Slovenske TV

Podnaslovljene TV

Lokalne TV

EX YU TV

Angleške TV

Nemške TV

Italijanske TV

Ostale TV

National Geographic
06:00
Požar na smučišču; Seconds From Disaster (Reversion): Fire On The Ski Slope; sez. Reversion; ep. 9... Vsaka nesreča je posledica vrste dogodkov, celega niza vzrokov, ki skupaj privedejo do katastrofe.
06:20
Vzorci; Brain Games 3: Patterns; sez. 3; ep. 16... V tej oddaji bomo z igrami in poskusi prikazali, kako nam v življenju vladajo vzorci in navade.
06:45
Znanost o neumnosti 3, 13; Science of Stupid 3: Science of Stupid 3, 13; sez. 3; ep. 13... Tokrat bomo izvedeli, na koliko načinov se lahko osramotimo, poškodujemo in ponižamo pri skokih z deske, odskakovanju na kolesih ali teku skozi blato.
07:10
Lov na zmaje; Dangerous Encounters 3: Dragon Hunt; sez. 3; ep. 2... S približno 70 kg in sposobnostjo, da v enem obroku zaužije 80 % lastne teže, je komoški varan dinozaver današnjega časa. Brady zre nevarnosti v oči, ko poskuša proučiti te ogromne zveri.
08:05
Napad morskega psa; Wicked Tuna 2: Shark Attack; sez. 2; ep. 5... Ko v lokalne vode priplava beli morski pes in začne napadati tako plavalce kot ladje, se morajo kapitani soočiti z najbolj nevarnim izzivom.
09:00
Sladko maščevanje; Wicked Tuna 2: Sweet Smell of Revenge; sez. 2; ep. 6... Kapitani se soočijo z neželeno konkurenco, ko prispe skupina novih ribičev. Napetost pa doseže vrelišče, ko jih zmedeni novinci stanejo ulova.
09:50
Spust v središče Zemlje; Down To The Earth's Core (1x60): Down To The Earth's Core (1x60), 1; sez. 0; ep. 1... V enem posnetku se bomo podali na epsko potovanje v središče Zemlje. S pomočjo računalniške animacije bomo prebili 6500 km trdnih kamnin, da bi raziskali svet, skrit pod svojimi nogami, poln skrivnostnih oblik, bitij in naravnih pojavov.
10:40
Kritična točka; Street Genius 1: Breaking Point; sez. 1; ep. 12... Popolnoma nov kviz s področja zabavne znanosti in strojništva, ki gledalce pozove, da izberejo rezultate neverjetnih preizkusov.
11:05
Notranji sovražnik; 90s: The Decade That Connected Us 1 (6x60): Enemy Within; sez. 1; ep. 3... V drugi polovici 90-ih postane Amerika razdeljena, ampak mladi temnopolti raperji služijo milijone z zvoki življenja na ulicah.
12:00
Šok in osuplost; 90s: The Decade That Connected Us 1 (6x60): Shock and Awe; sez. 1; ep. 4... V 90-ih sta ZDA pretresla bombardiranje v Oklahomi in sojenje OJ Simpsonu. Komična serija 'Prijatelji' pa je čez noč postala velika uspešnica.
13:00
Mojstri katastrofe: Sila sunka; Master of Disaster: Master of Disaster, Blast Force; sez. 1; ep. 1... Tim Samaras s skupino strokovnjakov razišče, kaj bi se zgodilo, če bi teroristi sprožili samomorilsko bombo na avtobusu v ZDA.
14:00
Mojstri katastrofe: Smrtna past; Master of Disaster: Master of Disaster, Death Trap; sez. 1; ep. 2... Tim Samaras si ogleda, kako lahko najsodobnejšo robotsko tehnologijo prikrojimo za pomoč žrtvam, ujetim v porušenih stavbah.
15:00
Na robu katastrofe; Ice Road Rescue 2: Edge of Disaster; sez. 2; ep. 8... Prazniki pomenijo, da so ceste polne in zato je veliko nesreč. Tudi najbolj preprosto reševanje je zaradi gneče zapleteno. Thord se bo spopadel z izzivom, ki bi lahko ogrozil njegovo življenje.
16:00
Nevarnost na smrtonosni vzpetini; Ice Road Rescue 2: Danger On Death Hill; sez. 2; ep. 1... Ker se približuje zimska sezona, mora Thord kupiti novo vozilo, a tako draga naložba nikoli ni lahka. Bjorn rešuje neizkušenega voznika iz tujine, Kristoffer in Erik pa se spopadata z zahtevnimi vremenskimi razmerami.
17:00
V stiski; Yukon River Run 1: Braving The Boneyard; sez. 1; ep. 3... Po tednu dni na reki vse tri posadke iščejo vir beljakovin. Neil in Lauro se odpravita na lov na divjad v gozdu, Andrew in Josh pa poskusita loviti ribe. Novinci prvi zaslužijo, ko v vasi Tanana prodajo les za kurjavo.
18:00
V temi; Yukon River Run 1: Into The Darkness; sez. 1; ep. 4... Po treh tednih se posadke začnejo pripravljati na hitro bližajočo se zimo. Neilova posadka vadi spretnosti preživetja. Scotty s posadko zavaruje in zaščiti raft, Andrew in Josh pa najdeta vroči vrelec, kjer se lahko odpočijeta pred novimi izzivi.
19:05
16. epizoda; Science Of Stupid 2: Head Bangers and Acrobats; sez. 2; ep. 16... Med butanjem z glavo, poskusom dviga človeka ali skokom v smetnjak bodite previdni, drugače se lahko poškodujete ali osramotite.
19:30
2. epizoda; Science Of Stupid 2: High Jumps and Shallow Water; sez. 2; ep. 2... Nekateri ljudje lahko v morje skočijo z visokih skal in ostanejo nepoškodovani, drugi pa končajo v krvi že, ko v reko skočijo z brega.
20:05
14. epizoda; Science Of Stupid 2: Bottle Rockets and Aerial Kicks; sez. 2; ep. 14... Videli bomo, kako lahko tek po hribu navzdol, visoke brce in izstrelitev rakete pripeljejo do katastrofe.
20:30
13. epizoda; Science Of Stupid 2: Ski Tricks and Waterside Drives; sez. 2; ep. 13... Poglejte, kako se lahko osramotite ali poškodujete med vožnjo po vodi, upravljanjem z žerjavom in akrobacijami na smučeh.
21:00
Katastrofa Challengerja: Izgubljeni posnetki; Challenger Disaster: Lost Tapes: Challenger Disaster: Lost Tapes; sez. 0; ep. 1... Zgodba o vesoljskem plovilu Challenger in njegovi posadki. Med njimi je bila tudi Christa Mcauliffe, prva civilistka v vesolju, ki so jo izbrali med več tisoč prijavljenimi. Zgodba o katastrofi, prikazani skozi novinarske reportaže in intervjuje.
22:05
Bitka let; Brain Games 3: Battle of The Ages; sez. 3; ep. 1... Odkrili bomo, kako naši možgani dojemajo svet, strokovnjaki kognitivne znanosti, nevroznanosti in psihologije pa nam bodo razložili dejstva.
22:30
V barvah; Brain Games 3: In Living Color; sez. 3; ep. 2... Mislite, da je jabolko rdeče in list zelen? Odkrili bomo šokantno resnico, da je barva le iluzija, ki jo ustvarjajo naši možgani.
23:00
Sončeve sestre; Cosmos: A Spacetime Odyssey 1: Sisters of The Sun; sez. 1; ep. 8... Astrofizik Neil deGrasse Tyson bo naš vodič med raziskovanjem življenj in smrti zvezd ter zadnjega popolnega dne na Zemlji.
00:00
Hasidski kralj kokaina; Banged Up Abroad 8: Hasidic King of Coke; sez. 8; ep. 4... Samuel Leibowitz je sanjal o milijonih, ki bi jih v Braziliji zaslužil z drogami, kar ga je pripeljalo do grozljive izkušnje v zaporu Carandiru.
00:55
Beg iz zapora v Čilu; Banged Up Abroad 8: Chilean Prison Break; sez. 8; ep. 5... Pot Toma Hanwayja v Južno Ameriko, kjer je LSD hotel zamenjati za kokain, gre po zlu, zato se mora kot begunec zateči v Čile.
01:50
Sončeve sestre; Cosmos: A Spacetime Odyssey 1: Sisters of The Sun; sez. 1; ep. 8... Astrofizik Neil deGrasse Tyson bo naš vodič med raziskovanjem življenj in smrti zvezd ter zadnjega popolnega dne na Zemlji.
02:40
Neverjetni g. Quackerson; The Incredible Dr. Pol 3: Incredible Mr. Quackerson, The; sez. 3; ep. 13... Na vrhuncu poletja v Michiganu so povsod mladiči. Dr. Pol, njegov sin Charles in dr. Brenda se borijo z navalom najrazličnejših živalskih mladičev.
03:25
Od razbitin do grebenov; Nat Geo's Most Amazing Photos 1: Wrecks To Reefs; sez. 1; ep. 3... David Doubilet išče umetne grebene ob vzhodni obali ZDA in posname podvodne posnetke potopljenih bojnih ladij.
03:50
Dopustniški nasveti; Hacking The System: Holiday Hacks; sez. 1; ep. 4... Brian vam bo svetoval, kaj storiti, da bi kar se da izkoristili dopust. Ve, kako se žurira od novoletnega dne do silvestrovega!
04:15
Neverjetni g. Quackerson; The Incredible Dr. Pol 3: Incredible Mr. Quackerson, The; sez. 3; ep. 13... Na vrhuncu poletja v Michiganu so povsod mladiči. Dr. Pol, njegov sin Charles in dr. Brenda se borijo z navalom najrazličnejših živalskih mladičev.
05:00
Od razbitin do grebenov; Nat Geo's Most Amazing Photos 1: Wrecks To Reefs; sez. 1; ep. 3... David Doubilet išče umetne grebene ob vzhodni obali ZDA in posname podvodne posnetke potopljenih bojnih ladij.
05:25
Dopustniški nasveti; Hacking The System: Holiday Hacks; sez. 1; ep. 4... Brian vam bo svetoval, kaj storiti, da bi kar se da izkoristili dopust. Ve, kako se žurira od novoletnega dne do silvestrovega!
05:35
Smrtonosen plaz; Do or Die 1: Deadly Mudslide; sez. 1; ep. 16... Med stampedom divjih nakupovalcev se borite za preživetje, ko plaz blata ujame vaš avtomobil, pa poskusite hitro poiskati rešitev.
06:00
Eksplozija v Severnem morju; Seconds From Disaster (Reversion): Explosion In The North Sea; sez. Reversion; ep. 10... Zaradi napake je med vzdrževanjem na naftni ploščadi Piper Alpha prišlo do požara. V eksploziji je umrlo 167 mož.
06:20
Sočutje; Brain Games 3: Compassion; sez. 3; ep. 17... Razkrili bomo sposobnost možganov za sočutje in raziskali razloge za naša nesebična in sebična dejanja.
06:45
Znanost o neumnosti 3, 6; Science of Stupid 3: Science of Stupid 3, 6; sez. 3; ep. 6... V oddaji združujemo znanost in spektakularno boleče posnetke. Tokrat bomo izvedeli, kako se je mogoče osramotiti ter poškodovati pri upravljanju dronov, vožnji motocikla na sipinah in smučanju po kovinskih gredeh.
07:10
Povodni konj pod krinko; Dangerous Encounters 3: Hippo Stakeout; sez. 3; ep. 3... Brady se odpravi na bližnje srečanje s povodnim konjem, ki velja za najsmrtonosnejšo afriško žival. Da bi dobil vzorec njegovega znoja, se preobleče v povodnega konja.
08:05
Opozorilo pred nevihto; Wicked Tuna 2: Storm Warning; sez. 2; ep. 7... Sezona modroplavutih tun gre h koncu, nad severnim Atlantikom pa se razbesni nevihta. Kapitana morata pretehtati, če je tveganje vredno ulova.
09:00
Pekel na morju; Wicked Tuna 2: Hell On The High Seas; sez. 2; ep. 8... Polovica sezone je že mimo in pritisk po zaslužku je velik, zaradi česar kapitana in njuni ekipi delujejo na skrajnem robu svojih moči.
09:50
Oživljeni delorean; Supercar Megabuild 2: Delorean Reboot; sez. 2; ep. 7... Shane in Dan dobita življenjsko priložnost. Lastnik tovarne deloreanov hoče, da izdelata nov avto, ki bo spominjal na klasiko iz 1980-ih in ki je zaslovel zaradi filmov Nazaj v prihodnost. To je velika odgovornost, šef pa je strog, zato ne smeta zamočiti.
10:40
Bruhanje ognja; Street Genius 1: Spitting Fire; sez. 1; ep. 13... Popolnoma nov poljudno-znanstvena/tehnična zabavna oddaja, ki gledalce izzove, da izberejo pravilne izide neverjetnih poskusov.
11:05
Izpostavljeni; 90s: The Decade That Connected Us 1 (6x60): Exposed; sez. 1; ep. 5... Stoletje se izteka in napetost pred novim tisočletjem je vse večja, saj Osama Bin Laden ZDA napove vojno.
12:00
Odštevanje; 90s: The Decade That Connected Us 1 (6x60): The Countdown; sez. 1; ep. 6... Na poti proti novemu tisočletju svet žaluje za princeso Diano in ga šokira nesmiseln pokol v srednji šoli v Columbineu.
13:00
Mojstri katastrofe, plaz; Master of Disaster: Master of Disaster, Avalanche Attack; sez. 1; ep. 3... Tim Samaras poskuša s skupino strokovnjakov ustvariti napravo, ki bi merila, kaj se dogaja v telesu človeka, ki ga zasuje plaz.
14:00
Mojstri katastrofe: Tornadi in toča; Master of Disaster: Master of Disaster, Tornadoes/ Hail; sez. 1; ep. 4... Tim Samaras bo po aleji tornadov lovil nevihte, poskušal ujeti velikansko točo in opazovati notranjost ter zunanjost orkana.
15:00
Nevihtni kaos; Ice Road Rescue 2: Storm Chaos Mountain; sez. 2; ep. 6... Norveški grozi ena hujših neviht v zadnjem času in delavce čaka veliko dela. Zaradi hudega deževja, vetra in snega so ekipe pod hudim pritiskom, saj skušajo vse rešiti, preden jih zajame nevihta.
16:00
Ujeti; Ice Road Rescue 2: Ferry Go Round; sez. 2; ep. 3... Pred Thordom je velik izziv, saj je na glavni cesti obtičal velik tovornjak. S pomočjo krajanov Thordu in Andreju uspe, Kristoffer pa se spopada s tovornjakom z odpadki.
17:00
Nesreča na reki; Yukon River Run 1: Man Down; sez. 1; ep. 5... Tedni na reki terjajo svoj davek. Vsak splavar razmišlja o dobičku. Toda zima se bliža in razmisliti morajo o svojih načrtih o potovanju po reki. Ponoči se zgodi nesreča, zaradi katere mora član posadke zapustiti reko.
18:00
Neznosne milje; Yukon River Run 1: Merciless Miles; sez. 1; ep. 6... Po 480 km na reki ekipe razmišljajo o ciljih ob koncu sezone. Neilova ekipa se trudi prodati splav in zaloge. Josh bo morda moral nadaljevati pot brez partnerja. Lance se odloči, da se bo združil z Joshem in se spopadel z mrzlo reko Jukon.
19:00
Atlantski zid; Nazi Megastructures 1: Atlantic Wall; sez. 1; ep. 1... Razkrili bomo zgodbo o obrambnem zidu, ki se razteza na tisoče kilometrov in ga je v obrambi pred zavezniki zgradil Tretji rajh.
20:00
Podmorniška baza; Nazi Megastructures 1: U Boat Base; sez. 1; ep. 2... Da bi bile smrtonosne podmornice v pristanišču varne, so Nacisti zgradili ogromno neprebojno zaščitno za podmornice, ki obstaja še danes.
21:00
Audi R8 Drifter; Supercar Megabuild 2: Audi R8 Drifter; sez. 2; ep. 1... Mehanika Shana in Dana čaka ena najtežjih nalog do zdaj. Audija R8 morata spremeniti v dirkalnik za dirko Gymkhana Grid, kar pomeni, da morata superavto spremeniti v dirkalnik, ki bo preživel zahtevno progo. Časa je malo, pritisk pa je velik.
22:00
Najboljše iz Mojstra preživetja; Primal Survivor 2: Primal Survivor Best Of; sez. 2; ep. 7... Hazen Audel, inštruktor za preživetje in vodnik po divjini, bo odpotoval v skrajne kraje in se gnal do meja znanja, sposobnosti in vzdržljivosti.
23:00
Po raciji; Border Wars (9x60) 1: Beyond The Bust; sez. 1; ep. 9... Videli smo velike zasege mamil, denarja in orožja. Videli smo pregone, zasede in aretacije. Kaj pa se zgodi z milijarde dolarjev vrednim blagom? In s kakšnimi izzivi se še spopadajo na meji? Za nekatere je to običajen dan, za druge je to osebno.
00:00
Lovci na orhideje; Banged Up Abroad 8: The Orchid Hunters; sez. 8; ep. 6... Tom Hart Dyke in Paul Winder odpotujeta v Srednjo Ameriko, da bi poiskala divje orhideje, vendar ju ugrabijo in se morata boriti za življenje.
00:55
Prevara v Venezueli; Banged Up Abroad 8: Venezuela Hustle; sez. 8; ep. 7... Da bi poskrbel za svojo družino, se obupan Paul Keany odloči pretihotapiti šest kilogramov kokaina iz Venezuele.
01:50
Po raciji; Border Wars (9x60) 1: Beyond The Bust; sez. 1; ep. 9... Videli smo velike zasege mamil, denarja in orožja. Videli smo pregone, zasede in aretacije. Kaj pa se zgodi z milijarde dolarjev vrednim blagom? In s kakšnimi izzivi se še spopadajo na meji? Za nekatere je to običajen dan, za druge je to osebno.
02:40
Pol prehiteva; The Incredible Dr. Pol 3: Pol Speed Ahead; sez. 3; ep. 14... Potreba dr. Pola po hitrosti je pri njegovem poklicu uporabna, vendar gre tudi za življenjsko strast, ki sega v čas, ko je bil na Nizozemskem inštruktor vožnje.
03:25
Strela; Nat Geo's Most Amazing Photos 1: Lightning; sez. 1; ep. 4... Carsten Peter združi moči z lovcem na nevihte Timom Samarasom, da bi za revijo National Geographic posnel nekaj fotografij strel.
03:50
Triki za preživetje; Hacking The System: Survival Hacks; sez. 1; ep. 5... Katastrofa udari kot strela z jasnega. Brian nam bo pokazal, kako lahko vsakodnevne predmete spremenimo v stvari, ki nam lahko rešijo življenje.
04:15
Pol prehiteva; The Incredible Dr. Pol 3: Pol Speed Ahead; sez. 3; ep. 14... Potreba dr. Pola po hitrosti je pri njegovem poklicu uporabna, vendar gre tudi za življenjsko strast, ki sega v čas, ko je bil na Nizozemskem inštruktor vožnje.
05:00
Strela; Nat Geo's Most Amazing Photos 1: Lightning; sez. 1; ep. 4... Carsten Peter združi moči z lovcem na nevihte Timom Samarasom, da bi za revijo National Geographic posnel nekaj fotografij strel.
05:25
Triki za preživetje; Hacking The System: Survival Hacks; sez. 1; ep. 5... Katastrofa udari kot strela z jasnega. Brian nam bo pokazal, kako lahko vsakodnevne predmete spremenimo v stvari, ki nam lahko rešijo življenje.
05:35
Plazovi v Sarnu; Storm Stories: Sarno Slides; sez. 1; ep. 1... Maja 1998 je zgodovinsko mesto Sarno v južni Italiji opustošil dež. Sčasoma so se z vodo prepojena pobočja vdala in blato je s hitrostjo 60 km/h pod sabo pokopalo na ducate ljudi.
06:00
Poplava na jezu Stava; Seconds From Disaster (Reversion): Flood At Stava Dam; sez. Reversion; ep. 11... Jez Stava zaradi slabe konstrukcije ni zadržal odpadkov bližnjega rudnika. Zrušil se je in gošča je s hitrostjo kar 90 km/h odtekla v vas Stava.
06:20
Jeza; Brain Games 3: Anger; sez. 3; ep. 18... Kaj, če je naša jeza manj odvisna od tistega, kar se dogaja okoli nas in bolj od tistega, kar se dogaja v nas? To vam bomo razkrili v oddaji.
06:45
Znanost o neumnosti 3, 7; Science of Stupid 3: Science of Stupid 3, 7; sez. 3; ep. 7... V oddaji združujemo znanost in spektakularno boleče posnetke. Tokrat bomo izvedeli, kako se je mogoče osramotiti ter poškodovati pri driftu z motociklom, skakanju po postelji ter izstreljevanju prijateljev s katapultom.
07:10
Skrivnost slepega krokodila; Dangerous Encounters 3: Blind Croc Mystery; sez. 3; ep. 4... Nekaj povzroča slepoto krokodilov v kostariški reki Tarcoles, in herpetolog Brady Barr se odpravi raziskovat vzroke.
08:05
Razpad; Wicked Tuna 2: Meltdown; sez. 2; ep. 9... Ko se kapitana in njuni ekipi na morju soočita, je napetost tik pred vreliščem.
09:00
Kapitan Uničenja; Wicked Tuna 2: Captain Carnage; sez. 2; ep. 10... Napetost je izjemno velika, potem ko je Dave odpustil Paula kot prvega častnika na FV-Tuna.com. Oba pa tudi poskušata uloviti več kot drugi.
09:50
Ekstremna železnica; Megastructures (018384): Extreme Railway; sez. 1; ep. 2... 1000 km dolga proga Qinghai, ki v Tibetu na visoki višini prečka najbolj zahtevne terene, je pravi gradbeni čudež.
10:40
Kar gre gor …; Street Genius 1: What Goes Up; sez. 1; ep. 14... Popolnoma nov poljudno-znanstvena/tehnična zabavna oddaja, ki gledalce izzove, da izberejo pravilne izide neverjetnih poskusov.
11:05
Revolucija Youtube; Youtube Revolution: Youtube Revolution, 1; sez. 0; ep. 1... 23. 4. 2005 so naložili prvi video na Youtube. Deset let pozneje je ta portal za deljenje posnetkov tako vpliven, da spreminja pop kulturo ter pravila politike, ruši vlade, oblikuje novice in nam predstavlja tweak, plan, Psyja in Beiberja.
12:00
Največje tragedije dvatisočih; The 2000's Greatest Tragedies: The 2000's Greatest Tragedies; sez. 0; ep. 1... Film prikazuje desetletje, ki nam je prineslo neverjetno veliko uničenja, od napada na dvojčka, do cunamijev v jugovzhodni Aziji in smrti Michaela Jacksona. Vrsta neverjetnih katastrof, ki so pretresle svet.
13:00
Globokomorski potisnik; World's Toughest Fixes: Deep Sea Thruster; sez. 1; ep. 1... Plovilo za izgradnju u dubokim vodama treba popravak. Je li moguće da je ovaj divovski plutajući stroj beživotan na vodi?
14:00
Zračna urgenca; World's Toughest Fixes: Airline ER; sez. 1; ep. 2... Ko eno od letal Boeing 767 potrebuje popravilo, pošljejo na pomoč strokovnjake, med katerimi je tudi Sean Riley. Bo lahko izravnal udrtine?
15:00
Jedrska preizkušnja; World's Toughest Fixes: Going Nuclear; sez. 1; ep. 3... Sean Riley ob budnem spremljanju geigerjevega števca pomaga pri popravilu jedrske elektrarne, medtem ko ekipa namešča novo turbino.
16:00
Operacija potniška ladja; World's Toughest Fixes: Operation Cruise Ship; sez. 1; ep. 4... Sean Riley odlazi na krstarenje na Bahame. No to nije obično putovanje jer se utrkuje s vremenom kako bi popravio 90.000 tona težak kruzer.
17:00
V mrazu; Yukon River Run 1: Into The Freeze; sez. 1; ep. 7... Po šestih tednih poti se splava trudita navigirati po reki. Močni sunki vetra in veliki valovi grozijo, da bodo potopili splava, zato se morata ekipi ustaviti in zbrati, preden odpotujeta naprej. Neil in Lauro se odpravita proti zimski koči.
18:00
Uspeh ali propad; Yukon River Run 1: Make Or Break; sez. 1; ep. 8... Neil in Lauro se trudita priti do zimske koče zunaj vasi Galena, a se morata zaradi močnega vetra zanesti na vse svoje izkušnje, da preživita. Drugi dve ekipi prideta do cilja in se morata umakniti z reke, preden zima uniči vse možnosti za zaslužek.
19:00
Območje kanala; Big, Bigger, Biggest 3: Canal Zone; sez. 3; ep. 1... Raziskali bomo štiri ključna tehnološka odkritja, zaradi katerih je Panamski kanal eno največjih gradbenih čudes v človeški zgodovini.
20:00
Ledolomilec; Big, Bigger, Biggest 3: Icebreaker; sez. 3; ep. 2... Zgodba o ladji, ki lomi led. Spoznali bomo zgodovinska odkritja, ki so vzpodbudila razvoj tehnologije za lomljenje ledu.
21:00
Megagradnje, Burdž Kalifa; Megastructures (017488): Burj Khalifa; sez. 1; ep. 3... Neverjetnih 828 m nad Dubajem se dviguje Burj Kalifa, ki so ga gradili sedem let, za njegovo gradnjo pa porabili 1,5 milijarde dolarjev.
22:00
Audi R8 Drifter; Supercar Megabuild 2: Audi R8 Drifter; sez. 2; ep. 1... Mehanika Shana in Dana čaka ena najtežjih nalog do zdaj. Audija R8 morata spremeniti v dirkalnik za dirko Gymkhana Grid, kar pomeni, da morata superavto spremeniti v dirkalnik, ki bo preživel zahtevno progo. Časa je malo, pritisk pa je velik.
23:00
Policist za en dan; Born To Ride 1: Cop For A Day; sez. 1; ep. 10... Ko želi znan odvetnik naročiti motor po meri z zelo kratkim časom dobave, mu Zach da ponudbo, ki jo bo morda obžaloval.
00:00
Môra v Somaliji; Banged Up Abroad 8: Nightmare In Somalia; sez. 8; ep. 8... Nekateri so si želeli pustolovščino, drugi novo življenje ali neponovljive počitnice. Vsi pa so končali v svoji najhujši mori: zaporu.
00:55
Ujeti v Bangkoku; Banged Up Abroad 8: Busted In Bangkok; sez. 8; ep. 9... Potem ko je bila tihotapka Angela Carnegie obsojena na doživljenjsko ječo v Bangkoku, dobi novo priložnost, da se sooči s prihodnostjo.
01:50
Policist za en dan; Born To Ride 1: Cop For A Day; sez. 1; ep. 10... Ko želi znan odvetnik naročiti motor po meri z zelo kratkim časom dobave, mu Zach da ponudbo, ki jo bo morda obžaloval.
02:40
Jezni biki; The Incredible Dr. Pol 3: Raging Bulls; sez. 3; ep. 15... Dr. Pol rad dela po načelu stare šole, njegov sin Charles pa bi rad starega veterinarja naučil novih trikov ter nadgradil računalniški sistem v kliniki.
03:25
Skrivni glasovi; Nat Geo's Most Amazing Photos 1: Secret Voices; sez. 1; ep. 5... Pridružili se bomo najboljšim fotografom National Geographica na licu mesta in izvedeli več o nekaterih najbolj senzacionalnih fotografijah.
03:50
Triki za zmago; Hacking The System: Hacking To Win; sez. 1; ep. 6... Brian bo pokazal, kako si lahko s pomočjo predelav pribori premoč tako pri pridobivanju sanjske službe kot zmage na tekmah. Mu bo uspelo vse?
04:15
Jezni biki; The Incredible Dr. Pol 3: Raging Bulls; sez. 3; ep. 15... Dr. Pol rad dela po načelu stare šole, njegov sin Charles pa bi rad starega veterinarja naučil novih trikov ter nadgradil računalniški sistem v kliniki.
05:00
Skrivni glasovi; Nat Geo's Most Amazing Photos 1: Secret Voices; sez. 1; ep. 5... Pridružili se bomo najboljšim fotografom National Geographica na licu mesta in izvedeli več o nekaterih najbolj senzacionalnih fotografijah.
05:25
Triki za zmago; Hacking The System: Hacking To Win; sez. 1; ep. 6... Brian bo pokazal, kako si lahko s pomočjo predelav pribori premoč tako pri pridobivanju sanjske službe kot zmage na tekmah. Mu bo uspelo vse?
05:35
Poplava v Boscastlu; Storm Stories: Boscastle Flood; sez. 1; ep. 2... 16. avgust 2004 je bil čisto navaden dan v vasici Boscastle v Cornishu. Potem pa je prišla nevihta. Zajela je vas in skupaj s površinskimi vodami ustvarila deroč hudournik.