sezona 1, epizoda 1
Istanbul je mesto, ki povezuje Evropo in Azijo. Kaj to pomeni za popotnika, ki išče odlične restavracije? V stranskih ulicah domači kulinarični bloger pomaga Ainsleyju odkrivati svet »esnaf lokantasi«, kavarn navadnih delavcev.
sezona 2, epizoda 7
V Sapi Luke obišče lokalne vasi, kjer spoznava bogate lokalne običaje. Z domačinko Su May v vasi Ta Phin skuha jed visoko v oblakih. Skupaj pripravita gobe, nabrane zgodaj zjutraj. Pozneje Luke na verandi lokalnega doma pripravi tudi jed z lososom.
.
sezona 2, epizoda 8
Mestece Bac Ha zaživi ob koncih tedna, ko se številni turisti odpravijo na znamenito tržnico. Tu Luke pripravi piščanca z ingverjem pred očmi radovednih opazovalcev. Zatem Luke pripravi priljubljene vijolične rezance in prekadi raco.
.
sezona 1, epizoda 19
Danes bo Jamie pripravil tuno po azijsko, kokosov riž z zelenjavo, rikoto, paradižnikovo omako in solato iz zelenih bučk.
sezona 1, epizoda 20
Na današnjem meniju je pekoč piščanec, slanina, beluši in špinača ter falafli, popečena zelenjava in salsa.
sezona 7, epizoda 19
Chef in pek Rudolph van Veen z nami deli svoje znanje in ljubezen do peke. Pripravil bo slastne sladke in slane jedi, ob katerih se vam bodo pocedile sline.
sezona 7, epizoda 20
Chef in pek Rudolph van Veen z nami deli svoje znanje in ljubezen do peke. Pripravil bo slastne sladke in slane jedi, ob katerih se vam bodo pocedile sline.
sezona 1, epizoda 3
Raymond Blanc si je ustvaril dom v osrčju angleškega podeželja in v zadnjih štirih desetletjih preoblikoval britansko kulinarično sceno. Blanc to proslavlja z grahovo juho, polnjeno papriko in klasično rjavo omako.
sezona 1, epizoda 3
Lorraine materi treh otrok pokaže, kako pripravljati domačo hrano.
sezona 8, epizoda 11
Lora in Stoyan bosta predstavila nov pogled na klasične recepte. Pripravila bosta svoje različice paradižnikove solate z domačim kremnim sirom ter olivno tapenado, frikaseja z mesnimi kroglicami in živahnega mozaičnega peciva.
.
sezona 3, epizoda 1
Kuharski mojster doma z Markom Moriartyjem se vrača z novo sezono, v kateri z veščinami in triki iz restavracije nadgrajuje kuho doma.
sezona 3, epizoda 2
Mark Moriarty nam predstavi zbirko receptov, ki so jih navdihnila potovanja in spomini na otroštvo. Prve so skandinavsko navdihnjene mesne kroglice. Mark deli svoj recept za mehke mesne kroglice, začinjene z mešanico začimb in zelišč.
sezona 1, epizoda 9
Miljuschka danes zamesi testo za kruh. Iz njega speče kruh s sirom in čebulo, nato pa še bombetke z robidami in vaniljevim maskarponom.
sezona 1, epizoda 10
Miljuschka danes pripravlja pivsko testo. Iz njega bo naredila slivovo pito in torto z belo čokolado in ganašem.
sezona 2, epizoda 9
Med plutjem po zalivu Ha Long, ki je eno od naravnih čudes sveta, so glavna sestavina jedi morski sadeži. Prebivalci vasi na vodi kuhajo plavajoče rakovice in školjke. Luke na eni od dveh plaž v zalivu Ha Long na ognju pripravi bogomolčarje.
.
sezona 2, epizoda 10
Mai Chau je Lukova zadnja postaja na potovanju po severnih regijah Vietnama. Tu Luke skupaj z družino v hiši na kolih uživa v solati iz nangke, pripravi ribo v bambusu in pozneje speče prašička za vaško pojedino.
.
sezona 1, epizoda 21
Danes bo Jamie pripravil tuno z žara, tajsko piščančjo lakso ter rahlo pekočo bučkino juho s testeninami.
sezona 1, epizoda 22
Na današnjem meniju je enostaven jagnječji tangine, popečeni beluši in cezarjeva solata s hrustljavim piščancem.
sezona 1, epizoda 4
Lorraine uči Neila, kako pripraviti šparglje in zavitke iz listnatega testa s kremnim sirom.
sezona 8, epizoda 11
Lora in Stoyan bosta predstavila nov pogled na klasične recepte. Pripravila bosta svoje različice paradižnikove solate z domačim kremnim sirom ter olivno tapenado, frikaseja z mesnimi kroglicami in živahnega mozaičnega peciva.
.
sezona 7, epizoda 21
Chef in pek Rudolph van Veen z nami deli svoje znanje in ljubezen do peke. Pripravil bo slastne sladke in slane jedi, ob katerih se vam bodo pocedile sline.
sezona 1, epizoda 3
V oddaji Hitre jedi z Miljuschko vam Miljuschka pomaga ob vsakodnevnih obveznostih pripraviti hitre, enostavne in okusne jedi. Danes sta na jedilniku morski brancin in kokosov riž.
sezona 1, epizoda 4
V oddaji Hitre jedi z Miljuschko vam Miljuschka pomaga ob vsakodnevnih obveznostih pripraviti hitre, enostavne in okusne jedi. Danes so na jedilniku linguine iz rdeče pese in čokoladna pavlova.
sezona 3, epizoda 1
Kuharski mojster doma z Markom Moriartyjem se vrača z novo sezono, v kateri z veščinami in triki iz restavracije nadgrajuje kuho doma.
sezona 3, epizoda 2
Mark Moriarty nam predstavi zbirko receptov, ki so jih navdihnila potovanja in spomini na otroštvo. Prve so skandinavsko navdihnjene mesne kroglice. Mark deli svoj recept za mehke mesne kroglice, začinjene z mešanico začimb in zelišč.
sezona 2, epizoda 6
Romantični Tahiti bo za Roberta največji izziv do zdaj. Preprosto vaško hrano Markizovega otočja bo spremenil v trendovske jedi za prestižen resort Le Meredian. Kako se bosta kozji sir in kruhovec podala k foie grasu in bruleeju?
sezona 2, epizoda 7
Robert Oliver pomaga gostiti samoansko poroko s 300 gosti, da bi videl, ali lahko v Aucklandu odpre prvo pacifiško restavracijo. Chefinja Nadia Lim in urednik Simon Wilson pokusita njegove jedi in ocenita, ali obstaja povpraševanje po njih.
sezona 1, epizoda 2
Ainsleyjeva družina izvira iz Barbadosa. Ainsley je velikokrat prišel sem na dopust, vendar do zdaj ni videl kaj dosti pristne hrane tega otoka. Toda to se bo spremenilo, saj se bo odpovedal udobju hotelov in preživljal čas z domačini.
sezona 2, epizoda 9
Med plutjem po zalivu Ha Long, ki je eno od naravnih čudes sveta, so glavna sestavina jedi morski sadeži. Prebivalci vasi na vodi kuhajo plavajoče rakovice in školjke. Luke na eni od dveh plaž v zalivu Ha Long na ognju pripravi bogomolčarje.
.
sezona 2, epizoda 10
Mai Chau je Lukova zadnja postaja na potovanju po severnih regijah Vietnama. Tu Luke skupaj z družino v hiši na kolih uživa v solati iz nangke, pripravi ribo v bambusu in pozneje speče prašička za vaško pojedino.
.
sezona 1, epizoda 9
Miljuschka danes zamesi testo za kruh. Iz njega speče kruh s sirom in čebulo, nato pa še bombetke z robidami in vaniljevim maskarponom.
sezona 1, epizoda 10
Miljuschka danes pripravlja pivsko testo. Iz njega bo naredila slivovo pito in torto z belo čokolado in ganašem.
sezona 8, epizoda 11
Lora in Stoyan bosta predstavila nov pogled na klasične recepte. Pripravila bosta svoje različice paradižnikove solate z domačim kremnim sirom ter olivno tapenado, frikaseja z mesnimi kroglicami in živahnega mozaičnega peciva.
.
sezona 1, epizoda 4
Lorraine uči Neila, kako pripraviti šparglje in zavitke iz listnatega testa s kremnim sirom.
sezona 2, epizoda 7
Robert Oliver pomaga gostiti samoansko poroko s 300 gosti, da bi videl, ali lahko v Aucklandu odpre prvo pacifiško restavracijo. Chefinja Nadia Lim in urednik Simon Wilson pokusita njegove jedi in ocenita, ali obstaja povpraševanje po njih.
sezona 1, epizoda 2
Ainsleyjeva družina izvira iz Barbadosa. Ainsley je velikokrat prišel sem na dopust, vendar do zdaj ni videl kaj dosti pristne hrane tega otoka. Toda to se bo spremenilo, saj se bo odpovedal udobju hotelov in preživljal čas z domačini.
sezona 1, epizoda 3
Raymond Blanc si je ustvaril dom v osrčju angleškega podeželja in v zadnjih štirih desetletjih preoblikoval britansko kulinarično sceno. Blanc to proslavlja z grahovo juho, polnjeno papriko in klasično rjavo omako.
sezona 1, epizoda 21
Danes bo Jamie pripravil tuno z žara, tajsko piščančjo lakso ter rahlo pekočo bučkino juho s testeninami.
sezona 1, epizoda 22
Na današnjem meniju je enostaven jagnječji tangine, popečeni beluši in cezarjeva solata s hrustljavim piščancem.
sezona 8, epizoda 11
Lora in Stoyan bosta predstavila nov pogled na klasične recepte. Pripravila bosta svoje različice paradižnikove solate z domačim kremnim sirom ter olivno tapenado, frikaseja z mesnimi kroglicami in živahnega mozaičnega peciva.
.
sezona 1, epizoda 4
Lorraine uči Neila, kako pripraviti šparglje in zavitke iz listnatega testa s kremnim sirom.
sezona 1, epizoda 3
V oddaji Hitre jedi z Miljuschko vam Miljuschka pomaga ob vsakodnevnih obveznostih pripraviti hitre, enostavne in okusne jedi. Danes sta na jedilniku morski brancin in kokosov riž.