Slovenske TV

Podnaslovljene TV

Lokalne TV

EX YU TV

Angleške TV

Nemške TV

Italijanske TV

Ostale TV

Planet TV HD
08:10
Vaše zdravje, naša skrb; Oddaja, namenjena izključno vašemu zdravju, v kateri se bomo posvetili zdravstvenim tegobam današnjega časa in vam ponudili rešitve za boljši jutri. Hiter tempo življenja, slaba kvaliteta hrane, stres in genska zasnova – vse to vpliva na naše življenje bolj, kot bi si mislili Po 40 letu starosti pa se začnejo počasi kazati posledice na našem telesu Slabo počutje, težave s prebavo, težave s sklepi, bolezni srca in ožilja, težave s sečili (ledvice, prostata), slaba koncentracija in slabši spomin; vse to in še mnogo več težav, s katerimi se borimo Mi vam lahko pomagamo in svetujemo, kako lahko izboljšate svoj jutri Strokovnjaki iz slovenskega družinskega podjetja Biovis vam bomo v vsaki oddaji svetovali in vas informirali o različnih zdravstvenih težavah, s katerimi se spopadate, ter vam pomagali k boljšemu počutju Strokovnjaki, ki se z različnimi zdravstvenimi problemi ukvarjamo že skoraj 20 let, točno vemo, katero prehransko dopolnilo vam bo pri vaši težavi prišlo prav Pa ne le to, sodelujemo tudi z mnogimi farmacevti, tehnologi in zdravniki, med drugim tudi s primarijem dr Tomislavom Majičem, ki je sestavil mnoge formule za naša naravna prehranska dopolnila.
09:06
R: Martin Kratt... Wild Kratts; sezona 5, epizoda 9

Brata Kratt raziskujeta živalski svet in učita, kako lahko z majhnimi koraki dosežemo velike spremembe. Pridružite se dogodivščinam Chrisa in Martina Kratta in spremljajte, s kakšnimi divjimi živalmi se srečujeta, kako sta povezana znanost in zabava. Potujte z njima in spoznavajte živali po vsem svetu. Vsaka dogodivščina prikazuje življenje živali in trenutke, ki jih do sedaj še niste videli. Zgodbe spremlja skrivnost, reševanje težav in glasen smeh... IMDb ocena: 7.7.

09:33
R: Peter Slattery... Transformers: Rescue Bots Academy; sezona 1, epizoda 3

Skupina mladih botov ima čast, da se vpiše na akademijo za usposabljanje na Zemlji. Na lastni koži se bodo naučili, kako postati junaki. Pet mladih rekrutov iz Kibertrona se uri za reševalne bote na Akademiji za reševalne bote na Zemlji. Medtem ko se spopadajo z učnimi in resničnimi reševalnimi izzivi, spoznavajo pomen ekipnega dela, poguma in prijateljstva ter upajo, da nekega dne postanejo superjunaki... IMDb ocena: 6.9.

09:44
R: Peter Slattery... Transformers: Rescue Bots Academy; sezona 1, epizoda 4

Skupina mladih botov ima čast, da se vpiše na akademijo za usposabljanje na Zemlji. Na lastni koži se bodo naučili, kako postati junaki. Pet mladih rekrutov iz Kibertrona se uri za reševalne bote na Akademiji za reševalne bote na Zemlji. Medtem ko se spopadajo z učnimi in resničnimi reševalnimi izzivi, spoznavajo pomen ekipnega dela, poguma in prijateljstva ter upajo, da nekega dne postanejo superjunaki... IMDb ocena: 6.9.

10:01
Klepet ob kavi; sezona 1, epizoda 379

Klepet ob kavi je pogovorna oddaja za zdrav življenjski slog in višjo kvaliteto življenja preko osebnostne rasti. V sobotni oddaji si boste lahko ponovno ogledali najbolj zanimive teme preteklega tedna. Odprite zakladnico zanimivih zamisli, idej in informacij, ki jih Jasmina Kandorfer predaja skupaj z zanimivimi gosti v oddaji Klepet ob kavi. V vsaki oddaji obravnavajo več aktualnih tematik, ki se navezujejo na zdravje, osebnostno rast in duhovnost. Ustvarjalci oddaje so hkrati raziskovalci, ki se posvečajo tako starim modrostim kot sodobnim pristopom. Verjamejo v dobre zgodbe in izjemne ljudi, zato bomo v vsaki oddaji lahko prisluhnili zanimivim osebnostim ter njihovim izkušnjam in življenjskim zgodbam.

10:56
TV prodaja;.
11:12
I: LL Cool J, Chrissy Teigen; R: Beth McCarthy-Miller... Lip Sync Battle; Zabavna oddaja, v kateri se zvezdniki pomerijo, kdo najbolje poje na playback. Lip Sync Battle je velika uspešnica po vsem svetu. Vsaka epizoda bo predstavila dva zvezdnika, ki se bosta pomerila v nastopu lip sync oz. ustnično-sinhronizacijskem tekmovanju. Mikrofoni so ugasnjeni, bitka pa se začenja! Na koncu občinstvo odloči, kateri zvezdniški nastop je najboljši... IMDb ocena: 7.3.
11:41
TV prodaja;.
12:00
R: Bülent Isbilen... Ilişki Durumu: Karişik; sezona 1, epizoda 28

Serija prikazuje zgodbo o ljubezenski igri, v kateri se prepletajo ljubezen, ljubosumje, ponos, prijateljstvo in nesporazumi. V časopisu se pojavi zgodba o turškem zvezdniku, čigar poroka naj bi bila lažna. Canova družina je na nogah, zadevi pa bi rad prišel do dna predvsem Canov dedek. Gre celo tako daleč, da se preseli k njima in ju tako prisili, da se na lepem znajdeta skupaj v spalnici. Ajšegul je na dopustu v Grčiji, ki so ga ji pripravili prijatelji. Tam spozna slavnega igralca Cana Tekina in ga ponesreči pobruha. Skuša se mu opravičiti, a Can je seveda besen. Medtem ji njena prijatelja Ece in Efe pripravita neprijetno presenečenje in prodata njeno hišo. Ko se Ajšegul vrne z dopusta, ugotovi, da je brezdomka. Ne preostane ji drugega, kot da novega lastnika svoje hiše prosi za prenočišče. A novi lastnik ni nihče drug kot Can Tekin ..... IMDb ocena: 5.4.

12:52
I: Fredrik Eklund, Ryan Serhant, Luis D. Ortiz, Steve Gold, Julien George... Million Dollar Listing New York; sezona 6, epizoda 6

Serija spremlja vrhunske nepremičninske posrednike v New Yorku, ki sklepajo večmilijonske posle kot za stavo. Resničnostna serija, nominirana za dva emmyja, spremlja življenja treh newyorških nepremičninskih posrednikov, Ryana Serhanta, Fredrika Eklunda in Steva Golda, ki zastopajo lastnike luksuznih posesti v petih okrožjih New Yorka... IMDb ocena: 7.3.

13:50
I: Barry Bostwick, Ricky Garcia, Jodelle Ferland, Fiona Vroom; R: Ron Oliver... Big Fat Liar 2; Potuhnjen producent ukrade idejo za videoigro najstniškemu geniju, ki pa se ne bo pustil opehariti tako zlahka. Kevin Shepard je mlad tehnološki genij, ki svojo bistroumnost uporablja predvsem za lenarjenje. Ko pa se pohlepen producent videoiger Larry Wolf dokoplje do njegove ideje za videoigro, se Kevin z najboljšo prijateljico Becco odpravi v San Francisco, da bi Larryju zagrenil življenje z nizom potegavščin... IMDb ocena: 4.0.
15:43
I: Gordon Ramsay; R: Gordon Ramsay... Matilda and the Ramsay Bunch; sezona 3, epizoda 7

V kuharski seriji Matilda ali Tilly Ramsay, hči slavnega kuharja Gordona Ramsayja, pripravlja različne jedi. Ramsayjevi se prvič pomerijo v gokartu, da vidijo, kdo je najhitrejši. Tilly, ki je zadolžena za malice ob postankih, postreže slastne hitre prigrizke. Matilda pripravlja najboljše ameriške in britanske jedi, ki pa jim dodaja svoj pečat, in hkrati piše blog. Vsaka epizoda ima svojo temo, po kateri Matilda kuha za vso družino, drugi družinski člani pa medtem raziskujejo mesto in preizkušajo različne dejavnosti... IMDb ocena: 5.9.

16:05
I: Charlie Dimmock, David Rich, Harry Rich, Lucinda Lawrence, Kyle Haynes; R: Richard Holmes... Garden Rescue; sezona 3, epizoda 12

Brata Rich, nagrajena oblikovalca vrtov, in voditelj Charlie Dimmock s svojim strokovnim znanjem preurejajo zapuščene vrtove v sanjske kreacije. Poučna oddaja o vrtnarskem življenjskem slogu. Brata Rich in voditelj Charlie s fantastičnimi idejami pomagajo lastnikom preoblikovati vrtove. Kako postati strokovnjak za vrtnarjenje, postaviti pergole, izbrati prave materiale, narediti poti, izbrati prave rastline, kako rešiti vogale in robove vrta, ustvariti igrišča in terase ter kako vrt ograditi in ga morda celo vizualno povečati - polno predlogov in nasvetov, ki jih ponujajo strokovnjaki za urejanje vrtov. Od samskih do upokojenih parov in družin z majhnimi otroki - vsi imajo svoje želje in svojo vizijo, ki jih skušajo skupaj uresničiti... IMDb ocena: 8.2.

17:05
Gasilci; sezona 1, epizoda 9

V velikem gasilskem izzivu se bodo pomerili najbolj izurjeni, vzdržljivi in spretni gasilci in gasilke iz prostovoljnih gasilskih društev. Pred nami so le še tri oddaje in finale je blizu! A nocoj se nadaljuje ligaški del tekmovanja, ko se vsaka ekipa pomeri z vsako, in tako se bo ženska ekipa PGD Leskovec tokrat pomerila z moško ekipo PGD Leskovec. Vadile smo in upamo na najboljše, so povedali gasilke, fantje pa so na vprašanje, ali se bodo zaradi nasprotnic kaj držali nazaj, odgovorili, da so na tem tekmovanju zato, da se vsak potrudi po najboljših močeh. Malo moramo izpiliti našo taktiko, so zatrdili pred prvo nalogo na velikem poligonu. Kdo bo z izzivi opravil najbolje? V sodelovanju z Gasilsko zvezo Slovenije je nastala nova tekmovalna oddaja Gasilci, v kateri bo v ospredju nepogrešljiva dejavnost gasilskih društev, njihova usposobljenost, vrhunska pripravljenost in izjemna požrtvovalnost V velikem gasilskem izzivu se bodo pomerili najbolj izurjeni, najbolj vzdržljivi ter najbolj spretni gasilci in gasilke iz prostovoljnih gasilskih društev Tekmovanje bo potekalo na zahtevnih gasilskih poligonih, ki so bili zgrajeni pod strokovnim vodstvom gasilskih strokovnjakov V vsaki oddaji se bosta dve ekipi soočili z ognjem, vodo, višino, peklensko vročino in drugimi ekstremnimi okoliščinami Na koncu bo zmagovalno prostovoljno gasilsko društvo poleg častnega pokala prejelo donacijo v višini 30000 evrov Oddajo vodita Marko Potrč, ki bo spremljal gasilce med težavnimi preizkusi, in Eva Cimbola, ki bo preverjala ozračje med podporniki posameznih gasilskih društev.

18:58
I: Dennis Quaid, Sean Connery, Dina Meyer, David Thewlis; R: Rob Cohen... Dragonheart; Poslednji zmaj in lovec na zmaje morata združiti moči, da bi ustavila zlobnega kralja, ki je skoraj nesmrten. V akcijskem prepletu pustolovščine, ljubezenske zgodbe, humorja in spektakularnih posebnih učinkov spremljamo zgodbo o neverjetnem zavezništvu med častnim vitezom in neverjetnim bitjem iz legend, poslednjim zmajem. Pogumni, nekoč dobronamerni Bowen in njegov velikanski tovariš – ogenj bruhajoči zmaj Draco, poslednji svoje vrste – združita moči v junaški bitki za osvoboditev dežele, ki ji z jekleno roko vlada tiranski kralj Einon. Vsakega od njiju z okrutnim vladarjem na poseben način veže skrivnostna usoda. Domišljijska pustolovščina izpod taktirke Roba Cohena, režiserja akcij Hitri in drzni in Trojni X, v kateri nastopajo Dennis Quaid, David Thewlis in Sean Connery v vlogi zmaja... IMDb ocena: 6.5.
21:00
Pri Črnem Petru; sezona 3, epizoda 8

Zabavna glasbena oddaja, postavljena v gostilno, ki jo vodi Jasna Kuljaj. V tretji sezoni se bo voditeljica Jasna Kuljaj preizkusila za točilnim pultom, znani humorni druščini pa se bo pridružil nov obraz. Poleg gasilca Saša (Sašo Dobnik), novinarja Regona (Sašo Đukić) in poštarja Peške (Boštjan Meglič) nas bo zabaval športni navdušenec (Matjaž Javšnik), ki bo v gostilno Pri Črnem Petru skušal vnesti nekaj zdravega življenjskega sloga, kar seveda ne bo šlo brez komičnih zapetljajev. Oddaja sicer ostaja zvesta slovenski glasbi v vseh odtenkih, za posebno poslastico pa bo v vsaki epizodi poskrbel pevec ali pevka z vsem znano legendarno pesmijo.

22:33
I: Aleksandra Balmazović, Luka Cimprič, Sara Dirnbek, Iva Krajnc, Andrej Murenc... Srečno samski; sezona 1, epizoda 10

Humoristična drama o medosebnih odnosih v sodobnem času, v kateri je glavno stičišče likov terapevtska skupina. Maja prek Bernardove solo terapije spoznava, da se je vedno trudila za druge in da je pozabila nase. Je le prazna lupina brez vsebine, ki sploh ne ve, kdo je. Srečko spozna mamino prevaro in se končno odloči, da gre od nje k Sonji, a ta je medtem pripeljala k sebi novega žrebca, velikega frajerja glasbene scene Gigija. Srečko ji nikakor ne more dopovedati, da jo zgolj izkorišča. Vida obupana razmišlja o umetni oploditvi, a žal v Sloveniji ni teh možnosti. V navalu hormonov celo pomisli, da bi za oploditev izkoristila Denisa. Peter in Jana sta vse bolj povezana, vse bolj jasno je, da sta par. Srečata Majo, ki se trudi ostati hladna in razumevajoča. A v njej je vseeno polno močnih čustev, ki jo poženejo do Bernarda, s katerim se vse bolj zbližujeta pod zastavo psihoterapije. Serija s terapevtskim učinkom raziskuje aktualne tematike medosebnih odnosov v sodobnih spreminjajočih se družbenih standardih Stoji na psiholoških temeljih in nastavlja zrcalo slovenski družbi na področju ljubezni in odnosov Glavna lika sta Maja in Peter, ki navzven živita sanjsko življenje, a med njiju se vrinejo težave v poslu in pri načrtovanju naraščaja Na poti reševanja svojega zakona obiskujeta terapije, kjer spoznata pestro druščino, predvsem pa različne čustvene odnose Majina starejša sestra Vida se na primer najbolj posveča svoji karieri in partnerje menja kot po tekočem traku, tu je tudi šarmantni detektiv Denis, ki se v terapevtsko skupino vključi pod krinko, žurerka Sonja, ki na spletu živi retuširano življenje, zasebno pa je nesrečna, preprosti Srečko, ki še vedno živi z mamo na domači kmetiji, a bi si rad našel punco, in samohranilka Fani, natakarica, ki ne prenaša filozofiranja in razmišlja racionalno.

23:35
I: Jure Godler... Ta teden z Juretom Godlerjem; sezona 12, epizoda 9

Jure Godler, najbolj nabrušen jezik televizije, v nagrajeni satirični oddaji povzame dogodke preteklega tedna in pove to, kar si vsi mislimo. Oddaja Ta teden z Juretom Godlerjem, ki je v preteklih sezonah dvignila nemalo prahu, se lahko pohvali tako z viktorjem kot s tremi nagradami žaromet. Slednjo je Jure Godler, ki upravičeno slovi kot najbolj nabrušen jezik slovenskih televizij, nazadnje dobil v kategoriji najboljšega voditelja razvedrilne TV-oddaje. Oddaja tudi v 12. sezoni ostaja zvesta svojemu prepoznavnemu formatu, ki nudi satiričen pregled novic z domačega in tujega političnega prizorišča ter iskren komentar aktualnega dogajanja, obeta pa se tudi kakšno presenečenje oziroma novost, ki bo poskrbela za svežino oddaje... IMDb ocena: 8.0.

00:07
I: Matthew Macfadyen, Eric MacLennan, Kelly Macdonald, Theo Morrissey; R: Joe Wright... Anna Karenina; V ruski visoki družbi poznega 19. stoletja se aristokratinja Ana Karenina spusti v usodno razmerje s privlačnim grofom Aleksejem Vronskim. Živahna lepotica Ana Karenina ima vse, kar bi si lahko želele njene sodobnice. Je žena visokega vladnega uradnika Karenina, ki mu je rodila sina, in njen položaj v sanktpeterburški družbi skoraj ne bi mogel biti višji. Odpravi se v Moskvo, da bi nezvestemu bratu Oblonskemu pomagala rešiti zakon z Dolly. Na poti Ana spozna grofico Vronsko, ki jo na postaji pričaka njen sin, sijajni konjeniški častnik Vronski. Med Ano in Vronskim preskoči iskrica, ki je ni mogoče prezreti. Ljubezen med Ano in Vronskim je nekakšno potovanje od prevzetosti do obupa in, na koncu, soočenja z usodo. Ana se, ujeta v zanko zakona brez ljubezni, otrese moralnih konvencij in se požene v odkrito in nepremišljeno zunajzakonsko razmerje z Vronskim, kar ima tragične posledice. V senci njune uničujoče strasti pa raste ljubezen Kitty in Levina. Sodobna priredba romana Leva Nikolajeviča Tolstoja (1828–1910), ki velja za enega od vrhuncev svetovne literature, zato ne preseneča, da je bil že večkrat upodobljen na filmskih platnih in televizijskih ekranih. Zgodba Ane Karenine je ena od najlepših ljubezenskih zgodb, je intimen vpogled v čar ljubezni, ki je hkrati poln upanja, kesanja in razočaranja... IMDb ocena: 6.6.
02:32
Nočni program;.
07:55
Vaše zdravje, naša skrb; Oddaja, namenjena izključno vašemu zdravju, v kateri se bomo posvetili zdravstvenim tegobam današnjega časa in vam ponudili rešitve za boljši jutri. Hiter tempo življenja, slaba kvaliteta hrane, stres in genska zasnova – vse to vpliva na naše življenje bolj, kot bi si mislili Po 40 letu starosti pa se začnejo počasi kazati posledice na našem telesu Slabo počutje, težave s prebavo, težave s sklepi, bolezni srca in ožilja, težave s sečili (ledvice, prostata), slaba koncentracija in slabši spomin; vse to in še mnogo več težav, s katerimi se borimo Mi vam lahko pomagamo in svetujemo, kako lahko izboljšate svoj jutri Strokovnjaki iz slovenskega družinskega podjetja Biovis vam bomo v vsaki oddaji svetovali in vas informirali o različnih zdravstvenih težavah, s katerimi se spopadate, ter vam pomagali k boljšemu počutju Strokovnjaki, ki se z različnimi zdravstvenimi problemi ukvarjamo že skoraj 20 let, točno vemo, katero prehransko dopolnilo vam bo pri vaši težavi prišlo prav Pa ne le to, sodelujemo tudi z mnogimi farmacevti, tehnologi in zdravniki, med drugim tudi s primarijem dr Tomislavom Majičem, ki je sestavil mnoge formule za naša naravna prehranska dopolnila.
08:56
R: Martin Kratt... Wild Kratts; sezona 5, epizoda 10

Brata Kratt raziskujeta živalski svet in učita, kako lahko z majhnimi koraki dosežemo velike spremembe. Pridružite se dogodivščinam Chrisa in Martina Kratta in spremljajte, s kakšnimi divjimi živalmi se srečujeta, kako sta povezana znanost in zabava. Potujte z njima in spoznavajte živali po vsem svetu. Vsaka dogodivščina prikazuje življenje živali in trenutke, ki jih do sedaj še niste videli. Zgodbe spremlja skrivnost, reševanje težav in glasen smeh... IMDb ocena: 7.7.

09:25
R: Peter Slattery... Transformers: Rescue Bots Academy; sezona 1, epizoda 5

Skupina mladih botov ima čast, da se vpiše na akademijo za usposabljanje na Zemlji. Na lastni koži se bodo naučili, kako postati junaki. Pet mladih rekrutov iz Kibertrona se uri za reševalne bote na Akademiji za reševalne bote na Zemlji. Medtem ko se spopadajo z učnimi in resničnimi reševalnimi izzivi, spoznavajo pomen ekipnega dela, poguma in prijateljstva ter upajo, da nekega dne postanejo superjunaki... IMDb ocena: 6.9.

09:35
R: Peter Slattery... Transformers: Rescue Bots Academy; sezona 1, epizoda 6

Skupina mladih botov ima čast, da se vpiše na akademijo za usposabljanje na Zemlji. Na lastni koži se bodo naučili, kako postati junaki. Pet mladih rekrutov iz Kibertrona se uri za reševalne bote na Akademiji za reševalne bote na Zemlji. Medtem ko se spopadajo z učnimi in resničnimi reševalnimi izzivi, spoznavajo pomen ekipnega dela, poguma in prijateljstva ter upajo, da nekega dne postanejo superjunaki... IMDb ocena: 6.9.

09:54
Klepet ob kavi; sezona 1, epizoda 380

Klepet ob kavi je pogovorna oddaja za zdrav življenjski slog in višjo kvaliteto življenja preko osebnostne rasti. V nedeljski oddaji si boste lahko ponovno ogledali najbolj zanimive pogovore preteklega tedna. Odprite zakladnico zanimivih zamisli, idej in informacij, ki jih Jasmina Kandorfer predaja skupaj z zanimivimi gosti v oddaji Klepet ob kavi. V vsaki oddaji obravnavajo več aktualnih tematik, ki se navezujejo na zdravje, osebnostno rast in duhovnost. Ustvarjalci oddaje so hkrati raziskovalci, ki se posvečajo tako starim modrostim kot sodobnim pristopom. Verjamejo v dobre zgodbe in izjemne ljudi, zato bomo v vsaki oddaji lahko prisluhnili zanimivim osebnostim ter njihovim izkušnjam in življenjskim zgodbam.

10:52
TV prodaja;.
11:08
I: LL Cool J, Chrissy Teigen; R: Beth McCarthy-Miller... Lip Sync Battle; Zabavna oddaja, v kateri se zvezdniki pomerijo, kdo najbolje poje na playback. Lip Sync Battle je velika uspešnica po vsem svetu. Vsaka epizoda bo predstavila dva zvezdnika, ki se bosta pomerila v nastopu lip sync oz. ustnično-sinhronizacijskem tekmovanju. Mikrofoni so ugasnjeni, bitka pa se začenja! Na koncu občinstvo odloči, kateri zvezdniški nastop je najboljši... IMDb ocena: 7.3.
11:36
TV prodaja;.
12:00
R: Bülent Isbilen... Ilişki Durumu: Karişik; sezona 1, epizoda 29

Serija prikazuje zgodbo o ljubezenski igri, v kateri se prepletajo ljubezen, ljubosumje, ponos, prijateljstvo in nesporazumi. Jutro po noči, ki sta jo morala Ajšegul in Can po sili razmer prebiti v isti sobi, se začne z veliko vedrine, še zabavneje pa postane pri zajtrku, za katerega poskrbi dedek Ismail. Toda vsega lepega je enkrat konec … Tudi seme dvoma, ki ga v Canove misli zaseje srečanje z Muratom, požene kal … Ajšegul je na dopustu v Grčiji, ki so ga ji pripravili prijatelji. Tam spozna slavnega igralca Cana Tekina in ga ponesreči pobruha. Skuša se mu opravičiti, a Can je seveda besen. Medtem ji njena prijatelja Ece in Efe pripravita neprijetno presenečenje in prodata njeno hišo. Ko se Ajšegul vrne z dopusta, ugotovi, da je brezdomka. Ne preostane ji drugega, kot da novega lastnika svoje hiše prosi za prenočišče. A novi lastnik ni nihče drug kot Can Tekin ..... IMDb ocena: 5.4.

12:49
Pri Črnem Petru; sezona 3, epizoda 8

Zabavna glasbena oddaja, postavljena v gostilno, ki jo vodi Jasna Kuljaj. V tretji sezoni se bo voditeljica Jasna Kuljaj preizkusila za točilnim pultom, znani humorni druščini pa se bo pridružil nov obraz. Poleg gasilca Saša (Sašo Dobnik), novinarja Regona (Sašo Đukić) in poštarja Peške (Boštjan Meglič) nas bo zabaval športni navdušenec (Matjaž Javšnik), ki bo v gostilno Pri Črnem Petru skušal vnesti nekaj zdravega življenjskega sloga, kar seveda ne bo šlo brez komičnih zapetljajev. Oddaja sicer ostaja zvesta slovenski glasbi v vseh odtenkih, za posebno poslastico pa bo v vsaki epizodi poskrbel pevec ali pevka z vsem znano legendarno pesmijo.

14:15
I: Fredrik Eklund, Ryan Serhant, Luis D. Ortiz, Steve Gold, Julien George... Million Dollar Listing New York; sezona 6, epizoda 7

Serija spremlja vrhunske nepremičninske posrednike v New Yorku, ki sklepajo večmilijonske posle kot za stavo. Resničnostna serija, nominirana za dva emmyja, spremlja življenja treh newyorških nepremičninskih posrednikov, Ryana Serhanta, Fredrika Eklunda in Steva Golda, ki zastopajo lastnike luksuznih posesti v petih okrožjih New Yorka... IMDb ocena: 7.3.

15:13
I: Charlie Dimmock, David Rich, Harry Rich, Lucinda Lawrence, Kyle Haynes; R: Richard Holmes... Garden Rescue; sezona 3, epizoda 13

Brata Rich, nagrajena oblikovalca vrtov, in voditelj Charlie Dimmock s svojim strokovnim znanjem preurejajo zapuščene vrtove v sanjske kreacije. Poučna oddaja o vrtnarskem življenjskem slogu. Brata Rich in voditelj Charlie s fantastičnimi idejami pomagajo lastnikom preoblikovati vrtove. Kako postati strokovnjak za vrtnarjenje, postaviti pergole, izbrati prave materiale, narediti poti, izbrati prave rastline, kako rešiti vogale in robove vrta, ustvariti igrišča in terase ter kako vrt ograditi in ga morda celo vizualno povečati - polno predlogov in nasvetov, ki jih ponujajo strokovnjaki za urejanje vrtov. Od samskih do upokojenih parov in družin z majhnimi otroki - vsi imajo svoje želje in svojo vizijo, ki jih skušajo skupaj uresničiti... IMDb ocena: 8.2.

16:10
I: John Pingayak, Ahmaogak Sweeney, John Chase; R: Ken Kwapis... Big Miracle; Novinar in prostovoljka pri Greenpeaceu, njegova bivša, poskušata rešiti družino sivih kitov, ki so ostali ujeti v zamrznjenem aljaškem zalivu. V majhnem mestu na Aljaski opazijo družino sivih kitov, ki se znajdejo v težavah, ko morje okoli njih zmrzne in se ne morejo vrniti iz zaliva na odprto morje. Novinar in prostovoljka organizacije Greenpeace pripravljata kampanjo, da bi rešila družino kitov. A niti predstavljata si ne, kolikšno razsežnost bo dobila njuna kampanja in koliko ljudi se bo dotaknila. Film temelji na neverjetni resnični zgodbi, ki je prevzela in združila ljudi z vsega sveta... IMDb ocena: 6.5.
18:08
I: Aleksandra Balmazović, Luka Cimprič, Sara Dirnbek, Iva Krajnc, Andrej Murenc... Srečno samski; sezona 1, epizoda 10

Humoristična drama o medosebnih odnosih v sodobnem času, v kateri je glavno stičišče likov terapevtska skupina. Maja prek Bernardove solo terapije spoznava, da se je vedno trudila za druge in da je pozabila nase. Je le prazna lupina brez vsebine, ki sploh ne ve, kdo je. Srečko spozna mamino prevaro in se končno odloči, da gre od nje k Sonji, a ta je medtem pripeljala k sebi novega žrebca, velikega frajerja glasbene scene Gigija. Srečko ji nikakor ne more dopovedati, da jo zgolj izkorišča. Vida obupana razmišlja o umetni oploditvi, a žal v Sloveniji ni teh možnosti. V navalu hormonov celo pomisli, da bi za oploditev izkoristila Denisa. Peter in Jana sta vse bolj povezana, vse bolj jasno je, da sta par. Srečata Majo, ki se trudi ostati hladna in razumevajoča. A v njej je vseeno polno močnih čustev, ki jo poženejo do Bernarda, s katerim se vse bolj zbližujeta pod zastavo psihoterapije. Serija s terapevtskim učinkom raziskuje aktualne tematike medosebnih odnosov v sodobnih spreminjajočih se družbenih standardih Stoji na psiholoških temeljih in nastavlja zrcalo slovenski družbi na področju ljubezni in odnosov Glavna lika sta Maja in Peter, ki navzven živita sanjsko življenje, a med njiju se vrinejo težave v poslu in pri načrtovanju naraščaja Na poti reševanja svojega zakona obiskujeta terapije, kjer spoznata pestro druščino, predvsem pa različne čustvene odnose Majina starejša sestra Vida se na primer najbolj posveča svoji karieri in partnerje menja kot po tekočem traku, tu je tudi šarmantni detektiv Denis, ki se v terapevtsko skupino vključi pod krinko, žurerka Sonja, ki na spletu živi retuširano življenje, zasebno pa je nesrečna, preprosti Srečko, ki še vedno živi z mamo na domači kmetiji, a bi si rad našel punco, in samohranilka Fani, natakarica, ki ne prenaša filozofiranja in razmišlja racionalno.

19:11
Galileo; sezona 6, epizoda 74

Ustvarjalci oddaje Galileo se iz sezone v sezono bolj ambiciozno lotevajo raziskovanja fenomenov iz naše okolice. Skupina raziskovalnih novinarjev se bo na poljuden in zabaven način lotila raziskovanja zelo raznolikih in zahtevnih tem. Tako bodo pokukali v ozadje zahtevnih sistemov, razbijali mite, odstirali tabuje, preizkušali in razkrivali ljudi z nenavadnimi sposobnostmi in ekstremnimi dosežki. Oddajo vodi Marko Potrč.

19:50
I: Gordon Ramsay; R: Gordon Ramsay... Matilda and the Ramsay Bunch; sezona 3, epizoda 8

V kuharski seriji Matilda ali Tilly Ramsay, hči slavnega kuharja Gordona Ramsayja, pripravlja različne jedi. Tilly za 20. obletnico poroke očeta Gordona in mame Tane pripravi izvrstno mehiško pojedino in največjo torto, kar jih je kdaj spekla. Matilda pripravlja najboljše ameriške in britanske jedi, ki pa jim dodaja svoj pečat, in hkrati piše blog. Vsaka epizoda ima svojo temo, po kateri Matilda kuha za vso družino, drugi družinski člani pa medtem raziskujejo mesto in preizkušajo različne dejavnosti... IMDb ocena: 5.9.

20:09
R: Svetlana Dramlic... Česnovi; sezona 1, epizoda 18

Družinska humoristična serija o sestavljeni družini Česen. Ladislav pove Vanji, da je kupil apartma v Bohinju. Vanja je tako jezna nanj, da ga vrže iz hiše. Klemen igra v nočnem klubu. S svojo pesmijo vse navduši. Takrat pride v lokal Grega, povsem na dnu, ker se njegova starša (Ladislav in Vanja) ločujeta. Eva in Grega gresta ven, kjer ga Eva tolaži, Grega pa to izkoristi in jo poljubi. Klemen vidi ta poljub. Maja daje Tonetu inštrukcije. Tone, ker so ga kolegi naplahtali, da je Maja zaljubljena vanj, gre v akcijo. Hoče jo poljubiti. Eva pošlje demo posnetek Klemnove pesmi na radio. Klemen se uvrsti v finale radijskega tekmovanja. V finale pa se uvrsti tudi Evin bivši, Leonard. Barbara se zagleda v šolskega lepotca Svena. Ko izve, da Sven »pada« na nogometašinje, hoče priti v šolski nogometni klub. Triinpetdesetletni Peter Česen je vdovec, ki je ostal sam s tremi nabritimi sinovi Klemen ima 17 let, Niko 13, Rok pa sedem Po dolgih letih sreča 46-letno Majo, svojo najstniško ljubezen, ki ima za sabo burno ločitev Ko ugotovita, da med njima tli ljubezen, brez pomisleka skočita v zakonski jarem Maja se iz Maribora preseli k Petru v Ljubljano, s sabo pa pripelje še dve najstniški hčeri, 17-letno Evo in 13-letno Barbaro V novi, veliki družini je najprej vsem precej težko Ženska energija v moškem brlogu sproži cel niz dogodkov, od tragikomičnih situacij do pravih spopadov, pa tudi prepovedanih ljubezni A Peter in Maja z iskreno ljubeznijo in odnosom rešita prav vse zaplete med razuzdanimi Petrovimi in razvajenimi Majinimi otroki... IMDb ocena: 6.8.

21:00
I: Jason Clarke, Ang Phula Sherpa, Thomas M. Wright, Martin Henderson; R: Baltasar Kormákur... Everest; Dve alpinistični odpravi se morata spopasti z neusmiljenimi silami narave, ko ju na poti na najvišji vrh sveta ujame snežni vihar. Ob začetkih množičnih komercialnih odprav na Mount Everest vodnika Rob in Scott pripravljata vsak svojo skupino turistov za naskok na vrh. Ker se bojita, da nekateri klienti ne bodo zmogli naporne poti, kljub nesoglasjem združita moči, na dan vzpona pa se vreme hitro poslabša. V najbolj skrajnih vremenskih razmerah na planetu se alpinisti znajdejo pred največjo preizkušnjo v življenju, med katero se bo njihova obsedenost z osvajanjem vrhov spremenila v grozljiv boj za preživetje, kjer je lahko vsak nepreviden korak usoden in vsak vdih redkega zraka poguben. Osupljiva pustolovščina je posneta po resničnih dogodkih dveh tragičnih odprav, ki sta skušali leta 1996 osvojiti najvišji vrh sveta... IMDb ocena: 7.1.
23:17
Preživetje v divjini; sezona 2, epizoda 8

Mojster preživetja v naravi Brane T. Červek bo izbrane pustolovce učil veščin preživetja in jim zastavljal najrazličnejše izzive. Z divjega otoka daleč od urbanega sveta se mojster preživetja v naravi Brane T. Červek s kandidati vrača v divjino slovenskih gozdov. Tokrat bo na ekstremno preizkušnjo odpeljal dolgoletni par Živo in Borislava. Borislav bo moral rešiti Živo, ki bo ujeta v temnih vojaških rovih, na poti pa jima stojijo 125 metrov globoka jama, nizke temperature in nevarni rovi … V bitki s časom bo odločala njuna moč, iznajdljivost in tudi trdnost njune zveze. Na resnično preizkušnjo preživetja v naravi se bomo podali z Branetom T. Červekom, enim najboljših inštruktorjev preživetja v divjini na svetu, ki bo izbrane pustolovce in pustolovke najprej naučil različnih tehnik, ki pomagajo pri preživetju v surovem in neizprosnem okolju, nato pa jih bo postavil pred zahtevne izzive. Da bi jih uspešno premagali, bodo morali sodelujoči uporabiti preživetvene tehnike, a pravi preizkus pravzaprav ni soočenje z naravo, ampak s samim sabo.

00:14
I: Bruce Willis, Billy Bob Thornton, Cate Blanchett, Troy Garity, Brían F. O'Byrne; R: Barry Levinson... Bandits; Bančna roparja se zaljubita v žensko, ki sta jo ugrabila. Joe Blake (Bruce Willis) je neustavljivo privlačen ženskar. Terry Collins (Billy Bob Thornton) je občutljivi hipohonder. Sta ubežnika iz zapora, bančna roparja, ki upata, da si bosta z nizom ropov finančno zagotovila svoje sanje o uživanju pokojnine »južno od meje«. Znana postaneta kot »lopova, ki prespita«, saj ropata banke na izviren način. Njuna taktika je: vzeti bančnega direktorja in njegovo družino za talce čez noč pred velikim ropom, večerjati in prespati pri njih ter naslednje jutro, pred začetkom delovnega časa, oditi z direktorjem v banko. Tako ni potrebe po vdiranju. Zadeva deluje kot po maslu. Vse skupaj pa se zaplete, ko spoznata Kate Wheeler (Cate Blanchett), običajno gospodinjo, ki je sita svojega nezanimivega življenja in se pridruži roparjema na njunem pohodu po državi. Oba se zaljubita v Kate, ki jima vrača čustva, saj meni, da skupaj predstavljata idealnega moškega. Kriminalna komična drama z izvrstno igralsko zasedbo govori o nenavadni dvojici roparjev, ki se zapleteta v še nenavadnejši ljubezenski trikotnik... IMDb ocena: 6.5.
02:37
Nočni program;.
06:55
Planet 18; Informativna oddaja prinaša novice s srcem. Celovit pregled in analiza dnevnega dogajanja, novice iz sveta športa ter vremenska napoved. Prenovljena informativna oddaja v sodobnejši obliki in z občutkom za človeka zagotavlja poročila, v katerih bomo informacijam dodali ozadja in razkrili njihov pravi pomen. Vsak dan bodo zaznamovali pogovori s ključnimi akterji iz sveta zabave, športa, politike in gospodarstva, svoj glas pa bo v oddaji našlo tudi slovensko podeželje. Oddajo s poudarkom na dobri analizi dnevnega dogajanja bosta izmenjaje vodila Igor Krmelj in Valentina Plaskan.
07:48
Planet na obisku; V petkovi oddaji Planet na obisku bo Suzana Kozel raziskovala lepote naše države in delila nasvete, kam se odpraviti po Sloveniji.
07:59
Vaše zdravje, naša skrb; Oddaja, namenjena izključno vašemu zdravju, v kateri se bomo posvetili zdravstvenim tegobam današnjega časa in vam ponudili rešitve za boljši jutri. Hiter tempo življenja, slaba kvaliteta hrane, stres in genska zasnova – vse to vpliva na naše življenje bolj, kot bi si mislili Po 40 letu starosti pa se začnejo počasi kazati posledice na našem telesu Slabo počutje, težave s prebavo, težave s sklepi, bolezni srca in ožilja, težave s sečili (ledvice, prostata), slaba koncentracija in slabši spomin; vse to in še mnogo več težav, s katerimi se borimo Mi vam lahko pomagamo in svetujemo, kako lahko izboljšate svoj jutri Strokovnjaki iz slovenskega družinskega podjetja Biovis vam bomo v vsaki oddaji svetovali in vas informirali o različnih zdravstvenih težavah, s katerimi se spopadate, ter vam pomagali k boljšemu počutju Strokovnjaki, ki se z različnimi zdravstvenimi problemi ukvarjamo že skoraj 20 let, točno vemo, katero prehransko dopolnilo vam bo pri vaši težavi prišlo prav Pa ne le to, sodelujemo tudi z mnogimi farmacevti, tehnologi in zdravniki, med drugim tudi s primarijem dr Tomislavom Majičem, ki je sestavil mnoge formule za naša naravna prehranska dopolnila.
08:55
I: Emily Tennant, Shannon Chan-Kent, Kazumi Evans, Patricia Drake; R: Brent Bouchard... Polly Pocket; sezona 2, epizoda 8

Polly podeduje čarobni medaljon, s katerim se lahko pomanjša na žepno velikost, in odkrije, da majhnost prinaša veliko zabave... IMDb ocena: 6.5.

09:23
I: Wanja Gerick, Maximiliane Häcke, Hannes Maurer, Katharina Ritter, Matthis Schmidt-Foß; R: Monica Maaten... Le Ranch; sezona 1, epizoda 21

V risani seriji spremljamo prigode štirih najstnikov, zaljubljenih v konje. Animirana serija prikazuje dogodivščine štirih najstnikov, dveh dečkov in dveh deklic, ki jih povezuje ljubezen do konj in jezdenja. Ko ena od njih naleti na ranjenega divjega žrebca, se ga odloči posvojiti. S pomočjo prijateljev uredi ranč sredi divjine, kjer bo nudila zavetje njemu in drugim konjem... IMDb ocena: 6.8.

09:53
Klepet ob kavi; sezona 1, epizoda 381

Klepet ob kavi je pogovorna oddaja za zdrav življenjski slog in višjo kvaliteto življenja preko osebnostne rasti. Ločitev je gotovo ena izmed najtežjih odločitev, ki jih naredimo v življenju. Včasih so ljudje ostajali skupaj do smrti, čeprav morda niso bili srečni, danes pa, po drugi strani, velikokrat obupamo prehitro. Pari se ločujejo zaradi najrazličnejših razlogov, največkrat zaradi prešuštva, nasilja in tako imenovanih nepremostljivih razlik, od letos naprej pa tudi zaradi korone. V drugem delu oddaje: Galgant, piment in črna kumina - ste že kdaj ustvarjali iz teh začimb? Oziroma, bodimo iskreni, sploh poznate te začimbe? Sanja Lončar bo pojasnila, kako lahko galgant, piment in črno kumino uporabimo v kuhinji in predvsem kako si z njimi hitro izboljšamo počutje. Odprite zakladnico zanimivih zamisli, idej in informacij, ki jih Jasmina Kandorfer predaja skupaj z zanimivimi gosti v oddaji Klepet ob kavi. V vsaki oddaji obravnavajo več aktualnih tematik, ki se navezujejo na zdravje, osebnostno rast in duhovnost. Ustvarjalci oddaje so hkrati raziskovalci, ki se posvečajo tako starim modrostim kot sodobnim pristopom. Verjamejo v dobre zgodbe in izjemne ljudi, zato bomo v vsaki oddaji lahko prisluhnili zanimivim osebnostim ter njihovim izkušnjam in življenjskim zgodbam.

10:52
TV prodaja;.
11:07
I: Hakan Dinçkol, Gözde Mutluer, Amine Gulse, Safak Pekdemir; R: Nihat Durak... Asla Vazgeçmem; sezona 1, epizoda 76

Preprosto dekle se zaljubi v bogatega poslovneža, potem pa na poročni dan odkrije njegovo temačno skrivnost. Yigit je zelo uspešen poslovnež, ki ne verjame v ljubezen. Odgovoren je za nesrečo, zaradi katere njegova žena Iclal več let ostane v komi. S tem se spopada tako, da zanika njen obstoj, njun mladoletni sin Mert pa verjame, da je njegova mama v nebesih. V tem času Yigit spozna Nur, ki po očetovi smrti pride v Istanbul. Med njima preskoči iskra in zaljubita se. Nur ne ve za Iclal, zato privoli v poroko z Yigitom. Na dan njune poroke pa se Iclal zbudi iz kome. Za Nur je njunega zakona konec, še preden sleče poročno obleko. V obupanih poskusih, da bi ohranil svoj zakon, Yigit zapre Nur in upa, da mu bo s časom odpustila. Vendar jima čas ni naklonjen, saj ta razkrije še več temačnih skrivnosti. Ker je Iclal še občutljiva, se doma vsi pretvarjajo, da se ni nič spremenilo. Medtem se v Istanbul vrne Yigitov svak in se zaljubi v Nur, saj misli, da tam dela kot varuška. Ko se Iclal začne vračati spomin, počasi spoznava, kdo Nur zares je... IMDb ocena: 5.5.

12:03
Mini Minini nasveti; V oddaji nas čaka veliko koristnih nasvetov, veliko dobre volje in pozitivnih vibracij. Še posebej pa se veselimo Mini nasveta dneva. V oddaji bo govora o zanimivih temah, zdravju, zdravem načinu prehranjevanja, prehranskih dopolnilih, gibanju in še marsičem. Naravne izdelke, ki jih predstavljamo, lahko pri nas tudi kupite. Dotaknili se bomo tudi tem, kot so šola, šport in kultura. V goste pridejo številni znani obrazi, ki nam bodo zaupali več o svojih novih projektih, delu, glasbenih in drugih poteh. Družbo nam bodo delali Martin Strel, Jože Potrebuješ, Stane Vidmar, Ivan Hudnik, Saška Lendero, Marjan Zgonc in mnogi drugi. Pridružili so se nam celo Helena Blagne, Blaž Švab in Boštjan Romih. Če vas zanima več, spremljajte oddajo Mini Minini nasveti.
13:04
I: Silvia Navarro, Sergio Basanez, Anette Michel; R: Martin Barraza... Cuando seas mía; sezona 1, epizoda 41

Obiralka kave se zaljubi v enega od dedičev plantaže. Diego in Paloma se odpravita preverit zaloge kave v pristaniščih. Rafel obvesti Fabiana, da je Elena prišla v pristanišče v Manzanillu, zato ga Barbara prosi, naj izve, ali je tam tudi Diego. Berenice se na obali sestane z Miguelom, Diego pa v Manzanillu poišče Palomo in skupaj preživita noč na plaži. Diego obljubi Palomi, da se ne bosta nikoli več ločila. Teresa Suárez Paloma dela kot obiralka na plantaži kave v Veracruzu, ki je v lasti družine Sánchez-Serrano. Po smrti dona Lorenza, glave družine, Paloma na pogrebu spozna enega od Lorenzovih vnukov, Diega, in se vanj zaljubi, on pa vanjo. Oporoka dona Lorenza določa, da bo celotno premoženje podedoval prvorojeni otrok enega od njegovih vnukov, kar povzroči razkol v družini. Diego po bežnem razmerju s Palomo odpotuje v London, da bi zaključil študij. Medtem Paloma odkrije, da je noseča, in se odpravi za njim v Evropo, da bi mu sporočila novico. Da bi si plačala potovanje, postane model za fotografa, ki pa je v resnici trgovec z belim blagom ..... IMDb ocena: 7.3.

14:03
I: Silvia Navarro, Sergio Basanez, Anette Michel; R: Martin Barraza... Cuando seas mía; sezona 1, epizoda 42

Obiralka kave se zaljubi v enega od dedičev plantaže. Fabiana zaskrbi, ko izve, da je Diego odšel v pristanišče, a ko mu ta pove, da ni odkril nobenih nepravilnosti, se pomiri. Barbara izve, da Diego ni prespal v najeti hotelski sobi v Lazaro Cardenasu, in skuša prepričati družino, da sta Diego in Elena skupaj, saj tudi nje niso videli v hotelu v Manzanillu, kjer naj bi bila. Donja Ines vzkipi in Barbari zabrusi, naj se ne vtika v Diegov in Berenicejin zakon. Zaskrbljena Soledad se nameni v El Cafetalero vprašat po Palomi, ki je izginila brez sledu, a jo Giancarlu uspe zadržati. Teresa Suárez Paloma dela kot obiralka na plantaži kave v Veracruzu, ki je v lasti družine Sánchez-Serrano. Po smrti dona Lorenza, glave družine, Paloma na pogrebu spozna enega od Lorenzovih vnukov, Diega, in se vanj zaljubi, on pa vanjo. Oporoka dona Lorenza določa, da bo celotno premoženje podedoval prvorojeni otrok enega od njegovih vnukov, kar povzroči razkol v družini. Diego po bežnem razmerju s Palomo odpotuje v London, da bi zaključil študij. Medtem Paloma odkrije, da je noseča, in se odpravi za njim v Evropo, da bi mu sporočila novico. Da bi si plačala potovanje, postane model za fotografa, ki pa je v resnici trgovec z belim blagom ..... IMDb ocena: 7.3.

14:59
Planet 18 - novice; Izredna poročila z zadnjimi informacijami o boju z epidemijo koronavirusa.
15:02
Galileo; sezona 6, epizoda 74

Ustvarjalci oddaje Galileo se iz sezone v sezono bolj ambiciozno lotevajo raziskovanja fenomenov iz naše okolice. Skupina raziskovalnih novinarjev se bo na poljuden in zabaven način lotila raziskovanja zelo raznolikih in zahtevnih tem. Tako bodo pokukali v ozadje zahtevnih sistemov, razbijali mite, odstirali tabuje, preizkušali in razkrivali ljudi z nenavadnimi sposobnostmi in ekstremnimi dosežki. Oddajo vodi Marko Potrč.

15:59
Planet 18 - novice; Izredna poročila z zadnjimi informacijami o boju z epidemijo koronavirusa.
16:02
I: Hakan Dinçkol, Gözde Mutluer, Amine Gulse, Safak Pekdemir; R: Nihat Durak... Asla Vazgeçmem; sezona 1, epizoda 77

Preprosto dekle se zaljubi v bogatega poslovneža, potem pa na poročni dan odkrije njegovo temačno skrivnost. Yigit je zelo uspešen poslovnež, ki ne verjame v ljubezen. Odgovoren je za nesrečo, zaradi katere njegova žena Iclal več let ostane v komi. S tem se spopada tako, da zanika njen obstoj, njun mladoletni sin Mert pa verjame, da je njegova mama v nebesih. V tem času Yigit spozna Nur, ki po očetovi smrti pride v Istanbul. Med njima preskoči iskra in zaljubita se. Nur ne ve za Iclal, zato privoli v poroko z Yigitom. Na dan njune poroke pa se Iclal zbudi iz kome. Za Nur je njunega zakona konec, še preden sleče poročno obleko. V obupanih poskusih, da bi ohranil svoj zakon, Yigit zapre Nur in upa, da mu bo s časom odpustila. Vendar jima čas ni naklonjen, saj ta razkrije še več temačnih skrivnosti. Ker je Iclal še občutljiva, se doma vsi pretvarjajo, da se ni nič spremenilo. Medtem se v Istanbul vrne Yigitov svak in se zaljubi v Nur, saj misli, da tam dela kot varuška. Ko se Iclal začne vračati spomin, počasi spoznava, kdo Nur zares je... IMDb ocena: 5.5.

16:59
Planet 18 - novice; Izredna poročila z zadnjimi informacijami o boju z epidemijo koronavirusa.
17:02
I: Silvia Navarro, Sergio Basanez, Anette Michel; R: Martin Barraza... Cuando seas mía; sezona 1, epizoda 43

Obiralka kave se zaljubi v enega od dedičev plantaže. Diego in Paloma uživata ob morju, hkrati pa se sprašujeta, kako bi drugim povedala, da bosta zaživela skupaj. Berenice se vrne s poti odločena, da bo rešila svoj zakon, drugi pa jo pri tem spodbujajo. Za silvestrovo se zbere celotna družina Sanchez Serranovih. Paloma pa po vrnitvi praznuje z mamo in Giancarlom. Teresa Suárez Paloma dela kot obiralka na plantaži kave v Veracruzu, ki je v lasti družine Sánchez-Serrano. Po smrti dona Lorenza, glave družine, Paloma na pogrebu spozna enega od Lorenzovih vnukov, Diega, in se vanj zaljubi, on pa vanjo. Oporoka dona Lorenza določa, da bo celotno premoženje podedoval prvorojeni otrok enega od njegovih vnukov, kar povzroči razkol v družini. Diego po bežnem razmerju s Palomo odpotuje v London, da bi zaključil študij. Medtem Paloma odkrije, da je noseča, in se odpravi za njim v Evropo, da bi mu sporočila novico. Da bi si plačala potovanje, postane model za fotografa, ki pa je v resnici trgovec z belim blagom ..... IMDb ocena: 7.3.

17:58
Planet 18 - novice; Izredna poročila z zadnjimi informacijami o boju z epidemijo koronavirusa.
18:04
I: Silvia Navarro, Sergio Basanez, Anette Michel; R: Martin Barraza... Cuando seas mía; sezona 1, epizoda 44

Obiralka kave se zaljubi v enega od dedičev plantaže. Diego prosi Jorgeja, naj uredi vse potrebno za ločitev in Berenice čaka na njegovo potezo, da bi lahko zahtevala del premoženja. Medtem pa mora Paloma po Giancarlovem odhodu tolažiti Soledad. Tudi Fabian uresničuje svoje načrte in se vrne v Miami, Barbara pa ostane v Mehiki in še naprej rovari proti Diegu. Teresa Suárez Paloma dela kot obiralka na plantaži kave v Veracruzu, ki je v lasti družine Sánchez-Serrano. Po smrti dona Lorenza, glave družine, Paloma na pogrebu spozna enega od Lorenzovih vnukov, Diega, in se vanj zaljubi, on pa vanjo. Oporoka dona Lorenza določa, da bo celotno premoženje podedoval prvorojeni otrok enega od njegovih vnukov, kar povzroči razkol v družini. Diego po bežnem razmerju s Palomo odpotuje v London, da bi zaključil študij. Medtem Paloma odkrije, da je noseča, in se odpravi za njim v Evropo, da bi mu sporočila novico. Da bi si plačala potovanje, postane model za fotografa, ki pa je v resnici trgovec z belim blagom ..... IMDb ocena: 7.3.

18:54
Planet 18; Informativna oddaja prinaša novice s srcem. Celovit pregled in analiza dnevnega dogajanja, novice iz sveta športa ter vremenska napoved. Prenovljena informativna oddaja v sodobnejši obliki in z občutkom za človeka zagotavlja poročila, v katerih bomo informacijam dodali ozadja in razkrili njihov pravi pomen. Vsak dan bodo zaznamovali pogovori s ključnimi akterji iz sveta zabave, športa, politike in gospodarstva, svoj glas pa bo v oddaji našlo tudi slovensko podeželje. Oddajo s poudarkom na dobri analizi dnevnega dogajanja bosta izmenjaje vodila Igor Krmelj in Valentina Plaskan.
19:30
R: Nandita Mehra... Uttaran; sezona 1, epizoda 62

Zgodba o dveh prijateljicah iz različnih okolij – ena je hči služabnice, druga hči premožnega posestnika. V retrospektivi vidimo, kako mlado Damini obišče Puškar, domnevni prijatelj njenega moža, in jo obvesti, da se Radžendra ne bo vrnil. Iča se na pamet nauči številko z loterijskega listka. Babica ugotovi, da je Iča dejansko zadela na loteriji. Odloči se, da Iča tega ne bo nikoli izvedela. Zgodba se vrti okoli Tapasje, hčere bogate družine Takur, in Iče, ki je zgodaj ostala brez očeta in odrašča ob mami Damini, ki je varuška Takurjevih. Ko Tapasjin oče ugotovi, da je nenamerno zakrivil smrt Ičinega očeta, se počuti krivega, zato se odloči Ičo vzgajati kot svojo. Deklici se spoprijateljita, a neizbežno se med njima razvije tudi ljubosumje. Teta Tapasjine mame nikakor noče sprejeti Iče in Damini, zato Tapasjo počasi naščuva proti njima. Do prve večje težave pride, ko se pojavi čedni in bogati Vir. Tapasjin oče želi, da bi se hči poročila z njim, a ne ve, da je že zaljubljena v drugega. Tapasja to zaupa Iči in jo prosi, naj se ona poroči z Virom, v kar Iča privoli. Vir se sčasoma res zaljubi v Ičo, Tapasja pa postane ljubosumna.

20:00
R: Nandita Mehra... Uttaran; sezona 1, epizoda 63

Zgodba o dveh prijateljicah iz različnih okolij – ena je hči služabnice, druga hči premožnega posestnika. Tapasja ima v šoli starševski dan, katerega se morata udeležiti oba starša. Očka se ji vnaprej opraviči, da morda ne bo uspel priti. Seveda hči vztraja in pri tem se dotaknejo občutljive teme glede Ičinega očeta. Stara gospa se hoče na vsak način dokopati do Ičinega loterijskega listka. Zgodba se vrti okoli Tapasje, hčere bogate družine Takur, in Iče, ki je zgodaj ostala brez očeta in odrašča ob mami Damini, ki je varuška Takurjevih. Ko Tapasjin oče ugotovi, da je nenamerno zakrivil smrt Ičinega očeta, se počuti krivega, zato se odloči Ičo vzgajati kot svojo. Deklici se spoprijateljita, a neizbežno se med njima razvije tudi ljubosumje. Teta Tapasjine mame nikakor noče sprejeti Iče in Damini, zato Tapasjo počasi naščuva proti njima. Do prve večje težave pride, ko se pojavi čedni in bogati Vir. Tapasjin oče želi, da bi se hči poročila z njim, a ne ve, da je že zaljubljena v drugega. Tapasja to zaupa Iči in jo prosi, naj se ona poroči z Virom, v kar Iča privoli. Vir se sčasoma res zaljubi v Ičo, Tapasja pa postane ljubosumna.

20:29
R: Nandita Mehra... Uttaran; sezona 1, epizoda 64

Zgodba o dveh prijateljicah iz različnih okolij – ena je hči služabnice, druga hči premožnega posestnika. Iča na lotu zadane glavni dobitek. Po dolgem nagovarjanju Iča zmagovalni listek zamenja za nekaj rupij, a tokrat Damini ne bo dovolila, da zmaga lisica. Zgodba se vrti okoli Tapasje, hčere bogate družine Takur, in Iče, ki je zgodaj ostala brez očeta in odrašča ob mami Damini, ki je varuška Takurjevih. Ko Tapasjin oče ugotovi, da je nenamerno zakrivil smrt Ičinega očeta, se počuti krivega, zato se odloči Ičo vzgajati kot svojo. Deklici se spoprijateljita, a neizbežno se med njima razvije tudi ljubosumje. Teta Tapasjine mame nikakor noče sprejeti Iče in Damini, zato Tapasjo počasi naščuva proti njima. Do prve večje težave pride, ko se pojavi čedni in bogati Vir. Tapasjin oče želi, da bi se hči poročila z njim, a ne ve, da je že zaljubljena v drugega. Tapasja to zaupa Iči in jo prosi, naj se ona poroči z Virom, v kar Iča privoli. Vir se sčasoma res zaljubi v Ičo, Tapasja pa postane ljubosumna.

20:59
Milijonar; sezona 4, epizoda 21

Legendaren kviz, ki po vsem svetu že 20 let ustvarja bogataše, se vrača na male ekrane skupaj s pronicljivim voditeljem Juretom Godlerjem. Ponovno bomo lahko preizkušali znanje v najbolj znanem televizijskem kvizu vseh časov. Legendarni Milijonar, ki že 20 let ustvarja bogataše po vsem svetu, prinaša znan format petnajstih vprašanj, na katera morajo tekmovalci pravilno odgovoriti na poti do bogate nagrade. S četrto sezono bo voditeljski stolček znova zavzel pronicljivi Jure Godler, ki je tudi sam velik ljubitelj kviza. Shema oddaje ostaja enaka kot v prejšnji sezoni, vključno z dodatno obliko pomoči, pomočjo voditelja, pri kateri se je Jure doslej izkazal kot večinoma zelo koristen pomočnik. Kviz je med snemanjem spomladi zaznamovala tudi epidemija koronavirusa, zaradi katere v studiu nekaj časa ni bilo občinstva, tudi v novi sezoni pa bo ustvarjanje kviza potekalo ob upoštevanju vseh preventivnih ukrepov.

22:01
I: Aleksandra Balmazović, Luka Cimprič, Sara Dirnbek, Iva Krajnc, Andrej Murenc... Srečno samski; sezona 1, epizoda 11

Humoristična drama o medosebnih odnosih v sodobnem času, v kateri je glavno stičišče likov terapevtska skupina. Vida obsedena hodi na zmenke, da bi našla očeta svojega otroka, o vsem pa poroča na videz prizanesljivemu Bernardu. Srečko bi Sonji rad dopovedal, da jo Gigi le izkorišča, a Sonja je slepa od ljubezni. Srečko začne iskati drugo stanovanje, pomaga pa mu Fanči. Peter pri Vidi prizna, da sta z Jano par, Vida pa ga opozarja, da je le našel nekoga, ki skrbi zanj. Že pri naslednjem koraku je jasno, o čem govori Vida. Jana najame mladega arhitekta, da bi pomagal pri pridobivanju razpisov, a o tem sploh ne obvesti Petra, ki skuša na vsak način dokazati, da je on vseeno glavni v poslu, če že ne v hiši. Majo preseneti obisk Michele, »prostitutke«, s katero naj bi jo prevaral Peter. Jasno je, da si je Peter vse le izmislil, da bi prikril skok čez plot z Jano, a Michele je v resnici punca svobodnih nazorov, ki bo pomagala Maji spoznati njeno erotično plat. Serija s terapevtskim učinkom raziskuje aktualne tematike medosebnih odnosov v sodobnih spreminjajočih se družbenih standardih Stoji na psiholoških temeljih in nastavlja zrcalo slovenski družbi na področju ljubezni in odnosov Glavna lika sta Maja in Peter, ki navzven živita sanjsko življenje, a med njiju se vrinejo težave v poslu in pri načrtovanju naraščaja Na poti reševanja svojega zakona obiskujeta terapije, kjer spoznata pestro druščino, predvsem pa različne čustvene odnose Majina starejša sestra Vida se na primer najbolj posveča svoji karieri in partnerje menja kot po tekočem traku, tu je tudi šarmantni detektiv Denis, ki se v terapevtsko skupino vključi pod krinko, žurerka Sonja, ki na spletu živi retuširano življenje, zasebno pa je nesrečna, preprosti Srečko, ki še vedno živi z mamo na domači kmetiji, a bi si rad našel punco, in samohranilka Fani, natakarica, ki ne prenaša filozofiranja in razmišlja racionalno.

23:02
Planet 18 - večerna izdaja; Informativna oddaja prinaša novice s srcem. Celovit pregled in analiza dnevnega dogajanja, novice iz sveta športa ter vremenska napoved. Prenovljena informativna oddaja v sodobnejši obliki in z občutkom za človeka zagotavlja poročila, v katerih bomo informacijam dodali ozadja in razkrili njihov pravi pomen. Vsak dan bodo zaznamovali pogovori s ključnimi akterji iz sveta zabave, športa, politike in gospodarstva, svoj glas pa bo v oddaji našlo tudi slovensko podeželje. Oddajo s poudarkom na dobri analizi dnevnega dogajanja bosta izmenjaje vodila Igor Krmelj in Valentina Plaskan.
23:38
I: Paul Walker, Vin Diesel; R: Rob Cohen... The Fast and the Furious; Policista pod krinko pošljejo v podzemlje cestnega dirkanja, kjer se kmalu počuti kot doma. A odločiti se bo moral, na kateri strani je v resnici. Brian se nekega dne s hitrim športnim avtomobilom pripelje pred restavracijo, ki je v lasti Dominica in njegove sestre. V restavraciji ga napade Vince, fant iz skupine navdušencev nad hitrimi avtomobili, ki jo vodi Dominic. Briana pretepejo, se mu posmehujejo ter ga izženejo iz prostora. Ponoči se Brian s svojim avtomobilom pridruži dirki po ulicah Los Angelesa, v kateri sodeluje še nekaj članov Dominicove bande, med katerimi je tudi njegovo dekle Letty. V teh ilegalnih dirkah sodelujejo tudi mladi Mehičani in Kitajci. Glavna zvezda dirk je Dominic, saj vedno zmaguje. Tako zmaga tudi v tej dirki, Brian pa konča na drugem mestu. Nenadoma se pojavi policija in vsi se razbežijo. Dominic in Brian skupaj pobegneta policiji in se spoprijateljita. Brian tako postane član Dominicove skupine in dela kot prodajalec avtomobilskih delov. V resnici pa je kriminalist, ki opravlja tajno nalogo ... Prvi del ene najuspešnejših filmskih franšiz vseh časov, ki trenutno obsega že osem delov, še več pa jih prihaja... IMDb ocena: 6.8.
01:43
R: Sam Esmail... Mr. Robot; sezona 3, epizoda 4

Z zlatim globusom nagrajena serija govori o Elliotu, briljantnem programerju, ki je svoje znanje o vdiranju v tuje sisteme prignal do skrajnosti. Dom se za las izvleče, Elliot pa lovi samega sebe, medtem ko je Darlene na straži. Elliot trpi za utrujajočo antisocialno osebnostno motnjo, zato mu vdiranje v tuja življenja pravzaprav predstavlja edino zvezo z drugimi ljudmi. Svoje veščine uporablja kot orožje, da bi tiste, ki jih ima rad, ubranil pred ljudmi, ki jim hočejo škoditi. Ko Elliot spozna Mr. Robota, vodjo vstajniške hekerske skupine fsociety, se znajde na razpotju med svojim vsakodnevnim delom v podjetju, ki se ukvarja s kibernetsko varnostjo, in hekerskim podzemljem... IMDb ocena: 8.6.

02:41
Planet 18 - večerna izdaja; Informativna oddaja prinaša novice s srcem. Celovit pregled in analiza dnevnega dogajanja, novice iz sveta športa ter vremenska napoved. Prenovljena informativna oddaja v sodobnejši obliki in z občutkom za človeka zagotavlja poročila, v katerih bomo informacijam dodali ozadja in razkrili njihov pravi pomen. Vsak dan bodo zaznamovali pogovori s ključnimi akterji iz sveta zabave, športa, politike in gospodarstva, svoj glas pa bo v oddaji našlo tudi slovensko podeželje. Oddajo s poudarkom na dobri analizi dnevnega dogajanja bosta izmenjaje vodila Igor Krmelj in Valentina Plaskan.
03:17
Nočni program;.