sezona 1, epizoda 3
Ainsley Harriott skoči na italijanski otok Sardinija, kjer se najprej ustavi v obmorski restavraciji La Spigola in preveri sodobni pristop glavnega kuharja Roberta k italijanski kuhi.
sezona 1, epizoda 3
Luke se v mirnem mestu Coimbatore poda na misijo, ki vključuje cvrtje, v Annapoorni, kjer se poveže z materjo in sinom, da bi spoznal skrivnost starodavne kuhinje Kongunaduja, ter zadeve popestri, ko preizkusi skrivnostni tandoor.
.
sezona 1, epizoda 4
V kulturni prestolnici Kerale, Thrissur, se Luke poda na okusov polno pojedino, pripravi piščančji kari, se nauči pripraviti popoln ribji puttu ter v ikonični indijski kavarni okusi malo kulture.
.
sezona 1, epizoda 2
Na današnjem jedilniku so fina ribja juha, žafranova omaka, česnov kruh, govedina po azijsko, solata z rezanci in ingverjev preliv.
sezona 1, epizoda 34
Danes bo Jamie pripravil jagnječje mesne kroglice, solato in harisso jogurt ter vrhunsko piščančjo solato.
sezona 1, epizoda 14
Bi radi osupnili goste na rojstnodnevni zabavi? Rudolph vam bo pokazal, kako pripraviti semifreddo s karamelom in čokolado, ki bo navdušil z videzom in okusom. Bi raje kaj slanega? Potem je za vas torta caprese.
.
sezona 1, epizoda 15
Ob pijači ali ogledu tekme se priležejo okusni prigrizki. Rudolph vam bo tokrat pokazal, kako pripraviti nachose s cvetačo, polnjene paprike jalapeno, piščančje kroglice in nogometne pice.
.
sezona 1, epizoda 3
V tej epizodi bo govora o shranjevanju sadja s kuhanjem marmelad z dodajanjem nič oz. zelo malo sladkorja. Primož bo pripravil okusno borovničevo in malinovo marmelado, domač metin sirup in iz enega testa ustvaril dve različni sladici.
sezona 1, epizoda 4
V tej epizodi bo Primož v oljčno olje vložil popečene jajčevce, skuhal dve paradižnikovi omaki in iz teh sestavin pripravil slastno lazanjo.
sezona 1, epizoda 3
Zgodovina riža na Bližnjem Vzhodu je fascinantna. Chefinja Susy pa na enem najstarejših krajev na Bahrajnu ustvari meni v čast temu posebnemu žitu.
sezona 8, epizoda 1
Kamor koli na Balkanu gremo, se počutimo kot doma. Lora in Stoyan bosta to dokazala s turškim receptom za juho s piščancem in rižem ter s tradicionalnim piščancem z rižem in svežo zeleno omako, za sladico pa bo okusna kremna pita v skodelici.
.
sezona 2, epizoda 17
Marcus Wareing raziskuje možnosti, ki mu jih ponuja kmetijica v vzhodnem Sussexu. Odkrije skrivnost priprave odličnega ciderja ter se poda na gozdni vrt, poln užitne hrane.
.
sezona 1, epizoda 1
V prvi epizodi nam Donal predstavi preproste recepte, primerne za delovne dni, ki nas vedno znova rešujejo – piščančji satay z rižem in zeleno zelenjavo, pomirjujoče testenine pil pil, okusen ramen ter svilnate njoke, ki so pripravljeni v trenutku.
.
sezona 1, epizoda 2
Donal bo z nami delil tri recepte za umirjen konec tedna: maslenega piščanca, svinjsko pleče na žaru in slastno sladico z meringo.
.
sezona 1, epizoda 5
V eksotičnem Fort Kochiju se Luke poda na pustolovščino. Srečo preizkusi z ekipo ribičev, razkrije skrivnost judovskega mesta z lokalno zgodovino, pripravi jed, ki so jo nekoč na veliko jedli Britanci.
.
sezona 1, epizoda 6
Luke potuje po očarljivem zakotju Kerale, zgodovinskem središču trgovanja z začimbami. Po labirintu vodotokov išče izbrane sestavine, iz katerih si želi pripraviti kulinarično mojstrovino.
.
sezona 1, epizoda 3
Danes pripravljamo hrustljave mošnjičke s kamemberjem, jesensko solato, brusnično pomako in zlatega piščanca.
sezona 1, epizoda 14
Jamie pripravi jagnječje zarebrnice po maroško, postrežene s ploščatim kruhom, zeliščnim kuskurom, polnjenimi paprikami in granatnim jabolkom – vse to v pol ure.
sezona 1, epizoda 4
Chefinja Susy pokaže, kako lahko vsaki jedi novo globino okusa dodamo z uporabo čaja.
sezona 8, epizoda 1
Kamor koli na Balkanu gremo, se počutimo kot doma. Lora in Stoyan bosta to dokazala s turškim receptom za juho s piščancem in rižem ter s tradicionalnim piščancem z rižem in svežo zeleno omako, za sladico pa bo okusna kremna pita v skodelici.
.
sezona 1, epizoda 16
Rudolph bo v svoji slaščičarni praznoval noč čarovnic. Skupaj z otroškim pisateljem Paulom van Loonom bo spekel strašljive piškote in praznično torto.
.
sezona 1, epizoda 17
Rudolph bo v družbi nekdanjega direktorja Nizozemskega centra za popularno kulturo Inekeja Stroukna praznoval veliko noč. Pripravil bo preproste marelične zavitke, pice z lososom in polnjena čokoladna jajca.
.
sezona 5, epizoda 33
Tokrat bo teta Cátia pripravila tri jedi s piščancem za štiri osebe: kremasto juho s koruznim kruhom in slanino, limonove linguine z brokolijem ter narastek s piščancem in kuminom.
.
sezona 5, epizoda 34
Če radi poskušate poustvariti jedi iz priljubljenih filmov, so današnji recepti za vas. Teta Cátia bo pripravila lahko koruzno juho iz filma Hudičevka v Pradi, piščanca z zelišči iz filma Ana in kralj ter grdobčeve prste, ki jih je navdihnil Shrek.
.
sezona 2, epizoda 17
Marcus Wareing raziskuje možnosti, ki mu jih ponuja kmetijica v vzhodnem Sussexu. Odkrije skrivnost priprave odličnega ciderja ter se poda na gozdni vrt, poln užitne hrane.
.
sezona 2, epizoda 2
Stanley Tucci obišče regijo, ki je uresničila sanje o združeni Italiji. Piemont se ponaša s prefinjeno francosko dediščino in kmečko tradicijo iz srednjega veka. Piemont je bil včasih središče italijanske industrializacije.
sezona 1, epizoda 4
Ainsley raziskuje območje Nuoro na Sardiniji. Vodič Claudio mu predstavi svoje starše, ki vodijo majčkeno krajevno pekarno, specializirano za peko kruha carasau.
sezona 1, epizoda 5
V eksotičnem Fort Kochiju se Luke poda na pustolovščino. Srečo preizkusi z ekipo ribičev, razkrije skrivnost judovskega mesta z lokalno zgodovino, pripravi jed, ki so jo nekoč na veliko jedli Britanci.
.
sezona 1, epizoda 6
Luke potuje po očarljivem zakotju Kerale, zgodovinskem središču trgovanja z začimbami. Po labirintu vodotokov išče izbrane sestavine, iz katerih si želi pripraviti kulinarično mojstrovino.
.
sezona 1, epizoda 1
V prvi epizodi nam Donal predstavi preproste recepte, primerne za delovne dni, ki nas vedno znova rešujejo – piščančji satay z rižem in zeleno zelenjavo, pomirjujoče testenine pil pil, okusen ramen ter svilnate njoke, ki so pripravljeni v trenutku.
.
sezona 1, epizoda 2
Donal bo z nami delil tri recepte za umirjen konec tedna: maslenega piščanca, svinjsko pleče na žaru in slastno sladico z meringo.
.
sezona 8, epizoda 1
Kamor koli na Balkanu gremo, se počutimo kot doma. Lora in Stoyan bosta to dokazala s turškim receptom za juho s piščancem in rižem ter s tradicionalnim piščancem z rižem in svežo zeleno omako, za sladico pa bo okusna kremna pita v skodelici.
.
sezona 1, epizoda 4
Chefinja Susy pokaže, kako lahko vsaki jedi novo globino okusa dodamo z uporabo čaja.
sezona 2, epizoda 2
Stanley Tucci obišče regijo, ki je uresničila sanje o združeni Italiji. Piemont se ponaša s prefinjeno francosko dediščino in kmečko tradicijo iz srednjega veka. Piemont je bil včasih središče italijanske industrializacije.
sezona 1, epizoda 4
Ainsley raziskuje območje Nuoro na Sardiniji. Vodič Claudio mu predstavi svoje starše, ki vodijo majčkeno krajevno pekarno, specializirano za peko kruha carasau.
sezona 1, epizoda 3
V tej epizodi bo govora o shranjevanju sadja s kuhanjem marmelad z dodajanjem nič oz. zelo malo sladkorja. Primož bo pripravil okusno borovničevo in malinovo marmelado, domač metin sirup in iz enega testa ustvaril dve različni sladici.
sezona 1, epizoda 4
V tej epizodi bo Primož v oljčno olje vložil popečene jajčevce, skuhal dve paradižnikovi omaki in iz teh sestavin pripravil slastno lazanjo.
sezona 1, epizoda 3
Danes pripravljamo hrustljave mošnjičke s kamemberjem, jesensko solato, brusnično pomako in zlatega piščanca.
sezona 1, epizoda 14
Jamie pripravi jagnječje zarebrnice po maroško, postrežene s ploščatim kruhom, zeliščnim kuskurom, polnjenimi paprikami in granatnim jabolkom – vse to v pol ure.
sezona 8, epizoda 1
Kamor koli na Balkanu gremo, se počutimo kot doma. Lora in Stoyan bosta to dokazala s turškim receptom za juho s piščancem in rižem ter s tradicionalnim piščancem z rižem in svežo zeleno omako, za sladico pa bo okusna kremna pita v skodelici.
.
sezona 1, epizoda 4
Chefinja Susy pokaže, kako lahko vsaki jedi novo globino okusa dodamo z uporabo čaja.
sezona 5, epizoda 33
Tokrat bo teta Cátia pripravila tri jedi s piščancem za štiri osebe: kremasto juho s koruznim kruhom in slanino, limonove linguine z brokolijem ter narastek s piščancem in kuminom.
.