Arhiv novic

FOX HD: Globoka država, 1. sezona

GLOBOKA DRŽAVA je odličen novi mednarodni triler, v katerem Mark Strong igra Maxa Eastona, nekdanjega vohuna, ki se vrne na teren, da bi maščeval smrt svojega sina (ki je šel po njegovih stopinjah), vendar se znajde v osrčju skrivne obveščevalne vojne in zarote, načrtovane za kovanje dobička iz kaosa, ki se bo širil po vsem Bližnjem vzhodu.

 

Zgodba se odvija v ZK, ZDA, Iranu, Libanonu in Franciji. Zajema obsežno politično dimenzijo, iz katere izhajajo vprašanja o povezanosti predstavnikov ljudstva in velikih industrij, ki kujejo dobiček na račun mednarodnih sporov. To je zgodba o skrajnem tveganju, o zaroti, ki bi lahko strmoglavila vlade, pri čemer spremljamo še reševanje talcev, strelske obračune in lov na ljudi. V svojem jedru je GLOBOKA DRŽAVA čustvena drama o družini v skrajno težkem položaju. Njihova globoka povezanost je v velikem nasprotju z epskim ozadjem.

 

Čustvena in napeta serija GLOBOKA DRŽAVA je zapletena večplastna drama, ki se vrti okrog likov in vznemirljive vohunske zgodbe, ob kateri se zastavljajo vprašanja o verjetnih dogodkih v prihodnosti, povezana z velikimi posli, vojno in globalno politiko. Predvsem je to potovanje moškega, ki se bori, da bi zaščitil ljubljene, čeprav je jasno, da v življenju ni drugih priložnosti.

 

Igrajo:
MARK STRONG kot Max Easton
JOE DEMPSIE kot Harry Clarke
KARIMA MCADAMS kot Leyla Toumi
LYNE RENÉE kot Anna Easton
ANASTASIA GRIFFITH kot Amanda Jones
ALISTAIR PETRIE kot George White
KHALID LAITH kot Anthony Kahani
MARK HOLDEN kot John Lynn
DONALD SAGE MACKAY kot Martin Collins
RACHEL SHELLEY kot Elliot Taylor
KINGSLEY BEN ADIR kot Khalid Walker

 

IZVIRNI NASLOV: Deep State
DOLŽINA: 60 minut
CILJNO OBČINSTVO: vsi od 18 do 49 let
ŽANR: drama, triler
NA SPOREDU: ob torkih ob 22.00
Globoka država, 1. sezona

Od 10. aprila ob torkih ob 22.00, dve epizodi ob začetku sezone
Premiera za regijo