Slovenske TV

Podnaslovljene TV

Lokalne TV

EX YU TV

Angleške TV

Nemške TV

Italijanske TV

Ostale TV

National Geographic
06:00
Construction Zone 1; sezona 1; epizoda 18... Odkrili bomo megadrobilnik. Največji stroj za recikliranje kovin na svetu lahko v eni uri spremeni 450 avtomobilov v nerazpoznavno gmoto.
06:20
Construction Zone 1; sezona 1; epizoda 19... Freedom of the Seas je prvič zaplula po morju junija 2006. Kaj njene oblikovalce najbolj skrbi in kaj bi se zgodilo ob nesreči?
06:45
Hacking The System 1; sezona 1; epizoda 3... Brian vas bo naučil, kako se lahko pripravite na naslednje potovanje. Od letališč do hotelov ima Brian nasvete glede tega, kaj morate storiti.
07:10
Alaska Wing Men 2; sezona 2; epizoda 5... Ni bolj nevarnih letov, kot so skoki adrenalina željnih smučarjev, ki iz helikopterja skočijo na greben gore.
08:00
Alaska Wing Men 2; sezona 2; epizoda 6... V aljaški divjini je mnogo nevarnosti. Tokrat se bo diplomantka mirovnih študij Amy naučila, kako ustreliti in ubiti medveda med napadom.
08:50
Ultimate Airport Dubai 1; sezona 1; epizoda 10... John ima le nekaj sekund, da na stezi odkrije ostanke, Mian pa mora ugotoviti, zakaj se letalo ne premakne, potem ko sprostijo zavoro.
09:40
Ultimate Airport Dubai 2; sezona 2; epizoda 1... Cariniki odkrijejo več milijonov vredno pošiljko heroina. V potniški prtljagi najdejo žive kače, zato je potreben zasilni pristanek.
10:30
Bid & Destroy 1; sezona 1; epizoda 1... Brian, Lee in ekipa Danley Demolition so dali najboljšo ponudbo za hišo ob jezeru, vendar Leeja skrbi, da se jim ne bo obrestovala.
10:50
Street Genius 1; sezona 1; epizoda 1... Tim Shaw izvaja odbite poskuse in bo tokrat poskusil oprati avtomobil v eni sekundi, dobiti zastonj obrok in preprečiti gorenje denarja.
11:10
Breaking2; sezona 0; epizoda 1... Zgodba o naši obsedenosti s tem, da smo prvi. Prvi moramo prepluti svet, osvojiti Everest, pristati na Mesecu, preteči maraton prej kot dveh urah. Sinovi treh afriških kmetov z znanstveniki postavljajo nove meje človeških sposobnosti.
12:05
Science of Stupid 3; sezona 3; epizoda 7... V oddaji združujemo znanost in spektakularno boleče posnetke. Tokrat bomo izvedeli, kako se je mogoče osramotiti ter poškodovati pri driftu z motociklom, skakanju po postelji ter izstreljevanju prijateljev s katapultom.
12:30
Science of Stupid 3; sezona 3; epizoda 8... V oddaji združujemo znanost in spektakularno boleče posnetke. Tokrat bomo izvedeli, kako se je mogoče osramotiti ter poškodovati pri prehitrem ustavljanju z motociklom, premetu in spuščanju po pobočju.
13:00
Science of Stupid 3; sezona 3; epizoda 10... Ogledali si bomo nekatere najbolj nore in boleče domače posnetke gledalcev in jih združili z znanstveno razlago. Tokrat bomo izvedeli, na koliko načinov se lahko osramotimo pri veslanju čez brzice, plezanju na zgradbe ali obračanju z zavoro.
13:30
Science of Stupid 3; sezona 3; epizoda 2... V oddaji združujemo znanost in spektakularno boleče posnetke. Tokrat bomo izvedeli, kako se je mogoče osramotiti ter poškodovati pri skoku s padalom, vožnji z BMX-om in sabljanju.
14:00
Supercar Megabuild 1; sezona 1; epizoda 1... Afzal Kahn in njegov oddelek za raziskave in razvoj se lotita izziva, da bi aston martina V8 spremenili v dirkalni avto. Ralph in Ranen hočeta elegantni superavto spremeniti v napadalno in neverjetno hitro vozilo.
15:00
Supercar Megabuild 1; sezona 1; epizoda 3... Inženirja Ralph Hosier in Ranen Rudra hočeta rolsrojsa silver shadow iz leta 1979 spremeniti v stroj za drsenje. Zato obiščeta Japonsko, kjer se bosta od najboljših učila veščin in mehanike tega športa.
16:00
Mega Breakdown 3; sezona 3; epizoda 3... Zelen ugled ekipe je postavljen na kocko, ko na Švedskem razstavi ogromen tovornjak in ga želi 90 % reciklirati.
17:00
Mega Breakdown 4; sezona 4; epizoda 1... Ekipa bo porušila most Piacenza, zgrajen iz jekla in betona, ki se razteza 1000 metrov nad kopnim in vodo.
18:00
Genius 1; sezona 1; epizoda 10... Serija razkriva, kako je uradnik v pisarni za patente s svojo teorijo relativnosti razkril skrivnosti atoma in vesolja. Spoznali bomo človeka za odkritji, vključno s politično dejavnostjo, družinskim življenjem in zapletenimi osebnimi odnosi.
19:00
90s: The Decade That Connected Us 1 (6x60); sezona 1; epizoda 6... Na poti proti novemu tisočletju svet žaluje za princeso Diano in ga šokira nesmiseln pokol v srednji šoli v Columbineu.
20:00
The War Generals; sezona 1; epizoda 2... Zaupna prvoosebna izpoved o tem, kako in zakaj so najpomembnejši ameriški vojaški vodje med vojno spremenili svoje odločitve.
21:00
Restrepo: Outpost Afghanistan; sezona 0; epizoda 1... Krut dokumentarec, ki sledi vodu ameriških vojakov v smrtno nevarni afganistanski dolini Korengal
22:00
The State 1; sezona 1; epizoda 3... Poroka s tujim borcem je za Ushno izziv, vendar se je odločila, da ji bo uspelo. Tudi Shakira se mora poročiti, če hoče še delati, vendar je zavrnila Abuja Akrama.
23:00
The State 1; sezona 1; epizoda 4... Jalalu so pri ISIS-u dali novo vlogo. Pričal je barbarskim kaznovanjem in usmrtitvam z namenom propagande.
00:00
The Last Days of Osama Bin Laden; sezona 0; epizoda 1... Pridružili se bomo Petru Bergnu, ki nam bo razkril, kako so ZDA zbrale podatke, potrebne za nepričakovan napad na Osamo Bin Ladna.
01:00
The War Generals; sezona 1; epizoda 2... Zaupna prvoosebna izpoved o tem, kako in zakaj so najpomembnejši ameriški vojaški vodje med vojno spremenili svoje odločitve.
01:55
Restrepo: Outpost Afghanistan; sezona 0; epizoda 1... Krut dokumentarec, ki sledi vodu ameriških vojakov v smrtno nevarni afganistanski dolini Korengal
02:40
Live Free Or Die 1; sezona 1; epizoda 3... Ostre zime je končno konec, vendar se iskanje hrane še nadaljuje. Tony in Amelia pripravita prostor za nov kokošnjak.
03:20
Wild Detectives 1; sezona 1; epizoda 2... Pridružili se bomo Divjim detektivom, ki med potopom z največjimi živalmi, ki so kdaj živele - sinjimi kiti, poskušajo razvozlati skrivni jezik, s katerim komunicirajo.
03:45
I Didn't Know That 2; sezona 2; epizoda 4... Obiskali bomo eno največjih elektrarn v VB in stolp z najdaljšim navpičnim nizom solarnih plošč v Evropi ter preverili, kolikokrat lahko prepognemo kos papirja, velik 15,24 m krat 15,24 m.
04:05
Live Free Or Die 1; sezona 1; epizoda 6... Colbert uspešno zaključi z lovsko sezono, saj ujame še zadnjega bobra, njegov kožuh pa pošlje na dražbo.
04:50
Wild Detectives 1; sezona 1; epizoda 5... Pridružili se bomo Divjim detektivom med raziskovanjem skrivnosti narave. Divjim živalim bomo nadeli kamere, ki nam bodo kot detektivi ponudile osupljiv vpogled v obnašanje divjih bitij.
05:15
I Didn't Know That 2; sezona 2; epizoda 7... Jonny poskuša potolči britanski hitrostni rekord v goltanju pečenega fižola, ki znaša 136 v treh minutah, kamera po nam bo tudi razkrila mikroskopski svet pršic.
05:35
Mystery Files 1; sezona 1; epizoda 1... Po izročilu naj bi ropal bogate in dajal revnim. Je legendarni Robin Hood dejansko obstajal? Pridružimo se zgodovinarjem, ki bodo iskali sledi.
06:00
Construction Zone 1; sezona 1; epizoda 20... V Macau se nahaja največji kazino na svetu. Spremljali bomo gradnjo objekta, v katerem bo ogromen hotel in arena s 15.000 sedeži.
06:20
Construction Zone 1; sezona 1; epizoda 21... V tovarni Peterbilt v Teksasu izdelujejo tovornjake, ki lahko vlečejo vozila, težka do 36 ton. Odkrili bomo, kako so izdelani.
06:45
Hacking The System 1; sezona 1; epizoda 4... Brian vam bo svetoval, kaj storiti, da bi kar se da izkoristili dopust. Ve, kako se žurira od novoletnega dne do silvestrovega!
07:10
Alaska Wing Men 2; sezona 2; epizoda 7... Zelo izurjeni piloti obvladajo divji teren Aljaske od pristajanj na ledenikih do popravil stolpov na 1200 m visokih gorah.
08:00
Alaska Wing Men 2; sezona 2; epizoda 8... Prihod poletja prinese nove bitke, saj gozdni požari grozijo domovom tako lokalnih prebivalcev kot skupine beloglavih orlov.
08:50
The Incredible Dr. Pol 4; sezona 4; epizoda 15... Po dolgi zimi so nemirne živali pripravljene na toplejše vreme. Pomlad v kliniko Pol prinese nove težave. Pitbul Reggie ima grd izpuščaj, radovedna mladička Roxy in Lily pa imata druge težave po tem, ko sta izzivala ježevca.
09:40
The Incredible Dr. Pol 4; sezona 4; epizoda 16... Zajcu Popeyu pomagajo rešiti težavo s predolgimi zobmi. Njegova lastnica Jodi zbira denar za organizacijo, ki se ukvarja s terapevtsko ježo. Dr. Pola prepriča, da bo z Diane sodeloval na dobrodelni dražbi.
10:30
Bid & Destroy 1; sezona 1; epizoda 2... Brian in Lee prispeta do pogorele hiše. Delo morata opraviti v enem dnevu, vendar želi lastnik ohraniti temelje.
10:50
Street Genius 1; sezona 1; epizoda 2... Odbiti poskusi Tima Shawa se nadaljujejo. Tokrat bo poskusil izdelati mlečno bombo, dati svetilko v mikrovalovko in razbiti steklenico piva.
11:10
Shark Men 2; sezona 2; epizoda 5... Ekipa se vrača v vode, kjer je uspešno ujela in označila okrog pet morskih psov. Dr. Domeier ima skoraj dovolj podatkov, da podpre svojo teorijo o parjenju velikih morskih psov. Še vedno potrebuje nekaj vzorcev krvi odraslih samic.
12:05
Shark Men 2; sezona 2; epizoda 6... Ekipa bo pri otoku Guadalupe ostala samo še nekaj dni. Ujeli so še eno samico velikega belega morskega psa. Dr. Domeier upa, da bo z njenim vzorcem krvi lahko dokončal raziskavo o razmnoževanju.
13:00
Shark Men 2; sezona 2; epizoda 7... Ekipa je v Kalifornijskem zalivu. Tokrat išče samico Amy. Dr. Domeier meni, da je prišla sem skotit mladiča. Kmalu ugotovijo, da se lahko naučijo več, kot so mislili. Odkriti želijo, koliko je resnice v zgodbah domačinov o velikih belih morskih psih.
14:00
Filthy Riches 1; sezona 1; epizoda 8... V apalaškem gorovju se Billy Taylor bori s časom, da bi izpolnil naročilo, Billy pa skupaj s fanti išče po pobočjih.
15:00
Filthy Riches 2; sezona 2; epizoda 1... Ray v New Yorku gradi največjo vršo za selitev jegulj, ki se začenja. V Mainu se iskalca črvov Jim in Andy veselita vrnitve v blato in zaslužka. Gobarja Chris in Lavena imata veliko kupcev za priljubljeno vrsto gob, čago.
16:00
Dirty Rotten Survival 1; sezona 1; epizoda 6... Johnny Littlefield, Dave Canterbury in Dick Strawbridge bodo prečkali gorovje Berkshire v Massachusettsu. Na začetku imajo 5 minut časa, da v železnini naberejo vse, kar potrebujejo za pohod, nato pa se odpravijo na 3-dnevno pot v divjini.
17:00
Dirty Rotten Survival 1; sezona 1; epizoda 1... Fantje so v Louisiani, kjer bodo poskusili s starim džipom prečkati enega največjih močvirij. Brez hrane, s čutaro vode in najbolj osnovnim orodjem za preživetje v močvirju bodo morali v treh dneh z džipom prečkati 80 km zahrbtnega močvirja.
18:00
Air Crash Investigation 16; sezona 16; epizoda 6... Ob priletu na letališče v Charlotte v Karolini je letalo poletelo v deževje, ki je oviralo pogled iz kabine. Pilot se je hotel dežju ogniti, a je strmoglavil. Umrlo je 37 izmed 52 potnikov na krovu. Preživeli pilot je krivil vreme.
19:00
Dawn of Humanity; sezona 0; epizoda 1... Ta dokumentarec razkriva enega največjih fosilnih odkritij v zgodovini. Posneli smo razkrivanje teh odkritij, ki spreminjajo zgodbo začetka človeštva in ki so zapolnila milijon let dolgo vrzel v evoluciji.
20:00
Breaking2; sezona 0; epizoda 1... Zgodba o naši obsedenosti s tem, da smo prvi. Prvi moramo prepluti svet, osvojiti Everest, pristati na Mesecu, preteči maraton prej kot dveh urah. Sinovi treh afriških kmetov z znanstveniki postavljajo nove meje človeških sposobnosti.
21:00
Stephen Hawking's Science of The Future; sezona 1; epizoda 1... Ko Stephen Hawking in njegova ekipa znanstvenikov raziskuje najnovejše inovacije, se meje med fizičnim in virtualnim svetom brišejo.
22:00
Year Million; sezona 1; epizoda 1... Napredek nevroznanosti nas približa znanstveni fantastiki. Umetne inteligence ne bo več mogoče ločiti od človeške - ali pa bo slednjo celo prekosila.
23:00
Breakthrough 2; sezona 2; epizoda 4... Nenavadno zavezništvo ostarele angleške grofice, razkrinkanega vodje kartela in ambicioznih zdravnikov v VB in ZDA znova oživlja raziskave terapevtske vrednosti psihadeličnih mamil.
00:00
Stephen Hawking's Science of The Future; sezona 1; epizoda 1... Ko Stephen Hawking in njegova ekipa znanstvenikov raziskuje najnovejše inovacije, se meje med fizičnim in virtualnim svetom brišejo.
01:00
Year Million; sezona 1; epizoda 1... Napredek nevroznanosti nas približa znanstveni fantastiki. Umetne inteligence ne bo več mogoče ločiti od človeške - ali pa bo slednjo celo prekosila.
01:55
Breakthrough 2; sezona 2; epizoda 4... Nenavadno zavezništvo ostarele angleške grofice, razkrinkanega vodje kartela in ambicioznih zdravnikov v VB in ZDA znova oživlja raziskave terapevtske vrednosti psihadeličnih mamil.
02:40
Live Free Or Die 1; sezona 1; epizoda 4... V Thornovem taboru je nov prišlek, koza, ki bo dajala mleko, bogato z beljakovinami. Colbert pa po uničujočem požaru nastavi nove pasti.
03:20
Wild Detectives 1; sezona 1; epizoda 3... Pridružili se bomo Divjim detektivom, ki oprezajo za tigrom v njegovi kadi, zasačili bomo hobotnico pri lovu na rake in odkrili, zakaj orke skačejo iz vode.
03:45
I Didn't Know That 2; sezona 2; epizoda 5... Kako pismo prispe do vašega naslova? Ogledali si bomo, kako se 156.000 poštnih uslužbencev v VB spopada s 36 mio napačno naslovljenih pošiljk letno.
04:05
Live Free Or Die 1; sezona 1; epizoda 7... Gabriel ulovi purana, Tony in Amelia pa skrbita za čebele. Thorn izsledi hrano, ki jo je ukradel medved, Colbert pa še naprej uči Christopherja.
04:50
Wild Detectives 1; sezona 1; epizoda 6... Pridružili se bomo Divjim detektivom, ki bodo poskušali ugotoviti, zakaj se želve izmuznejo ugrizom morskih psov. Odkrili bomo tudi, zakaj žolne skrivajo na tisoče želodov.
05:15
I Didn't Know That 2; sezona 2; epizoda 8... Richard in Jonny preiskujeta skrivnostni svet kaskaderjev in odkrijeta, kako izdelujejo proteze za noge. Je v kartah ali ruleti mogoče premagati kazino? Richard se nauči nekaj zvijač.
05:35
Mystery Files 1; sezona 1; epizoda 2... Legendarni kralj Artur je eden dolgoletnih angleških junakov. Sledili bomo epskim prizadevanjem, da bi razkrili njegovo identiteto.
06:00
Construction Zone 1; sezona 1; epizoda 28... Ogledali si bomo izjemno zmogljiv helikopter Air-Crane, ki lahko zahtevno delo opravlja s kirurško natančnostjo.
06:20
Construction Zone 1; sezona 1; epizoda 29... Kitajske težave z onesnaženostjo vplivajo na ves svet. Sledili bomo ekipi inženirjev, ki bodo poskušali ustvariti energetsko učinkovit Peking.
06:45
Hacking The System 1; sezona 1; epizoda 8... Brian nas bo popeljal skozi trike, ki jih lahko uporabimo, če se izgubimo v naravi od prižiganja ognja z urinom do preživetja stika s klopotačo.
07:10
Outsiders: Living Off the Edge 1; sezona 1; epizoda 8... Na robu civilizacije življenje določajo letni časi. Jeseni se začnejo priprave na najtežji del leta. Prebivalci v divjini morajo biti pripravljeni na nepričakovano.
08:00
Treasure Hoard; sezona 1; epizoda 2... Zgodba o odkritju največje količine saškega zlata. Začeli bomo z odkritjem amaterskega iskalca z detektorjem, Terryja Herberta.
08:50
Doomsday Preppers 2; sezona 2; epizoda 1... Spoznali bomo tri družine, ki se pripravljajo na konec sveta. Med drugim par iz Missourija, ki gradi podzemno zavetišče za njune živali.
09:40
Wicked Tuna: North Vs South 3; sezona 3; epizoda 5... Že tretjo sezono bomo spremljali ribiče, ki v najnevarnejšem delu sveta lovijo tune.
10:30
Science of Stupid 1; sezona 1; epizoda 11... Richard Hammond bo predstavil načine, s katerimi se lahko osramotite, poškodujete in ponižate med spustom po jeklenici ali požiranjem cimeta.
10:50
Street Genius 2; sezona 2; epizoda 6... Odkrili bomo intenzivno magnezijevo belo vročino, moč sestavnih delov avta in zmagovalne lastnosti povečane mišične moči.
11:10
Brain Games 4; sezona 4; epizoda 2... Z nizom preizkusov bomo preskusili moč vaše morale in pokazali, kako lahko možgane omajejo zunanji vplivi.
11:40
Brain Games 4; sezona 4; epizoda 4... Denar prežema vse naše življenje, Služimo ga, zapravljamo, z njim upravljamo in smo obsedeni z njim. Kako dobro pa ga res razumemo?
12:05
Car S.O.S. 3; sezona 3; epizoda 8... Tim in Fuzz potujeta po državi in iščeta rabljene avtomobile ter njihove lastnike, ki potrebujejo pomoč pri obnovi avtomobilov.
13:00
Big, Bigger, Biggest 2; sezona 2; epizoda 4... Razkrili bomo, kako je šest linijskih ladij vplivalo na nastanek 800 milijonov dolarjev vredne ladje Independence of the Seas.
14:00
Seconds from Disaster 3; sezona 3; epizoda 5... V manj kot 20 sekundah se je zrušila petnadstropna zgradba in pod sabo pokopala na stotine ljudi. Odkrili bomo, kako se je lahko izjemna veleblagovnica zrušila na tako spektakularen način.
15:00
Air Crash Investigation 11; sezona 11; epizoda 6... Ko po trku dve letali strmoglavita v Veliki kanjon, preiskovalci odkrijejo težavo, ki ogroža varnost letalskega sistema.
16:00
Air Crash Investigation 11; sezona 11; epizoda 7... Odkrili bomo, kako je v najhujši letalski nesreči v zgodovini ZDA umrlo 273 ljudi, ko je let 191 družbe American Airlines izgubil motor.
17:00
Star Talk 1; sezona 1; epizoda 13... Neil deGrasse Tyson intervjuva Davida Byrna, soustanovitelja skupine Talking Heads. Tysonu se pri pogovoru o ustvarjalnosti, umetni inteligenci in o tem, kako cenimo glasbo, pridružita Maeve Higgins in kognitivna znanstvenica Monica Lopez-Gonzalez.
18:00
Star Talk 1; sezona 1; epizoda 5... V oddaji s humorjem in strastno trčita pop kultura in znanost. Tysonu se vsak teden pridružijo komični sovoditelji, zvezdniki in posebni gostje.
19:00
Wicked Tuna: North Vs South 3; sezona 3; epizoda 5... Že tretjo sezono bomo spremljali ribiče, ki v najnevarnejšem delu sveta lovijo tune.
20:00
Air Crash Investigation 16; sezona 16; epizoda 6... Ob priletu na letališče v Charlotte v Karolini je letalo poletelo v deževje, ki je oviralo pogled iz kabine. Pilot se je hotel dežju ogniti, a je strmoglavil. Umrlo je 37 izmed 52 potnikov na krovu. Preživeli pilot je krivil vreme.
21:00
Wicked Tuna: North Vs South 3; sezona 3; epizoda 6... Sezona ribolova je na polovici, ribiči pa lovijo velik zaslužek in tekmujejo s časom.
22:00
Air Crash Investigation 16; sezona 16; epizoda 10... Letalo na poti proti Katmanduju je preletelo himalajske vrhove, ko je na višini 3300 m zadelo v skalo. Kraj nesreče je precej oddaljen od začrtane poti, zato imajo preiskovalci težave z iskanjem razbitin.
23:00
Primal Survivor 2; sezona 2; epizoda 1... V toplih vodah okrog ognjeniškega otoka Pongso No Tao se Hazen odpravi na potovanje v majhnem lesenem čolnu. Sledil bo neverjetnemu ljudstvu Tao, ki ribari v teh negostoljubnih vodah in poskusil ujeti veliko ribo, da se dokaže.
00:00
American Weed 1; sezona 1; epizoda 2... Zdravniki, policisti in poslovneži v Koloradu se soočajo z vzponi in padci industrije marihuane v medicinske namene.
01:00
American Weed 1; sezona 1; epizoda 3... 64-letna bolnica z rakom se pripravlja na svoj prvi dim 'zelenega zdravila'. Ji bo kajenje omililo bolečino?
01:55
Primal Survivor 2; sezona 2; epizoda 1... V toplih vodah okrog ognjeniškega otoka Pongso No Tao se Hazen odpravi na potovanje v majhnem lesenem čolnu. Sledil bo neverjetnemu ljudstvu Tao, ki ribari v teh negostoljubnih vodah in poskusil ujeti veliko ribo, da se dokaže.
02:40
Live Free Or Die 1; sezona 1; epizoda 8... Poletje se približuje, zato spreminjajoča se pokrajina in nova bitja vplivajo na vsakodnevno življenje v divjini in močvirjih.
03:20
Wild Detectives 1; sezona 1; epizoda 7... Pridružili se bomo Divjim detektivom, ki bodo poskušali ugotoviti, zakaj medvedjice na Havajih obračajo kamenje. Razkrili bomo tudi skrivnost zgovornih surikat in opazovali delfine.
03:45
I Didn't Know That 2; sezona 2; epizoda 9... Richard in Jonny v Walesu obiščeta ogromen jez in razkrijeta izzive, na katere so naleteli gradbeniki ob njegovi gradnji. Kasneje pa tudi razkrijeta delovanje cestnih kamer.
04:05
Live Free Or Die 1; sezona 1; epizoda 8... Poletje se približuje, zato spreminjajoča se pokrajina in nova bitja vplivajo na vsakodnevno življenje v divjini in močvirjih.
04:50
Wild Detectives 1; sezona 1; epizoda 7... Pridružili se bomo Divjim detektivom, ki bodo poskušali ugotoviti, zakaj medvedjice na Havajih obračajo kamenje. Razkrili bomo tudi skrivnost zgovornih surikat in opazovali delfine.
05:15
I Didn't Know That 2; sezona 2; epizoda 9... Richard in Jonny v Walesu obiščeta ogromen jez in razkrijeta izzive, na katere so naleteli gradbeniki ob njegovi gradnji. Kasneje pa tudi razkrijeta delovanje cestnih kamer.
05:35
Mystery Files 1; sezona 1; epizoda 6... Legenda o Nostradamusu je bila s časom vedno večja. Je astrolog iz 16. stol. res lahko napovedal prihodnost ali je bil le šarlatan?