sezona 1, epizoda 3
V mestu Loreto Chuck Hughes ugotavlja, kaj je v ribjih takosih El Rey Del Taco, in se nauči izdelati sir Ranchero.
sezona 1, epizoda 4
Na Jukatanu Chuck Hughes izdela steklenico super pekoče čilijeve omake iz habanerosov, se udeleži hitrega tečaja majevske kuhinje in se sooči s strahom pred višino.
sezona 1, epizoda 5
Kosmata motorista sta obiskala že ves svet in spoznavala lokalno kulinariko. Tokrat se bosta podala na sever Anglije, na pustolovščino blizu svojega doma.
sezona 1, epizoda 4
Jamie Oliver in njegov dober prijatelj Tobie Puttock odpirata prvo restavracijo Fifteen v Avstraliji. Skupino mladih, starih 16 do 24 let, ki prihajajo iz slabših razmer, bosta izšolala, da bodo kot chefi delali v njuni novi restavraciji v Melbournu.
sezona 1, epizoda 5
Chef Pavlov spremeni stopljen sladkor v ledene kristale in postreže karamelni sladoled na dva načina - kot elegantno sladico s toplo čokoladno peno in na palčki.
sezona 1, epizoda 6
Pravijo, da je pistacija hrana za ljudi, ki so bili izbrani od boga. Chef Pavlov bo s pistacijami pripravil sladek kruh in slastno sladico.
sezona 2, epizoda 10
Raymond pogosto meni, da si manjše jedi v našem jedilniškem repertoarju zaslužijo tudi mesto na večerni mizi. S svojim pogledom na solate, juhe in priloge Raymond deli svoje skrivnosti, kako lahko pripravimo manjše jedi tudi za pomembne priložnosti.
sezona 1, epizoda 6
Nadiya gre na Škotsko. Z Garyjem Goldiejem nabere divje škotske 'začimbe', kot sta dežen in obmorska triroglja. Z njima pripravi bhajise in pekoč čatni.
sezona 8, epizoda 2
Netradicionalne recepte s tradicionalnimi sestavinami ima Stoyan najraje! S spretno kombinacijo okusov pripravi krasne jedi – fižol z žajbljem, na soncu sušenimi paradižniki in zeliščnim oljem, ocvrta rebrca in ploski kruh s kvasom in drožmi.
.
sezona 1, epizoda 17
Danes bomo izvedeli, kaj pomeni zaseka. Skoko bo iz pâtéja iz slanine naredil izjemno predjed.
sezona 1, epizoda 18
Ta pustolovščina se začne z 800 grami suhe polenovke, ki v 24 urah naraste na 5 kilogramov, in nadaljuje s prazničnim receptom, ki naloži 5 ljudem delo za ves dan.
sezona 1, epizoda 3
Jimmy nabira morske školjke z lokalnim ribičem, izumiteljem izjemne metode nabiranja. Nato se odpravi v vinorodno pokrajino Blenheim, ki velja za eno najbolj sončnih in suhih predelov Nove Zelandije. Maori ji pravijo »kraj s luknjo v oblaku«.
.
sezona 1, epizoda 6
Tokrat bosta kosmata motorista nadaljevala svojo severnjaško odisejado v Northumberlandu. Si te konce še kako pozna, saj je tu pogosto počitnikoval kot otrok.
sezona 1, epizoda 5
Jamie Oliver in njegov dober prijatelj Tobie Puttock odpirata prvo restavracijo Fifteen v Avstraliji. Skupino mladih, starih 16 do 24 let, ki prihajajo iz slabših razmer, bosta izšolala, da bodo kot chefi delali v njuni novi restavraciji v Melbournu.
sezona 1, epizoda 7
V West Countryju se Nadiya sestane s pridelovalcem marmelade in obišče kmetijo česna. Pripravi krofe, cornwalske žepke, poletno solato in popoldanski prigrizek.
sezona 8, epizoda 2
Netradicionalne recepte s tradicionalnimi sestavinami ima Stoyan najraje! S spretno kombinacijo okusov pripravi krasne jedi – fižol z žajbljem, na soncu sušenimi paradižniki in zeliščnim oljem, ocvrta rebrca in ploski kruh s kvasom in drožmi.
.
sezona 1, epizoda 37
Lora in Stoyan imata za nas zanimive trike in recepte, primerne za vse priložnosti.
sezona 1, epizoda 8
Vsi sanjamo o tem, da bi dan začeli z bogatim zajtrkom in popoldansko kavo uživali ob slastni sladici. Chef Pavlov nam bo prirpavil prav to v tokratni oddaji.
sezona 1, epizoda 7
Shane obišče Iran. Od arabske in afriške začimbne obale Perzijskega zaliva potuje do Širaza, mesta granatnih jabolk, obzidanih vrtov in perzijske visoke kuhinje. Obišče starodavni Perzepolis, kjer hranijo najstarejši ohranjeni jedilnik na svetu.
sezona 1, epizoda 8
Shane se odpravi po svileni cesti k nomadom, ki ohranjajo starodavne metode peke. Obišče največje žafranove farme v regiji in čez puščavo preide v najbolj vroče mesto v Iranu, da bi okusil pašmak - prvotno sladkorno peno.
sezona 1, epizoda 17
Danes bomo izvedeli, kaj pomeni zaseka. Skoko bo iz pâtéja iz slanine naredil izjemno predjed.
sezona 1, epizoda 18
Ta pustolovščina se začne z 800 grami suhe polenovke, ki v 24 urah naraste na 5 kilogramov, in nadaljuje s prazničnim receptom, ki naloži 5 ljudem delo za ves dan.
sezona 1, epizoda 5
Mehika je svetovno znana po festivalih. V Humantli se samo za en večer zbere na tisoče ljudi, saj se ulice spremenijo v skoraj 8 km dolgo cvetlično preprogo!.
sezona 1, epizoda 6
Chuck Hughes se odpravi v Oaxaco, kjer bo na priljubljeni lokaciji pokusil mehiško različico pice. Naslednji dan pa izve več o ocvrtih kobilicah, ki jih tu obožujejo.
sezona 1, epizoda 9
Dobrodošli v Cowtownu! James pustolovščino nadaljuje v kavbojskem duhu. Preizkusi se v rodeu, nato pa kuha pred živinskim sejmom. Ko pokusi najboljše meso z žara na planetu, obuje plesne škornje in zapleše v največjem country baru na svetu.
sezona 1, epizoda 6
Tokrat bosta kosmata motorista nadaljevala svojo severnjaško odisejado v Northumberlandu. Si te konce še kako pozna, saj je tu pogosto počitnikoval kot otrok.
sezona 1, epizoda 3
Jimmy nabira morske školjke z lokalnim ribičem, izumiteljem izjemne metode nabiranja. Nato se odpravi v vinorodno pokrajino Blenheim, ki velja za eno najbolj sončnih in suhih predelov Nove Zelandije. Maori ji pravijo »kraj s luknjo v oblaku«.
.
sezona 8, epizoda 2
Netradicionalne recepte s tradicionalnimi sestavinami ima Stoyan najraje! S spretno kombinacijo okusov pripravi krasne jedi – fižol z žajbljem, na soncu sušenimi paradižniki in zeliščnim oljem, ocvrta rebrca in ploski kruh s kvasom in drožmi.
.
sezona 1, epizoda 7
V West Countryju se Nadiya sestane s pridelovalcem marmelade in obišče kmetijo česna. Pripravi krofe, cornwalske žepke, poletno solato in popoldanski prigrizek.
sezona 1, epizoda 5
Mehika je svetovno znana po festivalih. V Humantli se samo za en večer zbere na tisoče ljudi, saj se ulice spremenijo v skoraj 8 km dolgo cvetlično preprogo!.
sezona 1, epizoda 6
Chuck Hughes se odpravi v Oaxaco, kjer bo na priljubljeni lokaciji pokusil mehiško različico pice. Naslednji dan pa izve več o ocvrtih kobilicah, ki jih tu obožujejo.
sezona 1, epizoda 9
Dobrodošli v Cowtownu! James pustolovščino nadaljuje v kavbojskem duhu. Preizkusi se v rodeu, nato pa kuha pred živinskim sejmom. Ko pokusi najboljše meso z žara na planetu, obuje plesne škornje in zapleše v največjem country baru na svetu.
sezona 2, epizoda 10
Raymond pogosto meni, da si manjše jedi v našem jedilniškem repertoarju zaslužijo tudi mesto na večerni mizi. S svojim pogledom na solate, juhe in priloge Raymond deli svoje skrivnosti, kako lahko pripravimo manjše jedi tudi za pomembne priložnosti.
sezona 1, epizoda 5
Jamie Oliver in njegov dober prijatelj Tobie Puttock odpirata prvo restavracijo Fifteen v Avstraliji. Skupino mladih, starih 16 do 24 let, ki prihajajo iz slabših razmer, bosta izšolala, da bodo kot chefi delali v njuni novi restavraciji v Melbournu.
sezona 8, epizoda 2
Netradicionalne recepte s tradicionalnimi sestavinami ima Stoyan najraje! S spretno kombinacijo okusov pripravi krasne jedi – fižol z žajbljem, na soncu sušenimi paradižniki in zeliščnim oljem, ocvrta rebrca in ploski kruh s kvasom in drožmi.
.
sezona 1, epizoda 7
V West Countryju se Nadiya sestane s pridelovalcem marmelade in obišče kmetijo česna. Pripravi krofe, cornwalske žepke, poletno solato in popoldanski prigrizek.
sezona 1, epizoda 7
Shane obišče Iran. Od arabske in afriške začimbne obale Perzijskega zaliva potuje do Širaza, mesta granatnih jabolk, obzidanih vrtov in perzijske visoke kuhinje. Obišče starodavni Perzepolis, kjer hranijo najstarejši ohranjeni jedilnik na svetu.