Arhiv novic

TV SLO 1 HD: Doktorica Fosterjeva, 2. sezona

britanska nadaljevanka, 2017, 1/5


scenarij: Mike Bartlett

režija: Jeremy Lovering

v glavnih vlogah: Suranne Jones, Bertie Carvel, Jodie Comer, Tom Taylor, Siân Brooke, Prasanna Puwanarajah, Ariyon Bakare

 

Druga sezona uspešnice Doktorica Fosterjeva se dogaja dve leti po ločitvi Gemme in Simona. Gemma živi s petnajstletnim sinom Tomom, Simon pa se z ženo Kate in hčerkico Emily iz Londona vrne v Parminster, kjer nedaleč od Gemme in Toma kupi razkošno hišo. Gemma ločitve ni prebolela in ponovna prisotnost moža jo zelo vznemiri. Njena ljubosumnost in želja po maščevanju je velika in temu primerno je njeno vedenje. Občasno je provokativna in istočasno odklonilna do sina, ki na trenutke pokaže več zrelosti kot sprta starša, pa zelo zaščitniška.

Napetost med bivšima zakoncema narašča in posledice njunih dejanj družino Foster zaznamujejo za vedno. 1. del Zdravnica Gemma Foster dve leti po ločitvi živi na videz srečno in mirno življenje. Nekega dne pa nenadoma izve, da se bo njen bivši mož Simon z novo ženo spet preselil v mesto. Sina Toma in vse njune prijatelje povabi na poročno zabavo v svojo novo hišo. Izkaže se, da Gemma še ni prebolela Simonove prevare, njegova vrnitev pa vpliva tudi na njen odnos s sinom Tomom.


torek, 8.5.,2018 na TVS 1 ob 20:00 Doktorica Fosterjeva II.