Arhiv novic

SCI FI: Mythica

 

Mythica, fantazija in epska saga, ki sledi dogodivščinam Marek, čarovnice rojene s temnimi silami, prihaja na kanal SCI FI v septembru. Serija je sestavljena iz petih celovečernih filmov, ki bodo predvajani med Mythica tednom kot regionalna premiera od ponedeljka, 3. septembra do petka, 7. septembra ob 20. uri na SCI FI.

Mythica je ambiciozna indie serija, ki se je snemala dve leti na lokaciji v Utahu v ZDA. Serija sledi dogodivščinam Marek, čarovnice rojene s temnimi silami, medtem ko se uči, kako obvladati z magijo, ki jo lahko uniči. Ona najame skupino pustolovcev, za boj proti Szorloka, legendarnega Necromancerja, da bi ga preprečili združiti štiri artefakte, ki bi lahko povzročili invazijo zlih sil.

 

Mythica: Iskanje junakov (ponedeljek, 3. septembra) prikazuje Marek pri njenem usodnem srečanju z duhovnico Teelo. Mythica: Temna spora (torek, 4. septembra) prikazuje, kako Marek poskuša preprečiti Szorloka, da ne pride do močnega artefakta, medtem ko je v filmu Mythica: Nekromantija (sreda, 5. septembra) Marek prisiljena začeti misijo za Združenje tatov. Nato boj proti Szorloku dobi najnovejši preobrat v filmu Mythica: Železna krona (četrtek, 6. septembra), in nazadnje v filmu Mythica: Klavec bogov (petek, 7. septembra), mora Marek skleniti nepričakovano zavezništvo.

 

Mythica je razburljiva avantura s pošastmi, čarovnijo, romanco, izdajo in akcijo, v kateri vloge igrajo: Melanie Stone, Adam Johnson, Jake Stormoen, Nicola Posener, Matthew Mercer, Robert Jayne in Kevin Sorbo