Arhiv novic

AMC: Into The Badlands, 3. sezona

V pričakovanju 3. sezone AMCjeve serije Into The Badlands
Umetnost preživetja v postapokaliptični fevdalni družbi

Še malo pa jo bomo dočakali. Težko pričakovano 3. sezono ene najbolj popularnih serij na AMC-ju – Into the Badlands. Na male ekrane se vrača 26. aprila, ob 22:45, in to s kar 16-imi epizodami, ki nas bodo vse do konca držale v napetem pričakovanju. Ustvarjalci serije obljubljajo intenzivno in napeto dogajanje, ki nas bo poleg soočenja z brutalnimi in marsikdaj zelo krvavimi boji za življenje in smrt seznanilo tudi s spiritualnostjo, ki je pomemben del borilnih veščin, kot je Kung Fu.

 

Nova sovraštva in nova zavezništva
Sunnyjev sin nenadoma zboli za skrivnostno boleznijo, zato se je Sunny, da bi mu pomagal, primoran vrniti v Badland, kjer še vedno vladajo najbolj bogati in brutalni fevdalci. Med ostalimi prebivalci Badlanda se ustvarjajo nova sovraštva in sklepajo nova zavezništva, vsi pa bodo morali stopiti skupaj, če bodo hoteli Badlands obvarovati pred skrivnostnim prišlekom, nomadskim vodjem Pilgrimom, ki ima nič kaj dobronamerne načrte. Obeta se nam torej zanimivo in napeto nadaljevanje zgodbe s številnimi borbami, kjer bomo lahko občudovali raznovrstne borilne spretnosti glavnih junakov.

 

Za Kung Fu se je navdušil po ogledu filma
Glavni igralec, Daniel Wu, ki v AMC-jevi seriji Into The Badlands igra Sunnyja, je začel Kung Fu trenirati že kot 11 letni deček, po ogledu filma Shaolin Temple, ki ga je popolnoma navdušil. Želel se je naučiti točno to, kar je v filmu obvladal glavni igralec Jet Li. Daniel je tudi edini izmed igralcev serije, ki je imel z borilnimi veščinami izkušnje že od prej. Prepričan je, da brez predhodnih izkušenj z borilnimi veščinami, ne bi bil kos tej vlogi, saj zahteva vzdržljivost in specifične spretnosti, ki se jih ni moč naučiti v tako kratkem času. Kakšne so te spretnosti, pa se lahko v kratkem prepričate tudi sami, saj se 3. sezona serije začenja prav kmalu.