Slovenske TV

Podnaslovljene TV

Lokalne TV

EX YU TV

Angleške TV

Nemške TV

Italijanske TV

Ostale TV

SLO 2
06:00
Info kanal je namenjen sledenju novic iz sveta politike, športa, kulture, turizma, medicine, znanosti in podobnih tematikah, ki pomembno vplivajo na razvoj in analizo javnega obveščanja. Zraven najbolj svežih novic si lahko ogledate tudi videoposnetke slovenskih in tujih krajev, ujetih v objektiv kamere, povsem spontano. Info kanal ne pozabi niti na najbolj svežo vremensko napoved in obvestila o stanju na slovenskih cestah.
11:00
Let's Make It Tasty; Danes bomo spekli račja prsa z mareličnim čatnijem. To ni klasična jed, saj se je recept že toliko spremenil, da bi izvirnega našli le stežka. Velja pa, da so se prvotne različice te jedi domislili v Franciji.
11:10
V tokratni oddaji bomo spoznali čare sosednje Dalmacije in možnosti za vikend kulinarično doživetje. Festival gorniškega filma je le eden od dogodkov, ki jih za vas napovedujemo. Dih jemajoči posnetki z najvišjih, najnevarnejših preizkušenj posameznikov, ujetih v objektiv kamere.Med 18. februarjem in 1. marcem šolarje po Sloveniji čakajo zimske počitnice. Televizija Slovenija je tako kot vsako leto v tem času pripravila poseben, pester otroški in mladinski program. V petek se na Ptuju začenja največji etnografski muzej nesnovne kulturne dediščine na prostem, 59. Kurentovanje. V gospodinjskih nasvetih si bomo sami izdelali enostavne in izvirne pustne kostume. Kuhali bomo z začimbami in Boštjanom Palčičem. Z ingverjem, kurkumo in cimetom bomo pripravili hitre, zdrave malice - tudi za s seboj.
13:10
Marija Merljak bo skupaj s Špwlo Močnik svetovala o koristnih učinkih in uporabi olja. In ker ne moremo mimo tekmovanja EMA 2019 bomo dan pred izborom gostili lansko zmagovalko Leo Sirk.
14:00
Vrhunec sezone za alpske smučarje je svetovno prvenstvo v Areju na Švedskem. Na tem prizorišču bodo tretjič v zgodovini delili medalje najboljšim na planetu. Fantje bodo tekmovali v vseh petih disciplinah in tudi na ekipni tekmi. Uživajte v spektaklu.
15:40
Tridnevni program v Willingenu bo prava poslastica za ljubitelje skokov. Vzdušje ob skakalnici je tu vselej imenitno. Skakalnica velja za največjo na svetu, s 145 m je prava mala letalnica. To bo zadnje prizorišče pred vrhuncem sezone, svetovnim prvenstvom. V petek je na sporedu ekipna tekma. Ta sicer še ne šteje za skupno razvrstitev Willingena, bo pa lepa priložnost za našo reprezentanco, ki ima tradicionalno raje večje skakalnice, da po povratku Zajca in Domna Prevca v popolni zasedbi pokaže svojo kakovost. Tu so slovenski fantje na ekipnih tekmah v preteklosti dvakrat že zmagali.
17:40
Vrhunec sezone za alpske smučarje je svetovno prvenstvo v Areju na Švedskem. Na tem prizorišču bodo tretjič v zgodovini delili medalje najboljšim na planetu. Fantje bodo tekmovali v vseh petih disciplinah in tudi na ekipni tekmi. Uživajte v spektaklu.
19:10
Biatlonska karavana je še vedno v Severni Ameriki. Iz Kanade so se tekme svetovnega pokala preselile v Salt Lake City. Na prizorišču olimpijskih iger leta 2002 je drugi dan tekmovanja na sporedu moški sprint. V večernem terminu po evropskem času bodo na startu tudi trije Slovenci: Miha Dovžan, Rok Tršan in Mitja Drinovec.
20:25
I: Ashitey Clare Hope, Carvel Bertie, Comer Jodie, Hamilton Victoria, Howe-Douglas Martha, James Adam, Jayasundera Thusitha, Jones Suranne, Pugh Robert, Stewart Sara, Stuke Neil; R: Goodison Brude, Vaughan Tom... Doctor Foster; Gemma je odločena, da bo na večerji pri Katini družini vse prisotne pretresla in spravila v zadrego. S Simonom se končno odkrito pogovorita in razideta. Kate zahteva, da mora Simon zapustiti mesto, vendar tega ni pripravljen storiti. Gemma po prepiru z njim izgubi nadzor in ugrabi Toma ter ga odpelje neznano kam.
21:25
Black Or White; Leto produkcije: 2014

Država: ZDA

Žanr: sodna drama

Režija: Mike Binder

Scenarij: Mike Binder

Igrajo: Kevin Costner, Octavia Spencer, Anthony Mackie, Gillian Jacobs, Jillian Estell, Bill Burr


Elliott Anderson skuša po ženini smrti sam skrbeti za vnukinjo Eloise in utaplja svojo žalost v alkoholu. Njegov svet postavi na glavo Eloisina druga babica Rowena (igra jo letošnja oskarjevka Octavia Spencer), ki zahteva skrbništvo nad deklico za svojega sina Reggieja, narkomana, ki ga Elliott krivi za hčerkino smrt. Odločna gospa je prepričana, da bo za vnukinjo skrbela bolje in ji nudila več ljubezni kot dedek. Roweni pri njenih zahtevah pomaga brat in pomemben odvetnik Jeremiah.


Elliott se znajde v neizprosni bitki za skrbništvo nad vnukinjo in poskuša narediti vse, da se punčka ne bi znašla v rokah malomarnega zeta. Čeprav Elliott in Rowena prihajata iz popolnoma različnih svetov, sta si bolj podobna, kot mislita, in nič ni črno-belo.

23:25
Prepovedane ljubezni – navdihujejo umetnike, dogajajo se »navadnim smrtnikom«. Ljubezen starejše ženske do mlajšega moškega, zaradi katere sta sprti njuni družini; ljubezen mladega dekleta do svoje prijateljice, zaradi katere si ne upata več domov; ljubezen dijaka do svoje učiteljice; ljubezen mame do fanta svoje hčerke – tako prepovedano, pa vendarle plamtijo iskre ljubezni. Kako živijo »prepovedane« ljubezni? Kakšna je njihova usoda?
00:15
R: Kadoič Rok... Glasbeni videospoti so dnevni video-glasbeni časovni pas urbanega slovenskega 'mainstreama', ki sega od popa in rocka, rapa, r'n'b-ja ter elektronike in vse tja do metala in alternative. Videospoti so predvajani po izboru uredništva Videotrak.
00:50
Zabavni kanal ponuja obilico dobre glasbe in novice iz sveta zabave. Sveži glasbeni videospoti in najbolj odmevne novice iz sveta slovenske in svetovne družabne kronike zasijejo na mobilnih telefonih in televizijskih sprejemnikih. Prav tako ne manjka smerokazov o tem, kam se odpraviti na koncert, družabno prireditev, gledališko predstavo, predstavitev knjige in podobne družabne prireditve.
06:00
R: Brajković Bojan, Debevec Miha... Glasbeni videospoti so dnevni video-glasbeni časovni pas urbanega slovenskega 'mainstreama', ki sega od popa in rocka, rapa, r'n'b-ja ter elektronike in vse tja do metala in alternative. Videospoti so predvajani po izboru uredništva Videotrak.
06:30
V tokratni oddaji Na lepše smo vzeli v fokus italijanske goste, ki so poled Nemcev in Avstrijcev eden ključnih trgov slovenskega turizma. Italija je namreč druga trgovinska partnerica Slovenije, peta naložbenica in že vrsto let na prvem mestu po obisku turistov. Obiskali smo mednarodno borzo BIT v Milanu, kjer se je s svojo ponudbo italijanskemu trgu predstavila tudi Slovenija. Osrednja tematika je bila kultura, skupaj z zdravimi vodami in zdravilišči. Poiskali smo Slovenca, ki je skozi turizem in tradicijo aperitiva sredi Milana našel svojo ekonomsko priložnost. Kako je za Italijane poskrbljeno na slovenskih smučiščih? Izpostavljamo pa tudi blogerje, ki skozi digitalno promocijo postajajo vedno pogostejša izbira promocije slovenskih regij in specifičnih turističnih produktov.
07:00
Boljše od Dobrega jutra je - Najboljše jutro!

Mozaični izbor najboljših svetovalnih, zabavnih in informativnih vsebin iz oddaje Dobro jutro.

Vsak teden premišljeno izberemo najbolj atraktivne in odmevne rubrike iz dnevne oddaje Dobro jutro in jih povežemo v 120-minutni tedenski izbor.

Sobotno jutro je Najboljše jutro!

08:50
Let's Make It Tasty; Danes bomo pripravili karpačo. Prvič so ga ponudili v Benetkah leta 1950. Jed, poimenovano po renesančnem slikarju Carpacciu, je gostitelj oblikoval za gostjo, ki ni smela jesti toplotno obdelanega mesa.
09:05
Avtomobilnost bo v tej sezoni spet aktualna in drzno izzivalna. Letošnjo zimo in pomlad bomo s strokovnjaki različnih področji iskali odgovore na izzive sodobne osebne multimodalnostne mobilnosti v pretežno urbanih okoljih, se z avtom popeljali v lepe spomine in čase, ko smo se znali odpeljati po lepih lokalnih cestah do tudi Googlu skritih domačih naravnih kotičkov. Pogledali bomo v prihodnost slovenske vozniške umetne inteligence, nadaljevali z našimi preventivnimi pobudami, testirali bomo nove zanimive avtomobile, govorili s tistimi, ki so jih zasnovali, izdelali, in tistimi, ki jih morajo prodati. S pomladjo pa prihaja pred gledalce TV Slovenija in bralce spletnega portala MMC RTV SLO še nekaj prav posebnih vsebin in novosti, ki pa naj za zdaj ostanejo še presenečenje.
09:40
Tekmovalce v smučarskem krosu čakata dve tekmi v nemškem Feldbergu, prizorišču, ki bo šele drugič gostilo tekmo svetovnega pokala v tej disciplini. Na prvi izvedbi leta 2017 se je izkazal tudi Filip Flisar, ki je stopil na drugo stopničko zmagovalnega odra. Pred tokratnima preizkušnjama je prvo nalogo opravil dobro in se brez težav prebil skozi kvalifikacije. Na svetovnem prvenstvu v začetku meseca je že pokazal, da formo stopnjuje. Lahko spet pričakujemo kakšen vrhunski rezultat?
10:45
Zadnje tri slalome na svetovnih prvenstvih je dobila Mikaela Shiffrin. Po številu slalomskih naslovov prvakinj lovi Christl Cranz, ki ima štiri zlate medalje. Obetamo si lahko super boj Shiffrinove in Vlhove. V svetovnem pokalu sta letos uprizorili že nekaj nepozabnih predstav.
12:00
Tekmovalce v smučarskem krosu čakata dve tekmi v nemškem Feldbergu, prizorišču, ki bo šele drugič gostilo tekmo svetovnega pokala v tej disciplini. Na prvi izvedbi leta 2017 se je izkazal tudi Filip Flisar, ki je stopil na drugo stopničko zmagovalnega odra. Pred tokratnima preizkušnjama je prvo nalogo opravil dobro in se brez težav prebil skozi kvalifikacije. Na svetovnem prvenstvu v začetku meseca je že pokazal, da formo stopnjuje. Lahko spet pričakujemo kakšen vrhunski rezultat?
12:15
Pred deskarji alpskega sloga je azijska turneja. Najprej se bodo ustavili v Pjongčangu, kjer bosta na sporedu dva paralelna slaloma. Tokrat bodo zaradi poškodbe Roka Marguča na startu le trije Slovenci: Gloria Kotnik, Tim Mastnak in Žan Košir, ki ima še posebno lepe spomine na to prizorišče, saj je v lanski sezoni tu osvojil olimpijsko medaljo.
12:55
Po tekmah na Ljubnem ob Savinji so se skakalke preselile v Nemčijo. V Oberstdorfu pod Senčno goro se bodo pomerile na veliki skakalnici. To bo četrta preizkušnja na veliki skakalnici v tej sezoni. Po uspešnih tekmah na domačih tleh znova pričakujemo dobre skoke slovenskih deklet. Rumeno majico vodilne nosi Norvežanka Lundbyjeva, ki ima pred najbližjo tekmico 225 točk prednosti.
14:25
Zadnje tri slalome na svetovnih prvenstvih je dobila Mikaela Shiffrin. Po številu slalomskih naslovov prvakinj lovi Christl Cranz, ki ima štiri zlate medalje. Obetamo si lahko super boj Shiffrinove in Vlhove. V svetovnem pokalu sta letos uprizorili že nekaj nepozabnih predstav.
15:55
Tridnevni program v Willingenu bo prava poslastica za ljubitelje skokov. Vzdušje ob skakalnici je tu vselej imenitno. Skakalnica velja za največjo na svetu, s 145 m je prava mala letalnica. To bo zadnje prizorišče pred vrhuncem sezone, svetovnim prvenstvom. Sobota in nedelja ponujata tekmi posameznikov. Za zmago bo treba skočiti vsaj proti 150 m. Rekorderja skakalnice sta Janne Ahonen in naš Jurij Tepeš, ki sta doskočila pri 152 m. Skupni zmagovalec prireditve Willingen 5 (štejeta oba skoka posamične tekme in petkove kvalifikacije) bo bogatejši za 25.000 €.
18:05
Biatlonke in biatlonci so zbrani v Salt Lake Cityju. Na prizorišču olimpijskih iger leta 2002 je v soboto na sporedu dvojni program tekem svetovnega pokala, najprej ženska zasledovalna tekma. Na njej ima pravico nastopa 60 najhitrejših iz četrtkovega sprinta.
18:50
Cogne v Italiji je zadnje prizorišče tekem smučarskih tekačic in tekačev v svetovnem pokalu pred bližnjim svetovnim prvenstvom. V sprintu se bodo pomerili v drsalni tehniki. Pri dekletih v tej sezoni prednjačijo Švedinje s Stino Nilsson na čelu, pri moških pa je prvi favorit Norvežan Johannes Hosflot Klabo, ki je v sezoni zmagal že štirikrat. Katja Višnar je na visokem 8. mestu v točkovanju sprintov. Miha Šimenc je z 10. mestom v Dresdnu dosegel rezultat kariere.
20:05
Ein Atem / One Breath; EIN ATEM/ONE BREATH / NEMČIJA / 2015


Scenarij in režija: Christian Zübert / Igrajo: Jördis Triebel, Chara Mata Giannatou, Benjamin Sadler, Apostolis Totsikas, Ipek Zübert, Richard van Weyden, Yiannis Niarros…


Drama. Zgodba je pretresljiva pripoved o nemški materi Tessi, ki ji odtujijo otroka in zato se odpravi za njim na »konec sveta«… Prav tako pretresljiv je del zgodbe o grškem dekletu Eleni, ki se za boljšim življenjem odpravi v Nemčijo, vendar se njene sanje o delu natakarice v prestižnem nočnem klubu razblinijo, ko izve, da je noseča… Poiskati mora drugo službo in najde jo kot varuška prav pri Tessi, dobro situirani nemški sedemintridesetletnici, ki z možem Janom, bankirjem in osemnajstmesečno Lotte živijo v mondenem delu Frankfurta… Odnos med možem in ženo je napet in se samo še stopnjuje, ko se Tessa vrne v službo in ko začne Elena varovati njuno hči… Tudi Eleni se bivanje v Nemčiji zapleta. Prišla je iz Aten in naj bi v Nemčiji na novo zaživela, za njo naj bi prišel njen dragi, s katerim je zanosila. Toda njen dragi ima drugačne načrte in Elena je razpeta med tem ali naj obdrži otroka ali ne. Njen položaj osamljene noseče ženske, tujke brez pravih dokumentov je pravzaprav neznosen… Za nameček ji naključje, medtem ko pazi Lotte, pošlje slaboumneža, ki ukrade Tessinega otroka… Elena je šokirana in ne ve kaj naredi. Zgrabi jo panika in pobegne iz Nemčije nazaj v Atene… Za Tesso se kalvarija tu šele začne; o Lotte ni ne duha ne sluha, edina sled za izginulim otrokom je Elena, ki je bila nazadnje z njim. In Elena je Grkinja iz Aten. Tessa nima drugih sledi, zato se tudi sama odpravi v Atene…


Film je pravzaprav zgodba o dveh povsem različnih ženskah, kot sta različni obe državi od koder prihajata. Zato se sama po sebi vsiljuje prispodoba o sodobnih odnosih med Nemčijo in Grčijo.

21:40
Osamljenost združi starca, ki preživlja dneve v spominih na svojo izmišljeno veličastno boksarsko preteklost in dečka, čigar oče se bori v Bosni. Stiki med obema protagonistoma postopoma gradijo njuno medsebojno navezanost, saj sta oba prepričana, da sonce sveti za vse, in da ta svet ni samo temna senca.

Režija: Nina Blažin.

22:05
Biatlonke in biatlonci imajo na prizorišču olimpijskih iger leta 2002 na sporedu dvojni program. V Salt Lake Cityju bodo po tekmovalkah na zasledovalni tekmi nastopili tekmovalci. Pravico nastopa ima 60 najhitrejših iz petkovega sprinta.
22:50
Tokrat je Zvezdana v oddajo povabila svojo gledalko, ki ni znana osebnost in ni napisala knjige.

Je oseba s svojo zgodbo, kot vsak izmed nas. Po čudoviti nosečnosti se Katji Debeljak rodi zelo zaželen otrok. Potem pa udari kot strela z jasnega. Katja postane – mama v depresiji! Depresiji se pridružijo še panični napadi. Koliko vas je še tam zunaj, mam, ki imate občutek, da ne boste zmogle? Spregovorite! Poiščite pomoč! Ta pogovor je del Katjine terapije. Sprejmimo jo z vsemi njenimi strahovi in dvomi.

23:30
R: ŽNIDARŠIČ URŠKA REŽISERKA... Od kabareja in šansona, folka in bluesa, preko a capella izved do rocka in celo pleh muzike, z odlično angažirano poezijo, v zabavo in razmislek.


Aktualen tretji album DOBRI MOŽJE bo predstavilo šest navihanih dedcev, ki ustvarjajo pod imenom SAME BABE. Tokrat z gosti: legendarnim Buldožerjem in producentom njihovih del, Borutom Činčem, igralcem in interpretom poezije Vikija Babe, Dejanom Pevčevićem ter pevko Majo Predatorijo.


Čaka vas odličen koncert in zabaven portret zasedbe.


Ati, jaz pa vem zakaj se imenujete Same babe - ko greste na vaje ali koncerte, ostanemo doma same babe! je izvor imena zasedbe razložila hčerkica kontrabasista Marka :).

00:40
R: Brajković Bojan, Debevec Miha... Glasbeni videospoti so dnevni video-glasbeni časovni pas urbanega slovenskega 'mainstreama', ki sega od popa in rocka, rapa, r'n'b-ja ter elektronike in vse tja do metala in alternative. Videospoti so predvajani po izboru uredništva Videotrak.
01:15
Sarah Hébert o svoji zgodbi. Francoska in evropska prvakinja

je po bolezni našla nov izziv: prečkanje Atlantskega oceana. V njenih očeh žari

brezmejna odločnost.

01:35
Zadnje tri slalome na svetovnih prvenstvih je dobila Mikaela Shiffrin. Po številu slalomskih naslovov prvakinj lovi Christl Cranz, ki ima štiri zlate medalje. Obetamo si lahko super boj Shiffrinove in Vlhove. V svetovnem pokalu sta letos uprizorili že nekaj nepozabnih predstav.
02:05
Zadnje tri slalome na svetovnih prvenstvih je dobila Mikaela Shiffrin. Po številu slalomskih naslovov prvakinj lovi Christl Cranz, ki ima štiri zlate medalje. Obetamo si lahko super boj Shiffrinove in Vlhove. V svetovnem pokalu sta letos uprizorili že nekaj nepozabnih predstav.
02:40
Zabavni kanal ponuja obilico dobre glasbe in novice iz sveta zabave. Sveži glasbeni videospoti in najbolj odmevne novice iz sveta slovenske in svetovne družabne kronike zasijejo na mobilnih telefonih in televizijskih sprejemnikih. Prav tako ne manjka smerokazov o tem, kam se odpraviti na koncert, družabno prireditev, gledališko predstavo, predstavitev knjige in podobne družabne prireditve.
06:15
R: Karo Niko... Glasbeni videospoti so dnevni video-glasbeni časovni pas urbanega slovenskega 'mainstreama', ki sega od popa in rocka, rapa, r'n'b-ja ter elektronike in vse tja do metala in alternative. Videospoti so predvajani po izboru uredništva Videotrak.
06:45
Gospa Ela Porić, predstavnica Islamske skupnosti v Sloveniji, nam je predstavila pojem dobrote v islamu. Kaj je dobrota in kdo je je dober? Ali je dober vernik tudi dober človek? V drugem delu oddaje je za nas spregovoril Uroš Lebar, predstavnik skupnosti za zavest Krišne. Ocenil je že skoraj štirideset let delovanja skupnosti v Sloveniji in spregovoril o pomenu poznavanja zakonov reinkarnacije.
07:00
Let's Make It Tasty; Danes bomo pripravili slane profiterole, nadevane kroglice iz paljenega testa. Mi jih bomo napolnili z jetrno pašteto in postregli s smetanovo gobovo omako.
07:15
Argentinska Ruta cuarenta ali Cesta 40 je dolga 5000 km in poteka skoraj po vsej dolžini Andov. Zay Harding bo pot začel ob bolivijski meji, nato obiskal Tilcaro, muzej v Salti z odlično ohranjenimi inkovskimi mumijami, čudovite doline Valles Calchaquíes, naravni rezervat Talampaya in Ischigualasto s čudovitimi kanjoni in največjim dinozavrskim parkom na svetu ter na koncu pokusil vino v vinorodni Mendozi. Potovanje po severni polovici Ceste 40 bo končal pod najvišjo goro v Amerikah, skoraj 7000 m visoko Aconcaguo.
08:20
Pred deskarji alpskega sloga je azijska turneja. Najprej se bodo ustavili v Pjongčangu, kjer bosta na sporedu dva paralelna slaloma. Tokrat bodo zaradi poškodbe Roka Marguča na startu le trije Slovenci: Gloria Kotnik, Tim Mastnak in Žan Košir, ki ima še posebno lepe spomine na to prizorišče, saj je v lanski sezoni tu osvojil olimpijsko medaljo.
09:40
Zadnji tekmi smučarskih tekačev na 15 in tekačic na 10 km pred bližnjim svetovnim prvenstvom bosta v klasiki. Pri dekletih je v tej disciplini in v svetovnem pokalu sicer najboljša Norvežanka Ingvild Flugstad Ostberg, prva favoritinja pa je gotovo njena rojakinja Therese Johaug, ki je zmagala na vseh sedmih tekmah v tej zimi, na katerih je nastopila. Pri moških je v tej disciplini v tej zimi najboljši Rus Aleksander Bolšunov, izidi pa bodo pokazali tudi na to, kdo bo favorit na svetovnem prvenstvu.
10:45
Vrhunec sezone za alpske smučarje je svetovno prvenstvo v Areju na Švedskem. Na tem prizorišču bodo tretjič v zgodovini delili medalje najboljšim na planetu. Fantje bodo tekmovali v vseh petih disciplinah in tudi na ekipni tekmi. Uživajte v spektaklu.
12:00
Tekmovalce v smučarskem krosu čakata dve tekmi v nemškem Feldbergu, prizorišču, ki bo šele drugič gostilo tekmo svetovnega pokala v tej disciplini. Na prvi izvedbi leta 2017 se je izkazal tudi Filip Flisar, ki je stopil na drugo stopničko zmagovalnega odra. Pred tokratnima preizkušnjama je prvo nalogo opravil dobro in se brez težav prebil skozi kvalifikacije. Na svetovnem prvenstvu v začetku meseca je že pokazal, da formo stopnjuje. Lahko spet pričakujemo kakšen vrhunski rezultat?
12:55
Spremljali bomo še zadnjo tekmo skakalk pred vrhuncem sezone, svetovnim prvenstvom v Seefeldu. V Oberstdorfu bo na sporedu še ena posamična preizkušnja na veliki skakalnici. Slovenke se bodo spet skušale spogledovati s stopničkami. Boj bo hud. Lundbyjeva, Althausova, Takanašijeva in ostale so prav tako pripravljene na najvišja mesta.
14:25
Vrhunec sezone za alpske smučarje je svetovno prvenstvo v Areju na Švedskem. Na tem prizorišču bodo tretjič v zgodovini delili medalje najboljšim na planetu. Fantje bodo tekmovali v vseh petih disciplinah in tudi na ekipni tekmi. Uživajte v spektaklu.
15:20
Tridnevni program v Willingenu bo prava poslastica za ljubitelje skokov. Vzdušje ob skakalnici je tu vselej imenitno. Skakalnica velja za največjo na svetu, s 145 m je prava mala letalnica. To bo zadnje prizorišče pred vrhuncem sezone, svetovnim prvenstvom. Sobota in nedelja ponujata tekmi posameznikov. Za zmago bo treba skočiti vsaj proti 150 m. Rekorderja skakalnice sta Janne Ahonen in naš Jurij Tepeš, ki sta doskočila pri 152 m. Skupni zmagovalec prireditve Willingen 5 (štejeta oba skoka posamične tekme in petkove kvalifikacije) bo bogatejši za 25.000 €.
17:05
Konec januarja se je začela nova sezona v telemark smučanju. Ta konec tedna se najboljše tekmovalke in tekmovalci merijo na Krvavcu. Pripravljamo vam posnetek sprinterske tekme, kjer je kandidat za visoko uvrstitev Slovenec Jure Aleš. Letos je na tekmah svetovnega pokala vselej končal med deseterico, dvakrat je bil tretji.
18:05
Zadnji dan tekem za svetovni biatlonski pokal je v Salt Lake Cityju na sporedu dvojni program. Najprej si boste lahko ogledali mešano štafeto dvojic, v kateri nastopata en tekmovalec in ena tekmovalka iz vsake države.
18:45
Zadnji tekmi smučarskih tekačev na 15 in tekačic na 10 km pred bližnjim svetovnim prvenstvom bosta v klasiki. Pri dekletih je v tej disciplini in v svetovnem pokalu sicer najboljša Norvežanka Ingvild Flugstad Ostberg, prva favoritinja pa je gotovo njena rojakinja Therese Johaug, ki je zmagala na vseh sedmih tekmah v tej zimi, na katerih je nastopila. Pri moških je v tej disciplini v tej zimi najboljši Rus Aleksander Bolšunov, izidi pa bodo pokazali tudi na to, kdo bo favorit na svetovnem prvenstvu.
19:50
LOTO je najatraktivnejša klasična igra v Sloveniji. Voditeljica nas popelje skozi tri žrebanja: LOTO, LOTO PLUS in LOTKO.
20:00
Rituals; V vsaki kulturi je obredje tisto, ki določa, kaj pomeni biti človeški, ki sooblikuje osebnosti in omogoča lažjo pot skozi življenje. Štiridelna dokumentarna serija Nenavadni obredi, posneta s filmskimi snemalnimi tehnikami, gledalcu nazorno in od blizu prikaže očarljive in dih jemajoče obrede z vsega sveta, od japonskih mest do pragozdov Nove Gvineje.


3. del, Moč narave:

Tretji del serije s primeri iz Grenlandije, Japonske, Indonezije, Avstralije in Portugalske prikazuje, kako obredi oblikujejo človekov odnos do narave.

20:50
Pure Love The Voice Of Ella Fitzgerald; Ella Fitzgerald je pela in improvizirala z osupljivo lahkotnostjo. V svoji šestdesetletni karieri je blestela z neprekosljivima dikcijo in intonacijo. Še danes ostaja ena izmed najvidnejših ameriških pevk. Ob obletnici rojstva, ki bi bila njena stota, se je v glasbeni dokumentarni oddaji, bogati z arhivskimi posnetki, spominjajo kolegi glasbeniki, pevci in kritiki.
21:45
R: Kučej Marjan... Eden najbolj poznanih in bleščečih baletnih duetov je gotovo tudi pas de deux Črnega laboda iz baleta Labodje jezero.
22:00
Na prizorišču olimpijskih iger leta 2002 je zadnji dan tekem za svetovni biatlonski pokal na sporedu dvojni program. Zadnja preizkušnja v Soldier Hollowu in zadnja pred svetovnim prvenstvom na Švedskem bo tekma mešanih štafet, v kateri nastopata dve tekmovalki in dva tekmovalca iz vsake države.
23:20
Tokrat je Zvezdana v oddajo povabila svojo gledalko, ki ni znana osebnost in ni napisala knjige.

Je oseba s svojo zgodbo, kot vsak izmed nas. Po čudoviti nosečnosti se Katji Debeljak rodi zelo zaželen otrok. Potem pa udari kot strela z jasnega. Katja postane – mama v depresiji! Depresiji se pridružijo še panični napadi. Koliko vas je še tam zunaj, mam, ki imate občutek, da ne boste zmogle? Spregovorite! Poiščite pomoč! Ta pogovor je del Katjine terapije. Sprejmimo jo z vsemi njenimi strahovi in dvomi.

00:00
R: Žnidaršič Urška... Tokratni Vikend paket bo evrovizijsko obarvan, saj bomo v oddaji gostili zmagovalca Eme, ki bo maja zastopal Slovenijo na Pesmi Evrovizije. Bernardi se bosta pridružila še Tanja Kocman in Rok Bohinc, voditelja alternativnega prenosa na MMC-ju. Ker že čez nekaj dni prihaja na naše zaslone novi kviz Joker, se na Bernardini zofi veselimo tudi voditelja kviza Maria Galuniča. Jožetu se bodo za komentatorsko mizo pridružili stand up komičarka Martina Ipša, igralec in voditelj Mario Ćulibrk ter pevka Alenka Gotar. Na glasbenem odru se bo predstavila tudi skupina Orlek. Ne zamudite nove epizode iz serije skritih kamer, ki jo za vas pripravlja Franci Kek. Na koncu oddaje pa sodelujte v naši nagradni igri in osvojite lepo nagrado!
01:15
R: Karo Niko... Glasbeni videospoti so dnevni video-glasbeni časovni pas urbanega slovenskega 'mainstreama', ki sega od popa in rocka, rapa, r'n'b-ja ter elektronike in vse tja do metala in alternative. Videospoti so predvajani po izboru uredništva Videotrak.
01:40
Zgodba o Bethany Hamilton iz Kauaija na Havajih. Ki pravi, da je edinstvena, strastna, zagnana, odločna in lepa.

Deskanje pomeni spoštovanje morja, uživanje v morju in na vsakem valu.

02:10
Vrhunec sezone za alpske smučarje je svetovno prvenstvo v Areju na Švedskem. Na tem prizorišču bodo tretjič v zgodovini delili medalje najboljšim na planetu. Fantje bodo tekmovali v vseh petih disciplinah in tudi na ekipni tekmi. Uživajte v spektaklu.
02:40
Vrhunec sezone za alpske smučarje je svetovno prvenstvo v Areju na Švedskem. Na tem prizorišču bodo tretjič v zgodovini delili medalje najboljšim na planetu. Fantje bodo tekmovali v vseh petih disciplinah in tudi na ekipni tekmi. Uživajte v spektaklu.
03:10
Zabavni kanal ponuja obilico dobre glasbe in novice iz sveta zabave. Sveži glasbeni videospoti in najbolj odmevne novice iz sveta slovenske in svetovne družabne kronike zasijejo na mobilnih telefonih in televizijskih sprejemnikih. Prav tako ne manjka smerokazov o tem, kam se odpraviti na koncert, družabno prireditev, gledališko predstavo, predstavitev knjige in podobne družabne prireditve.