Arhiv novic

HBO HD premiere v marcu

Premiera nove serije- TRUST- Rim leta 1973. Johna Paula Gettyja III., naslednika bogate družine naftnih mogotcev, ugrabi mafija in zanj zahteva odkupnino. Vendar se nepričakovano izkaže, da iz nekega razloga fantovi družini ni veliko do tega, da bi ga dobila nazaj.
Premiera 30. marca


Premiera nove serije- BARRY- Komična serija v osmih delih spremlja naslovni lik Billa Haderja, ostarelega morilca po naročilu, ki med neko zadolžitvijo v Los Angelesu nepričakovano odkrije svojo strast do gledališke igre.
Premiera 23. marca


Premiera nove serije- SMRTONOSNA IGRA- Antološka serija prinaša sodobno interpretacijo kultnega filma iz osemdesetih. Srednja šola je bolj mračna, kot se je spominjate: Veronica Sawyer, J. D. in drugi uveljavljajo lastno inačico pravice na hodnikih šole Westerburg High.
Premiera 27. marca


PREMIERA NOVE V. SEZONE SERIJE- SILICIJEVA DOLINA V - Sredi tehnološke zlate mrzlice v današnji Silicijevi dolini so najbolj usposobljeni ljudje tisti, ki najslabše prenašajo uspeh. Premiera 26. marca


PREMIERA NOVE III. SEZONE SERIJE- MILIJARDE III - Zapletena drama spremlja politiko moči v svetu newyorških visokih financ. Tajkun investicijskih skladov Bobby "Axe" Axelrod in premeteni državni pravobranilec Chuck Rhoades igrata nevarno igro na vse ali nič, kjer so stave vredne milijarde.
Premiera 27. marca


OTROK O PRAVEM ČASU - Stephen Lewis, uspešen avtor knjig za otroke, se sooči z nepredstavljivim: v neki trgovini izgubi svojo edinko, štiriletno Kate. Zgodba se loteva temačnega motiva zakonske zveze, ki jo skrha in uniči izguba otroka.
Premiera 04. marca


MEGAN LEAVEY- Vojna drama je posneta po resnični zgodbi mlade vojakinje Megan Leavey (Kate Mara), ki je po zaslugi edinstvene discipline in nenavadne vezi s službenim psom rešila mnoga življenja med ameriškim posredovanjem v Iraku.
Premiera 11. marca


NADARJENA- Frank je samski moški, ki vzgaja genialno nečakinjo Mary. Deklici želi omogočiti normalno življenje, njegova mati Evelyn pa bi rada razvila matematične sposobnosti svoje vnukinje in tako ogrozi odnos med Frankom in Mary.
Premiera 18. marca


SPIDER- MAN: VRNITEV DOMOV- Navdušen nad vsem, kar je doživel z Maščevalci, se mladi Peter Parker vrača domov k teti May pod budnim očesom novega mentorja Tonyja Starka. Vendar se kmalu pojavi nov zlikovec, neusmiljeni Jastreb.
Premiera 25. marca