Slovenske TV

Podnaslovljene TV

Lokalne TV

EX YU TV

Angleške TV

Nemške TV

Italijanske TV

Ostale TV

TV3 Medias
07:30
TV prodaja
07:45
pogovorna oddaja, ponovitev...Lepota telesa je povezana s pomlajevanjem celic. Več kot je mladih, zdravih celic, lepše se to odraža na zunanjem videzu. Tokrat nam bo Maria Ana nesebično posredovala trike, vredne več kot vse drage pomlajevalne kreme, predstavljamo pa tudi par ostalih namigov za zdravo in srečno življenje.
09:05
TV prodaja
09:40
Družinski zdravnik, nemška serija, ponovitev
10:45
Mini Minini nasveti
12:00
oddaja o plesu z Barbro Drnač, 3. sezona, ponovitev...Parado plesa, še vedno edino oddajo o plesu na slovenskih televizijah, bodo zapolnile posebne energije. Manca Pavli pleše American Tribal Style za katerega je značilna posebna oprava in mnogo nakita, v ženskah pa prebuja tiste prave ženske energije. O tem plesu je izdala tudi revijo v angleškem jeziku. Martina Vrhovnik pa se ukvarja s senzualnim plesom, ki ga že deset let poučuje v svojem studiu T Spot v Ljubljani in Murski Soboti. Parada plesa, ker je dan s plesom odličen dan!
12:30
pogovorna oddaja...Tokrat izveste, kako na endokanabinoidni sistem in delovanje konoplje gleda znanstvenica, dr. Tanja Bagar, zaupamo tudi znanstvene objave o vplivu CBD-ja na zdravje kosti in osteoporozo, Bogdan Mak, pridelovalec CBD-kapljic pa nas opozarja na pasti in trike, na katere moramo biti pozorni, ko izbiramo pravi produkt zase.
13:45
TV prodaja
14:15
pogovorna oddaja, 2. sezona, ponovitev.
14:45
TV prodaja
15:00
Faktor, ponovitev
15:45
(End of Truth)...Ugrabitvi Johna Cantlie in Jamesa Foley sta pomenili začetek množičnih ugrabitev tujih poročevalcev v Siriji, ki so vplivale za zunanjo politiko mnogih držav. Zaradi takega načina blokade medijskega poročanja, mnogi niso želeli oditi na sovražno območje ISIS-a. Ti zločini so razkrili, kaj se lahko zgodi, ko gredo zaradi prekrite resnice pogajanja in reševalne misije po zlu.
17:00
dokumentarni film (THE IMMORTALS: Laver, McEnroe, Graf).
17:30
TV KVIZ
18:45
Odtenki slave – oddaja o Hollywoodu, blišču
19:15
Faktor, pogovorno-informativna oddaja
20:00
(Conference Playoffs: Seattle Mist - Los Angeles Temptation), posnetek tekme, 2017.
21:30
Odtenki slave – oddaja o Hollywoodu, blišču, ponovitev
22:00
Potep z Leo, video vlog
22:30
1. del dokumentarne mini serije, 2. sezona (Taboo: And in the End, Death - Season Two Prologue)...Čeprav je smrt eden bistvenih segmentov človeškega življenja, jo moderna družba skriva, ignorira in iz nje ustvarja tabu. Jon Sistiaga raziskuje ta, verjetno najbolj intimen dogodek v življenju. Obišče več držav v katerih je odnos državljanov do evtanazije, samomora ali pravice do dostojanstva ob smrti prežet s čustvi in globino, ki jo redko vidimo na televiziji. Prolog: Vsako leto na svetu umre približno 57 milijonov ljudi. Toda ali zares vsi umrejo? Ob raziskovanju evtanazije, pomoči pri samomoru in paliativne sedacije se Sistiaga pogovarja s pacienti, zdravniki, skrbniki in duhovnikom. Prva epizoda je posneta v Španiji in Italiji, kjer se Sistiaga sreča z najstarejšo žensko na svetu.
23:45
Faktor, ponovitev
00:30
Glasbeni utrip
07:30
TV prodaja
07:45
pogovorna oddaja, ponovitev...Tokrat izveste, kako na endokanabinoidni sistem in delovanje konoplje gleda znanstvenica, dr. Tanja Bagar, zaupamo tudi znanstvene objave o vplivu CBD-ja na zdravje kosti in osteoporozo, Bogdan Mak, pridelovalec CBD-kapljic pa nas opozarja na pasti in trike, na katere moramo biti pozorni, ko izbiramo pravi produkt zase.
09:05
TV prodaja
09:40
Družinski zdravnik, nemška serija, ponovitev
10:45
Mini Minini nasveti
12:00
pogovorna oddaja, 2. sezona.
12:30
pogovorna oddaja...Dr. Tanja Bagar bo zaupala, kako kot znanstvenica vidi povezavo med endokanabinoidnim sistemom in uporabo industrijske konoplje, v nadaljevanju nam Bogdan Mak zaupa še kakšno dodatno informacijo o konoplji, ki je tokratna rastlina tedna, za konec pa razkrivamo še znanstvene objave o vplivu CBD-ja na depresijo in anksioznost.
13:45
TV prodaja
14:15
dokumentarni film (THE IMMORTALS: Laver, McEnroe, Graf), ponovitev.
14:45
TV prodaja
15:00
Faktor, ponovitev
15:45
(Streets of Plenty)...Olimpijske igre v Vancouvru leta 2010 so bile pred vrati, ko se je en človek podal na nevarno misijo preživeti en mesec v središču vzhodnega dela mesta. Pravila tega družbenega preizkusa? Preživeti 31 mrzlih dni na ulicah Vancouvra brez denarja, prijateljev, družine in strehe nad glavo.
17:00
dokumentarni film (THE IMMORTALS: Rooney, Figo, Iniesta, Dalglish).
17:30
TV KVIZ
18:45
Potep z Leo, video vlog, ponovitev
19:15
Faktor, pogovorno-informativna oddaja
20:00
(Conference Playoffs: Chicago Bliss - Atlanta Steam), posnetek tekme, 2017.
21:30
2. del dokumentarne mini serije, 2. sezona (Taboo: And in the End, Death - Season Two Epilogue)...Čeprav je smrt eden bistvenih segmentov človeškega življenja, jo moderna družba skriva, ignorira in iz nje ustvarja tabu. Jon Sistiaga raziskuje ta, verjetno najbolj intimen dogodek v življenju. Obišče več držav v katerih je odnos državljanov do evtanazije, samomora ali pravice do dostojanstva ob smrti prežet s čustvi in globino, ki jo redko vidimo na televiziji. Epilog: V Švici pomoč pri samomoru ni kriminalno dejanje. Organizacije kot so EXIT in Lifecircle controversially pomagajo neozdravljivim bolnikom, ki izrazijo željo, da želijo končati svoje življenje. Sistiaga obišče tudi Kolumbijo, edino latinskoameriško državo, kjer je evtanazija zakonita. Tam spozna ljudi, ki so se zanjo odločili.
22:45
Odtenki slave – oddaja o Hollywoodu, blišču, ponovitev
23:15
Faktor, ponovitev
00:00
Glasbeni utrip
07:30
pogovorna oddaja, ponovitev... Dr. Tanja Bagar bo zaupala, kako kot znanstvenica vidi povezavo med endokanabinoidnim sistemom in uporabo industrijske konoplje, v nadaljevanju nam Bogdan Mak zaupa še kakšno dodatno informacijo o konoplji, ki je tokratna rastlina tedna, za konec pa razkrivamo še znanstvene objave o vplivu CBD-ja na depresijo in anksioznost.
08:45
Mini Minini nasveti
10:00
TV prodaja
10:15
Faktor, ponovitev
11:00
TV prodaja
11:30
I: Igrajo: Irene Wood, Ingrid Park, Bronwyn Turei... (Go Girls), novozelandska serija, 12. del, 3. sezona, ponovitev... Olivia pove Cody, da se bodo s Kevinovo poroko stvari močno spremenile. Amy in Britta imata skrivnost, ki pripelje do tega, da Britta odide. Leo prizna Britti, da jo ljubi. Amanda ni navdušena nad Kevinovimi prijateljicami, saj so vse zaljubljene vanj. Kevin to zanika, a kmalu za tem mu Amy prizna svoja čustva. Olivio hospitalizirajo zaradi vnetja, ker se Kevin boji, da bo umrla, se sooči z Britto.
12:30
TV prodaja
13:00
video vlog, ponovitev.
13:30
TV kviz
14:45
TV prodaja
15:00
I: Robyn Malcolm, Antony Starr, Siobhan Marshall; R: Rachel Lang, James Griffin... (Outrageous Fortune), novozel. serija, 9. del, 3. sezona, ponovitev... Bruce gre na konferenco s težkim srcem, saj se boji, da se bo medtem Pascalle dobila z njegovo sestro Lindo. A Pascall ima načrt, kako jo pridobiti na svojo stran. Organizira tradicionalno muslimansko zabavo brez prisotnosti moških in alkohola. Judd, dedek in Van morajo iz hiše in se zatečejo v bar, kjer na njihovo presenečenje najdejo Munterja na drugi strani točilne mize. Po spodleteli zabavi, se jim dekleta kmalu pridružijo v baru. Medtem pa Jethro pelje na večerjo Treeno, kjer ji želi dati košarico.
16:00
Mini Minini nasveti
17:15
ponovitev kviza, 2. sezona.
18:00
pogovorna oddaja, premiera... Prvi dan tedna sibirske fitomedicine začenjamo z vprašanjem, kako uporabno je znanje zeliščarstva v vsakdanjem življenju, nadaljujemo s slastno in nekompleksno vegansko kuhinjo – Špela Vehar bo pripravljala krompirjeve cmoke s slivami, Maria Ana Kolman pa nam za konec razkrije še tisočletje staro kombinacijo zdravilnih gob.
19:15
Faktor, pogovorno-informativna oddaja
20:00
Izberi ali poberi
20:45
I: Irene Wood, Ingrid Park, Bronwyn Turei... (Go Girls), novozelandska serija, 13. del, 3. sezona.
21:45
I: Robyn Malcolm, Antony Starr, Siobhan Marshall; R: Rachel Lang, James Griffin... (Outrageous Fortune), novozelandska serija, 10. del, 3. sezona.
23:00
TV KVIZ
00:15
Faktor, ponovitev
01:00
Glasbeni utrip