Arhiv novic

Kanal E! Vas Vabi Na Najpomembnejši Dogodek Leta S Podrobnim Spremljanjem Kraljevske Poroke


E! Live From The Royal Weddingpeturno Poročanje
V Živo Se Začne 19. Maja Ob 11. Uri

 

Medtem ko se kraljevska družina zbira v Windsorju, v Angliji, da bi praznovala prihajajočo pravljično poroko princa Harryja in Meghan Markle, bo E! ves čas poročal o vsem, kar je povezano s kraljevsko poroko z vrhuncem, ko se bo zgodilsrečni dogodek, ki je razglašen za dogodek leta. V soboto, 19. maja, ob 11. uri, se bo začel neposreden prenos v živo z gradu Windsor, E! Live From The Royal Wedding, s strokovnjakinjo za popularno kulturo, Giuliano Rancic, skupaj s stilistom zvezdnikov in zvezdnic, Bradom Goreskim, strokovnjakinjo za kraljevsko družino za kanal E! in glavno dopisnico, Melanie Bromley in televizijsko voditeljico britanskega kanala E!, Sarah-Jane Crawford. V petih urah programa bodo gledalcem prikazali nepričakovane in neverjetne možnosti prenosa v živo z različnih lokacij. Kot finale vsega se bo predvajal, E! Royal Wedding Rundown, enourni prikaz poroke in celotnega zgodovinskega dogodka, 20. maja ob 22. uri. Ta poseben dan predvajanja v živo bo produciral Wilshire Studios.

 

E! News bo imel tudi priloge in poročanja, ki bodo posvečena kraljevski poroki med celim tednom, medtem ko se pričakuje slovesnost, pa bo strokovnjakinja kanala E! za kraljevsko družino, Melanie Bromleyimela podrobnevključitve v živo iz Londona in Windsorja, z novicami iz minute v minuto v zvezi s princem Harryjem in Meghan, zaključno s končnimi pripravami za to veliko poroko, in vse to pričakuje gledalce od 15. do 18. maja ob 13. uri in 23. uri na E! News. Poleg tega bo E! Newsporočanje prikazalo več podrobnosti o teh sodobnih priljubljenih plemkinjah, njihovih romancah in bo oboževalcem prineslo vse podrobnosti pričakovanega praznovanja.

 

Priljubljen med oboževalci, E! News Instagram Stories, bo posvečen poročanju kraljevske poroke, prikazujoč nove, nekoliko komične in zelo kratke najpomembnejše podrobnosti s tega dogodka. Oboževalci lahko vsak dan spremljajo, kako se dogodek pripravlja in dobijo ekskluzivni vpogled 'v zakulisje' na spletnem mestu E! Newsin socialnih omrežjih@enews (Instagram, Twitter inFacebook), kot tudi na Snapchat računu @e_news.

 

Celoten razpored:


15. -18. maj ob 13. uri in 23. uri
Pred slovesnostjo, bosta Daily Pop in E! News predvajali posebne vključitve v živo v zvezi s kraljevsko poroko ves teden, posebna dopisnica kanala E! in strokovnjakinja za kraljevsko družino, Melanie Bromley pa bo imela podrobna poročila iz Anglije, Londona in Windsorja, z vsakodnevnimi novimi informacijami o princu Harryju in Meghan, medtem ko se pripravljata na veliko poroko. Poleg tega, bo E! News oboževalcem prinesel številne podrobnosti iz tega izjemnega praznovanja.

 

19.maj ob 11. uri
E! Live From the Royal Wedding – peturno poročanje v živo s poroke, skupaj z voditelji-strokovnjaki za popularno kulturo, med katerimi so: voditeljica Giuliana Rancic, modni stilist zvezdnikov in zvezdnic, Brad Goreski, glavna dopisnica kanala E! in strokovnjakinja za kraljevsko družino, Melanie Bromley in televizijska voditeljica britanskega kanala E!, Sarah-Jane Crawford.

 

20. maj ob 22. uri
E! Royal Wedding Rundown, enourna oddaja s predstavitvijo najpomembnejših podrobnosti poroke, spremljajoč v živo E! poročanje o tem zgodovinskem dogodku.

 

Digital & Social
Priljubljen med oboževalci, E! News Instagram Stories, bo prav tako posvečen poročanju kraljevske poroke, prikazujoč nove, nekoliko komične in zelo kratke najpomembnejše podrobnosti s tega dogodka. Oboževalci lahko vsak dan spremljajo, kako se dogodek pripravlja in dobijo ekskluzivni vpogled 'v zakulisje' na spletnem mestu E! Newsin socialnih omrežjih@enews (Instagram, Twitter in Facebook), kot tudi na Snapchat računu @e_news.