Slovenske TV

Podnaslovljene TV

Lokalne TV

EX YU TV

Angleške TV

Nemške TV

Italijanske TV

Ostale TV

TV3 Medias
07:30
pogovorna oddaja, ponovitev... Jadranka Kos nam bo tokrat problematiko parazitov predstavila s farmacevtskega vidika in tudi odgovorila na vprašanje, zakaj zdravniki ne predpisujejo sintetičnih zdravil proti parazitom, čeprav so ti prisotni pri več kot 90 % prebivalstva, o podpori sodobnemu človeku z gobama kordiceps in čago pa bo veliko koristnih informacij podala nenadomestljiva Maria Ana Kolman.
08:45
Mini Minini nasveti
10:00
TV prodaja
10:15
Faktor, ponovitev
11:00
TV prodaja
11:30
R: Irene Wood, Ingrid Park, Bronwyn Turei... (Go Girls), novozelandska serija, 3. del, 4. sezona.
12:30
TV prodaja
13:00
dokumentarni film (THE IMMORTALS: Carl Lewis, Farah, Sally Pearson).
13:30
TV KVIZ
14:45
TV prodaja
15:00
I: Robyn Malcolm, Antony Starr, Siobhan Marshall; R: Rachel Lang, James Griffin... (Outrageous Fortune), novozel. serija, 13. del, 3. sezona, ponovitev.
16:00
Mini Minini nasveti
17:15
Poberi v mestu, ponovitev kviza, 2. sezona
18:00
pogovorna oddaja, premiera... O zdravstveni podpori z gobo kordiceps bo v aktualnem tednu fitomedicine govorila Maria Ana Kolman, znanja o zeliščarstvu bo nesebično predajala kemičarka Vasiljevka Kovač (med drugim bo povedala, kako si pri depresiji pomagati s šentjanževko), izvedeli boste pa še, kako si s fitoterapijo pomagati pri preventivi in podpornem zdravljenju tudi težjih bolezni.
19:15
Faktor, pogovorno-informativna oddaja
20:00
kviz z Marcelom Nahtigalom in Nejcem Kurbusem, 2. sezona... V drugi sezoni kviza Poberi v mestu se bosta gledalcem predstavila nova voditelja Marcel in Nejc. Čeprav sta na malih ekranih novinca, sta se hitro znašla na snemanju, tako da bomo lahko spremljali njuno iskanje najbolj razgledanega mimoidočega, saj na vprašanja v kvizu lahko odgovarjajo vsi, na katere je naletela naša snemalna ekipa.
20:45
I: Irene Wood, Ingrid Park, Bronwyn Turei... (Go Girls), novozelandska serija, 4. del, 4. sezona.
21:45
I: Robyn Malcolm, Antony Starr, Siobhan Marshall; R: Rachel Lang, James Griffin... (Outrageous Fortune), novozelandska serija, 14. del, 3. sezona.
23:00
TV KVIZ
00:15
Faktor, ponovitev
01:00
Glasbeni utrip
07:30
TV prodaja
07:45
pogovorna oddaja, ponovitev... O zdravstveni podpori z gobo kordiceps bo v aktualnem tednu fitomedicine govorila Maria Ana Kolman, znanja o zeliščarstvu bo nesebično predajala kemičarka Vasiljevka Kovač (med drugim bo povedala, kako si pri depresiji pomagati s šentjanževko), izvedeli boste pa še, kako si s fitoterapijo pomagati pri preventivi in podpornem zdravljenju tudi težjih bolezni.
09:05
TV prodaja
09:40
Družinski zdravnik, nemška serija, ponovitev
10:45
Mini Minini nasveti
12:00
oddaja o plesu z Barbro Drnač, 3. sezona, ponovitev... Parado plesa, še vedno edino oddajo o plesu na slovenskih televizijah, bodo zapolnile posebne energije. Manca Pavli pleše American Tribal Style za katerega je značilna posebna oprava in mnogo nakita, v ženskah pa prebuja tiste prave ženske energije. O tem plesu je izdala tudi revijo v angleškem jeziku. Martina Vrhovnik pa se ukvarja s senzualnim plesom, ki ga že deset let poučuje v svojem studiu T Spot v Ljubljani in Murski Soboti. Parada plesa, ker je dan s plesom odličen dan!
12:30
pogovorna oddaja... Na predzadnji dan tedna fitomedicine boste spoznati, da je ljubezen res lahko tudi bolezen. Govorili bomo namreč o bolezni poljubljanja, ki je za razliko od dejanskega poljubljanja zelo neprijetna pa tudi nevarna, nadaljevali z zdravimi izbirami iz Klepetove shrambe, Maria Ana Kolman pa nam bo za konec razkrila še tisočletje staro kombinacijo zdravilnih gob, s katero lahko rešujemo nemalo zdravstvenih nadlog.
13:45
TV prodaja
14:15
pogovorna oddaja, 2. sezona, ponovitev.
14:45
TV prodaja
15:00
Faktor, ponovitev
15:45
1. del dokumentarne mini serije, 2. sezona (Taboo: And in the End, Death - Season Two Prologue)... Čeprav je smrt eden bistvenih segmentov človeškega življenja, jo moderna družba skriva, ignorira in iz nje ustvarja tabu. Jon Sistiaga raziskuje ta, verjetno najbolj intimen dogodek v življenju. Obišče več držav v katerih je odnos državljanov do evtanazije, samomora ali pravice do dostojanstva ob smrti prežet s čustvi in globino, ki jo redko vidimo na televiziji. Prolog: Vsako leto na svetu umre približno 57 milijonov ljudi. Toda ali zares vsi umrejo? Ob raziskovanju evtanazije, pomoči pri samomoru in paliativne sedacije se Sistiaga pogovarja s pacienti, zdravniki, skrbniki in duhovnikom. Prva epizoda je posneta v Španiji in Italiji, kjer se Sistiaga sreča z najstarejšo žensko na svetu.
17:00
dokumentarni film (THE IMMORTALS: Tiger Woods, Palmer, Jones).
17:30
TV KVIZ
18:45
Odtenki slave – oddaja o Hollywoodu, blišču
19:15
Faktor, pogovorno-informativna oddaja
20:00
(Legends Cup: Seattle Mist - Atlanta Steam), posnetek tekme, 2017.
21:30
Odtenki slave – oddaja o Hollywoodu, blišču, ponovitev
22:00
Potep z Leo, video vlog
22:30
3. del dokumentarne mini serije, 2. sezona (Taboo: And in the End, Death - Season Two)...Čeprav je smrt eden bistvenih segmentov človeškega življenja, jo moderna družba skriva, ignorira in iz nje ustvarja tabu. Jon Sistiaga raziskuje ta, verjetno najbolj intimen dogodek v življenju. Obišče več držav v katerih je odnos državljanov do evtanazije, samomora ali pravice do dostojanstva ob smrti prežet s čustvi in globino, ki jo redko vidimo na televiziji. Družbena stigma je kriva, da o samomoru še vedno ne govorimo dovolj, čeprav je to v mnogih državah eden najbolj pogostih vzrokov za veliko smrtnost. Sistiaga se v tej oddaji sreča z ljudmi, ki so preživeli poskus samomora in tistimi, ki za ta usodni korak niso imeli dovolj poguma. Pogovarja se tudi s predstavniki oblasti, ki skrbijo za preprečevanje samomorov.
23:45
Faktor, ponovitev
00:30
Glasbeni utrip
07:30
TV prodaja
07:45
pogovorna oddaja, ponovitev... Na predzadnji dan tedna fitomedicine boste spoznati, da je ljubezen res lahko tudi bolezen. Govorili bomo namreč o bolezni poljubljanja, ki je za razliko od dejanskega poljubljanja zelo neprijetna pa tudi nevarna, nadaljevali z zdravimi izbirami iz Klepetove shrambe, Maria Ana Kolman pa nam bo za konec razkrila še tisočletje staro kombinacijo zdravilnih gob, s katero lahko rešujemo nemalo zdravstvenih nadlog.
09:05
TV prodaja
09:40
Družinski zdravnik, nemška serija, ponovitev
10:45
Mini Minini nasveti
12:00
pogovorna oddaja, 2. sezona.
12:30
pogovorna oddaja... Zadnji dan tedna fitomedicine boste v 40-minutnem bloku z Mario Ano Kolman spoznali vsestransko uporabo adaptogenov v vsakdanjem življenju (kako reševati težave s hormoni, kašljem, odrgninami, imunskim sistemom itd.), zadnji del oddaje pa bo namenjen razkrivanju presunljivih učinkov medicinske gobe kordiceps pri podpori sodobnemu človeku.
13:45
TV prodaja
14:15
dokumentarni film (THE IMMORTALS: Tiger Woods, Palmer, Jones), ponovitev.
14:45
TV prodaja
15:00
Faktor, ponovitev
15:45
2. del dokumentarne mini serije, 2. sezona (Taboo: And in the End, Death - Season Two Epilogue)... Čeprav je smrt eden bistvenih segmentov človeškega življenja, jo moderna družba skriva, ignorira in iz nje ustvarja tabu. Jon Sistiaga raziskuje ta, verjetno najbolj intimen dogodek v življenju. Obišče več držav v katerih je odnos državljanov do evtanazije, samomora ali pravice do dostojanstva ob smrti prežet s čustvi in globino, ki jo redko vidimo na televiziji. Epilog: V Švici pomoč pri samomoru ni kriminalno dejanje. Organizacije kot so EXIT in Lifecircle controversially pomagajo neozdravljivim bolnikom, ki izrazijo željo, da želijo končati svoje življenje. Sistiaga obišče tudi Kolumbijo, edino latinskoameriško državo, kjer je evtanazija zakonita. Tam spozna ljudi, ki so se zanjo odločili.
17:00
dokumentarni film (THE IMMORTALS: Carl Lewis, Farah, Sally Pearson), ponovitev.
17:30
TV KVIZ
18:45
Potep z Leo, video vlog, ponovitev
19:15
Faktor, pogovorno-informativna oddaja
20:00
4. del dokumentarne mini serije, 2. sezona (Taboo: And in the End, Death - Season Two)... Čeprav je smrt eden bistvenih segmentov človeškega življenja, jo moderna družba skriva, ignorira in iz nje ustvarja tabu. Jon Sistiaga raziskuje ta, verjetno najbolj intimen dogodek v življenju. Obišče več držav v katerih je odnos državljanov do evtanazije, samomora ali pravice do dostojanstva ob smrti prežet s čustvi in globino, ki jo redko vidimo na televiziji. V tej epizodi spoznamo ljudi, ki so za las ušli smrti v raznih nesrečah, medtem ko njihovi bližnji, ki so bili prav tako udeleženi teh istih nesreč, te sreče niso imeli. Človeštvo se že od nekdaj sprašuje kaj se človeku dogaja tik pred smrtjo. Mnogo je teorij, da naj bi se umirajočemu pred očmi odvrtelo življenje ali da naj bi vstopil v belo svetlobo. Sistiago pa zanima tudi ali strah pred smrtjo v tistem trenutku res izgine.
21:10
oddaja o plesu z Barbro Drnač, 3. sezona, ponovitev... Vabljeni k ogledu reportaže z letošnjega prvega državnega prvenstva v športno tekmovalnem plesu in sicer bo to tekma v standardnih plesih. Organizator Plesna zveza Slovenije bo tekmo organizirala v soboto, 2. februarja v Ajdovščini. Tekmovali bodo tudi pari na invalidskih vozičkih. Parada plesa, ker je dan s plesom odličen dan!
21:40
(Legends Cup: Seattle Mist - Atlanta Steam), posnetek tekme, 2017, ponovitev.
23:15
Odtenki slave – oddaja o Hollywoodu, blišču, ponovitev
23:45
Faktor, ponovitev
00:30
Glasbeni utrip