Arhiv novic

SCI FI Adria bo dobila novo identiteto

NBCUniversal International Networks (NBCUIN) globalno napoveduje novo vizualno identiteto za SCI FI, kanal namenjen znanstveni fantastiki. Spremljajoč globalno novo identiteto, ki se je začela v ZDA, kanal poudarja svojo zavezo žanru in oboževalcem po vsem svetu; spremembe vključujejo popolnoma nov videz na vseh platformah, od samega kanala do digitalnih in socialnih platform, in vključuje tudi nov logotip in font.


Od 10. oktobra v regiji Adria oz. območju nekdanje Jugoslavije (Srbija, Slovenija, Hrvaška, Bosna in Hercegovina, Črna gora i Makedonija) SCI FI začenja predvajanje z novo identiteto, ki jo bodo spremljali novi programski elementi, kot je druga sezona serije Čarodeji (19. novembra) in različni filmski ciklusi, vključujoč 31 dni noči čarovnic, z dobrim hororjem vsak večer ali tematskimi vikendi (Vikend Mega pošasti, Strip soboto), ki dodatno poudarjajo posebnost tega kanala.


„SCI FI postavlja svoje oboževalce v središče vsega, kar počnemo,” je povedal Lee Raftery, NBCU International direktor marketinga za Veliko Britanijo in trgov v razvoju. „Popolnoma nova identiteta praznuje našo zavezanost znanstvenemu fantastičnemu žanru in oboževalcem, tako na zaslonih kot preko digitalnih medijev. Skupaj z SCI FI kanalom v ZDA je ta blagovna znamka NBCUniversal zavezana fikciji in ustvarjanju posebnega sveta za oboževalce ZF, kjer se bodo vsi počutili kot doma.”