ni več samo krama, saj ponuja zlate priložnosti. Nekaj pametnih ljudi, ki si maže roke z našimi odpadki, je gnusno obogatelo. Kal prilepi dolarski znak na vse, kar odvržemo.
05:35
8. epizoda; Wild Chronicles 2: Wild Chronicles 2, 8; sez. 2; ep. 8... V zvezni državi Arkansas se je začel lov na izmikajočo se belokljuno žolno, eno najredkejših ptic v Ameriki. Videli boste tudi, kako so izpustili na svobodo v ujetništvu vzrejeno velikansko pando.
06:00
Napad rogovja; Do or Die: Antler Assault; sez. 1; ep. 11... Ko vas bo agresivni jelen stisnil v kot, se boste borili za življenje, hitro razmišljanje pa vas čaka, ko bo z ledenika stekel ogromen val vode.
06:20
Kar gre gor …; Street Genius 1: What Goes Up; sez. 1; ep. 14... Popolnoma nov poljudno-znanstvena/tehnična zabavna oddaja, ki gledalce izzove, da izberejo pravilne izide neverjetnih poskusov.
06:45
9. epizoda; Science of Stupid: Bucking Amateurs; sez. 1; ep. 9... Znanstveniki bodo razkrili, kako in zakaj se lahko pustolovščina hitro spremeni v katastrofo.
07:10
Drobne nadloge; Lawless Island 2: Tiny Terrors; sez. 2; ep. 9... Skupnost izkoristi neobičajno toplo zimo za dokončanje potrebnih gradenj in opravil. Hans in Timbi postavita toplo gredo in s tem naredita velik korak naprej k uresničitvi svojih sanj, da bi imela samozadostno kmetijo.
08:00
Konec koncev; Lawless Island 2: The End of the End; sez. 2; ep. 10... Hans in Timbi Porter zbereta vse potrebno za kompost v topli gredi, njuni prijatelji in prostovoljci pa jima uredijo gredice. Po hudem neurju Sam in njegov sin Matt pomagata sosedu Stuartu Andrewsu izvleči potopljeni skif.
08:50
Napad netopirjev!; The Incredible Dr. Pol 2: Holy Bat Attack!; sez. 2; ep. 5... Pomlad v Michiganu pomeni več nujnih klicev za dr. Pola in njegovo osebje na veterinarski kliniki. Zaradi krilatega vsiljivca se Polovi bojijo stekline.
09:40
Joj, mami!; The Incredible Dr. Pol 2: Whoa Mama!; sez. 2; ep. 6... Dr. Pol rad dela kot veterinar, saj je delo zelo raznoliko. Vsak dan je drugačen od prejšnjega in ta teden ni nič drugače. Bliža se materinski dan in primerno je, da dr. Brenda pomaga pri kotitvi dvojčkov.
10:35
Vlomi v trezor; Money Meltdown: Break The Bank; sez. 1; ep. 4... Dave se dokoplje do stare rudarske opreme in upa, da se v ostankih zemlje in skal nahaja še kaj zlata. Rich odkrije ogromen zaklenjen trezor.
11:00
Benetke; Access 360° World Heritage 2: Venice; sez. 2; ep. 6... Benetke so zaradi dvigovanja gladine morja v hudi nevarnosti. Spremljali bomo znanstvenike, ki naj bi jih rešili pred potopom.
12:00
Galapaško otočje; Access 360° World Heritage 2: Galapagos; sez. 2; ep. 7... Galapagos, nekoč poln življenja, zdaj ogroža človek. Odkrili bomo tukajšnje ogrožene živali in kako jih lahko rešimo.
13:05
Znanost o neumnosti 4, 14. epizoda; Science of Stupid 4: Science of Stupid 4, 14; sez. 4; ep. 14... Ogledali si bomo najbolj spektakularne posnetke najbolj bolečih dejanj ter jih analizirali s pomočjo trezne znanosti. Tokrat bomo videli, kako se lahko osramotimo med skokom z mosta, deskanjem na snegu ali merjenem moči pri vlečenju vrvi.
13:30
Znanost o neumnosti 4, 12. epizoda; Science of Stupid 4: Science of Stupid 4, 12; sez. 4; ep. 12... Ogledali si bomo najbolj spektakularne posnetke najbolj bolečih dejanj ter jih analizirali s pomočjo trezne znanosti. Tokrat bomo videli, kako se lahko osramotimo med skakanjem v sneg, bobnanjem ali skakanjem s palico pogo.
14:00
Težave v Vegasu; World's Toughest Fixes 2: Vegas Breakdown; sez. 2; ep. 13... Seanu Rileyju se bomo pridružili na poti v Las Vegas, kjer bo poskušal odpraviti težavo v Cirque du Soleil.
15:00
Vodni tobogan; World's Toughest Fixes 2: Water Coaster; sez. 2; ep. 14... S pomočjo izjemne nove tehnologije smo izdelali najdaljši vodni tobogan na svetu, ki bi lahko spremenil prihodnost zabaviščnih parkov.
16:00
Teksaški stolp; World's Toughest Fixes 2: Texas High Tower; sez. 2; ep. 15... Riley se pridruži skupini delavcev na velikih višinah, da bi jim sredi San Antonia pomagal porušiti ogromen televizijski stolp.
17:00
Nadhod; World's Toughest Fixes 2: High Rise Walkway; sez. 2; ep. 16... Bo Riley izvedel svoj najnovejši podvig, če so za namestitev ogromnega mosta med dvema stavbama v Salt Lake Citju na voljo le še trije dnevi.
18:00
Znotraj tornada; Inside The Mega Twister: Inside The Mega Twister; sez. 0; ep. 1... 31. maja 2013 je mesto El Reno v Oklahomi prizadel eden najhujših tornadov v zgodovini. To je ena najbolje dokumentiranih neviht. Edinstveni posnetki so del vedno večje baze podatkov o nevihti, ki so jo uspeli posneti z vseh zornih kotov.
19:00
Izvor: Človeško popotovanje; Origins: The Journey of Humankind: The Writing on the Wall; sez. 1; ep. 3... V sodobnem svetu vladajo komunikacije. Preko brezžičnih povezav in mobilnih telefonov si milijarde ljudi po vsem svetu deli zamisli. To je bil cilj ljudi, odkar obstajamo kot vrsta. Kako smo postali rasa povezovalcev?
20:00
Genij; Genius: Genius, 1; sez. 1; ep. 1... Serija razkriva, kako je uradnik v pisarni za patente s svojo teorijo relativnosti razkril skrivnosti atoma in vesolja. Spoznali bomo človeka za odkritji, vključno s politično dejavnostjo, družinskim življenjem in zapletenimi osebnimi odnosi.
21:00
Izvor: Napredek vojne; Origins: The Journey of Humankind: Progress of War; sez. 1; ep. 4... Statistično gledano še nikoli v svoji zgodovini nismo bili tako miroljubna vrsta, a se zdi, da smo v večni vojni. Je to katastrofalna napaka človeštva ali potrebujemo vojno, da bi se razvili? To je zgodba o izbojevanem miru in bitki za prihodnost.
22:00
Genij; Genius: Genius, 2; sez. 1; ep. 2... Serija razkriva, kako je uradnik v pisarni za patente s svojo teorijo relativnosti razkril skrivnosti atoma in vesolja. Spoznali bomo človeka za odkritji, vključno s politično dejavnostjo, družinskim življenjem in zapletenimi osebnimi odnosi.
23:00
Neverjetni človeški stroj, 1; Incredible Human Machine: Incredible Human Machine; sez. 0; ep. 1... Za teden dni se bomo poglobili v življenje vrhunske raziskovalne bolnišnice. Ganljive zgodbe nas bodo popeljale na neverjetno potovanje v notranjost človeškega telesa.
00:55
Genij; Genius: Genius, 2; sez. 1; ep. 2... Serija razkriva, kako je uradnik v pisarni za patente s svojo teorijo relativnosti razkril skrivnosti atoma in vesolja. Spoznali bomo človeka za odkritji, vključno s politično dejavnostjo, družinskim življenjem in zapletenimi osebnimi odnosi.
01:50
Izvor: Napredek vojne; Origins: The Journey of Humankind: Progress of War; sez. 1; ep. 4... Statistično gledano še nikoli v svoji zgodovini nismo bili tako miroljubna vrsta, a se zdi, da smo v večni vojni. Je to katastrofalna napaka človeštva ali potrebujemo vojno, da bi se razvili? To je zgodba o izbojevanem miru in bitki za prihodnost.
02:40
Avtocesta do pekla; Banged Up Abroad 7: Highway To Hell; sez. 7; ep. 7... Pustolovec Thomas Hamill sprejme delo tovornjakarja v Iraku, vendar ga ugrabijo uporniki in pristane v grozljivem ujetništvu.
03:25
18. epizoda; Wild Chronicles 2: Wild Chronicles 2, 18; sez. 2; ep. 18... Na Antarktiki štetje pingvinov opozori na vpliv spremembe podnebne temperature. Morski psi pa domujejo v vojaški bazi.
03:50
Telo kot mesto; The Big Picture with Kal Penn: Body City; sez. 1; ep. 8... Naše telo je zelo zapleteno. Primerjajmo ga z mestom in dobili bomo osupljiv in nepričakovan zemljevid z laboratorijem, kjer tiskajo uhlje, bio hekerji, gozdom, polnim trupel - vse, da bi bolje razumeli, kdo smo, iz česa smo in kaj nas čaka.
04:10
Karibska môra; Banged Up Abroad 7: Caribbean Nightmare; sez. 7; ep. 10... David in Jayne Bladen sta sanjala o novem začetku na drugi strani morja, vendar se je njuno potovanje končalo z 20 meseci za rešetkami.
04:55
Sekvoja; Nat Geo's Most Amazing Photos 1: Redwood; sez. 1; ep. 1... Fotograf Michael Nichols se s skupino alpinistov in znanstvenikov odpravi fotografirat ogromno sekvojo v Kaliforniji.
05:20
Športne fantazije; The Big Picture with Kal Penn: Fantasy Sports; sez. 1; ep. 11... Kal ustanovi sanjsko športno franšizo. Poišče najboljše pri igralcih, oboževalcih in maskotah. Zakaj mesto v Louisiani pošlje toliko igralcev med profesionalce, zakaj je navijanje za argentinsko nogometno ekipo tako nevarno in kdo je lahko maskota?
05:35
9. epizoda; Wild Chronicles 2: Wild Chronicles 2, 9; sez. 2; ep. 9... Po zaslugi morskega biologa in izumitelja Grega Marshalla si oglejte ocean skozi oči 90 kg težkega belega morskega volka. Okoljevarstveniki v Keniji hitijo reševati ogrožene črne nosoroge.
06:00
Ogenj na nebu; Do or Die: Fire In The Sky; sez. 1; ep. 15... Ko na nebu nad gosto naseljenim mestom eksplodira meteor, se pripravite na posledice, in se rešite, ko padete v jamo porušene zgradbe.
06:20
Ognjeni valovi; Street Genius 1: Waves of Fire; sez. 1; ep. 18... Čisto nova oddaja s področja popularne znanosti in znanstvenih iger gledalce pozove, da predvidijo pravilne rezultate neverjetnih poskusov.
06:45
13. epizoda; Science of Stupid: Idiots Take Flight; sez. 1; ep. 13... Richard Hammond bo predstavil načine, s katerimi se lahko osramotite, poškodujete in ponižate med skokom s palico ali drvenju po hribu v kanti.
07:10
Rokenrol s Polom; The Incredible Dr. Pol 2: Rock 'N Pol; sez. 2; ep. 12... Naporno življenje dr. Pola je ta teden še napornejše, saj jih obišče družina z Nizozemske in Charlesova prijateljica. Klinika je nabito polna in dr. Polu prav pride več parov rok, ki mu lahko pomagajo.
08:00
Nesreča; Alaska Wing Men 2: Man Down; sez. 2; ep. 9... Ker so dnevi daljši in je dela veliko več, se piloti soočajo tudi z okvarjeno opremo, slabim vremenom in pristanki v sili.
08:50
Buldožer; Big Fix Alaska: Whiskey Lake Dozer; sez. 1; ep. 8... Bliža se zima in še zadnjič je dovolj časa, da storijo čim več. Jim vzame Tylerja s sabo na popravilo. Duane prejme ponudbo za delo, s katero bi bilo delavnici pozimi lažje preživeti.
09:45
Strupene vode; Parched: Toxic Waters; sez. 1; ep. 2... Preiskovali bomo korporacije, ki onesnažujejo sladke vodne vire, in ugotavljali, do kakšnih skrajnosti gredo, da bi to prikrili. Pri tem gre tudi za pomanjkljivo zakonodajo, ki bi preprečila onesnaževanje voda.
10:40
V igri za zmago; Brain Games 3: In It To Win It; sez. 3; ep. 7... Vsak dan tekmujete - s sabo ali s kom drugim. Odkrili bomo, zakaj so naši možgani naravnani tako, da si želijo zmage.
11:00
Pristanek na reki Hudson; Air Crash Investigation 9: Hudson River Runway; sez. 9; ep. 5... Neverjetna zgodba o newyorškem letu, ki je zasilno pristal sredi mesta potem, ko je med vzletom naletel na jato ptic.
12:00
Kdo je glavni?; Air Crash Investigation 9: Who's In Control?; sez. 9; ep. 6... Preiskovalci temeljito pregledajo razbitino, da bi ugotovili vzroke strmoglavljenja letala Turkish Airlines na letu 1951.
13:00
Orlovo gnezdo; Nazi Megastructures 3: The Eagle's Nest; sez. 3; ep. 3... Ko je Hitler l. 1933 prišel na oblast, je alpsko letovišče na Bavarskem spremenil v posestvo, ki je bilo tako zavarovano, da bi Hitler lahko vojno vodil od tam, a se je odločil drugače. Orlovo gnezdo je še vedno opomnik nekdanje nacistične moči.
14:00
Tovorno vozilo; Mega Breakdown 3: Cargo Truck; sez. 3; ep. 3... Zelen ugled ekipe je postavljen na kocko, ko na Švedskem razstavi ogromen tovornjak in ga želi 90 % reciklirati.
15:00
Živčne razvaline; Highway Thru Hell 4: Nervous Wrecks; sez. 4; ep. 11... Al in Gord morata tvegati, ko po prometni nesreči zaprejo cesto. V Alberti se Jamiejeva ekipa trudi, da bi kljub slabi vidljivosti prišla do razbitin v verižnem trčenju. Na drugem koncu rešujejo podvodno skrivnost, povezano z zločinom.
16:00
Varnostna razdalja; Highway Thru Hell 4: Rear View; sez. 4; ep. 12... Jamie obuja spomine na četrto sezono. Govori o najtežjih nalogah in vznemirljivih uspehih. Znani obrazi iz preteklosti in sedanjosti pripovedujejo, kako so se podali v ta nevarni svet. Spregovorijo tudi najljubši vozniki, ki so zapustili podjetje.
17:00
Zlata mrzlica!; Yukon Gold 1: Gold Fever!; sez. 1; ep. 4... Težav Kena in Guillauma ni konec, ko ena od ekip izgine s prepotrebnim kosom opreme. Prav tako se Big Alu pokvari izpiralnik.
18:00
Do konca; Cold Water Gold: Take It To The Limit; sez. 1; ep. 5... Richard mora nadoknaditi slabo sezono in upa, da bo zaslužil 20.000 $ na dan. Conwayjeva ladja je poškodovana in ekipa za ulov tvega življenja. Pomilovanja vreden začetek sezone rakov in pretep Justina prisilita, da sprejme drastične ukrepe.
19:00
Strupene vode; Parched: Toxic Waters; sez. 1; ep. 2... Preiskovali bomo korporacije, ki onesnažujejo sladke vodne vire, in ugotavljali, do kakšnih skrajnosti gredo, da bi to prikrili. Pri tem gre tudi za pomanjkljivo zakonodajo, ki bi preprečila onesnaževanje voda.
20:00
Žuželke kot dokaz; Crime Lab: Insect Evidence; sez. 1; ep. 5... Ogledali si bomo, kako je leta 2008, 68 let po prvi uporabi te taktike, analiza žuželk kalifornijski policiji pomagala ovreči alibi morilca.
21:00
Svetovna vojna za vodo; Parched: Global Water Wars; sez. 1; ep. 3... Naš planet postaja vse bolj suh, zato je dostop do vode vse pomembnejši in postaja tudi nevarno orožje. V zadnji epizodi bomo poiskali območja, kjer potekajo spopadi za vodo in razkrili, da vojne za vodo v resnici že potekajo.
22:00
Raziskovalec 2, epizoda 6; Explorer Season 2: Explorer 2, 6; sez. 2; ep. 6... Ogledali si bomo kontroverzno in smrtonosno vojno proti mamilom filipinskega predsednika Rodriga Duterteja. Ted Koppel pa bo predstavil svoj pogled na razvoj novinarstva. Na koncu pa si bomo ogledali še zanimivo zgodovino bleščečih nasmehov.
23:00
Lov na čarovnico; Uncensored with Michael Ware: Witch Hunt; sez. 1; ep. 1... Ljudstvo Papue Nove Gvineje išče svojo pot v sodobni svet, a pri tem ne pozablja na svoje starodavne tradicije, kot so magija, uroki in čarovnice. V visokogorju še vedno lovijo in morijo ženske, za katere verjamejo, da so čarovnice.
00:00
Kokain - belo zlato; Drugs Inc. 6: Cocaine White Gold; sez. 6; ep. 3... Preprodajalec dostavi drogo na hollywoodski dogodek, družina pa skozi perujske gozdove v nahrbtnikih prenaša kokain.
00:55
Spomladanske počitnice; Drugs Inc. 6: Spring Break; sez. 6; ep. 4... Marca se na floridskih plažah zbere več kot milijon študentov in se mesec dni predaja pijači, mamilom in celodnevnemu plesanju.
01:50
Lov na čarovnico; Uncensored with Michael Ware: Witch Hunt; sez. 1; ep. 1... Ljudstvo Papue Nove Gvineje išče svojo pot v sodobni svet, a pri tem ne pozablja na svoje starodavne tradicije, kot so magija, uroki in čarovnice. V visokogorju še vedno lovijo in morijo ženske, za katere verjamejo, da so čarovnice.
02:40
Ne brez mojega otroka; Banged Up Abroad 8: Not Without My Baby; sez. 8; ep. 1... Ko je Susan Haglof po sumljivi posvojitvi v Egiptu ponaredila rojstni list, je bila soočena z možnostjo zapora in odvzema otroka.
03:25
Sekvoja; Nat Geo's Most Amazing Photos 1: Redwood; sez. 1; ep. 1... Fotograf Michael Nichols se s skupino alpinistov in znanstvenikov odpravi fotografirat ogromno sekvojo v Kaliforniji.
03:50
Spolna sla; The Big Picture with Kal Penn: Sex Drive; sez. 1; ep. 12... Pokukajmo v spalnice po svetu. Zakaj si mestece Hurley bolj zasluži ime Mesto greha kot Las Vegas? Koliko starih staršev seksa v Delray Beachandu? V Švici naročanje spolnih uslug ni nič težje od naročanja Big Maca.
04:10
Ne brez mojega otroka; Banged Up Abroad 8: Not Without My Baby; sez. 8; ep. 1... Ko je Susan Haglof po sumljivi posvojitvi v Egiptu ponaredila rojstni list, je bila soočena z možnostjo zapora in odvzema otroka.
04:55
Opraševalci; Nat Geo's Most Amazing Photos 1: Pollinators; sez. 1; ep. 2... Pridružili se bomo biologu in fotografu Marku Moffetu na popotovanju okoli sveta, na katerem želi med delom dokumentirati svetovne opraševalce.
05:15
Spolna sla; The Big Picture with Kal Penn: Sex Drive; sez. 1; ep. 12... Pokukajmo v spalnice po svetu. Zakaj si mestece Hurley bolj zasluži ime Mesto greha kot Las Vegas? Koliko starih staršev seksa v Delray Beachandu? V Švici naročanje spolnih uslug ni nič težje od naročanja Big Maca.
05:35
10. epizoda; Wild Chronicles 2: Wild Chronicles 2, 10; sez. 2; ep. 10... Le za majhno število sesalcev je znano, da znajo peti. Med temi so tudi miši. Oddaja Zapisi o divjini se poglablja v svet živalske privlačnosti in razkriva, zakaj te plašne živali pojejo.